A Million Thanks To You Quotes

A Million Thanks to You Quotes

Een miljoen dankbetuigingen zijn de definitie van een geweldig leven wanneer we zoveel dankbaarheid voor iemand voelen en we niet genoeg kunnen verkondigen hoe dankbaar we zijn. Als je je dankbaar voelt, laat het dan zien. Soms is een simpel « dank je wel » alles wat er tussen jou en iemand staat die een wereld van verschil zou maken.

Wij kunnen onze dankbaarheid tegenover onze geliefden uitdrukken en zij zullen het waarderen. Onze geliefden kunnen voelen dat ze een miljoen dank hebben gekregen vanwege deze dankcitaten.

Als je bedenkt hoe je mensen kunt laten zien dat je alles waardeert wat ze hebben gedaan, kan het een uitdaging zijn om te verwoorden wat ze voor je betekenen. Daarom hebben we een verzameling van een miljoen dank je wel citaten samengesteld om je dankbaarheid en dank aan de mensen om je heen uit te drukken.

A Million Thanks to You Quotes

Een miljoen keer dank voor alle keren dat je nee hebt gezegd en me hebt weerhouden van dingen die me pijn zouden hebben gedaan. Bedankt dat je me hebt beschermd tegen de problemen van dit leven en bedankt dat je er voor me was in tijden van nood.

1. Bedankt dat je er voor me bent als ik je nodig heb, voor de kleine en grote dingen die je elke dag doet. Het maakt mijn leven zoveel makkelijker om iemand te hebben om op te steunen.

2. Dank u voor de miljoen manieren waarop u een positieve invloed op mijn leven heeft gehad. Of je me nu helpt met iets waar ik gepassioneerd over ben of me opvrolijkt als ik down ben, de subtiele manieren waarop je een verschil hebt gemaakt in mijn leven zijn onmiskenbaar, en ik ben enorm dankbaar voor je aanwezigheid en aandacht.

3. Een miljoen dank aan jou om voor me te zorgen toen ik ziek was. Je gaf me soep, zorgde voor mijn huisdieren, bracht me medicijnen en zorgde ervoor dat je de hele week bij me bleef.

4. Een miljoen dank aan u voor al uw harde werk door de jaren heen. Bedankt dat je je tijd en plezier opoffert om mij te helpen. Ik waardeer echt alles wat je hebt gedaan.

5. Bedankt dat je er bent als ik je nodig heb. Bedankt voor je begrip. Bedankt dat je alles beter laat lijken.

6. Bedankt dat je er voor me was toen ik iemand nodig had om in vertrouwen te nemen. Bedankt voor de perfecte woorden die je op dat moment zei. Bedankt dat je mijn schouder bent om op uit te huilen en dat je er bent als ik iemand nodig heb om mee te praten.

7. Een miljoen dank aan jou om deze dag te maken tot wat hij is. Je bent al jaren mijn beste vriend en al bijna tien jaar de liefde van mijn leven. Ik wil je daarvoor bedanken, maar ook voor je begrip als vriend en als echtgenoot toen ik niet altijd makkelijk was om mee te leven. En ook bedankt dat je me aan het lachen maakte en me beschermde toen ik bang was. Ik hoop dat vandaag een van de vele gelukkige dagen is die we samen doorbrengen.

8. Een miljoen dank aan u voor uw vriendelijke en warme steun. Ik had het niet gekund zonder jullie vriendschap en aanmoediging.

9. Een miljoen keer bedankt dat je een inspiratie voor me bent. Je bent zo creatief, en daarom ben ik graag bij je in de buurt. Zien wat je in je vrije tijd doet, inspireert me om mijn eigen projecten te maken, en ik zie graag hoe ze uitpakken.

10. Een miljoen dank aan jou en ik ben iedereen die het feest tot een succes maakte super dankbaar, maar bedankt voor je waanzinnige organisatorische vaardigheden. Je zorgt ervoor dat ik niet eens hoef na te denken. Ik weet dat het geen gemakkelijke klus was, en ik waardeer al je harde werk.

11. Een miljoen dank aan u. Ik weet niet waar ik moet beginnen, maar ik waardeer u. Je bent streng, eerlijk en consequent geweest. Je hebt de tijd genomen om me door UPS en downs heen te helpen en mijn potentieel te realiseren. Een miljoen dank aan u

12. Een miljoen dank aan u voor de bloemen die u stuurde op mijn verjaardag. Het was zo leuk om thuis te komen met zo’n mooi arrangement. Dank je ook dat je zo aardig en begripvol voor me bent als ik gestrest ben. Bedankt voor je liefde en alles wat je voor me doet.

13. Een miljoen dank aan jou voor alles wat je voor me gedaan hebt. Je bent er altijd geweest als ik hulp nodig had en hebt me zoveel liefde gegeven. Ik ben echt dankbaar dat ik jou in mijn leven heb!

14. Een miljoen dank aan jou voor alles wat je voor mij hebt gedaan in mijn leven. Bedankt dat je de beste persoon in mijn leven bent. En bedankt dat je er altijd was.

15. Een miljoen dank aan alle mensen die er voor mij zijn geweest, die mij hebben gesteund, die met mij hebben gelachen en die mij hebben getroost toen ik dat nodig had. Ik zal nooit de hoeveelheid dankbaarheid kunnen uitdrukken die ik voor ieder van jullie voel.

16. Een miljoen keer bedankt voor alles. Je bent er keer op keer voor me geweest als niemand anders dat was. Ik kan je nooit genoeg bedanken voor alles wat je voor me gedaan hebt. Mijn leven is beter door jou, en ik ben gelukkiger dan ik ooit voor mogelijk had gehouden.

17. Bedankt dat je er voor me was toen ik het het meest nodig had. Je was een geweldige luisteraar en hielp me uitzoeken wat mijn volgende stappen zouden moeten zijn. Bedankt uit de grond van mijn hart.

18. Een miljoen keer bedankt voor alles. Wat we ook meemaken, er is altijd iets positiefs aan. Bedankt dat je een geweldige vriend voor me bent en dat je me elke dag gelukkig maakt.

19. Een miljoen dank aan jou voor het zijn van een echte vriend. Ik weet niet waar ik zou zijn zonder jouw steun, om eerlijk te zijn. Onze vriendschap heeft de wereld voor me betekend, en alle momenten die we samen hebben gedeeld zullen voor altijd een speciaal plekje in mijn hart houden.

20. Een miljoen keer dank aan iedereen die je in mijn leven bent. Mijn moeder en vader zijn een geweldige invloed op mij geweest. Jullie hebben me geleerd ruimdenkend te zijn, een avontuurlijke geest te hebben, en altijd naar de zonnige kant van de dingen te kijken. Ik kon me geen betere moeder wensen.

21. Een miljoen dank aan jou om me te helpen een goede baan te vinden. Je luisterde naar mijn geklets en leefde mee met mijn tegenslagen.

22. Bedankt voor een miljoen. Dankzij jou, liefde. Bedankt dat je me niet opgaf. Bedankt dat je bij me bleef, hoe moeilijk het ook was. Ik voel me gezegend dat ik je heb ontmoet.

23. Een miljoen keer bedankt dat je er voor me bent. Je bent mijn anker in de storm geweest.

24. Een miljoen dank aan jou. Waar zou mijn bedrijf zijn zonder jouw harde werk en deelname? Je bent de beste.

25. Een miljoen keer dank aan u. De wereld zou stoppen met draaien als jullie waardering op zou raken. Ik ben zo dankbaar voor de geweldige dingen die je doet. Van de grote tot de kleine, het doet er allemaal toe. Bedankt dat je dit leven bijzonder maakt.

26. Een miljoen dank aan u voor uw vrijgevigheid en het verwelkomen van mij in uw huis. Ik besef dat het u veel tijd, energie en geduld kost om alles voor mijn kinderen te doen. Accepteer alstublieft dit kleine teken van mijn dankbaarheid.

27. Een miljoen dank aan jou om mijn beste vriend te zijn. Bedankt dat je altijd naar me luisterde en er voor me was. Je bent zo’n geweldige vriend voor me geweest en hebt me door moeilijke tijden in mijn leven geholpen. Ik waardeer echt alles wat je hebt gedaan. Jouw vriendschap is een van de kostbaarste dingen in mijn leven, en ik zal jouw vriendelijkheid, liefde en steun nooit vergeten.

28. Een miljoen keer dank aan u. Je bent mijn voorzitter, mijn mentor en mijn vriend. Ik ben voor altijd dankbaar voor alles wat je voor mij hebt gedaan.

29. Dankzij jou heb ik een baan. Dankzij jou krijgen we een baby. Dankzij jou is mijn leven nu zo gelukkig. Ik had hier niet kunnen komen zonder jouw liefde, zorg en hulp.

30. Een miljoen dank aan u en het is verbazingwekkend op hoeveel verschillende manieren u mijn leven steeds beter heeft weten te maken. Ik kan je niet genoeg bedanken. Je hebt me vaak gered en me helpen realiseren dat ik alles kan als ik maar hard genoeg werk.

31. Een miljoen dank aan jou voor alles wat je voor mij hebt gedaan! Het is erg fijn om iemand te hebben die erg zorgzaam is in mijn leven. Ik heb gezocht naar iemand zoals jij, en ik ben blij dat ik je gevonden heb. Laat me meer manieren zien om mijn waardering te tonen voor alles wat je voor me doet!

32. Een miljoen dank aan jullie en ik heb nu zoveel om dankbaar voor te zijn-een gelukkige baan, een liefhebbende vriend, een geweldig appartement, en geweldige vrienden. Wat er in de toekomst ook gebeurt, ik zal de steun van mijn beste vrienden en familie nooit vergeten.

33. Een miljoen dank aan jou om jezelf te zijn. Het moet moeilijk zijn om je hele leven onverwacht te veranderen, maar je hebt je opmerkelijk goed aangepast en je doet het geweldig. Ik waardeer al je harde werk en beloof je dat wat er ook gebeurt, ik er altijd voor je zal zijn.

34. Bedankt. Ik meen het echt. Er zijn miljoenen dingen die ik tegen je wil zeggen en waarvoor ik je wil bedanken, maar ze komen er nu niet uit. Je weet wie je bent, en geloof me, ik hou van je. Jij bent de enige persoon die alles weet.

35. Een miljoen dank aan u voor al uw hulp en harde werk. Zonder jou had ik niet kunnen bereiken wat we bereikt hebben. Ik ben zo dankbaar dat we samen op deze reis zijn.

36. Een miljoen keer bedankt voor alles. Ik weet niet hoe ik je ga terugbetalen. Het lijkt alsof ik je altijd om iets vraag. Ik beloof dat mijn familie me zal helpen een manier te vinden om je terug te betalen.

37. Een miljoen dank aan jou dat je altijd mijn basis bent geweest. Ik weet niet wat ik zonder jou zou doen.

38. Een miljoen dank aan u voor uw geduld met mij.

39. Een miljoen dank aan jou, omdat je me een beter mens hebt gemaakt. Bedankt voor de momenten die we deelden, de herinneringen die we creëerden en de dingen die je me leerde.

40. Een miljoen dank aan u voor alle mooie jaren van het huwelijk. We hebben verschillende ups en downs gehad, maar onze liefde heeft altijd gezegevierd.

41. Een miljoen keer bedankt voor zoveel dingen. Je steun in mijn doelen en dromen, je geduld en vriendelijkheid, je positiviteit en bemoedigende woorden. Ik denk aan je en wat een perfecte partner je mijn hele leven voor me geweest zou zijn.

42. Een miljoen dank aan jou voor al je hulp. Je was er wanneer ik je nodig had en zei dat ik het goed deed, maar je gaf ook feedback over hoe het beter kon. Ik ben zo dankbaar en dankbaar voor alles wat je hebt gedaan om me te steunen in dit project. Je bent echt uniek.

43. Een miljoen keer bedankt voor alle herinneringen. Van onze ontmoeting in een wegrestaurant op weg naar huis van de universiteit tot onze eerste kus de nacht voor mijn 21ste verjaardag. Bedankt voor al onze avonturen en reizen samen, maar vooral bedankt dat je in mijn leven was. Ik waardeer elk moment dat we samen hadden, en ik zal je erg missen.

44. Een miljoen keer bedankt dat je in mijn leven bent. Bedankt dat je de persoon bent bij wie ik wil en moet zijn. Bedankt dat je me helpt en me steunt. Bedankt dat je van me houdt. Ik kan me niet voorstellen hoeveel beter het leven zou zijn zonder jou.

45. Heel erg bedankt voor een miljoen aan dank. Ik waardeer het zeer. Bedankt dat je in het begin eerlijk tegen me was. Dank u voor uw geduld. Bedankt voor alle steun. Bedankt voor het advies. Ik waardeer alles.

46. Een miljoen dankzij jou! Ik heb niet het gevoel dat alles uit elkaar valt. Je bent de allerbeste in mijn leven, en ik voel me zo gelukkig als ik je zie of met je praat. Je steun betekent veel voor me, en daar ben ik dankbaar voor.

47. Een miljoen dank aan u voor alles wat u voor mij heeft gedaan. Je hebt me zo goed geholpen, en ik waardeer je meer dan ik in woorden kan uitdrukken.

48. Een miljoen dank aan u voor alles in de afgelopen jaren. Zonder uw hulp hadden mijn vader en ik het niet gered. Ik hoop dat je weet dat je elke dag en nacht van de week gewaardeerd wordt.

49. Een miljoen dank aan u voor al het harde werk dat u in uw bedrijf steekt, de banen die u mij hebt gegeven, en voor het helpen van mij om deze belangrijke promotie te krijgen. Ik weet zeker dat ik met veel plezier in mijn nieuwe functie zal werken. Nogmaals bedankt.

50. Een miljoen dank aan jou om aan mijn zijde te staan. Je bent een van mijn grootste supporters, en ik hou zoveel van je!

51. Een miljoen dank aan jou dat je jezelf bent. Er is niemand anders in deze wereld die ik liever aan mijn zijde heb op deze gekke reis.

52. Een miljoen keer dank aan mijn moeder, vader, zus en broer; Ze hebben mijn hele leven veel van me gehouden. Zonder hun zorg en liefde zou ik niet zijn wat ik nu ben.

53. Een miljoen maal dank, zowel in dit leven als in het volgende.

54. Heel erg bedankt voor alles wat je doet om mijn leven makkelijker te maken. Ik weet zeker dat iedereen een miljoen keer bedankt moet worden, en nu is het mijn beurt om iets terug te doen. Bedankt om geweldig te zijn.

55. Een miljoen dank aan jou dat je een van de mooiste mensen bent die ik ooit heb ontmoet. Je bent een geweldig persoon, van binnen en van buiten. Ik hou heel veel van je, en ik ben blij dat ik nu bij je kan zijn.

56. Een miljoen dank aan u voor het samen met mij beleven van de gelukkigste jaren van mijn leven in al hun ups en downs. Zonder jouw liefde, steun en inspiratie weet ik niet waar ik nu zou zijn.

57. Een miljoen dank aan u voor alles wat u voor mij heeft gedaan. Ik ben u zeer dankbaar. Bedankt dat je zo vrijgevig bent en je tijd en kennis met me deelt en me dingen laat zien die ik voor altijd zal gebruiken. Bedankt dat je mijn vriend bent en je leven met me deelt. Bedankt dat je altijd open en eerlijk tegen me bent geweest.

58. Een miljoen dank aan jou dat je de beste vriend bent die ik ooit had. Ik ben zo blij om iemand als jij naast me te hebben in mijn leven. Ik ben zo gelukkig dat je me je zus noemt. Bedankt voor alles wat je voor me doet, elke dag van mijn leven.

59. Een miljoen keer bedankt voor de geweldige tijden. We hebben veel plezier gehad met onze teamsporten en veel gefeest. Ik waardeer het, en onze vriendschap zal voor altijd blijven bestaan.

60. Een miljoen dank om jou in mijn leven te hebben. Ik weet niet waar ik zou zijn zonder jouw steun en aanmoediging al die jaren. Ik wil alleen maar zeggen, bedankt dat je er voor me bent en bedankt voor het advies over daten.

61. Een miljoen dank aan jou dat je mijn beste vriend bent. Ik weet niet wat ik zonder jou zou moeten, maar ik hoop dat het nooit zover komt. Je bent een geweldige vriend en de liefste persoon die ik ken. Laten we het nu vieren met wat taart!

62. Een miljoen dank aan u voor alles wat u doet.

63. Bedankt dat je me een miljoen kansen hebt gegeven en dat je ons nooit hebt opgegeven. Ik ben erg dankbaar dat je in mijn leven bent. Je hebt me geholpen om de man te worden die ik nu ben.

64. Bedankt voor al je hulp door de jaren heen. Al die keren dat je me advies gaf en mijn liefde voor het schrijven cultiveerde. Je bent de belangrijkste persoon in mijn leven, dus is het logisch dat ik je wil laten weten hoe ik me voel!

65. Bedankt voor alles wat je voor me gedaan hebt. Er zijn geen woorden om te beschrijven hoeveel je voor me betekent. Bedankt voor alle lessen die me de waarde van hard werken hebben geleerd en voor alle herinneringen die me hebben geleerd elk moment te koesteren. Bedankt uit de grond van mijn hart en ziel.

66. Ik denk dat het belangrijk is om de mensen te bedanken die ons helpen. Ik wil jullie vertellen hoe dankbaar ik ben voor al jullie hulp. Bedankt!

67. Een miljoen keer dank voor alles wat je doet. Ik heb het gevoel dat ik altijd iets van je vraag, en ik besef niet eens hoeveel we van je afhankelijk zijn. Bedankt dat je ervoor zorgt dat alles goed gaat met ons gezin en met mij, dat je voor de kinderen zorgt als ze ziek zijn en dat je helpt in en rond het huis. Je hebt zoveel talenten en krachten. We hebben geluk dat je in ons leven bent.

68. Een miljoen keer bedankt dat je zo’n groot deel van mijn leven bent. Ik waardeer het enorm.

69. Een miljoen dank aan jou voor het waarmaken van mijn dromen. Dankzij jullie kan ik de wereld rondreizen en leven van wat ik graag doe. Bedankt dat je een groot deel uitmaakt van alles wat ik doe.

70. Een miljoen dank aan u voor uw steun. Je steun betekent veel voor me. Ik weet dat je denkt dat onze relatie onsmakelijk is, maar ik hou van je, en alles aan jou maakt me gelukkig. Ik heb het gevoel dat we het perfecte paar zijn. Bedankt voor alles.

71. Een miljoen keer dank aan degenen die me tijdens deze reis hebben bijgestaan. Jullie zijn alle redenen waarom ik nog steeds de kracht heb om door te gaan en obstakels te overwinnen.

72. Een miljoen dank aan u voor al uw bijdragen, voor de onvermoeibare uren die u besteedde aan het verfijnen en verbeteren van ons verslag, voor de ideeën die u altijd goed advies kon geven, en voor het feit dat u zo’n sterke leider en visionair was.

73. Een miljoen dank aan u – voor het accepteren van een datum voor de bruiloft van mijn dochter! Dat is zo’n speciale tijd in haar leven, en ik was zo blij dat je erbij wilde zijn. Ik weet dat het nu moeilijke tijden zijn, en dat we geen geld te besteden hebben, maar de vriendelijkheid die u toonde door bloemen voor mijn dochter te kopen en mij een lift naar huis te geven was meer dan ik had verwacht. Je hebt geen idee hoeveel dat voor me betekende!

74. Bedankt voor de miljoen vriendelijke woorden die je tegen me zei. Je advies betekende veel voor me. Ik hoop dat we er altijd voor elkaar kunnen zijn en dat we succesvol zullen zijn in onze volgende levensinspanningen.

75. Ik wil je bedanken voor alles wat je doet. Zonder jullie zou ik niet zo succesvol zijn als nu. Er zijn zoveel dingen te noemen, maar hier is een begin: Bedankt dat je iemand bent op wie ik altijd kan rekenen. Bedankt dat je mijn dromen steunde toen anderen dat niet deden. Bedankt dat je een geweldige vriend en mentor was, of harde liefde wanneer dat nodig was.

76. Bedankt voor alles wat je doet. Ik waardeer alles wat je voor onze familie en mij doet. Uit de grond van mijn hart, bedankt. Dank je dat je meer doet dan je denkt in je rol als moeder en in je werk, dat je altijd voorrang geeft aan alle anderen, dat je een goed voorbeeld bent voor onze kinderen, dat je van onze kinderen houdt, en vooral vanwege je positieve instelling. Nogmaals hartelijk dank.

77. Jullie zijn geweldig! Bedankt voor je constante steun bij alles wat ik doe. Je bent altijd in me blijven geloven en daarom zijn we al zo lang samen. Ik waardeer het meer dan woorden kunnen beschrijven.

78. Bedankt voor alles. Woorden kunnen niet uitdrukken hoe dankbaar ik ben voor uw aanwezigheid in mijn leven. Ook al ben ik niet zo goed met woorden, bedankt dat je er voor me bent en me de weg wijst. Je bent de beste.

79. Bedankt voor alles. Je hebt me door de jaren heen zoveel geholpen, en ik denk niet dat ik zonder jouw hulp de dingen had bereikt die ik heb bereikt.

80. Bedankt dat je me door alle uitdagingen in mijn leven hebt geholpen. Bedankt dat je er was toen ik een vriend nodig had. Bedankt voor je steun, liefde en begrip. Ik waardeer het dat je er altijd voor me bent, me aanmoedigt en me zegt dat ik sterk moet blijven.

81. Bedankt dat je een vriend was. Een echte vriend is moeilijk te vinden, maar toen ik jou ontmoette, wist ik dat ik iemand had gevonden die me in het leven zou helpen. Je bent zo wijs, vriendelijk en ondersteunend dat het moeilijk te beschrijven is wat je voor me betekent.

82. Bedankt dat je er altijd voor ons bent. Telkens als we op bezoek komen, ben ik zo blij je te zien. Je bent zo leuk, en als ik bij je ben, denk ik aan de bruiloft van mijn zus en de prachtige bloemstukken die ze op de tafels had staan.

83. Bedankt. Ik weet dat dit vreemd klinkt omdat we elkaar pas een paar weken kennen, maar nadat ik je biografie las en zag hoe je met andere mensen in je leven omgaat, wilde ik je bedanken. Je bent echt in mijn leven gekomen op een moment dat ik echt hulp nodig had.

84. Een miljoen keer dank voor alles wat je voor mijn familie en mij doet. Je bent de aardigste, liefste vriend ooit. Ik voel me zo gelukkig dat ik je al zo lang ken. Ik zal je nooit genoeg kunnen bedanken dat je mijn leven zoveel rijker hebt gemaakt!

85. Een miljoen dank aan jou om me vanmiddag naar het winkelcentrum te brengen. Soms voel ik me de enige persoon die me daarheen wil brengen! Ik doe graag dingen met je, en ik ben zo blij dat we vrienden zijn.

86. Bedankt voor alles. Ik ben zo blij dat we vrienden zijn geworden. Je bent een lief, betrouwbaar en zorgzaam persoon die me altijd de waarheid vertelt en me goed behandelt. Ik waardeer alles wat je doet om me gelukkig te maken.

87. Ik kan je niet genoeg bedanken voor alles wat je voor mij hebt gedaan. Ik heb veel verhalen gehoord over hoe je anderen hebt geholpen, door hen een passie voor hun carrière te geven, hen te accepteren zoals ze zijn en hen te helpen met hun gevoel van eigenwaarde. Ik ben blij in uw aanwezigheid te zijn en uw doelen te steunen.

88. Bedankt voor alles, ik meen het echt. Ik denk zelfs dat ik iets leuks voor je koop om mijn waardering te tonen.

89. Bedankt dat je mijn vriend was. We hebben geweldige tijden gehad samen. Ik waardeer hoe begripvol je bent, vooral als ik een slechte dag moet vergeten. Je maakt me aan het lachen, en we vinden altijd wel iets om over te praten. Ik heb geluk dat ik jou als vriend heb en een schouder om op te leunen.

90. Bedankt om me te bedanken. Dank u voor uw steun, en dank u dat ik mijn dag mag ventileren. Dank u voor het luisteren, en dank u voor uw zorg.

91. Bedankt voor de miljoen keer dat je er voor me was in mijn leven. Ik zal nooit vergeten hoe je beschikbaar was wanneer ik iemand nodig had om mee te praten. Je bent een geweldige vriend.

92. Het is verbazingwekkend hoe je altijd weet wat het juiste is om te doen. Uw wijsheid en vaardigheid in het leven zijn als een miljoen dank.

93. Bedankt voor de miljoen keer dat je er voor me was. Ik denk niet dat ik de laatste jaren zonder jou had kunnen doorkomen. Je bent een ongelooflijke vriendin, en ik ben zo gelukkig dat ik je gevonden heb.

94. Bedankt voor alles wat je voor me gedaan hebt. Je bent mijn grootste fan en supporter in het leven geweest. Ik kan je echt niet genoeg bedanken voor alle betekenisvolle dingen die je voor me hebt gedaan.

95. Ik wil je gewoon bedanken. Laatst besefte ik dat alles wat ik nu heb, aan jou te danken is. Bedankt dat je zo’n goede grote broer bent en ervoor zorgt dat ik goed verzorgd word. Ik zal altijd tegen je opkijken en waarderen dat je me accepteert zoals ik ben.

96. Bedankt dat je er altijd voor me was, voor je liefde, je hart en je ziel. Je bent de beste vriend die ik me ooit had kunnen wensen, en ik zou verloren zijn zonder jou aan mijn zijde.

97. Dankzij jou voel ik me heel veilig in mijn dagelijks leven. Dankzij jou, ben ik de beste persoon die ik kan zijn. Dankzij U weet ik dat er veel meer goedheid in de wereld is dan ik zo vaak buiten mezelf zie. Dankzij jou, word ik meer en meer in de draaikolk van goedheid getrokken. Dankzij jou.

98. Bedankt dat je van me houdt en mijn fouten vergeeft. Bedankt dat je gisteravond met me gekookt hebt, ook al moest je overwerken. Bedankt dat je zo begripvol en bezorgd bent over mijn design bedrijf. Je bent een engel in vermomming.

99. Bedankt dat je er altijd was als ik je het meest nodig had.

100. Bedankt! Bedankt! Dank u! Ik waardeer je geduld bij het wachten op mijn laptop. Je bent het liefste vriendje ooit!

101. Een miljoen dank aan jou. Je bent absoluut geweldig! Heel erg bedankt voor alles! Ik waardeer alles wat je in mijn leven doet. Ik ben blij dat we elkaar hebben. Jouw vriendelijkheid is wat ons bij elkaar houdt. »

102. Een grote dank aan jou. Ik hou van deze foto’s, en het fotoboek is geweldig. Ik kan niet wachten om mijn plakboek te maken van ons vanaf het moment dat we elkaar ontmoetten tot onze trouwdag. Een miljoen dank aan u voor alles wat u heeft gedaan.

103. Ik weet niet eens de juiste woorden om je te vertellen hoeveel ik je waardeer. Bedankt voor alles wat je voor me gedaan hebt. Er zijn een miljoen dingen waarvoor ik je zou kunnen bedanken, maar ik ga mezelf stoppen omdat dit een boek zou worden als ik kon blijven schrijven. Niettemin, een miljoen keer bedankt, en ik hoop voor altijd contact te houden!

104. Bedankt voor de miljoen keer dat je me hielp met mijn huiswerk, mijn fiets repareerde, of me steunde in het algemeen. Ik waardeer alles aan je.

105. Ik voel me echt dankbaar als ik kijk naar al je harde werk door de jaren heen. Hoe meer dingen ik verzamel, hoe meer ik besef hoeveel ik aan jou te danken heb. Bedankt voor al je steun en dat je me helpt om kalm en in controle te blijven. Je bent zo attent, en daardoor hou ik nog meer van je.

106. Bedankt voor alles wat je voor me gedaan hebt. Ik ben erg dankbaar voor uw vrijgevigheid, en ik waardeer alles wat u heeft gedaan. Heel erg bedankt.

107. Dank u voor al uw gulle hulp en steun. Je bent er altijd voor me geweest in goede en slechte tijden. Ik heb echt geluk dat ik zo’n attent en zorgzaam persoon heb om me te steunen.

108. Ik kan eeuwig doorgaan met het opnoemen van redenen waarom ik van je hou en hoe je mijn leven hebt verrijkt, maar om tijd te besparen, laten we je gewoon bedanken. Bedankt dat je mijn muze bent, mijn beste vriend, en de persoon waarvan ik weet dat hij overal aan mijn zijde staat. Bedankt dat je net zoveel van mij houdt als ik van jou.

109. Bedankt voor alles. Bedankt dat je mijn vriend bent en me begrijpt. Ik ben zo blij dat ik zo’n geweldig iemand als jij in mijn leven heb gevonden.

110. Bedankt voor al je hulp. Ik zou het volledig hebben opgegeven zonder jouw inspiratie en optimisme. Ik zal nooit die momenten vergeten dat ik alleen maar met je aan de telefoon praatte, je hebt me zoveel geleerd, en ik zal je altijd dankbaar zijn.

111. Bedankt voor al je steun. Je bent er altijd voor me, vertelt me hoe goed ik het doe en kalmeert me als ik gestrest raak. Ik ben erg blij dat we elkaar hebben op deze gekke reis.

112. Bedankt voor de boeken. Ik kijk er echt naar uit om ze te lezen. Ik ben zo blij dat we elkaar ontmoet hebben. Bedankt voor alles.

Deze verzameling van een miljoen dank je wel citaten is een genereuze manier om je dankbaarheid aan andere mensen uit te drukken, omdat je misschien nooit weet wanneer je woorden zullen resoneren met die ene persoon in nood. Het maakt niet uit of je iemand wilt bedanken voor zijn inspanningen of iets opbeurends wilt zeggen om hem op te vrolijken. De juiste woorden beschikbaar hebben kan het verschil maken bij het uiten van je dank aan de mensen in je leven die het verdienen.