Aan De Vrouw Van Wie Ik Eens Hield

Liefde is iets moois. Het is zo’n krachtig gevoel dat niet met één woord te beschrijven is. Het heeft de kracht je te laten glimlachen, je gelukkig te maken, vol vreugde en gelukzaligheid en het kan je laten voelen dat je leeft. Het kan mensen samenbrengen en gelukkig maken. Het kan ook het beste in je naar boven halen. Maar helaas verlaat de liefde ons ook wel eens zonder reden.

Nu heb je afscheid moeten nemen van de vrouw van wie je zoveel houdt. Dit doet veel pijn omdat je haar mist en nog steeds van haar houdt. Dit hoort gewoon bij het leven en overkomt zelfs de besten onder ons. Jullie hadden geweldige herinneringen die jullie deelden, en die mag je nooit vergeten.

Deze citaten zijn speciaal voor jou geschreven om te sturen naar de vrouw van wie je ooit hield. Ik hoop dat u ervan zult genieten en dat het precies verwoordt wat u haar op het hart ligt.

Aan de vrouw van wie ik eens hield

Hoewel we niet meer samen zijn, koester ik nog steeds alle momenten die we deelden en zou ik willen dat het anders liep. Toch wens ik je het beste en ik hoop dat je weet hoeveel ik om je geef. Ik mis je zo erg en zal er altijd voor je zijn.

1. Liefde is een mysterie. Toen ik verliefd op je was, vroeg ik me af wat je in me zag. Nu we uit elkaar zijn, zie ik hoe geweldig ik was. Ik hou nog steeds van je en wens je het beste in het leven.

2. Je bent letterlijk en figuurlijk mooi, een vrouw die de wereld niet hoeft te vertellen dat ze sterk is. Je laat het zien, je leeft het. Je zorgt ervoor dat ik beter wil zijn en ik mis je.

3. Ik denk dat ik je eindelijk heb laten gaan. Elke dag herinner ik me meer en meer van de dingen waardoor ik zoveel van je hield, maar elke dag herinner ik me ook meer en meer van de dingen die me wegdreven. Ik mis je, maar het is oké.

4. Het is moeilijk om iemand te vergeten die je zoveel herinneringen gaf. Ik mis je zo erg en ik hoop dat het goed met je gaat.

5. Soms moet je accepteren dat bepaalde dingen nooit meer worden zoals ze waren. Het is jaren geleden zonder jou en ik wil dat je weet dat ik je mis.

6. Bedankt dat je van me hield, nu weet ik hoe het is om geliefd te zijn. Ik ben dankbaar voor de tijd die we samen hebben doorgebracht en ik mis je heel erg.

7. Ik weet dat ik niet de enige ben die nog steeds aan je denkt. Ik mis je zo erg en ik wilde je even gedag zeggen.

8. Beter liefgehad en verloren dan nooit liefgehad. Ik mis je, mijn dame.

9. Soms doet liefde pijn, maar er is altijd zonneschijn na de regen. Hoe gaat het met je? Ik hoop je snel weer te zien.

10. Als je van iets houdt, leer het los te laten. Als het bij je terugkomt, is het voor altijd van jou. Zo niet, dan was het nooit de bedoeling. Ik heb dit met jou geleerd en ik wil dat je weet hoeveel ik je mis.

11. Ik ben hier als je me nodig hebt, maar geniet alsjeblieft van de reis. Blij voor de dingen die gedeeld zullen worden. Ik hou van je en mis je.

12. Ik weet dat er een reden is waarom dingen gebeuren, en soms moeten we dingen gewoon laten. Ik hou nog steeds van je en ik hoop dat het goed met je gaat.

13. Ik denk dat ik je eindelijk heb laten gaan. Je zult altijd een groot deel van mijn leven zijn, maar ik vind het goed dat we niet samen zijn. Zorg goed voor jezelf.

14. Ik denk dat ik over je heen begin te komen. Ik hou nog steeds van je, maar ik begin vrede te vinden. Hopelijk gaat het goed met je?

15. Ook al probeer ik verder te gaan, elke dag denk ik aan jou. Terwijl er nog veel dingen uit het verleden worden opgegraven, waardeer ik nog steeds die geweldige tijden die we samen hadden. Ik zal je altijd missen, koningin.

16. Hé, meisje. Weet je, ik voel me nu beter. Het wordt met de tijd makkelijker. Ik denk elke dag aan je en soms huil ik, vaak lach ik, en af en toe, lach ik. Het is triest, maar het leven gaat door.

17. Ik weet dat we geweldige tijden samen hebben gehad, maar het is tijd voor ons beiden om verder te gaan. Zorg goed voor jezelf en heb een geweldig leven.

18. Aan het meisje waar ik ooit van hield, ik hoop dat je gelukkig bent. Ik mis je en alles wat we deelden. Zorg goed voor jezelf.

19. Ik weet dat het voorbij is, en het is nooit echt begonnen. Je bent mooi, dat is waar, maar ik wil je gewoon een goed gevoel geven. Wens je het beste.

20. Dat ik niet meer bij je ben, betekent niet dat ik niet meer van je hou. Ik dacht gewoon om je te controleren.

21. Ik weet niet waar ik sta met jou, en ik weet niet wat ik voor je beteken. Ik weet alleen dat elke keer als ik aan je denk, ik alleen maar bij je wil zijn. Ik weet dat dit niet meer mogelijk is, maar ik wens nog steeds het beste.

22. Elk meisje verdient iemand die genoeg van haar houdt om voor haar te vechten, zelfs als ze opgeeft. Ik ben blij dat ik dat bij jou heb gedaan. Hoop dat het goed met je gaat?

23. Zolang de relatie in je hart leeft, gaan echte vrienden nooit uit elkaar. Ik ben blij dat ik nog steeds je vriend ben, ook al zijn we niet meer de geliefden die we vroeger waren.

24. Ik mis je heel erg, mijn dame, maar ik hoop dat wat je ook doet in je leven, je het ware geluk kunt vinden.

25. Ik heb er geen spijt van dat ik van je hield, ik heb er alleen spijt van dat ik door jou gekwetst ben. Ik mis je en hoop dat het goed met je gaat in je nieuwe ondernemingen.

26. Het is zo mooi om verliefd te zijn tot je ontdekt dat ze nooit de jouwe was, en dat is waar ik nu ben. Ik mis het om jou als vriendin te hebben.

27. We gingen onze eigen weg, maar niemand kan de vreugde en liefde die we deelden wegnemen. Ik wou nog steeds dat je van mij was, maar ik denk dat het leven ons beiden overkomt.

28. Jij bent de vrouw waar ik ooit van hield en we zijn nog steeds vrienden voor het leven. Ik ben blij dat ik je nog steeds in mijn leven heb als mijn vriendin en zus.

29. Mensen veranderen, dingen gaan mis, maar onthoud altijd dat het leven doorgaat. Dankbaar voor de tijd die we samen hadden. Ze waren mijn beste. Ik hoop dat je gelukkig bent waar je nu bent.

30. Aan het meisje waar ik ooit verliefd op was, verander niet voor iemand of iets. Ik mis je zo erg.

31. We hebben voor elkaar gezorgd, maar we hebben geen contact meer. Mijn bedoelingen zullen nooit veranderen. Ik hou nog steeds van je en ik hoop dat je me ook mist.

32. Sommige mensen komen in je leven als zegeningen. Anderen komen in je leven als lessen. Jij was beide voor mij en ik heb geen spijt van alles wat er tussen ons is gebeurd.

33. Het meisje waar ik ooit verliefd op was is nu een vreemde voor me. Ik dacht gewoon om je te controleren en je te laten weten hoeveel ik je mis.

34. Ik draag dit op aan dat speciale meisje dat voor het eerst mijn hart en aandacht veroverde. Hoewel we niet meer samen zijn, waardeer ik nog steeds alle momenten die we deelden.

35. Ik wou dat je weer verliefd op me werd. Hoe dan ook, ik mis je en alles aan je.

36. Ik wou dat we terug konden naar vroeger toen alles zo simpel was en niets er toe deed. Ik mis je. Ik mis ons.

37. Ik ben misschien niet meer bij je, maar ik zal altijd van je houden. Ik hoop dat het goed met je gaat en dat je gelukkig bent?

38. Ik hoop dat je op een dag beseft dat ik het beste was wat je is overkomen. Ik mis je, meisje.

39. We maken allemaal fouten, hebben moeilijkheden, en hebben zelfs spijt van dingen in ons verleden. Met jou heb ik geen spijt van de tijd die we gedeeld hebben. Ik ben juist dankbaar voor alles en wens je alleen het beste toe.

40. Een van de eenvoudigste manieren om gelukkig te blijven is de dingen los te laten die je verdrietig maken. Ik ben blij dat we uit elkaar zijn gegaan, dat was het beste voor ons beiden. Ik hoop dat je nu gelukkig bent. Ik mis je.

41. Ik mis je en onze tijd samen, maar ik weet dat we niet samen horen te zijn. Dus dit is vaarwel, mijn lieve ex-meisje.

42. Ik werd verliefd op haar toen we samen waren. Ik werd nog meer verliefd op haar in de jaren dat we uit elkaar waren. Ik wilde je controleren omdat ik om je geef, zoals ik altijd doe.

43. Je hebt je hele leven nog voor je. Mettertijd zul je de juiste persoon voor je vinden. Liefde gaat over wederzijds respect, en dat hebben we niet meer. Je verdient beter dan mij. Ik mis je.

44. We zijn vreemden voor elkaar, je hoeft niet te doen alsof. Je bent nu een vreemde voor me, maar je zult voor altijd in mijn hart zijn. Altijd.

45. Je kunt geen betere morgen hebben als je de hele tijd aan gisteren denkt. Hoewel je nu in mijn verleden bent, geef ik nog steeds om je en dacht ik om je te controleren.

46. Er is een reden waarom jij en ik niet meer praten. Het doet pijn, maar het is de beste beslissing voor ons beiden. Ik mis je en ja, ik hou van je.

47. Een van de moedigste beslissingen die je ooit zult nemen, is loslaten wat je hart en ziel pijn doet. Ik ben blij dat we allebei deze beslissing voor ons hebben genomen, en ik hoop dat we allebei liefde vinden, perfect deze keer.

48. Ik wilde je gewoon weer zien lachen ook al zijn we niet meer samen. Ik mis je zo erg dat ik elke dag aan je denk!

49. Je bent heel speciaal voor me en ik hoop dat je op een dag iemand vindt die je goed behandelt, beter dan ik kon. Ik wens het beste voor je.

50. Weet je nog dat we vrienden en geliefden waren? Ik hoop dat het goed met je gaat. Aarzel niet om me te bereiken voor wat dan ook. Ik geef nog steeds om je en zal er altijd voor je zijn.

Bedankt voor het lezen van deze aan de vrouw die ik ooit liefhad citaten. Ik hoop dat u uw keus uit deze mooie en verbazende aan de vrouw die ik eens liefhad citaten hebt geselecteerd. Gelieve, tracht te becommentariëren en te delen met uw geliefden ook.

Bedankt.