Aan De Vrouw Van Wie Ik Hou

Als je van iemand houdt, betekent dit dat je bereid bent alles op te geven om bij hem te zijn. Je bent bereid de uitdagingen en problemen aan te gaan. Je bent bereid je leven volledig te delen en het beste van jezelf te geven.

Ze zeggen dat liefde pijn doet, en dat doet het ook. Het doet pijn om voorgelogen, bedrogen of verwaarloosd te worden. Het doet pijn om iemand te verliezen van wie je houdt. We hebben het allemaal meegemaakt, en op een gegeven moment moet het gebeuren. Maar nogmaals, liefde heelt ook. Het helpt ons door die moeilijke tijden heen.

Deze mooie aan de vrouw van wie ik hou citaten zullen haar laten zien dat elk woord dat je tegen haar zegt specialer is en dat je oprecht bent in elke glimlach die je haar geeft, elke knuffel die je deelt, elk compliment dat je haar vertelt en elk romantisch gebaar dat je maakt.

Aan de vrouw van wie ik hou

Vandaag zeg ik dat ik van je hou tegen de mooiste vrouw in mijn leven. Aan de vrouw die me bijstaat door dik en dun. Op de vrouw die me altijd steunt. Op de vrouw die altijd aan mijn zijde staat. Op de vrouw die me als een koning behandelt. Op de vrouw die mijn leven compleet maakt. Op de vrouw die de liefde van mijn leven is. En op de vrouw die mijn leven de moeite waard maakt.

1. Mijn liefste, ik hou van je. Je bent mijn enige echte. Je bent mijn wereld, mijn leven. Ik zou alles doen om jou gelukkig te maken. Je bent mijn engel, mijn licht en vreugde. Ik hou van je.

2. Je bent een bloem in volle bloei. Je bent een nacht zonder sterren. Je bent een lied zonder woorden en ik ben zo verliefd op je. Jij bent de enige vrouw waar ik van hou.

3. Ik hou van je, mijn liefste. Over jou droom ik elke dag van mijn leven. Jij bent de enige voor mij, want jouw aanraking zet mijn hart in vuur en vlam.

4. Mijn liefde voor jou is als de zon. Ik aanbid je, hoog boven de wolken. Je bent een godin, en ik ben je nederige dienaar. Uw liefde is alles wat ik nodig heb en ik ben zo blij u als mijn eigen te hebben.

5. Ik zal prachtige liefdesbrieven schrijven aan de vrouw van wie ik hou. Je haar is als suikerspin, gesponnen in geweldige kleuren blond en rood. Je ogen zijn als smaragden, je lichaam is als een godin, mooi van binnen en van buiten. Ik hou altijd en voor altijd van je.

6. Schat, ik hou van je ogen en je glimlach. Ik hou van de manier waarop we samen zijn. Ik hou van hoe je me laat voelen, ik hou meer van je met elke dag die voorbij gaat en zal dat voor altijd blijven doen.

7. Mijn liefste, jij bent mijn oogappel. Ik koester elk moment dat ik met je deel, en ik wil je nooit verliezen. Jouw liefde maakt me compleet, jij hebt de sleutel tot mijn hart en ik beloof er altijd voor je te zijn.

8. Mijn liefste, jouw ogen, ik kijk er elke dag graag in. Jouw glimlach, ik kijk er graag naar, alle dagen van mijn leven. Het maakt mijn hele wereld helderder. Ik ben blij dat je de mijne bent en dat ik altijd de jouwe zal zijn.

9. Ik mis hoe je ruikt, ik mis hoe je naar me kijkt, ik mis hoe je me laat voelen. Ik hou van je en zal dat altijd blijven doen, mijn engel.

10. Ik hou meer van je dan ik ooit van iemand anders heb gehouden. Ik hou van je en kan niet geloven dat ik je gevonden heb, de ware voor mij. Mijn vrouw, ik hou van je en dat zal ik altijd blijven doen.

11. De dag dat ik je ontmoette, wist ik dat jij de ware was. Je maakt me op zoveel manieren gek. Dit is een samenvatting van mijn liefde voor jou. Ik hou meer van je dan woorden kunnen zeggen. En dat zal ik doen voor de rest van mijn leven.

12. Luister naar me, mijn liefste. Ik wil nooit een dag zonder jou doorbrengen. Ik weet dat het moeilijk voor je is geweest, maar op een dag zullen we voor eeuwig samen zijn. Ik hou van je, schatje.

13. Vandaag schrijf ik deze brief om je te vertellen hoeveel ik van je hou. Ik hoop dat je ziet en weet hoeveel. Ik hou van je omdat je het mooiste meisje bent dat ik ooit heb gezien. Ik zou nooit van een ander kunnen houden zoals ik van jou hou.

14. Je bent mooi als een bloem. Jouw liefde is een roos. Jouw glimlach fleurt mijn dag op.
Ik hou van je, mijn vrouw, mijn wereld, en mijn beste.

15. Mijn liefste, jij bent het eerste waar ik aan denk als ik wakker word en het laatste waar ik aan denk voor ik in slaap val. Je betekent alles voor me en ik zal altijd van je houden.

16. Ik hou van je, mijn liefste, met alles wat ik heb. Jouw schoonheid is een zeldzaam juweel en ik koester onze liefde. Wat we ook zullen doen, onthoud altijd mijn liefde. Mijn hart is van jou, vandaag, altijd en voor altijd.

17. Mijn mooie liefde, ik ken je al een tijdje maar toch ben ik diep verliefd op je. Jou vinden was Gods grootste geschenk aan mij. Je bent mijn engel en het beste wat me ooit is overkomen.

18. Mijn liefste, ik ben trots om te zeggen dat ik verliefd op je ben. Het kan me niet schelen wat mensen zeggen. Ik hou zoveel van je en er gaat geen dag voorbij dat ik niet aan je denk, want je betekent alles voor me. Ik kan niet wachten tot je de mijne bent.

19. Alleen al de gedachte aan jou is als een miljoen dollar waar ik geen afstand van kan doen. Ik denk elke minuut van de dag aan je. Ik stuur je al mijn liefde omdat ik niet kan wachten om je te zien.

20. Liefde, is alles wat ik kan zeggen. Liefde is alles wat ik zie. Liefde is alles wat er is. Liefde is alles wat ik voel als ik aan je denk. Ik hou van je met heel mijn hart en zal dat blijven doen alle dagen van mijn leven.

21. Mijn liefste, je bent de mooiste vrouw die ik ken. De mooiste bloem in mijn tuin.
Ik kan niet wachten om mijn leven met je te delen, mijn liefste. Ik hou veel van je.

22. Ik hou van je, mijn liefste. Je engelachtige stem mist me als we uit elkaar zijn. Jouw liefde is als de hemel, zo uitgestrekt, zo mooi, vol sterren en maanstralen. Mijn liefde voor jou is meer dan woorden kunnen zeggen.

23. Terwijl ik hier zit te dromen van alle dingen die we vroeger deden, kan ik niet wachten op de dag dat ik de hele wereld kan vertellen hoeveel ik van je hou.

24. Mijn liefde voor jou is eeuwig, jouw liefde voor mij is als de zee. Een zee van liefde, puur en schoon. Ik zal altijd van je houden. Altijd en voor altijd.

25. Jij bent het middelpunt van mijn wereld. Jij bent de liefde die ik aanbid. Jij bent het verlangen van mijn hart en zonder jou heb ik geen verlangen.

26. Je bent mijn liefde en mijn geluk. Je brengt me vreugde ik voel me zo vereerd om je man te zijn.

27. Liefste, mijn liefde voor jou is als de bloemen. Ze hebben tijd nodig om te groeien. Jouw liefde voor mij is als de regenboog, het komt en gaat maar verlaat nooit mijn hart. Ik hou van je, mijn liefste.

28. Mijn liefste, ik hou meer van je dan je weet. Ik wil dat je weet dat hoe goed vandaag ook is, morgen altijd nog beter zal zijn omdat jij er dan bij bent.

29. Mijn liefde voor jou is eindeloos. Je bent zo mooi voor me en alles wat ik wil is bij je zijn en je geliefde zijn. Ik hou zoveel van je.

30. Ik hou van je en meer hoef ik niet te zeggen. Mijn hart is van jou en kan niet weggenomen worden want jij bent mijn hart en ik zal altijd van je houden.

31. Lieve vrouw, ik heb van je gehouden sinds ik een jongen was, en ik zal van je houden tot het einde der tijden. Bedankt dat je mijn geliefde bent.

32. Liefde op het eerste gezicht of was het het lot? Ik moet blind zijn geweest om de liefde die je altijd al voor me had niet te zien. Ik hou van je mijn engel en ik ben zo blij dat ik je de mijne mag noemen.

33. Ik hou van je en dat zal altijd zo blijven. Ik hoop dat je altijd mijn liefde voor jou voelt. Je bent de liefde van mijn leven en ik hoop dat je dat diep van binnen weet.

34. Liefde is als een huis, want het kan niet worden verplaatst. Haar fundament is stevig, het doorstaat de tand des tijds. Liefde is als een bloem; haar schoonheid is tijdloos. Ik heb dit alles met jou ervaren, en dat wil ik altijd, mijn engel.

35. Mijn liefde, je bent mijn ochtenddauw, je bent mijn zoete streling, je bent als een bloem die bloeit in mijn hart. Met jouw liefde kan ik alles doen. Ik hou veel van je en voel me zo gelukkig je te hebben.

36. Je bent het mooiste meisje dat op deze aarde rondloopt. Je ogen tonen je persoonlijkheid, je ziel is zuiver, als een druppel water uit een stroom. Ik hou van je, mijn vrouw.

37. De vrouw van mijn dromen, de vrouw waar ik van hou. Je bent nu mijn vrouw. Ik hou van je, mijn bloemblaadje.

38. Als ik aan je denk, slaat mijn hart een slag over. Woorden kunnen niet uitleggen wat je voor me betekent. Ik hou van je en ik hoop dat je weet dat mijn liefde…

39. Jouw liefde is als een roos, ze is zeldzaam en moeilijk te vinden. Je bent de mooiste bloem die ik ooit heb gezien, en ik wil dat je weet dat ik er altijd voor je zal zijn.

40. Ik hou van je, schat. Ik hou meer van je dan je weet, en ik zal de rest van mijn leven van je houden.

41. Mijn liefste, de liefde die je me hebt gegeven, zal ik een miljoenvoudig teruggeven. Ik hou van je met heel mijn hart en ziel, en dat zal ik altijd doen, wat er ook op mijn pad komt.

42. Als ik alles zou opschrijven wat ik leuk aan je vond, zou ik een miljoen vellen papier moeten gebruiken en mijn pen zou geen inkt meer hebben.

43. Jij bent mijn alles. Alles wat ik doe, doe ik voor jou. Ik hou van je, schoonheid. Ik hou zoveel van je. Verlaat me alsjeblieft nooit, want jij bent mijn alles.

44. Ik ben een man die zoveel van mijn vrouw houdt. Dat ik wens dat de hele wereld het weet. Dat ik wens dat de hele wereld ziet, dat ik van je hou met heel mijn hart.

45. Liefde is een grappig iets. Het besluipt je wanneer je het het minst verwacht. Het verrast je en laat je ademloos achter. Als je nog nooit verliefd bent geweest, mis je het mooiste wat er is. Ik ben blij dat ik jou heb om van te houden.

46. De wind fluistert haar naam, fluistert mij toe. Zij is de lucht die ik inadem, het water dat mijn levende vlam dooft. Ik hou van je, mijn engel.

47. Zij is de liefde van mijn leven. Zij is de ware voor mij. Ik wil haar in mijn armen houden en haar nooit meer laten gaan. Zij is jou, en ik hou van je.

48. Haar schoonheid, is als een eeuwige vlam die dagelijks mijn hart verbrandt. Ik hou van haar zoals een adelaar van de lucht houdt. Ik ben zo blij dat ze mijn meisje is.

49. Jouw liefde is als een oneindige regenboog voor mij. Uw liefde is als een zachte zachte bries. Het blaast mijn hart in gelukzaligheid. Ik hou van je, mijn dame.

50. Ze is mijn licht in de duisternis. Mijn zonneschijn in de regen. Mijn vrouw, ze is mijn alles.

Aan de vrouw van wie ik het meest hou

Ik hou van hoe je me laat voelen, en hoe je altijd weet wat je moet zeggen als woorden niet genoeg zijn. Ik hou zoveel van je, mijn vrouw, en dat zal ik altijd doen zolang we leven mijn liefste.

51. De dag dat ik je ontmoette, wist ik dat je de wereld voor me betekende. Sindsdien ben ik nooit meer dezelfde geweest en ik wil mijn leven met jou doorbrengen. Ik hou van je, mijn engel.

52. Je bent een prinses en een koningin, de dapperste en de sterkste. Mijn hele hart is van jou en alleen jij kunt me waarmaken. Ik hou van je met heel mijn hart.

53. Mijn liefste, mijn schat, als ik in je ogen kijk, voel ik me compleet en perfect bij jou. Ik kon het niet anders willen.

54. Je bent de mooiste persoon die ik ooit heb gezien. Jij bent mijn wereld. Als ik naar je kijk, voel ik me compleet en heb ik alles wat ik nodig heb. Jij bent degene die ik zocht. Jij bent mijn alles.

55. Ik ben zo verliefd op je omdat je mijn alles bent. Alles wat ik ooit wilde. Alles wat ik ooit zal willen.

56. Jouw lippen, mijn hart, jouw glimlach, mijn ziel, een nacht, mijn dromen, Elke ochtend, elke dag, wil ik met jou slapen en wakker worden. Ik hou altijd van je.

57. Mijn liefde, mijn leven, jij bent degene waar ik het meest van hou. Ik wil met je trouwen, maar ik weet dat als de tijd rijp is, je mij zult kiezen.

58. Liefde is het beste wat er is. Het neemt alle pijn weg en brengt harmonie en vrede. Het is een gevoel in het hart en zo voel ik me met en voor jou.

59. Ik ben verliefd op je geworden en je hebt mijn hart veroverd met je genegenheid, je schoonheid, je vriendelijkheid, je liefde en je geduld. Ik hou zoveel van je.

60. Zoet zijn je rondingen, je schoonheid kan niet geëvenaard worden. Ik hou zoveel van je en wil voor altijd de jouwe zijn.

61. De maan is vol, de sterren helder in de hoogte, en je glimlach is meer dan je denkt, je bent mijn alles, en ik hou van je voor altijd.

62. Als ik in je ogen kijk, komen al die gevoelens die ik voor je heb naar boven. Je bent zo mooi, en ik kan mijn ogen niet van je afhouden.

63. Mijn liefste, jij bent mijn roos. Mijn leven is leeg zonder jou. Je bent mijn zonneschijn, mijn bloem. Jij bent mijn alles.

64. Ik hou zoveel van je dat ik het niet kan uitleggen. Woorden alleen volstaan niet. Door jou voel ik me zo levendig. Ik weet niet hoe ik het je moet zeggen, want woorden kunnen mijn liefde voor jou niet uitdrukken.

65. De zoetheid van je lippen, de smaak van je tong, de warmte van je huid, en de zachtheid van je huid zijn allemaal prachtig en doen me nog meer van je houden.

66. Jij bent mijn beste vriend. Jij bent degene aan wie ik kan praten, aan wie ik al mijn geheimen kan vertellen. Jij bent de enige aan wie ik alles kan vertellen. Ik hou veel van je.

67. Je huid glinstert als een parel en je glimlach verwarmt mijn hart. Je ogen schitteren als de sterren en je lach is zo mooi. Ik hou van je, mijn koningin.

68. Ik hou van je, schat en daarom zal ik mijn gevoelens met niemand delen. Er is alleen jij en er zal alleen jij zijn.

69. Ik hou van je, mijn engel. Ik weet dat je er altijd bent, dat je me nooit in de steek zult laten, en dat je me door goede en slechte tijden heen helpt.

70. Liefde komt van binnenuit. Het is wat we allemaal nodig hebben. Het kan niet gekocht of verkocht worden. Het is een prachtig gevoel en ik ben blij dat ik het samen met jou mag voelen.

71. Ik hou van je met heel mijn hart. Ik hou meer van je dan van wie dan ook in de hele wereld. Je bent mijn beste vriend en ik hou voor eeuwig en altijd van je.

72. Echte liefde wacht en ik ook. Je hebt mijn hart geraakt en mijn ziel gevuld, ik ben voor altijd de jouwe Voor altijd tot er geen morgen meer is.

73. Liefde is als een kostbaar juweel dat fonkelt aan de nachtelijke hemel, Het is warm en vol schittering, Het is het mooiste in de wereld. Ik hou eindeloos van je, mijn koningin.

74. Liefde is het mooiste gevoel ooit, het laat je stralen, geeft je moed en tilt je op. Je bent mijn zonneschijn, mijn alles en ik zal altijd van je houden.

75. Liefde is als een viool en de manier waarop jij die bespeelt is het mooiste geluid dat ik ooit heb gehoord. Ik hou altijd en voor altijd van je.

76. Ik hou van je, niet alleen omdat je mooi bent. Ik hou van je, niet alleen omdat je het licht van mijn dag bent. Ik hou van je, niet alleen omdat je mijn liefste bent. Ik hou van je omdat je me compleet maakt.

77. Mijn lieve vrouw, je kijkt neer van boven en kust me met een glimlach. Met een glimlach maak je mijn hele wereld nieuw en geef je me de kracht om door te gaan.

78. Bij U is er geen nacht en bij U is er geen dag. Bij jou is er geen afstand en bij jou is er geen tijd. Ik hou zoveel van je, mijn lieve engel.

79. Onze liefde kent geen einde. Ik wil dat je altijd de liefde die we delen onthoudt en weet hoeveel ik van je hou, ook al zeg ik het niet hardop. Ik zal altijd voor jou kiezen, mijn vrouw.

80. Je eenvoudige gebaren brengen zoveel charme, je lieve glimlach is als een zonnestraal, je liefdevolle ogen zijn zo helder, en je knuffels zijn mijn favoriete dingen. Ik hou zoveel van je.

81. Ik hou van je zoals de bloem van de zon houdt zoals de vogel van de lucht houdt zoals de vis van de zee houdt zoals het hart ervan houdt te dromen zoals de zon ervan houdt te schijnen zoals de maan van de nacht houdt. Ik hou altijd van je.

82. Ware liefde is altijd geduldig, vriendelijk en vergevingsgezind. Zij is niet jaloers, schept niet op en schept niet over zichzelf op. Liefde is nooit onbeleefd, altijd respectvol, nooit egoïstisch, en altijd vertrouwend, dat is het soort liefde dat ik voor jou heb, mijn lieveling. Ik hou onberispelijk van je.

83. Ik hou van je voor alle goede dingen die je doet, ik hou van je voor alle dingen die je zegt, ik hou van je voor alle dingen die ik nooit zal begrijpen, ik hou van je voor alles wat mooi is want schoonheid is alles wat je bent.

84. Als het leven je voor een uitdaging stelt, zal ik er zijn. Ik zal naast je lopen, ik zal je tranen wegvegen, ik zal je sterke rechterhand zijn. Ik hou van je, mijn prinses.

85. Ik hou van je met heel mijn hart, Ik hou van je met heel mijn ziel, Mijn leven draait om jou, Mijn dromen draaien om jou, En mijn realiteit zal ook bij jou zijn.

86. Mijn hele leven heb ik van je gehouden. Mijn hele leven heb ik je gekoesterd. Mijn hele leven heb ik je aanbeden. Mijn hele leven heb ik van je gehouden. En voor de rest van mijn leven, zal ik nog steeds van je houden.

87. Baby, ik wil meer van je houden dan ik al doe. Mijn hart, mijn ziel, mijn hele lichaam en geest zal van jou zijn, mijn liefste.

88. Ik wil dat je mijn alles bent; Mijn minnaar, mijn vriend, en mijn vrouw. Ik wil je alles zijn; je minnaar, je vriend, en je man.

89. Ik hou van je. Ik hou ervan om je gezicht te strelen. Ik hou van de glimlach op je gezicht. Ik hou ervan je ‘s nachts te zien slapen. Ik zie je graag gelukkig en de bron van dat geluk.

90. Mijn liefste, ik hou van je uit de grond van mijn hart. Je bent het complete verlangen van mijn ziel en ik zal je altijd koesteren.

91. Ik hou van je voor alles wat je bent, voor alles wat je hebt gedaan, en voor alles wat je hoopt te doen en te zijn. Je bent mijn maan en mijn zon, mijn alles.

92. Ik geloof dat er geen kostbaarder geschenk, geen mooiere woorden, geen zaliger gevoel bestaat dan de simpele en pure uitdrukking van iemands liefde voor een ander. Ik hou van je voor wie je bent, en voor alles wat we delen.

93. De zon komt op, de zon gaat onder, maar uw liefde voor mij is dezelfde dag na dag, en nacht na nacht.

94. Ik wil degene zijn die elke ochtend met je wakker wordt, je oppakt, je kust, je naar bed brengt, je dicht bij je houdt en steeds meer van je houdt. Ik wil degene voor jou zijn, altijd en voor altijd.

95. Ik hou van je, mijn vrouw. Je bent de definitie van schoonheid. Mijn wereld zou leeg zijn zonder jou. Ik ben dankbaar dat je in mijn leven kwam en het zo mooi en helder maakte.

96. Ik ben niet perfect. Ik maak veel fouten. Maar jij bent de enige die me heeft geaccepteerd zoals ik ben, en ik hou zoveel van je.

97. Als ik in je ogen kijk, zie ik alles wat ik nodig heb. Jouw liefde is als een deur naar mijn hart, en zolang je van me houdt, zal ik nooit alleen zijn.

98. Ik hou van je tot in de diepte en breedte en hoogte en lengte van de wereld. Mijn ziel is verbonden met de jouwe en ik ben zo gezegend dat ik met jou mag leven. Ik hou zoveel van je, mijn vrouw, en dat zal ik altijd blijven doen zolang ik leef.

99. Ik ben de wind onder je vleugels, ik ben het lied in je hart. Ik ben de som van al je hoop en de herinnering aan al je dromen. Ik hou voor altijd van je.

100. In goede en slechte tijden, in de zon en de regen, in en buiten het seizoen, zal ik voor je kiezen. Ik zal er voor je zijn. Ik zal van je houden, de engel van mijn leven.

Bedankt voor het nemen van uw tijd om deze mooie Aan de vrouw van wie ik hou citaten te lezen. Alsjeblieft, vergeet niet te reageren, en deel het met je familie en lieve vrienden.

Bedankt.