Above All Be Kind Quotes And Sayings

Above All Be Kind Quotes and Sayings

Tegenwoordig leven we in een wereld waarin de ethiek en de waarden van het vriendelijk behandelen van anderen ernstig worden gebagatelliseerd. De wereld wordt met de dag beangstigender, en het wordt steeds moeilijker om de slechte gebeurtenissen die zich om ons heen verspreiden bij te houden.

Als gevolg daarvan is het niet ongewoon dat mensen in een spiraal van wanhoop terechtkomen, waarin ze moeite hebben de moed te vinden om elke dag met liefde en vriendelijkheid in hun hart tegemoet te treden. Maar te midden van de chaos moeten we onszelf herinneren aan de belangrijke redenen waarom vriendelijkheid er nu meer dan ooit toe doet.

Vriendelijkheid is een van de belangrijkste dingen waaraan je kunt werken om succesvol te worden in je leven, relatie of carrière. Het moet niet beperkt blijven tot mensen die aardig voor ons zijn, maar iedereen om je heen. Je hebt de macht om te kiezen of je wel of niet aardig bent, en vriendelijkheid je leidraad laten zijn kan een diepgaande invloed hebben op je leven.

Vriendelijk zijn is niet altijd zo eenvoudig als het lijkt, maar het blijft een belangrijke manier om een ander uit te lokken om vriendelijk te zijn door gewoon te leven en het goede voorbeeld te geven. Dus, neem een van deze mooie vooral vriendelijk zijn citaten op in je dagelijks leven, en je zult verbaasd zijn over hoe goed je je voelt en anderen ook laat voelen.

Wees bovenal vriendelijk

Vriendelijkheid is nu belangrijker dan ooit. Het is goed om vriendelijk te zijn, niet omdat je er iets voor terug wilt krijgen, maar omdat het gewoon het juiste is om te doen. Als je boven alles aardig bent voor anderen, pluk je de vele voordelen die daarmee gepaard gaan.

1. Wees vooral vriendelijk, ook tegen hen die minder vriendelijk zijn dan jij. Vriendelijkheid is een eigenschap die alles wat nodig is in het leven zeker zal doorkomen.

2. Vriendelijkheid boven alles begint bij één persoon tot het besmettelijk wordt voor vele anderen. Vriendelijkheid is wederkerig en beantwoordt veel levensproblemen. Je wordt beloond als je vriendelijk bent tegen iedereen, zelfs in overvloed.

3. Vaak schrijft het leven voor dat je alleen aardig moet zijn tegen degenen die aardig tegen je zijn. Maar je staat een stapje hoger als je boven alles vriendelijkheid toont, zelfs aan de ongeliefden. De beloning die je ervoor terugkrijgt is niet te berekenen.

4. Vriendelijkheid is een zeldzame en kostbare deugd die je anderen cadeau kunt doen. Het wordt niet vaak gezien, maar het maakt het leven de moeite waard. En het is waarom mijn dromen zullen uitkomen. Dus wees vooral vriendelijk.

5. Wie aardig is voor anderen, is aardig voor zichzelf. Wees vooral aardig en behandel anderen zoals je zelf behandeld wilt worden.

6. Wees bovenal vriendelijk. Vriendelijkheid is de sleutel tot het goede in het leven. Een willekeurige daad van vriendelijkheid bereikt grote hoogten en kan een heel leven veranderen.

7. Je toont vriendelijkheid niet alleen aan medemensen. Zelfs de dieren en de dingen die we bezitten verdienen een flinke dosis vriendelijkheid. Wij genieten een groot voordeel van hen, dus bovenal moeten wij vriendelijk tegen hen zijn.

8. Wees vooral aardig voor je vrienden en iedereen om je heen. Want ze kunnen gelijk hebben wanneer je het het minst verwacht of wanneer je denkt dat ze ongelijk hebben. De vriendelijkheid die je hen vandaag toont, kan zich morgen in jouw voordeel keren.

9. Wees vooral aardig. We zijn allemaal geneigd fouten te maken in ons leven. Het is dus veel beter om in je reacties op anderen aardig te zijn dan gelijk te hebben.

10. Vriendelijkheid is een grote kwaliteit die meer zegt dan het geluid van een trompet. Als je aardig bent voor anderen, zullen zij de impact voelen – jij voelt het ook.

11. Vriendelijkheid is de sleutel tot vrijheid, het meest essentiële. Het lijkt misschien onbeduidend, maar voor sommigen is het de enige reden om te glimlachen als ze verdrietig zijn. Dus, boven alles, wees vriendelijk.

12. Omdat iedereen die je in het leven ontmoet een zware strijd voert die je nooit zult kennen. Je moet vriendelijk zijn om niet nog meer zout aan hun verwondingen toe te voegen.

13. Je laat zien dat je aardig bent als je mensen accepteert zoals ze zijn. Probeer mensen te helpen zonder er iets voor terug te verwachten. Als je ze ziet vallen, wees dan vriendelijk om ze te helpen. Kom voor ze op, wanneer ze dat het beste kunnen gebruiken.

14. Wees bovenal vriendelijk. Vriendelijkheid leeft in het hart, want zij komt tot uiting in de manier waarop je met anderen omgaat. Het leeft ook op de lippen, want het weerspiegelt zich in de goede manier waarop je spreekt.

15. Vriendelijkheid voor jong en oud is iets moois. Mensen kunnen dagelijks leren om met vriendelijkheid in deze wereld te leven. Geen kwaad; wees goed voor iedereen. Vriendelijkheid is de sleutel, en je hebt meer kans op succes als je vriendelijk bent.

16. Een aanzienlijke mate van vriendelijkheid die men een medemens kan bewijzen is mensen feliciteren als ze slagen. En samen bereik je zoveel meer dan je ooit kunt dromen.

17. Vriendelijkheid kost niets, maar levert alles op: echte vriendschap, echte gemoedsrust en een zuiver geweten. Vriendelijkheid brengt het beste in mensen naar boven en helpt de wereld te verbeteren.

18. Vriendelijkheid kan altijd en overal voorkomen. Vriendelijkheid is zo eenvoudig als een helpende hand uitsteken, een glimlach aanbieden, of gewoon iemand het gevoel geven dat hij belangrijk is.

19. Met de constante drukte tussen werk, gezin en vrienden kan vriendelijkheid over het hoofd worden gezien. Kies vooral voor vriendelijkheid en wees bewust vriendelijk voor anderen.

20. Vriendelijkheid is het beste geschenk dat je ooit aan iemand kunt geven. Het is gratis en verslijt nooit. Met een beetje vriendelijkheid voor de mensen om je heen voel je je al een stuk beter.

21. Vriendelijkheid is de kwaliteit van vriendelijk, gul en attent zijn. Vriendelijkheid kost niets. Het kan niet gekocht worden, maar het koopt alles. Niets is te vergelijken met vriendelijk zijn boven alles.

22. Lief zijn is vrij en gul geven aan hen die dat het meest nodig hebben. Het gaat over geloven in mensen en dat elk leven er toe doet. Aardig zijn kost niets, maar het koopt alles.

23. Mensen hoeven het niet te verdienen voordat je aardig tegen ze kunt zijn. Het zegt meer over je persoonlijkheid dan over degene tegen wie je aardig bent.

24. Aardig zijn betekent anderen helpen, ook als dat niet nodig is. Je krijgt er veel voor terug: goede vrienden, gemoedsrust en een schoon geweten. Maar naast de beloning, durf je vooral aardig te zijn.

25. Vriendelijkheid boven alles is gratis en goud waard. Vriendelijkheid brengt echte vriendschappen tot stand en helpt vrede en geluk over de hele wereld te verspreiden. Veel kan bijeengehouden worden waar vriendelijkheid een sterk anker is.

Beste citaten over wees vooral aardig

Wees vooral vriendelijk, of dat nu comfortabel is of niet. Vriendelijkheid blijft een van de krachtigste deugden om in te burgeren en het beste geschenk dat je jezelf, de wereld en de mensen om je heen ooit kunt geven. Zoek gedurende je hele leven naar kleine manieren om vriendelijk te zijn voor anderen.

26. Wees vooral aardig. Uiteindelijk is je kleine goede daad misschien het enige wat je je in je leven zult herinneren, wat je enige blijvende geschenk zal zijn. En je zult gekoesterd en herinnerd worden voor de grootte van je hart.

27. Wees bovenal vriendelijk. De sleutel tot vrijheid wordt onthuld door de vriendelijkheid van je hart. Het is het meest essentiële in het leven.

28. Vriendelijkheid is een van de gemakkelijkste dingen die iemand kan doen, maar toch is het vaak het moeilijkst. Vriendelijkheid is niet ingewikkeld, het is mogelijk in elke situatie.

29. Vriendelijkheid creëert een gelukkiger en minder stressvolle wereld. Het werkt ook aanstekelijk en kan leiden tot geluk voor jezelf.

30. Als je aardig bent voor anderen, willen zij dat ook zijn. Deze uitwisseling bouwt langdurige vriendschappen op en creëert een basis voor echt geluk. Mensen willen bij mensen zijn die ze kunnen vertrouwen en waarmee ze zich echt kunnen verbinden.

31. Het effect van vriendelijkheid op het leven is niet te meten. Het kunnen kleine daden van vrijgevigheid zijn of grotere dingen. Het maakt niet uit of je arm bent of rijk, nederig of beroemd, geen daad van vriendelijkheid is te klein.

32. Vriendelijkheid cultiveren begint met oprechte waardering voor de mensen om je heen. Als we aardig zijn voor anderen, voelen we ons gelukkiger en tevredener, en worden onze relaties sterker.

33. Vriendelijkheid gaat ver. Het is een investering in je gezondheid, geluk en de wereld.

34. Aardig zijn maakt vooral veel verschil in de wereld. Het helpt bij het maken van een echte en blijvende verandering, wat betekent dat we ons richten op het maken van een verschil in onze gemeenschappen en het delen van vriendelijkheid.

35. Vriendelijkheid is een van de grootste dingen die je iemand kunt geven. Het kost niets, maar het koopt alles. Vriendelijkheid kan leiden tot meer productiviteit en geluk, betere relaties en een succesvollere carrière. Het verandert levens.

36. Het kost niets om aardig te zijn. Het is het grootste geschenk dat je jezelf en iedereen om je heen kunt geven. Vriendelijkheid wekt vertrouwen, goodwill en loyaliteit. Het maakt je ook een toegankelijk persoon in het leven.

37. Aardig zijn is niet alleen aardig zijn voor mensen. Het gaat over het creëren van een vriendelijke wereld. Het gaat over het ontwikkelen van een echte menselijke relatie. Het gaat over denken aan anderen voor jezelf.

38. Vriendelijkheid en mededogen zijn kwaliteiten die wij allen in ons dagelijks leven zouden moeten bezitten. Om van de wereld een betere en veilige plaats te maken, helpt vriendelijkheid ons om dit en zelfs meer te bereiken.

39. Aardig zijn is doordacht vrijgevig zijn en nuttige dingen doen voor anderen. Het helpt anderen te inspireren terwijl het een blijvende indruk op hen maakt.

40. Een zuivere manier om je liefde voor mensen te tonen is door aardig voor hen te zijn. Een hart hebben voor het tonen van vriendelijkheid is een geweldige motivatie om mensen te helpen die het nodig hebben. Zo eenvoudig en gratis als het is, betekent het ongetwijfeld veel voor de ontvanger.

41. Een gratis en gemakkelijke manier om iemands dag op te fleuren is door een beetje vriendelijkheid te tonen. Hoe klein of belangrijk de handeling ook lijkt, wees vooral aardig voor hem of haar. Zo’n aanmoediging kan heel ver gaan.

42. Vriendelijkheid kent geen grenzen. Het weerspiegelt zich in hoe we anderen behandelen. Het kost niet veel moeite om aardig te zijn. Je hebt alleen een groot hart en een warme glimlach nodig.

43. Vriendelijk zijn zorgt ervoor dat je opvalt. Als mensen je vriendelijke woorden horen, onthouden ze die. Mensen praten over aardig zijn, discussiëren erover, en maken er zelfs ruzie over. Maar wees vriendelijk tegen iedereen, wat er ook gebeurt.

44. Aardig zijn is een goed mens zijn. Het brengt vreugde in je dagelijkse leven en dat van anderen. Vriendelijkheid is het beste wat je kunt doen en het beste geschenk dat je ooit kunt geven.

45. Vriendelijkheid is een taal die doven kunnen horen, en blinden kunnen zien. Wees dus vooral vriendelijk.

46. Vriendelijkheid voor jong en oud is iets moois. Mensen kunnen ervan leren en hebben veel baat bij jouw vriendelijkheid. En de wereld zal vriendelijk tegen je zijn.

47. De beste manier om te genieten van de vriendelijkheid van anderen is het aan iemand anders te laten zien. Dit is de enige investering die nooit faalt.

48. Vriendelijkheid lijkt misschien onbeduidend, maar voor sommigen is het de enige reden om te glimlachen als ze verdrietig zijn, dus wees vooral vriendelijk.

49. Wees vooral vriendelijk. Vriendelijkheid is de sleutel tot goedheid. Liefde verspreiden door vriendelijkheid helpt om wrok en elke vorm van strijd te verdrijven.

50. Vriendelijkheid geeft geluk en maakt onze wereld beter. Vriendelijkheid inspireert mensen en schept een emotionele band tussen hen. Het is de essentie van vriendschap. Vriendelijkheid tonen aan anderen voelt geweldig en helpt om de zaken in goede banen te leiden.

Met de voordelen die vriendelijkheid heeft onthuld, hoop ik dat u uw leven bewust zult leven om andere mensen een goed gevoel over zichzelf te geven.

Dank u voor het doornemen van deze vooral wees vriendelijk citaten. Gelieve te doen goed om commentaar te geven en hen met anderen te delen en ook te anticiperen op meer mooie en inspirerende artikelen van deze plaats.