Academic Excellence Award Quotes

Academic Excellence Award Quotes

Voor iemand die enthousiast is over academici, is het heel wat als hij of hun vrienden, familie of geliefden een prijs voor academische uitmuntendheid winnen.

Academisch opvallen is iets wat veel ouders hun kinderen toewensen. Ook kan het je blootstellen aan grote goede kansen in je verdere leven.

Er kan van alles gezegd worden voor, tijdens of na dit gebeuren – felicitaties aan de winnaar, dank aan de leraren, aanmoedigingen aan medestudenten, aanmoedigingen aan de winnaar, en meer dan ik hier kan opnoemen.

Daarom heb ik deze academic excellence award quotes samengesteld, geschreven met verschillende bedoelingen en ideeën en vanuit verschillende gezichtspunten, en je weet waarom – zodat je dat perfecte citaat over en over academic excellence awards kunt vinden.

De citaten hier zijn perfect voor sociale media berichten, tekstberichten, en meer. Duik in deze collectie en vind die perfecte citaten op de zin, academische uitmuntendheid awards, en voel je vrij om ze te gebruiken.

Academic Excellence Award Quotes

Twee van mijn klasgenoten wonnen de prijs voor academische uitmuntendheid. Ik ben zo trots op jullie allebei! Jullie zijn allebei harde werkers en toegewijde studenten. Je komt hier niet gemakkelijk, maar nu je deze beloning hebt gekregen, moet het je zeker motiveren om het nog beter te doen tijdens je finales.

1. We zijn erg trots op jou en je academische prestaties! Je bent ons voorbeeld van succes, en we zijn dankbaar om je op onze school te hebben. Ga zo door. Je verdient deze prijs!

2. Laatst dacht ik na over de successen in mijn leven. Bovenaan mijn lijst van prestaties staat het behalen van deze prijs. Ik heb veel goede vrienden gemaakt zowel binnen als buiten de klas, en we zijn hier allemaal om academische uitmuntendheid te vieren.

3. We zijn meer dan verheugd je deze prijs voor academische uitmuntendheid te kunnen overhandigen. Jouw ijver en harde werk hebben als rolmodel gediend voor je medeleerlingen en hebben ons geholpen om in zo’n korte tijd veel van de prestaties van onze school te bereiken. We verwachten grote dingen van je in de toekomst.

4. Je academische prestaties van dit jaar springen er echt uit. Ik ben trots je in mijn klas te hebben. Je bent een voorbeeld voor de andere studenten van wat bereikt kan worden met hard werken en toewijding. Ga zo door!

5. Deze onderscheiding is een erkenning van je uitstekende inzet en harde werk. Het is prachtig om je gedrevenheid voor succes te zien in je lessen en daarbuiten. Je vastberadenheid om het goed te doen en het beste na te streven is een inspiratie voor mij, en het zal je een heel eind in je leven brengen. Veel succes met alles wat je doet.

6. Je bent een van mijn beste studenten, en je verdient deze prijs en meer. Je hebt moeilijke tijden doorstaan en bent altijd positief gebleven. Ik geloof dat je zult slagen, en ik ben zo trots op je!

7. Jullie hebben allemaal hard gewerkt en verdienen deze prijs. Zonder jullie zou onze klas verloren zijn en in het duister tasten. Jullie zijn van onschatbare waarde, en we hopen alleen dat jullie zo door blijven gaan. We kijken uit naar wat jullie ons in de toekomst te bieden hebben. Gefeliciteerd!

8. Ik ben zo trots op je! Je hebt zoveel bereikt als student en je hebt bewezen dat je een van de intelligentste mensen bent die ik ken. Deze prestaties en onderscheidingen zijn het resultaat van je harde werk en vastberadenheid. Je bent nu een rolmodel voor andere studenten, en daarom ben ik vereerd hier te zijn om je deze prijs te overhandigen.

9. Jullie zijn allemaal erg inspirerend! Jullie harde werk en toewijding dwingen mij om te slagen. Ik denk elke keer aan jullie als ik een toets maak, want als jullie het kunnen, kan ik het ook. Neem deze prijzen, die symbool staan voor jullie prestaties, in ontvangst en ga door!

10. Mijn geweldige student, gefeliciteerd met de prijs! Je hebt hard gewerkt en een positieve houding gehouden, en dat was te zien. We zijn trots op jou en deze bijzondere prestatie! Veel geluk in de toekomst!

11. Ze is niet alleen een toegewijde studente, maar ook een uitstekende schrijfster met het potentieel om haar werk gepubliceerd te krijgen. Ik heb wat van haar werk gezien en het is veelbelovend. Overweeg alstublieft om deze schrijfster een academische uitmuntendheidsprijs te geven voor haar talent.

12. U zult nooit weten hoeveel deze prijzen voor mij betekenen. Jullie tijd en moeite hebben mij het afgelopen jaar geholpen met mijn academische studies. Ze symboliseren jullie allemaal en jullie vele inspanningen!

13. Jij bent de reden dat ik streef naar academische uitmuntendheid. Je bent vanaf de eerste dag een inspiratie en meer voor mij geweest, en ik zal je altijd dankbaar zijn voor je hulp en begeleiding.

14. Gefeliciteerd met deze prijs. Je bent een geweldige leerling, en ik ben zo blij dat ik je de afgelopen jaren heb leren kennen. Ik heb geweldige dingen en niets anders over je gehoord van al je leraren. Je zult slagen in deze wereld en een inspiratie zijn voor iedereen die met je in contact komt.

15. Ik zal eerlijk zijn. Ik dacht eerst niet dat ik een prijs zou winnen. Toen ik erachter kwam dat ik die had, was ik geschokt en zeer dankbaar. Ik heb nog nooit in mijn leven iets gewonnen. Maar dit is pas het begin. Nu jullie me allemaal het licht hebben laten zien, kun je volgend jaar meer werk van me verwachten en fantastische resultaten!

16. Ik ben zeer vereerd om deze prijs te ontvangen. Ik weet zeker dat het komt door het vertrouwen dat u mij elke dag geeft. Ik werk heel hard in de hoop dat mijn inspanningen de liefde die u voor mij heeft weerspiegelen.

17. Als ontvanger van deze prijs voor uitmuntendheid in de academische wereld, weet ik dat je ernaar streeft de beste te zijn. Ik kijk ernaar uit om te zien waar je harde werk en gedrevenheid je naartoe leiden. Je bent een speciale jongedame met een enorm potentieel.

18. Deze prijs is heel speciaal voor mij omdat ik hem verdiend heb door ieder van jullie. Ik wil elke klasgenoot bedanken die de tijd heeft genomen om mij een leuk briefje te schrijven en mij het hele jaar door aan te moedigen. Door jullie deze kaart terug te geven, geef ik jullie mijn hart.

19. We zijn er trots op u de prijs voor academische uitmuntendheid aan te bieden. Je hebt blijk gegeven van doorzettingsvermogen, toewijding en toewijding bij je inspanningen op school. We weten dat je academisch succesvol zult zijn, een positief lid van de schoolgemeenschap en iemand die trots is op zijn/haar werk.

20. Ik ben erg trots op je dat je deze prijs hebt gekregen. Je verbetering gedurende het semester is bewonderenswaardig! Ik ben meer dan blij dat ik deel uitmaak van je academische reis en zal je in de toekomst blijven steunen en aanmoedigen. Bedankt dat je een geweldige student bent!

21. Dit is een onderscheiding voor academische uitmuntendheid! Het betekent dat je hard hebt gestudeerd en speciale erkenning hebt verdiend voor je academische prestaties. Ik heb je meer zien doen dan verwacht, daarom prijs ik je. Ik wens je het allerbeste!

22. Ik zou vereerd zijn als je deze prijs zou accepteren. Ik ben zo onder de indruk van je harde werk en je vastberadenheid om je doelen op school te bereiken. Ik waardeer de moeite die je hebt gedaan om deze erkenning te verdienen. Gefeliciteerd!

23. Jullie harde werk en toewijding hebben deze prijs verdiend. Goed gedaan! Ik ben erg trots op je prestatie en dankbaar voor je inzet. Je bent een voorbeeld voor iedereen en een echte leider in je klas. Ga zo door!

24. We zijn erg trots op je. Je hebt hard gewerkt om deze prijs en andere doelen te bereiken. Gefeliciteerd met het vertegenwoordigen van onze klas en voor al je succes! Ik ben erg trots op je, mijn lieve dochter.

25. Dit is echt het beste werk dat ik ooit van een student heb ontvangen. A+ werk.

26. Ik twijfel er niet aan dat je deze prijs verdient. Je werkt harder dan enig ander groepslid waarmee ik ooit het genoegen heb gehad samen te werken, en dat is te zien. De feedback die ik over jullie werkstukken heb gekregen is fantastisch, en iedereen wil weten wat jullie geheim voor succes is. Nou, er is geen geheim, alleen hard werken en toewijding! Geweldig gedaan!

27. Ik wilde je laten weten wat een geweldig werk je doet. Je werk is zoveel beter dan dat van anderen in de klas. Ga zo door! Ik weet dat je valedictorian van je klas wordt, en ik weet dat ik de meest intelligente student van allemaal heb gevonden!

28. Jij bent mijn favoriet! Ik ben zo trots op al je harde werk en inspanningen. Ga zo door, en moge je slagen in alles wat je doet!

29. Jullie leerlingen zijn de meest ongelooflijke groep kinderen die ik ooit les heb gegeven. Door jullie blijf ik elk jaar terugkomen omdat jullie als familie voor me zijn. Jullie harde werk, enthousiasme en leuke houding maken het voor mij gemakkelijk om elke dag te komen, zelfs op de koudste dagen van de winter. Blijf geweldige, creatieve denkers en presteerders!

30. Bedankt voor jullie harde werk in het eerste kwartaal! Jullie zijn allemaal zulke intelligente en geweldige studenten. Ik ben trots op jullie en jullie prestaties. Ik weet dat we nog een lange weg te gaan hebben, maar ik weet dat jullie met mijn hulp zullen slagen. Laten we samen hard werken en vergeet niet om altijd plezier te hebben!

31. Geloof in jezelf, werk hard, en je kunt alles bereiken wat je wilt. Stel doelen om te bereiken en leef een voorbeeldig leven. Maak me trots!

32. Dankzij je harde werk en toewijding werd je gekozen om de Academic Excellence Award te ontvangen. Ben je verrast? Ik hoop van niet! Je bent een van onze topstudenten, maar je bent altijd bescheiden en schept nooit op. Ik ben zo trots op al je prestaties. Ik moet anderen laten weten wat een begaafde student je bent.

33. Het is een genoegen u te feliciteren met het ontvangen van de Academic Excellence Award. De prijs was gebaseerd op uw consistent hoge cijfers in drie van uw vier klassen. Gefeliciteerd!

34. Je hebt zoveel potentieel, en ik geloof echt dat je grote dingen zult bereiken in je leven. Je hebt het leven van veel leerlingen en leraren geraakt en zelfs mij geïnspireerd om een betere leraar te worden. Deze prijs betekent zoveel voor me omdat je zulke hoge eisen aan jezelf stelt om hem te krijgen, zelfs hoger dan ik ooit zou kunnen vragen.

35. Je geweldige werkethiek heeft je deze prijs opgeleverd. Ik weet hoe hard je hebt gewerkt en hoeveel tijd je in je studie hebt gestoken. Je inspireert je collega’s voortdurend om het beter te doen. Er is veel moed voor nodig om een diploma te halen, en ik ben ongelooflijk trots op je. Gefeliciteerd!

36. Bedankt dat je een geweldige student bent. Je bent een van de beste die ik ken! Ik hoop dat je toekomst je alles brengt wat je ooit zou willen en je dromen vervult. Ik twijfel er niet aan dat je grootsheid zult bereiken in deze wereld.

37. Bedankt dat je een inspiratie bent voor de rest van je collega’s en mij. Je bent knap, intelligent en meelevend. Ik waardeer alles wat je hebt gedaan om onze klas zo goed mogelijk te maken en dat je altijd je best doet om anderen te helpen slagen. Ik kijk uit naar wat de toekomst voor jou in petto heeft, en ik ben zo dankbaar dat ik deel heb mogen uitmaken van jouw academische reis. Ik hoop dat je blijft doen wat je geluk brengt!

38. Je bent mijn ster. Je blijft me verbazen met wat je bereikt. Je bent echt een inspiratie voor de mensen om je heen, en ik ben zo gelukkig om jou als student te hebben.

39. Gefeliciteerd! Jij bent de student die iedereen graag in zijn klas heeft. Ik heb jou en een paar andere leerlingen dit jaar uitgekozen om deze prijs te krijgen vanwege je uitstekende inzet om nieuwe vaardigheden te leren en uit te blinken in de klas. Jouw harde werk, vastberadenheid en focus zijn een inspiratie voor de rest van de leerlingen in de klas, daarom hebben ze jou genomineerd!

40. Ik ben zo trots op je. Wat een jaar hebben we gehad! Ik weet nog toen je voor het eerst bij mij begon en hoe nerveus je was, maar kijk nu eens, je haalt alle A’s! Ik weet dat wat je echt wilde was om snel op een geweldige universiteit te komen, en ik ben blij om aan te kondigen dat dit gebeurt.

41. Jouw vastberadenheid en inzet voor uitmuntendheid zijn een constante bron van motivatie. Uw inspanningen als bijlesgever zijn een eindeloze stroom van steun, informatie, hulp en begeleiding voor de andere leerlingen in uw klas. Je inspireert hen om harder te werken om hun doelen en dromen te bereiken. Ik weet dat zij door jou ook zullen stijgen!

42. Ik wil je bedanken voor je geduld tijdens mijn cursus algebra voor gevorderden. Ik kan niet met woorden alleen zeggen hoezeer ik het waardeer dat je me naar het volgende niveau van wiskunde hebt geholpen. Ik heb echt mijn best gedaan dit semester, en dat heeft zijn vruchten afgeworpen. Ik weet dat ik zonder jouw steun en hulp geen academische uitmuntendheidsprijs zou kunnen behalen. Nogmaals bedankt!

43. Jullie toewijding en harde werk voor de Engelse les blijft niet onopgemerkt. Ik ben blij met al je harde werk en toewijding en heb het gevoel dat je deze prijs echt verdiend hebt. Ik weet dat je toekomst als briljant schrijver rooskleurig zal zijn.

44. Ik ben er trots op u deze prijs te mogen overhandigen. Je hebt echte academische uitmuntendheid getoond gedurende je tijd hier. Ik ben blij dat je bij onze klas bent gekomen, en ik kijk ernaar uit om je nog lang in mijn klas te hebben!

45. Dankzij jullie harde werk wil ik jullie belonen met deze prijs. Ik weet dat je een mooie toekomst voor je hebt, en het maakt me enthousiast om te zien wat de toekomst ons brengt. Ik hoop dat je doorgaat op deze weg en de opleiding krijgt die je wenst.

46. Ik ben erg trots op jullie omdat jullie de afgelopen drie weken een perfect schoolrapport hebben gehaald. We hebben hard gewerkt om onze cijfers te verhogen, en ik kan zien dat we resultaten boeken! Ga zo door! Ik hou van jullie met heel mijn hart.

47. Ga alsjeblieft door met het geweldige werk dat je hebt gedaan. Je mag erg trots zijn op wat je tot nu toe bereikt hebt, en ik weet dat je met hard werken en vastberadenheid een eindeloze lijst van doelen in het leven zult bereiken. We zijn zo gelukkig om jou als student op deze school te hebben. Ga zo door!

48. Je hebt indruk op me gemaakt met je toewijding, doorzettingsvermogen en hard werken. Ik weet dat je streeft naar academische uitmuntendheid, en zoals alles in het leven, haal je eruit wat je erin stopt. Ik vertrouw erop dat je het goed blijft doen. Ga zo door!

49. Je bent altijd de favoriet van de klas geweest, een modelstudent waar iedereen tegenop kijkt. Je bent niet alleen geliefd, maar ook intelligent en ervaren in je vakgebied. Het was geweldig om je op deze school te hebben. We hopen je in de herfst weer te zien.

50. Dit is een geweldige prestatie. Ik ben erg trots op je. Dit zal nuttig zijn voor je studie, en ik zal je helpen zoveel ik kan.

51. Ik ben zo trots op jou en het werk dat je in mijn klas hebt gestopt. Ik wou dat alle studenten zoveel om hun opleiding gaven als jij. Blijf hard werken en slaag in alles wat je probeert. Je wordt geweldig!

52. Gefeliciteerd met het opvallen in je klas en je uitstekende schoolwerk. Je ziet altijd het grote geheel en haalt je doelen. Je bent een leider die nooit opgeeft en bent een constante bron van inspiratie en steun voor anderen.

53. Ik ben zo trots op je. Je hebt de laatste tijd zo hard gewerkt, en ik weet dat je deze prijs verdient voor je toewijding! Ik ben geïnspireerd door je inspanningen. Ga zo door!

54. Ten eerste wil ik je vertellen hoe trots we op je zijn. Je was alles wat je school kon vragen en meer. We zijn zo dankbaar voor een student als jij. Je werkt hard, geeft om mensen en volgt je dromen.

55. Ik schrijf je om je te prijzen voor je academische succes. Ondanks de obstakels die je vertrouwen lijken aan te tasten, heb je doorgezet. Je was ondersteunend, vastberaden en verantwoordelijk. Deze karaktereigenschappen zullen u niet alleen nu ten goede komen, maar u ook naar hoogten brengen die anderen zich niet eens kunnen voorstellen. Ik kijk ernaar uit om meer van uw volwassen, intelligente essays te lezen in mijn klas!

56. Jullie hebben je uit de naad gewerkt dit semester en hebben beter gepresteerd dan wie dan ook. Ik ben echt trots op je, en ik wil dat je dat weet. De tijd die je in je studie hebt gestoken heeft bijgedragen aan je succes. Je bent een sterke, vastberaden student, en ik ben erg trots dat je in mijn klas zit.

57. Ik ben erg trots op je voor al het harde werk dat je hebt gedaan. Ik heb altijd geweten dat je veel potentieel had, en je inspanningen beginnen zichtbaar te worden. Je zult een geweldige dokter worden!

58. Jullie zijn allemaal uitstekende studenten die hebben uitgeblonken op alle gebieden van jullie academische prestaties. Of het nu jullie vastberadenheid is om 110% te geven in elke les of zelfs de tijd die jullie na schooltijd besteden aan het oefenen van toespraken om jullie spreekvaardigheid in het openbaar te verbeteren. Ik ben zo trots op jullie allemaal!

59. Ik ben trots op de manier waarop je gewerkt hebt om de uitdagingen van je leerstoornis te overwinnen. Je had de moed om door te gaan, zelfs als je er geen zin in had. Elke keer als ik naar je testscores kijk en zie dat je weer een examen hebt gehaald, word ik zo opgewonden! Ik ben zo trots op je.

60. Gefeliciteerd met de hoogste cijfers van de klas. Jullie toewijding en harde werk zijn bewonderenswaardig. Ik hoop jullie nog vele jaren les te mogen geven!

61. Ik ben zo trots op jullie! Je hebt al je finales gehaald en de hoogste cijfers gehaald in je lessen. Ik weet dat je het ver zult schoppen in het leven en je dromen zult verwezenlijken. Denk er altijd aan om hard te werken, nooit op te geven en altijd positief te blijven.

62. Wees trots op het werk dat je dit semester hebt gedaan. Je hebt echt bewezen wat je kunt bereiken en hoe ver je jezelf kunt pushen. Het meest indrukwekkende aan je prestatie is dat je NOOIT hebt opgegeven voor een opdracht, quiz of test, en daarom mag ik vandaag deze prijs aan je uitreiken! Causeway! We rocken!

63. Ik denk niet dat ik je dit verteld heb, maar ik ben zo trots op de tijd en moeite die je in je werk steekt. Ik weet dat het moeilijk kan zijn, maar je deed het, en ik ben zo trots op je. Je verdient het beste.

64. Ik kan het niet geloven! Ik ben onderscheiden voor academische uitmuntendheid! Deze prijs is zo speciaal voor me omdat jij hem hebt verzonnen en me hebt genomineerd. Hoe wist je dat ik me uit de naad gewerkt heb om meer te studeren en extra hulp te krijgen? Ik hou van je omdat je me zo steunt. Bedankt!

65. Het harde werk en de toewijding die je hebt getoond, hebben je het grootste academische succes tot nu toe opgeleverd. Je bent zeker een geleerde om in de gaten te houden, want vanaf nu zal je carrière alleen maar floreren en exponentieel groeien.

66. Ik ben zo trots op je. Dit jaar was gevuld met uitdagingen die je tot het uiterste dreven, maar je oversteeg ze allemaal en bewees aan iedereen hoe geweldig en intelligent je bent. Gefeliciteerd! Ik ben zo blij dat ik je vriend ben.

67. Nogmaals bedankt voor de prijs. Ik betwijfel of u begrijpt hoe belangrijk dit voor mij is. Ik ben vereerd dat ik deze prijs van u heb gekregen, en ik hoop dat ik een goede student zal blijven en u en mij trots zal maken!

68. Ik wil jullie bedanken voor al het harde werk van de afgelopen twee jaar. Ik kan je niet met woorden zeggen hoe trots ik ben op je prestaties, en ik hoop dat je weet hoe graag ik je in mijn klas heb! Je positieve instelling is zo aanstekelijk, en ik hoor graag hoe je het buiten school doet. Je hebt mijn leven beïnvloed op een manier die ik nooit in woorden kan uitdrukken. Bedankt!

69. Ik ben trots op je harde werk en bijdrage aan deze klas. Je bent ook een fantastische mentor geweest voor andere studenten, vooral wat betreft academische uitmuntendheid. Hoewel je hier pas drie weken bent, heb je al snel mijn hart veroverd. Ik hoop dat je zo door kunt gaan.

70. Het is met groot genoegen dat ik je prijs voor academische uitmuntendheid. Door je passie voor leren en je positieve houding ben je een aanwinst voor deze school. Je bent niet alleen een uitstekende student, maar ook een uitstekend teamlid. Dank u. Het was een genoegen je op deze school te hebben.

71. Je bent altijd een goede student geweest, maar je hebt dit semester een tandje bijgezet. Ik zie dat je er meer tijd en moeite in steekt dan ooit tevoren, en dat werpt zijn vruchten af! Je harde werk wordt gewaardeerd! Veel succes met je toekomstige inspanningen.

72. Gefeliciteerd met de meeste tienen in onze klas. Je hebt ze verdiend. Dit kan het begin zijn van een heel nieuw leven voor jou, en ik hoop dat je dat weet. Je inzet en toewijding hebben hun vruchten afgeworpen, maar nu moet je elke dag harder en harder blijven werken!

73. Onthoud dat kennis nastreven en uitblinken in je studie de manier is om grootsheid te bereiken. Het vergt hard werk en geduld, maar de beloning is onbetaalbaar. Werk hard, en op een dag zullen al je dromen uitkomen!

74. Gefeliciteerd. Je deed iets wat niet veel mensen kunnen – je versloeg het systeem, je zette je af tegen de trend, je trotseerde degenen die je zeiden dat het niet mogelijk was. Je koos ervoor om je hoofd neer te leggen, hard te werken en uitdagingen aan te gaan. Ik ben trots op je.

75. Ter ere van je prestatie, wil ik je dit kleine teken van mijn waardering geven. Je bent een geweldige student, en ik zie een mooie toekomst voor je. Gefeliciteerd!

76. Ik ben er trots op je als student te hebben. Je bent niet alleen een uitstekende schrijver en een geweldige vriend, maar ook een zeer goede student. De geschiedenis is vol van mensen die enorme kansen overwonnen om onze wereld ten goede te veranderen, en hier ben je, in staat om dit ook in je eigen leven te doen. Ga zo door!

77. Het is met groot genoegen dat ik u deze eer toeken voor voorbeeldige prestaties in de klas. Ik ben erg trots op al het harde werk en de inspanning die je dit semester hebt geleverd. Je bent een fantastisch voorbeeld voor de andere studenten, dus ga zo door!

78. Je bent een van de beste studenten waar ik ooit mee gewerkt heb. Je bent extreem slim en hebt een enorme drive. Deze prijs eert je voor je harde werk en toewijding, en ik ben zo trots om te zien waar het leven je al gebracht heeft. Gefeliciteerd!

79. Je hebt hard gewerkt het laatste semester, en ik weet dat je een goed jaar zal hebben volgend semester. Om ervoor te zorgen dat je dat doet, geef ik je deze prijs.

80. Je bent zo slim, en je doet het zo goed in al je lessen. Je verdient deze prijs en alles wat je ooit gewild hebt. Ik kan niet wachten om te zien welke geweldige dingen je in de toekomst zult bereiken. Gefeliciteerd!

81. Ik ben zo trots op je dat je hard werkt en de uitdagingen overwint die veel kinderen ervan weerhouden hun doelen te bereiken. Je bent niet alleen een rolmodel in de klas, maar ook thuis. Je inzet is prijzenswaardig, en ik kan niet wachten om te zien wat je nu gaat doen.

82. Je bent een inspiratie voor me geweest. Je hebt zo hard gewerkt, en het heeft zijn vruchten afgeworpen. Ik ben zo trots op je. Ga zo door. Ik kan niet wachten om te zien wat de toekomst je brengt!

83. Je verdient alle lof die je kunt krijgen. Ik hoop dat deze prijs je aanmoedigt om ons trots te blijven maken door je hoofd hoog te houden, wat anderen ook van je denken of zeggen. Uw doelen zijn haalbaar zolang u uw zinnen erop zet en nooit het vertrouwen in uzelf verliest. Je bent mijn held, en ik zal je bij elke stap steunen!

84. Ik ken niemand die gemotiveerder en leergieriger is dan jij. Je creatieve, unieke schrijfstijl maakt me enthousiast om je werk te lezen. Jij bent de drijvende kracht achter deze klas, degene die buiten de kaders wil denken en mijn gedachten over onderwijs wil uitdagen. Ik ben enthousiast over je toekomst en kan niet wachten om te zien wat je bereikt!

85. Ik ben zo trots op je. Dit jaar was fantastisch om je te zien groeien. Je hebt me elke dag zo trots gemaakt en elke test die je haalt! We zijn zo onder de indruk van hoe goed je het hebt gedaan. Ik kan niet wachten om te zien hoeveel beter je volgend jaar wordt. Blijf zo hard werken, want je kunt alles!

86. Jullie zijn allemaal zulke geweldige mensen. We kijken tegen jullie op en vertrouwen op jullie. Jullie hebben bewezen dat we de juiste keuze hebben gemaakt. Jullie zijn onze rolmodellen, dus we zullen ernaar streven net als jullie te zijn.

87. Ik waardeer de kans om deel uit te maken van deze schoolgemeenschap. Dank u voor het erkennen van mijn inspanningen met deze prijs voor academische uitmuntendheid. Ik ben er trots op lid te zijn van deze schoolgemeenschap.

88. Het is met groot genoegen dat ik u deze prijs aanbied. Dit is een belangrijke academische prestatie, een hoogtepunt van hard werken, focus en vastberadenheid van jouw kant. Je bewonderenswaardige toewijding aan uitmuntendheid is opgemerkt en blijft een inspiratie voor al je klasgenoten. Gefeliciteerd met je succes!

89. Mijn beste student van het semester! Je hebt weer bewezen dat je toegewijd bent aan je werk en nooit genoegen neemt met minder dan uitmuntendheid. Ik ben er trots op jouw leraar te zijn. Je brengt eer aan je familienaam en zult ooit een geweldige onderzoeker en professor zijn in je vakgebied.

90. Ik ben niet alleen je leraar. Ik ben ook je grootste fan. Je bent grappig, slim en mooi. Ik heb je graag in mijn klas. Ik breng graag tijd met je door buiten school. Je hebt het talent om me trots te maken. Heel erg bedankt om jou te zijn!

91. Bedankt dat jullie mij en mijn prestaties zo steunen. Ik heb hard gewerkt op school, en het werpt zijn vruchten af nu ik voor het tweede jaar op rij eerste ben geworden in mijn wiskunde klas! Bedankt dat je mijn capriolen tolereert en me altijd op het goede spoor houdt! Ik hou van jullie allebei!

92. Woorden die u beschrijven: Toewijding, inzet en succes. Je bent een uitstekend individu, een rolmodel voor ons allen en een inspiratie. De prijs is gewoon een manier om te laten zien hoeveel je voor me betekent. Ik zie je graag slagen!

93. Aan mijn klasgenoten, jullie kennen me misschien niet zo goed. Ik ben meestal niet de man die mijn eigen hoorn ophangt, maar ik ben nog nooit zo zeker geweest van iets in mijn leven! Ik had de hoogste GPA dit semester, en ik wil dat jullie trots op me zijn. Ik hoop dat we allemaal beter en efficiënter kunnen samenwerken om onze doelen volgend semester te bereiken. Bedankt allemaal, en gefeliciteerd!

94. Als jullie leraar ben ik trots om een groep mensen te zien die zo toegewijd zijn aan leren. Jullie liefde voor leren blijkt uit jullie werk, en ik hoop dat het jullie hele leven bijblijft.

95. Jullie beseffen het misschien nog niet, maar jullie recente academische en sociale vooruitgang is het resultaat van jullie harde werk. Ik ben zo trots op ieder van jullie voor het ontvangen van deze prijs vandaag. Ga zo door!

96. Bedankt dat je een uitstekende student bent en voor je attente, aanmoedigende benadering van je klasgenoten. Ik ben meer dan onder de indruk van je harde werk en toewijding om academische uitmuntendheid te bereiken. Jouw vriendelijke en behulpzame houding stellen mij in staat om mijn werk zo effectief mogelijk te doen!

97. Je hebt deze prijs meer dan verdiend. Je bent toegewijd aan je studie, en je verdient het. Ik ben trots op je, niet alleen als student maar ook als vriend. Ik weet dat je het ver zult schoppen.

98. Ik ben erg trots op je, mijn student. Je hebt academisch zoveel bereikt, en ik weet dat we in de toekomst succesvol zullen blijven. Je bent slim en intelligent en vergeet alsjeblieft niet zo hard mogelijk te studeren.

99. Ik ben trots om je te vertellen dat je bent geselecteerd als één van de beste leerlingen van onze school. Je hebt heel hard gewerkt dit jaar, en ik ben er trots op dat ik je heb leren kennen. Je passie voor leren is zo inspirerend. Ga zo door!

100. Je bent verreweg de slimste persoon in de kamer. Als we samenwerken, voel ik me zo trots om je mentor te zijn, en ik sta versteld van je toewijding aan uitmuntendheid. Nogmaals gefeliciteerd, vriend. Ga zo door!

101. Het afgelopen semester heb je niets dan potentieel en toewijding getoond. Hiervoor wil ik je belonen met een academische uitmuntendheidsprijs. Je hebt laten zien dat je echt om je schoolwerk geeft, en deze prijs is een herinnering aan wat je met hard werken kunt bereiken.

102. Beste leerlingen, academische uitmuntendheid is een groot deel van deze school. Ik weet dat elke leerling hier het leven van hun ouders en leraren trots zal maken als ze doorgaan naar de middelbare school, de universiteit en daarna. Met dit kleine teken, hoop ik elke student aan te moedigen op hun weg voorwaarts. Deze prijs gaat alleen naar de top 3 studenten van mijn klas. Jullie zijn allemaal elite in mijn ogen. Stop niet tot je de sterren hebt bereikt!

103. Ik hou van je, mijn lieve kleine zonnestraaltje! Je bleef me het hele jaar verbazen met je consistentie, toewijding en doorzettingsvermogen om uitstekend werk af te leveren. Ik heb nog nooit een andere leerling gezien die zo bereid is een stapje extra te doen en zo hard te werken als jij. Je bent mijn helderste ster!

104. Je bent mijn topstudent, en ik bewonder alles aan je. Je verdient dit meer dan wie ook, en ik ben vereerd dat je mij koos om het je te geven.

105. Je bent ver gekomen in de korte tijd die we samen hebben gehad. Ik ben trots op je en hoe hard je hebt gewerkt. Ga zo door, en geef niet op. Niets is onmogelijk als je maar hard genoeg probeert.

106. Op jou, die er altijd voor me was. Op jou, die nooit wankelde in je steun voor mijn werk. Op jou, die haar tijd en energie riskeerde om me op te zoeken, zelfs midden in haar drukke schema. Jij bent de reden dat ik mijn examens met zoveel vertrouwen tegemoet zie. Je hebt altijd aan mijn zijde gestaan, en daarom wil ik je bedanken en je deze prijs geven.

107. Ik ben zo trots op je! Je hebt extra hard gewerkt dit semester, en je verdient deze prijs. Ik hou van je, en ik weet dat je grote dingen gaat doen in je leven!

108. Je bent een fascinerend en opmerkelijk jong persoon. Ik heb veel van je geleerd, en ik weet dat je nog veel meer te leren hebt! Je enthousiasme voor kennis is echt inspirerend voor mij. Ik hoop dat deze prijs je zal motiveren en aanmoedigen om je onderwijsinspanningen voort te zetten. Veel succes!

109. Ik kan niet uitdrukken hoe trots ik ben op jou en al je harde werk. Ik spoor je aan om je dromen nooit op te geven, want ze kunnen werkelijkheid worden. Ik hou van de student die je bent, ik hou van de dochter die je bent geworden, en nu zeg ik met trots: Ik hou van de jonge vrouw die je aan het worden bent!

110. Ik weet niet hoe je het gedaan hebt, maar je bent geslaagd. Gefeliciteerd! Ik ben trots op je dat je zo hard hebt gewerkt om je doel te bereiken. Ook al waren het moeilijke tijden, we hebben samen doorgezet en succes geboekt. Ik hou zo veel van je en ben erg trots op wie je bent en wat je hebt bereikt.

Deze pagina is gemaakt om een wereld te zijn van de beste citaten op en rond de uitdrukking, academische uitmuntendheidsprijs. Als je het daarmee eens bent, steek dan je hand op.

Surf rond op deze blog, en je zult veel nuttige citatenverzamelingen vinden. En ik zal je eeuwig dankbaar zijn als je op de deelknop van deze pagina drukt.