Afstudeercitaten Van Tante Aan Nichtje

Graduation Quotes From Aunt to Niece

Afstuderen markeert een succesvol einde van het leerproces en een nieuw begin in het leven van de student dat vol mogelijkheden is. Het is een moment om de inspanningen van iemand die zijn studie heeft afgerond te erkennen en te waarderen.

De dag van het afstuderen is een van de meest bijzondere gebeurtenissen in het leven van je nichtje tot nu toe. Of ze nu afstudeert aan de middelbare school of de universiteit, het is belangrijk dat je nichtje zich geliefd en gesteund voelt tijdens deze spannende tijd van haar leven.

Als tante kun je goede wensen uiten door een citaat te schrijven of een warme wenskaart te sturen om je nichtje te feliciteren met al haar harde werk en haar te laten weten dat je haar steunt in alles wat ze doet.

U kunt ook uw nichtje vieren op haar afstuderen door haar deze afstudeercitaten van tante aan nichtje hieronder te sturen die ik voor u heb verpakt. Voel je vrij om er zoveel te kiezen als je wilt en stuur ze naar je nichtje om haar te vieren op de dag van haar afstuderen.

Afstudeercitaten van tante aan nichtje

Gefeliciteerd met je afstuderen! Wat een geweldige prestatie. Ik ben zo trots op je en blij voor je. Je hebt heel hard gewerkt om deze mijlpaal te bereiken, en ik kan niet trotser op je zijn voor alle lange nachten en vroege ochtenden die je hebt doorgebracht met studeren.

1. Ik wens je alle geluk van de wereld op je afstudeerdag, lief nichtje. Je hebt dit verdiend!

2. Gefeliciteerd met je afstuderen, nichtje! Ik kan niet wachten om te zien wat de toekomst voor jou in petto heeft.

3. Gefeliciteerd met je afstuderen, nichtje! Je bent de definitie van succes. Weten wat je wilt en er voor gaan. Ik kon niet trotser zijn.

4. Afstuderen is zo’n speciale tijd van het jaar. Je gaat zoveel nieuwe avonturen tegemoet, en ik kan niet wachten om te zien wat je met je leven gaat doen. Ik hou van je.

5. Ik kan het niet geloven! Je bent afgestudeerd. Ik ben zo trots op je.

6. Je hebt de middelbare school en de universiteit gehaald! We zijn zo trots op alles wat je hebt bereikt. Veel succes op Grad School!

7. Ik ben trots op je. Maar ik weet dat je blijft groeien. Gefeliciteerd lieverd!

8. Het is een grote dag! Ik ben zo trots op je en opgewonden voor je toekomst. Gefeliciteerd en veel plezier!

9. Gefeliciteerd! Goed gedaan! Nu, eindelijk, ligt de wereld aan je voeten. Vergeet alleen niet af te studeren.

10. Ik wens je de moed om te zijn wie je bent, de kracht om los te laten wat je niet kunt veranderen, en de wijsheid om het verschil te weten – er wacht je een schitterend leven!

11. Ik kan niet wachten om je te zien opgroeien tot een geweldige vrouw. Veel geluk met je afstuderen en ik ben zo trots op je, hou van tante

12. We hebben samen zoveel meegemaakt, maar ik kan niet trotser zijn op de geweldige jonge vrouw die je geworden bent. Dus op deze dag, feliciteer ik mijn mooie nichtje!

13. Vandaag ben ik een trotse tante en ik ben blij dat je het volgende hoofdstuk van je leven ingaat, vol met eindeloze mogelijkheden. Gefeliciteerd!

14. Gefeliciteerd met het afstuderen! We zijn super trots op je. Blijf doen waar je van houdt, blijf trouw aan jezelf en neem nooit genoegen met minder dan wat je verdient, want je bent een ster!!!

15. Dit is een speciale tijd om herinneringen op te halen en terug te kijken op jullie prachtige reis tot nu toe. Op nog grotere momenten in de toekomst. Ik hou van je, lieverd.

16. Zo trots op je, je wordt een groot alles, zolang jij het maar bent.

17. Ik kan niet wachten om je over het podium te zien lopen. Gefeliciteerd met al je harde werk!

18. Je hebt de laatste jaren zo hard gewerkt, ik ben zo trots op je.

19. Gefeliciteerd met je hard verdiende diploma! Ik ben zo trots op je en opgewonden om te zien wat je hierna gaat veroveren!

20. Gefeliciteerd met je afstuderen! Je bent de slimste, meest gemotiveerde en vriendelijkste persoon die ik ken!

21. Ik ben zo trots op je, mijn kleine pompoen! Je bent slim en mooi, en ik kan niet wachten om te zien waar het leven je brengt.

22. Je hebt tante trots gemaakt. Ga nu de wereld in, en schop het in het gezicht met alles wat je hebt!

23. Gefeliciteerd met je afstuderen, nichtje! Moge je toekomst rooskleurig zijn… net als de kleuren die je koos voor je pet en toga.

24. Gefeliciteerd met je afstuderen, lief nichtje. Ik ben zo trots op je. Je gedrevenheid en vastberadenheid maken me zo blij je te zien slagen.

25. Gefeliciteerd, schat. Het duurt niet lang meer tot je zelf afgestudeerd bent. Hopelijk ben ik uitgenodigd voor de ceremonie.

26. Ik mis je nu al en kan niet wachten tot je het in het leven gaat maken. Afstuderen is slechts het begin van grootsheid.

27. Ik ben zo trots op je sinds je geboorte. Ik kan niet wachten om te zien wat je nu gaat doen!

28. Het is het einde van een tijdperk, maar het begin van nog grotere en betere dingen. Ik hou van je, lieve nicht.

29. Je bent niet het soort persoon dat zich vestigt- je hebt zo geleefd, en je wilt niet meer zo leven. Dus gefeliciteerd, en welkom bij een nieuw hoofdstuk in je leven!

30. Gefeliciteerd met je afstuderen, nichtje! Je hebt een heel leven aan herinneringen gemaakt en een stap dichter bij de ultieme vervulling van je dromen gekomen. Je tante is zo trots op je, en alle anderen ook!

31. Afstuderen van de middelbare school en de universiteit is een van de meest ongelooflijke prestaties in je leven! Ik blijf trots op je voor al je succes. Gelukkig afstuderen aan mijn prachtige nichtje

32. Felicitaties aan mijn nichtje voor het afronden van de universiteit! Ik ben zo trots op je en wens je het allerbeste voor de toekomst. Ik wens je een mooie toekomst.

33. We hebben een lange weg afgelegd sinds je afstudeerde van de middelbare school, maar we kunnen er nog steeds niet genoeg van krijgen je te bewonderen voor alle geweldige dingen die je hebt bereikt. Vandaag is weer een grote dag voor je, want je begint je leven als student. Gefeliciteerd! We zijn zo trots op je, en we kunnen niet wachten om je toekomst te zien ontvouwen.

34. Gefeliciteerd met mijn favoriete nichtje. Ik weet dat je geweldige dingen gaat doen, dankzij je harde werk en begeleiding van zulke geweldige rolmodellen!

35. Zo trots op je, mijn lieve meid! Ik kan niet wachten om te zien wat het leven jou brengt. Op meer avonturen en grote dromen.

36. Gefeliciteerd met je afstuderen. Het was een geweldige dag voor jou en ook voor ons. We konden niet gelukkiger zijn voor al je harde werk!

37. Spannende tijden! Afstuderen, eerste schooldagen en meer! We zijn zo trots. Proost op jullie en jullie successen.

38. Ik wens je de liefste afstudeerdag ooit! Ik heb altijd ontzag gehad voor hoe jong je bent en zult blijven. Veel avonturen wachten, veel herinneringen om te maken. Op een fantastische toekomst, moge die net zo mooi zijn als jij!

39. Gefeliciteerd met je afstuderen! Nu moet ik een manier vinden om je te motiveren om een baan te zoeken!

40. Ik weet dat je grote dingen gaat doen in het leven. Jij bent die ene persoon die het heden omarmt leeft voor vandaag en weigert je dromen op te geven! Gefeliciteerd!

41. Gefeliciteerd met het behalen van de graad! We zijn zo trots op je! Ga zo door en we zullen je bij elke stap aanmoedigen.

42. Ademen. Je hebt het gehaald. Het is voorbij. Geniet van elk moment, want dit zijn de dagen die je als drukke volwassene het meest zult missen. Geniet van je vrijheid zolang het nog kan! Het gaat zo snel voorbij!

43. Gefeliciteerd, nichtje! We zijn zo trots op je dat je geslaagd bent voor de middelbare school. Op de toekomst, en moge al je dromen uitkomen.

44. Ik ben zo trots op je! Ik weet nog dat je als klein meisje met je poppen speelde. Nu studeer je af van de middelbare school. Je kunt alles. En ik weet dat je dat zult doen.

45. Gefeliciteerd met het bereiken van de volgende mijlpaal in je academische leven!

46. Gefeliciteerd met je afstuderen aan de universiteit, je eerste baan of het ingaan van een nieuwe levensfase! Wens je succes en moge dit het beste jaar tot nu toe zijn.

47. Je staat op het punt een nieuw hoofdstuk in je leven in te gaan – we kunnen niet wachten om te zien wat de volgende is voor jou! Gefeliciteerd met je afstuderen.

48. Gefeliciteerd met het behalen van je diploma! Dit is een van de meest bevredigende momenten van je leven omdat dit betekent dat je de essentiële eerste stap hebt gezet om een professional te worden.

49. Ik ben zo trots op je, en je verdient al het beste dat het leven je kan brengen. Ik hou van je!

50. Vandaag is een nieuw begin voor jou. Gefeliciteerd met je harde werk, en weet dat ik zo trots op je ben!

51. Ik ben nog nooit zo trots geweest op iemand in mijn leven! Vergeet niet je familie en vrienden veel liefde te tonen vandaag – ze zijn bij je gebleven omdat je geweldig bent!

52. Gefeliciteerd met het behalen van je diploma! Tante is zo trots op je prestatie.

53. Jouw tante zijn is het beste in mijn leven. Ik ben zo trots op je.

54. Gefeliciteerd met het afstuderen! Op nog vele jaren van geluk!

55. Heel veel geluk gewenst met je afstuderen!!! Wens je het allerbeste, op naar nieuwe avonturen!

56. Ik ben zo trots op je en alle geweldige dingen die je gaat doen. Ik zou niet gelukkiger kunnen zijn!

57. Ik ben zo trots op je en benieuwd wat de toekomst brengt!

58. Ik ben zo trots op je, al die jaren van hard werken en toewijding hebben eindelijk hun vruchten afgeworpen, alles wat je bereikt hebt.

59. Tante is zo blij voor haar nichtje die net is afgestudeerd. En ze is ook trots om iedereen te laten weten dat haar nichtje Tante’s « Nummer Eén Idool » is.

60. Gelukkige afstuderen aan mijn favoriete nichtje in de hele wereld! Ik ben zo trots op alles wat je hebt bereikt. Je harde werk, intelligentie en talent hebben je ver gebracht, maar het is nog belangrijker dat je een aardig, zorgzaam persoon bent die nooit is vergeten waar ze vandaan komt of hoeveel geluk ze heeft. Blijf altijd met je voeten op de grond en reik naar de sterren – niet te veel of ze branden je vingers! Ik hou van je, nu en altijd.

61. Je bent niet alleen mijn nichtje, maar je bent nu ook afgestudeerd!

62. Gefeliciteerd, nichtje! Moge je volgende hoofdstuk alles zijn wat je wilt.

63. Gefeliciteerd met je afstuderen! Dat je evenveel plezier mag hebben in je nieuwe leven als in het begin van je opleiding!

64. Ik heb op dit moment gewacht sinds je geboorte. Ik kan niet wachten om alle ongelooflijke dingen te zien die je in je leven gaat doen. Gefeliciteerd, houd mijn nummer onder een sneltoets en vergeet niet dat als je me nodig hebt, ik slechts een telefoontje verwijderd ben.

65. Gefeliciteerd, mijn nummer één afgestudeerde! Ik ben zo trots op je!

66. Gefeliciteerd met het behalen van dat mooie diploma! Stap nu in de auto zodat we een outfit kunnen uitzoeken voor je eerste sollicitatiegesprek!

67. Ik ben zo trots op je, schat. Ga naar buiten en verover de wereld.

68. Gefeliciteerd met de grote dag, prinses! Moge dit nieuwe hoofdstuk gevuld zijn met alle magie die het verdient.

69. Gefeliciteerd! De toekomst is aan jou, wees de beste versie van jezelf en geniet van de rit.

70. Nichtje, als je aan je levensreis als volwassene begint, onthoud dan dat je altijd omgeven bent met de liefde en genegenheid van je geliefden. Wij, je familie, zijn zo trots op je dat je zo ver bent gekomen met je afstuderen. Moge je een mooie toekomst tegemoet gaan!

71. Ik ben zo trots op je! Je bent 13, maar voor mij zal je altijd mijn kleine meid zijn. Ik wens je het allerbeste voor dit nieuwe hoofdstuk in je leven. Afstuderen is iets groots, en ik hoop dat deze dag vol vreugde en feest voor je is. Ik weet dat je veel goede dingen zult bereiken met het geweldige netwerk om je heen. We zijn zo dankbaar voor iedereen die je heeft geholpen je te vormen en te begeleiden tot de kleine dame die je nu bent – van leraren

72. Vers uit het nest, heb je een hele nieuwe wereld te veroveren. Je tante is zo trots op je prestaties en kan niet wachten om te zien wat je volgende onderneming zal zijn. Denk eraan, het is niet waar je heengaat dat belangrijk is, maar wie je meeneemt! Gefeliciteerd met het slagen met vlag en wimpel!

73. Ik hou van je met al mijn tips, meisje. Laten we nu je diploma-uitreiking gaan vieren!

74. Gefeliciteerd met je afstuderen! Op een leven lang succes.

75. Mijn hart zal barsten van trots op je afstudeerdag… begin alsjeblieft niet te huilen, maar ik krijg nu al tranen in mijn ogen.

76. Ik ben zo trots op je en verheug me op je volgende grote avontuur.

77. Ik ben zo trots op je. Ik kan mezelf nauwelijks inhouden! Het is een van de beste dagen van mijn leven, en ik heb een paar goede gehad.

78. Gefeliciteerd met het behalen van je diploma. Ik ben benieuwd wat je ermee gaat doen!

79. Ik herinner me de dag dat je geboren werd nog alsof het gisteren was. Je was een wonder en dat ben je nog steeds. Afstudeerdag is zo’n speciale gelegenheid om je te bedanken voor alle jaren van liefde, lachen en leren die je met mij hebt gedeeld. Het was mij een eer om jouw tante te zijn en ik ben zo trots op de vrouw die je geworden bent! Gefeliciteerd met je afstuderen. Ik kan niet wachten om te zien wat de volgende stap voor jou is!

80. Gelukkige afstuderen aan mijn favoriete nichtje! Ik ben zo trots op je.

81. Gelukkig afstuderen nichtje! Mogen je dromen uitkomen, zoals je favoriete boek dat een film is geworden.

82. Gefeliciteerd met mijn favoriete nichtje, ik hoop dat je een perfecte dag hebt vandaag!

83. Gefeliciteerd grad! Je hebt zoveel bereikt en we zijn erg trots op je! We zijn echt hier om te helpen als je ons nodig hebt. Je hebt dit.

84. Gefeliciteerd met je afstuderen van de middelbare school! Dit maakt me zo trots. Ik weet dat je grote dingen gaat doen.

85. Gefeliciteerd met het afstuderen van de middelbare school, schat! Ik hou van je.

86. Het is je gelukt! Gefeliciteerd, je bent klaar met school. Pronk met die pet en toga op de gram met onze grad foto’s.

87. Het leven zit vol verwondering. Omarm al het nieuwe en opwindende dat op je pad komt. Gefeliciteerd, baby girl!

88. Je harde werk en toewijding hebben hun vruchten afgeworpen. De volgende stap is het begin van je nieuwe avontuur. Gefeliciteerd!

89. Je hebt een lange weg afgelegd sinds die dagen in je kinderkamer waar je elk kleurrijk stuk speelgoed greep dat je kon vinden – tot je nu opgewonden raakt over de grote dingen in het leven, zoals.

90. Je bent mijn kleine boom van succes, blijf groeien en laat de wind je niet te hard schudden! Ik ben zo trots op je.

91. Je probeerde, je faalde, je huilde, je stond weer op. Gefeliciteerd met het proberen en nooit opgeven!

92. Het was een genoegen je tante te zijn en je te zien opgroeien tot zo’n prachtige jonge vrouw. Gefeliciteerd met je afstuderen.

93. Gefeliciteerd met het afstuderen, nichtje! Ik hoop dat je net zo enthousiast bent over de toekomst als wij. Al onze liefde en eindeloze steun komen jouw kant op.

94. Gefeliciteerd met je afstuderen, nichtje! Ik kan niet geloven dat je nu volwassen bent. Ongelooflijk!

95. Veel geluk bij je afstuderen vandaag! Moge je vreugde en geluk vinden in alles wat je doet.

96. Je bent onbevreesd, je bent fel en je bent vrij. Gefeliciteerd met je afstuderen!

97. Met het einde van een hoofdstuk komt het begin van een ander. Gefeliciteerd en veel succes bij alles wat je doet van je tante.

98. Denk aan de dag dat we elkaar voor het eerst ontmoetten. Er is sindsdien zoveel veranderd, maar onze band zal dat nooit doen. Ik ben zo trots op je!

99. Ik wens je veel succes met je toekomstige inspanningen. Je harde werk zal zich uitbetalen en ik zal er altijd voor je zijn als je me nodig hebt.

100. Jij bent het lichtpuntje in mijn dag. Ik ben zo trots op je!

101. Zo trots dat je bent afgestudeerd! Gefeliciteerd, geliefde nicht. Je bent een geschenk voor de wereld en voor mij. Ik hou van je.

102. Gefeliciteerd nichtje! We zijn zo trots op je en onze toekomst ziet er rooskleurig uit met jou erin.

103. Je tante houdt van je en is trots op je en ze zal je ook uitlachen omdat je een pet en toga draagt, net als ik toen ik afstudeerde.

104. Ik wens je een mooie toekomst waar al je dromen uitkomen, en al je tranen droog zijn. Gelukkig afstuderen.

105. Gefeliciteerd, lieverd! We zijn zo trots op je. Je bent een inspiratie voor ons allemaal.

106. Je bent zoveel sterker dan je denkt. Weet dat je hoog zult vliegen, mijn lieve meid.

Ja, afstuderen kan een tijd zijn voor reflectie en zelfevaluatie. Het is een tijd om de prestaties van uitstekende studenten te erkennen en de tijd te nemen om hun harde werk te waarderen.

Ik weet dat je nichtje zal genieten van het lezen van deze doordachte afstudeercitaten van tante aan nichtje van jou. Het zal zeker een glimlach op haar gezicht toveren en ze zal je waarderen voor het gebaar. Dus waar wacht je nog op? Maak uw keuze uit deze lijst en stuur een aantal leuke citaten aan uw nichtje op haar afstuderen dag.