Alcohol Heeft Mijn Leven Geruïneerd

Alcohol Ruined My Life Quotes

Het is algemeen bekend dat de nadelen van alcohol veel groter zijn dan de voordelen, en de meeste mensen hebben negatieve ervaringen met alcohol. Toch waarschuwen de makers van deze alcoholische dranken de consumenten om verantwoord te drinken.

Helaas kunnen niet veel mensen zich beheersen in de handen van deze schadelijke drank, en voor u om op deze site te zijn en deze citaten te lezen, bent u waarschijnlijk een van degenen die alcohol hun leven heeft geruïneerd en alles wat u aangaat.

Maar je hoeft je geen zorgen te maken, want deze definitieve collectie van alcohol ruïneerde mijn leven citaat is samengesteld alleen voor jou. U kunt deze citaten gebruiken als een vorm van expressie en stuur ze naar iedereen die de zorg om te weten hoe alcohol je leven verpest.

Alcohol heeft mijn leven geruïneerd

Ik wist niet dat mijn liefde voor alcohol mijn leven zo kon beschadigen. Alcohol ruïneerde mijn leven en mijn huwelijk. Nu kan ik nooit meer het mooie huwelijk krijgen dat ik had voordat ik de invloed van alcohol drinken een grote slag liet slaan.

1. De slechtste beslissing die ik ooit heb genomen was om dat drankje te nemen gisteravond. Wat een verspilling van geld, tijd en gezondheid. Alcohol ruïneerde mijn leven.

2. Alcohol ruïneerde mijn leven. Ik zou nooit een drankje hebben genomen als ik wist dat ik me de volgende dag zo rot zou voelen.

3. Ik wou dat ik alle stomme dingen terug kon nemen die ik deed toen ik dronken was.

4. Ik wou dat ik nooit dat eerste schot had genomen. Het heeft me tot de grootste schade geleid.

5. Je kijkt terug op je gemiste kansen en zou willen dat je ze kon veranderen, maar dat kan niet. Zo slecht heeft alcohol mij behandeld.

6. Ik wou dat ik nooit alcohol had gedronken. Het heeft mijn leven geruïneerd, en de schade is onomkeerbaar. Alcohol heeft mijn leven geruïneerd.

7. Alcohol ruïneerde mijn leven omdat het me naar een plek bracht waar ik niet heen wilde. Alcohol verteerde me en ik liet het mijn leven ruïneren.

8. Alcohol heeft mijn leven verpest, want nu zit ik vast in een cyclus van drinken en elke dag dronken worden, zodat ik alle slechte dingen om me heen kan vergeten en kan doen alsof alles in orde is, terwijl dat helemaal niet zo is.

9. Alcohol heeft mijn leven geruïneerd. Het heeft zoveel levens verwoest dat het moeilijk te geloven is dat iemand die geen alcoholist is het niet met me eens is.

10. Ik wou dat ik nooit dat glas wijn had genomen, het ruïneerde mijn leven en vooruitzichten voor de toekomst. Ik zal dezelfde fout niet meer maken.

11. Alcohol heeft mijn leven verpest. Ik had nooit gedacht dat ik dat zou zeggen.

12. Ik heb vandaag een paar slechte beslissingen genomen. Misschien had ik niet dronken moeten worden.

13. Alcohol ruïneerde mijn leven door mijn relatie met mijn familie en vrienden te ruïneren. Ik verloor iedereen die belangrijk voor me was en nu heb ik niemand meer in mijn leven behalve mezelf.

14. Ik was een gelukkig, vrolijk persoon, die van het leven hield en van alles genoot. Ik werd nooit depressief of verdrietig, niets kon me naar beneden halen. Maar alcohol veranderde dat allemaal. Het ruïneerde mijn leven.

15. Alcohol ruïneerde mijn leven op zoveel manieren: fysiek, mentaal, emotioneel, financieel en spiritueel!

16. Wat ik deed was verkeerd. Ik wou dat ik het terug kon nemen. Ik wijt het allemaal aan de alcohol, het heeft mijn leven geruïneerd.

17. Als je me een paar jaar geleden zou vragen of ik alcohol een probleem vond, zou ik nee zeggen. Maar toen ruïneerde het mijn leven, en pas toen mijn geliefden in gevaar waren, besefte ik eindelijk dat alcohol precies het tegenovergestelde is van geluk.

18. Ik wou dat ik nooit alcohol had aangeraakt. Maar dat is de leugen die alcohol je vertelt. Alcohol laat je geloven dat het je leven zal verbeteren terwijl het je ruïneert.

19. Jaren geleden was ik een zware drinker. Ik wou dat ik nooit alcohol had aangeraakt. Alcohol ruïneerde mijn leven.

20. Veel mensen denken dat alcohol hun leven beter maakt. Maar dat is de leugen die alcohol je vertelt. Alcohol is als een sirene. Het zal je vernietigen als je in zijn val loopt.

21. Geloof de drank niet. Alcohol laat je geloven dat het je leven beter maakt, terwijl het alles verpest.

22. Ik wou dat ik nooit alcohol had aangeraakt. Het is een ziekte die mijn leven veel te lang verpest heeft. Zoals elke drug, belooft het dat het je gevoelens kan doen verdwijnen, maar het maakt ze zoveel sterker. Ik ben blij dat ik dat nu kan zien.

23. Ik wou dat ik nooit die drank had gepakt. Maar elke alcoholist voelt zich zo na een verbroken relatie, verloren baan en geruïneerde familie.

24. Alcohol kan je toekomst om zeep helpen en je leven verwoesten. Je hebt een keuze: wil je sterven, of wil je leven?

25. Er is geen excuus voor drinken, hoewel er genoeg redenen zijn. Drinken is verslavend. Drinken is een ziekte. Drinken ruïneert je leven en dat van je dierbaren.

26. Ik heb een drankprobleem. De verleiding kreeg uiteindelijk het beste van me, en ik begon te experimenteren met alcohol en ging soms misschien een beetje te ver. Alcohol ruïneerde mijn leven.

27. Alcoholisme is een ziekte, maar het brengt ook het slechtste in mensen naar boven. Ik heb meer vreselijke dingen zien doen door dronken mensen dan door mensen die gewoon nuchter zijn.

28. Het ergste wat me ooit is overkomen is dat ik mijn twintiger jaren heb verspild met drinken. Het enige wat ik in die tijd op kreeg was een halve liter bier en een hele fles rum. Ik zeg het voor de grap, maar het was echt niet de beste beslissing.

29. Ik wou dat ik nooit dat eerste drankje had aangeraakt. Ik begon te drinken toen ik veertien was, en het heeft mijn leven verpest.

30. Ik heb spijt van elke alcohol die ik ooit dronk, omdat het me dingen liet doen die ik niet kon terugnemen.

31. Niemand wil ooit toegeven dat ze een probleem hebben. Ik bedoel, we drinken allemaal, toch? Het is sociaal aanvaardbaar, toch?

32. Ik heb spijt van de hoeveelheid alcohol die ik het afgelopen jaar heb gedronken, omdat het heeft geleid tot fouten waarmee ik moest leven.

33. Ik wou dat ik mijn daden kon veranderen. Ze werden veroorzaakt door de alcohol die ik in het verleden dronk.

34. Alcohol ruïneerde mijn leven. Alcohol nam al mijn geld, verspilde jaren van mijn leven, en bracht me in veel slechte situaties.

35. Alcohol ruïneerde mijn leven en ik wil niet dat het jou overkomt! Alcoholmisbruik is een ernstig probleem in dit land en het is triest om zovelen te zien lijden.

36. Ik heb veel spijt van de pijn en schade die ik heb veroorzaakt. Ik neem de volledige verantwoordelijkheid voor mijn daden en zal alles doen om het goed te maken.

37. De relatie die ik heb verloren is allemaal te wijten aan alcohol. Ik wou dat ik me nooit had overgegeven aan de magie ervan.

38. Ik ben er kapot van. Ik mis het zo erg maar haat het tegelijkertijd ook. Alcoholisme is een echte ziekte, het heeft mijn leven verpest.

39. Alcohol, ik zal je nooit meer aanraken na de gebeurtenissen van vandaag. Ik heb spijt van alles.

40. Ik wou dat ik terug in de tijd kon gaan en nooit kon beginnen met drinken. Ik zou zeker niet zijn waar ik nu ben.

41. Alcohol was mijn leven, maar nu is het mijn vijand. Eén biertje nam alle dingen weg die ik leuk vind aan het leven.

42. Ik had nooit gedacht dat mijn leven zo zou worden. Ik was jong, dronken en dom, niet slim genoeg om te weten dat ik een fout maakte. Alcohol ruïneerde mijn leven.

43. In een vicieuze cirkel proberen we ons leven weer op orde te krijgen door te zeggen ‘nooit meer drinken’. Vroeger dacht ik dat drank een goede tijd was. Maar dat is het niet, echt niet, en ik zal je vertellen waarom.

44. Om eerlijk te zijn, alcohol ruïneerde mijn leven. Het werd een dagelijkse behoefte om me door de moeilijkheden van het weg zijn van huis, me alleen voelen en het omgaan met de traditionele stress van een 22-jarige student.

45. Ik wou dat ik nooit dat eerste drankje had genomen. Ik zou graag teruggaan naar die zorgeloze, plezierige ik.

46. Ik wou dat iemand me eerder had verteld dat alcohol niets voor mij was. Ik zou het nooit hebben aangeraakt als ik had geweten dat het me helemaal niets zou opleveren.

47. Als ik de tijd kon terugdraaien, zou ik die ene nacht terugnemen toen ik besloot alcohol te gaan drinken.

48. Ik heb fouten gemaakt. Ik ben niet perfect. Maar ik kan zeggen dat alcohol het nooit waard is geweest voor mij.

49. Ik had een doel in het leven, maar alcohol stond in de weg. Het ruïneerde mijn hoop en dromen.

50. Je weet wat ze zeggen: hoe meer je drinkt, hoe minder het je kan schelen. Ik wou dat ik deze weg naar de ondergang nooit was ingeslagen, maar ik kan het verleden niet veranderen. Mijn toekomst is duidelijk.

51. Heb nooit spijt van iets dat is gebeurd. Het gebeurde met een reden, je ziet het nu misschien niet, maar op de lange termijn gebeurt alles met een reden.

52. Ik wist nooit wat ik had totdat het weg was. Alcohol heeft mijn mooie leven vermoord.

53. Ik wou dat ik nooit alcohol had aangeraakt. Ik verloor mijn vermogen om de juiste keuzes te maken, en nu is mijn leven een ramp.

54. Ik wou dat ik nooit alcohol had aangeraakt. Ik had een beter mens kunnen zijn.

.

55. Ik heb spijt van zoveel drinken; als ik mijn tijd terug had, had ik nooit een druppel alcohol aangeraakt.

56. Toen ik begin 20 was, dacht ik dat alcohol de oplossing was voor al mijn problemen. Nu is het helaas het begin van mijn ondergang.

57. Ik wou dat ik nooit dat eerste drankje had genomen, want ik stopte niet toen ik het eenmaal deed.

58. Ik dacht altijd dat ik een hoog niveau had, maar ik hield mezelf voor de gek. Alcohol is mijn beste vriend geweest. Toen het eindigde, was het alsof ik een deel van mezelf had verloren.

59. Ik heb spijt van elke nacht die ik verspild heb door stomdronken te zijn.

60. Ik heb er spijt van dat ik de eerste keer dronken werd. Ik had moeten weten dat het zou leiden tot het ongeluk waar ik nu mee te maken heb.

61. Ik probeerde voor het eerst alcohol toen ik 14 was en had er meteen spijt van. Het ruïneerde mijn leven, mijn carrière en mijn relaties.

62. Alcohol ruïneerde mijn leven, maar ik heb nooit spijt gehad dat ik niet dronk.

63. Het is jammer dat ik nooit wist hoeveel pijn alcohol me deed tot het mijn leven verteerde.

64. Ik wou dat ik nooit gekozen had om alcohol te drinken. Ik zou niet naar een anonieme alcoholisten bijeenkomst gaan als ik dat nooit deed.

65. Ik begon met drinken toen ik 12 was, en elke ochtend heb ik er spijt van.

66. Ik begon te drinken, en toen stopte ik met werken. Ik werd ontslagen, en nu zit ik hier thuis niets te doen, allemaal door alcohol. Dus, als je dit leest, drink niet als je succesvol wilt zijn in het leven.

67. Ik hou niet eens van alcohol. Ik dacht dat het deel uitmaakte van de cultuur op studentenfeesten en in bars. Maar nu ben ik op een punt dat één drankje mijn leven zal verwoesten.

68. Als ik toen had geweten wat ik nu weet, had ik nooit een slok genomen.

69. Ik zou alles geven om terug te gaan in de tijd, ik zou nooit alcohol hebben genomen, en ik zou een enigszins functioneel persoon kunnen zijn.

70. Mijn leven is een nachtmerrie geworden. Alcohol ruïneerde mijn leven, en nu vraag ik me af: « Waarom heb ik ooit de eerste drank genomen? »

71. Ik wou dat ik nooit dat eerste shot had genomen, want het heeft mijn leven verpest. Alcohol eist een vreselijke tol van je gezondheid en geestelijk welzijn.

72. Ik was zo’n goed mens, maar alcohol liet me slechte dingen doen. Ik wou dat alcohol nooit had bestaan.

73. Ik wou dat ik terug in de tijd kon gaan. Als ik ooit weer drink, zal het voelen alsof ik in brand sta, mijn hart zal stoppen, en ik zal een alcoholist worden voor de rest van mijn leven, de relaties in mijn familie ruïneren en alle mensen die van me houden. Alcohol is puur vergif, doe het niet, kinderen.

74. Ik wou dat ik nooit een druppel alcohol had aangeraakt. Nu ben ik hier, en het is te laat. Mijn leven is al geruïneerd.

75. Ik wou dat ik dat eerste drankje niet had genomen. Ik wou dat ik nooit was begonnen met drinken.

76. Ik kan niet geloven dat ik een beetje alcohol mijn leven heb laten verpesten.

77. Ik hoefde niet zoveel te drinken. Het nam mijn lichaam over en veranderde mijn persoonlijkheid, evenals mijn leven. Ik weet niet wanneer het gebeurde, maar ik ben zo teleurgesteld in mezelf.

78. Ik had maar één drankje gisteravond, maar ik moet het gedronken hebben voordat ik hier kwam.

79. Ik wou dat ik nooit een slok alcohol had genomen. Nu ben ik hier, huilend tegen mijn moeder.

80. Alcohol heeft mijn leven geruïneerd. In het begin gaf het me vertrouwen en zorgeloosheid, maar al snel nam mijn verslaving toe. Ik kon niet stoppen met drinken, zelfs niet toen de gevolgen duidelijk werden. Pas nadat ik al die belangrijke dingen in mijn leven was kwijtgeraakt, wilde ik stoppen.

81. Ik wou dat ik nooit alcohol had aangeraakt. Het was de enige fout in mijn leven.

82. Ik wou dat ik nooit alcohol had aangeraakt. Ik zou een ander mens zijn geweest.

83. Als ik wist dat er katers waren na het drinken van alcohol, was ik er nooit aan begonnen. Dus hier ben ik, voorgoed afscheid nemend van alcohol.

84. Ik had nooit gedacht dat ik verslaafd zou raken aan alcohol. En nu kan ik niet meer zonder.

85. Ik herinner me niet veel van die avond, maar ik herinner me dat ik JA zei tegen de drank. Die drankjes werden pinten, en die pinten werden flessen. Vanaf dat moment was ik klaar.

86. Geen herinnering hebben aan je daden is nooit een goed gevoel. Niemand zou ooit moeten drinken en rijden, of zelfs rijden onder invloed van alcohol.

87. Ik mis mijn oude ik. Alcohol heeft dingen voor me verpest, maar ik ben klaar om weer nuchter te worden.

88. Ik wou echt dat ik die drankjes die avond niet had genomen. Ga alsjeblieft niet die weg op.

89. Kon ik de klok maar terugspoelen, dan had ik nooit alcohol aangeraakt. Ik heb er nog steeds spijt van dat ik het ooit genomen heb, zelfs in mijn droom.

90. Niet alleen ik neem me voor om te stoppen met drinken, maar iedereen die zijn leven wil veranderen. En opnieuw beginnen en het schadelijke effect van alcohol op ons leven achter zich laten.

91. Ik heb veel slechte beslissingen genomen in het verleden, waaronder drinken toen ik te jong was. Ik wou dat ik het allemaal opnieuw kon doen.

92. Je kunt niet altijd vertrouwen op wat je ziet. Als het om alcohol gaat, niet drinken en rijden, want het kan je laatste gesprek zijn.

93. Dingen die ik mijn jongere zelf zou willen vertellen: Drinken is niet de manier om je problemen op te lossen. Maar het vernietigt het leven.

94. Ik wou dat ik nooit alcohol had genomen, want het verpestte mijn toekomst en het effect ervan is onomkeerbaar.

95. Toen ik jonger was, was alcohol een deel van mijn leven. Ik ben nooit alcoholist geweest, maar ik heb tijden gehad dat alcohol mij beheerste. Ik heb dit niet nodig in mijn leven.

96. Ik wou dat ik al die jaren niet had verspild door dronken te worden. Het verpestte een deel van mijn leven.

97. Ik voelde me alsof ik doodging. Ik had geen idee wat ik mezelf aandeed, maar alcohol was mijn vriend niet meer. Ik moest ermee stoppen omdat het me doodde.

98. Ik had graag een professionele atleet willen zijn, maar alcohol stond in de weg. En al het lekkers uit mijn dromen is allang weg.

99. Ik heb er spijt van dat ik alcohol gebruikt heb, want het heeft mijn leven geruïneerd. Ik was zo’n gezond, gelukkig kind voordat het me opslokte.

100. Ik was normaal en had een leven voor de alcohol. Alcohol ruïneerde alles wat ik ooit had.

101. Ooit had ik alles. Maar alcohol ruïneerde mijn leven, en nu heb ik niets.

102. Ik wil je een geheim vertellen. Drinken heeft mijn leven verpest. Ik lieg niet. Het is de waarheid. Ik weet dat niemand luistert naar mensen die hen willen waarschuwen voor drinken, maar als je kijkt naar mij vandaag en wat ik geworden ben, lijkt het een goed idee.

103. Ik wou dat ik niet zoveel had gedronken. Alcohol drinken was een van de grootste fouten in mijn leven. Ik had beter moeten weten.

104. Door comazuipen verloor ik drie banen, beschadigde relaties met vrienden en beschadigde uiteindelijk mijn lever. Ik was een alcoholist.

105. Toen ik begon met drinken, was ik jong en dom. De katers waren slecht, de ochtend erna was slecht, en mijn cijfers waren verschrikkelijk.

106. Ik wou dat ik nooit alcohol had aangeraakt, want dat heeft mijn leven verpest.

107. De tijden zijn veranderd. Ik laat alcohol nooit meer bepalen wat ik doe. Het is het niet waard.

Ik hoop dat je genoten hebt van deze alcohol ruïneerde mijn leven citaten. Vergeet niet te delen en laat uw opmerkingen hieronder achter. Bedankt voor het lezen.