Als Ik Je Mijn Aandacht Geef

If I Give You My Attention Quotes

Aandacht is de valuta van de liefde. Het is een krachtige kracht en een van de belangrijkste dingen die je kunt geven aan je vrienden, familie en andere belangrijke mensen. Aandacht is een sleutelelement in elke relatie. Het is een eenvoudige maar krachtige manier om iemand te laten zien dat je om hem geeft en tijd met hem wilt doorbrengen.

Een ander je aandacht geven betekent dat je een deel van jezelf aan hem geeft. Je vertelt ze gewoon dat ze belangrijk zijn. Hoe meer tijd en energie je aan iemand besteedt, hoe dichter en meer verbonden je je met die persoon voelt. Aandacht is een geschenk. Het is kostbaar; iets wat het waard is om voor te werken en te bewaren.

In de drukke wereld waarin we leven, is het gemakkelijk om het gevoel te hebben dat je altijd concurreert om de aandacht van je geliefde, maar een relatie zou een speciale tijd moeten zijn. Het is dus belangrijk om te onthouden dat je partner je tijd en aandacht net zo hard nodig heeft als je liefde. Geef ze iets wat ze altijd kunnen houden: het geschenk van jouw aandacht.

Als je iemand je aandacht geeft, geef je hem een geschenk. Je vertelt ze dat ze het waard zijn om tijd mee door te brengen. Aandacht is een bijzonder iets en soms geven we het vrijelijk, andere keren bewaken we het goed. Mis geen van deze als ik je mijn aandacht geef citaten.

Als ik je mijn aandacht geef

Als ik je mijn aandacht geef, weet dan dat ik veel heb opgeofferd om bij jou te zijn. Blaas mijn geest met je toespraak, behandel me als een koning die ik ben en neem mijn liefde niet voor lief. Dan zal ik je meer van mijn aandacht geven.

1. Als ik je mijn aandacht geef, betekent dat dat ik gericht wil zijn op jou en wat je zegt. Het is mijn manier om je te laten weten dat ik geef om wat je te zeggen hebt.

2. Mijn aandacht is een zeldzaam goed. Als ik het je geef, verwacht ik dat je het verstandig gebruikt en me regelmatig vertelt wat er in je leven gebeurt.

3. Als ik je mijn aandacht geef, neem mijn liefde dan niet voor lief. Leef in waarheid, wees mij trouw en ik zal je meer van mijn aandacht geven.

4. Ik hou zoveel van je en als ik je mijn aandacht geef, is dat omdat je iets te delen hebt en ik bereid ben te luisteren.

5. Als ik je mijn aandacht geef, neem dat dan niet voor lief. Geef me goede raad en ik zal luisteren. Geef me niet steeds hetzelfde advies, anders negeer ik je.

6. Mijn aandacht betekent zoveel voor me. Dus, als ik je mijn aandacht geef, respecteer het geschenk en bedenk dat ik moeite voor je doe.

7. Als ik je mijn aandacht geef, verwacht ik je respect en loyaliteit terug. Ik kan niet overal tegelijk zijn, dus je moet me altijd vertellen wat er in je leven speelt.

8. Ik geef zoveel om je en als ik je mijn aandacht geef, laten we dan praten en onze prestaties, uitdagingen, dromen en doelen delen.

9. Als ik je mijn aandacht geef, weet dan dat het speciaal is en dat ik het beste voor ons wil. Andere mensen krijgen misschien niet dezelfde behandeling, maar als ik naar jou kijk, is er geen grens aan wat ik kan bieden.

10. Ik ben de koning van mijn wereld en de koningin van de jouwe. Als ik je mijn aandacht geef, wil ik dat je me behandelt als een koning en ik zal je met plezier alle liefde geven die je verdient.

11. Als ik je mijn aandacht geef, betekent dat, dat ik me inzet voor onze liefde. Wees open met mij en laat de belangrijke dingen die je in gedachten hebt niet weg.

12. Ik weet dat ik er niet altijd kan zijn om je mijn volledige aandacht te geven, maar als ik dat doe, is dat een speciaal geschenk van mij aan jou. Alsjeblieft, neem het niet voor lief.

13. Als ik je mijn tijd en aandacht geef, betekent dat dat ik bereid ben te investeren in onze relatie. Het laat zien dat we belangrijk genoeg zijn voor elkaar en dat het voor mij de moeite waard is om tijd voor ons vrij te maken.

14. Ik kan niet iedereen mijn aandacht geven, maar als ik die aan jou geef, weet dan dat je hem verdient en begeleid hem angstvallig.

15. Als ik je mijn aandacht geef, betekent dat, dat ik wil weten over je dagelijks leven. Dus, laten we onze verhalen met elkaar delen en ik zal luisteren als je dat doet.

16. Het is voor mij niet altijd gemakkelijk om zomaar tijd op te geven voor een ander, maar als ik je mijn aandacht geef, doe ik extra moeite voor je omdat ik je aardig vind en graag bij je ben.

17. Als ik je mijn aandacht geef, betekent het dat ik echt geef om wat je zegt. Het is een speciale gave waar je niet voor hoeft te werken.

18. Als ik je mijn aandacht geef, is dat bijzonder. Als ik tijd met je doorbreng, kun je er zeker van zijn dat ik je aardig vind en tijd met je wil doorbrengen.

19. Als ik je mijn aandacht geef, moet je die koesteren. Dus, als ik vraag: « Hoe voel je je? », betekent dat: « Ik geef om jou en je gevoelens. »

20. Ik kan er niet altijd zijn. Dus, als ik je mijn aandacht geef en tijd maak voor jou en je dagelijkse behoeften, vertel ik je dat je heel belangrijk voor me bent.

21. Als ik je mijn aandacht geef, betekent dat, dat je speciaal voor me bent en mijn onverdeelde aandacht verdient. Maar er zijn momenten dat mijn eigen verantwoordelijkheden ons scheiden. Je moet weten dat je nog steeds de eerste in mijn gedachten bent.

22. Jouw tijd is waardevol voor mij. Als ik je mijn aandacht geef, is dat omdat ik weet dat je speciaal en waardevol voor me bent.

23. Als ik je mijn aandacht geef, komt dat recht uit mijn hart. Het betekent dat ik ervoor kies om me op jou en onze relatie te richten.

24. Ik heb een druk leven en ik kan er niet altijd zijn om tijd voor je te maken, maar als ik je mijn aandacht kan geven, is dat omdat ik het opzij heb gezet en wat kwaliteitstijd met je wil doorbrengen; verspil deze kans dus niet!

25. Als ik jou mijn aandacht geef, is dat een uniek geschenk dat betekent dat er geen afleiding is, geen geluiden of onderbrekingen van buitenaf en geen andere persoon die mijn aandacht opeist. Het is een moment waarop we ons allebei op elkaar concentreren.

26. Als ik je mijn aandacht geef, weet je dat je belangrijk voor me bent. Zelfs als ik er niet kan zijn, hoop ik dat deze woorden troost bieden en je dag wat vrolijker maken.

27. Als ik je mijn aandacht geef, betekent het dat we een intiem moment delen en dat ik bij je wil zijn. Als ik je mijn aandacht geef, betekent het dat ik van je hou.

28. We hebben allemaal een druk leven, maar als ik de tijd maak om je mijn aandacht te geven, betekent dat veel voor me.

29. Als ik je mijn aandacht geef, is dat omdat ik bij je wil zijn. Het is mijn manier om te zeggen « Ik hou van je. »

30. Als ik je mijn aandacht geef, betekent dat dat ik een moment met je wil delen, omdat ik van je hou en je gelukkig wil maken.

31. Als ik je mijn aandacht geef, is dat een teken van genegenheid, zorg en liefde. Het betekent dat je waardevol voor me bent en dat ik wil dat we samen tijd doorbrengen.

32. Als ik je mijn aandacht geef, betekent dat dat we op een speciale tijd en plaats samen zijn. Ik denk vaker aan je dan aan andere mensen en ik hou van je.

33. Ik zal je niet altijd mijn tijd, energie en onverdeelde aandacht kunnen geven, maar als ik dat doe, betekent het alles.

34. Als ik je mijn aandacht geef, is dat omdat ik oprecht geïnteresseerd ben in wie je bent en wat je te zeggen hebt. Dus, laten we wat praten!

35. Ik heb het altijd druk, maar als ik je mijn aandacht geef, is dat omdat ik je bijzonder genoeg vind dat het de moeite waard is om even bij je stil te staan.

36. Als ik je mijn aandacht geef, wil ik bij je zijn en wil ik niets anders doen dan me op jou richten. Weten dat we samen zijn maakt me gelukkig.

37. Ik kan er niet altijd zijn, maar als ik je mijn aandacht geef, is dat een geschenk op zich. Mijn liefde voor jou komt tot uiting als ik stilsta bij wat je te zeggen hebt en mijn aandacht is jouw schat.

38. Als ik je mijn aandacht geef, betekent dat, dat ik op dat moment aan je denk en je dag een beetje mooier probeer te maken. Laten we samen tijd doorbrengen en doen wat ons gelukkig maakt.

39. Soms zal ik afgeleid zijn en je niet mijn volledige aandacht kunnen geven, maar ik hou van je en als ik je mijn aandacht geef, weet dan dat het een uiting is van mijn onvoorwaardelijke liefde voor jou.

40. Als ik je mijn aandacht geef, is dat uit mijn kostbare tijd. Als ik doe alsof ik geïnteresseerd ben, is dat omdat ik dat ook ben. Verberg niets voor me en denk niet dat zwijgen de beste oplossing is.

41. Ik weet dat je de diepte van mijn gevoelens voor jou kent. Soms vertel ik je niet genoeg, maar dat komt omdat ik een beetje verlegen ben. Dus, als ik je mijn aandacht geef, accepteer het en laat me nooit schuldig voelen dat ik zo diep, intens en allesomvattend van je hou.

42. Als ik je aandacht geef, is dat omdat ik je mag en tijd met je wil doorbrengen, maar als je mijn tijd verdoet met iets minder dan de waarheid, verwacht dan niet dat ik geïnteresseerd ben in luisteren.

43. Als ik je mijn aandacht geef, is dat uit mijn kostbare tijd. Zie het als een kans om je mening te uiten en verberg niets voor me. Nog belangrijker, wees niet bang om me vragen te stellen, want je hebt het recht om alles van me te weten.

44. Als ik je mijn aandacht geef, is dat omdat ik wil horen wat je te zeggen hebt. Gebruik deze gelegenheid om te praten over alles wat onze relatie sterker zal maken. Onthoud: je hoeft niets voor me te verbergen.

45. Als ik je mijn aandacht geef, is dat niet alleen uit vriendschap, maar omdat je iets waardevols te delen hebt en mijn tijd hebt verdiend. Verspil je kans niet door te bang of verlegen te zijn om je te uiten.

46. Als ik je mijn aandacht geef, is dat omdat ik geloof in je waarde en met je verbonden wil zijn. Het is een geschenk en een eer om bij je aanwezig te zijn en in te gaan op je behoeften. Dit is een kostbare gelegenheid voor ons beiden om open en eerlijk te spreken over wat belangrijk is.

47. Als ik je mijn aandacht geef, geef ik je mijn kostbare tijd en laat je zien hoeveel ik om je geef. Het betekent niet dat je gelijk hebt of niet, het betekent dat je belangrijk voor me bent en dat ik zal luisteren, zelfs als we het oneens zijn.

48. Als ik u mijn aandacht geef, is dat niet omdat ik er genoeg van heb, maar omdat ik het zie als een kans om naar uw mening te luisteren en mijn eerlijke oordeel te geven.

49. Als ik je mijn aandacht geef, bouw ik intimiteit met je op en probeer ik mijn respect te tonen. Het is een gelegenheid voor jou om je mening te geven, vragen te stellen en me te vertellen wat je op je lever hebt.

50. Als ik je mijn aandacht geef, betekent dit dat ik naar je wil luisteren, maar om je mijn onverdeelde aandacht te geven, moet je ervoor zorgen dat je het juiste hebt gedaan, want zo niet, dan geef ik je mijn aandacht niet.

51. Als ik je mijn aandacht geef, betekent het dat ik je wil horen. Zorg ervoor dat je het juiste hebt gedaan, anders zijn de gevolgen ongewenst.

52. Als ik je mijn aandacht geef, betekent het dat ik klaar ben om naar je te luisteren. Zorg ervoor dat de zaak waarover je praat belangrijk en relevant is. Vermijd onnodige of irrelevante discussies.

53. Als ik je mijn aandacht geef, betekent het dat ik bij je ben. Doe er goed aan te zeggen wat belangrijk is, anders verlies ik snel mijn interesse.

54. Als ik je mijn aandacht geef, dan is de tijd die ik met je doorbreng kostbaar voor me. Zie het als een kans om me te vertellen over je dag en alles wat je meemaakt.

55. Als ik je mijn aandacht geef, is dat omdat ik van je hou en jouw geluk belangrijk voor me is. Soms is het moeilijk om de tijd of de energie te vinden om je mijn aandacht te geven, maar ik doe het omdat van je houden me gelukkig maakt.

56. Als ik je mijn aandacht geef, wees je er dan van bewust dat het een uiting is van mijn liefde voor jou. Het is geen straf of beloning, maar slechts een erkenning dat wij in deze wereld met elkaar verbonden zijn.

57. Als ik je mijn aandacht geef, is dat uit mijn beperkte tijd en dat betekent dat ik in jou en je werk investeer. Maak er het beste van en vertel me alles. Als ik iets niet begrijp of meer details wil, hou je dan niet in!

58. Als ik je aandacht geef en naar je luister, betekent dat dat ik van je hou en je koester. Alsjeblieft, laat me me niet schuldig voelen omdat ik je aandacht geef.

59. Als ik je mijn aandacht geef, is dat een uiting van mijn liefde en genegenheid voor jou. Als je mijn hulp nodig hebt, weet dan dat ik er altijd voor je zal zijn.

60. Als ik je mijn aandacht geef, betekent dat dat ik je mag en dat ik denk dat je wat van mijn tijd kunt gebruiken. Dus, als ik me tot jou wend en naar je luister of met je praat of advies geef, laten we dit geschenk dan eren. Laten we elkaar genoeg respecteren om onze telefoons weg te leggen tijdens een gesprek.

61. Je verdient alle liefde van de wereld, maar wat je niet verdient is het gevoel dat je niet goed genoeg bent. Als ik je daarom mijn aandacht geef, weet dan dat het een uiting is van mijn liefde en toewijding aan jou en deze relatie.

62. Als ik je mijn aandacht geef, is dat een symbool van mijn liefde voor jou. Het is geen gunst of een teken dat ik me verveel, maar het is een eer om in je aanwezigheid te zijn en je aandacht te geven. Dus alsjeblieft, zorg dat ik nooit spijt krijg dat ik van je hou.

63. Als ik je aandacht geef, laat me dan niet schuldig voelen, maar weet dat ik veel om je geef en het beste wil voor onze relatie. Ik ben er altijd om naar je te luisteren en je te steunen bij alle beslissingen die je in je leven neemt.

64. We doen misschien niet alles perfect of voldoen niet altijd aan al je verwachtingen, want we zijn ook maar mensen, maar als ik je mijn aandacht geef, weet dan dat die komt uit liefde en genegenheid en ik hoop dat het jou helpt je ook geliefd te voelen.

65. Als ik je mijn aandacht geef, laat me dan zien dat je me respecteert en genoeg om de relatie geeft om je gedrag te veranderen.

66. Als ik je mijn aandacht geef, betekent dat, dat ik onze vriendschap waardeer en deze zo lang mogelijk sterk wil houden.

67. Ik geef zoveel om je en wil het beste voor onze relatie. Als ik je mijn aandacht geef, laat me er dan geen spijt van krijgen, maar weet dat je altijd in mijn hart bent en ik over je schouder meekijk.

68. Als ik je aandacht geef, laat me dan niet schuldig voelen. Praat niet over me heen, onderbreek me niet of negeer me niet, maar weet dat ik zoveel om je geef en dat ik wil dat onze relatie bloeit.

69. Je verdient mijn volledige aandacht. Ik wil je de best mogelijke relatie en verbinding geven, dus als ik je mijn aandacht geef, laat me er dan geen spijt van krijgen.

70. Als ik je mijn aandacht geef, zeg het dan met bloemen. Als ik je mijn gesprek geef, communiceer dan op een manier die ons dichter bij elkaar brengt. Als ik je mijn tijd geef, koester elk moment omdat het betekenisvol is voor ons beiden. Als ik je mijn aandacht en genegenheid geef, laat dan zien hoe dankbaar je bent door me vriendelijk te behandelen.

71. Als ik je mijn aandacht geef, verspil die dan alsjeblieft niet. Als ik om je geef, is het minste wat ik kan doen ervoor zorgen dat je keuzes het beste zijn voor onze relatie.

72. Als ik je mijn aandacht geef, laat me er dan geen spijt van krijgen. Laten we uitgaan en plezier maken. Laten we bijpraten over ons leven en praten over wat er met elkaar aan de hand is.

73. Als ik je mijn aandacht geef, verspil die dan niet. Weet dat ik er zal zijn om je te steunen met welk probleem of situatie dan ook.

74. Als ik je mijn aandacht geef, betekent dat dat ik mijn aandacht misschien niet aan anderen geef, maar dat jij een plaats in mijn hart inneemt die niemand anders kan bezitten. Als ik je mijn aandacht geef, weet dan dat je speciaal bent en dat ik het beste voor ons wil.

75. Als ik je mijn aandacht geef, betekent dat dat ik wil dat we samen kwaliteitstijd doorbrengen omdat ik van je hou en wil horen wat belangrijk voor je is.

76. Als ik je mijn aandacht geef, maak er dan geen misbruik van en verspil het niet. Als ik je steun en advies aanbied, neem het aan!

77. Als ik je mijn aandacht geef, beledig me dan niet. Als ik al aandacht aan je besteed, is dat niet uit verplichting of verwachting, maar omdat er iets aan je is dat mijn tijd en energie waard is.

78. Als ik je mijn aandacht geef, laat me dan geen spijt krijgen, maar weet dat ik veel om je geef en dat ik wil dat we samen groeien. Ik zal er altijd voor je zijn, want ik geloof echt dat er twee nodig zijn om dingen te laten werken.

79. Als ik je mijn aandacht geef, betekent het dat ik geïnteresseerd ben in wat je zegt. Als je me iets belangrijks te vertellen hebt, laat het me dan weten. Ik zal graag naar je zitten luisteren.

80. Je kunt misschien niet alles zien wat ik dagelijks doe, maar weet dat ik altijd aan jou en je wensen denk. Dus, als ik je mijn aandacht geef, behandel het vriendelijk.

81. Als ik je mijn aandacht geef en me op je richt, betekent dat dat ik geef om wat we samen doen. Als dit waar is voor jou, doe dan alsjeblieft hetzelfde voor mij.

82. Als ik je mijn aandacht geef, weet dan dat ik alles van je hou en onze relatie zo goed mogelijk wil laten groeien en evolueren. Laat me niet in de steek.

83. Als ik je mijn aandacht geef, dan is wat we op dat moment samen doen echt belangrijk voor me. Dus, maak er geen misbruik van. Respecteer me voor wat we op dat moment samen gaan beleven.

84. Zonder jou is mijn leven zinloos. Als ik je mijn aandacht geef, is dat omdat ik dichtbij je wil zijn, je geur wil ruiken en je stem wil horen.

85. Jij bent degene die weet wat de toekomst voor ons in petto heeft. Ik wil weten of het jou en mij gaat worden. Dus, als ik je mijn aandacht geef, laat me er dan geen spijt van krijgen.

86. Als ik je mijn aandacht geef, laat me dan zien dat ik mijn tijd, energie en gedachten heb geïnvesteerd in iets wat het waard is om al die dingen in te investeren. Ik wil dat je me altijd steunt.

87. Als ik je mijn aandacht geef, maak er dan het beste van en stel me niet teleur. Ik wil je innerlijke schoonheid zien en de kracht onder je huid.

88. Als ik je mijn aandacht geef, betekent dat dat ik luister. Ik luister om je behoeften te horen, ik luister om de woorden te horen die je gebruikt en hoe je ze gebruikt. Geef me het beste van je dienst.

89. Als ik je mijn aandacht geef, maak er dan het beste van. Stel me niet teleur door die gave te verspillen. Je hebt een prachtige geest; gebruik het om van deze wereld een betere plek te maken.

90. Als ik je mijn aandacht geef, maak er dan het beste van. Doe je dat niet, dan weet je dat meteen, want dan stop ik met aandacht geven.

91. Als ik je mijn aandacht geef, betekent dat iets. Als ik energie aan je besteed, betekent dat veel. Als ik een beetje van mijn tijd opgeef om me op jou, je behoeften, je verlangens en wat voor jou belangrijk is te richten, neem dat dan niet voor lief en behandel me met respect omdat ik er voor je ben.

92. Als ik u mijn aandacht geef en aandachtig luister, maak er dan het beste van. zal ik tevreden zijn en een positieve ervaring met je hebben.

93. Als ik je mijn aandacht geef, betekent dat dat ik waardeer wat je me vertelt en wil weten wat voor jou belangrijk is.

94. Ik hou ervan om bemind te worden. Dus, als ik je mijn aandacht geef, werk hard om het te houden. Als je het makkelijk opgeeft en je zoekt weer wat van mijn tijd, zal ik je dat kwalijk nemen.

95. Als ik je mijn aandacht geef, begeleid het dan voorzichtig. Want als die aandacht eenmaal weg is, is het heel moeilijk voor je om hem terug te krijgen.

96. Als ik je mijn aandacht geef, blaas het dan niet zomaar af. Weet dat ik je mijn hart en ziel geef.

97. Als ik je aandacht geef, me respecteer, me waardeer en altijd eerlijk ben met wat je zegt en doet. beloof ik dat we een kans hebben op een geweldige relatie.

98. Als ik je mijn aandacht geef, kies dan voor echt, eerlijk en authentiek en we zullen het goed met elkaar kunnen vinden.

99. Ik geef mijn aandacht misschien niet aan andere mensen, maar als ik jou mijn aandacht geef, weet dan dat je speciaal bent en dat ik me met je wil verbinden.

100. Als ik je mijn aandacht geef, is dat omdat ik die echt wil geven. Er mag geen afleiding zijn, alleen jij en ik.

Aandacht is het kostbaarste geschenk dat je kunt geven. Wanneer je iemand je aandacht geeft, ontstaat er een speciale band. Daarmee geef je anderen een speciaal en betekenisvol gevoel in hun leven.

Ik ben blij dat je hebt doorgelezen! Ik hoop dat u uw keuze uit deze geweldige compilatie van als ik u mijn aandacht citaten. Gelieve, vriendelijk laat uw commentaar vallen en vergeet niet om het met uw familie en vrienden te delen.

Bedankt.