Als Je Niet Gelukkig Bent Met Mij Citaten

If You Are Not Happy With Me Quotes

Wanneer mensen je afkeuren, of je handelingen, of wanneer ze zonder reden niet blij met je zijn, kan die afkeuring en dat ongeluk vaak negativiteit en twijfel veroorzaken. Iedereen maakt fouten en daar moeten we allemaal van leren.

Soms, als mensen niet blij met je zijn en hoezeer je ook probeert om ze beter te laten voelen, ze je niet de kans geven om te praten, kan dat je verdrietig maken. In deze situaties is het moeilijk om je te uiten.

Jezelf uiten is een manier om je gevoelens kenbaar te maken, enals de persoon met wie je praat niet blij is met wat je hebt geuit, is het belangrijk te weten hoe je moet reageren op een manier die effectief is.

Hier is een geweldige verzameling van als je niet gelukkig bent met mij citaten die u kunnen helpen om jezelf te uiten aan iemand die niet gelukkig is met je om comfortabel genoeg voelen om te spreken wat er op je geest.

Je bent niet gelukkig met mij citaten

Je bent niet blij met me omdat ik niet doe wat je zegt wanneer je het zegt. Ik doe niet wat u wilt wanneer u het wilt. Daarom staat er een woord « werk » in mijn functieomschrijving! Je lijkt mij de schuld te geven van dingen die niet mijn schuld zijn, en ik begrijp niet waarom. Alsjeblieft, stop ermee.

1. Je bent niet gelukkig met mij. Ik doe mijn best om je te geven wat je wilt, maar je lijkt niet tevreden met iets wat ik doe.

2. Je bent niet gelukkig met mij. Ik doe mijn best om je te geven wat je wilt, maar je lijkt niet tevreden met iets wat ik doe.

3. Je bent niet gelukkig met mij. Ik weet dat ik beter zou kunnen doen en dingen beter zou kunnen laten verlopen voor ons, maar ik kan maar niet de juiste manier vinden om dingen voor ons beiden te laten gebeuren.

4. Je bent niet blij met mij. Ik ben hier nu bijna drie jaar, en ik heb je nog nooit reden tot klagen gegeven. Dus ik weet niet waarom je dat bent.

5. Je bent niet blij met me. Maar het kan me niet schelen, ik ben geen kind meer, en je kunt me niet meer zo behandelen.

6. Je bent niet blij met mij. Maar ik luister al maanden naar uw klachten en suggesties, en ik wil niet dat u denkt dat ik niet geprobeerd heb om dingen beter te maken of uw zorgen weg te nemen.

7. Je bent niet blij met mij. Je bent niet blij met mijn werk. En dat spijt me.

8. Je bent niet blij met mij. Ik weet dat je het niet leuk vindt als ik je zeg wat je moet doen, maar dit is een baan, en dus moet je soms dingen doen die je misschien niet graag doet.

9. Je bent niet blij met me omdat ik het te druk voor je heb. Jammer, dat is jouw probleem.

10. Je bent niet blij met mij. Nou, ik ben niet blij met je houding.

11. Je bent niet blij met mij. Nou, ik ben niet blij met hoe je mensen behandelt, vooral mij.

12. Je bent niet blij met me. Ik weet dat je om een of andere reden boos op me bent, maar ik begrijp niet waarom. Het spijt me als iets wat ik heb gezegd of gedaan je van streek heeft gemaakt.

13. Je bent niet gelukkig met me omdat ik niet genoeg tijd met je doorbreng. Nou, dat is mijn keuze, ga ermee om.

14. Je bent niet gelukkig met mij. Je zou me genoeg moeten kunnen vertrouwen om me te vertellen wat er mis is en me te laten helpen het op te lossen, maar als je dat niet kunt, vertel me dan alsjeblieft wat je zo van streek maakt in onze relatie dat je je zo voelt.

15. Je bent niet blij met me. Cool, maar ik ben erg teleurgesteld in de manier waarop je me behandelt. Het is niet acceptabel om zo tegen me te praten, en ik verdien het niet.

16. Niemand is echt gelukkig met mij. Maar als ze niet gelukkig met mij zijn, moeten ze niet de hele tijd doen alsof dat wel zo is. Men moet nooit liegen en iemand ongelukkig maken.

17. Je bent niet blij met me. Ik zie het aan je gezicht als je naar me kijkt.

18. Het belangrijkste is dat, wat iemand je ook heeft aangedaan, niets je ervan kan weerhouden om van die persoon te houden, simpelweg omdat wanneer iemand van je houdt, dat niet betekent dat die persoon altijd bij je is of nooit iets verkeerd doet.

19. Er is één persoon waar je niet blij mee bent dat je zo in de war bent.

20. Als je te maken krijgt met iemand die je niet goed behandelt, onthoud dan één ding: je kunt kiezen voor geluk, ondanks het gedrag van anderen.

Ik weet dat je niet gelukkig bent met mij citaten

Ik weet dat je niet blij met me bent, maar geloof me ik heb een reden. Aangezien ik zag dat je mijn nummer van je telefoon hebt verwijderd, denk ik dat je nog steeds boos bent over wat er op het feest is gebeurd. Je hoeft niet eens iets te zeggen om dat te voelen.

21. Ik weet dat je niet blij met me bent. Geweldig, ik heb niets verkeerds gedaan. Ik heb veel moeite gedaan voor onze relatie en ik heb het gevoel dat je daar misbruik van maakt.

22. Ik weet dat je niet blij met me bent. Als je hebt gemerkt dat iets wat ik heb gezegd of gedaan je heeft gekwetst, is dat niet omdat ik het zo wilde. Maar als je antwoorden zoekt, het spijt me als iets in mijn gedrag je heeft beledigd of gestoord, of je een minder goed gevoel over ons heeft gegeven.

23. Ik weet dat je niet gelukkig bent met mij. Maar, het leven is te kort om ongelukkig te zijn met iemand en het leven zal je altijd verrassen, dus zorg dat je gelukkig bent met degene waar je het meest om geeft.

24. Ik weet dat je niet blij met me bent. Er is geen ontkennen aan, en er is geen argument. Je bent gewoon ongelukkig. Het staat op je gezicht geschreven, en ik weet niet waarom.

25. Ik weet dat je niet gelukkig bent met mij. Het spijt me dat ik je niet de liefde en aandacht gaf die je verdient.

26. Ik weet dat je niet gelukkig bent met mij, maar dat geeft niet want ik ben gelukkig met jou. Je kunt de reden van je ongelukkig zijn voor jezelf houden.

27. Ik weet dat je niet gelukkig met me bent, verlaat me dan alsjeblieft. Op dit moment ben ik liever alleen dan in jouw gezelschap.

28. In mijn korte levenservaring heb ik ontdekt dat er maar één manier is om gelukkig te zijn: Wees vrijgevig.

29. Je denkt misschien dat jij de enige bent die niet gelukkig is met mij. Maar heb je ooit overwogen dat iemand anders misschien ook niet gelukkig is met mij?

30. Een gelukkig mens is niet iemand in een bepaalde situatie, maar iemand met een bepaalde houding.

31. Je kunt alles beter als je gelukkig bent. Als je ongelukkig bent, dan is er iets mis in je leven, of het kan iemand anders zijn die je moet verbeteren.

32. Als je een geldige reden hebt om ontevreden over me te zijn, vertel het me dan zodat ik het kan verbeteren. Als je ongelukkig met me bent, ga dan alsjeblieft weg.

33. Ik weet dat je niet blij met me bent. Het spijt me dat ik je weer een slecht gevoel gaf, in een situatie waarin iemand je minder van jezelf wilde laten voelen.

34. Ik weet dat je niet gelukkig bent met mij, dan moet ik mezelf veranderen. Ik moet mijn houding, mijn persoonlijkheid, mijn manieren en mijn eigenschappen verbeteren.

35. Ik weet dat je niet gelukkig met me bent. Ik weet niet wat ik gedaan heb waardoor je ongelukkig met me bent. Maar ik kan je verzekeren dat jouw ongelukkig zijn mij extreem ongelukkig heeft gemaakt.

36. Ik weet dat je niet gelukkig bent met mij, maar dan ben je nergens gelukkig mee. De truc voor geluk is weten dat je alleen tevreden kunt zijn met jezelf.

37. Wanneer iemand je goed kent, kan het moeilijk zijn te voorspellen hoe hij op bepaalde omstandigheden zal reageren. Vaak beseffen we dit pas als het te laat is – zoals wanneer we hun bescherming als vanzelfsprekend beschouwen, maar die ons onverwachts wordt ontnomen.

38. Als je niet blij met me bent, kun je altijd vertrekken. Ik zal je niet tegenhouden. Je zult me nooit vergeten.

39. Ik weet dat je niet blij met me bent. Ik kan elk moment vertrekken als je dat goed vindt. Ik ga de dingen die je ongelukkig maakten negeren en denk aan de dingen die je deden glimlachen.

40. Je weet dat je ook niet gelukkig bent met jezelf. Ik zie het in je ogen en hoor het in je stem. Maar wat als ik je vertelde dat er een manier was om dat te veranderen en je leven te verbeteren?

41. Als je niet blij met me bent, laat dan zien hoe uit de hand gelopen anderen ons laten voelen.

42. Als je een relatie hebt gehad met iemand die je onvriendelijk heeft behandeld, is het essentieel te weten dat hun gedrag hun probleem was, niet het jouwe.

43. Zelfs als je niet gelukkig bent met mij, betekent dat niet dat ik niet gelukkig ben met jou.

44. Ik weet dat je niet blij met me bent, en het niet eens bent met bijna alles wat ik doe.

45. Ik had nooit gedacht dat je zoiets met je vrienden kon doen. Om eerlijk te zijn, we zijn nooit beste vrienden geweest, maar ik voel me nog steeds zo raar als ik denk dat je niet blij met me bent.

46. Ik ben mentaal niet aan het herstellen. Als dat gebeurt, misschien, als alles goed genoeg is, dan maak ik een comeback. maar ik ben nog steeds niet blij met jou.

47. Als jij niet gelukkig bent met mij, dan kan ik niet helemaal gelukkig zijn. Je neemt een zeer grote plaats in mijn hart in. En niemand kan jou ooit vervangen.

48. Ik weet dat je niet blij met me bent, maar haat me alsjeblieft niet.

49. Mensen vertellen me dat ze niet blij met me zijn. Dat is prima. Het hoort bij mijn werk om mensen van streek te maken.

50. Ik weet dat je niet blij met me bent, maar dat kan me niet schelen. Ik hoef je niet te behagen om mijn eigenwaarde te behouden.

51. Je bent boos op me, en ik neem het je niet kwalijk. Ik heb de laatste tijd de kantjes eraf gelopen.

52. Ik weet dat je ongelukkig was met mij vanwege mijn acties, maar er is niets wat ik kan doen om het te veranderen.

53. Niets dat ik kan zeggen of doen kan jouw gevoel en wat je van me denkt veranderen. je bent niet gelukkig met me.

54. Alles wat ik kon doen is vrede hebben met mezelf en vrede hebben met het feit dat sommige mensen me nooit zullen accepteren zoals ik ben…

55. Ik weet dat je niet blij met me bent omdat je het gevoel hebt dat ik je in de steek laat telkens als ik voor werk of plezier naar het buitenland reis, maar begrijp alsjeblieft dat deze reizen mij ook gelukkig maken!

56. Ik weet dat we zoveel ruzie hebben gehad, maar ik wil duidelijk maken dat die niet over jou gingen, maar over de dingen waar we van houden en de dingen waar we het niet over eens zijn.

57. Ik weet dat je niet blij met me bent, maar ik zal proberen beter te zijn

58. Ik weet dat je niet blij met me bent. Ik weet het al een tijdje.

59. Ik weet dat je niet blij met me bent. Ik weet het al een tijdje. Soms negeer ik het, maar zulke dingen kun je niet eeuwig negeren.

60. Ik weet dat je niet blij met me bent. Ik zie het aan de manier waarop je je altijd zo vreemd gedraagt. Je lijkt ook iets aan je hoofd te hebben, waardoor ik zin krijg om te huilen.

61. Niet iedereen zal van je houden, in alle eerlijkheid. Sommige mensen zullen, omdat ze zich gekwetst voelen of gewoon boos zijn, zeggen dat ze niet van je houden.

62. Ik weet dat je niet gelukkig met me bent. Ik weet dat ik u heb teleurgesteld, zelfs gekwetst en dat uw liefde voor mij op de proef is gesteld, en dat spijt me.

63. Het gevoel nadat iemand je gekwetst heeft is zo vervelend en pijnlijk. Iedereen wil zijn hartenbreker straffen, maar het leven leert ons elke keer weer te vergeven en te vergeten met een glimlach op ons gezicht.

64. Ik weet dat je boos bent over de manier waarop ik je heb behandeld.

65. Ik weet dat je gekwetst bent door mijn acties en woorden. Het spijt me dat ik je zo heb laten voelen.

66. Als je niet gelukkig bent met mij, ben je gekooid door je geest, beperkt tot een wereld waarin ik niet pas.

67. Je ziet jezelf afgesloten van alles wat goed is, en keert me niet alleen de rug toe, maar moet de dingen die je tegenhouden smeken.

68. Wanneer je niet gelukkig bent met de dingen om je heen, is het tijd om actie te ondernemen en ze te veranderen.

69. Alles wordt veel gemakkelijker als mensen gewoon zichzelf zouden begrijpen en aan hun doelen zouden werken in plaats van ongelukkig te zijn met andere mensen.

70. Ik weet dat je niet gelukkig bent met mij. Ik weet dat je glimlach een masker is dat je pijn en tranen verbergt.

71. Ik weet dat je niet gelukkig bent met mij. Stop met doen alsof je gelukkig bent, zodat niemand zich zorgen om je maakt of vragen stelt.

72. Ik weet dat je niet blij met me bent, ook al zeg je iets anders.

73. Ik weet dat je niet gelukkig bent met mij omdat ik je ware gevoelens ken.

74. Het spijt me te horen dat u niet gelukkig bent met mij. Ik heb besloten om mijn geluk niet door de acties van anderen te laten bepalen.

75. Ik weet dat je niet gelukkig met me bent. Maar ik wil dat je weet dat ik nog steeds van je hou en dat altijd zal blijven doen. Veel geluk in je nieuwe leven zonder mij.

76. Voor iedereen, is niet gelukkig met iemand altijd gebeurt. Niemand kan iedereen altijd tevreden houden.

77. Als je niet gelukkig bent met iemand kan dat twee dingen betekenen: Of je kunt hun gedrag niet accepteren, of ze hebben nog niet geleerd van je te houden.

78. Door jou heb ik slapeloze nachten, hoofdpijn en hartzeer. Je doet me pijn met de woorden die je sprak. Je geeft me een andere betekenis aan ‘jij’ Het ligt niet aan jou, het ligt aan mij niet aan jou maar aan mij.

79. Ik weet dat je niet blij met me bent. Dat spijt me. Jij bent degene die er altijd voor me is, mijn liefste en mijn vriend. Ik ben oneerlijk tegen je geweest en dat spijt me. Je verdient beter dan dit.

80. Als je niet gelukkig bent met mij, ben je niet gelukkig met jezelf. Niemand kan je gelukkig maken, behalve jezelf.

81. Er kan een tijd komen dat je je realiseert dat je niet langer gelukkig bent met mij. Je begint mijn gebreken op te merken, en krijgt er een hekel aan. Je verkiest altijd de aanwezigheid van iemand anders boven die van mij.

82. Er kunnen verschillende redenen zijn waarom je je zo voelt. Misschien heb ik je niet behandeld zoals je wilt, of misschien kunnen we niet meer met elkaar opschieten. Of misschien is er gewoon geen vonk meer in onze relatie.

83. Als mensen niet gelukkig zijn met mij en ik wil het niet oplossen, zeg ik dat ik ook niet gelukkig ben met jou. Dus laten we samen ongelukkig zijn!

84. We kunnen samen ongelukkig zijn en op een dag zullen we de ongelukkigste mensen ter wereld zijn en dan merken we niet eens meer hoe ongelukkig de ander is.

85. Soms kan zelfs onze meest geliefde persoon een reden worden die ons ongelukkig maakt.

86. Er kan iets in de persoonlijkheid of het karakter van deze persoon zijn dat ons naar de rand van het verlaten van hem drijft. En het komt niet zelden voor, dus je bent niet de enige die hetzelfde voelt.

87. Je zegt altijd dat je niet gelukkig bent met mij, maar dat is niet waar. Ik heb mijn best gedaan om te blijven veranderen, maar het lijkt erop dat we niet goed met elkaar kunnen opschieten.

88. Ik ben niet gelukkig met jou kan veel doen om iemand te laten zien dat je teleurgesteld, bedroefd of zelfs boos bent. Echt geluk komt wanneer een solide plan wordt bedacht en uitgevoerd, maar het is moeilijk om te weten wat je moet doen als het enige wat je voelt boosheid is.

89. Soms ben je niet gelukkig met je baas, je personeel, je werknemers, iedereen die voor je werkt (teamleden), je vriend of zelfs je familielid. Als iemand je verdrietig maakt, doe dan iets om dat te veranderen.

90. Het is een feit dat wanneer wij ongelukkig zijn met iemand anders, er conflicten ontstaan, en vaak escaleren die conflicten tot iets heel groots en kwetsends.

91. We hebben allemaal mensen in ons leven waar we niet gelukkig mee zijn. We zouden wel willen, maar we zijn het niet vanwege de dingen die die persoon doet. Laten we eerlijk zijn, we kennen allemaal wel iemand die ons boos of teleurgesteld heeft gemaakt.

92. Als u niet tevreden bent over onze diensten, vertel het ons en wij zullen ons best doen.

93. Als u niet tevreden bent over de service van een van onze aannemers, laat het ons dan weten en wij zullen andere aannemers inhuren.

94. Ik weet dat ik het verknald heb. Ik verwacht niet dat je begrijpt of goedkeurt wat ik heb gedaan, maar ik hoop dat je me kunt vergeven.

95. Naar mijn mening is een ongelukkig persoon nutteloos in het leven. Ze kunnen zo weinig geven.

96. Als u er genoegen in schept anderen gelukkig te maken en resoluut weigert dingen te doen die zorgen baren, dan zult u kunnen leven zonder hartzeer en kwelling.

97. Ik weet dat je niet gelukkig bent met mij, ondanks al mijn pogingen om je gelukkig te maken. Het spijt me dat ik de reden ben van je verdriet.

98. Ik beloof dat ik alles zal doen om je weer gelukkig te maken. Geef me een kans voor mijn oprechte verontschuldiging door naar mij en mijn berouwvolle kant van het verhaal te luisteren.

99. Ik weet dat je niet gelukkig met me bent. Vergeef me voor wat ik gedaan heb om je te kwetsen en ongelukkig te maken, ook al is het mijn fout of schuld.

100. Ik weet dat je niet blij met me bent. Vergeef me alsjeblieft voor mijn egoïstische fouten en wandaden. Ik zal nooit meer die dingen doen die je ongelukkig met me maakten. Ik weet dat er niets is dat ik kan compenseren voor de schade of het verlies veroorzaakt door mijn onattent gedrag in onze relatie of de relaties die ik heb geruïneerd.

101. Ik weet dat je niet gelukkig bent met mij, maar je verdient het om gelukkig te zijn en ik doe mijn best om ons weer gelukkig te maken.

102. Ik weet dat je niet gelukkig bent met mij, maar er waren ook tijden dat ik niet gelukkig was met jou.

Ik hoop dat je deze verzameling van als je niet gelukkig bent met mij citaten nuttig vond. Laat me weten wat je van deze post vindt in de commentaarsectie hieronder. Bedankt voor het lezen.