Anker Van Mijn Leven

Anchor of My Life Quotes

Meestal is het altijd mooi om iemand of mensen naast ons te hebben wanneer we te maken krijgen met donkere of moeilijke tijden, die soms onvermijdelijk zijn op de reis van het leven. Vrienden of familieleden die onze hand vasthouden en ons aanmoedigen, kunnen het licht aan het eind van de donkere tunnel zijn en de basisbemoediging die nodig is om de storm te doorstaan.

Mensen die ons bijstaan of ons helpen standvastig/gegrond en sterk te blijven tijdens die momenten van beproeving en pijn kunnen worden beschouwd als ankers. Zoals een anker voor een schip of boot is, vooral tijdens een storm, zo houden mensen ons stevig en aan de grond als alles mis lijkt te gaan.

Een anker is iets dat je op je plaats houdt als het water ruw wordt. Veel mensen denken dat ankers je verzwaren, maar het tegendeel is waar. Een goed anker voorkomt dat je afdrijft van je doelen en dromen. Ze voorkomen dat we naar zee afdrijven of verstrikt raken in de stroming die ons weg kan trekken van alles wat we kennen en liefhebben.

Heb je iemand die altijd direct beschikbaar is om woorden van bemoediging te geven als niemand anders kon begrijpen wat er met je aan de hand was? Dan is dat een anker. Deze anker van mijn leven quotes zijn samengesteld om te helpen laten zien dat je je partner nodig hebt zoals een anker zijn schip nodig heeft.

Anker van mijn leven

Jij bent het anker in mijn leven. Als ik bij jou ben, is alles goed in mijn wereld. Ik ben nergens liever dan bij jou, je armen om me heen en je lippen op de mijne. Je bent liefdevol en oprecht en het beste wat me ooit is overkomen. Ik hou van je.

1. Jij bent het anker van mijn leven. Ik val als jij er niet bent, en ik sta op met jou aan mijn zijde.

2. Jij bent het anker van mijn leven, de reden dat ik nog gezond ben, de enige die me van binnen en buiten kent. Jij bent het beste wat me ooit is overkomen.

3. Jij bent mijn anker. Ik zou de eeuwigheid met niemand anders willen doorbrengen. Elke dag dat we samen zijn is een droom die uitkomt.

4. Ik ben zo gelukkig met jou, ik weet niet wat ik zonder jou zou moeten. Je bent het anker van mijn leven, je bent er als ik je nodig heb. Als ik verdrietig ben, maak jij me aan het lachen. Als ik gekwetst ben, neem jij de pijn weg. Je geeft me kracht, troost en liefde.

5. Als ik bij jou ben, vervagen mijn zorgen en zie ik alleen maar puur geluk. Jij bent het anker van mijn leven, je houdt me bijeen in de moeilijke tijden en tilt me hoog op als het beter gaat. Bedankt dat je in me gelooft.

6. Jij bent het anker van mijn leven, mijn liefde. Je kalmeert de stormen van mijn leven en schuilt in mijn hart. Ik beloof dat ik er altijd voor je zal zijn. Jij bent alles voor mij, mijn liefste.

7. Het waren 12 geweldige maanden tussen ons. Je bent het anker in mijn leven geweest, en nu wil ik dat je dat weet. Je bent de meest zorgzame, liefdevolle, grappige en geweldige persoon die ik ooit heb ontmoet. Ik hou van je met heel mijn hart en ziel, en ik kan niet wachten op nog vele jaren samen.

8. Je bent mijn anker in deze wereld, je bent mijn reden om te leven, mijn enige echte. Ik wil je bedanken dat je er bent als ik een vriend nodig heb. Je bent er altijd om naar me te luisteren en me speciaal te laten voelen. Ik hou heel veel van je.

9. Jij bent het anker in mijn leven. Bedankt dat je er bent in moeilijke tijden. Ik hou van je en wil je steunen in alles wat je doet.

10. Toen ik jong was, had ik de kans om een boot te bouwen en weg te varen, maar jij was het anker dat me ervan weerhield te ver af te drijven. Je bent bij me geweest door dik en dun en ik kan mezelf niet voorstellen zonder jou. Ik hou van mijn anker.

11. Hé liefje, ik weet dat je de wereld voor me betekent en dat ik overal doorheen kan zolang we er samen voor staan. Je bent mijn beste vriend en ‘s werelds grootste avontuur. Je bent het anker van mijn leven.

12. Ik hou zoveel van je, schatje. Je bent als een rots. Ik kan er altijd op rekenen dat je er voor me bent. Bedankt dat je er voor me bent als de dingen gek worden. Je bent het anker van mijn leven.

13. Jij bent het anker van mijn leven. Je houdt me rustig in gekke situaties en geeft me troost in de donkere tijden. Je bent er altijd als ik je nodig heb en je raakt mijn hart elke dag met je glimlach.

14. Jij bent het anker van mijn leven. Je laat me elke dag meer en meer voor je vallen, en ik weet dat ik nooit zal ophouden van je te houden.

15. Ik wil je nooit pijn doen, nooit verliezen. Jij bent het anker van mijn leven, en ik ben de zeilen die jouw richting volgen. Met elke dag die voorbijgaat, hou ik meer en meer van je.

16. Jij bent het anker van mijn leven. Ik ben zo blij dat ik jou gevonden heb, die ene persoon die mij beter kent dan wie dan ook.

17. Toen ik jou ontmoette, was jij het anker van mijn leven. Met jou was ik niet langer verloren in een zee van onzekerheid. Je gaf me vertrouwen en zekerheid in onze toekomst samen, en daar zal ik je altijd dankbaar voor zijn.

18. Ik ben zo gelukkig om jou als mijn partner te hebben. Je bent mijn Poolster, die me altijd door deze gekke storm van het leven leidt. Ik zou het niet kunnen zonder jou aan mijn zijde. Ik hou van je en ben zo dankbaar voor het anker dat je in mijn leven bent.

19. Jij bent het anker in mijn leven, mijn rust in de storm. Er is nooit een moment geweest dat ik niet dankbaar was voor jou. Je bent mijn wereld, en brengt vreugde in alles wat je doet. Ik ben gezegend met iemand die zo geweldig is als jij. Ik hou van je met heel mijn hart en ziel.

20. Je bent mijn hele wereld, je bent het anker dat me aan de grond houdt, en je bent de meest bijzondere persoon die ooit in mijn leven is gekomen. Je maakt me compleet, en ik ben zo dankbaar voor alle mooie tijden die we delen en alle tijden die we in de toekomst zullen delen.

21. Ik hou meer van je dan woorden kunnen zeggen. Jij bent het anker in mijn leven dat me vasthoudt als de golven over me heen slaan en alles verloren lijkt. Ik ben zo gelukkig dat ik je gevonden heb en dat je in mijn leven bent.

22. Jij bent het anker van mijn leven. Ik weet zeker dat we voor altijd bij elkaar horen. Je laat me op duizend manieren beter voelen, elke dag is beter door jou.

23. Je bent het anker van mijn leven, mijn liefde. Ik zou niet kunnen overleven zonder jou. Mijn leven is zo veranderd in het afgelopen jaar. Ik dacht dat mijn leven zonder jou voorbij zou zijn, maar door jou ben ik nu gelukkiger dan ooit.

24. Jij bent het anker in mijn leven, het enige dat me met beide benen op de grond houdt. Ik hou van je.

25. Ik zou verloren zijn zonder jou. Je bent het anker in een chaotische wereld en mijn veilige haven als alles op stormachtige zeeën vaart. Je maakt me aan het lachen, je maakt me aan het lachen, maar vooral maak je me zo gelukkig. Ik hou van je, en ik zal je nooit laten gaan.

26. In deze gekke wereld is het goed om te weten dat er iemand is die van je houdt en om je geeft. Zonder de liefde van mijn leven, zou ik niet weten wat echte liefde is. Bedankt voor alle steun en zorg die je me elke dag geeft. Ik hou van je!

27. Mijn leven zou verloren zijn zonder jou. Jij bent het anker van mijn leven en degene die me aan deze wereld bindt. Ik hou van je, en ik wil je niet verliezen, dus blijf alsjeblieft bij me.

28. Je bent meer dan mijn vriend/vriendin. Jij bent het anker dat me aan de grond houdt. Wat we ook meemaken, ik weet dat wat er ook gebeurt, jij er zult zijn om me te helpen en me bij elke stap te steunen.

29. Jij bent het anker van mijn leven. Jij bent de reden dat ik altijd zo gelukkig ben. Het geeft me zo’n goed gevoel te weten dat iemand zo geweldig als jij aan mijn zijde staat.

30. Jij bent het anker dat me aan de grond houdt, en mijn liefde voor jou wordt elke dag groter. Een van de beste beslissingen die ik ooit in mijn leven heb genomen was jou te kiezen.

31. Wie zei dat je niet duizend levens kunt leiden, heeft jou nooit ontmoet. Je bent uniek, getalenteerd, sterk, charmant en mooi. Je beneemt me de adem en laat me meer van het leven houden! Je bent het anker van mijn leven; mijn zonneschijn.

32. Ik moet toegeven, ik was erg verdrietig en down op de dag dat we elkaar ontmoetten. Ik dacht dat ik me nooit meer gelukkig zou voelen. Maar toen kwam jij en veranderde mijn wereld. Jij bent het anker in mijn leven.

33. Jij bent het anker van mijn leven. Je hebt me laten zien hoe het voelt om geliefd en verzorgd te worden. Vandaag wil ik je vertellen hoeveel je voor me betekent. Dus nu weet je dat jouw liefde mijn leven heeft veranderd, en voor mij zal je altijd een anker zijn in mijn stormachtige leven.

34. Elke seconde zonder jou is een seconde te lang. Jouw stem horen maakt mijn dag goed. Je bent het licht in mijn leven en het anker dat me vasthoudt. Ik hou van je.

35. Jij bent het anker van mijn schip in deze stormachtige zee die mijn leven is. Je hebt me vrede en geluk gebracht terwijl de rest van mijn wereld in chaos is. Ik weet niet wat ik zou doen zonder jou aan mijn zijde.

36. Je bent alles voor me. De enige op wie ik kan rekenen, de beste vriend die ik ooit heb gehad, de liefde van mijn leven, mijn anker. Ik hou zoveel van je.

37. Liefde is wanneer de dromen van twee mensen tegelijkertijd uitkomen. Mijn leven is nog steeds een droom, maar mijn droom is al werkelijkheid dankzij jou. Ik weet niet waar ik vandaag zou zijn zonder jou, maar ik zou niet zijn waar ik nu ben. Jij bent het anker van mijn leven.

38. Je bent het anker van mijn leven, het fundament dat me stevig houdt in deze wereld. Ik hou zoveel van je, schat.

39. Ik wil mijn leven met jou doorbrengen. Zelfs als ik boos op je ben, wat zelden voorkomt, ben je de kalmte in het midden van mijn storm. Jij bent het anker in mijn leven en jouw liefde houdt me aan de grond. Daar ben ik zo dankbaar voor.

40. Jij bent het belangrijkste in mijn leven. Jij bent het anker dat me vasthoudt tijdens de stormen van het leven, en degene die me door de ruwe wateren helpt zeilen. Ik hou van je omdat je altijd mijn hand pakt en me nooit loslaat.

41. Mijn leven, jij bent mijn wereld. Ik hou zoveel van je, en ik weet niet wat ik zonder je zou doen. Je bent de belangrijkste persoon in de wereld voor mij en ik hou van alles aan je. Je bent het anker van mijn leven.

42. Je bent het anker van mijn leven. Je verlicht mijn leven met je mooie glimlach, en ik kan niet wachten om de rest van mijn leven met jou door te brengen.

43. Jij bent het anker in mijn leven. Ik voel me altijd veilig als ik bij jou ben. Ik hou ervan hoe je voor me zorgt en alle dingen die je doet om me speciaal te laten voelen.

44. Jij bent het anker van mijn leven. Ik hoop en bid dat onze liefde nooit vervaagt, zoals een echt anker voorkomt dat een boot wegdrijft. Je betekent alles voor me, en ik kan niet wachten om een leven lang van liefde en geluk met je te genieten.

45. Jij bent het anker van mijn leven. Zonder jou voelt het alsof ik voor altijd doelloos ronddrijf. Ik kan me geen leven zonder jou voorstellen, want je bent mijn beste vriend, mijn minnaar en mijn zielsverwant.

46. Jij bent het anker van mijn leven. Ik weet dat ik veilig ben omdat jij in mijn leven bent. Jij bent mijn toevluchtsoord, het enige dat me kan kalmeren als ik het gevoel heb dat de wereld op me instort. Onze liefde is de enige constante in mijn leven, en zal dat altijd blijven.

47. Jij bent het anker in mijn leven, degene die me aan de grond houdt. Ik ben zo gelukkig dat ik jou heb. Ik hou zoveel van je.

48. Ik weet dat ik je dit niet genoeg vertel, maar jij bent het anker in mijn leven. Jij bent de enige die bij me blijft door dik en dun. Hoe slecht mijn dag ook verloopt, of hoe erg mijn collega’s me ook irriteren, ik heb jou altijd om me terug te brengen naar de realiteit en me de dingen in een ander licht te laten zien.

49. Je bent het anker van mijn leven. Je hebt me zo vaak gered, ik weet niet eens hoe ik je moet terugbetalen. Ik vertrouw elke dag meer op je,

50. Mijn liefste, jij bent het anker van mijn leven. Je draagt me door mijn dagen met je positieve houding en verbazingwekkende liefde die mijn hart tot de rand vult. Door jou wil ik een beter mens worden, en ik weet dat van jou houden het belangrijkste in het leven is.

51. Jij bent het anker van mijn leven. Bedankt dat je in me gelooft en me laat zien wat het betekent om trouw te blijven aan mezelf.

52. Ik kan niet zonder je leven, je bent het anker van mijn leven. Je betekent alles voor me, ik geef zoveel om je. Bedankt dat je me nooit hebt verlaten, dat je er altijd voor me bent, en dat je de meest geweldige persoon bent die ik ken.

53. Ik ben zo blij dat je in mijn leven bent. Jij bent het anker van mijn leven, en zonder jou weet ik niet waar ik zou zijn. Jij bent de reden dat ik altijd blijf lachen en me altijd zo geliefd voel. Woorden kunnen niet beschrijven hoeveel je voor me betekent.

54. Ik hou elke dag meer van je. Ik weet niet wat ik zou doen zonder jou naast me. Je bent het anker voor mijn drijvende hart, je houdt me vast. Ik wilde gewoon « Ik hou van je » zeggen op een grote manier, dus hier gaat het: Ik hou elke dag meer van je.

55. Elke dag word ik meer verliefd op je. Je bent het anker dat me op mijn plaats houdt, de schouder om op uit te huilen en de beste vriend die ik me kan wensen. Ik weet dat deze kaart laat is, maar hopelijk is hij het wachten waard.

56. Jou in mijn leven hebben maakt elke dag de moeite waard. Je bent de meest speciale persoon die ik ken, en ik koester je meer dan wat dan ook in de wereld. Ik zie ons voor altijd samen.

57. Jij bent het anker in mijn leven, degene op wie ik altijd kan rekenen, die me op de grond zet en me stabiel houdt. Ik zou verloren zijn zonder jou, er is iets verloren als ik niet bij jou ben. Bedankt dat je er voor me bent, en van me houdt in alle ups en downs van het leven.

58. Jij bent het anker in mijn leven. Je houdt me op de been, zelfs als het moeilijk wordt. Het is door jouw liefde dat ik alles kan doen, enige kans heb. Je bent mijn beste vriend. Niemand in deze wereld kan ooit jouw plaats innemen.

59. Je bent het anker van mijn leven en bent er altijd voor me als ik je het meest nodig heb. Bedankt dat je zo ondersteunend en liefdevol bent. Ik hou meer van je dan woorden kunnen zeggen.

60. Ik voel me meer verbonden met jou dan met wie ook ter wereld. Als ik weet dat je er voor me bent, voel ik me sterker en meer samen dan ooit tevoren. Jij bent mijn anker in deze gekke wereld, de enige constante waar ik altijd op kan rekenen.

61. Jij bent het anker van mijn leven, en het mooiste is dat ik me nooit zorgen hoef te maken dat je van me wegdrijft, want jouw liefde is iets dat eeuwig duurt.

62. Ik hou zoveel van je. Jij bent het anker dat me aan de grond houdt. Niets in deze wereld kan me neerhalen als ik jou aan mijn zijde heb.

63. Je moet weten hoeveel je voor me betekent. Je bent het licht in mijn leven, je bent mijn alles. Je bent mijn anker. Ik zou verloren zijn zonder jou. Wees voor altijd mijn beste vriend, minnaar en soulmate.

64. Jij bent het anker dat voorkomt dat ik wegdrijf. Ik leg mijn hoofd op je schouders en een enorme golf van troost spoelt over me heen. De zee is kalm en vol veilige wateren om de schepen van ons leven in te varen. Ik hou van je met heel mijn hart.

65. Ik ben zo blij dat ik jou heb. Je bent mijn anker, mijn rots en mijn grootste steun. Je luistert altijd naar me en helpt me door moeilijke tijden en daarvoor hou ik van je. Ik kan me geen leven zonder jou in mijn leven voorstellen.

66. Ik heb veel domme dingen gedaan in mijn leven, maar de beste beslissing die ik nam was jou mijn hart geven. Je bent de meest geweldige man die ik ken en bent belangrijker voor me dan wat dan ook in deze wereld. Ik hou van je met heel mijn hart.

67. Ik hou zoveel van je. Je bent de meest geweldige persoon die ik ken, en altijd een plezier om bij te zijn. Ik kan niet wachten op de dag dat we voor altijd samen zijn. Ik hou van je met heel mijn hart en ziel, schat.

68. Mijn beste vriend, mijn liefde. Ik kan me niet voorstellen hoe het zou zijn zonder jou. Ik voel me veilig als je in de buurt bent, en ik ben zo dankbaar dat ik zo’n geweldig persoon als jij in mijn leven heb. Je betekent alles voor me en je bent het anker in mijn leven.

69. Ik ben zo gelukkig om jou als mijn beste vriend te hebben. Je bent mijn enige, mijn eerste gedachte van de dag en vaak mijn laatste gedachte voordat ik in slaap val. Ik hou meer van je dan woorden kunnen uitdrukken, en ik kan niet wachten om ons leven nog vele jaren te delen.

70. Jij bent het anker van mijn leven. Met jou kan ik overal doorheen zeilen. Je brengt zonneschijn in mijn regenbui, een glimlach op mijn gezicht zelfs als ik niet wil lachen. Je geeft me het gevoel dat ik leef, en ik hou ervan te weten dat ik van jou ben en jij voor altijd van mij bent.

71. Jij bent het anker in mijn leven. Ik weet dat het niet perfect is, maar de gedachte jou te verliezen is als de gedachte mezelf te verliezen, want zonder jou ben ik niets.

72. Jij bent het anker in mijn leven. Degene tot wie ik me wend voor kracht, bescherming en steun. Ik kan je nooit terugbetalen voor alles wat je voor me gedaan hebt. Je brengt me zoveel, liefde. en geluk dat ons voor altijd zal bijblijven.

78. Jij bent het anker van mijn leven, het fundament waarop ik mijn leven bouw. Jij houdt me aan de grond en geeft me een veilig gevoel, jij zorgt ervoor dat ik me evenwichtig en gezond voel.

79. Jij bent het anker van mijn leven. Ik ben verloren zonder jou en heb je nodig aan mijn zijde. Ik ben zo gezegend met zo’n geweldige man die zo goed voor me zorgt.

80. Jij bent het, mijn liefde. Jij bent het anker in mijn leven. Je bent er door dik en dun en ik ben je eeuwig dankbaar voor je steun. Ik weet dat ik je niet genoeg vertel hoeveel je voor me betekent, maar wat het leven ook voor ons in petto heeft, je staat altijd aan mijn zijde.

81. Je bent de pijler van mijn leven, het fundament van mijn wereld. Niemand kan jouw plaats innemen en dat is in de loop der tijd bewezen. Ik zit gevangen in een gevangenis van liefde, en wil er nooit meer uit. Ik hou van je, liefje.

82. Elke dag met jou is een nieuw avontuur. Je maakt me zo gelukkig, en ik kan me mijn leven zonder jou niet voorstellen. Jij bent het anker dat me aan de grond houdt als al het andere chaotisch is. Ik hou zoveel van je.

83. Er zijn niet genoeg woorden om uit te drukken hoeveel je voor me betekent. Wat wij delen gaat veel verder dan romantische liefde. Je bent het anker van mijn leven, familie, vriend en liefde. Ik sta trots aan je zijde en kijk toe hoe je naar de sterren reikt.

84. Jij bent het anker van mijn leven. Je hebt voor altijd mijn hart gesmolten, en met alles wat in me zit, geloof ik dat onze liefde één uit duizenden is.

85. Bij jou zijn maakt al mijn dromen waar. Jij bent het anker dat me vasthoudt aan deze wereld, met je liefde en steun. Ik ben zo gelukkig om bij jou te zijn.

86. Je bent het beste wat me ooit is overkomen, mijn partner in de misdaad, en mijn enige voor altijd. Je bent het anker van mijn leven. Ik hou van je.

87. Er is niet veel in deze wereld dat me aan de grond kan houden of me rust kan geven, maar jij bent mijn rots in de branding geweest. Jij bent van mij en ik van jou. Voor mij betekent dat dat we altijd samen zullen zijn.

88. Een van de beste dingen in mijn leven ben jij. Ik ben nog nooit zo gelukkig geweest. Het is iets simpels, maar het zegt me zoveel. De manier waarop je me laat voelen – met slechts een aanraking, een blik in je ogen, of een kus zo lief – het is zo’n sterke emotie die ik gewoon niet kan uitleggen. Voor mij is het enige dat telt jouw geluk en welzijn.

89. Terwijl we hier staan en naar de prachtige zonsondergang kijken, wil ik dat je weet hoeveel ik van je hou. Je bent het anker van mijn leven, mijn voor altijd en altijd. Ik koester elk moment dat ik bij je ben.

90. Je bent het anker van mijn leven. Je vult mijn hart met zoveel vreugde en warmte. Bedankt dat je bent wie je bent, en dat je onvoorwaardelijk van me houdt.

91. Mijn liefste, jij bent het anker van mijn hart. De enige persoon die ik nooit wil loslaten. Je houdt me bij elkaar, en maakt dat ik me compleet voel. Jouw glimlach maakt mijn dag altijd beter. Ik zal nooit vergeten hoeveel geluk ik heb om zo’n geweldig iemand als jij in mijn leven te hebben.

92. Jij bent mijn anker, mijn wereld. Ik weet niet waar ik zou zijn zonder jou, maar ik weet dat het nergens goed zou zijn. Je bent de liefde van mijn leven, en ik wil dat je voor altijd bij me blijft.

93. Jij bent het licht in mijn duisternis, het anker van mijn leven. Je bent altijd bij me, bij alles wat we tegenkomen. Ik hou zoveel van je, en ik kan niet wachten om voor altijd bij je te zijn.

94. Ik hou van je. Ik weet niet waar ik zou zijn zonder jou. Jij bent het anker dat mijn hart en ziel bij elkaar houdt, en ik dank God elke dag dat hij ons heeft samengebracht.

95. Je bent het anker van mijn leven. De afgelopen jaren samen waren de beste in mijn leven. Ik kijk uit naar nog vele gelukkige, vreugdevolle en leuke jaren samen.

96. Jongen, ik kan alleen maar zeggen dat jij het anker in mijn leven bent. Ik zou verloren zijn zonder jou, en ik zou onze speciale tijden nooit kunnen vergeten. Met jou lijkt alles mogelijk.

97. U bent het anker dat me staande houdt. Jij bent mijn toevluchtsoord in de stormachtige zeeën van het leven. Je bent mijn soulmate, beste vriend en liefde. Ik hou van je uit de grond van mijn hart!

98. Je bent mijn anker in het leven en dat ben je altijd geweest. Hoe ruw de zee ook wordt, jij houdt me vast en houdt me veilig. Wat er ook gebeurt, ik weet dat je er altijd voor me bent, wat er ook gebeurt. Je bent altijd mijn rots en de schouder waarop ik leun.

99. Ik kende je niet toen ik je vond, maar het was een moment in mijn leven dat ik nooit had willen missen. Je was als een zonnestraal toen ik in duisternis gehuld was. Nu onze paden zich hebben gekruist, zou ik je nooit meer willen laten gaan. Jij bent het anker waarop ik altijd zal steunen als we door deze gekke wereld varen.

100. Jij bent de enige persoon die ik kan vertrouwen en op wie ik kan rekenen. Je bracht me weer tot leven en ik realiseerde me dat ware liefde bestaat. Elke dag met jou is geweldig, en ik zal het voor altijd koesteren.

We hebben allemaal ankers nodig in ons leven. Het beste van een anker is de wetenschap dat, hoe sterk de storm ook wordt, er altijd iemand is om je op te vangen als je valt.

Hoop dat deze anker van mijn leven citaten waren nuttig. Laat gerust je commentaar achter zodat ik weet wat je van dit artikel vindt en stuur ze ook door naar anderen. Dank u.