Assertieve Vrouw Citaten

Assertive Woman Quotes

Assertief zijn betekent dat je voor je mening uitkomt. Het is een teken van zelfvertrouwen. Het is een belangrijke vaardigheid om te ontwikkelen omdat het je kan helpen omgaan met de uitdagingen van het leven, effectiever met anderen kan samenwerken en je gelukkiger kan maken in je leven.

Een assertieve vrouw zijn is niet nieuw. Het begon in de begindagen van het feminisme, waar veel individuen en groepen baat bij hadden. Vandaag, als een direct resultaat van de assertiviteitsfilosofie, hebben verschillende assertieve vrouwen hun carrière versterkt en de lat voor alle andere vrouwen hoger gelegd, zodat ze meer mogelijkheden hebben om in het leven uit te blinken. Een assertieve vrouw zijn maakt je aantrekkelijker voor mannen.

Hier zijn enkele nuttige, inspirerende en motiverende assertieve vrouw quotes die je zou kunnen waarderen, of je nu een assertieve vrouw bent of er een bewondert. Deze assertieve vrouwen citaten kunnen ook u als vrouw helpen om succes te bereiken in alle lagen van het leven.

Assertieve Vrouw Citaten

Een assertieve vrouw heeft controle over hoe ze zich voelt. Het leven gaat niet over wachten tot de storm voorbij is. Het gaat over leren dansen in de regen. ‘Je bent een krachtige vrouw. Zorg ervoor dat je die kracht ten goede gebruikt.

1. Als een vrouw assertief is, wordt ze uitgescholden door mannen. Dat is niet juist. Tegen de tijd dat ze afstuderen van de kleuterschool, wordt vrouwen geleerd om zwak te zijn.

2. Een assertieve vrouw is niet bang om een leider te zijn en haar mening te geven, maar dat betekent niet dat ze schreeuwt en gilt. Ze is evenwichtig en respectvol, maar brengt toch haar punt over.

3. Een echte assertieve vrouw zal altijd assertief zijn op elk gebied van haar leven, zowel persoonlijk als professioneel. Ze weet dat ze verdient wat ze wil in het leven, en ze zal er achteraan gaan en het krijgen.

4. Een echte assertieve vrouw staat niet toe dat andere mensen haar licht dimmen of haar vertellen wat ze wel of niet moet doen. Haar innerlijke licht is helder, en ze is niet bang om het overal te laten schijnen.

5. Een assertieve vrouw is een vrouw met een sterk ontwikkeld vermogen om assertieve taal en gedrag, waaronder lichaamstaal, te gebruiken om resultaten te bereiken in het leven, in relaties en in de publieke sfeer.

6. Als assertieve vrouw is wat je zegt en hoe je het zegt vaak het verschil tussen je punt overbrengen, niet overbrengen of, erger nog, verkeerd begrepen worden.

7. Blijf gefocust, positief en sterk in het leven, ongeacht de omstandigheden. Dat is wat het betekent om een assertieve vrouw te zijn.

8. Wees zelfverzekerd en blijf trouw aan jezelf. Dat is wat het betekent om een assertieve vrouw te zijn.

9. Een assertieve vrouw is een vrouw met zelfvertrouwen. Het is iets dat je zelf creëert.

10. Een assertieve vrouw is niet bang om assertief te zijn. Ze stralen een zelfvertrouwen uit dat bij niemand anders te vinden is.

11. Een assertieve vrouw is een zelfverzekerde vrouw die haar pad bewandelt, ongeacht wat mensen zeggen.

12. Een assertieve vrouw is sterk en mooi.

13. Een assertieve vrouw denkt als een koningin. Een koningin is niet bang om te falen. Falen is een andere opstap naar grootsheid.

14. Een assertieve vrouw is sterk, zachtaardig, liefdevol, vriendelijk en geeft om wat andere mensen denken.

15. Een assertieve vrouw accepteert niet altijd wat niet goed voor haar is.

16. Een assertieve vrouw is niet bang om iemand te vertellen dat hij fout zit.

17. Een assertieve vrouw laat zich niet intimideren. Ze neemt het heft in handen, verdedigt zichzelf en komt voor zichzelf op, terwijl ze beleefd en beschaafd blijft tegen anderen.

18. Het is altijd makkelijk om een assertieve vrouw te herkennen aan de manier waarop ze praat.

19. Als een meisje iedereen in de kamer overtreft, is dat een vrouw met zelfvertrouwen.

20. Presenteer jezelf aan de wereld, niet als wat je wilt dat mensen denken dat je bent, maar als wie je werkelijk bent.

21. Een assertieve vrouw weet wanneer het tijd is om te spreken, een tijd om te zwijgen, een tijd om redelijk en redelijk te zijn – en een tijd om voor jezelf te zorgen.

22. Een assertieve vrouw verspilt geen tijd aan anderen die haar geen tijd gunnen.

23. Een assertieve vrouw verontschuldigt zich nooit omdat ze gevoelig of emotioneel is. Laat dit een teken zijn dat je een groot hart hebt en niet bang bent om dat aan anderen te laten zien. Je emoties tonen is een teken van kracht.

24. Een assertieve vrouw volgt de menigte niet omdat zij weet dat zij niet verder komt dan de menigte. De vrouw die alleen loopt, komt waarschijnlijk op plaatsen waar nog nooit iemand is geweest.

25. Een assertieve vrouw is in staat haar gedachten en meningen te hebben en hoeft niet door iemand anders te worden verteld wat zij met haar lichaam of haar leven moet doen.

26. Een assertieve vrouw leeft haar leven omdat het belangrijk voor haar is.

27. Een assertieve vrouw accepteert niet wat ze niet kan veranderen.

28. Een assertieve vrouw is niet bang om te zijn wie ze wil zijn.

29. Als een assertieve vrouw gekwetst wordt, kan ze kiezen tussen verbitterd of beter. De keuze is aan haar!

30. Een assertieve vrouw hoeft niet geweldig te zijn om te beginnen, maar moet beginnen om geweldig te zijn.

31. Een assertieve vrouw geeft alles op wat haar belast.

32. Ik heb ontdekt dat assertief zijn een goede manier is om te krijgen wat je wilt. Tegelijkertijd is het een goede manier om niet te krijgen wat je niet wilt.

33. Als je het gewone niet wilt riskeren, zul je genoegen moeten nemen met het gewone.

34. Als je wereldwijd wilt kunnen concurreren, heb je mensen nodig die goed kunnen nadenken, assertief zijn en veel zelfvertrouwen hebben. En vrouwen hebben al die vaardigheden.

35. Je moet sterk zijn, je moet dapper zijn. Je moet een vechter zijn, en dat is wat een assertieve vrouw is.

36. Je kunt niet altijd controleren wat er met je gebeurt als assertieve vrouw, maar wel hoe je erop reageert.

37. Ik ben de meest zelfverzekerde vrouw ter wereld omdat ik dingen heb meegemaakt die de meeste mensen zouden breken.

38. Al het goede in de wereld komt van de zachte aanraking van een assertieve vrouw.

39. Wees een assertieve vrouw die voor haar mening uitkomt, veel liefheeft en hard lacht.

40. Wees een assertieve vrouw die nooit opgeeft en altijd doorgaat. Wees een vrouw die fouten maakt omdat ze waardevolle lessen leert.

41. Wees een assertieve vrouw die van het leven houdt en iedereen met respect behandelt.

42. Wees een assertieve vrouw die vrienden maakt met iedereen die zij ontmoet omdat zij blij is hen te ontmoeten.

43. Wees een assertieve vrouw die trots is op zichzelf en op wat zij heeft bereikt, want er is veel om trots op te zijn.

44. Een assertieve vrouw, laat je niet misleiden door haar mooie gezicht. Ze is bereid hard te werken zodat anderen haar erkennen voor haar kennis, vaardigheden en capaciteiten.

45. Een assertieve vrouw laat zich niet door angst weerhouden om te doen wat in haar hart juist is.

46. De vrouw die voor haar mening durft uit te komen, vooral als het gaat om wat zij verlangt en nodig heeft, is assertief.

47. De vrouw die het leven tegemoet treedt op haar voorwaarden. Zij noemt het beestje bij de naam, zonder compromissen of excuses, is een assertieve vrouw.

48. Perfectionisme is een groot probleem, altijd perfect willen zijn. We moeten de mislukkingen accepteren; leren van fouten; verstandige keuzes maken, en vooruitgaan met een positieve levenshouding.

49. Als we voortdurend proberen perfect te zijn, zullen we geen vrede vinden. De problemen zullen niet verdwijnen. We moeten leren dat er sommige dingen in het leven zijn die we niet kunnen beheersen.

50. Verspil je tijd niet aan dingen die je niet kan of mag veranderen, want dat brengt geen gemoedsrust. Het is niet erg om niet altijd de antwoorden te weten of iets de eerste keer perfect te doen.

51. Sta jezelf toe om fouten te maken, en veroordeel jezelf niet hard wanneer je dat doet. Je moet accepteren dat je menselijk bent en af en toe fouten maakt, maar je probeert ze altijd te corrigeren voor de volgende keer.

52. Een assertieve vrouw moet groot genoeg zijn om haar fouten toe te geven, slim genoeg om ervan te profiteren, en sterk genoeg om ze te corrigeren.

53. Een assertieve vrouw is niet bang voor stormen omdat zij geleerd heeft haar schip te zeilen.

54. Een assertieve vrouw die weet wat ze wil en niet bang is om ervoor te vechten is het soort vrouw dat ik in mijn leven wil.

55. Een assertieve vrouw gelooft in de kracht van optimisme en positief denken.

56. Assertie is de essentie van leiderschap.

57. Assertieve vrouwen storen zich niet aan het feit dat vrouwen niet altijd de kans krijgen hun volledige potentieel te tonen, omdat zij het gevoel hebben dat zij zich niet kunnen meten.

58. Als assertieve vrouw is de eerste stap het accepteren van je waarde, en weten dat je een goede leider kunt zijn, of je nu echtgenote, moeder, carrièrevrouw of wat je roeping ook is.

59. Een echt assertieve, zelfverzekerde en ambitieuze vrouw is het meest onbevreesd en onafhankelijk.

60. Zelfvertrouwen is het verschil tussen een vrouw die kracht heeft en een vrouw die zich zwak voelt.

61. Onthoud altijd dat je uniek bent, net als iedereen.

62. Haar positieve vermogen meet het succes van een vrouw.

63. De echte assertieve vrouw is de vrouw die een goede beslissing neemt en daar achter staat.

64. Assertieve vrouwen voelen niet de behoefte om zich steeds te bewijzen.

65. Assertieve vrouwen zijn zelfverzekerd, bewust en assertief. Zij zijn geen pushovers of manipulatieven.

66. Het verschil tussen een assertieve vrouw en de gemiddelde vrouw, die zichzelf in haar relatie met een man op de tweede plaats zet en hem de relatie laat domineren.

67. Het is belangrijk om op de meest effectieve manier assertief te zijn en toch jezelf en anderen te respecteren.

68. Ik ben vastberaden, onstuitbaar en meedogenloos in mijn streven. Ik zal nooit opgeven, niet nu, nooit! Dat is wat het betekent om een assertieve vrouw te zijn.

69. Ik wacht niet op de kalender om uit te zoeken wanneer ik moet leven. Dat is wat het betekent om een assertieve vrouw te zijn.

70. Een vrouw moet assertief zijn met wat ze wil en verwacht in het leven en zelfredzaam zijn. Ik geloof dat assertief zijn betekent dat je vertrouwen hebt in jezelf, een goed gevoel van eigenwaarde hebt en weet dat je grote dingen verdient.

71. Assertieve vrouwen hoeven niet zo boos te zijn op de wereld.

72. Assertieve vrouwen zullen je meer resultaten opleveren in het leven

73. Assertieve vrouwen zijn niet onzeker.

74. Je wordt geboren met vertrouwen. Je bouwt vertrouwen op. Dat is wat het betekent om een assertieve vrouw te zijn.

75. Niet alle assertieve vrouwen zijn luidruchtig en agressief.

76. Assertieve vrouw is een vrouw met een positieve instelling die vastberadenheid en vertrouwen ontmoet.

77. Assertief zijn zal je helpen om op te vallen. Dat is wat het betekent om een assertieve vrouw te zijn.

78. Een assertieve vrouw is direct en to the point met haar woorden en daden.

79. Een assertieve vrouw is een felle en zelfverzekerde vrouw.

80. Wees een assertieve vrouw. Je stem is belangrijk.

81. Echte mannen objectiveren assertieve vrouwen niet.

82. Een assertieve vrouw leert voor zichzelf op te komen.

83. Een assertieve vrouw maakt zich los van giftige mensen en begint zich te omringen met mensen die haar aanmoedigen en liefhebben om wie ze is.

84. Een assertieve vrouw vergelijkt zichzelf niet met anderen.

85. Een assertieve vrouw wil de top bereiken.

86. Een assertieve vrouw is haar baas en is op zijn best gemiddeld.

87. Een assertieve vrouw is nooit op haar hoede.

88. Een assertieve vrouw is geen opdringerige vrouw, maar heeft de moed van haar overtuigingen.

89. Wees een assertieve vrouw die weet wat ze wil en er achteraan gaat.

90. Een assertieve vrouw weet wat er moet veranderen en hoe het zou moeten in plaats van het overal mee eens te zijn. Ze komen op voor waar ze in geloven en nemen het heft in handen als dat nodig is.

91. Om een succesvolle vrouw te zijn, moet je een idee hebben van wie je bent en wat je wilt. Als je dat niet hebt, zul je altijd op zoek zijn naar bevestiging van andere mensen, en je leven zal nooit bevredigend zijn.

92. Een assertieve vrouw probeert zichzelf niet te veranderen voor een man of iemand anders.

93. Een assertieve vrouw wil een gelijkwaardige levenspartner zijn. Ze moet leren voor haar mening uit te komen en voor zichzelf op te komen.

94. De waarde van een assertieve vrouw wordt niet afgemeten aan haar succes, maar aan de impact die zij heeft op haar omgeving.

95. De geest van een assertieve vrouw is schoner dan die van een man: Ze verandert het vaker.

96. Een assertieve vrouw die te veel eist, kan alles krijgen en jou verliezen.

97. Als ze assertief is, is dat omdat ze van zichzelf houdt en niet langer probeert andere mensen een plezier te doen.

98. Een assertieve vrouw weet te allen tijde wat ze waard is.

99. Een assertieve vrouw pusht je om op je best te zijn.

100. Een assertieve vrouw neemt nooit een gelegenheid voor lief.

Ik hoop dat je genoten hebt van deze assertieve vrouwen quotes. Wees en handel als een echte en zelfverzekerde vrouw. Vergeet niet om te delen en laat uw opmerkingen hieronder in de commentaar sectie voorzien.