Bedankberichten Voor Soldaten

Thank You Messages for Soldiers

Ons land is gevuld met dappere, moedige mannen en vrouwen van de strijdkrachten. Het zijn soldaten die elke dag hun leven op het spel zetten om onze vrijheid te beschermen. Er wordt wel eens gezegd dat soldaten de « creme de la creme » van de samenleving zijn. Ze zijn bereid om fysieke, emotionele en psychologische ontberingen te doorstaan, ongeacht de taak om hun land trots te maken.

Een van de edelste banen ter wereld is die van soldaat, maar toch zijn er maar weinig mensen die hen bedanken voor wat ze doen. We beschouwen de vrijheden die we hebben als vanzelfsprekend en vragen ons af hoe we die vrijheden zo lang hebben kunnen behouden. Veel daarvan is te danken aan soldaten die ons land beschermen en ervoor vechten, zodat wij er de vruchten van kunnen plukken. Hen bedanken motiveert en moedigt hen aan, het laat hen weten hoe waardevol hun dienst is.

Er zijn tal van manieren waarop u uw dank aan soldaten en veteranen voor hun harde werk en toewijding kunt uitdrukken. Hier is een van mijn favoriete manieren die volgens mij een grote impact hebben – het gebruik van bedankberichten en citaten voor soldaten, en de beste bedankberichten voor soldaten zijn hier voor u beschikbaar gemaakt.

Bedankberichten voor soldaten

Dank u voor uw dienst. Dit zou niet mogelijk zijn zonder de dappere soldaten die hun leven riskeren voor ons land. Ik begrijp hoe moeilijk het kan zijn om gescheiden te zijn van familie en vrienden, maar het is zo belangrijk dat u doet wat u doet. Bedankt.

1. Dank u voor uw dienst in het leger van ons land. Ik geloof dat u oprecht uw tijd en jeugd opoffert om ons land veiligheid te bieden. Jullie verdienen het allerbeste!

2. Beste soldaat, bedankt voor al je opofferingen. Bedankt dat je je leven in gevaar brengt zodat ik ‘s nachts veilig kan slapen. Bedankt voor de offers die je brengt zodat onze kinderen een gelukkig en gezond leven kunnen leiden.

3. Bedankt voor alles wat je elke dag doet. Ik weet dat het niet makkelijk is, maar het wordt zeer gewaardeerd door de thuisblijvers. Ik ben dankbaar voor de offers die jullie brengen voor ons land en onze vrijheid. Blijf veilig en ga zo door. We zullen jullie altijd bedanken.

4. Bedankt dat je je leven op het spel hebt gezet voor mij en ons land. Ik waardeer echt iedereen die in het leger dient, vooral degenen die hun leven gaven voor anderen.

5. Bedankt dat je elke dag je leven voor ons op het spel zet. We zijn je zo dankbaar voor je opoffering. Onze wereld is veiliger met jou in de buurt. God zegene u.

6. Dank u voor uw steun tijdens de moeilijke fasen van mijn leven. Bedankt voor het beschermen van ons land en voor al je diensten. Ik zal hier op je wachten als je thuiskomt.

7. Bedankt voor het vechten voor ons land. Uw moed en kracht zijn bewonderenswaardig. Bedankt dat u weg bent van uw geliefden zodat u ons kunt beschermen.

8. Bedankt dat je zo dapper, moedig en moedig bent. Je beseft niet hoeveel we het waarderen dat je in dit land bent. Bedankt dat u zich veilig houdt, en dat u met ons in contact blijft.

9. Bedankt voor al jullie diensten en opofferingen. Dank u voor het helpen van ons leven in een veilig land. Bedankt voor het beschermen van onze families en van wie we houden. We waarderen jullie! God zegene jullie!

10. Bedankt voor alles wat je doet. Ik kan niet genoeg zeggen hoezeer ik uw diensten aan dit land waardeer. God zegene u en fijne feestdagen.

11. Bedankt voor je dienst. Ik ben zelf een burger, maar in mijn hart en geest, ben ik een leger man en zal dat altijd blijven. Bedankt voor het uitzenden en ons veilig houden van de vijanden die ons dood willen. Bedankt voor het beschermen van ons en het geven van vrijheid.

12. Je hebt het ultieme offer gebracht voor je land en ons burgers. Bedankt daarvoor.

13. Bedankt voor alles. Dank u voor uw moed en uw inspanningen die ons veilig houden als we in gevaar zijn. We voelen ons niet bang als we u in onze straten en overal uw werk zien doen.

14. Bedankt dat je weg bent van je familie en vrienden. Bedankt voor het beschermen van ons land terwijl het hier nog veilig is. Bedankt voor het beschermen van onze toekomst om vrij te zijn.

15. Bedankt dat je me helpt me veilig te voelen, want ik weet dat je alles doet om die onschuldige mensen in onze samenleving te beschermen. Ik ben trots te weten dat er soldaten zijn zoals jij, die hun land willen dienen.

16. Bedankt voor je dienst aan ons land. Je werkt zo hard om ons vrij te houden en dat waarderen we zeer. We bidden voor uw comfort en veilige terugkeer.

17. Bedankt dat je er altijd bent om onze natie te beschermen. Ik wil je gewoon laten weten dat we je waarderen en alle inzet die je ons geeft. Bedankt voor het dienen.

18. Bedankt dat je je land diende en ons veilig hield. Bedankt voor het opofferen van je familie en vrienden. Bedankt voor de opofferingen van hen die niet terug naar huis konden naar hun geliefden. God zegene u.

19. Bedankt dat je een dappere troep overzee bent. Mijn familie en ik zijn dankbaar dat jullie vechten voor ons land en ons veilig houden. We bidden elke dag voor jullie veiligheid.

20. Bedankt dat je vrijwillig mijn land beschermt. Het moet moeilijk zijn om weg te zijn van familie, vrienden en huis. U houdt mij en mijn familie veilig. Ik ben erg dankbaar voor uw opoffering en dienst.

21. Dank u voor alle offers die u hebt gebracht voor ons land en onze gemeenschappen. Ik begrijp echt hoeveel jullie hebben geholpen om in een veiligere wereld te leven zonder die gevaren die schadelijk zijn voor burgers. Blijf geweldige dingen doen!

22. Bedankt voor je dienst. Bedankt voor alle keren dat je uitgezonden bent geweest en weg van je geliefden. We hebben vrijheid in dit land dankzij mensen zoals jij die opstaan om te helpen.

23. Bedankt dat jullie overzee gaan en je leven op het spel zetten om onze vrijheid te beschermen. Jullie zijn allemaal helden voor mij. Ik waardeer alles wat jullie doen en hoop dat dit kleine teken van mijn waardering jullie helpt.

24. Ik waardeer je dienst aan mijn land. Dank u dat u altijd de veiligheid en het welzijn van anderen voorrang geeft boven uw eigen veiligheid.

25. Bedankt voor alles wat jullie doen om dit land veilig te houden. Soldaten, matrozen, piloten, mariniers en kustwachters: we zouden niet in een mooie wereld kunnen leven zonder jullie.

26. Bedankt voor alles wat je doet. Ik zeg het niet genoeg, maar ik meen het uit de grond van mijn hart. De wereld zou een donkere en enge plek zijn zonder dappere mensen zoals jij die elke dag vechten. Bedankt voor het dienen van mijn land.

27. Dank u voor uw dienst. Wij waarderen alles wat u doet om ons land te beschermen en onze vrijheid te waarborgen. Dank u voor het opofferen van uw tijd met vrienden en familie om ons veilig te houden. Dank u voor het riskeren van uw leven in militaire conflicten over de hele wereld, zodat wij ons thuis veilig kunnen voelen.

28. Ik wil je bedanken voor je dienst. Ik weet hoe moeilijk het is. Bedankt dat je in het leger bent gegaan. Bedankt dat je ons land beschermt en ons veilig houdt. Bedankt dat je je leven op het spel zet om ons veilig te houden, waar we ook zijn.

29. Bedankt dat je ons land altijd met trots hebt gediend. Bedankt dat je van ons weg bent en je land dient met de grootste toewijding. We zijn altijd trots op je. We hopen je snel weer te zien.

30. Bedankt voor alles wat je doet om mij en mijn familie te beschermen. Je bent een held en ik waardeer je diepe opofferingen. Bedankt dat je elke dag je leven riskeert en weg bent van je familie. Ik zal dat nooit voor lief nemen.

31. Dank je dat je dapper bent en je leven op het spel hebt gezet. Ik waardeer je gedachten en goede wensen. Gelukkig ben je maar een telefoontje verwijderd.

32. Bedankt voor je dienst en opoffering. Je bent een echte held, en we waarderen alles wat je doet voor ons land. Bedankt dat je ons thuis veilig houdt. We zijn je verschuldigd.

33. Dank u voor alles wat u doet. Je dient ons land met trots en onderscheiding. Ik ben erg dankbaar om een vriend als jij te hebben die bereid is zoveel op te offeren.

34. Dank u voor alles wat u voor mij en ons land doet. We houden van jullie en waarderen de offers die jullie brengen zodat wij veilig zijn.

35. Bedankt voor alle offers die je brengt om ons leven veiliger en beter te maken. Bedankt dat je tijd apart van je familie doorbrengt, om de onze te beschermen.

36. Bedankt voor alle offers die jullie brengen om mij veilig te houden. Jullie vechten elke dag zodat wij ‘s nachts rustig kunnen slapen en van ons leven kunnen genieten in plaats van ons zorgen te maken over onze veiligheid.

37. Bedankt voor het vechten voor onze vrijheid. We zijn erg dankbaar voor wat jij en andere soldaten doen.

38. Bedankt voor jullie diensten. Ik weet niet wat ik zou doen zonder jullie die ons beschermen en ervoor zorgen dat alles goed gaat in ons land. Jullie zijn allemaal heel belangrijke mensen die een grote « Dank u » verdienen.

39. Je besteedt je tijd aan iets dat vaak onopgemerkt blijft. Ik wilde een moment van mijn dag nemen om je te bedanken en je te laten weten wat voor geweldig werk je doet. Mijn familie en ik waarderen het meer dan wat dan ook.

40. Heel erg bedankt, soldaat. Je hebt altijd een grote glimlach op je gezicht, vol leven en optimisme. Je doet je plicht heel goed.

41. Dank u voor uw dienst. Jullie verdedigen ons land en onze manier van leven. Dichtbij of ver weg, moge God u in de palm van zijn hand houden en u altijd beschermen.

42. Bedankt voor het vechten voor ons land. We nemen de dingen die we hebben vaak voor lief; nu zie ik dat vrijheid iets is wat iedereen zou moeten waarderen.

43. Bedankt dat je voor ons hebt gevochten. Ik heb mijn vrijheid nooit volledig gewaardeerd, maar nu wel. Al jullie goede werk blijft niet onopgemerkt. Ik ben trots op ieder van jullie.

44. Bedankt dat je er voor me was toen ik iemand nodig had. Ik waardeer je dienst en alles wat je doet om ons land te beschermen.

45. Bedankt. Ik ben het leger zo dankbaar. Ik ben blij met het werk dat jullie thuis en in het buitenland doen. Door jullie zijn onze landen beschermd en vreedzaam. Jullie hebben een zeer belangrijke taak die onze vrijheid beschermt.

46. Bedankt voor uw dienst. Ik weet dat je al je moeite doet om ons land te beschermen. Ik denk elke dag aan u en bid ook voor u. Moge God met ons allen zijn.

47. Bedankt voor je dienst. Ik kan me niet voorstellen hoe moeilijk het moet zijn om je familie en vrienden achter te laten om ons te beschermen tegen de gevaren van deze wereld. Ik ben zo dankbaar voor uw opoffering en dienst.

48. Bedankt voor uw dienst. We waarderen alles wat je voor ons land hebt gedaan. Bedankt en welkom terug.

49. Bedankt voor alles wat je doet voor ons land. We kunnen u niet genoeg bedanken voor uw onbaatzuchtigheid.

50. Dank u voor uw moed. Het gebeurt niet elke dag dat mensen zich vrijwillig aanbieden om anderen te beschermen, met het risico op letsel of de dood. Ik weet welke risico’s u neemt, maar ik ben dankbaar dat er mensen zoals u zijn om te helpen wanneer dat nodig is.

51. Bedankt voor het vechten voor ons land. Ik weet dat dit geen makkelijke baan is en dat je veel dingen moet missen. Jullie opoffering houdt ons veilig en dat waarderen we.

52. Dank u voor uw dienst. De offers die jullie brengen voor het land hebben een grote invloed op ons dagelijks leven. Ik hoop dat we allemaal op een dag kunnen ervaren hoe het is om uitgezonden te worden en het uniform te dragen. Ik doe u de groeten en een brede glimlach.

53. Bedankt voor alles. Ik ben zo dankbaar dat je bij het leger bent gegaan en vecht voor onze vrijheid. Ik hoop dat je veilig terugkomt van je uitzending.

54. Bedankt voor je opoffering. Ik voel me ‘s nachts veilig omdat jullie me beschermen. Bedankt dat je dat uniform elke dag aantrekt en voor ons gaat werken. Bedankt dat je een held bent en de wereld veiliger maakt.

55. Bedankt voor het beschermen van mijn land, mijn familie en vrienden, en iedereen in deze wereld. Ik denk niet dat ik zou kunnen leven op een plek waar vrijheid niet gewaardeerd wordt. Bedankt.

56. Een kort berichtje om u te bedanken voor de geweldige zorg die u onze familie geeft. We kunnen u niet vertellen wat een verschil het maakt als we weten dat ons familielid aan uw zorg is toevertrouwd. We waarderen het en kijken uit naar meer jaren van gemoedsrust.

57. Bedankt dat je een geweldige soldaat bent. Bedankt voor alles wat je doet om ons land te verbeteren en ons veilig te houden. Er zijn veel mensen die bang zijn, maar als ik jouw lachende gezicht zie, voel ik me veilig en kalm.

58. Bedankt voor al uw diensten. Ik kan me het leven niet voorstellen dat jullie dag in dag uit doorstaan. Ook al heb ik niet gediend en weet ik waarschijnlijk niet precies wat jullie doormaken, bedankt voor jullie opofferingen en dat jullie ons land veilig houden.

59. Bedankt voor jullie diensten. We waarderen hoe sterk en dapper jullie allemaal zijn. Jullie offers voor ons land blijven niet onopgemerkt en worden elke dag gewaardeerd. Weet alsjeblieft hoeveel we jullie allemaal waarderen.

60. Dank aan al onze soldaten, aan het front en thuis. Dank u voor uw dienst aan ons allen in onze wereld. Jullie krijgen niet het krediet en respect dat jullie verdienen. Iedereen zegt dank u, maar we gaan nooit verder dan dat – dus hier is het –

61. Dank je dat je dapper bent en jezelf in gevaar brengt. Je doet geweldig werk. Ik ben erg trots op jullie opoffering en jullie harde werk. Bedankt voor je dienst en toewijding aan dit land.

62. Dank u voor alles wat u voor uw land heeft gedaan. Ik bewonder uw kracht en moed. U beschermt onze rechten en vrijheid en maakt de wereld veiliger voor iedereen.

63. Bedankt dat jullie je leven voor ons riskeren. Je weet niet wie ik ben, of mijn familie of vrienden veilig zijn, maar je zet jezelf in gevaar om onze vrijheid en veiligheid te garanderen. Dank u voor uw offer!

64. Soldaat, ik wil je bedanken voor je dienst. Ik heb jullie nooit als helden beschouwd, maar nu ik meer weet over wat jullie dagelijks meemaken, begrijp ik waarom jullie door velen als helden worden beschouwd. Al die opofferingen en hard werk zijn nu veel duidelijker. Bedankt dat jullie je leven op het spel zetten om mij en mijn familie te beschermen.

65. Ik wilde alle mannen en vrouwen van onze strijdkrachten bedanken voor alles wat ze dagelijks doen. Het is zo fijn om te weten dat we in een enigszins veilige wereld leven dankzij jullie. Ik kan me niet voorstellen hoe het zou zijn zonder de vrijheid om te gaan en staan waar ik wil, wanneer ik wil en te doen wat ik wil. Jullie zijn mijn helden!

66. Ik wilde je bedanken dat je een held bent in het leger. Je krijgt waarschijnlijk nooit echt veel waardering of erkenning voor je harde werk. Bedankt voor je moed en harde werk.

67. Bedankt voor je dienst, opoffering en moed. Weet dat we aan je denken en bidden voor je veilige terugkeer, troost en vrede tijdens je afwezigheid.

68. Bedankt dat u ons land diende en zo moedig was. Ik kan me niet voorstellen hoe moeilijk het moet zijn om in een oorlogsgebied te zijn. Ik ben dankbaar dat je weer veilig thuis bent bij ons.

69. Bedankt dat u uw leven dag in dag uit op het spel zet. Ook al begrijp ik niet helemaal wat u doormaakt, ik weet dat het moeilijk voor u is. Ik bewonder uw kracht en moed. Bedankt dat u uw leven riskeert om vrede, vrijheid en veiligheid voor ons allen te garanderen.

70. Heel erg bedankt voor alles wat u voor ons doet. We zijn allemaal erg dankbaar voor uw onvermoeibare inspanningen om ons veilig te houden. Met vriendelijke groet,

71. Dank u voor de offers die u maakt voor mij en anderen, elke dag. Bedankt dat u ver weg van familie en vrienden bent, ons beschermt en ervoor zorgt dat dit land een veilige plek is om in te leven.

72. Bedankt voor je dienst in het leger. Ik kan me niet voorstellen hoe het is om elke dag naar buiten te gaan, je leven op het spel te zetten en niet te weten of en wanneer je weer thuiskomt. Je bent moedig en ik wil dat je weet hoeveel ik dat waardeer.

73. Bedankt voor je dienst. Je maakt mijn leven zoveel veiliger en makkelijker. Ik weet dat niet iedereen zo dankbaar is als ik, maar ik wilde de tijd van mijn dag nemen om je te vertellen wat een heroïsch werk je doet voor ons hier thuis.

74. Bedankt voor het dienen van ons land. Ik ben dankbaar dat we een geweldig leger hebben dat ons beschermt en ons veilig laat voelen in onze eigen huizen.

75. Bedankt voor uw dienst. Ik weet dat het werk dat u doet moeilijk en soms gevaarlijk is, maar in mijn hart is het de moeite waard. Zonder mensen zoals jullie om ons land te beschermen, zouden we hulpeloos zijn.

76. Bedankt voor je dienst. Ik weet dat het moeilijke tijden zijn en dat je thuis mist, maar we waarderen dat we vrij zijn door de dienst van mensen zoals jij.

77. Bedankt voor het dienen van ons land. Het is fijn om te weten dat er dappere mensen zijn, zoals jij, die ons willen beschermen. God zegene jou en je familie.

78. Ik wil alle mannen en vrouwen bedanken die dit land hebben gediend. Mensen waarderen vaak niet wat ze hebben totdat het weggenomen wordt. Jullie zullen nooit vergeten worden!

79. Bedankt dat je weg bent van ons, de mensen waar je van houdt en de plaatsen die je je eigen bent gaan noemen. Bedankt voor het beschermen van de straten waar we wonen en de mensen die ze bevolken. Bedankt voor je dienst.

80. Bedankt soldaten die naar de oorlog gaan, zodat ik de vrijheid heb om te gaan werken en te doen wat ik wil.

81. Bedankt voor je dienst en dat je ons overzee elke dag verdedigt. Bedankt voor alles wat je hebt opgeofferd. Ik weet dat jij en je familie veel offers hebben gebracht.

82. Bedankt voor het dienen als soldaten. Sommigen begrijpen misschien uw verantwoordelijkheid niet om ons land veilig te houden, maar ik wel. Dank u voor uw werk dat niet makkelijk is en discipline en opoffering vereist. Ik zal aan uw opoffering en die van uw collega’s denken de volgende keer dat ik uit eten ga of ga winkelen in het winkelcentrum. Het komt allemaal door u.

83. Dank aan alle soldaten die ons land dienen. We waarderen alles wat jullie doen om de wereld veiliger te maken.

84. Ik wilde je even een berichtje sturen om je te bedanken. Weet dat ik elke dag aan je denk terwijl je weg bent van je familie en vrienden om mijn land te beschermen.

85. Bedankt dat je me overzee veilig hebt gehouden. Het feit dat je bereid bent je leven in gevaar te brengen zodat ik vrijheid van meningsuiting, religie en het recht om mijn mening te uiten heb, is verbazingwekkend. Ik ben erg trots om een vriend als jij in het leger te hebben.

86. Bedankt voor het beschermen van ons land. Je bent erg dapper, en we zijn blij dat mensen zoals jij voor ons vechten. Ik bid voor je veiligheid en hoop je snel weer te zien.

87. Bedankt voor het dienen van ons land. U bent dapper, eervol en moedig.

88. Bedankt voor je opoffering. Weg zijn van je familie is ongelooflijk moeilijk. Ik ben dankbaar voor de troost die we vinden in het feit dat je onze vrijheid beschermt. We zijn een land en een familie dankzij jullie

.

89. Jullie inspanningen worden gewaardeerd door het publiek, bedankt voor jullie toewijding. Ik wou dat we meer konden doen om jullie te bedanken, want het zijn mensen zoals jullie die ons veilig houden.

90. Bedankt dat je er altijd bent voor mijn familie en mij. Je bent de eerste die we bellen als er iets geks gebeurt, hebt de beste adviezen en hebt ons door veel moeilijke situaties heen geholpen.

90. Bedankt dat je er altijd bent voor mijn familie en mij. Je bent de eerste die we bellen als er iets geks gebeurt, hebt de beste adviezen en hebt ons door veel moeilijke situaties heen geholpen.

91. We hebben elkaar nooit ontmoet, maar ik wil iedereen in het leger bedanken, vooral degenen die hun leven riskeren. Ik vind het gaaf dat jullie het land dienen en ervoor zorgen dat iedereen hier veilig blijft. Het moet een zeer moeilijke job zijn om te doen. Bedankt!

92. Bedankt voor je dienst. We waarderen je opofferingen en zijn blij dat je veilig bij ons bent. God zegene je.

93. Bedankt voor je dienst en opoffering en voor het beschermen van onze vrijheden.

94. Bedankt voor je dienst aan ons land. Bedankt voor het beschermen van onze vrijheid, en bedankt voor alles wat je doet.

95. Bedankt dat je er altijd voor me bent, en me helpt als ik het nodig heb. Je geeft me een veilig en beschermd gevoel als ik bij je ben. En dank u voor het dienen van ons land.

.

96. Bedankt voor al jullie harde werk en toewijding. Alle offers die jullie brengen worden zeer gewaardeerd.

97. Bedankt voor het dienen in ons leger. Ik waardeer alles wat jullie doen om ervoor te zorgen dat ons land veilig en vrij blijft. Uw moed is altijd in mijn gedachten en gebeden.

98. Ik ben dankbaar voor je dienst en opoffering. Het is geen gemakkelijke taak om je familie en vrienden achter te laten om voor ons te gaan vechten in een oorlog. Jullie maken van de wereld een betere plek.

99. Bedankt voor het dienen van ons land. Je speelt niet alleen een rol, je redt vele levens in de wereld. Bedankt dat u uw best doet, ook al is het moeilijk. We waarderen alles wat u doet om ons veilig te houden.

100. Bedankt voor je doorzettingsvermogen en voor het verdedigen van ons land. Ik weet dat het geen gemakkelijke baan is, maar u doet het met kracht en moed, twee kwaliteiten die ik bewonder. Bedankt voor de dienst die u ons elke dag bewijst.

Soldaten hebben veel bij te dragen aan de samenleving en verdienen respect. Ze zetten hun leven op het spel voor ons en onze vrijheid, dus het is belangrijk om te onthouden om veteranen en troepen te bedanken voor hun dienst, om hen te laten zien dat we hun opofferingen echt waarderen.

Vier uw onderscheiden soldaten en veteranen met de attente bedankjes voor soldaten hier, als erkenning voor hun militaire dienst.