Bedankt, Mijn Dochter, Voor De Verjaardagswensen.

Verjaardagen zijn mooie momenten om vrienden, familie en geliefden te vieren en te waarderen, vooral degenen die alles geven om ervoor te zorgen dat we op alle gebieden van ons leven slagen.

De meeste ouders hebben hun kinderen graag in de buurt om hun verjaardag te vieren en te wensen. Dat kinderen lieve woorden of wensen zeggen of sturen bij zulke speciale gelegenheden blijft een van de meest gedenkwaardige momenten voor de meeste ouders.

Daarom kan, als ouder, het waarderen van je dochter voor de lieve en liefdevolle wensen die op je verjaardag worden gegeven echt een hartverwarmende en onvergetelijke ervaring voor haar zijn, die haar zal aanmoedigen om zulke mooie daden voort te zetten of zelfs beter te doen.

Bent u op zoek naar lieve woorden om te gebruiken in het waarderen van uw dochter voor de hartelijke verjaardagswensen gegeven ter gelegenheid van uw verjaardag? Zoek niet verder want deze dank je mijn dochter voor de verjaardag wensen zijn alles wat je nodig hebt om de klus te klaren.

Dank aan dochter voor verjaardagswensen

Ik wil je echt waarderen, mijn dochter, voor de geweldige verjaardagswensen. Ze betekenen zoveel voor me en ik had echt een geweldige tijd op mijn verjaardag dankzij jou. Je hebt mijn dag gemaakt en dit is mijn dankbetuiging dat je zo geweldig bent.

1. Lieve dochter, bedankt dat je aan me dacht op mijn verjaardag. Je hebt het heel speciaal voor me gemaakt. Ik voel me zo gezegend met zo’n liefdevol en zorgzaam kind in mijn leven. Je bent echt mijn heldendochter!

2. Ik wil dat je weet hoe graag ik je stem hoor als we aan de telefoon praten, en hoe blij ik ben als we samen tijd doorbrengen. Bedankt voor de verjaardagswensen en de liefde.

3. In de hoop dat wanneer je eigen kinderen opgroeien, ze je een gelukkige verjaardag wensen met evenveel liefde en vreugde als ik vandaag voel. Ik ben zo dankbaar voor jou, lieve dochter. Ik hou van je.

4. Ik ben zo gelukkig gezegend met een dochter als jij die me elke dag nieuwe dingen blijft leren. Bedankt voor de verjaardagswensen, mijn prachtige meisje.

5. Meisje, ik wil je heel erg bedanken dat je aan me gedacht hebt op mijn verjaardag. Je hebt er zo’n speciale dag van gemaakt. Ik ben zo gelukkig om een geweldig kind als jij in mijn leven te hebben.

6. Lieve dochter, je bent er altijd voor me geweest. Heel erg bedankt dat je aan mijn verjaardag hebt gedacht en het heel speciaal voor me hebt gemaakt. Ik hou van je tot aan de maan en verder!

7. Elk jaar geeft mijn dochter mij op mijn verjaardag het mooiste geschenk van mijn leven: haar zien opgroeien tot een onafhankelijke vrouw. Ze is liefdevol, vriendelijk en gul; ze heeft een gouden hart.

8. Bedankt lieverd om me een fijne verjaardag te wensen. Ik hou zoveel van je en ik ben er trots op dat je mijn dochter bent.

9. Dank je mijn lieve dochter voor je warme wensen en zegeningen op mijn verjaardag. Je bent mijn beste cadeau en het beste wat me ooit is overkomen!

10. Dank je mijn lieve dochter dat je me een perfecte verjaardag geeft, een dag die zo speciaal is en zo vol geluk. Ik ben blij met jouw liefde vandaag, morgen, en mijn hele leven lang. Bedankt voor alles.

11. Als baby was mijn dochter het licht van mijn leven. Ik steunde haar en zag haar opgroeien tot een mooie jonge vrouw. Vandaag, op mijn verjaardag, reikte ze me de hand en bedankte me dat ik aan haar zijde stond. Ik heb me nooit gerealiseerd dat zij ook begreep hoeveel ik van haar heb gehouden. Ik koester die gedachte altijd in mijn hart.

12. Bedankt dat je mijn grootste verjaardagscadeau bent. Jij bent de liefste voor mij en ik ben zo gezegend om jou in mijn leven te hebben.

13. Heel erg bedankt voor jullie lieve wensen op mijn verjaardag. Je weet hoeveel ik van je hou, en dit betekende echt veel voor me! Ik kijk er naar uit om je vanavond te zien, lieve dochter.

14. Heel erg bedankt mijn schattige dochter om me een gelukkige verjaardag te wensen. Ik hou zoveel van je en ik ben echt gezegend met jou.

15. Bedankt. Je hebt mijn dag zo speciaal gemaakt. Ik dank God dat hij me zo’n liefdevolle dochter heeft gegeven. Ik waardeer je wensen en geschenken, mijn meisje.

16. Ik waardeer al je verjaardagswensen. Ik ben zo blij dat ik een dochter als jij heb die het met anderen wil vieren. Dat soort onbaatzuchtigheid laat zien dat je anderen op de eerste plaats zet en vreugde vindt in eenvoudige dingen. Ik ben zo gezegend met een dochter als jij!

17. Lieverd, bedankt voor je lieve verjaardagswensen voor mij. Ik ben zo gelukkig om jou als dochter te hebben, en ik ben zo trots op de vrouw die je geworden bent.

18. Zo vader, zo dochter! Dat heb ik altijd gezegd. Bedankt voor de warme verjaardagswensen, mijn meisje. Ik hou van je.

19. Ik ben vereerd met je warme verjaardagswensen en dank je dat je er zo’n mooie dag van maakt, lieve dochter.

20. Mijn lieve dochter, ik wil je bedanken dat je me op mijn verjaardag hebt gewenst. Ik voel me des te vrolijker en tevredener. Jij bent de reden van mijn geluk op dit moment. Mijn liefde voor jou is eindeloos en ik ben blij je in mijn leven te hebben. Heel erg bedankt, schat!

21. Je bent een geweldige dochter en ik ben zo gelukkig om je in mijn leven te hebben. Bedankt om me een gelukkige verjaardag te wensen. Ik ben erg ontroerd.

22. Bedankt om me een gelukkige verjaardag te wensen. Het betekent zoveel voor me dat je op deze speciale dag de tijd neemt om me je liefde te sturen. Ik ben je dankbaar en ik waardeer je enorm.

23. Bedankt voor de verjaardagswensen, mijn dochter! Je hebt me altijd zoveel redenen gegeven om trots op je te zijn, en ik zou niet blijer kunnen zijn dat je mijn dochter bent.

24. Dank je, schat. Ik voel me zo jong als altijd en ik ben erg blij dat je me een fijne verjaardag wenste. Ik had me geen beter cadeau kunnen wensen dan jou als dochter te hebben.

25. Een dochter kan je schoot ontgroeien, maar ze zal nooit je hart ontgroeien. Een dochter is een dagopwekker en een hartverwarmer. Een dochter hebben is als een stukje hemel op aarde. Ze blijft je baby, hoeveel ze ook opgroeit. Bedankt dat je zo mooi bent en voor de mooie verjaardagswensen.

Dochter bedanken voor verjaardagswensen

Ik weet niet de juiste woorden om u te waarderen voor uw liefde voor mij. Heel erg bedankt voor je attentheid en de liefde voor mij op mijn verjaardag. Ik waardeer je en ik voel me zo gezegend om jou als dochter te hebben. Ik hou zoveel van je.

26. Ik heb altijd geweten dat je de beste was. Ik wist alleen niet hoeveel beter het leven met jou zou zijn. Bedankt om een geweldige dochter te zijn en om me een gelukkige verjaardag te wensen!

27. Ik ben een gelukkige mama! Heel erg bedankt, schatje! Ik wil je gewoon bedanken voor alles wat je doet, en ik ben zo dankbaar dat je in mijn leven bent.

28. Je bent de beste dochter ter wereld. Je maakt me altijd gelukkig en ik ben zo dankbaar dat ik je heb. Bedankt dat je zo’n geweldig kind bent en voor de mooie verjaardagswensen.

29. Het is zo fijn om je stem te horen op mijn verjaardag. Het is een tijd geleden dat je me kon bellen en ik heb die speciale band met je gemist. Dank je, lieve dochter, voor de verjaardagswensen.

30. Aan mijn lieve dochter, bedankt dat je mijn dag specialer hebt gemaakt, door mij een mooie verjaardag te wensen. Jouw wensen hebben mijn dag gedenkwaardiger gemaakt en mij verrijkt met een gevoel van voldoening. Bedankt!

31. Ik wil je bedanken om me een gelukkige verjaardag te wensen en me het beste geschenk in mijn leven te geven: JIJ. Jij bent een van de beste zegeningen die ik van God heb gekregen, dus bedankt dat je zo’n lief kind bent en dat je me het gevoel geeft dat ik altijd bij je ben als je moeder, nu er weer een nieuw jaar begint.

32. Mijn dochter, ik ben zo blij dat je in mijn leven bent. Je bent een deel van mij geworden en ik kan me mijn leven zonder jou niet voorstellen. Heel erg bedankt voor de mooie verjaardagswensen.

33. Bedankt voor de lieve en attente verjaardagswensen, het maakte mijn dag goed. Je bent een geweldige dochter en ik hoop dat je een geweldig weekend hebt.

34. Op een dochter die me trots maakt, die de beste knuffels geeft en me altijd aan het lachen maakt: Heel erg bedankt voor de verjaardagswensen en cadeaus!

35. Ik ben elke dag gezegend met een dochter waar ik tegenop kan kijken. Bedankt dat je geweldig bent en voor de verjaardagswensen.

36. Dank je, lieverd. Ik had de beste verjaardag van mijn leven dit jaar dankzij jou. Ik hou zoveel van je, lieve dochter.

37. Heel erg bedankt mijn lieve dochter voor je mooie verjaardagswensen! Ik waardeer het en ik hou zoveel van je.

38. Er zijn geen woorden in deze wereld die de liefde die ik voor je heb kunnen beschrijven. Het gaat verder dan tijd, verder dan de sterren en de hemel. Ik hou echt zoveel van je. Bedankt dat je mijn verjaardag mooi hebt gemaakt.

39. Uw dierbare wensen zijn uw geschenk aan mij. Laat die wensen maar komen. Ze maken mijn hart zo gelukkig. Papa houdt zoveel van je, meisje.

40. Bedankt voor mijn verjaardagswensen, schat! Ik ben zo trots op alles wat je voor me gedaan hebt en ik kijk ernaar uit om nog veel avonturen met je te beleven, schat.

41. Ik ben zo dankbaar voor je vriendelijke wensen, schat. Bedankt dat je aan me denkt! Mam houdt van je.

42. Mijn lieve dochter, heel erg bedankt voor het mooie cadeau. Ik heb het moeilijk gehad, maar jij hebt er een onvergetelijke dag van gemaakt. Ik hou ervan tijd met je door te brengen en met je te praten. Je bent zo’n prachtige jonge vrouw. Ik ben trots op je en op alles wat je tot nu toe in je leven hebt bereikt en ik kijk ernaar uit om je dromen te zien uitkomen. Liefs, mam.

43. Bedankt om me een gelukkige verjaardag te wensen! Ik hou heel veel van je, mijn meisje.

44. Bedankt voor het sturen van zo’n mooie kaart op mijn verjaardag. Het gaf me een speciaal gevoel en ik kijk er naar uit om je snel weer te zien. Papa houdt van je en mist je, schat.

45. Dank je, schat, voor alle vreugde en liefde die je in mijn leven brengt. Wat er ook gebeurt in mijn wereld, als ik je zie glimlachen, ben ik zo blij. Ik hou van je tot in de hemel en dank je voor de verjaardagswensen.

46. Ik waardeer je vriendelijke wensen. Je hebt mijn verjaardag zo speciaal gemaakt als maar kan. Ik ben je altijd dankbaar, mijn dochter.

47. Jij bent het zonnetje in mijn leven! Ik ben zo gezegend dat ik je heb gebaard, mijn lieve meisje. Heel erg bedankt voor de verjaardagswensen.

48. Bedankt voor je verjaardagswensen mijn lieve dochter, ik ben echt blij om een lieve en attente dochter als jij te hebben. Liefs, papa.

49. Hiermee wil ik je bedanken voor je mooie verjaardagswensen, schat. Ik ben zo dankbaar dat ik een dochter heb die zo zorgzaam en attent is als jij! Het betekent alles voor me.

50. Bedankt voor het verjaardagsbericht, liefje. Het maakte mijn dag en ik ben zo trots om zo’n geweldige jonge dame achter de mooie verrassing als mijn dochter te hebben.

Dankbericht aan dochter voor verjaardagswensen

Ik waardeer jou, mijn dochter, voor je liefde en de cadeaus die ik kreeg op mijn verjaardag. Bedankt om aan me te denken en me gelukkig te maken op mijn grote dag. Ik hou zoveel van je en ben je zo dankbaar.

51. Lieve dochter, ik ben zo blij dat je aan me denkt op mijn verjaardag vandaag. Ik kan zien dat je het beste voor me wilt, en je gedachten zijn troostend. Papa houdt veel van je.

52. Mijn mooie dochter, bedankt voor de mooie verjaardagswens op mijn verjaardag. Ik ben altijd zo trots dat ik je mijn dochter mag noemen en ik dank je voor alle steun die je me geeft. Heb een geweldige dag!

53. Een verjaardagswens is maar een wens totdat je hem waarmaakt. Mijn dochter, heel erg bedankt dat je mijn verjaardagswens hebt laten uitkomen met je bedachtzaamheid en liefde.

54. Je laat me speciaal voelen op deze dag, meer dan wie dan ook. Bedankt voor je mooie wensen en cadeaus, mijn meisje.

55. Bedankt voor je verjaardagswensen. Ik ben blij dat we de dag samen hebben doorgebracht en dankbaar voor het cadeau.

56. Heel erg bedankt voor je verjaardagsbericht, mijn dochter. Ik wou dat ik terug kon gaan naar de herinneringen van mijn jeugd en tijd met je kon doorbrengen zoals vroeger. Ook al ben ik ver weg van je, je gaf me toch het mooiste cadeau van je goede wensen op mijn verjaardag. Ik hou zoveel van je.

57. Dank je, mijn lieve dochter, dat je in mijn leven bent gekomen. Bedankt dat je me elke dag inspireert, dat je het vult met liefde en licht. En heel erg bedankt voor de mooie verjaardagswensen!

58. Heel erg bedankt voor de verjaardagswensen! Het maakte mijn dag nog specialer. Ik dacht de hele tijd aan je, en nu ik je groet in mijn handen heb, voelt het alsof je hier bij me bent, niet alleen in de geest maar ook op een echte manier.

59. Ik ben dankbaar voor je verjaardagsbericht. Je bent een zegen voor me en mijn dag was nog mooier door je wensen. Dank je, lieve dochter.

60. Heel erg bedankt voor jullie verjaardagswensen, het was geweldig om van jullie te horen op mijn grote dag. Ik kan niet geloven dat er alweer een jaar voorbij is! Ik hou van je mijn dochter en kan niet wachten om je weer te zien.

61. Het voelt goed om geliefd te zijn en in de gedachten van onze geliefden. Mijn dochter heeft nooit nagelaten om me op een dag speciaal te laten voelen, maar ze deed haar uiterste best om me deze verjaardag speciaal te laten voelen door me gelukswensen te sturen op mijn verjaardag.

62. Ik ben je zo dankbaar dat je aan mijn verjaardag denkt. Jouw verjaardagswensen hebben mijn dag nog specialer gemaakt. Ik heb geluk dat ik zo’n geweldig iemand als jij in mijn leven heb. Je bent zo’n attente dochter en ik hou zielsveel van je, dochter. Bedankt dat je me altijd blij maakt! Ik hou zoveel van je, schat!

63. Heel erg bedankt mijn lieve dochter. Jouw wensen zijn de beste geschenken die ik ooit zou kunnen krijgen om mijn dag geweldig te maken. Ik hou veel van je.

64. Bedankt voor je verjaardagswensen, lieve dochter. Ze verwarmden mijn hart en brachten vreugde in mijn ziel. Nu is het tijd voor mij om de gunst terug te geven door jou ook alle liefde en geluk van de wereld te wensen op jouw speciale dag.

65. Ik ben zo dankbaar dat je me een gelukkige verjaardag wenste en ik hoop dat je weet dat ik van je hou. Bedankt dat je aan me denkt op mijn verjaardag.

67. Het was zo goed van je om me te herinneren op mijn verjaardag. Ik waardeer je gelukkige verjaardagswensen en je liefde. Heel erg bedankt, meisje.

68. Bedankt, mijn dochter, voor het sturen van gelukswensen op mijn verjaardag. Moge je liefde, vrede en geluk in je leven vinden.

69. Uw liefde en vriendelijke wensen zijn iets waar ik zeer dankbaar voor ben. Bedankt mijn dochter voor het sturen van de beste verjaardagswensen op mijn speciale dag. Het maakte me echt gelukkig.

70. Bedankt voor het sturen van de beste wensen op mijn verjaardag. Ik ben gezegend met een liefhebbende dochter als jij en zal je altijd dankbaar zijn.

71. Mijn mooie dochter, heel erg bedankt. Je hebt echt mijn dag gemaakt met je oprechte wensen en ik wil dat je weet dat ik van je hou.

72. Gewoon een briefje om je te laten weten dat ik je kaart heb ontvangen. Bedankt dat je de tijd hebt genomen om dat te doen. Ik waardeer het echt, meisje.

73. Heel erg bedankt, mijn lieve dochter, voor het sturen van gelukkige verjaardagswensen op mijn verjaardag. Het was iets speciaals voor mij, want verjaardagen zijn een van de meest speciale dagen in ieders leven. Ik ben erg gelukkig vandaag. Nogmaals bedankt.

74. Ik dank u, mijn dochter, voor het sturen van verjaardagswensen vanaf de vroegste ochtenduren. Mijn hart is gevuld met liefde en dankbaarheid voor jou.

75. Jouw warme wensen voor mij op mijn verjaardag maakten alles nog specialer, mooier en persoonlijker. Bedankt om me zo’n mooie verjaardag te wensen, mijn dochter.

Verjaardagswensen beantwoorden aan dochter

Ik was zo verrast toen ik je verjaardagswensen en cadeaus kreeg. Dat ben ik nog steeds omdat ik nooit zulke grote daden van liefde en vriendelijkheid had verwacht. Heel erg bedankt dat je een geweldige dochter bent die elke ouder zich kan wensen. Ik hou zoveel van je.

76. Ik ben ontroerd door uw hartelijke verjaardagswensen. Dank u mijn dochter dat u mij zo’n prachtig geschenk van liefde en genegenheid geeft op deze speciale dag. Ik wens dat alle wensen en dromen van mijn dochter uitkomen, ook al is het misschien moeilijk om alle wensen te vervullen, maar toch zal ik mijn best doen! Met heel veel liefde papa.

77. Bedankt voor het herinneren van mijn verjaardag en het sturen van zo’n mooie wens. Ik ben echt gelukkig om een dochter als jij te hebben.

78. Ik weet dat je niet thuis kon komen voor mijn verjaardag, maar bedankt voor de cadeaus en het bedankbriefje. Het maakte mijn verjaardag echt leuk om mijn favoriete dochter en haar familie in gedachten te hebben!

79. Een dochter is het beste wat je kan overkomen want ze vult je leven met zonneschijn. Bedankt dat je zo’n dochter voor me bent. Bedankt ook voor de mooie verjaardagswensen.

80. Bedankt voor je verjaardagswensen op mijn speciale dag, mijn lieve dochter. Ik ben altijd dankbaar voor je goede wensen, maar dit jaar nog meer. Ik waardeer alle tijd en moeite die je doet om me speciaal te laten voelen op mijn verjaardag.

81. Bedankt voor de verjaardagswensen, ik waardeer ze allemaal uit de grond van mijn hart. Bedankt voor het prachtige cadeau, het is attent en mooi. Al mijn dochters wensen en dromen zullen ooit uitkomen met hard werken en doorzettingsvermogen. Met heel veel liefde papa!

82. Ik ben ontroerd door je oprechte verjaardagswensen. Het is jouw speciale dag, je maakt me zo trots om vader te zijn en ik hoop dat het beste van alles op je pad komt. Met heel veel liefde papa.

83. Dank je, mijn dochter, om me zo’n prachtig cadeau te geven op deze speciale dag. Ik wens dat al je wensen en dromen uitkomen. Met liefde, papa.

84. Ik wil je persoonlijk bedanken voor je mooie verjaardagswens. Het heeft mijn hart echt geraakt! Ik voel me zo gezegend met een dochter als jij. Met veel liefde van je moeder.

85. Bedankt voor de verjaardagswensen! Je bent zo’n prachtige gave om zo attent te zijn. Ik weet gewoon dat al je wensen zullen uitkomen. Papa houdt van je!

86. Bedankt voor de verjaardagswensen! Moge je wensen uitkomen in het leven. Je vader houdt ook van je xoxo.

87. Dank je mijn lieve dochter voor het sturen van zo’n mooie hartelijke verjaardagswens en dat ook nog eens op mijn speciale dag. Het was als een zonnestraal in mijn leven. Ik voel me gezegend met zo’n geweldige dochter als jij.

88. Ik wil je waarderen dat je me een gelukkige verjaardag wenst en mijn dag gelukkig en belangrijk maakt. Ik weet dat je bericht de beste wensen voor mij bevat en daarom is het prachtig, dank je, lieve dochter.

89. Dank je dochter voor de gelukkige verjaardagswensen en het lieve verjaardagsbericht. Ik ben blij een dochter als jij te hebben. Je voegt prachtige smaken toe aan mijn leven en ik hou van je.

90. Mijn meisje, je vulde mijn hart met liefde en maakte mijn verjaardag speciaal Bedankt voor je warme wensen op mijn verjaardag ik waardeer ze echt.

91. Ik had een fantastische verjaardag vandaag. Ik voelde me zo geliefd door al mijn vrienden en familie. Mijn dochter stuurde me een mooie kaart met de tekst, Gelukkige verjaardag mam! Jouw vriendschap is mijn dierbaarste geschenk. Het was zo’n mooi gebaar en ik waardeer het enorm.

92. Je verjaardagskaart is een van de vele redenen waarom ik me zo geliefd voel op mijn speciale dag. Bedankt voor de warme verjaardagswensen, dochter. Ik hou en koester je zo veel.

93. Ik wil je heel erg bedanken voor je verjaardagswensen. Je bericht was genoeg om mijn dag heel speciaal te maken. Ik wilde je bedanken omdat ik me zonder je wensen niet zo gelukkig zou hebben gevoeld. Bedankt, mijn mooie dochter!

94. Heel erg bedankt voor het sturen van zo’n mooie verjaardagsgroet. Je woorden waren zo mooi en attent dat ik bijna moest huilen. Ik hou van je, mijn dochter.

95. Dit is mijn dankwoord, mijn lieve dochter. Die prachtige bloemen die je me als cadeau stuurde waren zo’n leuke verrassing. Het maakte mijn verjaardagsfeest zoveel specialer en gedenkwaardiger. Ik hoop dat dit bedankje je dag goed maakt!

96. Dank je, schat, je bericht maakte mijn dag goed. Bedankt voor de wensen, ik voel me zo gezegend met jou als dochter. Ik wens je het allerbeste!

97. Heel erg bedankt mijn lieve dochter voor de mooie verjaardagswensen en het mooie cadeau. Ik voelde me echt speciaal op die dag, Nogmaals bedankt. Ik hou van je.

98. Het was hartverscheurend om je gelukkige verjaardagswensen te ontvangen. Ik hou zoveel van je, mijn lieve dochter.

99. Dank je, mijn lieve dochter. Ik dank mijn God bij elke herinnering aan jou. Bedankt ook voor de mooie verjaardagswensen. Ik zeg je dit met heel mijn hart: Ik hou van je.

100. Bedankt voor je verjaardagswens en de taart. Ik wens je al het geluk in deze wereld.

Hoop dat deze mooie dank je wel mijn dochter voor de verjaardag wensen u geholpen de juiste woorden te vinden om uw oprechte waardering en dankbaarheid uit te drukken aan uw dochter.

Voel je vrij om je eigen beste wensen toe te voegen in de commentaarsectie hieronder en je mag ze ook delen met je dierbaren. Bedankt voor het lezen.