Bedankt Voor Alles Wat Je Voor Me Doet Quotes

Thank You for Everything You Do for Me Quotes

Dankjewel zeggen voor een vriendelijk gebaar of dienst is een blijk van waardering voor iemand die iets aardigs voor je heeft gedaan. Dankbetuigingen moeten worden gereserveerd voor diensten die anderen hebben verleend en drukken het gevoel van dankbaarheid uit dat we krijgen wanneer we geraakt worden door hun inspanningen.

Het lijkt een heel eenvoudige zin, en misschien zegt u die in uw dagelijks leven vaak. Maar voor wie zelden dankbaarheid uitspreekt, is het iets dat we beter vaker zouden kunnen zeggen. Waarom zouden we dankbaar moeten zijn? Omdat we leven? Dat is reden genoeg om dankbaar te zijn.

Als je iemand wilt bedanken voor alles wat hij heeft gedaan, zijn deze citaten perfect voor jou. Dankbaarheid kan je dus gelukkiger, gezonder en zelfs succesvoller maken. Dus, druk je dankbaarheid uit met deze prachtige dank je wel voor alles wat je voor me doet citaten hieronder.

Bedankt voor alles wat je voor me doet Quotes

Bedankt dat je er al was voordat ik wist dat ik je nodig had, dat je mijn vriend, collega, mentor en partner was. Bedankt dat je me altijd bemoedigende woorden geeft om me te laten geloven dat ik al mijn doelen kan bereiken. Bedankt voor alles wat je voor me doet.

1. Bedankt voor alles wat je voor me doet. Ik heb het huis vandaag schoon kunnen houden dankzij jouw hulp. Je doet altijd kleine dingen die het leven makkelijker en beter maken. Dank je.

2. Bedankt voor alles wat je voor me doet. Bedankt dat je een geweldige moeder bent voor onze kinderen en elke dag hard werkt om ons allemaal gelukkig te maken.

3. Bedankt voor alles wat je doet om me te helpen in het leven. Als ik val en mezelf bezeer, ben jij er om hulp te bieden. Je bent mijn rots. Als ik het moeilijk heb op het werk, hou je me vast en zeg je dat het goed komt. Dank je, mam.

4. Bedankt voor alles wat je voor me gedaan hebt. Het is zoveel meer dan ik ooit had kunnen vragen en ik waardeer alle hulp die je me hebt gegeven. Je bent een geweldig persoon met een groot hart.

5. Bedankt voor de speciale dingen die je voor mij en dit gezin doet. Je bent een geweldige echtgenoot en vader.

6. Bedankt dat je zo’n geweldig vriendje bent. Ik waardeer alles wat je voor me doet en ik hou ervan hoe we over alles praten en hoeveel plezier we samen hebben. Bedankt dat je me door de moeilijke tijden heen helpt en een goede vriend voor me bent.

7. Bedankt dat je er altijd voor me bent. Ik weet dat ik soms moeilijk kan zijn, met al mijn projecten en deadlines, maar je bent altijd ondersteunend en aardig. Ik hou zoveel van je.

8. Bedankt dat je me eraan herinnert hoe te lachen, hoe te ontspannen en een geweldig leven te leiden. Ik ben oneindig dankbaar voor de energie, liefde en vriendelijkheid die je elke dag in mijn leven brengt.

9. Ik wil je heel erg bedanken voor alles. Ik breng geen dag door zonder aan je te denken en je te missen. Ik hoop dat je op een dag weer aan mijn zijde staat en we alle dingen kunnen doen die we graag samen doen.

10. Bedankt dat je mijn vriend bent en me altijd steunt. Ik heb de beste tijd als we samen zijn en plezier hebben. Bedankt voor de beste tijd ooit.

11. Ik vertel je dit niet altijd, maar ik hou van je met heel mijn hart en ben dankbaar voor alles wat je voor me gedaan hebt. Ik ben je erg dankbaar voor je eerlijkheid en loyaliteit. Bedankt dat je een geweldig vriendje bent!

12. Bedankt voor de bedankbriefjes die je op mijn kussen achterliet na onze grote vakantie. Het is echt een eer om door jou geliefd te zijn. Bedankt dat je genoeg om me geeft om me speciaal te laten voelen.

13. Thank you for providing not only for my basic needs but also for my wants for having a great life. Thank you for taking me on trips, having yummy food, and making my body feel pleasure from your touch. I’m grateful to have you in my life.

14. I feel so good when I wake up in the morning and think about you. Thank you for being there for me and always helping me out. You make my life easier and more enjoyable.

15. Thank you for being there for me. Thank you for listening to me and giving me your advice and support. Thank you for getting groceries, and thank you for washing my dishes and sheets, for putting away the clothes that I don’t have time to put away and thank you for doing all of the things I am too busy to do.

16. Ik ben nog nooit zo dankbaar geweest voor iedereen om me heen, mijn familie, vrienden en leraren. Iedereen speelt een rol in het leven dat ik leef, en dat waardeer ik.

17. Bedankt dat je de meest ondersteunende partner bent die ik me kan wensen. Zonder jou zou ik niet de helft bereikt hebben van wat ik vandaag bereikt heb. Bedankt dat je me altijd mijn dromen hebt laten volgen en me bij elke stap hebt gesteund.

18. Bedankt dat je de meest geweldige vriendin bent die iemand zich kan wensen. Je bent erg inspirerend en laat me altijd mijn dromen waarmaken. Ik hou van je.

19. Bedankt dat je in mijn leven bent. Je hebt me altijd gesteund en was er altijd voor me, wat er ook gebeurde. Ik voel me zo gelukkig iemand te hebben die zo geweldig is in mijn leven.

20. Dank je dat je geweldig bent, dank je dat je er bent als ik ergens hulp bij nodig heb, dank je dat je er altijd bent, ik hou van je en ik wil dat je weet hoe dankbaar ik ben dat je in mijn leven bent.

21. Bedankt dat je er voor me bent. Je bent mijn beste vriend en ik hou heel veel van je.

22. Bedankt om jou te zijn en om me te inspireren om mijn dromen te volgen. Ik breng graag tijd met je door en ik hoop dat ons leven gevuld blijft met evenveel leuke herinneringen als we tot nu toe hebben meegemaakt.

23. Bedankt dat je mijn eigen beste vriend bent. Ik had me geen betere metgezel kunnen wensen dan jij.

24. Bedankt voor alles wat je voor me doet. Alleen al denken aan alles wat je voor me doet, maakt me zo gelukkig en dankbaar dat ik jou in mijn leven heb. Je bent er altijd voor mijn familie en mij, klaar om te helpen en ons gelukkig te maken. Bedankt dat je zo’n geweldig persoon bent, ik kon niets meer wensen in een vriend.

25. Bedankt dat je zoveel dingen voor me doet. Je geeft zo veel en bent zo attent. Telkens als ik kijk naar de mooie nieuwe outfit die je hebt gekocht of het weekendje weg dat je hebt gepland, denk ik aan wat ik voor je terug kan krijgen. Ik hou van je.

26. Als iemand zei dat wat ik voor je doe nooit genoeg is, ben je er altijd om me op te rapen als ik down ben, dank je. U zorgt voor een stabiel huis en alle dingen die ik nodig heb om te leven. Dank God dat Hij ons samenbracht.

27. Je blijft me verbazen! Je hebt een van de meest vriendelijke en vergevingsgezinde persoonlijkheden. Je acties hebben me laten zien dat je woorden en gedachten te vertrouwen zijn. Je bent mijn beste vriend en ik waardeer alles wat je bent en doet. Bedankt dat je elke dag geluk in mijn leven brengt. Ik kan niet wachten om te zien wat de toekomst voor ons in petto heeft.

28. Bedankt dat je me zoveel hebt gegeven in het leven. Ik ben erg dankbaar dat ik zo’n zorgzame, liefdevolle en geweldige familie heb.

29. Bedankt dat je er altijd voor me bent. Ik weet dat het leven erg druk is, maar je hebt bewust tijd voor me gemaakt en dat waardeer ik enorm. Ik ben zo blij dat we vrienden zijn.

30. Bedankt dat je me altijd steunt, zelfs als ik niet het juiste doe. Je bent een geweldige vader en ik ben zo gezegend om jou als vader te hebben.

31. Bedankt dat je altijd je mening geeft als ik van streek ben. Je advies wordt zeer gewaardeerd! Het is een troost om te weten dat iemand me steunt.

32. Bedankt dat je mijn beste vriend was. Ik had me nooit een begripvoller, attenter, vrolijker en leuker maatje kunnen wensen. Ik ben je elke dag dankbaar!

33. Bedankt dat je er bent als ik iemand nodig heb. Ik hou ervan tijd met je door te brengen en over de toekomst te praten. Je bent een geweldige luisteraar en een geweldige vriend.

34. Bedankt voor alles wat je voor me doet. Ik waardeer je hulp in huis en je steun als ik een luisterend oor nodig heb. Soms ben ik bang voor geld, maar als ik weet dat je er bent, voel ik me zekerder. Ik hou van alles aan jou.

35. Bedankt dat je altijd dat beetje extra voor me doet. Ik waardeer je enorm en zal je nooit kunnen terugbetalen. Je bent echt een geweldig persoon die het beste in het leven verdient en ik hoop dat ik je dat op een of andere manier kan geven.

36. Bedankt dat je de liefde van mijn leven bent. Ik ben zo gelukkig met jou. Voor alles wat je voor me hebt gedaan, in zaken, met de kinderen en door er gewoon te zijn en niet te oordelen, ben ik je zeer dankbaar. Nu we een prachtige dochter hebben, is het nog specialer. Je bent mijn rots en ik aanbid je!

37. Bedankt voor alles wat je doet. Je bent de meest geweldige minnaar die ik me ooit zou kunnen wensen. Alles aan jou is perfect. Bedankt dat je bij me bent en me het afgelopen jaar door alles heen hebt geholpen. Ik hou zoveel van je.

38. Wat kan ik zeggen, je bent zo’n ongelooflijke vriend. Een die ik heel gezegend voel om in mijn leven te hebben. Bedankt voor je liefde en steun bij alles wat we hebben meegemaakt. Ik zou met niemand anders willen ruilen.

39. Ik weet dat ik niet altijd makkelijk was om mee te leven, dus bedankt dat je geduldig en begripvol bent, dat je de weekenden met me doorbrengt, dat je naar me luistert als ik over mijn toekomst praat, dat je altijd zorgt dat ik in orde ben en dat we eten in huis hebben. Bedankt voor alles wat je voor me doet.

40. Veel mensen doen niet wat jij doet. Bedankt dat je er voor me bent en zo voor me zorgt sinds we elkaar zeven jaar geleden ontmoetten.

41. Bedankt dat je mijn vriend bent. Ik zou dit niet zonder jou kunnen en dat meen ik met heel mijn hart. Ik weet niet wat ik zonder jou zou doen. Je bent het beste deel van mijn leven, dank je!

42. Bedankt dat je zo’n positieve invloed in mijn leven hebt. Ik waardeer alles wat je voor me doet. Ik heb geluk dat ik iemand heb gevonden die zo speciaal is.

43. Bedankt voor alles. Ik weet dat het soms moeilijk is om thuis te komen na het werk, maar je doet het altijd. Bedankt voor de kleine briefjes en herinneringen die je op mijn bureau op het werk achterlaat. Het is nuttig voor mij en ik waardeer je attentheid.

44. Ik ben je eeuwig dankbaar voor de offers die je hebt gebracht om mij gelukkig te maken. Heel erg bedankt. Ik hou van je en waardeer je.

45. Bedankt voor alle kleine dingen die je doet om me te helpen. Je doet mijn schoenen uit terwijl ik zit en ontspan, je wrijft mijn schouders als ze pijnlijk zijn na een lange dag, en je haalt mijn kleren op en zorgt ervoor dat ik goed eet. Bedankt dat je er voor me bent, zelfs op je drukste dagen.

46. Bedankt dat je er altijd voor me bent in mijn tijd van nood. Ik heb geen woorden om te zeggen hoe dankbaar ik ben dat je er bent als ik je het meest nodig heb. Dank u, dank u, dank u!

47. Ik ben dankbaar dat je in mijn leven bent. Ik zie je niet alleen als een vriend, maar ik kijk ook tegen je op. Bedankt dat je er altijd voor me bent als ik het nodig heb en dat je zo’n goede luisteraar bent.

48. Bedankt dat je bij al mijn wedstrijden was, ook al ben je niet graag omringd door al die mensen. Je zit altijd op de eerste rij op de tribune, te schreeuwen als een cheerleader.

49. Ik wil nooit vergeten wat ik heb geleerd. Ik zal altijd onthouden dat jij het bent die me heeft geholpen te worden wie ik nu ben. Ik zal blijven leven en vechten voor waar ik in geloof zoals jij me hebt laten zien, en hopelijk zal mijn leven jou net zo trots maken als mijn woorden jou zojuist hebben gemaakt.

50. Elke dag laat je me geliefd voelen en ik heb je graag in mijn leven. Ik kan me geen betere partner wensen om oud mee te worden. Bedankt dat je me zo steunt en dingen met me doet als ik vrij ben van mijn werk.

51. Bedankt dat je mijn beste vriend bent. Je bent niet alleen een geweldige vriend, maar je was er ook voor mij door dik en dun. Bedankt dat je iemand bent waar ik mee kan praten en op kan leunen als ik het het meest nodig heb. Je vriendschap betekent alles voor me.

52. Bedankt voor al je harde werk en tijd, het wordt zo gewaardeerd. Uw begeleiding heeft alles voor mij betekend bij het nemen van deze beslissing…

Ik waardeer alles wat je voor me doet Quotes

Ik waardeer alles wat je voor me doet. Uw steun helpt me elke dag gemotiveerd en gelukkig te blijven. Je bent een zeer zorgzaam persoon en ik hou van dat aan jou. Zonder jouw liefde zou ik niet zijn waar ik nu ben!

53. Ik wil je zeggen hoezeer ik alles waardeer wat je voor me doet. Je bent mijn vriend als ik die het meest nodig heb en de beste luisteraar die ik ken. Heel erg bedankt voor al je genegenheid door de jaren heen.

54. Je bent er altijd als ik iemand nodig heb om mee te praten of als ik het moeilijk heb. De dag dat je naar mijn huis kwam en zag dat er geen eten in de koelkast stond, was zo’n mooi gebaar. Als je kleine dingen voor me koopt, gewoon omdat het nodig is, maakt dat mijn dag goed en ik waardeer alles wat je voor me doet.

55. Ik waardeer alles wat je voor me doet. Ik zeg dat niet vaak genoeg, maar onze relatie is het belangrijkste in mijn leven en ik weet niet waar ik zou zijn zonder jou. Heel erg bedankt.

56. Ik waardeer alles wat je voor me doet terwijl ik werk. Ik zou de week niet door kunnen komen zonder jullie steun, dus bedankt en ik hou van jullie.

57. Ik waardeer echt alles wat je voor me doet. Ik weet dat het moeilijk voor je is om te begrijpen waarom ik zo vaak uitga, maar een sociale vlinder zijn hoort soms bij mijn werk. Ik wilde je bedanken dat je me hierin steunt.

58. Je bent een echte vriend en ik waardeer alles wat je voor me hebt gedaan. Er zijn tijden geweest dat ik niet zeker wist of ik moest stoppen of blijven, maar jij was er altijd om me aan te moedigen en me eraan te herinneren wat belangrijk is in het leven.

59. Dank U dat U mij een dak boven mijn hoofd geeft, eten, kleren om te dragen en alles wat ik nog meer nodig heb. Ik weet niet eens hoe ik moet beginnen te beschrijven hoe dankbaar ik ben. Bedankt dat je me steunt als ik een slechte dag op het werk heb en me opbeurd na een lange dienst.

60. Bedankt dat je er bent om me op te rapen als ik val, me bedankt voor al het harde werk dat ik doe, en je dankbaarheid toont in kleine en grote gebaren. Je bent een geweldig persoon die me zo goed heeft geholpen. Ik waardeer alles wat je voor me doet.

61. Ik waardeer alles wat je voor me doet. Ik denk niet dat ik zo gelukkig en actief kan zijn zonder uw steun. Bedankt voor het aanmoedigen en helpen mijn beste ik te worden, het betekent zoveel voor me.

62. Ik waardeer alles wat je voor me doet. Uw steun en vertrouwen betekenen zoveel. Ik zou dit niet zonder u kunnen doen. En bedankt voor de heerlijke maaltijd gisteravond. Het was geweldig!

63. Dank u. Heel erg bedankt. Je doet zoveel dingen voor me waar ik niet eens meer op let. Ik weet alleen dat ik van je hou en alles wat je doet waardeer.

64. Bedankt dat je dit semester aan mijn zijde stond. Ik weet dat we niet veel tijd samen hebben doorgebracht en er waren momenten dat ik gestrest was, maar je hebt me altijd geholpen. Ik waardeer alles wat je voor me doet.

65. Bedankt dat je hier blijft en me helpt met de kinderen. Ik waardeer alles wat je voor me doet. Ik weet dat het veel is, maar je maakt het zoveel makkelijker voor me.

66. Je bent de beste. Ik waardeer alles wat je door de jaren heen voor mij en mijn ouders hebt gedaan. Ik hoop dat je weet hoeveel we allemaal van je houden en je waarderen om wie je bent en wat je voor ons doet.

67. Bedankt voor al je harde werk en steun. Ik besef dat ik geluk heb met een man in mijn leven die onvoorwaardelijk van me houdt en me als een prins behandelt. Ik waardeer alles wat je voor me doet.

68. Er zijn zoveel dingen die ik aan je waardeer. Je maakt me een beter mens en je bent mijn beste vriend. Ik zou niets willen veranderen. Je bent de beste!

69. Bedankt dat je er voor me bent. Bedankt dat je me gezelschap houdt als ik alleen ben. Ik weet dat ik niet alles zou kunnen doen zonder jouw hulp. Je bent de beste.

70. Bedankt dat je er altijd bent. Ik weet dat het overweldigend kan zijn om mijn zware werklast bij te houden, maar ik ben dankbaar dat ik een geweldige vriend als jij heb om me te helpen! Bedankt! Uit de grond van mijn hart!

71. Ik waardeer alles wat je voor me doet. Ik had niets kunnen doen zonder jou. Je bent de beste vriendin ooit!

72. Bedankt dat je er altijd bent, vooral als ik emotionele steun nodig heb. Ik hou van je! Ik waardeer alles wat je voor me doet.

73. Jouw aanwezigheid op deze reis is zo belangrijk geweest. Ik kan me niet voorstellen hoe gek het afgelopen jaar zou zijn geweest zonder jou. Bedankt dat je er altijd voor me bent en me je eerlijke feedback geeft wanneer ik die het meest nodig heb. Ik waardeer alles wat je voor me doet.

74. Ik waardeer alles wat je voor mij en mijn vriend doet. Bedankt voor je liefheid, je eerlijkheid, het plezier dat we samen hebben en de steun die je me biedt. Je geeft mijn leven een vol gevoel.

75. Bedankt dat je er altijd voor me was. Ik hou zoveel van je en ik waardeer al je harde werk en opoffering. Je bent de beste vriend die iemand zich had kunnen wensen. Ik waardeer alles wat je voor me doet voor altijd!

76. Bedankt dat je zo attent was. Je hebt me geholpen met de was en gekookt. Ik hou zoveel van je en voel me geweldig over onze relatie. Ik ben erg dankbaar voor je liefde en zorg. Ik waardeer alles wat je voor me doet.

77. Bedankt om me te helpen mijn werk gedaan te krijgen. Ik krijg het gewoon niet allemaal alleen gedaan. Ik ben erg dankbaar dat ik zo’n ondersteunende en behulpzame vriend heb. Je maakt mijn leven zoveel makkelijker. Ik hou van je.

78. Bedankt dat je er elke dag voor me bent, of het nu een sms of een telefoontje is. Je bent de beste vriend die ik me ooit zou kunnen wensen. Bedankt dat je mijn doelen en dromen zo steunt, en bedankt dat je me accepteert zoals ik ben.

79. Ik hou ervan hoe je me alle aandacht geeft. Ik hou ervan hoe je voor me zorgt. Er zijn zoveel dingen die ik aan je waardeer.

80. Bedankt dat je me altijd steunt en positief bent, zelfs als ik gestrest ben. Door jou voel ik me beter, zelfs als ik me down voel. Bedankt dat je er voor me bent.

81. Ik waardeer alles wat je voor me doet. Ik ben zo blij dat je in mijn leven bent en dat we elkaar gevonden hebben. Je bent het beste wat me ooit is overkomen. Ik ben zo blij dat we elkaar hebben ontmoet en verliefd zijn geworden.

82. Dank je, mijn lief. Ik hou ervan hoe we allebei onze carrières hebben en elkaar toch steunen als carrièreliefhebbers. Dank je dat je onze liefde levend houdt door je romantisch te laten inspireren door poëzie of bloemen. Je bent echt inspirerend en een geweldig en behulpzaam persoon om er altijd te zijn.

83. Bedankt dat je een deel van mijn leven bent. We hebben zoveel plezier samen. Ik hou zoveel van je. Ik waardeer alles wat je voor me doet.

84. Bedankt dat je een goede vriend voor me bent. Je hebt me vaak genoeg geholpen met mijn problemen in relaties. Ik waardeer je vriendschap, en ik denk dat we een geweldig team zijn.

85. Ik wou dat ik je zo goed kon steunen als je soms voor mij bent geweest. Je bent erg begripvol geweest en ik weet niet wat dit bedrijf zonder jouw steun had moeten doen.

86. Bedankt voor je steun. Het betekent veel voor me dat je er voor me bent in moeilijke tijden.

87. Ik waardeer alles wat je voor me doet! Je bent een geweldige echtgenoot en vader en ik heb veel geluk met jou in mijn leven. Hoewel het waar is dat je de kleine dingen die je doet soms niet opmerkt of beseft, weet ik dat ze enorm gewaardeerd worden. Bedankt voor alles, groot en klein.

88. Bedankt voor alles wat je voor me doet. Je hebt zoveel prachtige dingen gedaan, ik kan ze hier niet allemaal beschrijven, maar weet dat ze allemaal veel voor me betekenen. Ik hou van je en koester je onvoorwaardelijke liefde het meest.

89. Ik zou dit alles niet zonder jou kunnen doen. Bedankt dat je me altijd steunt en aan mijn kant staat, dat je je eigen leven opoffert en alles doet om ons gezin gelukkig te maken. Ik waardeer je elke dag, elk uur en elke minuut. Ik wilde het gewoon een keer persoonlijk zeggen.

90. Bedankt dat je de beste vriendin ooit bent. Ik ben zo blij dat we samen zoveel leuke dingen doen en dat je me altijd opvrolijkt als ik down ben. Je steun is een ongelooflijk geschenk en ik dank je daarvoor met heel mijn hart.

91. Bedankt dat je aan mijn zijde stond en zoveel dingen met en voor me deed. Ik weet dat ik geluk heb om jou in mijn leven te hebben, iemand die er voor me was als het moeilijk werd. Je bent de beste partner die ik me ooit zou kunnen wensen.

92. Ik waardeer alle liefde en steun die je me al die jaren hebt gegeven. Ik ben altijd verbaasd hoe je me speciaal, belangrijk en geliefd laat voelen.

93. Bedankt dat je altijd doet wat je kan om mijn leven gemakkelijker te maken. Ik hoef me nooit ergens zorgen over te maken met jou in de buurt.

94. Vandaag wil ik je zeggen dat je een engel op aarde bent. Wanneer ik je steun nodig heb, duw je me altijd naar mijn doelen en bereik je ze. In de afgelopen jaren begon alles in mijn leven uit elkaar te vallen, maar dankzij jou en je hulp heb ik alles weer in elkaar gezet en ben ik verder gegaan. Ik waardeer alles wat je voor me doet.

95. Ik waardeer alles wat je voor me doet. Ik weet dat het niet makkelijk is om voor het huis te zorgen, elke avond eten te maken, een fulltime student te zijn en ook nog een baan en vrienden te hebben. Bedankt dat je voor ons huis zorgt en het soepel laat verlopen.

96. Bedankt dat je mijn vriendje was. Ik weet dat we onze moeilijke dagen en gekke momenten hebben gehad, maar uiteindelijk hebben ze me allemaal veel geleerd over mezelf, relaties en de wereld waarin we leven. Ik waardeer alles wat je voor me hebt gedaan tijdens deze reis.

97. Bedankt dat je een geweldige echtgenoot bent. Ik weet niet wat ik zou doen zonder jouw steun en hulp. Je bent er altijd als ik je nodig heb en maakt elke dag zoveel mooier. Ik waardeer alles wat je voor me doet.

98. Je bent zo’n drukke man, maar je maakt nog steeds tijd voor me. Ik hoop dat dit cadeau je laat weten dat ik me gelukkig prijs om jou in mijn leven te hebben. Bedankt dat je er voor me bent wanneer ik je nodig heb en dat je ervoor zorgt dat alles perfect is op onze afspraakjes.

99. Ik had dit allemaal niet zonder jullie kunnen doen. Ik waardeer jullie steun en aanmoediging elke dag. Dank u, ik hou van u!

100. Bedankt dat je mijn rots bent als ik je nodig heb. Ik weet dat ik nogal warrig ben en een beetje een ruimtegeval, maar jij helpt me altijd op die momenten. Je gelooft altijd in me en herinnert me eraan hoe getalenteerd ik ben, zelfs als ik dat niet doe. Je ziet alles met een glimlach en een heldere geest tegemoet. Je bent de beste vriend die iemand zich kan wensen.

101. Bedankt dat je er altijd voor me bent. Hoewel ik soms moeilijk te hanteren ben, ben je altijd geduldig en begripvol. Bedankt dat je me helpt in tijden van nood en als ik me eenzaam voel. Bedankt dat je iemand bent die er voor me is, ik weet niet waar ik zou zijn zonder jouw steun.

102. Bedankt dat je altijd manieren vindt om te laten zien dat je van me houdt. Ik weet dat ik niet altijd de makkelijkste persoon ben om mee om te gaan, maar dat ben je wel en ik ben blij dat ik je in mijn leven heb.

103. Bedankt dat je mijn leven zo goed maakt. Ik ben dankbaar voor onze vriendschap, het betekent zoveel voor me.

104. Bedankt dat je er altijd voor me bent en meteen de telefoon opneemt als ik bel. Je zorgt altijd voor me en dat waardeer ik.

105. Bedankt voor je steun aan mijn ideeën om een eigen zaak te beginnen. Je bent er altijd om me te steunen en aan te moedigen. Ik ben zo gelukkig dat je aan mijn zijde staat. Ik waardeer alles wat je voor me hebt gedaan.

106. Bedankt dat je de beste vriend ter wereld bent. Je bent zo goed voor me en ik realiseer me hoe gelukkig ik ben. Ik waardeer alles wat je doet!

Vergeet nooit de mensen in je leven die het verschil hebben gemaakt. En neem nooit voor lief dat je op een dag deze dingen misschien niet meer kunt zeggen. Waardeer ze met deze bedankt voor alles wat je voor me doet citaten. Aarzel niet om te delen en laat je commentaar achter in de commentaarsectie hieronder. Bedankt.