Bedankt Voor De Prestatie Quotes

Thanks for the Achievement Quotes

Er is meer nodig dan dromen om je dromen te verwezenlijken. Meestal moet een gemeenschap van mensen of personen bijdragen om die dromen te verwezenlijken. Dit is meestal het geval voor de meeste mensen met doelen, bijvoorbeeld een doel om te migreren naar een nieuw land, een project te voltooien of een ander doel. Er zijn altijd mensen die hebben geholpen bij je prestaties en die moet je waarderen.

Vindt u dat u dankbaarheid verschuldigd bent aan degenen die u hebben geholpen iets te bereiken? Het is begrijpelijk dat je soms woorden tekort komt uit overweldiging. Maar dan moet je je oprechte dank uitspreken aan je helper, vooral met woorden.

Deze bedankt voor prestatie citaten zijn niet alleen juist om u te helpen uw diepste dankbaarheid uit te drukken aan degenen die uw visie tot werkelijkheid hebben gemaakt, maar zorgen er ook voor dat zij beseffen dat u hen zeer waardeert.

Maak zonder verder oponthoud een selectie van de voor jou beste quote uit de bedankt voor prestatie quotes.

Bedankt voor de Prestatie Quotes

U heeft mij geholpen mijn lang nagestreefde doel te bereiken. U wordt gewaardeerd omdat u ervoor gezorgd heeft dat deze droom van vele jaren eindelijk werkelijkheid is geworden. dank u voor uw begeleiding in de juiste volgorde en voor alle zegeningen tijdens dit proces. De gedachte aan jou doet mijn hart weer opspringen van vreugde!

1. Zonder jou zou ik deze grote prestatie niet hebben geleverd. Want mijn verlangens zouden slechts ambities zijn geweest. Bedankt voor deze prestatie.

2. Uw steun was essentieel voor dit succes. Ik ben jullie echt heel dankbaar. Bedankt om me te helpen met deze prestatie.

3. Bedankt dat je me hebt helpen realiseren dat ik dit kon. Zonder jou zou deze prestatie niet tot stand zijn gekomen. Ik hou van je.

4. Je versterkte mijn moraal toen ik down was. Bedankt dat je er altijd was. Ik ben dankbaar dat je me geholpen hebt deze enorme prestatie te leveren.

5. Ik moet er niet aan denken wat er van deze dag geworden zou zijn zonder jou. Bedankt voor het verwezenlijken van deze prestatie. Ik ben je erg dankbaar.

6. Dankzij jullie steun, sta ik sterk en leef ik de droom van deze prestatie. Bedankt voor jullie hulp bij dit succes.

7. Ik was niet alleen instrumenteel in het succes van dit project. Daarom dank ik jullie allemaal voor deze enorme prestatie. Het waren al onze collectieve inspanningen.

8. Als je in het juiste gezelschap bent, is niets onmogelijk om te bereiken. Ik ben dankbaar voor de steun van jullie allemaal. Want jullie hebben dit succes mogelijk gemaakt.

9. Je motiverende woorden hielden me ‘s nachts wakker, en je bemoedigende knuffels gaven me de kracht om te winnen. Bedankt voor deze prestatie.

10. Ik ben zo trots om deze prestatie met jullie te vieren omdat jullie een grote rol hebben gespeeld in het succes ervan. Bedankt voor alles wat je hebt gedaan.

11. Ik heb dit niet bereikt omdat ik de beste was. Maar omdat ik de beste steun had. Bedankt voor deze prestatie, mijn vrienden.

12. Op dagen dat ik wilde opgeven, hielden jouw woorden me overeind. Bedankt voor deze prestatie die je mogelijk hebt gemaakt.

13. Ik zal nooit vergeten hoe je me vertelde dat niets buiten mijn bereik ligt. Die woorden hielden me op de been. En nu ben ik hier. Bedankt voor deze prestatie.

14. Je kwam in mijn leven voor een reden en hielp me dit te bereiken. Bedankt dat je me hielp nieuwe wegen in te slaan. Ik hou van je.

15. Deze prestatie zou niet bereikt zijn zonder iemand als jij. Inderdaad, jij was mijn ruggengraat. Bedankt voor deze prestatie.

16. Door jullie steun heb ik zoveel meer bereikt dan ik ooit had gekund. Ik ben je dankbaar. Bedankt voor deze prestatie.

17. Inderdaad, twee hoofden zijn beter dan één. Dank U dat U me hielp kracht te putten terwijl ik zwak was. Dank je dat je me hielp dit te bereiken. Ik hou van je.

18. Zonder jou, zou ik duizend bereikt hebben. Maar plus jou, heb ik tweeduizend bereikt. Bedankt voor je hulp bij dit succes.

19. Ik zal altijd onthouden wat je zei dat het vuur om dit te winnen in mij aanwakkerde. Bedankt voor deze prestatie. Ik aanbid je.

20. Toen anderen onmogelijkheid zagen, zag jij enorme mogelijkheden. Bedankt om me te helpen deze nieuwe prestatie te leveren.

21. Door dit te bereiken heb ik me gerealiseerd hoezeer ik goede vrienden nodig heb. Bedankt om me te helpen dit te bereiken.

22. Bedankt om me te helpen zweven wanneer ik dacht dat ik zou vallen. Je bent hier de meester in. Ik hoop dat je het ook viert.

23. Ik zal deze prestatie altijd onthouden en aan jou denken. Bedankt dat je me geholpen hebt dit te bereiken.

24. Ik heb gevechten gewonnen die ik niet voor mogelijk had gehouden omdat jij er voor me was. Bedankt voor deze prestatie.

25. Ik kan je niet genoeg bedanken voor je bijdrage aan de verwezenlijking van mijn dromen. Je bent mijn alles. Bedankt voor deze prestatie.

26. Je hebt me doen beseffen dat ik geboren ben om te winnen. Bedankt voor deze prestatie. Ik heb dit echt aan jou te danken.

27. Je maakte het bereiken hiervan super makkelijk. Je verliet me geen seconde. Je zorgde ervoor dat ik nooit alleen stond. Bedankt voor deze prestatie, lieve vriend.

28. Ik ben er trots op u mijn handlanger te mogen noemen, want u heeft mij geholpen deze enorme prestatie te leveren. Dank u voor uw niet aflatende steun.

29. Zonder jou, zou er geen licht op mij schijnen op deze dag. Bedankt dat je ervoor gezorgd hebt dat ik dit bereikt heb. Ik hoop deze voor jou.

30. Ik ben dankbaar dat je me liet zien wat ik niet in me zag. Bedankt dat je het leven in me hebt opgenomen. En bedankt dat je me geholpen hebt dit te bereiken.

31. Je geloofde veel meer in mij dan ik in mezelf. Bedankt dat je me daarbij geholpen hebt. Jij bent ook een winnaar.

32. Je was nooit bang om groots te dromen voor mij. Bedankt dat je me daarbij geholpen hebt. Ik hou van en. waardeer dit echt.

33. Bedankt dat je mijn handen vasthield tijdens het hele proces om dit te bereiken. Ik weet zeker dat ik je nooit zal vergeten.

34. Ik zal altijd diegenen herinneren die me hielpen om eerst in mezelf te geloven. Bedankt dat jullie me geholpen hebben deze grootsheid te bereiken. Jullie mogen niet vergeten worden.

35. Het zou zo moeilijk zijn geweest om dit te bereiken zonder al jullie steun. Bedankt dat jullie me geholpen hebben dit veel gemakkelijker te bereiken dan ik alleen zou hebben gedaan.

36. Bedankt voor alle hulp tijdens het proces van deze prestatie. Ik ben je dankbaar. Ik waardeer je.

37. Ik waardeer uw vrijgevigheid voor mij tijdens het proces om dit te bereiken. Ik kan dit niet vergeten.

38. Ik ben zo gezegend om jou als vriend te hebben in een tijd als deze. Jouw vriendschap heeft me geholpen deze prijs in de wacht te slepen. Bedankt voor deze prestatie.

39. Woorden schieten tekort om mijn dankbaarheid uit te drukken voor uw hulp in deze tijd. Bedankt dat je me hebt geholpen mijn dromen te verwezenlijken. Ik hou van je.

40. Je hielp me op een cruciale manier terwijl ik mijn dromen wilde bereiken. Bedankt dat je van mijn dromen jouw dromen hebt gemaakt en van mijn doelen jouw doelen. Ik hou van je.

41. Uw vriendelijkheid heeft me geholpen om mijn doel te bereiken. Bedankt dat je niet alleen toekeek, maar me hielp mijn doel te bereiken. Ik hou van je.

42. Op die momenten dat ik iemand nodig had om op te dagen, deed jij dat; als ik iemand nodig had om me aan mijn capaciteiten te herinneren, was jij er voor me. Dank u uit de grond van mijn hart om mij te helpen dit te bereiken.

43. Je liet me nooit het contact met mijn doelen verliezen. Je zorgde ervoor dat ik gefocust en gedreven was. Bedankt dat je me hielp mijn dromen te bereiken.

44. Dit is zo’n gelukkige dag omdat ik me al die keren herinner dat het moeilijk was om de klus te klaren. Bedankt dat je me hielp, zelfs als ik dacht dat ik het niet kon. Ik hou van je.

45. Dank u voor uw bijdragen aan het succes van mijn project. Bedankt dat ik dit met uw hulp heb bereikt.

46. Ik ben zo trots om te zeggen dat ik dit allemaal bereik met jullie steun. Bedankt dat jullie mijn talenten en middelen niet verloren laten gaan, maar ervoor zorgen dat deze dag werkelijkheid wordt.

47. Ik schrijf u om u te laten weten dat uw daden een onuitwisbaar spoor van dankbaarheid in mijn hart hebben achtergelaten, en ik kan u nooit genoeg bedanken voor uw hulp bij deze prestatie.

48. Ik beloof je te helpen je dromen te bereiken, net zoals je mij hebt geholpen de mijne te bereiken. Bedankt voor deze prestatie.

49. Uw steun heeft aangetoond dat er soms een kameraadschap van vrienden nodig is om een droom waar te maken. Allemaal bedankt voor deze prestatie.

50. Ik vind het niet erg om dit weer met jou te doen. Ik vind het niet erg om grote dromen te dromen omdat ik jou heb. Bedankt dat je me geholpen hebt dit te bereiken. Ik hou van je.

Dank u citaten voor prestatie

Mijn dank uitspreken aan mensen die hun steentje hebben bijgedragen om mijn dromen en doelen te verwezenlijken. Ik wil u daadwerkelijk altijd dicht bij mijn hart houden en omdat woorden krachtig zijn, heb ik ervoor gekozen u te vertellen dat u mij dierbaar bent en dat ik u nu en altijd eer!

51. Woorden kunnen mijn dankbaarheid voor uw steun niet uitdrukken. Bedankt dat je mijn doelen haalbaar maakt. Ik hou van je.

52. Ik heb geen idee wat ik zonder jou zou doen. Bedankt om me te helpen deze grootsheid te bereiken.

53. Met jou verdwenen al mijn angsten en zorgen. Je gaf me het vertrouwen om als jong meisje te dromen. Bedankt dat je me daarbij geholpen hebt.

54. Uw steun heeft ons geholpen vanavond geschiedenis te schrijven. Dank u voor uw hulp bij het bereiken van deze grootsheid.

55. Als je de juiste kameraadschap hebt, is het makkelijker om je visie te bereiken. Bedankt voor al je hulp. Ik ben je dankbaar.

56. Dank je voor het lenen van meer dan je hand op het werk. Je gaf me je hele hart. Dank je dat je me hielp dit te bereiken. Ik hou van je.

57. Bedankt dat je geloofde dat ik het kon en me verder pushte om dit te bereiken. Ik zal jullie voor altijd waarderen en liefhebben voor jullie steun.

58. Uw wens om op elke manier te helpen heeft me geholpen deze nieuwe prestatie te volbrengen. Bedankt dat je me altijd zo steunt. Ik hou van jullie.

59. Ik had alle steun nodig want de reis was lang en de droom was groot. Bedankt dat je je betrouwbaar opstelt. Ik hou van je.

. Dankzij jouw hulp kon ik mijn dromen verwezenlijken. Dit heb ik voor altijd aan jou te danken. Bedankt voor je onwrikbare steun.

61. Jouw bijdragen hebben het spel voor mij veranderd. Bedankt dat ik deze prijs heb gekregen. Ik waardeer je.

62. Met jullie weet ik zeker dat ik nog vele meters zal lopen. Bedankt om me te helpen dit te bereiken.

63. Ik heb geen angst voor de toekomst omdat ik in het juiste gezelschap ben van vrienden die bewezen hebben voor mij te zijn en niet tegen mij. Dank u voor uw hulp om dit te bereiken.

64. Als ik een tweede kans had, zou ik jou weer als werkpartner kiezen. Bedankt voor je hulp.

65. Alle dromen kunnen uitkomen met de juiste steun. Bedankt om me te helpen dit te bereiken. Ik hou van je.

66. Je hebt nooit informatie voor me achtergehouden. Je zorgde ervoor dat ik toegang had tot alles. Bedankt dat je me geholpen hebt deze droom te verwezenlijken.

67. We zullen samen zoveel meer doen. Bedankt dat je me niet in mijn droom hebt laten slapen. Ik hou van je.

68. Nu weet ik waar echte vriendschap om draait. Het gaat erom je vrienden te helpen winnen. Bedankt voor je hulp bij deze prestatie. Ik beloof dat ik hetzelfde voor jou zal doen.

69. Bedankt dat je met mij de hoogste bergen hebt afgereisd om dit voor elkaar te krijgen. Ik zal je nooit vergeten.

70. Je zorgde ervoor dat ik de nodige middelen had om mijn droom te verwezenlijken. Ik zal je nooit vergeten. Bedankt.

71. Ik werd diep gesterkt door jullie constante bevestiging en liefde. Bedankt dat je in mij geloofde.

72. Ik zou niets veranderen als ik de macht had. Bedankt dat je me daarbij geholpen hebt. Ik hou zielsveel van je.

73. Oh, zal ik je mijn hart geven? Uw steun gedurende dit project was buitengewoon. Bedankt om me te helpen dit te bereiken.

74. Je bent een belangrijk deel van mijn succes. Zonder jou, zou ik er vandaag niet zijn. Ik hou van je.

75. Ik ben dankbaar dat je zag wat je in mij zag en besloot mijn hand vast te houden tijdens deze reis. Bedankt voor je hulp bij deze prestatie.

76. De vonken in je ogen terwijl je me aanmoedigde op deze reis zetten me meer dan wat dan ook in vuur en vlam. Bedankt dat je me aanmoedigde.

77. Ik zou dit graag opnieuw met jou doen, deze keer voor jou. Bedankt om me te helpen mijn dromen te verwezenlijken.

78. Hoewel onwaardig, gaf je me je hulp alsof je besloot mijn engel te zijn. Bedankt voor deze prestatie.

79. Je liet mijn tekortkomingen me nooit tegenhouden om mijn doelen te bereiken. Je bent de beste. Bedankt voor deze prestatie.

80. Je nam wat lasten van mijn schouders zodat ik dit kon doen. Bedankt dat je zo’n grote steun was. Door jou heb ik dit bereikt. Bedankt.

81. Voortdurend heb ik mijn kracht en inspiratie uit jou gehaald. Bedankt dat je me daarbij geholpen hebt.

82. Ik weet dat het een groot deel van je is om je te steunen. Ik ben zo dankbaar dat je dit deel van je aan mij hebt laten zien. Ik hou van je. Bedankt om me te helpen dit te bereiken.

83. Uw goede raad heeft me geholpen om mijn doelen te bereiken. Bedankt.

84. Ik hoefde niet te falen ook al was het mijn eerste proef, allemaal omdat jij ervoor zorgde dat je mentorschap voor mij openstond. Bedankt voor deze prestatie.

85. Ik ben zo ver gekomen omdat jullie van me houden. Bedankt om me te helpen deze grote droom te bereiken.

86. Ik zal niet vergeten hoe je me voedde en ervoor zorgde dat ik in de beste fysieke en mentale gezondheid verkeerde om deze dromen te verwezenlijken. Ik hou van je.

87. Zonder jou zou deze dag er niet zijn geweest. Bedankt dat je me mijn dromen niet hebt laten opgeven. Ik waardeer je.

88. Ik draag deze prestatie op aan jou, omdat je me hebt geholpen het potentieel te realiseren dat ik in me heb. Bedankt voor deze prestatie.

89. Ik ben van je gezelschap gaan genieten omdat je me het liefste en meest ondersteunende deel van je onthulde. Bedankt voor deze prestatie.

90. Ik ben niet bang om groots te dromen omdat ik goede vrienden heb zoals jij. Bedankt om me te helpen dit te bereiken.

91. Vergeet nooit dat ik van je hou en je waardeer voor je bijdragen aan het succes van mijn project. Je wordt zeer gewaardeerd.

92. Uw vriendschap is het mooiste aspect van het succes van dit project. Moge de hemel u belonen voor uw steun. Dank u.

93. Je laat me telkens glimlachen als ik me herinner hoe ondersteunend je was. Ik ben blij dat dit moment er is, en ik draag het op aan jou. Dank je.

94. Ik zal altijd van je houden omdat je een echte vriend voor me was tijdens dit project. Bedankt dat je besloot me te steunen. Ik hou van je.

95. Ik ben blij dat ik je glimlach van tijd tot tijd kon zien om me aan te sporen tijdens de uitvoering van dit project. Ik waardeer je echt voor deze prestatie.

96. Bedankt dat je me dit niet alleen hebt laten doen. Dat is misschien wel het mooiste deel van deze prestatie. Ik waardeer je.

97. Je bent zo goed in het motiveren van mij. Bedankt dat je het vuur in mij brandend houdt. Ik waardeer je voor deze prestatie.

98. Ik zal de woorden die je zei niet vergeten. Ze moedigden me aan. Bedankt voor je hulp.

99. Ik heb niets te vrezen als ik jou heb. Het betekent dat ik dit keer op keer zou kunnen doen. Bedankt dat je me hierbij helpt.

100. Er is geen betere partner in de wereld dan jij. Bedankt om me te helpen dit te bereiken. Ik waardeer je echt.

Iedereen moet worden erkend en gewaardeerd voor hun harde werk en weten dat hun bijdragen worden gewaardeerd. Deze bedankt voor de prestatie citaten kunnen worden geplaatst op uw status of geschreven op een kaart om uw diepste dankbaarheid uit te drukken aan uw weldoener. vriendelijk gebruiken.

Vergeet niet te reageren op een van de citaten en ze te delen met anderen op je sociale media platformen.

Bedankt.