Bedankt Voor Je Hulp Bij Mijn Groei.

Thank You for Helping Me Grow Quotes

Groeien als persoon is moeilijk, maar de beloningen die het oplevert zijn een van de belangrijkste redenen waarom mensen uitdagingen aangaan. We vinden het vaak vanzelfsprekend dat anderen ons helpen groeien en vergeten soms dankjewel te zeggen. Maar als we dankjewel zeggen, voelt de ander zich dankbaar.

We moeten diegenen bedanken die ons op weg helpen, ons voeden en aanmoedigen, ons hoop geven en ons steeds weer vooruit helpen. Iemand bedanken die je heeft geholpen te groeien en beter te worden is een geweldige manier om hem of haar terug te betalen voor al zijn of haar hulp en voor zijn of haar hulp onderweg.

Er wordt vaak gezegd dat dankbaarheid een van de hoogste vormen van bestaan is. Deze dankjewel voor het helpen groeien citaten hieronder zullen je helpen de juiste woorden te vinden om je dankbaarheid uit te drukken tegenover iemand die je heeft geholpen te groeien in het leven.

Bedankt voor je hulp bij mijn groei.

Bedankt voor het helpen groeien. Ik kan me niet voorstellen wie ik zou zijn zonder jullie in mijn leven. Jullie hebben me geholpen om elke dag een beter en sterker mens te worden, en ik ben er trots op dat ik jullie familie mag noemen. Ik ben dankbaar voor onze tijd samen.

1. Bedankt om me te helpen groeien. We zijn het niet altijd met elkaar eens, maar ik waardeer het dat je er bent om me op andere gedachten te brengen. Bedankt dat je me nieuwe tradities en manieren van denken leert. Bedankt voor je liefde en steun, je bent de beste!

2. Bedankt voor het helpen groeien als persoon. Ik waardeer je liefde en gezelschap. Bedankt dat je me altijd zo steunt, aanmoedigt en geduldig bent.

3. Bedankt dat jullie deel uitmaken van mijn leven. Jullie hebben me allemaal geholpen om op zoveel manieren te groeien. Ik ben dankbaar voor elk vriendelijk woord, elk hard woord, en alles daartussenin. Elke ervaring stapelt zich op en maakt me tot wie ik nu ben. Bedankt dat u de tijd neemt om het onder woorden te brengen en uw waardering met mij te delen.

4. Bedankt dat je een deel van mijn leven was en me hielp groeien. Ik had nergens kunnen komen zonder jou.

5. Het is niet makkelijk om op te groeien. Bedankt dat je me alles over het leven leert, wat ik wel en niet moet doen, en me door moeilijke dingen heen helpt. Ik weet dat je in me gelooft en dat betekent soms veel als ik aan mezelf twijfel.

6. Ik wil iedereen in mijn leven bedanken. Ik weet dat het een beetje cliché klinkt, maar als ik terugkijk naar waar ik begon en waar ik nu ben, ben ik echt dankbaar voor alle hulp en steun die ik heb gekregen. Het is een geweldige reis geweest, en jullie hebben me allemaal kracht gegeven toen ik dacht dat er niets meer over was. Heel erg bedankt!

7. Bedankt dat je er was, ik weet dat het moeilijk voor je was. En dat je me steunde en met me meeging, ook al deed het je emotioneel veel pijn. Je bent een goed, sterk persoon. Ik hou zoveel van je.

8. Bedankt dat je me hebt helpen groeien. Ik heb zoveel geleerd van de uitdagingen die we samen zijn aangegaan, en jij was het die me leerde hoe belangrijk het is om een goed mens te zijn met een sterk karakter.

9. Bedankt dat je me hebt helpen groeien. Je hebt me kansen gegeven om te ervaren waar ik in geloof en me in staat gesteld de veranderingen door te voeren die ik verlang.

10. Bedankt om me te helpen groeien en meer te worden dan ik ooit was. Ik weet dat je de beste bedoelingen had. Bedankt dat je me niet veroordeelt en me het zelf laat uitzoeken. Het is oké als je niet trots op me bent, maar bedankt dat je me nooit hebt opgegeven en me zoveel mogelijk bent blijven helpen als ik het nodig had.

11. Bedankt dat je me helpt te groeien en te ontwikkelen tot de persoon die ik wil zijn. Tijd met jou kunnen doorbrengen is een zegen. Je maakt het beste uit elke situatie. Ik hoop dat jij, door tijd met mij door te brengen, hetzelfde doet!

12. Bedankt dat je een belangrijk deel van mijn leven bent. Ik ben zo gelukkig om jou in mijn leven te hebben. Je bent er voor me geweest als ik je nodig had en hebt me geïnspireerd tijdens mijn reis als ondernemer. Bedankt dat je altijd goede moed en geluk in mijn leven hebt gebracht.

13. Bedankt dat je me altijd steunt. Al je bemoedigende woorden helpen me beter te presteren in mijn taken en ik heb veel geleerd door jou. Bedankt dat je er was toen ik troost en liefde het meest nodig had. Zonder jullie allemaal

14. Bedankt om me aan te moedigen mezelf te zijn, de kleine dingen te waarderen en te beseffen wat belangrijk is. Jullie hebben me allemaal zoveel geleerd op jullie manier en ik had niet door het leven gekund zonder jullie erbij. Ik koester jullie vriendschap meer dan jullie weten.

15. Bedankt dat je er altijd was en me door de moeilijke tijden in mijn leven hebt geholpen. Ik zou nooit kunnen zijn wie ik nu ben zonder jouw hulp, steun en liefde.

16. Bedankt om me te helpen opgroeien tot wie ik ben. De levenslessen die jullie me hebben geleerd zijn de beste die ik ooit heb geleerd, en ik zal altijd onthouden dat jullie er waren om me er doorheen te leiden. Ik hou van jullie allemaal.

17. Bedankt dat je me bijstond en me hielp groeien. Ik weet dat het niet altijd makkelijk was, vooral die keer dat we vorige maand uit elkaar gingen. Ik ben erg blij dat we het snel hebben kunnen oplossen en ik ben nog blijer dat we weer op de rails staan. Ik hou van jullie allemaal!

18. Bedankt dat je met me opgroeide en me hielp te groeien tot de persoon die ik nu ben.

19. Bedankt voor al je hulp en steun. Ik had niet zoveel kunnen doen zonder jullie hulp. Ik ben zo dankbaar dat ik meer tijd met jullie mag doorbrengen.

20. Ik ben deze site begonnen omdat ik me op bepaalde punten in mijn leven een beetje verloren en vastgeroest voelde. Dat jullie er allemaal voor me waren toen ik een duwtje in de rug nodig had om uit mijn comfortzone te komen, heeft me geholpen te groeien. Hoewel ik nog een lange weg te gaan heb, had ik het niet zonder jullie gekund.

21. Bedankt voor alle hulp die je me gegeven hebt. Sommige mensen geven er niet om, maar jullie wel en dat betekent veel. Ik weet dat ik niet makkelijk ben om van te houden. Ik kan humeurig zijn en soms slechte beslissingen nemen, maar jij bent er altijd om me te vergeven.

22. Bedankt dat je me bezocht en me opvrolijkte toen ik me down voelde. Je kocht me huiswerk en fastfood. Je hielp me opstaan na elke val en moedigde me aan bij elke stap.

23. Bedankt allemaal om me te helpen groeien tot de persoon die ik nu ben. Ik ben heel dankbaar dat ik zo’n familie, vrienden en inner circle om me heen heb waarmee ik kan praten.

24. Bedankt dat jullie me hebben geholpen me te ontwikkelen tot wie ik nu ben. Veel van mijn levenslessen zijn voortgekomen uit jullie aanwezigheid in mijn leven en ik ben dankbaar voor elke ervaring die we hebben gedeeld. Ik heb zoveel over mezelf en andere mensen geleerd door bij jullie te zijn.

25. Bedankt voor alle keren dat je naar me luisterde en me steunde. Bedankt voor al je hulp om dit mogelijk te maken. Ik waardeer alles wat je voor me gedaan hebt zeer.

26. Bedankt dat je er altijd voor me was. Elke keer dat ik hulp nodig had was je er voor me. Ik wens het beste voor je en ik weet zeker dat we elkaar ooit weer zullen ontmoeten…

27. Heel erg bedankt voor de hulp om mijn leven weer op de rails te krijgen. Ik had dit niet kunnen bereiken zonder al jullie hulp, adviezen en vooral aanmoedigingen.

28. Bedankt dat je me hebt helpen groeien door me veel kansen te geven om te leren, creatief te zijn en te slagen. Ik ben voor altijd dankbaar voor uw steun.

29. Bedankt om me te helpen groeien. Ik werk elke dag hard om mijn zwakheden te overwinnen en een beter mens te worden. Telkens als er een strijd is, put ik uit uw kracht en wijsheid.

30. Bedankt dat je me hebt geholpen om een sterker persoon te worden. Door al onze discussies, ben ik aan het groeien, leren en veranderen. Vanavond denk ik aan veel dingen en kan niet anders dan jullie allemaal bedanken.

31. Allemaal bedankt voor het helpen groeien als persoon. Ik hoop dat ik jullie ook heb helpen groeien. Jullie zijn allemaal erg belangrijk voor me en zullen dat altijd blijven.

32. Ik ben dankbaar voor iedereen in mijn leven. Jullie zijn er allemaal voor me als ik hulp nodig heb. Zonder jullie steun zou het heel moeilijk zijn om gefocust te blijven op gelukkig zijn, maar met jullie in de buurt kan ik alles bereiken.

33. Bedankt dat je de tijd neemt om met me te praten en me helpt groeien. Bedankt dat je er bent als ik je wijsheid en talent nodig heb.

34. Bedankt dat je er voor me was. Jullie steun heeft me geholpen het zover te schoppen, en zonder jullie hulp was ik niet zover gekomen.

35. Bedankt dat je er voor me bent als ik verdrietig ben, en als ik echt boos ben. Dank je dat je me aanmoedigt als ik een slechte dag heb gehad en een oppepper nodig heb.

36. Bedankt, bedankt en bedankt. Jullie maken deze gemeenschap zo geweldig en blijven me helpen groeien…

37. Bedankt, ik had het niet zonder jullie gekund… Duizenden likes, views, shares en comments! Jullie hebben van mijn eerste jaar op Instagram zo’n inspirerende en lonende ervaring gemaakt!

38. Bedankt! We konden het niet doen zonder jou.

39. Ik ben jullie allemaal zo dankbaar. Dank u geweldige mensen

40. Bedankt voor uw steun, het betekent alles voor me.

41. Bedankt dat je deel uitmaakt van mijn reis. Ik ben je dankbaar.

42. Je hebt me geholpen mijn grootste obstakels in het leven te overwinnen. Je bent de beste, met echt niemand zoals jij.

43. Bedankt om me te helpen groeien. Ik waardeer uw inspanningen.

44. Als mijn kind zegt « dank je dat je me helpt groeien ». Dit herinnert me aan de zegen van het ouderschap.

45. Bedankt om me te helpen groeien. Het was misschien niet de makkelijkste weg, maar wel de meest dankbare.

46. Hey, bedankt om me te helpen groeien. Hier is een grote dank van mij aan jou: je bedrijfsslogan.

47. Bedankt dat jullie me hebben helpen groeien en ik ben dankbaar voor jullie steun onderweg. Veel liefde en dankbaarheid!

48. Mijlpalen in het leven zijn de delicate draden die het weefsel van ons bestaan weven. Bedankt dat je me hebt helpen groeien, zonder jou was ik nooit de persoon geworden die ik nu ben.

49. Zoveel mensen hebben me geholpen te groeien. Ik ben dankbaar voor mijn vrienden en familie, leraren en mentoren, klanten en cliënten, en de almachtige.

50. Ik wil iedereen bedanken die me heeft geholpen te groeien op Instagram. Het geheim van succes is een gemeenschap van mensen die er zijn om elkaar te steunen.

51. Ik ben zo dankbaar dat ik jou en alle mooie mensen die ik onderweg heb ontmoet, heb ontmoet. Bedankt!

52. Bedankt om deel uit te maken van mijn reis. Ik hoop dat je blijft om te zien wat ik nog meer doe.

53. Mijn vermogen om u te bedanken is in de loop der jaren gegroeid.

54. Nu ik een boom ben, wat ga je dan doen?

55. Bedankt voor het delen van je gedachten. Ik sta altijd open om te bespreken hoe we samen uw doelen kunnen bereiken.

56. Deze levensreis is lang, maar de tijd die je hebt met een vriend zoals jij is kort. Ik dank je dat je deel uitmaakt van mijn leven en voor je vriendschap door de jaren heen!

57. Zoveel dingen om dankbaar voor te zijn, zoals jij. Bedankt voor het helpen groeien.

58. Je kunt niet altijd controleren wat er met je gebeurt, maar wel je houding. Blijf dankbaar, blijf positief en blijf vooral nederig.

59. Dank u voor uw hulp bij mijn groei – groei in mijn bedrijf, groei in mijn vak, en groei als mens. Ik ben dankbaar voor ieder van jullie.

60. Bedankt dat je me hebt geholpen te groeien, geestelijk, lichamelijk en spiritueel. Uit de grond van mijn hart, dank ik u voor een deel van mijn leven.

61. Bedankt dat je me hielp groeien, me steunde en inspireerde. Jouw begeleiding heeft me het gevoel gegeven een leider te zijn en me aangemoedigd moediger te zijn.

62. Ik zal je altijd dankbaar zijn dat je me geholpen hebt te groeien als persoon.

63. Bedankt dat je met me meegroeit en me ook helpt groeien. Ik waardeer je inspanning.

64. Ik had het niet zonder jou gekund, bedankt voor alle goede tijden die we gedeeld hebben.

65. Een van de belangrijkste dingen in ons leven is dankbaarheid, daarmee kunnen we alles verdragen en overleven.

66. Bedankt voor het helpen groeien. Dank je dat je me helpt en bijdraagt aan mijn groei.

67. Dank je dat je me helpt groeien. Bedankt om met mij te groeien. Bedankt om deze reis met mij te vieren. Ik hou van jullie allemaal.

68. Bedankt om me te helpen groeien. Ik waardeer je voor je inspanningen en bijdragen aan mijn groei

69. Bedankt voor de herinneringen. Bedankt voor de lessen. Bedankt voor het helpen groeien.

70. Ik wil mijn worstelende zelf bedanken voor het helpen groeien. « 

71. Groeien vergt moed en geloof. Bedankt dat je het makkelijker maakt om te groeien.

72. Bedankt voor jullie steun en hulp om mijn bedrijf te laten groeien. Ik waardeer alle liefde en steun!

73. Ik ben dankbaar voor de afgelopen 4 jaar die ik met jullie heb doorgebracht op deze groeireis.

74. Bedankt om deel uit te maken van mijn reis in deze geweldige gemeenschap. Ik waardeer jullie steun en feedback. Aarzel niet om contact op te nemen als je iets nodig hebt!

75. Je hebt mijn dromen laten uitkomen. Ik dank je, en het universum dankt je. De wereld is een betere plek door jou.

76. Ik wil jullie bedanken voor alle geweldige spullen die ik van mijn geheime kerstman heb gekregen. Ik waardeer je vrijgevigheid en hoop dat je een geweldig jaar hebt. Mogen al je dromen uitkomen!

77. Bedankt voor jullie voortdurende steun aan mij en mijn volgelingen. Het betekent veel voor me en ik ben blij dat jullie allemaal deel uitmaken van deze ervaring met mij!!!

78. Bedankt voor je steun tijdens mijn overgang. Ik ben dankbaar voor al je advies en troost. Sommige dagen waren moeilijk, maar je was er altijd om me te helpen problemen op te lossen.

79. Bedankt voor het helpen groeien en volwassen worden. Bedankt dat je me hebt geleerd hoe ik het leven moet leven en een beter mens moet zijn. Bedankt dat je er voor me was in mijn moeilijke tijden.

80. Bedankt om me te helpen groeien tot de persoon die ik nu ben. Bedankt dat je er voor me was toen ik mijn angsten moest overwinnen. Als we samen zijn, is onze liefde een vuur dat onze harten doet smelten.

81. Bedankt voor de herinneringen. Bedankt voor de lessen. Bedankt voor het helpen groeien.

82. Groeien vergt moed en geloof. Bedankt dat je het makkelijker maakt om te groeien.

83. Bedankt om me te helpen groeien tot de sterke vrouw die ik nu ben. Mijn beste ligt nog voor me.

84. Bedankt voor het helpen groeien door de uitdagingen van het leven.

85. Bedankt voor al je hulp vandaag. Ik had niet zoveel kunnen groeien zonder jou.

86. Bedankt om deel uit te maken van mijn reis. Het beste moet nog komen.

87. Wat zou ik zijn zonder jou? Bedankt voor de liefde en inspiratie door de jaren heen.

88. Ik ben zo dankbaar voor alle mensen in mijn leven die me hebben geholpen de persoon te worden die ik nu ben. Bedankt, zoon, moeder en vader.

89. Ik ben dankbaar voor de hulp die je me hebt gegeven om mijn bedrijf te laten groeien en vaardigheden te verwerven waarvan ik nooit had gedacht dat ik ze had.

90. Ik zou niet zijn wie ik nu ben zonder jou. Je hebt een beter mens van me gemaakt en daar ben ik je zo dankbaar voor.

91. Ik ben zo dankbaar dat ik jou in mijn leven heb!

92. Ik heb zoveel geleerd van de ongelooflijke mensen die ik heb ontmoet, ik ben dankbaar voor hen allemaal en hun verhalen.

93. Ik heb me nog nooit zo geliefd gevoeld en bedankt om me te helpen groeien.

94. Dank aan alle mensen die me hebben geholpen om een betere man te worden…

95. Bedankt voor uw steun dit jaar. Ik ben dankbaar dat ik een baan heb waardoor ik zoveel tijd met mijn gezin kan doorbrengen en dank u voor uw hulp bij mijn groei.

96. Wees altijd dankbaar voor de mensen die je helpen groeien en je inspireren om een betere versie van jezelf te zijn.

97. Allemaal bedankt voor jullie steun, liefde en bemoedigende woorden. Ik had het niet zonder jullie gekund!

98. Bedankt om me te helpen groeien, een beter mens te worden, en minder te geven om wat anderen denken.

99. Bedankt voor de herinneringen, mijn vriend. Je bent een zegen voor me en ik ben je dankbaar.

100. Ik wil jullie allemaal bedanken voor het meereizen op deze ongelooflijke reis. Jullie zijn een inspiratie.

Bovenal hoop ik dat je uit deze dankbetuigingen hebt geleerd dat het belangrijk is om waardering te tonen voor anderen. Dit geldt voor de kleine dingen in het leven zoals iemand bedanken voor een compliment of het helpen bij een opdracht, of de grote dingen zoals het waarderen van je ouders en andere geliefden voor hun begeleiding door het leven.

Waardering tonen is een van de beste geschenken die je kunt geven, omdat het niet alleen de ontvanger een goed gevoel geeft over wat hij of zij voor jou heeft gedaan (zelfs als het iets onbeduidends was), maar ook jou helpt, vanwege het positieve perspectief dat we hebben als we anderen waarderen. Dit positieve perspectief leidt niet alleen tot een betere geestelijke gezondheid, maar blijkt ook het welzijn van mensen te vergroten.