Bedankt Voor Je Komst.

Soms komen mensen op het juiste moment in je leven, en merk je dat je dagen daardoor helderder en beter worden. Het is belangrijk om dankbaar te zijn voor deze mensen die voor je verschijnen, je opbeuren en inspireren, je helpen of je iets leren.

Ongeacht de relatie is opdagen om iemand te steunen een ware test van loyaliteit en dankbaarheid tonen aan iemand die voor je opkwam kan zo eenvoudig zijn als het erkennen van iemands hulp of deelname door hem een berichtje te sturen, een bedankkaartje of zelfs door mondelinge mededelingen.

Wanneer iemand voor je opkomt, of het nu een vriend, familielid, significante andere, of collega is – het beste wat je kunt doen is die persoon laten weten door waardering te tonen. Daarom heb ik hieronder deze mooie lijst met bedankjes voor het komen opdagen citaten voor je verzameld.

Bedankt voor je komst.

Bedankt dat jullie er waren op de momenten dat ik jullie nodig had. Soms heb ik het gevoel dat ik veel alleen vecht. Ik ben blij dat jullie er allemaal zijn als mijn back-up in alles. Jullie zijn echte vrienden en mensen die van me houden. Jullie steun betekent veel voor me.

1. Bedankt dat je er bent. Bedankt dat je er bent. En bedankt voor de liefde en steun. Het betekent de wereld voor mij.

2. Bedankt dat je altijd komt opdagen. Bedankt dat je er bent als het goed en slecht gaat. Bedankt dat je begrijpt dat ik een controlefreak ben en dat ik soms erg moeilijk kan zijn om mee om te gaan. Maar vooral bedankt dat je me helpt het beste uit mezelf te halen.

3. Bedankt dat je er was als ik je nodig had en dat je de beste energie had. Ik heb altijd genoten van de tijd die we samen doorbrachten, of het nu ging om praten over het leven of om een leuk uitstapje. Bedankt dat je een positief persoon was om bij te zijn.

4. Bedankt dat jullie er voor me waren in goede en slechte tijden. Ik ben zo dankbaar om jullie allemaal in mijn leven te hebben en zal het nooit vergeten.

5. Bedankt dat je er was, vooral toen ik je het meest nodig had. Het betekende zoveel voor me, en ik weet niet hoe ik het zonder jou had gered.

6. Bedankt dat je voor me opkomt. Soms ben ik een beetje een puinhoop en niet leuk om bij te zijn, maar je vindt nog steeds manieren om me te motiveren en blij te maken. En ik wil je uit de grond van mijn hart bedanken dat je er bent als ik hulp nodig heb met iets, wat dan ook. Dank je. Dank je. Heel erg bedankt.

7. Bedankt dat jullie allemaal voor me opkwamen toen het slecht ging, jullie hebben me zo geholpen toen ik het nodig had. Ik weet niet waar ik zou zijn zonder al jullie hulp. Jullie zijn allemaal de beste vrienden die ik me kan wensen.

8. Bedankt dat jullie naar mijn 21ste verjaardagsfeestje zijn gekomen. Ik was dolblij dat jullie allemaal de moeite namen om er te zijn. Ik kreeg tranen in mijn ogen toen jullie gisteravond allemaal samen zongen. Ik wist toen dat ik veel geweldige vrienden had gemaakt en dat ik altijd mensen om me heen zal hebben om me te steunen als ik opgroei.

9. Jullie zijn geweldig geweest. Jullie hebben me nooit in de steek gelaten. Bedankt dat jullie mijn vrienden zijn. Ik waardeer jullie!

10. Bedankt dat jullie er allemaal zijn, in de verte en vlak naast me. Het betekent veel voor me.

11. Bedankt dat je aanwezig bent en opduikt op mijn belangrijke levensmomenten. Bedankt dat je er voor me was toen ik je hulp nodig had.

12. Bedankt dat je opdook bij de belangrijkste gebeurtenissen en ceremonies in mijn leven. Bedankt dat je me hebt geholpen toen ik het het meest nodig had. Ik ben dankbaar dat ik zulke geweldige mensen om me heen heb.

13. Bedankt dat je er bent en opdaagt wanneer ik je nodig heb! Je belt me altijd om te zien hoe het gaat.

14. Bedankt dat je er voor me bent en een deel van mijn leven bent. Ik waardeer alles wat je hebt gedaan, en de moeite die je steekt in wat je doet. Ik ben dankbaar dat we elkaar in ons leven hebben en ik ben zo blij dat we dit moment mogen delen.

15. Bedankt om naar mijn show te komen. Ik weet dat het op het laatste moment was, maar het betekent veel voor me dat je kwam. De morele steun die jullie me geven betekent alles voor me. Ik hou zoveel van jullie allemaal en ik had het niet zonder jullie kunnen doen!

16. Bedankt dat je er altijd bent als ik je nodig heb. Of het nu in goede of slechte tijden is, weet dat ik er ook voor jou zal zijn. Ik ben dankbaar dat ik je in mijn leven heb.

17. Bedankt dat je bent gekomen. Ik ben zo dankbaar dat ik dit niet alleen hoef te doen. Jullie zijn de beste vrienden/familie die iemand zich kan wensen en ik ben blij dat ik jullie allemaal in mijn leven heb.

18. Heel erg bedankt dat jullie allemaal naar mijn verjaardagsfeestje zijn gekomen. Ik ben blij dat ik geweldige mensen in mijn leven heb die me steunen en er voor me zijn als ik hulp nodig heb.

19. Ik hou van jullie allemaal. Bedankt dat jullie er waren toen ik jullie het meest nodig had.

20. Bedankt dat je me inspireert, me troost en me helpt in deze moeilijke tijden. Ik weet dat ik altijd op je kan rekenen om er voor me te zijn, zelfs als ik het gevoel heb dat het bergafwaarts gaat en niemand anders er iets om geeft.

21. Bedankt voor het komen en doorstaan. De dankbaarheid zit diep. Soms voel ik me alsof jullie de enigen zijn die aan mijn kant staan, maar ik ben zo dankbaar dat jullie er voor me zijn. Bedankt dat je een baken van licht bent in de duisternis.

22. Bedankt voor het komen en doorzetten. Ik voelde me verloren, maar met jouw steun en vriendschap komt alles goed.

23. Bedankt voor alle keren dat je me hebt opgehaald. Ik denk dat geen van ons beiden deze moeilijke periode door zou komen zonder jouw vriendschap.

24. Bedankt dat je altijd komt opdagen, wat er ook gebeurt. Je bent een echte vriend, en ik ben zo gelukkig je in mijn leven te hebben!

25. Bedankt dat jullie er voor me zijn in deze moeilijke tijd. Mijn familie is fantastisch en mijn vrienden hebben me op de been gehouden toen ik het gevoel had dat ik ging vallen.

26. Bedankt dat je voor me opkwam in mijn tijd van nood. Bedankt dat je geeft om wat er in mijn leven gebeurt en om mijn gevoelens. Bedankt dat je me probeert te helpen met waar we ook mee te maken hebben. Ik ben zo dankbaar dat ik jullie allemaal in mijn leven heb!

27. Bedankt om naar mijn verjaardagsfeestje te komen en mij te vieren! Ik was zo ontroerd toen ik jullie gezichten zag, jullie stemmen hoorde en jullie liefde voelde. Ik voelde me geweldig en gul.

28. Ik ben dankbaar dat je in mijn leven blijft opduiken en ik beloof je te blijven opduiken in het jouwe. Ik ben ook blij dat we elkaar hebben door ups en downs, net als iedereen op deze lijst.

29. Bedankt dat je vandaag deel uitmaakt van mijn leven. Ik hou van je knuffels, je lach en je grappen. Je bent geweldig!

30. Bedankt dat je er altijd was en voor me opdook als ik je nodig had. Bedankt dat je naar me luisterde toen ik je nodig had en bedankt dat je me door moeilijke tijden in mijn leven hebt geholpen.

31. Bedankt dat jullie altijd komen opdagen en met oplossingen komen voor problemen. Het verbaast me dat zelfs als dingen niet goed uitpakken, we er toch met een positieve instelling doorheen komen. Ik hou van jullie allemaal, bedankt dat jullie er voor me zijn.

32. Bedankt dat jullie er zijn, dat jullie me steunen en aanmoedigen, dat jullie er zijn in tijden van stilte en dat jullie doorzetten. Jullie zijn er allemaal en altijd. Heel erg bedankt. Ik zal jullie nooit teleurstellen.

33. Bedankt dat je op mijn diploma-uitreiking en de ceremonie was. Door jullie voelde ik me beter en ik kon zien hoe enthousiast jullie waren om me dokter te zien worden en dat heeft me meer gemotiveerd dan enig ander moment in mijn leven. Jullie hebben jullie harten geopend, me aangemoedigd en aangemoedigd tijdens mijn studie. Bedankt!

34. Jullie hebben allemaal het verschil gemaakt, de jaren dat ik niets had en jullie waren er voor mij. Ik wou dat ik meer voor jullie terug had kunnen doen. Ik wilde jullie allemaal laten weten dat dit mijn manier is om te zeggen dat ik van jullie hou.

35. Bedankt voor het komen opdagen op mijn evenement. Het was een succes dankzij jullie steun en hulp. Ik had het niet zonder jou kunnen doen.

36. Bedankt dat je er bent als ik je nodig heb. Bedankt dat je deel uitmaakt van mijn leven. Dank je dat je jezelf bent.

37. Bedankt dat jullie er voor me waren. Het was fijn om zoveel liefde en steun te krijgen. Ik had niets kunnen doen zonder jullie.

38. Bedankt dat je op het bruidsfeestje was. Je vulde de kamer met gelach en liefde. Ik voelde me heel speciaal, vooral toen iedereen zulke mooie cadeaus gaf. Jullie hadden niet vrijgeviger kunnen zijn.

39. Bedankt voor het komen opdagen en doorzetten. Ik ben zo dankbaar voor mijn vrienden en geliefden, die me op allerlei manieren hebben geholpen. Mijn leven is zoveel beter door jullie steun!

40. Bedankt voor je harde werk en je steun. Telkens als ik me overweldigd voelde door mijn problemen kwam je opdagen en hielp je me ze op te lossen en adviseerde je me hoe ik ze in de toekomst kon aanpakken. Bedankt voor je geduld met mij het afgelopen jaar.

41. Bedankt om naar mijn feestje te komen. Ik ben blij dat jullie er zijn. Soms, als ik het gevoel heb dat niemand om me geeft, zorgen jullie er allemaal voor dat ik weet dat jullie er voor me zijn. Dat maakt alle verschil in de wereld.

42. Bedankt dat je voor me opkwam toen ik hulp nodig had. Ik ben zo dankbaar dat ik vrienden zoals jullie heb. Je steun betekent veel voor me en je hebt me op een aantal grote manieren geholpen.

43. Bedankt voor alle steun in deze hectische tijd. Het verwarmde mijn hart om zoveel ondersteunende mensen op mijn bruiloft te zien.

44. Bedankt dat je kwam opdagen en doorging. Dat je aan de telefoon bleef, zelfs toen je vriend boos op je was. Je raapte me op toen ik down was en veroordeelde me niet. Ik zal nooit vergeten hoeveel je me hebt geholpen, tot het einde van deze reis.

45. Bedankt voor jullie komst en inzet op mijn grote dag. Het was een prachtige dag met veel liefde, gelach, prachtig landschap en heerlijk eten. Ik waardeer alles wat je voor me doet. Ik hou van je.

46. Bedankt dat je naar mijn feestjes komt en me helpt als ik je nodig heb. Het betekent veel voor me. Jullie zijn een geweldige groep mensen. Ik ben blij dat ik jullie allemaal vrienden mag noemen.

47. Bedankt dat je er bent als ik je nodig heb, dat je komt opdagen en me verrast. Ik heb alle mooie geschenken, bloemen en bemoedigende woorden gewaardeerd.

48. Bedankt voor alles wat je deed en blijft doen. Ik weet dat het nu stressvol is, maar deze situatie zou veel erger zijn zonder jou. Bedankt dat je er bent en op elke mogelijke manier helpt.

49. Bedankt dat je naar mijn werkwinkel kwam en bedankt dat je me steunt op sociale media.

50. Bedankt dat je er bent als ik je het meest nodig heb. Ik voel me gezegend dat er mensen in mijn leven zijn die me steunen en van me houden, wat er ook gebeurt. Jullie aanwezigheid is van onschatbare waarde voor mij, meer dan wat dan ook op deze aarde.

51. Bedankt dat je altijd komt opdagen als ik je nodig heb. Jullie zijn mijn broers, zussen en soms zelfs mijn ouders en ik weet dat ik op jullie kan rekenen, wat er ook gebeurt. Bedankt dat je me altijd aanmoedigde en mijn hoofd omhoog hield als het moeilijk was.

52. Bedankt dat je naar mijn kunsttentoonstelling kwam en me steunde. Toen ik niet wist hoe ik mijn foto’s aan de muur moest hangen, was jij er om te helpen.

53. Bedankt voor het vertrouwen en het geloof in mij in moeilijke tijden. Ik zou dit niet kunnen zonder de steun van mijn dierbaren.

54. Allemaal bedankt voor alles. Er zijn geen woorden om de diepte van dank en liefde in mijn hart uit te drukken!

55. Heel erg bedankt voor alle liefde en steun tijdens deze moeilijke tijd. Het betekent veel voor me.

56. Bedankt dat je het met me komt vieren. Ik heb aan deze dag gedacht sinds hij werd aangekondigd. Het is leuk om te zien dat mijn dierbaren samenkomen om me te steunen bij een gedenkwaardige gebeurtenis.

57. Bedankt voor al je hulp en steun. Ik weet dat deze reis moeilijk is, en bedankt dat je er altijd voor me bent, of je me nu belt om erover te praten of de tijd neemt om met me mee naar huis te lopen.

58. Bedankt dat jullie er zijn en mijn cheerleaders zijn. Ik weet dat het moeilijk is om over « het project » te praten, maar het betekent veel dat jullie er zijn en me aanmoedigen om door te gaan. Zonder jullie steun was deze dag niet mogelijk geweest.

59. Bedankt dat jullie altijd voor me klaarstonden, vooral toen ik ziek was. Bedankt dat jullie allemaal een verschil maken door er te zijn.

60. Bedankt dat je er voor me was. Ik weet dat het niet makkelijk was, maar je kwam altijd opdagen en deed een extra stap. Woorden kunnen nooit uitdrukken hoe dankbaar ik ben voor je liefde en steun.

61. Bedankt dat je er altijd voor me bent, met me viert als ik een overwinning heb en me door de moeilijke tijden heen helpt. Ik ben erg dankbaar dat je in mijn leven bent. Bedankt dat je er altijd voor me bent.

62. Bedankt dat je er voor me was tijdens de moeilijke dagen. En bedankt dat je er bent op de goede dagen.

63. Bedankt dat je er voor me bent en dat je dit allemaal de moeite waard maakt. Bedankt dat je me bij elke stap hebt geholpen, zelfs toen ik het me niet realiseerde.

64. Bedankt voor het opdagen. Het geeft zoveel betekenis aan het evenement; ik ben blij dat we allemaal tenminste één ding gemeen hebben. Bedankt voor de spullen die ik nodig heb en voor je steun.

65. Bedankt voor je steun en aanmoediging, je zorgzame hart en onvoorwaardelijke liefde. Je bent altijd voor me opgekomen als ik je nodig had. Bedankt dat je er echt voor me was.

66. Bedankt dat je er voor mij en mijn familie was in deze moeilijke tijd. Uw aanwezigheid betekent veel voor ons.

67. Bedankt dat je kwam opdagen toen ik je hulp nodig had bij dat project/onderzoek. Dank je dat je altijd komt opdagen. Als ik je hulp nodig heb, ben je er voor me. Dank aan al mijn geliefden en vrienden die in mijn leven blijven verschijnen.

68. Bedankt voor het komen opdagen en het tonen van jullie liefde. Wat ik doe is alleen mogelijk omdat jullie komen opdagen en me steunen op de beste manier. Ik heb geluk dat ik jullie allemaal heb. Zonder jullie liefde en aanmoediging zou er geen…

69. Heel erg bedankt voor jullie steun. Bedankt dat je in me geloofde, zelfs toen ik mijn visie niet met je deelde. Je liefde en steun zijn vaak een redding geweest en ik ben blij dat we elkaar hadden in zo’n moeilijke tijd.

70. Bedankt dat jullie er zijn. Jullie weten het misschien niet, maar ik merk jullie steun en liefde. Ik hoop dat ik in de toekomst mijn dankbaarheid kan tonen voor deze kleine daden van vriendelijkheid.

71. Bedankt dat jullie er allemaal waren op een van de ergste dagen ooit. Ik weet dat velen van jullie zich hulpeloos voelden, dus ik wil mijn waardering uitspreken voor jullie steun en bezorgdheid. Ik hou van ieder van jullie.

72. Iedereen bedankt voor jullie aanwezigheid en hulp met het nieuwe huis. Ik weet dat er spannender plaatsen zijn om te zijn, maar jullie stonden allemaal achter me. Ik weet dat er moeilijke tijden aankomen, maar ik steun jullie ook.

73. Bedankt voor je liefde en steun. Jullie hebben me door een moeilijke tijd in mijn leven geholpen. Ik ben zo blij met mensen zoals jullie. Wat je ook nodig hebt, ik zal er voor je zijn.

74. Bedankt dat je er voor me was. Bedankt voor je steun en aanmoediging. Bedankt dat je het goede voorbeeld geeft en me stimuleert om een beter mens te worden.

75. Ik ben jullie allemaal zo dankbaar dat jullie me door dit alles heen gesteund hebben. Ik kijk uit naar de mooie tijden die we in de toekomst samen zullen doorbrengen.

76. Ik wil jullie bedanken voor alle steun en liefde die jullie me geven.

77. Dank aan iedereen die is komen opdagen en me heeft geholpen in mijn tijd van nood. Ik weet dat sommige mensen uitgeput moeten zijn van de laatste weken, maar jullie kwamen allemaal en waren ongelooflijk aardig en gul.

78. Ik ben dankbaar dat ik zulke goede vrienden en geliefden in mijn leven heb. Jullie zijn zo speciaal voor mij en ik zou veel dingen niet zonder jullie kunnen doen, dus bedankt dat jullie er altijd zijn.

79. Bedankt om vandaag te komen en me te tonen hoeveel jullie om me geven. Ik had niet gedacht dat er zoveel mensen zouden komen om me succes te wensen met mijn nieuwe carrière. Jullie zijn geweldig omdat jullie er voor me zijn.

80. Bedankt dat je er was toen ik je nodig had. Ik had een moeilijke tijd, maar ondanks dat waren jullie er voor me. Jullie zijn de beste vrienden en geliefden in de wereld.

81. Heel erg bedankt dat jullie er zijn en me op vele manieren hebben geholpen. Ik heb geluk dat ik zulke geweldige mensen in mijn leven heb.

82. Bedankt om naar mijn show te komen. Ik was een beetje nerveus, maar toen het voorbij was, gaf jullie steun – en die van iedereen – me een goed gevoel. Het is aardig van je om te komen, zelfs als je weet dat ik een beetje nerveus ben. Bedankt dat je er voor me was.

83. Dank u voor uw komst naar mijn inzamelingsactie en uw hulp om geld in te zamelen voor het onderwijs van mijn kinderen. Ik ben erg blij dat ik met uw steun een verandering in mijn gemeenschap kan bewerkstelligen.

84. Bedankt dat jullie allemaal zijn gekomen om mijn verjaardag te vieren. Bedankt voor de cadeaus, kaarten en aanmoedigingen. Ik voel me gezegend met zo’n geweldige en ondersteunende groep vrienden en familie.

85. Bedankt voor al je hulp, aanmoediging en advies die je me gaf toen ik in een moeilijke situatie zat. Bedankt dat je er was en voor me klaarstond en me er doorheen hielp.

86. Bedankt voor jullie komst, ik kan altijd op jullie rekenen. Jullie zijn echte vrienden. Bedankt dat je me hielp toen ik het het meest nodig had. Bedankt om altijd in mij te geloven.

87. Bedankt dat jullie er altijd zijn, goede of slechte tijden. Jullie betekenen allemaal zoveel voor me en ik zal jullie altijd dankbaar zijn voor wie jullie zijn in elk deel van mijn leven.

88. Bedankt dat je altijd voor me opkwam, zelfs als ik chagrijnig en slecht gehumeurd was. Bedankt dat je me niet opgeeft. Hoe slecht de dingen ook gaan, het is fijn om te weten dat ik mensen heb die me hoe dan ook bijstaan.

89. Bedankt dat je er voor me was. Ik weet niet wat ik zou doen zonder jouw steun; je was er altijd als ik aanmoediging en hulp nodig had.

90. Bedankt dat jullie er allemaal waren en mij steunden toen ik jullie nodig had. Toen ik alleen in die kamer zat, wist ik tenminste dat ik jullie steun had, wat er ook gebeurde. Allemaal heel erg bedankt!

91. Bedankt dat je er voor me was in mijn slechtste tijden. Bedankt dat jullie me geholpen hebben. Jullie zijn allemaal geweldige mensen.

92. Heel erg bedankt dat je er was om me bij te staan in alle moeilijkheden die het leven me heeft bezorgd. Ik heb veel geluk met vrienden zoals jij in mijn leven.

93. Bedankt voor alle manieren waarop je me geholpen hebt. Ik weet dat het niet makkelijk voor je was en dat je veel hebt opgeofferd om er voor mij te zijn. Ik ben je erg dankbaar. Ik had dit allemaal niet kunnen doen zonder jouw hulp.

94. Bedankt dat je er voor me was toen ik hulp nodig had/op kwam dagen bij mijn kunsttentoonstelling/ toen ik het moeilijk had met werk zoeken/ toen ik me depressief voelde en uit mijn rol viel. Het betekent zoveel voor me.

95. Bedankt dat je er was toen ik je nodig had. Het was leuk en we zijn samen door moeilijke tijden gekomen. Nu is het tijd om te vieren, ik ben zo blij dat ik jullie gevonden heb en dat we nu hier samen zijn. Bedankt dat jullie er altijd voor me zijn. Veel liefs!

96. Bedankt dat je er voor me bent als ik je nodig heb. Bedankt dat je erop vertrouwde dat ik het zou redden en het zei toen ik het moest horen.

97. Heel erg bedankt dat jullie mijn verjaardag komen vieren. Ik kan jullie niet vertellen hoeveel het voor me betekent dat jullie hier zijn op mijn speciale dag. Het is belangrijk voor me dat jullie elkaar leren kennen, want we willen hechter worden als vrienden en familie.

98. Bedankt voor het komen en doorzetten. Je hebt me geholpen met plannen en ideeën, me geholpen de dingen vanuit een ander perspectief te zien, en me de extra motivatie gegeven die ik nodig had om door te gaan. Ik zal dit nooit vergeten.

99. Bedankt dat jullie allemaal op tijd waren en in noodgevallen konden komen. Ik had jullie nodig om de lichten, extra tafels en stoelen op te zetten gisteren toen de cateraar niet kon leveren. Zeer gewaardeerd!

100. Bedankt dat jullie er waren en het leven met mij vierden. De steun betekent nu alles voor me.

101. Bedankt dat je er bent. Ik weet dat het niet altijd makkelijk is om bij iemand te zijn die het moeilijk heeft, maar je bent altijd ondersteunend geweest en een schouder waar ik op kan leunen. Je hebt me nooit in de steek gelaten. Bedankt.

102. Bedankt dat je er bent als ik je nodig heb. Als het leven niet zo leuk is, maakt jullie steun en liefde het een stuk makkelijker om me niet down te voelen. Ik hou van jullie allemaal!

103. Bedankt dat jullie er waren toen ik mijn spullen bij elkaar zocht. Jullie waren allemaal zo aardig en behulpzaam. Dit was niet mogelijk geweest zonder al jullie steun!

104. Bedankt dat je kwam toen ik je nodig had en dat je er was. Ik kan dit niet zonder jou, en je steun betekent zoveel voor me. Bedankt.

105. Bedankt dat je er was en doorging. Ik weet dat je dat niet hoefde te doen om er voor mij te zijn, maar ik ben zo blij dat je het deed. Ik zal je nooit genoeg kunnen bedanken. Je bent de meest geweldige persoon.

106. Bedankt voor het opdagen, doorkomen en me helpen. Ik waardeer je meer dan je weet.

Waardering tonen is een essentieel aspect van het leven, en ik hoop dat je deze verzameling bedankjes voor het opduiken nuttig vond. Laat me alsjeblieft weten wat je van deze post vindt in de commentaarsectie. Dank u.