Bedankt Voor Uw Attentiewaarde Citaten

Thank You for Your Thoughtfulness Quotes

Er zijn mensen in ons leven die goed voor ons zijn. En dan zijn er bijzondere mensen die ons inspireren en ons maken tot wie we zijn. Deze mensen geven ons motivatie en hoop, en laten ons ten goede veranderen door hen te kennen.

Deze mensen verrijken ons leven en ze zetten ons in hun gedachten. En we hoeven ze alleen maar te laten weten hoeveel hun attentheid voor ons betekent, tenminste af en toe.

Nadenken is een manier van zorgzaamheid, die op vele manieren kan worden getoond. Als u mensen waardeert om hun bedachtzaamheid en de moeite neemt om op te merken wanneer zij het juiste doen, dan zult u niet alleen meer van dat gedrag zien, maar kunnen zij die informatie ook gebruiken om hen te helpen bij hun besluitvorming.

Wanneer was de laatste keer dat u iemand bedankte voor zijn attentheid? Een beetje waardering kan een lange weg gaan, vooral voor degenen die attent zijn voor anderen. Als je op zoek bent naar citaten over bedachtzaamheid, of liefde en waardering, heeft deze lijst met bedankjes voor je bedachtzaamheid je gedekt.

Maak je keuze en stuur het naar die persoon die zo attent voor je is geweest.

Dank u voor uw doordachte citaten

Bedankt voor alle attente dingen die je doet. Elke actie die u onderneemt is een uiting van uw zorg en bezorgdheid voor mij. Ik waardeer alles wat u doet om mij te helpen en ik beschouw uw hulp niet als vanzelfsprekend. Dank u voor uw attentheid.

1. Bedankt dat je zo attent en attent bent bij het kopen van vakantiecadeaus. Ze zijn altijd precies wat ik wilde en nodig had.

2. Bedankt dat je aan me dacht en zo attent was. Het was echt lief van je om vooruit te denken en mijn familie te helpen met het verjaardagscadeau. Bedankt!

3. Bedankt voor alle cadeaus die je me gaf voor mijn verjaardag. Het is lang geleden dat ik zoveel attente cadeaus van mensen heb gekregen. Ik hou van ze allemaal en kan niet wachten om ze te gebruiken!

4. Bedankt voor de kaarten met het geld. Ik hou ervan, en het was zo attent van je om dat te doen.

5. Bedankt voor alle dingen die je doet. Je merkt het misschien niet, maar ze betekenen veel. Ik hou zoveel van je.

6. Bedankt dat je zo aardig voor me bent. Bedankt dat je aandachtig en attent bent als we samen zijn. Bedankt dat je er altijd bent als ik je nodig heb en bedankt dat je nooit mijn verjaardag en onze verjaardag vergeet. Bedankt dat je de meest geliefde ooit bent.

7. Bedankt voor je bedachtzaamheid. Je dacht aan mij toen je deze leuke cadeaus kocht. Ik was verrast ze te ontvangen, want ik had niet verwacht dat je iets voor me zou kopen deze feestdagen. Ik waardeer uw vrijgevigheid en het betekent veel voor mij.

8. Bedankt voor je attentheid. Ik voel me geweldig als ik een kaart of een cadeau van je krijg. Het maakt altijd mijn dag, week en maand goed als iemand me een attent berichtje stuurt of me uitnodigt om ergens heen te gaan waar het leuk is. Heel erg bedankt!

9. Bedankt voor alle attentie, zorg en liefde die je me mijn hele leven hebt gegeven. Ik ben erg dankbaar dat we elkaar hebben en dankbaar voor elk klein ding dat je hebt gedaan om me te helpen geluk te vinden.

10. Bedankt voor de attente kaarten en cadeaus die ik heb ontvangen. Het is fijn om te weten dat je aan me denkt, zelfs als ik er niet ben.

11. Bedankt dat je altijd aan me denkt, zelfs als ik niet op mijn best ben. Ik zal veranderen en op een dag een beter mens worden, omdat jij er altijd bent om een helpende hand te bieden. Ik waardeer je vriendelijkheid.

12. Bedankt om aan me te denken. Het betekent veel voor me dat je naar me vroeg, me hielp en aan me dacht in deze moeilijke tijd. Ik waardeer het.

13. Bedankt dat je altijd aan me denkt en mijn dag mooier maakt. In de kleine dingen die je doet en die ik opmerk en waardeer, heb ik geluk dat je in mijn leven bent.

14. Bedankt dat je er altijd voor me bent. Je bent zo attent en houdt van me, wat ik ook doe of zeg! Je weet me aan het lachen te krijgen, zelfs op de slechtste dagen. De liefde en zorg die je me geeft is iets wat ik nooit zou kunnen vervangen; bedankt daarvoor.

15. Bedankt dat je zo attent bent. Ik hou van alle verrassingen die op mijn deurmat vallen. Ze maken me altijd blij en zijn een geweldige manier om stress te verlichten.

16. Bedankt voor alle prachtige cadeaus die je me dit jaar hebt gegeven. Het maakte niet uit of ze heel duur waren of iets dat je zelf had gemaakt, ze waren allemaal speciaal en attent. Bedankt dat je zoveel doet om me gelukkig te maken.

17. Bedankt voor alle attente kaarten, bloemen en e-mails. Het betekent veel voor me dat je aan me dacht en die dingen stuurde.

18. Bedankt voor de prachtige cadeaus die je me hebt gegeven. Het was zo lief van je om zo attent te zijn en zulke mooie dingen te kopen. Ik waardeer het!

19. Bedankt voor de attente geschenken en hulp die je in mijn leven hebt gegeven. Zonder jou zou de nieuwe zaak niet zo snel zijn opgestart. En ik zou niet zo’n mooie juwelenset van mijn vriendin hebben gekregen.

20. Bedankt voor al je attentheid. Ik ben erg dankbaar dat je in mijn leven bent.

21. Bedankt dat je altijd zo attent en aardig bent. Ik waardeer alles wat je voor me doet en de liefde die je over me uitstort om mijn leven nog gelukkiger te maken.

22. Bedankt om van mijn huis een thuis te maken. De manier waarop je voor me zorgt en mijn vreemde gedrag tolereert, maakt dat ik me erg geliefd voel. 23. Bedankt voor alle attente cadeautjes en kaarten die je me geeft; ik ben er altijd zo door ontroerd.

23. Bedankt voor alle attente kaarten, sms’jes en brieven. Ik waardeer hoe jullie me allemaal helpen om de moed erin te houden. Het is geweldig om zulke geweldige mensen in mijn leven te hebben en ik ben erg blij dat ik de meeste tijd met jullie allemaal kan doorbrengen!

24. Bedankt voor de attente en lieve briefjes die je ‘s morgens voor me achterlaat. Je maakt mijn dag met zelfs maar een kort berichtje over hoeveel je van me houdt, en dat is bijzonder voor me. Ik heb veel geluk met zulke geweldige geliefden die zoveel om me geven.

25. Dank u voor al uw attente geschenken. Ik weet niet of ik mijn dankbaarheid genoeg kan uitdrukken, maar dit vat het goed samen: heel erg bedankt!

26. Bedankt dat je zo attent was. Je hebt ons diner bijzonder gemaakt door het kaarslicht en de wijn, maar ook omdat iedereen er was en we een leuke tijd samen hadden.

27. Bedankt voor alle attente geschenken en verrassingen. Ik zal je vrijgevigheid altijd koesteren.

28. Bedankt voor je attentheid. Ik was ontroerd door de dingen die je zei en deed om me te laten zien hoeveel je om me geeft.

29. Bedankt voor alle attente dingen die je voor me doet en zegt. Je maakt mijn leven beter en gelukkiger. Ik ben erg dankbaar dat je in mijn leven bent.

30. Bedankt voor alle attente cadeaus die je me hebt gegeven. Ik weet niet wat ik zonder hen had moeten doen. Het maakt me blij dat mijn familie mij en mijn beroepskeuze zo steunt.

31. Bedankt dat je altijd attent bent en mijn leven makkelijker en comfortabeler maakt. Bedankt dat je me goed behandelt. Onthoud altijd: Boontje komt om zijn loontje!

32. Bedankt voor het attente cadeau. Het betekent veel voor me dat je wist dat ik van de natuur hou en dat je het me wilde geven. Bedankt dat je me door die vreselijke scheiding heen hebt geholpen. Ik denk niet dat ik dat had gekund zonder jouw steun en geduld met mij.

33. Dank u voor uw attentheid om mijn verjaardag te gedenken met een kaart en bloemen. Ik dacht dat u het misschien zou vergeten of negeren, maar u toonde respect voor mij door de kaarten en bloemen te sturen. Het maakte mijn dag goed! Ik hou van jullie, familie!

34. Bedankt om aan me te denken op mijn verjaardag. Jullie zijn zulke attente mensen, ik hou ervan hoe jullie aan alles denken voordat ik het jullie vraag. Het is zo fijn om jullie in mijn leven te hebben. Ik hou van jullie!

35. Nu is het tijd voor mij om jullie allemaal te bedanken voor jullie attentheid en vriendelijkheid. Bedankt dat jullie de tijd hebben genomen om me een brief te sturen en jullie gevoelens te uiten. Ik hou van jullie allemaal.

36. Bedankt dat je altijd attent bent en me altijd verrast met bloemen op mijn verjaardag, ook al is die een maand eerder. Je bent zo goed in het verwennen van mij, zelfs als ik denk dat ik het niet waard ben om verwend te worden.

37. Bedankt dat je aandachtig aanwezig bent in mijn leven en er zoveel aan bijdraagt. Dank je dat je successen met me viert en er bent als ik rouw om verliezen. Bedankt dat je me steunt als ik het moeilijk heb, en vooral bedankt voor je liefde.

38. Bedankt voor al je tijd en moeite om mijn verjaardagsfeestje te plannen. Het was verreweg de meest gedenkwaardige die ik ooit heb bijgewoond. Ik waardeer je attentheid.

39. Dank u voor uw vriendelijkheid, vrijgevigheid en bedachtzaamheid. Ik waardeer het te weten dat ik op u kan rekenen.

40. Ik vind het geweldig dat je zo attent was om die bloemen naar mijn werk te sturen. Je onthoudt altijd de kleine details over mij die me doen glimlachen.

41. Bedankt aan iedereen in mijn leven, dat jullie zo attent, leuk en aardig zijn! Mijn leven is zoveel beter door jullie.

42. Bedankt voor je attentheid. Ik waardeer het dat je tijd en moeite steekt in het mij naar de zin maken.

43. Bedankt voor de attente cadeaus en kaarten. Je weet altijd wat je me moet geven. Je bent altijd attent, je bent de beste!

44. Bedankt voor de attente geschenken die je me gaf. Het zijn geschenken die ik altijd zal koesteren. Je maakt mijn leven zoveel gelukkiger en ik ben zo blij dat je er bij bent. Dank u, dank u, dank u!

45. Bedankt dat jullie allemaal zo attent zijn. Ik denk vaak aan jullie allemaal en hoop dat jullie een geweldige dag hebben en niet vergeten gelukkig te zijn. Jullie zijn allemaal geweldig voor mij.

46. Dank u voor alle attente geschenken die u maakt en aan mij geeft. Ik waardeer ze. Ze maken mijn leven een stuk makkelijker, leuker en mooier dan het zonder hen zou zijn.

47. Bedankt dat je zo attent bent. Ook al koop ik dingen waarvan ik wil genieten, het is leuker om ze cadeau te krijgen. Ik hou van cadeaus. Bedankt dat je aan me denkt. Ook heel erg bedankt voor het verjaardagsfeestje en al het geld in de kaart die je me gaf.

48. Bedankt dat jullie zo attent waren, en mij mijn favoriete bloemen en eten stuurden. Ik waardeer jullie allemaal. Jullie zijn de beste mensen ter wereld.

49. Bedankt dat je altijd aan me denkt, vooral op mijn verjaardag. De zelfgekookte maaltijd en de schoonmaakdiensten werden zeer gewaardeerd. Ik hou meer van jullie allemaal dan jullie weten!

50. Bedankt voor de verjaardagscadeaus. Je bent zo attent over mijn interesses en hobby’s. Ik kan altijd op je rekenen voor een cadeau dat laat zien dat je om me geeft.

Bedankt dat je zo attent bent.

Bedankt dat je altijd attent bent en me altijd verrast met bloemen op mijn verjaardag, ook al is die een maand eerder. Je bent zo goed in het verwennen van mij, zelfs als ik denk dat ik het niet waard ben om verwend te worden. Ik waardeer je attentheid.

51. Bedankt dat je altijd attent en aardig voor me bent. Ik waardeer alles wat je voor me doet. Ik ben blij dat we een leven van dankbaarheid leiden.

52. Bedankt dat je altijd zo attent en gul bent. Je legt de lat hoog voor mij als het gaat om hoe ik mensen laat zien dat ik om ze geef. Ik hou van je.

53. Bedankt dat je zo attent en vrijgevig bent. Je hebt geen idee hoeveel het voor me betekent dat je aan dit soort kleine dingen denkt. Geluk voelt nu geweldig!

54. Bedankt dat je zo attent was op mijn verjaardag. Het feest was fantastisch en ik genoot van elke minuut. Ook al was ik die dag in een complete taartcoma, ik werd wakker met je vele cadeautjes, ontbijt en een kaart vol liefde.

55. Bedankt voor alle attente dingen die jullie voor me doen. Door jullie voel ik me speciaal en geliefd, en ik ben jullie allemaal erg dankbaar.

56. Bedankt om aan me te denken. Ik waardeer alles! Jullie zijn de beste!

57. Bedankt dat je zo attent bent. Elke keer als ik je iets vraag, faal je nooit om meer te leveren dan waar ik om vroeg! Je bent er altijd als ik advies nodig heb en geeft me altijd de steun die ik nodig heb.

58. Bedankt dat je zo attent bent. Toen ik vandaag op mijn werk was, kreeg ik een leuke sms van je en dat maakte mijn dag zoveel beter. Ik hou ervan als we elkaar kleine briefjes sturen, al zijn het maar een paar woorden.

. Bedankt dat je altijd aan mij en mijn welzijn denkt. Ik weet dat ik mijn gebreken heb, maar je houdt toch van me. Door jou en je liefde kan ik moeilijke situaties overwinnen. Dank u voor de warmte die uw liefde in mijn leven brengt.

60. Bedankt dat je zo attent voor me bent. Je weet dat ik van verrassingen hou, en het is een heerlijke verrassing om na het werk thuis te komen en te zien dat mijn kamer roze is geverfd. Bedankt dat ik me speciaal voel.

61. Bedankt dat je zo attent bent. Ik hou ervan hoe je me bloemen bracht, evenals de cadeaubon voor mijn favoriete supermarkt.

62. Bedankt voor alle dingen die je voor me hebt gedaan. Ze betekenen zoveel, en ik wou dat ik u zo vaak mogelijk kon bedanken. Dank u. Dank u. Bedankt.

63. Bedankt voor het leuke weekend, cadeaus, verrassingen en andere attente dingen die je doet om me speciaal te laten voelen. Ik waardeer alle kleine manieren waarop we elkaar gelukkig maken.

64. Dank u voor uw attentheid en vrijgevigheid. U deed altijd uw uiterste best om mij te helpen met elk klein ding en ik ben u zeer dankbaar. U bent de reden dat het huis op orde is, dat er altijd eten op tafel staat, of dat u ons thuis liet voelen, ook al waren we nieuw in de stad.

65. Heel erg bedankt voor uw attentheid. Het cadeau kwam vandaag aan en ik was blij verrast hoe persoonlijk het was.

66. Dank u voor de zorg en attentheid die u mij en mijn familie deze feestdagen toonde. Ik weet dat we dit jaar niet allemaal samen zijn, maar de cadeaus die u stuurde gaven ons allemaal een kans om op onze manier feest te vieren.

67. Bedankt voor alle attente cadeaus en financiële hulp met mijn huis. Ik waardeer het. Ik hou vooral van het glas-in-lood kunstwerk dat je me gaf. Ik weet dat het veel was om mijn budget te overschrijden, maar ik vind het prachtig. Bedankt uit de grond van mijn hart!

68. Bedankt voor jullie attentheid en vriendelijkheid. Jullie zijn allemaal zo goed voor me, dus dank jullie wel. Jullie liefde en steun betekenen veel voor me.

69. Bedankt voor al jullie prachtige en attente geschenken. Jullie hebben geholpen om van deze verjaardag een geweldige verjaardag te maken!

70. Bedankt dat je altijd aan mijn verjaardag denkt en voor het attente cadeau. Ik waardeer echt alles wat je doet en het betekent veel voor me.

71. Bedankt voor alle attente geschenken, briefjes en kaarten. Het is een genoegen om me zo belangrijk te voelen in jullie gedachten. Ik hou heel veel van jullie!

72. Bedankt voor alle attente dingen die je voor me doet. Je belt, je stuurt bloemen, je brengt me ijsjes als ik in de put zit en meer. Dit zijn dingen die ik niet voor lief neem. Bedankt dat je er altijd voor me bent en me steunt als het even tegenzit.

73. Bedankt dat je zo attent voor me was. Ik had een moeilijke tijd en je was er altijd voor me. De kleine dingen betekenen veel voor me.

74. Bedankt dat je er altijd bent als ik je nodig heb. Je vriendelijke woorden en kleine attente gebaren maken me een gelukkiger mens. Ik ben erg dankbaar dat ik je ken.

75. Bedankt voor al je hulp door de jaren heen. Uw attente en oplettende handelingen worden zeer gewaardeerd. Bedankt om me op het rechte pad te houden.

76. Bedankt voor je attentheid. De cheerios en kauwgom die je in mijn auto achterliet maakten mijn dag goed toen ik ze het meest nodig had. Ik kan niet wachten op een betere gezondheid zodat we meer tijd samen kunnen doorbrengen en dat je me kunt komen bezoeken.

77. Bedankt voor de attente cadeaus op mijn verjaardag. Ik had het geld nodig om dat nieuwe vliegticket te kopen, en de sushi was geweldig. Het verwarmde mijn hart om te zien hoeveel je om me geeft.

78. Bedankt dat je een glimlach op mijn gezicht tovert en me een warm gevoel geeft, wat er ook gebeurt. Ik hou van je bedachtzaamheid.

79. Bedankt dat u altijd aan anderen denkt en ervoor zorgt dat we allemaal in orde en gelukkig zijn. We vinden het niet vanzelfsprekend en waarderen uw inspanningen.

80. Bedankt voor alle moeite die je doet om mijn leven comfortabel te maken. Je doet zoveel om me gelukkig te maken. Ik ben dankbaar voor elke dag die ik met je mag doorbrengen.

81. Bedankt voor de attente en waardevolle geschenken die je me in het verleden hebt gegeven. Nog belangrijker, bedankt dat je me hebt geholpen te beseffen hoe sterk ik kan zijn om me door sommige beproevingen heen te slaan.

82. Bedankt voor al je attenties door de jaren heen. Iedereen om wie je geeft is altijd belangrijk voor je en je doet zulke leuke dingen voor ons. Ik waardeer alles wat je doet en ik koester onze relatie.

83. Dank aan mijn familie en vrienden dat ze zo attent zijn. Ik weet dat het een drukke tijd van het jaar is, dus ik ben echt dankbaar voor alle tijd, liefde en zorg die jullie me hebben gegeven.

84. Bedankt dat je zo attent bent in je gedachten en acties. Ik kan niet genoeg zeggen hoe dankbaar ik ben om jou in mijn leven te hebben.

85. Bedankt voor alle lieve en attente dingen die je doet. Ik weet hoe moeilijk het is om het juiste cadeau te vinden, maar als het lukt, brengt het me altijd vreugde.

86. Heel erg bedankt voor jullie gulle giften en attente berichten. Ik weet niet wat ik zonder jullie zou moeten. Je bent zo’n zegen in mijn leven.

87. Bedankt voor alle attente gebaren, of ze nu klein of groot zijn, ze blijven nooit onopgemerkt.

88. Bedankt dat jullie zulke geweldige mensen zijn. Ik ben blij dat ik gezegend ben met een familie die van elkaar houdt en er altijd is in goede en slechte tijden. Bedankt voor het geweldige leven en de herinneringen die jullie me hebben gegeven.

89. Bedankt voor je attentheid en de attente dingen die je doet. Je bent een geweldig persoon en ik ben zo gelukkig je in mijn leven te hebben.

90. Bedankt voor alle attenties en bemoedigende woorden dit jaar. Ik heb veel geleerd, gewonnen, verloren en nog meer gewonnen. Bedankt dat jullie mijn familie, vrienden en geliefden zijn.

91. Dank u voor uw attente berichten en zorgzame woorden. Deze betekenden veel voor mij.

92. Bedankt dat je zo attent was. Toen ik de kleine verjaardagstraktatie kreeg, betekende het veel voor me dat je de tijd nam om me een kaart te sturen en mijn speciale dag te herinneren. Heb een goed weekend!

93. Bedankt voor alle attente dingen die je voor me doet. Het betekent veel voor me. Bedankt voor de aanmoediging en de vrijheid om mezelf te zijn. Bedankt voor de knuffels en kusjes. Bedankt dat je van me houdt zoals ik ben, zonder iets anders van me te willen dan mijn geluk. Ik ben heel dankbaar voor al deze dingen.

94. Bedankt voor al je cadeautjes. De koekjes waren heerlijk, en ik waardeer het ornament dat je zelf hebt gemaakt. Ik vind het prachtig.

95. Bedankt dat jullie zo attent waren. Het was geweldig om een verrassingsfeestje te hebben en een cadeaubon voor Applebees te krijgen. Hopelijk kan ik iemand vinden die ons kan komen helpen met ons tuinwerk.

96. Bedankt voor alle attente dingen die je hebt gedaan. De cupcakes die je voor me maakte, de bloemen die je naar mijn appartement bracht, de kaarten en cadeaus – alles wordt zeer gewaardeerd.

97. Bedankt voor alle attente dingen die je voor mij en mijn familie doet. Sommige zijn klein en lijken onbeduidend, maar betekenen veel voor ons.

98. Bedankt voor alle cadeautjes, de knuffels en kusjes, en de gebaren van vrijgevigheid. Ik ben geraakt door jullie attentheid!

99. Bedankt voor je attentheid. Je weet altijd precies hoe je me moet helpen.

100. Bedankt voor alle attente dingen die je doet. Een van mijn favoriete acties is wanneer je op bezoek komt zonder eerst te bellen. Niet alleen omdat ik altijd blij ben je te zien, maar ook omdat het me een speciaal gevoel geeft en ik weet dat je meer aan het bezoek denkt.

101. Bedankt voor alle attente cadeaus. Je weet hoe graag ik lees, dus je hebt zoveel boeken voor de nieuwe baby. Jullie zijn een geweldige familie en ik waardeer alles wat jullie voor me doen.

102. Bedankt dat je een goed hart hebt en altijd aan anderen denkt. Jouw vriendelijkheid is een zegen. Je geeft om andermans gevoelens, en ik weet dat je nooit iets doet om iemand opzettelijk te kwetsen.

103. Dank u voor uw attentheid. Een doos bonbons, een betekenisvolle kaart, een boeket, een knuffel en uw tijd zijn kostbare geschenken voor mij.

104. Bedankt dat jullie allemaal zo attent zijn. Ik weet dat veel mensen sommige dingen vanzelfsprekend vinden, maar ik waardeer altijd de kleine dingen die je voor me doet. Bedankt dat jullie er altijd zijn als ik een luisterend oor nodig heb of een schouder om op uit te huilen. Dank u is nooit genoeg om uit te drukken hoe dankbaar ik ben om een geweldige familie als de uwe te hebben.

105. Bedankt voor alle attente dingen die je doet. Ik waardeer het zo erg. Je weet hoe je mijn dag beter maakt.

106. Bedankt voor je attentheid. Van de simpelste dingen zoals een lekkere maaltijd tot het meest attente en gulle cadeau voor mijn verjaardag. Ik waardeer elke gedachte en moeite die je nam om iets te krijgen dat ik zal houden, waarderen en vaak gebruiken.

107. Bedankt dat je er bent als ik je nodig heb. Bedankt dat je zo attent bent om me bloemen te brengen als ik ziek ben of gewoon om te vragen hoe het met me gaat. Bedankt dat je mijn vriend bent.

108. Bedankt voor alle attente geschenken die je me in de loop der jaren hebt gegeven. Ze brachten altijd een glimlach op mijn gezicht als ik dat het meest nodig had. Ze om me heen hebben helpt me te herinneren hoe geliefd en gekoesterd ik ben.

109. Bedankt dat je altijd zo attent en zorgzaam bent. Bedankt dat je om me geeft. Bedankt dat jullie van me houden. Ik weet niet wat ik zonder jullie allemaal zou moeten. Dit is waarom ik zoveel van jullie hou.

110. Bedankt voor je attentheid. Ik heb de hele dag aan je gedacht, elke dag deze week. Ik had het zo druk op het werk dat ik geen tijd had om je te bellen en te bedanken, maar dat betekent niet dat ik het vergeten ben.

111. Dank u voor uw attentheid en oprechte genegenheid. Jullie zijn er altijd om een handje te helpen, een oor te bieden en een schouder om op uit te huilen als dat nodig is. Ik kan me mijn leven niet voorstellen zonder jullie allemaal.

Ik hoop dat je heel wat citaten hebt kunnen kiezen uit deze verzameling dankjewel voor je attentheid citaten hierboven.

Misschien wil je deze pagina bookmarken, want hij is heel nuttig. Als je vrienden kent die geïnteresseerd zijn in deze citaten, deel dit bericht dan ook met hen. Dank u.