Bedankt Voor Uw Harde Werk En Toewijding Citaten

Thank You for Your Hard Work and Dedication Quotes

Ik geloof sterk in de kracht van dank en waardering. Voor mij zijn ze levengevend. Omdat ik weet dat mensen een diepgeworteld verlangen hebben om gewaardeerd te worden, is het geweldig om iets te doen waardoor mensen weten dat ik ze waardeer.

Dankzegging is een houding die ieder mens zich eigen moet maken en moet uiten waar en wanneer dat nodig is. Een zichtbaar en oprecht hardwerkend en meedogenloos persoon bedanken is niet iets van het moment, maar iets dat de persoon of personen in kwestie veel sterker maakt.

Als je het grondig bekijkt, heb je ooit moeite gehad om positieve motivatie te vinden, zonder een ander te motiveren? Zeker, het kan teleurstellend zijn wanneer anderen niet lijken op te merken hoe hard je hebt gewerkt, net zoals anderen zich voelen wanneer je niet naar behoren wordt opgemerkt en gewaardeerd. Dat is waar dankbaarheid citaten komen in. Deze citaten slagen erin een gevoel van erkenning en positieve versterking te brengen waar elke werknemer naar hunkert.

Bedankt voor uw harde werk en toewijding citaten

Bedankt dat je zo hard werkt en je inzet voor je werk. Je inspanningen zijn altijd de moeite waard en de vrucht van de boom is zoet. Ik ben zo trots op je!

1. Bedankt dat jullie altijd zo goed werk leveren en zo hard werken. Je hebt het mogelijk gemaakt voor onze afdeling om zoveel te bereiken. Ik ben dankbaar voor al het werk dat je doet en dat je zo’n harde werker bent.

2. Bedankt dat je zo hard voor ons werkt. Je bent als een rots geweest tijdens deze hele beproeving. Ik weet dat het niet makkelijk is om werk en gezin te combineren, maar we waarderen je inzet en je toewijding om het te laten werken.

3. Bedankt dat je zo hard werkt. Je bent al zo lang overwerkt en onderbetaald, maar je hebt nooit geklaagd. Ik waardeer echt de opofferingen die je hebt gemaakt zodat alles goed kan werken. Bedankt voor alle keren dat je ingreep en hielp, ook al had je zelf een slechte dag.

4. Bedankt dat je zo hard werkt. Het vergt veel toewijding om zo hard te werken als jij, en ik weet dat het soms moeilijk kan zijn. Je hebt een groot hart en nog grotere dromen. Ik hoop dat ik je ooit terug kan helpen.

5. Bedankt dat je zo hard werkt om de klus te klaren. Soms heb ik het gevoel dat ik niet genoeg doe, maar nu weet ik dat het gaat om je best doen en doen wat gedaan moet worden. Ik heb geluk dat je mijn collega bent.

6. Bedankt dat je zo hard werkt. Ik weet dat het nu stressvol is en ik ben er om je te helpen wanneer je het nodig hebt. Ik wil je er alleen aan herinneren dat er veel mensen achter je staan die je steunen. Veel succes!

7. Bedankt dat jullie zo hard werken en ons steunen. We houden van jullie en willen het beste voor jullie.

8. Je hebt duidelijk hard gewerkt. Ik kan niet geloven hoeveel je hebt gedaan en ik ben erg onder de indruk. Ik ben je erg dankbaar voor alle moeite die je gedaan hebt om dit voor elkaar te krijgen.

9. Soms als ik je zo hard zie werken aan zo’n moeilijk probleem, raak ik gefrustreerd. Ik weet dat het tijd en moeite kost om nieuwe ideeën te vinden en de kracht om moeilijke problemen op te lossen. Tegelijkertijd is het inspirerend om je zo lang gefocust te zien. Heel erg bedankt voor je niet aflatende houding en toewijding.

10. Bedankt voor je harde werk en je toewijding. Ik weet hoeveel tijd je erin hebt gestoken en dat was te zien aan je resultaten. Blijf alsjeblieft een leider en inspirator, die ons allemaal beter maakt en ons pusht om te slagen.

11. Bedankt voor al je harde werk en toewijding. Je hebt nooit geklaagd ook al is de werkdruk enorm, in plaats daarvan zorg je ervoor dat alles op tijd en met een glimlach op je gezicht gedaan wordt. Het is niet altijd makkelijk, maar ik ben blij dat je er bent!

12. Bedankt voor al jullie harde werk en toewijding. Jullie hebben er zoveel uren en dagen ingestoken, maar ik weet ook hoe moe jullie zijn. Stop nooit met streven naar uitmuntendheid. Dank je dat je jezelf bent.

13. Bedankt voor al je harde werk. Je werkt al heel lang bij het bedrijf en bent met de tijd alleen maar beter geworden. Ik waardeer echt alles wat je doet!

14. Bedankt dat je altijd veel gedaan krijgt. Ik blijf niet altijd laat bij je, maar ik weet hoe lang je eigenlijk werkt en hoeveel je bereikt. Het is een eer om voor zo’n geweldig en hardwerkend persoon te werken.

15. Bedankt voor je harde werk en je lovenswaardige streven naar uitmuntendheid. Je bent een geweldige baas en vriend. Ik ben blij dat we samen optrekken en van elkaar genieten in onze vrije tijd.

16. Ik weet dat het moeilijk voor je is geweest, maar ik wil je bedanken. Bedankt voor al je harde werk om me te helpen als ik dingen vergeet en herinneringen nodig heb. Bedankt voor het leren van zoveel van mijn « dingen » en het delen met anderen als ik niet in staat ben om dingen te doen. Je toewijding voor dit werk is ongeëvenaard.

17. Ik wil je bedanken voor al het harde werk dat je doet om het huis schoon te maken en het eten klaar te maken. Ik weet hoeveel moeite je doet, en soms vertel ik je niet hoe belangrijk het voor me is om je hulp te hebben, dus bedankt.

18. Bedankt voor wat je me hebt helpen bereiken. Ik weet dat deze promotie veel verantwoordelijkheid en extra werk voor je inhoudt, maar je geeft altijd alles. En daarvoor ben ik je erg dankbaar.

19. Bedankt voor alles wat je voor me gedaan hebt. Ik was eerlijk gezegd bang om een nieuw bedrijf te beginnen, maar jij hebt het me gemakkelijk gemaakt. Ik wist dat je achter me stond en me onderweg zou helpen. Uw harde werk en toewijding zijn zeer lovenswaardig!

20. Bedankt voor het harde werk en de late nachten en vroege ochtenden. Ik weet hoe moe je bent en hoeveel tijd je van je familie moest wegnemen.

21. Bedankt voor al het harde werk dat je erin stopt, zelfs als het overweldigend wordt. Ik weet dat je het zo druk hebt en ik waardeer hoe toegewijd je voor mij en ons beiden bent geweest.

22. Beste baas, ik wilde deze kans aangrijpen om u te zeggen dat ik uw harde werk en toewijding heb opgemerkt. Je doet zoveel voor ons, en soms laten we je niet weten hoeveel we dat waarderen. Ik wilde u laten weten hoezeer ik alles waardeer wat u voor mij heeft gedaan.

23. Je hebt zeker veel werk gestoken in dit project. Je hebt er bijna al je tijd aan besteed en daar ben ik je dankbaar voor. Bedankt voor al je inspanningen. Ik weet dat het moeilijk is, maar blijf doorgaan tot we het goed hebben.

24. Bedankt dat je zo toegewijd bent. Je hebt zoveel gedaan gekregen, ik ben onder de indruk. Het project moest klaar zijn, en we hebben de hele nacht doorgewerkt. Ik ben moe, maar dat is niets vergeleken met hoe moe jij nu bent. Je toewijding heeft zijn vruchten afgeworpen en daarvoor prijs ik je.

25. Bedankt dat je zo toegewijd en hardwerkend bent. Het is niet altijd makkelijk, maar je doet wat gedaan moet worden met een glimlach op je gezicht. Je werkt heel hard, en ik weet dat het in de toekomst niet zal veranderen. Je bent een uitstekende werknemer, ga zo door.

26. Ik waardeer al je harde werk. Ik weet hoe moe je soms bent. Raak alsjeblieft niet te gestrest. Zelfs mensen die geen ondernemer zijn begrijpen dat het soms een ontmoedigende inspanning kan zijn om het bedrijf te laten groeien in zo’n uitzonderlijk tempo als het onze.

27. Bedankt dat je altijd zo trots bent op je werk. Ik weet dat je je soms ergert en je overweldigd voelt, maar vergeet niet dat je werkt om het leven van anderen aangenamer te maken. Bedankt dat je een uitstekend voorbeeld bent voor anderen.

28. Bedankt voor al je moeite. Ik kan je nooit genoeg bedanken voor de moeite die je voor me doet. Soms voelt het als een ondankbare baan, maar ik ben echt dankbaar voor alles wat je voor me hebt gedaan.

29. Ik ben erg trots op wat je hebt bereikt. Het is niet gemakkelijk om te doen wat u doet. Je hebt mijn onsterfelijke waardering en liefde. Uw inspanningen betekenen de wereld voor mij.

30. Bedankt. Ik weet dat je moe bent, maar ga door. Ik weet dat wat je doet belangrijk is en dat het tijd kost om het goed te doen. Ik weet zeker dat het de moeite waard zal zijn in de toekomst.

31. Bedankt dat je me wilt helpen. Ik weet dat dit een beetje een last voor je is, en ik waardeer het echt. Heel erg bedankt voor je harde werk en toewijding.

32. Bedankt voor al je harde werk. Ik weet hoeveel tijd je erin hebt gestoken en dat was te zien aan je resultaten. Blijf een leider en inspirator, die ons allemaal beter maakt en ons pusht om te slagen.

33. Bedankt voor je harde werk en je toewijding. Ik weet hoeveel tijd je erin hebt gestoken en dat was te zien aan je resultaten.

34. Bedankt dat je een hardwerkende en zeer toegewijde kerel bent. Ik weet zeker dat het niet gemakkelijk was en ik weet hoeveel tijd je erin hebt gestoken om je best te doen. Ik ben ook erg blij dat je een positieve invloed hebt op de hele groep.

35. Bedankt dat je die extra verantwoordelijkheid op je hebt genomen. Ik weet dat het veel werk was en je deed het omdat je het wilde, niet omdat het moest. Je gaat altijd verder dan je neus lang is, zelfs als het je niets oplevert. Bedankt voor je harde werk en je toewijding!

36. Ik weet hoeveel moeite het heeft gekost om te komen waar je nu bent. Ik wil je gewoon bedanken voor je harde werk en toewijding, je wordt zeer gewaardeerd!

37. Dank u voor uw harde werk en inzet. Het komt zelden voor dat een leider mij inspireert, maar jij bent een uitzonderlijke. Je dwingt me om het beter te doen en je bent er altijd om me te steunen.

38. Door uw inspanningen zou dit bedrijf niet zijn waar het nu is. Dank u voor uw harde werk en toewijding.

39. Bedankt voor je harde werk aan het project. Ik weet dat het frustrerend was, en ik ben zo blij dat we er met een goed cijfer uitkomen. Het spijt me dat we ruzie hadden over de details, maar soms is ruzie de enige manier om tot een oplossing te komen. Je bent zo’n inspirator en een zeer toegewijd persoon.

40. Bedankt voor al het harde werk en de toewijding. Door jullie bouwen we elke dag aan een beter bedrijf. Ga zo door!

41. Bedankt voor alles wat jullie doen om ons kantoor soepel en veilig te laten draaien. Wij waarderen uw toewijding en harde werk elke dag.

42. Jullie hebben zo hard gewerkt, en we zijn zo trots op jullie! Bedankt!

43. Je hebt hard gewerkt, levens veranderd en een betere wereld opgebouwd. Dank je.

44. Dank u voor alles wat u doet, voor uw harde werk en toewijding. Jullie worden gewaardeerd.

45. Bedankt voor al het harde werk en de toewijding die je in je werk stopt. Ik weet dat het soms vermoeiend en stressvol is, maar je krijgt altijd alles voor elkaar zonder te klagen of mijn gevoelens te kwetsen. Ik ben blij dat ik iemand als jij in mijn leven heb en me steunt wanneer ik dat nodig heb.

46. Bedankt voor al je geweldige werk en toewijding. Je bent een enorme aanwinst voor dit bedrijf, en ik weet dat je geweldige dingen zult blijven doen.

47. Bedankt voor al jullie harde werk. Van de ontelbare uren die je erin gestoken hebt om dit bedrijf tot een succes te maken, tot de eindeloze dagen vol stress, er zijn maar weinig mensen die zoveel moeite en toewijding in hun baan stoppen. Het is dan ook duidelijk dat jullie beloond worden voor alles wat jullie bereikt hebben.

48. Bedankt dat je zo hard werkt. Het vergt veel toewijding om te doen wat je doet, en het is ongelooflijk om te zien. Je talent en vaardigheid zullen mettertijd beloond worden. Ik ben erg trots op je!

49. Bedankt voor jullie harde werk en toewijding. Ik waardeer alles wat je voor het bedrijf doet, en het is vaak gemakkelijk om te vergeten hoe hard je werkt als je hier altijd bent. Je werkt je uit de naad en lijkt altijd tijd te hebben om anderen te helpen. Bedankt.

50. Bedankt dat je altijd zo hard werkt. Ik weet dat het soms stressvol kan zijn en ik waardeer alles wat je doet om het me naar de zin te maken en te helpen rond het huis. Je bent een erg aardig en toegewijd persoon.

51. Bedankt voor al je harde werk en toewijding. Ik weet dat je het niet ziet, maar het maakt echt een verschil om het project goed te laten verlopen. Ik ben dankbaar voor je toewijding en hoop dat het team je net zo waardeert als ik.

52. Jullie harde werk en toewijding betekenen veel voor ons. Bedankt dat je altijd boven alles gaat.

53. Dit is voor iedereen die hard heeft gewerkt en zich heeft ingezet voor zijn vak. Bedankt voor het inspireren van de rest van ons om verder te gaan dan we voor mogelijk hielden.

54. Bedankt dat je een leider bent en straalt binnen je team. Je bent de levensader van ons bedrijf. Zonder jou, zouden we nergens zijn.

55. Je wordt meer gewaardeerd dan ik kan zeggen. Bedankt voor alles wat je doet.

56. Want zonder mensen zoals jij, zouden we onze dromen niet kunnen waarmaken. Bedankt voor jullie harde werk en toewijding.

57. Je bent een rockster. We waarderen je echt. Ga zo door met het goede werk!

58. Ik weet dat ik het al eerder heb gezegd, maar het was een eer om dit jaar met je te werken. Je bent een pro in hard werken en toewijding.

59. Bedankt voor alles. Ik weet hoeveel moeite het heeft gekost om te komen waar je nu bent. Ik wil je gewoon bedanken voor je harde werk en toewijding, je wordt zeer gewaardeerd!

60. Bedankt dat je aantekeningen van me hebt gemaakt. Ik weet hoeveel werk het kostte en hoe belangrijk het voor je was om dingen op te zetten. Ik wil je gewoon bedanken voor je harde werk en je toewijding.

61. Bedankt voor al het harde werk dat je in deze zaak steekt. Ik weet hoeveel moeite je hebt gedaan en ik wil je laten weten dat ik het waardeer.

62. Bedankt voor alles wat je in je leven hebt gedaan om je doelen te bereiken en die grote dromen waar te maken. Al dat harde werk was het waard, je bent mijn inspiratie!

63. Bedankt dat je zo hard hebt gewerkt. Ik voelde me zo goed toen ik eindelijk verhuisde zonder problemen en ik kan productiever zijn. Dank u voor het extra werk.

64. Bedankt voor al je harde werk en inzet. Ik weet dat het veel focus vergt om dingen op orde te krijgen en ik ben blij dat je goede vooruitgang boekt! Vergeet niet dat je gezondheid net zo belangrijk is als je carrière, zorg altijd goed voor jezelf.

65. Ik weet hoe gestrest je was over het feit dat je een hoop dingen in elkaar moest zetten, maar het feit dat het je gelukt is na zoveel hard werken en het allemaal samen te zien komen is echt iets.

66. Heel erg bedankt voor je harde werk en vooral voor het volhouden toen het niet altijd makkelijk was. Ik weet onder hoeveel druk je stond om alles op tijd klaar te krijgen en alle moeite die dat kostte. Bedankt voor je inzet!

67. Ik weet dat dit een grote onderneming is en dat u heel hard werkt om mij een goed leven te bezorgen. Ik wil dat je weet hoezeer ik je inspanningen waardeer. Je betekent alles voor me en ik wil dat je gelukkig bent. Bedankt voor je harde werk en je toewijding.

68. Bedankt voor al je harde werk om dit product te maken. Het is een echte spelbreker en ik weet dat het veel moeite heeft gekost om dit product tot leven te brengen. Ik ben er erg dankbaar voor en dank u voor het maken van een geweldig product. Het is eigenlijk een product van jouw harde werk en toewijding.

69. Bedankt voor al jullie harde werk en toewijding. Ik weet hoe stressvol en moeilijk het is om een evenement als dit te organiseren. Ik ben blij dat alles bij elkaar komt, het ziet er geweldig uit! Ik hoop dat je je aan de andere kant net zo goed gesteund voelt als hier en dat we meer van dit soort gelukkige momenten mogen beleven.

70. Bedankt voor je harde werk. We zijn allemaal dankbaar voor de tijd en energie die je steekt in wat je doet. We waarderen je harde werk en toewijding. Je bent de beste.

71. Bedankt voor alles wat je doet. Ik bewonder het harde werk en de toewijding die je in je werk stopt en alles wat je doet om anderen te helpen. Ik waardeer echt alles wat je doet! Ik ben erg blij met jou als collega en vriend.

72. Bedankt voor je harde werk en toewijding. Je bent een van de hardst werkende mensen in de organisatie. Het spijt me dat je met al dat late werk opgescheept zit. Ik waardeer alles wat je doet.

73. Bedankt dat je zo toegewijd bent aan je werk. Wij stellen zeer hoge eisen en ik weet dat jullie veel tijd, geld en moeite hebben gestoken in het klaren van de klus. Het is belangrijk dat we allemaal op dezelfde lijn zitten als het gaat om de veiligheid van onze werknemers en klanten.

74. Ik weet dat je een moeilijke start hebt gehad met de nieuwe baan, maar wat ik tot nu toe van je heb gezien is veel hard werk en passie. Het wordt zeer gewaardeerd en ik wil dat je weet dat het te zien is!

75. Ik wilde je gewoon laten weten hoe fantastisch je bent geweest! Je hebt alle mogelijke manieren geprobeerd om met mij samen te werken. Mijn excuses dat ik zo moeilijk deed, maar het was een stressvolle tijd voor mij. U was zeer professioneel en vriendelijk en ik ben dankbaar voor het werk dat u doet.

76. Bedankt om aan mij te denken. Ik weet dat het moeilijk is geweest met de verandering van doelen, en ik waardeer je enthousiasme en harde werk. Ik hoop dat alles wat je volgende week doet goed gaat!

77. We hopen dat jullie een geweldige week hebben gehad, we kunnen jullie niet genoeg bedanken voor jullie harde werk en toewijding. Je bent de beste. Van ons allemaal hier in het bedrijf.

78. We zijn dankbaar voor jou, onze vriend, onze collega, onze partner, onze mentor. Bedankt voor alles wat je voor ons doet. Bedankt voor je harde werk en toewijding.

79. Bedankt voor je harde werk en je toewijding. Ik weet dat het niet makkelijk is om te doen wat je doet, maar je doet het geweldig. Het team is blij dat je er bent, iedereen waardeert je inspanningen.

80. Bedankt voor al jullie harde werk en toewijding. Jullie werken heel hard en dat wordt echt gewaardeerd!

81. Bedankt dat je altijd zo hard werkt. Ik zie hoe moe je soms bent, maar het gaat allemaal ongemerkt. Ik ben je erg dankbaar voor je werk, ik weet niet wat ik zonder jou zou moeten!

82. Bedankt dat u zo toegewijd bent aan uw werk. Ik weet dat het saai en stressvol kan zijn, maar u klaagt nooit en doet altijd uw best om dit bedrijf te verbeteren. U bent een groot deel van waarom het hier jaar na jaar beter gaat.

83. Heel erg bedankt voor al je harde werk en toewijding. Ik weet hoe druk je het hebt en het maakt me verdrietig dat je zoveel dingen tegelijk moet doen en toch nog tijd vindt om ze allemaal te doen. Ik waardeer al uw inspanningen.

84. Bedankt voor je harde werk en je toewijding. Je bent een grote hulp geweest met dit alles, en ik ben dankbaar dat je al mijn verzoeken hebt opgevolgd.

85. Je bent de beste. Bedankt voor je harde werk en toewijding. We zijn allemaal dankbaar voor de tijd en energie die je steekt in wat je doet. We waarderen je.

86. We zijn dankbaar voor je harde werk en toewijding. Je bent de beste.

87. Bedankt voor alles wat je doet. Je bent de beste collega, beste leraar, beste baas en beste vriend! Bedankt voor je harde werk en toewijding.

88. We waarderen de tijd en energie die je erin gestoken hebt om dit voor elkaar te krijgen. Goed werk! Je harde werk en toewijding zeggen genoeg!

89. Bedankt voor al je harde werk. Je wordt zeer gewaardeerd. Ik wilde je laten weten hoeveel ik je waardeer, daarom heb ik dit cadeau voor je gemaakt. Je bent de beste!

90. Bedankt voor je harde werk en toewijding. Ik weet dat het niet makkelijk is om een alleenstaande moeder te zijn, dus al je moeite wordt zeer gewaardeerd.

91. Ik wil je gewoon bedanken dat je zoveel moeite in dit project steekt. Je wordt zeer gewaardeerd en ik wil dat je dat weet.

92. Bedankt dat je hard werkt en mijn leven zoveel makkelijker maakt. Ik kan je niet vertellen hoeveel je hulp voor me betekent, ik ben zo blij dat ik iemand als jij heb gekozen voor deze baan. Bedankt voor de projecten die nooit falen om indruk op me te maken, hoe gek ze ook zijn. Je harde werk wordt door ons allemaal zeer gewaardeerd!

93. Bedankt dat je zo toegewijd bent aan je werk. Ik weet dat het niet makkelijk is, maar de resultaten van je harde werk zijn zichtbaar. Je helpt mensen heel snel en accuraat hun problemen op te lossen. Bedankt voor al je harde werk.

94. Bedankt voor al je harde werk en toewijding, en voor het geruststellen van mij wanneer ik dat nodig had. Zonder jouw steun was ik denk ik niet zo lang op mijn werk gebleven. Dus bedankt.

95. Bedankt voor al het harde werk dat je in ons project hebt gestoken. Zelfs als we onder grote druk staan, laat je ons nooit in de steek. Ik hoop dat je weet hoezeer ik je inspanningen waardeer.

96. Bedankt voor al jullie harde werk dit jaar. Het was makkelijk om te vergeten dat je een student bent als je zoveel energie in je werk steekt. Je doet de dingen altijd met je hele hart, en ik waardeer die integriteit.

97. Bedankt dat je zo hard hebt gewerkt om de promotie te krijgen. Ik weet dat het niet makkelijk is geweest, maar je verdient het, en ik ben zo trots op hoe ver je bent gekomen.

98. Bedankt voor hoe hard je werkt en hoe toegewijd je bent. Ik word zo moe als ik denk aan wat je doormaakt, maar je gaat gewoon door. Je geeft en geeft en lijkt nooit iets terug te vragen. Bedankt dat je een geweldige vriend bent.

99. Bedankt dat je zo toegewijd bent aan je werk en klanten. Ik weet dat het moeilijk is om iemand te vinden die professioneel voorbereid en eerlijk is zoals jij.

100. Bedankt voor je niet aflatende inzet. Ik weet dat het soms moeilijk is om positief te blijven, maar bij alles wat je voor me doet, ben ik je dankbaar. Je toewijding wordt gewaardeerd door mij en iedereen om je heen.

Ik hoop dat je deze verzameling van bedankjes voor je harde werk en toewijding quotes nuttig vond. Laat me weten wat je van deze post vindt in de commentaarsectie. Bedankt voor het lezen.