Bedankt Voor Uw Vertrouwen In Mij

Thank You for Your Trust in Me Quotes

Vertrouwen is een zeer belangrijk onderdeel van elke relatie. Mensen vertrouwen op vertrouwen om relaties in stand te houden, of die nu persoonlijk of zakelijk zijn. Door vertrouwen bouwen we banden op en hebben we vertrouwen in elkaar om doelen te bereiken, hoe groot of klein ook. Zonder vertrouwen zou er chaos zijn.

Vertrouwen is verdiend, en als je het eenmaal hebt, kun je het niet verliezen; maar vertrouwen is verloren als je dat vertrouwen breekt. Tussen twee mensen ontwikkelt vertrouwen zich op natuurlijke wijze in de loop der tijd door een reeks handelingen, woorden en omstandigheden. Als je dat vertrouwen breekt – al is het maar één keer – is het weg.

Met alle horrorverhalen die je hoort over geschonden vertrouwen in relaties (platonisch of niet-platonisch), is het bijna ongelooflijk dat iemand iemand anders kan vertrouwen met zijn website of bedrijf of zelfs zijn leven.

Er is veel moed voor nodig om iemand in te huren of iemand iets voor je te laten bouwen, of met je als een familie. Maar wanneer iemand je vertrouwt om hun belangrijkste taken uit te voeren, is het belangrijk om hun vriendelijkheid terug te betalen en hun waardering te tonen, want vertrouwen kan worden gebruikt om relaties te versterken en een levenslange loyaliteit op te bouwen.

Zeggen dat je me bedankt voor je vertrouwen is een van de beste manieren om iemand te bedanken dat hij in je gelooft. Je kunt deze mooie dankjewel voor je vertrouwen in mij citaten gebruiken om je dankbaarheid en waardering uit te drukken naar je baas, collega’s, vrienden, moeder, vader en andere familieleden.

Bedankt voor uw vertrouwen in mij

Bedankt voor je vertrouwen in mij. Ik zal je beschermen tot het einde. Ik zweer eerlijk en loyaal te zijn aan jou elk moment van mijn leven. Ik beloof om ons samen een geweldig leven te geven vol geluk, gelach en vreugde, elke dag tot onze laatste dag op aarde!

1. Hartelijk dank voor uw vertrouwen in mij. Ik zal mijn uiterste best doen om de waarheid te achterhalen, zelfs als ik daarvoor wat regels moet breken en op een paar tenen moet trappen.

2. Bedankt voor al je vertrouwen in mij. Als uw assistent is het mijn taak om u de dag door te helpen, en ik streef ernaar om dat doel elke dag te bereiken.

3. Bedankt voor de kans om hier deel van uit te maken. Ik weet dat er zoveel andere kandidaten zijn die dit werk net zo goed zouden kunnen doen als ik, maar u en uw team zijn al die jaren mijn grootste supporters geweest en hebben mij deze kans gegeven. Uw vertrouwen in mij is een grote eer.

4. Hartelijk dank dat u mij uw speciale dag en de voorbereiding daarvan toevertrouwt. Als jullie fotograaf voel ik me bevoorrecht en vereerd dat ik deze verantwoordelijkheid heb gekregen.

5. Heel erg bedankt voor het toevertrouwen van uw bedrijf aan mij. Ik ben erg blij om deel uit te maken van wat u doet, en ik zal hard werken om uw succes te verzekeren. Beste wensen,

6. Bedankt dat ik uw account mag beheren. Ik voel me echt vereerd dat u mij vertrouwt met uw welverdiende klantenbestand. Ik zal altijd mijn best doen om u van dienst te zijn. Ik zal ernaar streven uw klanten de best mogelijke ondersteuning te geven en hen een speciaal gevoel te geven.

7. Dank u voor het vertrouwen in mij om dit project te voltooien. Het is een eer om het te mogen doen.

8. Bedankt dat je me vertrouwt. Ik beloof dat de dingen die ik je vertel tussen ons blijven en met niemand anders worden gedeeld. Ik ben dankbaar dat je je comfortabel genoeg voelde om dit met mij te delen, want soms is het moeilijk om toe te geven dat dingen niet goed gaan, maar je moet altijd doen wat het beste voor je is.

9. Bedankt dat je me vertrouwt en me toestaat je vriend te zijn. Ik ben blij dat ik je ken en bij je ben, en ik ben blij dat je me net zo leuk vindt als ik. Laten we zien wat de toekomst ons brengt.

10. Bedankt dat u mij heeft gekozen om u te helpen uw doelen en dromen waar te maken. Ik ben zeer dankbaar en opgewonden om met u te werken. Ik weet dat we samen grote dingen zullen doen.

11. Bedankt dat je mijn leraar bent. Ik weet dat je geduld niet makkelijk is, maar je schreeuwt nooit en geeft me altijd nuttige tips. Af en toe is het erg moeilijk, maar je laat je nooit van de wijs brengen. Ik dank God dat hij me een leraar als u heeft gegeven.

12. Bedankt dat u uw project aan mij heeft toevertrouwd. Dit is een grote verantwoordelijkheid, en ik ga er zo goed mogelijk mee om. Ik zal mijn uiterste best doen, en als er problemen in het project zijn, zal ik die zo snel mogelijk onder uw aandacht brengen.

13. Bedankt voor je vertrouwen in mij. Toen ik werd aangenomen als chef-kok in het restaurant, kon ik het niet geloven. Ik ben erg blij om daar te werken en mensen heerlijk eten te serveren. Je gaf me een tweede kans toen niemand anders dat deed. Je had vertrouwen dat ik het kon, en dat deed ik.

14. Dank u voor uw vertrouwen in mij. Ik had het niet zonder jou kunnen doen. Je bent de beste persoon voor de job, en ik ben zo blij dat je in me geloofde en me op weg hielp.

15. Bedankt voor je vertrouwen in mij. Ik zal dat vertrouwen niet beschamen, en ik zal altijd het juiste doen voor onze relatie.

16. Bedankt voor het vertrouwen dat u in mij stelt met uw project. Ik zal ervoor zorgen dat alles perfect is.

17. Bedankt voor het vertrouwen in mijn capaciteiten. Het is geruststellend om te weten wanneer ik gestrest raak over de deadlines dat iedereen zit te wachten om mijn schrijven te lezen; ik doe dit niet allemaal voor niets!

18. Dank u dat u mij op verkenning laat gaan, dat u gelooft dat ik betrouwbaar en vertrouwd ben, dat u over mij waakt als ik kleinere opdrachten aanneem en dat u mij niet alleen laat.

19. Bedankt dat je me je geheim toevertrouwt. We zijn een geweldig team, en ik blijf aan je zijde staan, wat er ook gebeurt.

20. Bedankt voor alles wat je gedaan hebt om de bruiloft van mijn broer tot zo’n groot succes te maken — het organiseren van alle hulp die ze nodig hadden, het vinden van de perfecte verkopers, het toezicht op het hele gebeuren en het koppelen van mijn zus aan een uitstekende weddingplanner. Ik weet dat het niet gemakkelijk was om te doen wat je deed, maar je deed het met gratie en vriendelijkheid. Mijn broer en zus praten er nog steeds over. Je hebt hen zoveel stress ontnomen en daar ben ik je erg dankbaar voor.

21. Bedankt dat u mij de taken op het werk toevertrouwde. Ik vond het fijn om te kunnen werken aan projecten en taken die me stimuleerden om te leren. Bedankt voor het meekijken en helpen als ik dat nodig heb, maar ook dat je me dit alleen laat doen zonder al te veel stress.

22. Nogmaals bedankt dat ik de kans kreeg om deel uit te maken van deze organisatie. Het was een geweldige beslissing die ik nam om te solliciteren.

23. Bedankt voor je vertrouwen in mij. Ik waardeer de kans om met u te werken en zal mijn best doen om het voor ons beiden een geweldige ervaring te laten zijn.

24. Bedankt voor je vertrouwen in mij. Ik weet dat het moeilijk voor je was om te vertellen wat er met je aan de hand was, maar ik ben blij dat je het me verteld hebt. Het betekent veel voor me.

25. Bedankt voor al je vertrouwen in mij. Ik ben blij dat ik deze relatie met je heb en je steun kan zijn in deze stressvolle tijden.

26. Ik ben erg dankbaar voor het vertrouwen dat u in mij stelt. Je hebt veel vertrouwen in mij, en ik ben serieus om je trots te maken op het werk dat ik doe. We zullen van uw bedrijf een leider in de industrie maken.

27. Heel erg bedankt dat ik mocht helpen met uw evenement. Ik ben blij dat u vertrouwen in mij heeft en dat u met mij wilde werken.

28. Bedankt dat ik deze reis met je mee mocht maken. Ik weet hoe moeilijk het kan zijn om iemand anders je visie en ideeën toe te vertrouwen. Ik waardeer het vertrouwen dat je in me hebt en het respect dat je me hebt gegeven.

29. Ik waardeer het dat je me vertrouwt om dit te doen. Ik kan je niet vertellen hoeveel ik dat waardeer, en ik wil dat je dat weet. Ik meen het, dank je.

30. Ik ben zo dankbaar dat ik jou als vriend heb. Wat er ook gebeurt, je bent er altijd voor me. Er is nooit een saai moment als we samen zijn. Ik hoop dat deze vriendschap een leven lang en langer zal duren.

31. Bedankt dat je me je presentatie toevertrouwde. Ik weet dat je nerveus was, maar ik vond het geweldig hoe gepassioneerd je was over het onderwerp.

32. Dank u voor uw vertrouwen in mij. Ik zal mijn uiterste best doen om ervoor te zorgen dat onze doelen worden bereikt en dat we de gestelde doelen halen.

33. Dank u voor uw vertrouwen in mij; Het maakt dat ik het beter wil doen voor u. Met uw hulp, kan ik een verandering ten goede maken.

34. Dank u voor uw vertrouwen in mij. Het betekent veel. Ik zal hard blijven werken en mijn best doen om aan uw verwachtingen te voldoen, zodat u weet dat ik weer te vertrouwen ben.

35. Bedankt dat u mij het eten toevertrouwt dat u heeft bereid. Ik weet dat het belangrijk voor u was, dus ik beloof dat ik mijn best zal doen om heerlijk eten te maken dat u op een dag op uw bruiloft kunt serveren en uw recept trots kan maken.

36. Bedankt dat ik uw feest mag plannen. Ik weet dat het veel voor je betekent als je me vraagt en dan je vertrouwen in me stelt dat ik het geweldig ga doen.

37. Bedankt dat ik de nieuwe klant mocht aannemen. Je gelooft in mij en mijn capaciteiten, en dat geeft me vertrouwen en moed om verder te gaan en een goede indruk te maken.

38. Bedankt dat je in me geloofde toen ik dat het meest nodig had. Bedankt dat je me hebt geïntroduceerd in de wereld van gewichtsverlies en voeding. Bedankt dat je me meer leven, energie en drive hebt gegeven om harder te werken en mijn doelen na te streven. Bedankt dat je de beste coach bent die ik me kan wensen.

39. Heel erg bedankt voor jullie vertrouwen. Ik kan je niet eens vertellen hoe geweldig het voelt om mensen te kunnen helpen omdat ze me vertrouwden!

40. Bedankt voor al je hulp. Ik zou dit nooit zonder jou kunnen doen. Ik zal nooit de tijden vergeten die we gedeeld hebben en hoeveel je me geleerd hebt.

41. Bedankt dat je mij hebt gekozen om je te helpen met leren lezen. Ik weet dat het eerst moeilijk was, maar nu doe je het zo goed. Ik ben trots op je.

42. Dank u voor uw vertrouwen in mij. Het maakt mijn werk makkelijker als ik weet dat je me steunt en mijn beslissingen vertrouwt.

43. Ik waardeer uw vertrouwen in mij, en ik voel me zeer vereerd dat u gebruik bent gaan maken van mijn diensten. Ik hoop dat mijn service aan uw verwachtingen zal blijven voldoen en u in de toekomst zal blijven helpen.

44. Bedankt voor jullie vertrouwen dat ik dit project mag doen. Ik ben enthousiast om het te doen, en ik ben er vrij zeker van dat het resultaat een kunstwerk zal zijn, zoals altijd.

45. Dank u voor het vertrouwen dat u mij deze speciale en delicate taken toevertrouwt. Ik waardeer het, als zakenman en als vriend.

46. Bedankt dat u mij uw informatie toevertrouwt, en dat u bereid was aan dit project mee te werken. Ik vond het leuk om met u te praten en meer te weten te komen over uw bedrijf en wat u doet.

47. Bedankt voor het vertrouwen in uw auto. Ik hoop dat ik de klus recht heb gedaan en dat hij goed loopt na mijn bezoek aan de garage.

48. Bedankt dat je me hebt uitgenodigd om deel uit te maken van je reis, en ik ben erg blij dat we elkaar hebben. Bedankt dat je me vertrouwt en me toestaat hiermee door te gaan.

49. Bedankt dat je me vertrouwt om hier te zijn en je hiermee te helpen. Ik weet dat dit belangrijk voor je is, en ik zal er aandacht aan besteden en dat respecteren.

50. Bedankt voor de uitnodiging op je feestje. Ik had veel plezier, en de taart die je maakte was heerlijk. Bedankt dat je mij koos als bruidsmeisje op je bruiloft. Ik zal het me altijd herinneren.

51. Bedankt dat jullie me aan boord hebben gehaald, me de kneepjes van het vak hebben geleerd en me vertrouwen hebben gegeven om deel uit te maken van jullie project, ook al heb ik niet veel ervaring. Het is een geweldige tijd geweest en heeft me zoveel geleerd.

52. Bedankt voor je steun. Ik weet dat het niet makkelijk is om iemand te steunen die een grote carrièreverandering heeft gemaakt, maar jullie zijn altijd behulpzaam en begripvol geweest. Dat waardeer ik.

53. Dank u voor uw vertrouwen in mij om een prachtig boeket te maken voor uw bruiloft. De kleuren die u koos waren prachtig en het eindresultaat deed u huilen. Ik twijfel er niet aan dat het beste nog moet komen in al onze inspanningen.

54. Dank u voor uw vertrouwen in mij. Ik heb er heel hard voor gewerkt, en ik denk er telkens aan als ik iets voor u doe. Dank u voor al uw steun, aandacht voor mijn gevoelens en respect voor mijn harde werk.

55. Bedankt voor uw vertrouwen door de jaren heen. Het betekent veel voor mij dat u mij uw vertrouwen heeft geschonken en mij toestond met sommige van uw geschenken en andere bezittingen om te gaan. Ik hoop dat ik u niet heb teleurgesteld, want het is een eer. Ook dank ik u voor uw inspiratie om beter te doen en een beter mens te worden, ook al kost dat tijd.

56. Heel erg bedankt dat u mij dit toevertrouwt. Ik hou echt van wat ik doe, en ik voel me zeer gezegend dat u me dit heeft toevertrouwd. Bedankt dat u in mij gelooft.

57. Bedankt dat u mij heeft gekozen om u te helpen bij de aankoop van uw eerste buitenlandse auto. Ik weet dat u veel andere opties had, en ik waardeer het vertrouwen dat u in mij stelt. U maakte mijn werk vooral gemakkelijk toen u me vertelde dat u al precies wist welk model auto en welke kleur u wilde kopen. Ook waardeer ik uw snelle betaling nadat we de koop gesloten hadden. Dat was erg aardig van je, bedankt!

58. Dank u voor uw vertrouwen. Elke dag werk ik hard om te bewijzen dat ik het verdien. Je bent al lang bij me, en er is niemand anders waar ik liever voor zou werken.

59. Bedankt dat u mij alles toevertrouwt. Welk werk u mij ook geeft, hoe moeilijk het ook is, ik zal altijd mijn best doen om het goed te doen. Omdat U weet dat ik nooit naar bed ga zonder er alles aan te doen om de klus perfect te klaren.

60. Bedankt dat u mij uw project toevertrouwde. Ik heb mijn best gedaan om iets moois voor u te maken.

61. Bedankt dat u mij het project toevertrouwt; ik zal u niet teleurstellen. Ik beloof dat ik mijn werk zo goed mogelijk zal doen, en blijf me alsjeblieft op de hoogte houden. Ik ben er altijd als je vragen hebt.

62. Bedankt voor alles. Bedankt dat u mij dit speciale project toevertrouwt. Ik beloof mijn best te doen en zal zo hard mogelijk werken om u trots op mij te maken.

63. Bedankt dat u mij uw ontwerp toevertrouwt, dat waardeer ik echt.

64. Dank u voor uw vertrouwen in mij. Als leider van onze groep groeien we elke dag samen. Ik ben blij dat ik zo’n geweldig persoon als jij ken en ermee samenwerk!

65. Dank u voor uw vertrouwen om mij te selecteren als sponsor voor het evenement. Het betekent veel voor me dat je mijn bedrijf vanaf het begin hebt gezien en je nog steeds een kans op ons neemt.

66. Dank U, Uw genade en vertrouwen in mij hebben mij het vertrouwen gegeven om de beste versie van mezelf te zijn.

67. Bedankt dat u mij uw lening en financiële zaken toevertrouwt. Ik doe mijn best om u een goede rente te geven. Ook bedankt voor uw verwijzingen want zij zijn de reden dat ik zoveel zaken heb.

68. Bedankt voor het vertrouwen in het grote project. Het was belangrijk voor mij om die promotie te krijgen, en het zou niet gebeurd zijn zonder uw stem van vertrouwen.

69. Bedankt voor het vertrouwen in uw vermogen, uw geld en uw huis. Ik zal alles behandelen alsof het mijn eigen was.

70. Bedankt dat je zoveel vertrouwen hebt. Het is makkelijk om van je te houden, en als ik dat doe, weet ik dat je ook van mij blijft houden.

71. Bedankt dat je me vertrouwt om met je samen te werken aan dit project. Ik beloof dat ik er alles aan zal doen om perfect te zijn en te leveren wat u verwacht van onze samenwerking.

72. Bedankt om je verhaal met me te delen. Ik was geïntrigeerd door de dingen die je me vertelde en had enkele gedachten waarvan ik denk dat ze je zouden kunnen helpen. Bedankt dat je me vertrouwt met de uitdagingen waar je voor staat in je leven.

73. Bedankt dat je me zo steunt. Ik wil mijn bedrijf runnen, en ik heb steun nodig van mijn familie en vrienden. Ik ben erg dankbaar dat ik zo’n liefdevolle groep mensen om me heen heb.

74. Dank u voor uw vertrouwen in mij. Ik weet dat jullie soms het gevoel hebben dat het een vergissing was om mij in te huren, maar weet dat ik hier elke dag ben om te leren van jullie ervaring en enthousiasme. Ik maak aantekeningen van alles wat jullie doen wat goed gaat en zal binnenkort kunnen doen wat jullie doen, met of zonder jullie!

75. Dank u voor uw vertrouwen in mij. Met jullie steun, weet ik dat ik grote dingen kan doen. Ik zal jullie nooit teleurstellen!

76. Ik waardeer je vertrouwen in mij zeer. Je bent een geweldige baas en geeft om iedereen op kantoor, van hoe ze eruit zien tot hoe ze werken.

77. I’ve given you 110 per cent of my efforts! Thank you for trusting me with your driving needs. I am very proud to be your driver and believe in our teamwork and the results it will bring us in the future.

78. Thank you for trusting me with your car tonight. I promise to have it returned as soon as possible.

79. Thank you for trusting me to help you, the customer. I’m grateful for your business and look forward to doing more in the future.

80. Thanks to everyone who trusted me and entrusted me with their projects. I will never let you down!

80. Thanks to everyone who trusted me and entrusted me with their projects. I will never let you down!

81. Thank you for trusting me. It means a lot to me.

82. Bedankt dat ik deel mocht uitmaken van jullie bruiloft. Ik waardeer het dat jullie me vroegen om jullie fotograaf te zijn. De foto’s zijn heel goed gelukt! Bedankt dat ik een van de belangrijkste dagen van jullie leven mocht vastleggen. Ik hoop in de toekomst weer met jullie samen te werken.

83. Bedankt dat je me dat speciale project hebt toevertrouwd. Ik heb er zoveel van geleerd en waardeerde het echt dat ik de kans kreeg om er echt mee te helpen.

84. Bedankt dat ik dit feest mocht plannen. Ik wilde het niet altijd doen, maar nu ik het gedaan heb, zie ik dat ik graag de leiding heb en beslissingen neem.

85. Bedankt dat je met me samenwerkte, ook al kwam je erachter dat ik je niet de waarheid over mezelf vertelde. Het was een echte uitdaging voor mij om te overwinnen, maar ik ben erg trots dat ik weer opgestaan ben.

86. Bedankt voor je vertrouwen in mij toen we samen ons bedrijf begonnen. Je geloofde in mij toen ik geen idee had waar ik heen ging. Ik ben erg dankbaar en dankbaar om jou als mijn partner te hebben.

87. Bedankt voor uw vertrouwen in mij. Ik hoop dat ik mijn deel van de afspraak kan nakomen en aan uw verwachtingen kan voldoen.

88. Bedankt voor je vertrouwen. Ik zal alles doen om je te helpen.

89. Ik heb een geweldig leven, een baan die ik leuk vind en geweldige vrienden. Bedankt dat je me vertrouwt met je problemen en met dingen die belangrijk voor je zijn. Je doet dit zelfs als het je ongelegen komt.

90. Bedankt voor het vertrouwen in mij om uw belastingen te doen. Ik waardeer uw vertrouwen in mij en het feit dat u weet dat ik goed werk zal leveren!

91. Bedankt dat u mij vertrouwt om er voor u te zijn tijdens uw moeilijke tijd. Ik kan me niet voorstellen wat u doormaakt, maar ik bied u mijn steun aan en mijn schouder om op uit te huilen wanneer u die nodig heeft.

92. Bedankt dat u mij al mijn taken toevertrouwt. Ik had nooit gedacht dat ik zoveel zou doen als ik nu doe, maar ik ben erg dankbaar dat ik de kans krijg. Bedankt voor uw begrip, en ik hoop goed te blijven werken.

93. Bedankt om me zoveel vertrouwen en respect te geven. Ik zal hard werken om ervoor te zorgen dat ik het elke dag verdien.

94. Bedankt dat u mij een klein deel van uw leven toevertrouwt. Ik zal u niet teleurstellen.

95. Bedankt dat je me vertrouwt. Ik beloof dat ik het goed zal doen. We gaan plezier maken!

96. Bedankt voor je vertrouwen in mij. Ik weet dat het moeilijk voor je was omdat we lang niet hebben samengewerkt. Maar ik heb altijd geweten dat als je me een kans gaf, ik het best mogelijke werk zou leveren en zou bewijzen dat ik betrouwbaar ben. U verdient het om de resultaten van uw beslissing te zien en te weten hoeveel het heeft opgebracht. Heel erg bedankt, en hier is het eindproduct.

97. Dank u voor uw vertrouwen in mij. Ik weet dat dit geen beslissing is die u lichtvaardig heeft genomen, maar ik ben vereerd dat u het succes van uw bedrijf in mijn handen heeft gelegd.

98. Dank u voor uw vertrouwen in mij. Het motiveert me om altijd mijn best te doen en ervoor te zorgen dat ik alles geef. U kunt er altijd op rekenen dat ik in elke situatie het beste van mezelf geef.

99. Bedankt dat ik u als klant mocht hebben. Ik waardeer uw vertrouwen in mij en kijk ernaar uit om het project met u voort te zetten. Als er nog iets is wat ik kan doen, aarzel dan niet om het me te laten weten.

100. Bedankt dat je in me geloofde toen het moeilijk was om in mezelf te geloven. Ik weet dat uw vertrouwen niet makkelijk te geven is, en ik ben dankbaar dat u mij uw kostbare bloemen heeft toevertrouwd.

101. Bedankt dat je me nog een kans geeft en vertrouwen in me hebt. Ik ga er alles aan doen om je trots op me te maken. Ik hoop dat we in de loop der jaren weer naar elkaar toe groeien.

102. Bedankt dat u mij vertrouwt om u te helpen met uw financiën. Uw vertrouwen geeft mij de motivatie die ik nodig heb om mijn werk efficiënt te blijven doen. U bent zeer tevreden over alles wat ik tot nu toe heb gedaan, en ik zal doorgaan met het leveren van de best mogelijke service.

103. Bedankt dat je me al je geheimen toevertrouwt. Ik beloof dat ik ze veilig zal bewaren, en ik zal ze nooit aan iemand vertellen, tenzij je het me vraagt.

104. Bedankt voor het vertrouwen in uw account. Ik zal nooit misbruik maken van uw vertrouwen en zal altijd open en eerlijk tegen u zijn.

105. Bedankt dat je me een kans gaf en me vertrouwde met je project. Ik weet dat het niet makkelijk was om zo’n groot project aan mij toe te wijzen, maar ik ben blij dat je het gedaan hebt. Hier is een grote dank voor het vertrouwen in mij en de wetenschap dat ik het aankan.

106. Dank u voor het vertrouwen in mij om het werk aan uw project te doen. Ik waardeer de kansen die ik krijg om te werken met geweldige mensen zoals u.

107. Bedankt om mij te kiezen voor dit leuke project. Het waren lange en zware uren, maar het eindresultaat was absoluut fantastisch! Blij met het resultaat. Ik hoop in de toekomst aan meer projecten samen te werken.

Het vertrouwen van een medemens is een kostbaar iets. Ik hoop dat je genoten hebt van deze verzamelingen dank je wel voor je vertrouwen in mij citaten om dat gevoel van menselijkheid en warmte met je geliefde te herstellen.
Deel ze alsjeblieft en laat je commentaar achter in de commentaarsectie.