Beste Oom Citaten

Best Uncle Quotes

Een oom is een familierelatie binnen een uitgebreide familie. Hij is de broer, halfbroer, stiefbroer of zwager van een ouder, of de echtgenoot van een tante. Een goede oom zijn is zo leuk. Je ziet je nichtjes en neefjes opgroeien, dingen leren en af en toe een speelafspraakje hebben. De beloning van een goede oom is onbetaalbaar.

Een geweldige oom is bereid de tijd te nemen om naar zijn nichtjes en neefjes te luisteren en geeft om wat zij weten en denken. Hij neemt een houding aan van « laten we het uitzoeken » in plaats van « ik weet het al ». Hij is nieuwsgierig naar de gedachten en ideeën van kinderen omdat hij ze wil begrijpen, niet omdat hij hun ongelijk wil bewijzen.

Maar wanneer een uitstekende oom zich consequent en voortdurend voor de kinderen verlaagt, zodat hij op zijn best met hen kan omgaan, is het gemakkelijk om hem voor lief te nemen. Soms beseffen neven en nichten niet eens wat ooms te bieden hebben. Het is menselijk om te vergeten, maar we moeten onszelf trainen om de mensen die ertoe doen te herinneren en leren hen dankbaar te zijn.

Denk er altijd aan een oom te bedanken, hem te waarderen voor alles wat hij doet. En als u er een bent, weet dan dat u een van de beste geschenken bent die kinderen ooit kunnen hebben. Ben je op zoek naar de juiste woorden om de beste oom te kwalificeren of te beschrijven? Zoek niet verder. Hier zijn enkele beste oom citaten die zou helpen waarderen een oom.

Beste Oom Citaten

Hij is attent, standvastig en meelevend. Hij heeft een grote belangstelling voor de kinderen. De nichtjes en neefjes zijn altijd blij als hij in de buurt is. Hij geeft de beste liefde en steun aan de familie. Elke oudoom wordt gewaardeerd. Hij is een van de beste familieleden die neven en nichten ooit kunnen hebben!

1. Hij is de beste oom ooit! De kinderen zijn altijd blij als hij langskomt. Het betekent zoveel om zo’n fantastische oom te hebben.

2. Dankbaar voor de beste oom in de wereld. Onze kleintjes genieten van de tijd met hem. Ze hebben altijd plezier, maar hij kan meer opgewonden zijn dan zij! Hij wordt meer gewaardeerd dan hij ooit kan weten.

3. Zo gelukkig om jou als oom te hebben. Je bent een geweldige, liefdevolle en zorgzame man waarvan ik weet dat hij grote dingen zal doen. Je bent de beste oom!

4. Hij is zo’n aanwezigheid in mijn leven sinds mijn geboorte. Nog belangrijker, hij is de beste klusjesman ooit, de beste oom ooit!

5. Hij is een coole oom. Hij gaat met de stroom mee, spontaan en leuk. Hij zal meer moeite doen om contact te maken met zijn neefjes dan hun vaders.

6. Een kort liefdesbriefje aan een geweldige oom! De neven en nichten hadden deze jaren niet door kunnen komen zonder jou, beste oom ooit!

7. Je bent zo’n geweldig familielid die er de afgelopen jaren voor de kinderen was op manieren die ze nooit kunnen terugbetalen. Een getalenteerde, zorgzame en liefhebbende man. Ik had me geen betere oom kunnen wensen.

8. Aan de beste oom, je bent mijn favoriete persoon in de wereld. Bedankt dat je er altijd bent voor je jonge neefje. Zo gelukkig om jou als oom te hebben, en ik hou meer van je dan woorden kunnen uitdrukken.

9. Het voelt geweldig als neefjes en nichtjes opgroeien tot iemand die zijn fiets kan repareren, een instrument kan bespelen en jongere kan beschermen. dat is wat ooms leren.

10. Ik hou zoveel van je. Je bent zo’n geweldige oom, en ik kan niet wachten om te zien wat je nu gaat doen. Ik ben zo dankbaar dat we samen tijd doorbrengen en elkaar beter leren kennen.

11. Lieve oom, ik hou zoveel van je. Je bent een geweldig persoon, en ik denk dat de wereld dat mag weten. Je bent niet alleen een inspiratie voor mij, maar voor iedereen.

12. Oom! Ik dacht aan u omdat u geweldig bent. Ik zou zeggen dat er geen betere man in de wereld is dan jij.

13. Oom, ik waardeer het dat u en uw familie zo’n geweldig rolmodel voor me zijn. U bent een helder licht in ons leven. Uw vrijgevigheid en bedachtzaamheid zijn altijd een voorbeeld geweest van hoe wij ons leven zouden moeten leven.

14. Je bent zo’n geweldige vent, en ik aanbid je omdat je het perfecte rolmodel voor me bent. Je bent mijn beste oom.

15. Heel erg bedankt dat je in mijn leven bent. Je bent een geweldig persoon, en ik waardeer je enorm. Ik ben blij dat ik de kans heb om je te kennen, mijn liefste oom.

16. Ik dacht altijd dat je gewoon een grappige oom was, met je flauwe grappen en gevatte comebacks. Maar nu weet ik dat je dat bent en meer. Je bent de beste oom, die me altijd aan het lachen kan maken!

17. Er is geen betere oom dan jij! Ik wilde je gewoon laten weten hoeveel ik van je hou en je waardeer. Je bent altijd zo goed geweest voor iedereen in onze familie, en dat waardeer ik.

18. Oom! Je bent geweldig. Ik wilde je gewoon laten weten hoeveel ik van je hou en je waardeer. Ik vind je geweldig en respecteer je enorm. Je bent altijd zo goed geweest voor iedereen in onze familie, en dat waardeer ik.

19. Wow, je bent de beste oom ooit! Ik moest je gewoon laten weten hoeveel ik van je hou en je waardeer. Je bent altijd zo goed geweest voor iedereen in onze familie, en dat waardeer ik.

20. Oom, je bent de beste. Ik wilde je laten weten hoeveel ik van je hou en je waardeer. Je bent altijd zo behulpzaam en gul geweest voor iedereen in onze familie, en dat waardeer ik.

21. Oom, ik wil je laten weten hoeveel we allemaal van je houden en je waarderen. Uw hart is groter dan iedereen die ik ooit heb ontmoet. Bedankt dat je zo geweldig bent, lieve oom.

22. Oom! Ik wilde even zeggen dat je de beste oom bent die ik me kan wensen. We hebben geluk dat we jou hebben. Bedankt dat je zoveel van onze familie houdt.

23. Oom zijn heeft je een beter mens gemaakt, het heeft je verantwoordelijkheden gegeven, en familie om voor te zorgen en het belangrijkste, neven maken je gelukkig en zijn de beste oom!

24. Hallo oom! Bedankt dat je er voor ons bent, ongeacht het tijdstip van de dag. Je bent de beste en we hebben geluk dat je in ons leven bent.

25. Hey oom! We hebben geluk dat we jou hebben. Bedankt dat je er altijd voor ons bent. Je bent de beste oom die we ons kunnen wensen, en we houden zoveel van je.

26. Hey oom! Ik wilde even zeggen dat je de beste bent. Je bent er altijd als we je nodig hebben, ook al is het midden in de nacht. Bedankt dat je zo’n geweldige oom bent!

27. Je bent de beste oom! Je hebt nooit een kans gemist om er voor ons te zijn. We hebben geluk dat je in ons leven bent. Bedankt dat je altijd komt opdagen als we je nodig hebben.

28. Je bent de allerbeste. Het is geen geheim dat je van onze familie houdt, en wij houden ook van jou. Het is maar goed dat je zo geweldig bent, want als iemand anders een oom voor ons was, zouden we het niet zo goed hebben. Bedankt voor alles wat je voor ons hebt gedaan!

29. Weet je, ik dacht vandaag aan je. Het eerste wat in me opkwam was wat een geweldige familie we hebben en hoezeer je een rolmodel bent voor ons allemaal. Bedankt dat je zo’n geweldige oom en een geweldig persoon bent.

30. We hebben geluk dat je in onze familie bent. Bedankt dat je zoveel van ons houdt. Je bent de beste oom.

31. Je bent de beste oom ter wereld! Bedankt voor alles wat je hebt gedaan – van het helpen met mijn huiswerk tot het opbeuren in moeilijke tijden. Je hebt een groot hart, en dat is het meest waardevolle geschenk dat iemand kan geven.

32. Geen betere oom dan jij! Je hebt een grote invloed op anderen. Je luistert altijd naar onze problemen en moeilijkheden, zelfs in de kleine uurtjes. Je hebt een hart van goud.

33. Je bent een geweldige oom. Je luistert altijd naar onze problemen en moeilijkheden, zelfs in de kleine uurtjes. Je hebt een hart van goud.

34. Je hebt een grote invloed op anderen. Je luistert altijd naar onze problemen en moeilijkheden, zelfs in de kleine uurtjes, en je bent er voor ons door dik en dun. Kortom, we beschouwen je als een geweldige oom!

35. Oom, je bent een ongelooflijk rolmodel voor je familie en vrienden. Je luistert naar onze problemen en steunt ons, zelfs in moeilijke tijden. Je bent attent en oprecht en laat je geliefden zien dat je om ze geeft.

36. Bedankt dat je een geweldige oom bent. Je helpt je nichtjes en neefjes altijd door moeilijke tijden heen, of het nu een paar uur voor of na school is. Je bent een geweldig persoon, en we waarderen alles wat je voor ons doet.

37. Je bent zo’n geweldige oom. We houden van je! Je luistert altijd naar ons en helpt ons altijd.

38. Wow, ik ben zo gelukkig om een oom als jij te hebben. Je bent de beste luisteraar ooit. Het helpt me dat je er altijd bent voor een luisterend oor. Je bent de meest genereuze persoon die ik ken!

39. Wat een geweldige oom ben je! Je bent een geweldig persoon en luistert altijd naar anderen. Ik weet dat het moeilijk te geloven is, maar zelfs als kind was je geweldig, en de jaren hebben ons betere vrienden gemaakt. Bedankt voor al die momenten in mijn leven die ik nooit zal vergeten.

40. Wat ben je, gemaakt van goud? Je bent alles wat je ooit zou willen in een oom. Je aanwezigheid is nodig, je energie is altijd positief, en je hart is van het zuiverste goud.

41. Oom, je bent geweldig! Bedankt dat je me naar al die films hebt meegenomen. Ik weet dat het moeilijk voor je is om tijd te vinden, maar ik waardeer de tijd die we doorbrengen. En bedankt dat je ook videospelletjes met me speelt, ook al versla ik je elke keer!

42. We houden veel van je als oom. We zijn altijd onder de indruk geweest van je vermogen om problemen op te lossen en ons te steunen als dat nodig was. Je bent een geweldige vriend met een vriendelijk hart en een goed karakter. Ik ben er trots op dat je mijn vriend bent.

43. Je bent een van de beste! Je geeft voortdurend om ons, steekt een helpende hand uit en luistert naar ons, zelfs in onze donkerste momenten. Je bent erg vrijgevig, net als wij met jou.

44. Natuurlijk krijg je een fenomenaal cadeau! Maak je geen zorgen. Ik weet zeker dat jouw naam erop staat. Je verdient dit, dus laat me kijken wat ik kan doen terwijl jij naar de voetbaltraining van mijn dochter kijkt.

45. We zijn zo gelukkig om jou als oom te hebben! Je betekent zoveel voor ons allemaal, en we wilden je bedanken voor alles wat je de afgelopen jaren hebt gedaan. Je bent attent, gul en attent.

46. Je bent zoveel meer dan een oom. Je bent een geweldige vriend en mentor! Je betekent zoveel voor ons allemaal, en we wilden je bedanken voor alles wat je in de loop der jaren hebt gedaan.

47. Hey oom! Ik hoop dat je een geweldige week hebt. Ik wilde even zeggen dat we zo blij zijn dat we jou in ons leven hebben. Je betekent veel voor ons allemaal, en we wilden je bedanken voor alles wat je de afgelopen jaren hebt gedaan.

48. Je bent een ongelooflijke oom. Je betekent zoveel voor ons allemaal. We willen je bedanken voor alles wat je de afgelopen jaren hebt gedaan: tijd met ons doorbrengen als we ziek zijn, de leukste verjaardagsfeestjes geven en leuke zomerreisjes en spannende vakantiereizen plannen. Je maakt elk moment echt speciaal.

49. Bedankt dat je de afgelopen twee jaar een geweldige oom bent geweest. Je betekende veel voor onze familie toen we kinderen waren. Maar nu nog meer!

50. Het is moeilijk de woorden te vinden om u te bedanken voor alles wat u de afgelopen jaren heeft gedaan, maar we willen het proberen. We waarderen uw attentheid, vrijgevigheid en consideratie. U bent er altijd voor ons, wat er ook gebeurt!

51. Lieve oom, we houden van je! Bedankt voor alles wat je hebt gedaan om elke vakantie speciaal te maken. Je hebt ons geholpen om zoveel mooie herinneringen te delen. Het zijn mensen zoals jij die deze wereld een betere plek maken!

52. Lieve oom, we houden van je! Van samen sneeuwpoppen bouwen in de achtertuin op kerstdag tot ons meenemen naar de dierentuin op 4 juli, je hebt ons geholpen zoveel mooie herinneringen te delen. Het zijn mensen zoals jij die deze wereld een betere plek maken!

53. Lieve oom, bedankt dat je een geweldige oom bent. We hebben veel mooie herinneringen gedeeld, je maakt deze wereld een betere plek voor ons!

54. Hallo oom, we houden van je! Bedankt dat je elke dag van je aanwezigheid speciaal maakt.

55. Lieve oom, ik hou zoveel van je! Bedankt dat je elke dag uniek maakt voor de kinderen.

56. Bedankt voor alles wat je hebt gedaan om elke vakantie speciaal te maken. We hebben veel mooie herinneringen gedeeld, van samen sneeuwpoppen bouwen in de achtertuin op eerste kerstdag tot ons meenemen naar de dierentuin.

57. Je bent de beste! Dit jaar heb je geholpen om elke vakantie zo leuk te maken. Van sneeuwbalgevechten in de achtertuin tot vuurwerk bij het meer, bij jou zijn heeft ons gelukkiger gemaakt dan we ooit zouden kunnen zijn.

58. Je hebt ons geholpen om zoveel mooie vakantie herinneringen te delen. Het zijn mensen zoals jij die deze wereld een betere plek maken!

59. Dank je wel dat je ons elke vakantie een speciaal gevoel geeft. Elk jaar herinneren we ons hoe je ons meenam naar het vuurwerk op 4 juli en hoe we op kerstdag sneeuwpoppen bouwden in de achtertuin.

60. Oom, je bent de beste! We hebben zoveel mooie herinneringen aan jou. We kunnen niet wachten om meer herinneringen samen te maken tijdens de feestdagen!

61. Je bent de beste oom. Het jaar dat we naar de dierentuin gingen op 4 juli was geweldig. We kregen zoveel gave dieren te zien zoals leeuwen, slangen en giraffen! En het was nog leuker omdat je weet hoeveel ik van dieren hou.

62. Lieve oom, ik mis je! Het is vandaag de vierde juli, ik weet dat ik je nog meer mis. Het zijn mensen die deze wereld een betere plek maken!

63. Hallo oom, we koesteren je! Bedankt voor de manier waarop je van ons hebt gehouden. We zullen altijd onthouden hoe je onze vakanties betekenisvol maakte, van die onschuldige dagen in de achtertuin tot familievakanties toen we ouder waren. We zijn zo gezegend met jou in ons leven!

64. Je bent een geweldige oom! We wilden je laten weten hoeveel we waarderen wat je allemaal voor ons doet.

65. Bedankt voor alle leuke tijden. Je laat ons lachen, lachen en spelen. We koesteren elke herinnering en houden van onze tijd samen. Je bent de beste!

66. Je bent mijn favoriete oom. Je maakt me gelukkig. Je bent aardig en behulpzaam, en je geeft om je familie, wat je de perfecte oom maakt. Ik hou van je. Bedankt dat je er altijd voor me bent.

67. Oom, als ik het u de laatste tijd nog niet verteld heb, we waarderen alles wat u voor ons doet. Je hebt altijd een open deur naar onze familie, en we delen het graag met je. Ik hou van je.

68. Oom, we waarderen alles wat u voor ons doet. Je hebt altijd een open deur naar onze familie, en we delen het graag met je. Liefs

69. Oom, ik wil je bedanken dat je zo’n geweldig persoon bent. Je geeft me altijd het gevoel dat ik bij de familie hoor, en we zijn allemaal zo dankbaar dat we zo’n geweldig iemand als jij in ons leven hebben. We houden van je.

70. We zijn zo gelukkig dat je in ons leven bent! Bedankt dat je altijd een open deur voor ons hebt. We zijn graag bij jou en je familie. Het eten was geweldig! Bedankt!

71. Oom, we zijn zo dankbaar dat we je kennen en je als voorbeeld en vriend hebben. We vinden het altijd geweldig als je het met ons deelt als je tijd hebt. Ik kan niet wachten om je te zien en wat tijd samen door te brengen!

72. Je bent de beste oom op aarde, en we zijn zo blij dat je in onze familie bent. Ik hou van je.

73. Wist je maar hoe speciaal je was. Ik ben zo trots op je. Het verwarmt mijn hart om te zien wie je aan het worden bent. Je bent een groot voorbeeld van hard werken en toewijding. Ik ben echt blij dat je in mijn leven bent en dat ik je beste oom mag zijn!

74. Je bent de beste oom die iemand zich kan wensen. Bedankt dat je er altijd voor me was als ik het nodig had. Proost op nog vele jaren van plezier en goede tijden! Ik hou heel veel van je.

75. Je bent de beste oom die iemand zich kan wensen. Bedankt dat je er altijd voor me was als ik het nodig had. Op nog vele jaren van plezier en goede tijden! Ik hou heel veel van je!

76. Je bent een geweldige oom en de beste vriend van elke neef. Bedankt dat je er altijd voor me was op goede en slechte dagen. Proost op nog vele jaren van plezier en goede tijden! Ik hou heel veel van je.

77. Lieve oom, je bent de beste! Bedankt dat je er altijd voor me bent als ik het nodig heb. Op nog vele jaren van plezier en goede tijden. Kusjes

78. Je bent een geweldige oom. Je hebt me door enkele lastige situaties geloodst en was er altijd voor me als ik je nodig had. Bedankt voor alles. Ik hou van je!

79. Een speciale boodschap voor een geweldige oom. Je bent een geweldig persoon, en heel erg bedankt voor al die mooie herinneringen! Heb een dag vol plezier en opwinding. Ik hou van je!

80. Ik zal je altijd herinneren als de leuke oom die je bent. Je betekent zoveel voor me, en ik kan niet gelukkiger zijn om je nichtje te zijn. Bedankt.

81. Bedankt dat je de beste oom voor me bent. Je bent er altijd als ik je nodig heb, en ik zie je graag bij wat er ook komt. Op nog vele jaren van herinneringen samen. Nogmaals bedankt, [uw naam hier]

82. Lieve oom, ik zeg het niet vaak genoeg, maar ik denk aan u. Je was er altijd voor me en toverde een glimlach op mijn gezicht. Bedankt.

83. Ik hou zoveel van je, en ik wil dat je weet dat ik trots op je ben. Je bent zo ver gekomen, en elke dag die voorbijgaat, word je een beetje beter. Ik hoop dat mijn wijsheid je kan helpen je volledige potentieel te bereiken.

84. Als ik half de oom kon zijn die jij voor mijn kinderen bent geweest, zou ik het geweldig doen. Ik wil dat je weet dat je de wereld voor me betekent en dat ik van je hou.

85. Je weet ons altijd thuis te laten voelen, oom. Het voelt nooit lang genoeg als we op bezoek zijn, maar ik hoop dat je weet hoeveel we alle liefde en steun waarderen die je ons als familie geeft.

86. We zien je graag en wilden je bedanken voor de eindeloze hoeveelheid knuffels en glimlachen. Je bent zo’n geweldige oom, en we zijn zo gelukkig om je te hebben! Bedankt dat je er bent als we je nodig hebben. Het betekent de wereld voor ons!

87. Heel erg bedankt voor het verjaardagscadeau. Het was het enige waar ik om vroeg, en het betekende alles voor me. Jou als mijn beste oom hebben is een van mijn grootste geschenken.

.

88. Bedankt dat je de beste oom ooit bent geweest. Je had altijd tijd om met me te spelen en me dingen te leren. Ik heb zoveel mooie herinneringen aan ons samen plezier maken. Ik hoop dat we het in de toekomst net zo vaak kunnen doen.

89. Bedankt dat je de beste oom ooit bent geweest. Ik waardeer alle uitstapjes naar het park en de leuke bordspellen die je me liet winnen.

90. Bedankt dat je zo’n geweldige oom bent. Ik weet dat het soms vervelend is om kinderen om je heen te hebben, maar we waarderen je tijd en moeite. Je vraagt altijd naar school, naar vrienden en andere dingen. Je bent zo cool!

91. Bedankt dat je zo’n geweldige oom bent! Ik hou van spelen met je en alle leuke activiteiten die we samen doen. Je bent zo inspirerend, en ik hoop dat ik zoals jij zal zijn als ik jouw leeftijd heb.

92. Bedankt voor alle leuke oom tijd die we samen hebben. Ik hou ervan tijd met je door te brengen en nieuwe dingen van je te leren. Ik hou er ook van hoe cool je bent en hoe je je overal in verdiept en het zelf probeert te doen. Bedankt dat je de beste oom van de hele wereld bent.

93. Bedankt voor de attente bloemen. Mijn zus vindt ze prachtig, en ik weet zeker dat ze ze laat zien aan iedereen die ze kent! Je nichtje en neefjes zijn zo gelukkig om zo’n ondersteunende oom in hun leven te hebben.

94. Bedankt voor alles. Van het brengen van mijn favoriete boeken om ze met mij te lezen toen ik een kind was tot het helpen met mijn huiswerk, van het meenemen op schoolreisjes en het koken van mijn favoriete bonenmaaltijd. Bedankt dat je zo zorgzaam voor me was, liefste oom.

95. Bedankt dat je de beste oom bent die een meisje ooit kan hebben. Je bent altijd zo enthousiast om ons te zien, en ik hoop dat als de kinderen komen, ze net zoveel van je houden als wij.

96. Bedankt dat je er altijd voor me bent. Of je nu een deur opent, een drankje voor me koopt of me zegt dat ik geweldig ben. Ik ben zo dankbaar om jou in mijn leven te hebben. Bedankt dat je de beste oom ooit bent.

97. Bedankt dat je de beste oom bent. Je bent een van de coolste mensen die ik ken. Je vertelt me altijd wanneer ik iets geweldigs doe, waardoor ik me geweldig voel over mezelf.

98. Bedankt dat je de beste oom was die ik ooit had. Ik was verbaasd hoe goed je was met mijn broer toen ik klein was. Nu ben ik dankbaar dat ik een zorgzame oom heb die me niet alleen advies wil geven, maar onvoorwaardelijk van me houdt.

99. Bedankt dat je de beste oom bent. Ik ben blij dat mijn kinderen iemand als jij leren kennen. Mijn zoon heeft zoveel van je geleerd, en ik denk dat je zijn leven enorm beïnvloedt. Ga zo door!

100. Bedankt dat je zo aardig voor me bent. Ik weet dat je niet veel tijd met me doorbrengt, en als we samen zijn, maak je me altijd aan het lachen en vraag je naar mijn leven. Het betekent veel dat je er voor me bent. Ik ben zo gezegend met een oom als jij in mijn leven.

101. Bedankt dat je een belangrijk deel van mijn leven was. Je was altijd leuk om mee te praten, en ik herinner me de lange autoritten die we maakten toen ik jonger was. Ik kan alleen maar hopen dat ik mijn neefje dezelfde geweldige herinneringen geef om op te groeien en een speciaal iemand in zijn leven te hebben.

102. Je bent er altijd voor me. Ik kan je niet genoeg bedanken dat je altijd naar die honkbalwedstrijden gaat. Het is geweldig om iemand te hebben die met de kinderen en de familie meegaat. Ik hou van je.

103. Bedankt voor het verjaardagscadeau. Ik vond het mooi ingepakt, vooral omdat ik zag hoe je het in elkaar zette. Het was onverwacht, maar ik waardeer je attentheid.

104. Je bent zo geweldig voor me geweest. Ik weet niet hoe ik zonder jou zou zijn geworden. Je gaf me een plek om te wonen toen niemand anders dat deed en hielp me een baan en een plek te vinden om mijn weg in de wereld te vinden.

Oom zijn is een geweldig gevoel. Het is alsof je de beste bent. Ooms moeten met zoveel respect en eer behandeld worden. Weten dat ze speciaal zijn en dat hun liefde onvoorwaardelijk is.

Inspannen om enkele van de beste oom citaten beschikbaar gesteld hierboven te gebruiken om uitstekende oom, die niets minder dan geweldig is geweest waarderen. Vergeet niet om te reageren op de post en delen met uw dierbaren.

Bedankt.