Beste Vriend En Zielsverwant Citaten

Best Friend and Soulmate Quotes

Beste vriend en soulmate hebben een speciale plaats in iemands hart, ook al zijn ze geen bloedverwanten, de band van hun vriendschap is sterk. Ze kunnen elkaar opbeuren als ze depressief zijn, ze kunnen zelfs hun diepste geheimen met elkaar delen. Er zijn veel momenten geweest dat ze ruzie met elkaar hadden, maar wat er ook gebeurt, niets kan hen uit elkaar houden. De meeste mensen hebben beste vrienden waar ze altijd op kunnen rekenen.

Zielsverwanten spelen, net als beste vrienden, een cruciale rol in ieders leven. Zij zijn waarschijnlijk het type mensen dat extra moeite zal doen voor hun relaties omdat zij van hen houden en om hen geven. Als de wereld om je heen sluit, vind je een zielsverwant.

Fysieke afstand kan hen soms scheiden, maar ze zijn nooit ver van elkaar verwijderd. Zielsverwanten verraden hun echtgenoten nooit, zijn altijd eerlijk en vullen elkaar meestal aan. Zielsverwanten hebben het vermogen dingen te zeggen of te weten die niemand anders kan, omdat zij bij je zijn geweest in alle ups en downs van het leven.

Deze beste vriend en soulmate citaten zullen je helpen echte vriendschap en soulmates te begrijpen, te waarderen en te waarderen.

Beste vriend en zielsverwant citaten

Mijn zielsverwanten zijn mijn beste vrienden. Zij kennen mij beter dan wie dan ook. Ik hou van ze met heel mijn hart, mijn vrienden zijn mijn hart. Zonder hen, weet ik niet hoe ik alles zou doorstaan. Ze zijn de beste mensen die ik ooit heb ontmoet, en door hen voel ik me als mezelf.

1. Je soulmate hoeft niet je geliefde te zijn. Je soulmate kan ook je vriend zijn. Het enige wat telt is dat je die ene persoon die perfect voor je is in je hoek hebt.

2. Vriendschap tekent een leven nog dieper dan welke persoonlijke ontwikkeling dan ook. Ik heb het gevoel dat een deel van mijn ziel van je houdt sinds het begin van alles. Misschien komen we van dezelfde ster.

3. Het doel van een beste vriend is om je te helpen groeien, dus wees niet bang om hulp te vragen. Wat is er groter voor twee menselijke zielen dan te voelen dat ze verbonden zijn om elkaar te versterken, om één te zijn met elkaar in stille onuitsprekelijke herinneringen.

4. Veel mensen willen met je meerijden in de limo, maar wat je wilt is iemand die met je meegaat als de limo kapot gaat.

5. Ik vind het magisch als mensen bij elkaar blijven omdat ze dat echt willen en steeds weer voor elkaar kiezen.

6. Ik heb een handvol mensen die hebben veranderd wie ik ben. Jij bent er één van. Ik hou van je. Ik heb rust bij je. Ik ben thuisgekomen.

7. Waar je ook gaat, ongeacht het weer, neem altijd je eigen zonneschijn mee. Voordat je je soulmate vindt, moet je eerst je ziel ontdekken.

8. Jij bent mijn mooie voor altijd, een band zo diep dat zelfs een eeuwigheid niet lang genoeg lijkt om met jou door te brengen.

9. Als je iets onverklaarbaars met iemand deelt en hij veroordeelt je er niet om, dat is een soulmate.

10. De vriend die stil bij ons kan zijn in een moment van wanhoop of verwarring, die bij ons kan blijven in een uur van verdriet en rouw, die kan verdragen dat we het niet weten… niet genezen, niet genezen… dat is een vriend die om ons geeft.

11. Je hebt geen soulmate nodig. Je hebt iemand nodig die zijn hart voor je openstelt.

12. Zielsverwanten zijn niet degenen die je het gelukkigst maken; nee, het zijn degenen die je pijn kunnen voelen en helpen wegnemen.

13. Zielsverwanten – Ze zijn niet perfect, maar zijn altijd perfect voor jou. De meeste mensen hebben meer dan één soulmate. Een soulmate kan de vorm aannemen van een levenspartner, vriend, kind of geliefde. Een soulmate kan iemand zijn met wie je een spiritueel pad deelt, een gezamenlijk werk in de wereld, of een verbintenis om ouders te zijn voor bepaalde zielen. Het kan iemand zijn wiens groei je sponsort, zoals een kind.

14. Sommige mensen komen en maken zo’n mooie impact op je leven, dat je je nauwelijks kunt herinneren hoe het leven was zonder hen.

15. Zij zijn de auteurs van jouw verhaal. Zij zijn degenen van wie je houdt en die je compleet maken.
Zij zijn je soulmate.

16. Een goede vriend kent al je mooiste verhalen. Een beste vriend heeft ze samen met jou beleefd.

17. Een zielsverwant is iemand met wie wij ons innig verbonden voelen, alsof de communicatie en het samenzijn tussen ons niet het resultaat zijn van opzettelijke inspanningen, maar van een goddelijke genade.

18. Vrienden zijn als familie. Ze vechten met ons en komen met de tijd bij ons terug omdat ze weten dat niemand anders zo goed bij hen zou blijven als wij.

Vriendschap Beste Vriend Zielsverwant Citaten

Je bent een vriend wanneer het leven moeilijk wordt; iemand die je bijstaat in alle ups en downs. Je bent een vriend als het buiten warm is, als het buiten koud is, als je veel geld hebt en als je geen geld hebt. Je bent een vriend zelfs als iedereen weg is, en je geeft me het gevoel dat ik de gelukkigste man ter wereld ben.

19. Beste vrienden staan je bij door dik en dun. Ze zijn er om je successen te vieren, je door liefdesverdriet heen te helpen en je eraan te herinneren dat je een eikel bent.

20. In het beste geval geeft liefde ons een gevoel van compleetheid. Als we elkaar nooit hadden ontmoet, had ik geweten dat mijn leven niet compleet was. En ik zou de wereld hebben afgezocht naar jou, zelfs als ik niet wist wie ik zocht.

21. Maar wat er ook gebeurt, je zult altijd mijn vriend zijn, iemand die ik respecteer en bewonder. Ik hou van je, en ik zal van je houden tot ik sterf, en als er daarna een leven is, zal ik dan van je houden.

22. Soulmate-relaties nemen verschillende vormen aan, maar ze zijn allemaal gebaseerd op wat ik noem de vier C’s – chemie, compatibiliteit, verbinding en verbintenis.

23. Je bent zowel mijn beste vriend als mijn minnaar, en ik weet niet welke kant van jou ik het leukst vind.

24. Je bent mijn beste vriend geweest door dik en dun. In de hele wereld is er geen hart voor mij zoals het jouwe. In de hele wereld is er geen liefde voor jou zoals de mijne.

25. Als we ons eerlijk afvragen welke persoon in ons leven het meest voor ons betekent, merken we vaak dat het degenen zijn die, in plaats van adviezen, oplossingen of remedies te geven, er eerder voor gekozen hebben onze pijn te delen en onze wonden met een warme en tedere hand aan te raken.

26. Ik loop liever met een vriend in het donker, dan alleen in het licht.

27. De mooiste ontdekking die echte vrienden doen is dat ze apart kunnen groeien zonder uit elkaar te groeien.

28. Een vriend is een van de mooiste dingen die je kunt hebben, en een van de beste dingen die je kunt zijn. We waren gewoon twee gebroken zielen die elkaar probeerden te repareren… Op een of andere manier eindigde ik met een stuk van jou en jij van mij.

29. We moeten samen hangen of we hangen zeker apart. Hoe dan ook, we blijven vrienden.

30. Niet een gebrek aan liefde, maar een gebrek aan vriendschap zorgt voor ongelukkige huwelijken. Relatie is de spiegel waarin je jezelf ontdekt – verwant zijn is verwant zijn.

31. De taal van vriendschap zijn geen woorden maar betekenissen. Relatie is begrijpen. Het is een proces van zelfopenbaring.

32. Echte vrienden zijn zij die in je leven kwamen, het meest negatieve deel van je zagen, maar niet bereid zijn je te verlaten, hoe slecht je ook voor hen bent.

33. Een goede vriend kent al je verhalen. Een beste vriend heeft je geholpen ze te schrijven.

34. Ik vond mijn soulmate niet, zij vond mij.

35. Een zielsverwant is een voortdurende verbinding met een ander individu die de ziel in de loop van levens op verschillende tijden en plaatsen weer oppakt.

36. Wij voelen ons op zielsniveau tot een ander aangetrokken, niet omdat die persoon onze unieke aanvulling is, maar omdat wij door bij die persoon te zijn op de een of andere manier een impuls krijgen om zelf heel te worden.

Citaten over zielsverwanten Vrienden

We hebben allemaal een vriend nodig die ons begrijpt en accepteert zoals we zijn, die ons steunt in goede en slechte tijden, en die ons doet glimlachen. Deze wereld is soms een eenzame plaats, en geluk komt van liefde in je leven. Vriendschap is een van de grootste geschenken die je kunt hebben.

37. Je zult nooit alleen lopen. Vrienden zijn de familie die je kiest – en goede vrienden zijn een zegen.

38. Een goede vriend is iemand die je aan het lachen maakt en van je houdt zoals je bent.

39. Je bent de eerste persoon die me zo hard laat lachen dat ik je wil vermoorden.

40. Je verdient liefde en die krijg je van mij, mijn beste vriend.

41. Ik vind je een beetje leuk. Het is als een beetje, maar dan veel. Jij bent het licht waardoor mijn geest is geboren. Jij bent mijn zon, mijn maan en al mijn sterren.

42. En in haar glimlach zie ik iets dat mooier is dan de sterren.

43. Als je maar één glimlach in je hebt, geef hem dan aan de mensen van wie je houdt.

44. Ik ben verliefd op mijn beste vriend. Het is een van de mooiste gevoelens ooit. Ik herkende je meteen. Al onze levens flitsten in een fractie van een seconde door mijn hoofd. Ik voelde me zo sterk tot je aangetrokken dat ik het bijna niet kon tegenhouden.

45. Een goede vriend kent al je verhalen, maar een beste vriend heeft je geholpen ze te schrijven.

46. Onze vriendschap begon met een hallo, veranderde in een verslaving en eindigde in een onafscheidelijke band van liefde. Ik hou van je, mijn beste vriend.

47. Een vriend is iemand die het lied in je hart kent en het terug kan zingen als je de woorden vergeten bent.

48. Een enkele roos kan mijn tuin zijn… een enkele vriend, mijn wereld.

49. Schatje, ik ben misschien niet je eerste liefde, maar ik wil wel je laatste zijn.

50. Een echte vriend staat je nooit in de weg, tenzij je toevallig ten onder gaat.

51. Echt, goede vrienden zijn moeilijk te vinden, moeilijk te verlaten en onmogelijk te vergeten.

52. Een enkele roos kan mijn tuin zijn… een enkele vriend, mijn wereld. Alleen jij en ik tegen de wereld. Altijd en voor altijd.

53. Soms is bij je beste vriend zijn alle therapie die je nodig hebt.

54. Een zoete vriendschap verfrist de ziel.

55. « Vernietig ik mijn vijanden niet als ik ze tot mijn vrienden maak? »- Abraham Lincoln

Citaten over zielsverwanten vriendschap

Wanneer het hoogste punt van je vreugde ligt in het geluk van een ander, ben je op weg naar ware vriendschap. Het vertrouwen, mededogen en bestaan van een zielsverwant vervult je met een vreugde die het begrip te boven gaat. Er is geen ander gevoel waar je hart elke dag en nacht naartoe zou kunnen reizen.

56. Maak geen vrienden die comfortabel zijn om bij te zijn. Maak vrienden die je dwingen jezelf op te heffen.

57. Vrienden zijn het zonnetje in het leven. Er zijn momenten in ons leven dat we iemand ontmoeten en het voelt alsof we die persoon al ons hele leven kennen!

58. De mooiste ontdekking die echte vrienden doen is dat ze apart kunnen groeien zonder uit elkaar te groeien.

59. Als we samen zijn, vergeet ik de rest. Wanneer iemand de ziel binnenin kan zien, wees dankbaar want je hebt de sterren aangeraakt.

60. Ik loop liever met een vriend in het donker, dan alleen in het licht.

61. Een vriend is iemand die je kent zoals je bent, begrijpt waar je geweest bent, accepteert wat je geworden bent, en je toch zachtjes laat groeien.

62. Een vriend kent het lied in mijn hart en zingt het voor mij als mijn geheugen het laat afweten.

63. Het vergt veel moed om op te staan tegen onze vijanden, maar evenveel om op te staan tegen onze vrienden.

64. Een echte vriend is iemand die binnenkomt als de rest van de wereld weggaat.

65. Een echte vriend staat je nooit in de weg, tenzij je toevallig ten onder gaat.

66. Een vriend van allen is een vriend van niemand.

67. De enige manier om een vriend te hebben is er een te zijn.

68. Vriendschap is het moeilijkst uit te leggen. Het is niet iets wat je op school leert. Maar als je de betekenis van vriendschap niet hebt geleerd, heb je eigenlijk niets geleerd.

69. Echte vrienden zullen altijd een manier vinden om je te helpen.

70. De mooiste ontdekking die echte vrienden doen is dat ze apart kunnen groeien zonder uit elkaar te groeien.

71. De taal van de vriendschap bestaat niet uit woorden maar uit betekenissen.

72. Iedereen kan meeleven met het lijden van een vriend, maar het vereist een zeer fijne natuur om mee te leven met het succes van een vriend.

73. Er is nog geen woord voor oude vrienden die elkaar net hebben ontmoet. Maar ik geloof wel in zielen die synchroon lopen, zielen die elkaar spiegelen.

74. Een vriend is iemand die alles van je weet en toch van je houdt.

Soulmate Citaten voor Beste Vriend

Een echte vriend zal altijd naar je hand reiken en je hart raken. Deze vriend zal op zijn minst aan je zijde staan wanneer je hem of haar nodig hebt. Deze vriend zal naar je kijken vanaf de andere kant van de kamer en glimlachen. Deze vriend heeft zijn of haar deel van de pijn meegemaakt.

75. Je beste vriend is degene die het beste in je naar boven haalt.

76. Een echte vriend staat je nooit in de weg, tenzij je toevallig ten onder gaat.

77. Vrienden zijn familieleden die je voor jezelf maakt.

78. Vrienden zijn de familie die je kiest. Soms is er iemand bij wie je je zo thuis voelt dat je opbloeit.

79. Een van de mooiste kwaliteiten van echte vriendschap is begrijpen en begrepen worden.

80. Ik vond altijd dat het grote voorrecht, de opluchting en de troost van vriendschap was dat men niets hoefde uit te leggen.

81. Het is niet wat we in het leven hebben, maar wie we in ons leven hebben dat telt.

82. Een vriend is iemand die je kent zoals je bent, begrijpt waar je geweest bent, accepteert wat je geworden bent, en je toch zachtjes laat groeien.

83. Het grootste geschenk van het leven is vriendschap, en die heb ik gekregen.

84. Een vriend is iemand die over je kapotte schutting uitkijkt en de bloemen in je tuin bewondert.

85. Vrienden zijn de familie die we voor onszelf kiezen.

86. Loop niet achter me; ik mag niet leiden. Loop niet voor me uit; ik mag niet volgen. Loop gewoon naast me en wees mijn vriend.

87. Vriendschap wordt geboren op het moment dat de een tegen de ander zegt: « Wat! Jij ook? Ik dacht dat ik de enige was.

88. Onze moeilijkste taak als vriend is begrip bieden als we het niet begrijpen.

89. Er is nog geen woord voor oude vrienden die elkaar net hebben ontmoet.

90. Mijn beste vriend is degene die het beste in mij naar boven haalt.

91. Niet een gebrek aan liefde, maar een gebrek aan vriendschap zorgt voor ongelukkige huwelijken.

92. Waar liefde is, is leven. Als je verliefd bent, ben je in staat alles te leren en dingen te weten die je zelfs nooit had durven denken, want liefde is de sleutel tot het begrijpen van alle mysteries.

93. Vriendschap tekent een leven nog dieper dan liefde. Liefde dreigt te ontaarden in obsessie, vriendschap is nooit iets anders dan delen.

Beste vriend als zielsverwant

Een goede vriend kan je zo vertellen wat er met je aan de hand is. Hij lijkt misschien niet zo’n goede vriend na het vertellen. Maar je beste vriend kan het niet schelen wat je denkt, en zal altijd bij je blijven.

94. Liefde is blind; vriendschap sluit haar ogen.

95. Een vriend is iemand die alles van je weet en toch van je houdt.

96. Een echte vriend is iemand die binnenkomt als de rest van de wereld weggaat.

97. Echte vriendschap ontstaat wanneer de stilte tussen twee mensen comfortabel is.

98. Het grootste geschenk van het leven is vriendschap, en ik heb het ontvangen. Wat is er groter voor twee menselijke zielen dan te voelen dat ze voor het leven verbonden zijn; elkaar te versterken; één te zijn met elkaar in stille onuitsprekelijke herinneringen.

99. Mijn beste vriend is degene die het beste in mij naar boven haalt.

.

100. In ieders leven dooft op een bepaald moment ons innerlijke vuur. Het laait dan op door een ontmoeting met een ander mens. We zouden allemaal dankbaar moeten zijn voor die mensen die de innerlijke geest weer aanwakkeren. Ze worden vrienden genoemd.

101. Een vriend is iemand die je verleden begrijpt, in je toekomst gelooft en je accepteert zoals je bent.

102. Vriendschap is niet groot, maar een miljoen kleine dingen.

103. Onthoud altijd dat als je valt, ik er ben om je op te rapen… Wel, nadat ik klaar ben met lachen.

104. De mooiste ontdekking die echte vrienden doen is dat ze apart kunnen groeien zonder uit elkaar te groeien.

105. Soms is bij je beste vriend zijn alle therapie die je nodig hebt.

106. Vriendschap is niet groot, het zijn een miljoen kleine dingen.

107. Een mooie vriendschap kan mensen veranderen.

108. De waarheid is dat iedereen je pijn zal doen. Je moet alleen degenen vinden die het waard zijn om voor te lijden.

109. Een vriend kent het lied in mijn hart en zingt het voor mij als mijn geheugen het laat afweten.

110. Ik heb misschien niet mijn soulmate gevonden, maar wel een geweldige vriend en partner.

111. Het grootste geschenk van het leven is vriendschap, en ik heb het ontvangen.

112. Als jij 100 wordt, hoop ik dat ik 100 wordt min 1 dag, zodat ik nooit zonder jou hoef te leven.

113. Je bent zowel mijn beste vriend als mijn minnaar, en ik weet niet van welke kant van jou ik het meest geniet. Ik koester elke kant, net zoals ik ons leven samen heb gekoesterd.

Citaten over je beste vriend die je soulmate is

Een soulmate is iemand die je als geen ander begrijpt, als geen ander van je houdt en er altijd voor je zal zijn, wat er ook gebeurt. Iemand die je compleet maakt. En met compleet bedoel ik de persoon die je leven compleet maakt en je geloof in de mensheid herstelt.

114. Vriendschap tekent een leven nog dieper dan liefde. Liefde dreigt te ontaarden in obsessie; vriendschap is nooit iets anders dan delen.

115. De taal van de vriendschap bestaat niet uit woorden maar uit betekenissen.

116. Een vriend is iemand die je kent zoals je bent, begrijpt waar je geweest bent, accepteert wat je geworden bent, en je toch zachtjes laat groeien.

117. Een echte vriend is iemand die binnenkomt als de rest van de wereld weggaat.

118. Een zielsverwant is een voortdurende verbinding met een ander individu die de ziel in de loop van levens op verschillende tijden en plaatsen weer oppakt.

119. Wij voelen ons op zielsniveau tot een ander aangetrokken, niet omdat die persoon onze unieke aanvulling is, maar omdat wij door bij die persoon te zijn op de een of andere manier een impuls krijgen om zelf heel te worden.

120. Een vriend is iemand die alles van je weet en toch van je houdt.

121. Een beste vriend is als een klavertje vier: moeilijk te vinden en gelukkig om te hebben.

122. Vrienden zijn engelen die ons op de been brengen wanneer onze vleugels moeite hebben om te onthouden hoe we moeten vliegen.

123. Het grootste geschenk van het leven is vriendschap, en ik heb het ontvangen.

124. De enige manier om een vriend te hebben is er een te zijn.

125. Vriendschap is niet groot, maar een miljoen kleine dingen.

126. Ik weet niet wat ik heb gedaan om een beste vriend als jij te verdienen.

127. Je bent het antwoord op elk gebed dat ik heb opgeofferd. Je bent een lied, een droom, een fluistering, en ik weet niet hoe ik zolang zonder jou heb kunnen leven.

128. Een soulmate is iemand die sloten heeft die op onze sleutels passen, en sleutels die op onze sloten passen. Als we ons veilig genoeg voelen om de sloten te openen, komt ons ware zelf naar buiten en kunnen we volledig en eerlijk zijn wie we zijn; er kan van ons worden gehouden om wie we zijn en niet om wie we doen alsof. Elk onthult het beste deel van de ander. Wat er om ons heen ook misgaat, met die ene persoon zijn we veilig in ons eigen paradijs.

129. Er is een reden waarom BF staat voor vriend en beste vriend, omdat ze één en dezelfde moeten zijn.

130. Als je beste vriend zal ik je altijd oprapen als je valt nadat ik klaar ben met lachen.

131. Een beste vriend is als een klavertje vier: moeilijk te vinden en gelukkig om te hebben.

132. Een echte vriend is iemand die denkt dat je een goed ei bent, ook al weet hij dat je een beetje gekraakt bent.

133. Een zielsverwant is iemand met wie wij ons innig verbonden voelen, alsof de communicatie en de gemeenschap tussen ons niet het resultaat zijn van opzettelijke inspanningen, maar van een goddelijke genade.

Vriendschapsdag Quotes voor Soulmate

De vriend die dichter bij je staat dan bloed. Een metgezel zo dicht als een partner. Vriendschappen zijn moeilijk te vinden, nog moeilijker te houden, en degenen die er uit kunnen komen doen dat vaak door hun toewijding aan de mensen om hen heen.

134. Iedereen heeft vrienden nodig zoals jij, die van hen houden zonder voorwaarden. Ik ben zo trots om zo’n geweldige persoon in mijn leven te hebben als mijn beste vriend.

135. Als er niets goed gaat, ga ik naar jou. Je bent mijn go-to persoon op elk uur. Bedankt dat je er altijd voor me bent, mijn beste vriend.

136. Een vriend is iemand die je alle vrijheid geeft om jezelf te zijn.

137. Vrienden tonen hun liefde in moeilijke tijden, niet in geluk.

138. Een echte vriend staat je nooit in de weg, tenzij je toevallig ten onder gaat.

139. Een vriend is iemand die alles van je weet en toch van je houdt.

140. Een vriend is iemand die de waarheid en de pijn in je ziet, zelfs als je iedereen voor de gek houdt.

141. Een vriend is iemand die je verleden begrijpt, in je toekomst gelooft en je accepteert zoals je bent.

142. Een vriend is een van de mooiste dingen die je kunt hebben, en een van de beste dingen die je kunt zijn.

143. Een beste vriend is iemand die van je houdt als je vergeet van jezelf te houden.

144. Een goede vriend kent al je verhalen. Een beste vriend heeft je geholpen ze te schrijven.

145. Een beste vriend is de enige die je leven binnenkomt als de wereld is uitgegaan.

146. Een echte vriend is iemand die denkt dat je een goed ei bent, ook al weet hij dat je een beetje gekraakt bent.

147. Een beste vriend is iemand die je laat lachen, zelfs als je denkt dat je nooit meer zult lachen.

148. De beste vriend en soulmate zijn de mensen die je midden in de nacht kunt bellen, over van alles en nog wat kunt praten en je niet veroordeeld voelt.

149. Een echte vriend is iemand die weet dat er iets mis is, zelfs als je de grootste glimlach op je gezicht hebt.

150. Als je iemand vindt die je beter laat voelen, ook al is hij of zij duizenden kilometers ver weg; dat is je soulmate.

Er zal altijd een speciaal iemand zijn die het makkelijker maakt om moeilijke tijden door te komen, en dat is de essentie van vriendschap. Vrienden zijn er altijd voor elkaar, zelfs als je niet van plan bent om hulp te vragen. Ze gaan verder dan je neus lang is om je geluk te garanderen. Leer je beste vrienden te waarderen, want als ze eenmaal weg zijn, krijg je ze nooit meer terug. Koester hun momenten en laat ze zien hoeveel je van ze houdt.

Ik geloof dat je hebt genoten en geselecteerd uw keuze uit deze prachtige beste vriend en soulmate citaten. Gelieve te vergeten niet om commentaar te geven en te delen met uw familie en geliefden.

Bedankt.