Citaten Over Zelfverantwoording

Het is niet ongewoon dat veel mensen anderen de schuld geven van hun tekortkomingen, of die nu persoonlijk of werkgerelateerd zijn. Het voelt of lijkt misschien gemakkelijk om anderen verantwoordelijk te stellen voor ons falen of wangedrag, maar met welk doel? Meestal, zo niet altijd, schieten we alleen onszelf in de been als we dat doen.

In het leven kan het belang van zelfverantwoording niet genoeg benadrukt worden. Het is goed om momenten te hebben waarop we onszelf en ons handelen aan een seizoenscontrole onderwerpen en tevens onze huidige positie opnieuw beoordelen en nagaan wat aanpassing behoeft.

Een van de beste manieren om jezelf verantwoordelijk te houden is je doelen en plannen met anderen te delen. Het heeft ook te maken met het stellen en identificeren van haalbare doelen, het creëren van strategieën om ze te bereiken, en het bepalen hoe om te gaan met mislukkingen en obstakels die onderweg kunnen opduiken.

Als je een beslissing neemt, moet je in staat zijn om die door te zetten en bereid zijn om de uitkomst ervan te accepteren. Dus, laat deze verzameling van zelfverantwoordingscitaten je inspireren tot verantwoording en je op weg helpen om jezelf te verbeteren.

Citaten over zelfverantwoording

Het belangrijkste onderdeel van elk plan is zelfverantwoording, want als jij jezelf niet verantwoordelijk houdt, doet niemand anders dat. Jij bent de enige die jezelf verantwoordelijk kan houden voor je doelen, dromen en ambities. Stop met het maken van excuses, hou jezelf nu verantwoordelijk.

1. Jij bent de enige op wie je kunt rekenen om je A-game te brengen. Wees zelf verantwoordelijk.

2. Stop met klagen en andere mensen of omstandigheden de schuld te geven. U bent de enige persoon op wie u kunt vertrouwen om actie te ondernemen en dingen gedaan te krijgen. 3. Wees zelf verantwoordelijk.

3. Niemand zal je leven voor je creëren, behalve jijzelf. Er is niemand die het werk voor je doet. Alleen jij kunt jezelf verantwoordelijk houden.

4. Uiteindelijk is alles wat je doet jouw verantwoordelijkheid. Je moet je grootste motivator zijn en jezelf verantwoordelijk houden voor elke keuze die je maakt.

5. Om je doelen te bereiken, moet je jezelf verantwoordelijk houden en elke dag je beste zelf zijn.

6. Vergeet niet dat de enige persoon waartegen je echt concurreert, jezelf bent. Dus wees verantwoordelijk.

7. De enige persoon in je leven die je kan geven wat je wilt ben jijzelf. Stel doelen, wees verantwoordelijk, bereik grote dingen, en laat niemand je tegenhouden.

8. Je kunt alles doen wat je wilt in het leven. Maar je moet het genoeg willen en er genoeg in geloven. Jij bent de enige die verantwoording moet nemen voor je succes.

9. Stel gedurfde doelen, neem grote risico’s en stop nooit met leren. Uw toekomst ligt in uw handen. Jij bent de enige die het voor elkaar kan krijgen. Wees verantwoordelijk.

10. Sta op, en doe iets. Wees het verschil dat je wilt zien in de wereld. Je hebt de kracht om je dromen te leven, maar niemand kan het voor je doen. Wees verantwoordelijk.

11. Creëer je geluk. De beste manier om dit te doen is te beginnen met het nemen van persoonlijke verantwoordelijkheid.

12. Je dromen worden niet alleen gerealiseerd door harder te werken. Je moet slimmer werken. Het gaat er niet om hoeveel je verdient; het gaat erom hoe verantwoordelijk je bent.

13. Hoeveel ben je bereid te lijden in de naam om buitengewoon te worden? Werk hard, en vecht voor je recht om verantwoording af te leggen voor je daden.

14. Zeg niet dat je geen tijd hebt voor de sportschool. Maak tijd, en houd jezelf verantwoordelijk.

15. Tot je geen excuses meer hebt, ga je niet naar de sportschool. Stop met je drukke agenda de schuld te geven, en wees verantwoordelijk om in vorm te komen.

16. Houd je aan je routine. Wees zelf verantwoordelijk. Neem de beweging die je nodig hebt. Je verdient het.

17. Je hebt het druk, ik weet het. Maar er is geen excuus om niet fit te worden in het comfort van je eigen huis. Daag jezelf uit vandaag, en wees verantwoordelijk. Laat het gebeuren!

18. Het is tijd om op te staan en in beweging te komen. Stop met het maken van excuses, en wees zelf verantwoordelijk.

19. Je lichaam zal je dankbaar zijn voor alle positieve veranderingen en verantwoording die je gaat afleggen.

20. Als je tijd hebt voor excuses, heb je tijd voor zelfverbetering. Laat jezelf niet meer excuses maken dan resultaten. Wees zelf verantwoordelijk.

21. Zet je in voor je succes. Zeg tegen jezelf dat je alleen succesvol zult zijn als je er werk van maakt. Wees verantwoordelijk. Nu, ga aan het werk.

22. Je kunt niet bepalen hoeveel tijd je hebt, maar wel hoe je het gebruikt. Wees verantwoordelijk.

23. Jij bent de enige op wie je kunt rekenen om er voor je te zijn. Jij bent de enige die je kan laten doen wat je moet doen. Dus, wees zelf verantwoordelijk.

24. Omarm persoonlijke verantwoordelijkheid, of je eindigt in de droom van iemand anders.

25. Stop met het verzinnen van slappe excuses waarom je je doelen niet kunt bereiken. Doe het gewoon. Wees zelf verantwoordelijk.

26. Niemand kan je push-ups voor je doen. Je kunt persoonlijke verantwoording niet uitbesteden. Sta op, slijp en wees verantwoordelijk.

27. Er zijn twee manieren om gelukkig te zijn: verantwoording afleggen voor wat je doet of beseffen hoe gelukkig je bent dat je niets hebt.

28. Ik hou mezelf verantwoordelijk. Ik verwacht niet dat iemand anders dat doet.

29. Bereik meer dan je ooit voor mogelijk hield door jezelf verantwoordelijk te houden.

30. Mijn houding is mijn keuze. Ik kan kiezen om een slachtoffer te zijn of ik kan kiezen om te overwinnen door het leven op mijn voorwaarden te leven en mezelf verantwoordelijk te houden voor wat ik in het verleden heb gecreëerd, waar ik morgen naar toe ga en de persoon die ik vandaag ben.

31. Wees de persoon die je nodig had toen je jonger was, en je zult niet alleen een impact hebben op het leven van je kinderen en anderen, maar je zult ook een leegte in je eigen hart vullen. Wees verantwoordelijk.

32. Er is geen betere motivatie dan het schuldgevoel dat voortkomt uit het teleurstellen van de mensen waar je van houdt. Wees verantwoordelijk voor je daden.

33. Ga naar buiten, en verover de wereld. Maak een verschil door verantwoordelijk te zijn – het begint allemaal met jou.

34. Verantwoording afleggen is de sleutel tot het bereiken van al je doelen.

35. Hou jezelf verantwoordelijk door je aan je woord te houden. Geef alles wat je hebt.

36. Hou jezelf verantwoordelijk, anders geef je uiteindelijk iemand anders de schuld.

37. Jij bent je beschermer. Hou jezelf verantwoordelijk, elke dag.

38. Creëer je kans. Werk hard, wees aardig, en hou jezelf verantwoordelijk.

39. Creëer je kansen. Verleg de grenzen. Werk hard, wees vriendelijk en houd jezelf verantwoordelijk.

40. Succes, vreugde en geluk komen allemaal voort uit het creëren van kansen. Werk hard, wees aardig, en hou jezelf verantwoordelijk, en uiteindelijk zul je al die dingen hebben.

41. Het doel is niet om een kans voor jezelf te creëren. Het doel is dat je hard werkt, aardig bent, en jezelf verantwoordelijk houdt.

42. Je hebt macht. Bouw je toekomst met je eigen handen. Doe het werk, wees aardig voor anderen, en neem verantwoordelijkheid, zodat je het leven kunt creëren dat je wilt.

43. Creëer je kansen. Initiatief nemen op het werk zal deuren voor je openen en je de carrière van je dromen bezorgen.

44. Bouw aan je toekomst, en heb er plezier in. Elke dag zal een nieuw avontuur zijn, en elke uitdaging zal je helpen te gedijen en sterker te worden.

45. Je toekomst wacht. Je kunt alles bereiken wat je wilt. Werk hard, en stop nooit met creëren.

46. Je hebt het talent, de passie en de drive om alles te bereiken. Blijf gefocust en toegewijd, en je zult je dromen waarmaken.

47. Weet waar je heen wilt. Doe wat nodig is om daar te komen. Stop nooit met verantwoording afleggen.

48. Doe waar je van houdt, doe waar je niet van houdt, en doe het snel. Wees verantwoordelijk.

49. Als je het kunt dromen, kun je het bereiken. Maar doe het niet alleen. Niemand is ooit succesvol geworden zonder hulp en aanmoediging van anderen.

50. Jij hebt je lot in handen, niemand anders kan je goed of slecht laten voelen dan jijzelf. Stop met anderen de schuld te geven, stop met excuses maken, en begin met verantwoording af te leggen.

Hou jezelf verantwoordelijk Quotes

Houd jezelf verantwoordelijk voor je eigen verwachtingen en niet voor die van anderen. Niemand anders zal je verantwoordelijk houden voor je dromen, dus moet je jezelf verantwoordelijk houden. Het is of je gaat hard of je gaat naar huis.

51. Je hebt je lot in eigen handen. Mensen kunnen je geen slecht of negatief gevoel geven. Stop met anderen de schuld te geven, stop met het maken van excuses, en begin met verantwoording af te leggen. Jij bent de kapitein van het schip, en de kapitein kiest de bestemming.

52. Je hebt controle over je lot. Je kunt dingen laten gebeuren. Stop met anderen de schuld te geven, en begin met verantwoordelijk te zijn.

53. Stop met excuses maken, stop met anderen de schuld te geven en begin met een verandering. Jij bent de enige die controle heeft over je leven.

54. Het leven is wat je ervan maakt. Of je beheerst je lot of niet. Stop met het zoeken naar excuses en begin onmiddellijk met de verandering, wees volhardend en blijf hard werken tot je dromen werkelijkheid worden.

55. Als je niet gelukkig bent waar je nu bent, verander dat dan. Stel je doelen hoog, onderneem actie, en maak van jezelf een beter mens.

56. Je hebt de kracht om te slagen, en je kunt alles doen wat je wilt. Hou jezelf verantwoordelijk. Laat het gebeuren.

. Houd jezelf verantwoordelijk. Neem het heft in handen. Wees sterk. Alleen jij kunt het, niemand anders kan het voor je doen.

58. Je kunt het weer niet veranderen, dus laat het je niet tegenhouden. Zie geen onmogelijkheden, want die bestaan alleen in je gedachten. Je kunt veranderen wat je wenst, als je bereid bent actie te ondernemen.

59. Je hebt controle over je toekomst. Hou jezelf verantwoordelijk.

60. Je kunt alles doen. Maar eerst moet je geloven dat je het kunt. Ga ervan uit dat je succesvol zult zijn in wat je wilt bereiken. Hou jezelf verantwoordelijk.

61. De angst om afgerekend te worden op onze fouten weerhoudt ons ervan veel grote dingen in het leven te doen: risico’s nemen, bedrijven starten en groeien als mens. Omarm de fouten die je hebt gemaakt en wees niet bang om jezelf ter verantwoording te roepen.

62. Geen enkel excuus haalt de eindstreep. Ga je gang, en val. Sta gewoon weer op.

63. Als je jezelf niet verantwoordelijk houdt, wie dan wel?

64. Je moet jezelf verantwoordelijk houden, anders doet niemand anders het.

65. Hou jezelf altijd verantwoordelijk. Wees altijd eerlijk tegen jezelf. Geef toe wanneer je fout zit, en vier wanneer je gelijk hebt.

66. Anderen de schuld geven van je problemen zal ze niet doen verdwijnen. Wees verantwoordelijk voor je daden.

67. Je wordt elke morgen wakker met een keuze. Een keuze om beter te zijn, beter te doen en beter te handelen. Maak die keuze elke dag.

68. De uitdagingen van het leven moeten je niet tegenhouden. Ze moeten je helpen, je helpen groeien.

69. Hou jezelf verantwoordelijk. Als je jezelf niet verantwoordelijk houdt voor je daden, wie dan wel?

70. Spoiler alert: Ik ga mezelf verantwoordelijk houden.

71. Je kunt niemand anders de schuld geven van het resultaat dat je in je leven krijgt. Jij bent verantwoordelijk. De verantwoordelijkheid ligt bij jou.

72. Jij bent de enige die je kan laten doen wat je echt wilt doen. Houd jezelf verantwoordelijk.

73. Het gaat er niet om wat anderen van je vinden, maar wat je van jezelf vindt.

74. Vandaag is de dag om te stoppen met het geven van excuses en te beginnen met het geven van resultaten. Hou jezelf verantwoordelijk.

75. Ik ben mijn concurrentie. Ik neem geen genoegen met minder dan grootsheid.

76. Neem nooit genoegen. Word nooit comfortabel. Stop nooit met verbeteren of hard werken. Wees nederig genoeg om te leren van kritiek, maar sterk genoeg om actie te ondernemen. Houd jezelf altijd verantwoordelijk.

77. Wat je ook doet, hou jezelf verantwoordelijk. Wees gerust in de wetenschap dat je alleen het beste kunt doen wat je kunt, en dat is alles wat iemand van je kan vragen.

78. Er zal nooit iets veranderen als je excuses blijft maken. Hou jezelf verantwoordelijk, en ga aan het werk!

79. Wees verantwoordelijk voor je daden – goede en slechte.

80. Verantwoording afleggen is een keuze. Dat is hustling, opdagen en je best doen ook.

81. Wees niet bang om te proberen. Maar wees niet bang om te falen. Wees trots op je fout: het zal je veel leren.

81. Jij bent de enige die je tegenhoudt. Hou jezelf verantwoordelijk.

82. Je kunt anderen niet motiveren als je zelf niet gemotiveerd bent. Hou jezelf verantwoordelijk.

83. Je hoeft de wereld niet alleen tegemoet te treden. Hou jezelf verantwoordelijk voor je woorden en daden, en laat niemand je iets anders vertellen.

84. Niemand anders zal je verantwoordelijk houden, behalve jijzelf. Hou jezelf verantwoordelijk.

85. Als je een leider bent kijken anderen naar je, ze kijken tegen je op. Dus hou jezelf verantwoordelijk, en wees het voorbeeld dat anderen moeten volgen.

86. Jij bent niet je fouten. Jij bent de reden ervan. Hou jezelf verantwoordelijk.

87. Wat je vandaag doet kan al je morgen verbeteren. Hou jezelf verantwoordelijk.

88. Een doel zonder plan is slechts een wens. Maak je doelen meetbaar, uitvoerbaar en traceerbaar. Leg verantwoording af aan jezelf.

89. Ik ga veranderingen aanbrengen. Ik ga mezelf verantwoordelijk houden.

90. Als je niet bereid bent jezelf verantwoordelijk te houden, leg je al je hoop en dromen in andermans handen.

91. Als jij het niet doet, wie dan wel? Jij bent de enige die jezelf verantwoordelijk houdt. Ga nu, en doe het.

92. Je moet jezelf eraan blijven herinneren dat niemand anders het voor je doet, niemand anders houdt je verantwoordelijk. Je moet een manier vinden om jezelf verantwoordelijk te houden.

93. Als je jezelf verantwoordelijk moet houden voor je daden, verandert alles. Zorg dat je er werk van maakt. Je verdient het.

94. Je zult nooit een perfecte dag hebben, dus heb het vertrouwen om vandaag te beginnen, en hou jezelf verantwoordelijk.

95. Je kunt je niet verbergen voor wat je gedaan hebt. Dus, blijf dingen doen, en doe het deze keer goed. Hou jezelf verantwoordelijk.

96. Op een dag word je wakker en besef je dat als je iets gedaan wilt hebben, je het zelf moet doen. Hou jezelf verantwoordelijk.

97. De enige persoon waarvan je zeker kan zijn dat hij er voor je is als het moeilijk wordt, ben jij.

98. Verantwoording afleggen is de basis van alle grote prestaties. Houd jezelf verantwoordelijk.

99. Wacht niet op kansen – maak ze. Wacht niet tot mensen je ontdekken – ontdek jezelf. Wacht niet tot je succesvol bent-maak succes.

100. Om een creatief leven te leiden, moeten we onze angst verliezen om het fout te hebben. Wie wil je zijn? Jezelf verantwoordelijk houden is de eerste stap.

Ik hoop dat je deze zelfverantwoording citaten nuttig vond. Laat gerust je commentaar of suggesties op de post achter. Je kunt ze ook doorsturen naar anderen om hen te helpen zelfverantwoordelijk te worden. Dank u.