Citaten Van Stewardessen

Airhostess Quotes

Air hostesses zorgen ervoor dat de passagiers comfortabel zitten en dat de reis vlekkeloos verloopt. Zij zorgen ervoor dat de passagiers comfortabel in hun stoel blijven zitten en hun bestemming veilig bereiken.

We kennen allemaal het belang van stewardessen. Maar wat veel mensen zeggen dat ze niet te zien krijgen is de tevredenheid en zelfs het geluk op het gezicht van een stewardess. Luchtvaartmaatschappijen zijn altijd op zoek naar geweldige mensen om hun team te versterken en stewardess te worden.

Gastvrouwen hebben een uniek persoonlijkheidstype en daarom worden ze erkend als professionals in de luchtvaartindustrie. Hier is een grote verzameling van air hostess citaten.

Citaten van stewardessen

Een stewardess zijn is geen gemakkelijke baan. Wij zijn het eerste wat mensen zien als ze op de bestemming aankomen. Het leukste aan stewardess zijn is het ontmoeten van mensen van over de hele wereld. We moeten glimlachen, beleefd zijn en ons door allerlei situaties heen slaan.

1. Mensen helpen zich goed te voelen en gezond te blijven is mijn passie. Ik ben zo blij om te kunnen doen waar ik van hou en te werken met geweldige teamleden aan boord van de vlucht.

2. Gastvrouwen redden levens door iedereen veilig, kalm en vermaakt te houden. Ze staan misschien niet in de frontlinie zoals dokters en verpleegsters, maar ze zijn toch helden.

3. De wereld zag er nog nooit zo vol mogelijkheden uit. Als je bij ons bent, hoef je alleen maar naar de hemel te reiken.

4. Trots om een stewardess te zijn. Iets goed doen is zo waardevol dat sterven om het beter te doen niet roekeloos kan zijn.

5. Iedereen in het vliegtuig heeft een verhaal. Weet naast wie je zit, want je weet nooit wat er kan gebeuren. Waar je ook staat in het leven, weet dat je tot meer in staat bent dan je je kunt voorstellen.

6. Om een stewardess te zijn, moet je snel kunnen denken en spreken.

7. Een stewardess zijn is een droom waaruit je niet wilt ontwaken. Het is niet alleen een baan; het is een manier van leven.

8. Je hebt nu misschien een wolk boven je hoofd hangen, maar er zijn ook witte pluizige wolken in het verschiet. Als je door de minder pluizige heen kunt komen en je kunt concentreren op het wit, wordt het beter.

9. Er is iets speciaals aan het zijn van een stewardess. Niet alleen mag je de mensen dienen, maar het geeft je een unieke mix van familie en carrière.

10. Een vlucht is altijd een leuk avontuur, Behalve als er een risicovolle situatie is, Maar al onze levens hangen af van de stewardess, Zij is degene die ervoor zorgt dat onze levens gaan op een vlucht.

11. Vlieg met vertrouwen, wetende dat stewardessen professioneel zijn in hun werk. Uw ervaring en uw passie voor service zullen u elke dag doen schitteren.

12. Je kunt je bestemming niet van de ene dag op de andere veranderen, maar je kunt op elk moment van richting veranderen.

13. Ik denk dat veel mensen bang zijn om te vliegen omdat ze bang zijn om neer te storten. Maar als je in een vliegtuig zit, zie je de wereld van bovenaf, wat heel mooi kan zijn.

14. Wakker worden, lieverds. Vandaag is een prachtige dag. De lucht is vol dauw. De lucht is vol hoop.

15. Wees voorbereid. – Altijd. We moeten ooit beginnen – wees altijd klaar.

16. Niemand kan een prijskaartje hangen aan de waarde van reizen. Ik heb zoveel geleerd en zoveel dingen meegemaakt die ik anders nooit had kunnen meemaken.

17. Een stewardess is als een luchtverkeersleider. Zij is degene die alles op koers houdt.

18. Goede communicatie is goed vliegen. Het is een teamprestatie waarbij de piloot en de stewardess partners zijn in de veilige exploitatie van het vliegtuig.

19. Door de lucht zweven in een vliegtuig is zoveel beter als er iemand voor je zorgt.

20. Het doel van iedereen wanneer een vliegtuig opstijgt is om veilig te landen. Een stewardess zijn is meer dan alleen drankjes inschenken en snacks serveren.

21. Geluk is een stewardess zijn! Je reist de wereld rond, ontmoet mensen van alle rangen en standen en maakt hun reis een beetje specialer. Een stewardess zijn is het leukste dat je kan hebben met je kleren aan.

22. Je kunt de carrière hebben die je altijd al wilde. Je kiest je pad, je maakt het waar en het succes zal volgen. Neem nu de leiding over je toekomst.

23. Je wordt geconfronteerd met een grijze, bewolkte hemel die de zon bedekt. Neem een kans en ga vooruit. Er zullen wat rotsachtige wegen in het verschiet liggen. Maar in de verte zie je witte pluizige wolken. Ga ervoor.

24. Als u uw reis maakt, vergeet dan niet te ontspannen. Neem de schoonheid om je heen in je op. Onthoud dat alles mogelijk is als je het maar wilt.

25. Reizen is ontdekken dat iedereen het mis heeft over andere landen.

26. Veiligheid is mijn belangrijkste prioriteit. Ik ben er trots op een stewardess te zijn en zal alles blijven doen wat ik kan voor de veiligheid van iedereen aan boord.

27. Als je in de lucht bent, doe het dan rustig aan. Je hebt vleugels gekregen om te vliegen, dus leef je leven ten volle en geniet van elk moment.

28. Onze belofte aan jou is dat je je nooit zorgen hoeft te maken over het beklimmen van de bedrijfsladder. Met ons kun je naar nieuwe hoogten stijgen. De hemel is de limiet.

29. Wees niet bang om te springen. Soms is het engste in de wereld de wetenschap dat je echt kunt vliegen.

30. Het leven is kort. Blijf niet hangen in een doodlopende baan die je haat. Je toekomst ligt voor het grijpen, laat hem niet aan je voorbijgaan.

31. In het leven denken we soms dat we geen controle hebben. Maar onthoud, hoe hoog je ook staat, je bent altijd de baas over je lot.

32. Onze stewardessen zijn onze helden. Ze doen het zware werk, maken veilige vluchten en behandelen de passagiers met zorg, waardigheid en respect.

33. Het enige wat beter is dan jou aan mijn zijde te hebben, is weten dat ik je in de lucht kan krijgen.

34. Mijn dag begint voor de zon, mijn dag eindigt na de sterren. Mijn dag heeft geen bedtijd of weekends. Ik heb een vliegtuig voor mijn huis.

35. Mooi en helder, ze is een stewardess, een stem en een glimlach, een persoonlijkheid, en de perfecte metgezel, die er altijd is.

36. Als ik vlieg, voel ik me vrij. Als een vogel in de lucht zonder zorgen, zonder baan en zonder zorgen. Als je in de lucht bent, kan niets je raken.

37. Als je de wolken kunt zien en nog steeds vecht, zul je je spoedig meer op je gemak voelen, vreugdevoller, en je zult stralen.

38. Het is het gevoel van vrijheid, van vliegen als een vogel, dat me op de been houdt. Er is niets zo opwindend als stewardess zijn.

39. Veiligheid is mijn prioriteit. Ik vind het belangrijk om aardig en vriendelijk te zijn, maar tegelijkertijd je werk serieus te nemen.

40. Ik ben stewardess. Er is niets dat ik leuker vind dan mensen te zien lachen als ze het vliegtuig verlaten.

41. Vanaf het moment dat u aan boord stapt tot het moment dat we landen, staat ons bekwame team van cabinepersoneel altijd klaar om u te helpen.

42. Het is niet in de lucht dat ik een stewardess wil zijn.

43. Ze is in de lucht. Ze is nuchter. Je hebt haar rug als ze vliegt. Ze is er voor je als de lucht helder of stormachtig is.

44. Als u iemand wilt die u door elke situatie tijdens uw vlucht heen helpt, ga dan voor een stewardess, want zij zullen u nooit teleurstellen.

45. Ik ben een beetje een stewardess. Ik hou ervan om voor mensen te zorgen en ze een goed gevoel te geven.

46. Een stewardess zijn is geweldig omdat je elke dag andere mensen ontmoet en hun verhalen hoort.

47. Een stewardess zijn is een voortdurende uitdaging om kalm te blijven als je tussen al deze dingen zit.

48. Leef je beste leven. Laat niemand je in de weg staan. Laat niets je tegenhouden. Wees een prinses. Wees een koningin. Wees de superster die je van binnen bent.

49. Het vliegtuig vertegenwoordigt een glamoureus leven van vrijheid en kansen. Het is een brug naar avontuur, een baken van schoonheid en een krachtig symbool van succes.

50. Uw stoel is waar uw dromen worden gemaakt! Reizen per vliegtuig is elke keer weer een heel nieuw avontuur.

51. Ontwerp je leven zoals jij het wilt leven. Niemand weet wat uw dromen zijn behalve u. Laat ons u helpen ze te creëren en ze dan te leven.

52. Sommige carrières zijn misschien glamoureus, maar weinig zijn zo bevredigend als die van stewardess: een baan die zowel opwindend als vriendelijk is, uitdagend en verzorgend.

53. Jouw missie is om mensen een goed gevoel te geven over vliegen. Jij bent hun eerste indruk van de luchtvaartmaatschappij.

54. Vliegen is een grote gelijkmaker. Het brengt je in contact met de wereld, en het verrijkt de geest. Als je in de lucht bent, is er niemand in de buurt om je te storen.

55. De stewardess is de personificatie van service met een glimlach.

56. Hostesses zijn er niet alleen om u eten of drinken te serveren tijdens uw vlucht; ze zijn er ook om ervoor te zorgen dat u een leuke tijd heeft tijdens uw vlucht.

57. Frequente vliegers houden van ons omdat we willen dat ze slimmer reizen, niet moeilijker. Wij zorgen voor de rompslomp zodat zij zich kunnen concentreren op hun reis.

58. Wanneer je verzorgd wordt door mensen die houden van wat ze doen, kun je de wereld aan. Vlieg met ons mee en voel het verschil.

59. Vlieg op de vleugels van een luchtvaartmaatschappij met een team van professionals die net zoveel geven om veiligheid en uw ervaring als u.

60. Gedachten dragen energie, wat je denkt breng je teweeg. Wat wil je aantrekken in je leven?

61. Als je naar de hemel kijkt, zie je misschien een donkere wolk die je bedekt. Maar als je naar voren kijkt, is er ook zonneschijn en een blauwe lucht.

. Het is een prachtige dag voor een avontuur. De frisse lucht is verkwikkend en de zon voelt warm aan op je gezicht.

63. Vliegen is niet alleen een vakantie. Reizen is een ervaring. Het is het verkennen van nieuwe culturen, eten en mensen. Zie de wereld en laat je fantasie de vrije loop.

64. Ga op avontuur met je geliefden. Reis de wereld rond en maak herinneringen voor het leven.

65. Je moet hard zijn, je moet sterk zijn. Je moet alles zijn wat je kunt zijn. Laat de wereld zien waar je van gemaakt bent. Maak je dromen waar.

66. Veiligheid is zowel een wetenschap als een kunst, en vereist het hoogste niveau van situationeel bewustzijn om ervoor te zorgen dat niemand gewond raakt.

67. We zijn allemaal immigranten. Wij allemaal. Iedereen op aarde kan zijn voorouders vinden in een ander land of een andere groep mensen. Dat maakt iedereen zo uniek, en dat maakt de wereld zo spannend.

68. Het enige wat stewardessen doen is eten en drinken serveren, maar we doen zoveel meer voor de passagiers, we zorgen voor de veiligheid van de passagiers, en we zijn het vangnet voor de passagiers.

69. De dame in uniform gaat waar ze nodig is, zij is degene die je drinkwater en koffie brengt, om je wakker te houden, zij is degene die je bed opmaakt en je kamer opruimt.

70. Reizen met ons kan hard werken zijn, maar we redden het allemaal samen, dus drink veel water, en lach.

71. Blijf koel onder druk, wetende dat het niet de druk is die je voelt, maar eerder de opwinding van het leven.

72. Vertrek vanaf hier. Vlieg hoog en streef naar de sterren. We hopen dat uw vlucht net zo soepel verloopt als uw reis met ons.

73. Kom naar dit moment met intentie. Leef elke dag alsof het je laatste is en ga het leven achterna dat je wenst.

74. Reis naar nieuwe plaatsen. Leef je beste leven. Wees de persoon die je altijd al wilde zijn.

75. Leef meer in minder tijd. Reizen is een krachtige investering om meer betekenis in je leven te krijgen.

76. Reizen naar nieuwe landen zal niet alleen je geest verruimen, maar het kan je ook helpen in contact te komen met mensen die je nooit zou hebben ontmoet.

77. Reizen kan een mooie, transformerende ervaring zijn… maar het wordt nog beter als je iemand hebt om het mee te delen.

78. Reizen zit vol spanning, avontuur en nieuwe mensen om te ontmoeten, maar geloof me als ik zeg dat het stressvol kan zijn. Wees op tijd, controleer je bagage en geniet vooral.

79. Voor alle mensen die van reizen houden, zijn hier enkele prachtige onderschriften. Laat je inspireren en vergeet ze niet te delen met je vrienden.

80. Gooi je zorgen uit het raam, en reis de wereld rond. Leer over mensen en culturen. Omarm het onbekende. Het verruimt je geest, voedt je nieuwsgierigheid, versterkt je karakter en helpt je ten volle te leven.

81. Leef je leven, vlieg je weg, en laat de wind je meenemen naar plaatsen waar de geest niet kan komen.

82. Telkens weer hetzelfde doen zal je resultaten niet veranderen. Als je wilt groeien en slagen, moet je actie ondernemen en iets anders proberen.

83. Als stewardess moet ik me onderscheiden en anders zijn dan de norm. De beste manier om dat te doen is door een leuk, vrolijk persoon te zijn.

84. Piloten en stewardessen aan boord van vliegtuigen moeten onder stressvolle en uitdagende omstandigheden een professionele en positieve houding aannemen.

85. Als je beseft dat je vliegtuig een vogel is, en dat je op de grond staat en niet beweegt, word je je bewust van het doel van je reis.

86. Air hostesses, ik had me geen beter beroep kunnen voorstellen. Alles is een nieuw avontuur en iedereen is een nieuwe vriend.

87. Als je in de lucht bent en nergens heen kunt, heb je niets te verliezen. En je bent vrij om alles te doen.

88. Laat obstakels je niet afhouden van je doelen. Ons lichaam is tot veel meer in staat dan we weten. Als het leven je een vliegtuigstoel geeft, maak dan limonade.

89. Vlieg met de innerlijke wetenschap dat je iemand in een ander deel van de wereld helpt ergens te komen waar hij moet zijn.

90. We zijn allemaal werk in uitvoering. En het vertrek van een vliegveld is nooit definitief. Wees aardig voor iedereen die je ontmoet, want je weet nooit wanneer je ze weer ziet.

91. Een stewardess is een leraar, een entertainer en een ambassadeur van goede wil.

92. Ik hou van een leven vol avontuur en verkenning, maar het is erg makkelijk om vast te zitten in een routine. Volg je dromen, volg je hart.

93. Onbeperkte tijd in de lucht, onbeperkte mijlen. Ik ben een stewardess, en ik blijf liever aan de grond.

94. Er gaat gewoon niets boven het gevoel van vliegen in een vliegtuig. Het is alsof je op een vliegend tapijt door de lucht vliegt.

95. Als het om hoog vliegen gaat, gaat er niets boven passie en vastberadenheid. Je kunt iemand niet stoppen met dromen.

96. Ik denk dat vliegen de enige religie is die werkt. Je kunt God of de hemel niet zien onder een microscoop, maar je kunt de hemel zien en voelen met je blote oog.

97. Soms moet je verdwalen voordat je jezelf vindt. Laat me je vlucht zo aangenaam en comfortabel mogelijk maken.

98. Uw bestemming is misschien anders dan de mijne, maar onze starts en landingen zijn hetzelfde. Allemaal in dienst van jullie, de passagiers.

99. Er is geen groter geluk voor een stewardess dan te spreken over hun ervaringen en avonturen met de mensen die ze ontmoeten.

100. Reizen, nieuwe mensen ontmoeten en verschillende culturen ervaren. Het begint allemaal met die eerste vlucht.

Gastvrouw zijn is een uitdagende baan, maar de resultaten en het geluk dat er tegenover staat zijn enorm. De echte professional doet dit werk niet voor het geld, maar voor de passie die zijn hoofd omhult en elk moment in hem werkt als een hemelse melodie.