Counsellor Waardering Citaten

Counsellor Appreciation Quotes

Counsellors zijn heel belangrijk en integraal voor ons welzijn, of we nu kinderen, tieners of volwassenen zijn. Zij kennen ons beter dan de meeste van onze vrienden en familie en stellen ons vragen die niemand anders zal stellen. Ze zijn kalm, meelevend en attent.

Deze levendige en inzichtelijke mensen werken hard om kinderen de leukste zomer ooit te bezorgen. Ze helpen mensen die worstelen met hun geestelijke gezondheid er weer bovenop. Ze bieden een luisterend oor, een glimlach en een knuffel die de situatie alleen maar beter maakt. Daarom is het altijd een goed idee om de tijd te nemen om hun harde werk te waarderen.

Begeleiders worden echter gemakkelijk vergeten naarmate de tijd verstrijkt en vaak als vanzelfsprekend beschouwd. Daarom zijn enkele counsellor appreciation quotes om te delen met je counsellor doordacht samengesteld met een hart van dankbaarheid. Geloof dat je een counselor zult aanmoedigen om hun goede werk voort te zetten met een van deze counselor waardering quotes.

Counsellor Waardering Citaten

Waardering voor de geweldige bijdragen die counselors leveren aan de gemeenschap. Counsellors spelen een zeer belangrijke rol in ons leven en we mogen ze niet vergeten. Bedankt voor het altijd begeleiden van ons leven door uitdagende situaties en ons helpen onze weg te zien. We zijn je dankbaar, lieve counselor.

1. Voor uw begrip en begeleiding verdient u alle vreugde en liefde in de wereld. Ik waardeer je, lieve raadgever.

2. Er zijn zoveel hulpverleners in de wereld die niet bekend zijn. Jij valt op omdat je de vriendelijkste en meest begripvolle bent. Bedankt voor het maken.

3. You’re full of wisdom and void of arrogance. Thank you for all the time you made my life beautiful dear counsellor. I love you.

4. You’re a priceless jewel. And I want to tell you that I’ll never forget your words of wisdom. They’ll carry me on forever. Thank you, my dear counsellor.

5. You’re spectacular in many ways, and your wisdom is not of this world. Thank you, my counsellor, for all you do.

6. I’ll choose you as my counsellor if I have a second chance. You’re so wise and committed to my growth. Your presence has changed my life for the better. Thank you forever.

7. Ik wou dat ik je terug kon betalen voor je vriendelijkheid en wijsheid, lieve raadgever. Helaas kan ik dat niet. Maar accepteer mijn waardering voor uw essentie.

8. Je schoonheid zit in de effectiviteit van je werk, en ik ben zo dankbaar dat ik je heb. Bedankt, mijn lieve raadgever.

9. Je was er voor me als ik een luisterend oor nodig had. Jouw gezelschap was een toevluchtsoord. Ik ben blij dat je koos om mijn vriend te zijn want dat maakte mijn leven veel beter. Bedankt, mijn raadgever.

10. Ik waardeer de effectiviteit van uw vaardigheden. U bent de beste in wat u doet, beste raadgever. Dank u.

11. Een hulpverlener zo geniaal als jij verdient de mooiste bloemen en de liefste knuffels. Ik hoop dat je ze elke dag blijft krijgen.

12. Onze gesprekken waren geweldig en vol groei. Ik hoop echt dat je altijd geniet van wat je doet. Bedankt, lieve raadgever.

13. Uw werk is zeer betekenisvol, en ik waardeer hoe goed u erin bent. Bedankt, mijn raadgever.

14. Je hebt me geholpen mijn geestelijke gezondheidsproblemen onder ogen te zien en mijn vertrouwen opgebouwd. Ik heb mijn vrede aan jou te danken. Bedankt, lieve raadgever.

15. Omdat je een goede raadgever bent, mogen je dagen, weken, maanden en jaren gevuld zijn met gelach. Ik hou van je.

16. Counseling is een moeilijke baan, maar jij laat het er super makkelijk uitzien. Bedankt dat je een effectieve counsellor bent. Ik hou van je.

17. Als hulpverlener heb je een positieve invloed op mijn leven achtergelaten. En het zal onmogelijk zijn je te vergeten. Bedankt, mijn raadgever.

18. Adviseurs, jullie zijn de ruggengraat van onze gemeenschap. Dank u voor uw toewijding.

19. Als je alles voelt, is het makkelijk om helemaal niets te voelen. We hopen dat je onze liefde voor hulpverleners en het werk dat ze doen deelt.

20. Het is een eindeloze reis, maar je komt er wel. Je bent een geweldige hulpverlener. Ga zo door.

21. Counselors; harten, geesten en lichamen helpen bloeien. Bedankt voor alle mooie dingen.

22. Je luistert naar ons, je begrijpt ons. Zonder hulpverleners zouden onze levens niet hetzelfde zijn. Bedankt.

23. Neem de tijd om onze helden – begeleiders en leraren – die het leven van jonge mensen elke dag vormgeven, te erkennen.

24. Bedankt dat je er voor ons bent als we iemand nodig hebben om mee te praten. We zijn blij je in ons leven te hebben en zullen nooit vergeten hoeveel je om ons geeft.

25. Niets maakt een verschil in het leven van kinderen als een volwassene die in hen gelooft. Bedankt dat u in mij als kind geloofde, lieve raadgever.

26. Gewoon een kleinigheidje om je te bedanken voor al het harde werk dat je erin gestoken hebt. We zijn blij dat je onze adviseur bent.

27. Bedankt voor alles wat je elke dag doet om ons te helpen de beste versie van onszelf te zijn die we kunnen zijn.

28. Elke counsellor is speciaal en uniek, daarom is het zo belangrijk om hen waardering te tonen. Bedankt voor alles wat je doet lieve hulpverlener!

29. Counselors worden vaak ondergewaardeerd, maar hebben een verschil gemaakt in het leven van zoveel jonge mensen. Dank u voor het kiezen van dit beroep en voor alles wat u doet om anderen te helpen.

30. Heel erg bedankt voor al het werk dat jullie doen, begeleiders. Jullie maken ons leven makkelijker en de kamp ervaring beter. Ik kan niet wachten om te zien wat jullie deze zomer voor ons in petto hebben!

31. Counselors zijn een onvervangbaar onderdeel van het schoolleven. Bedankt dat jullie meer zijn dan alleen leraren; bedankt dat jullie adviseurs zijn.

32. Counselors, dank u voor het geven van uw tijd aan studenten in nood. Jullie zijn geweldig. Bedankt voor alles wat jullie doen!

33. Het werk van een hulpverlener is vaak ondankbaar, maar het blijft niet onopgemerkt. Bedankt voor alles wat je doet om ons gezond en gelukkig te houden.

34. Beste raadgever, u zet zich zo volledig in om anderen te helpen. U verdient een vakantie. Neem hem.

35. Je bent een geschenk voor degenen die je liefhebt en degenen die je kennen. Bedankt dat je er altijd bent als we je nodig hebben!

36. Bedankt voor alles wat je doet om onze gemeenschap te helpen als raadgever. Echt, je bent een ster. We waarderen je.

37. We danken je voor alles wat je hebt gedaan en wensen je het beste op je volgende avontuur, goede raadgever.

38. Happy Counselor Appreciation Day voor alle geweldige counselors die elke dag zoveel doen voor onze jeugd. We weten dat jullie niet altijd veel waardering krijgen, maar we geven jullie graag een enorme DANK voor alles wat jullie doen!

39. Adviseurs, jullie worden meer gewaardeerd dan jullie weten, niet alleen deze week, maar elke dag.

40. Counselors zijn levensredders en helden. Deze mensen doen hun uiterste best om er voor ons te zijn, dus is het belangrijk hen te bedanken voor alles wat ze doen.

41. Het is gemakkelijk te vergeten hoe waardevol en belangrijk adviseurs zijn, maar wij hebben de beste adviseurs ter wereld. Door onze geestelijke gezondheid te verbeteren en ons te helpen betere leiders en luisteraars te zijn, maken counselors onze organisatie dag in dag uit sterker. Bedankt voor alles wat jullie doen!

.

42. Fijne raadgevers week. Behoud de vonk in je praktijk.

43. Counselors, bedankt dat jullie nooit mijn gezeur pikken en altijd een glimlach klaar hebben. Jullie zijn de beste!

44. Als hulpverlener breng je je dagen door met het maken van een verschil in het leven van kinderen en families. Bedankt!

45. Adviseurs, jullie zijn zowat engelen op aarde. Bedankt voor alles wat jullie doen.

46. Wij waarderen de begeleiders die kinderen en tieners helpen met de ups en downs van het leven. Mogen jullie voor altijd gezegend zijn.

47. Niet alle helden dragen capes. Voor de adviseurs in ons leven, bedankt dat ze de beste zijn.

48. Aan mijn begeleiders, bedankt voor het helpen van kinderen om een gezonder en gelukkiger leven te leiden.

49. Raadgevers zijn moeilijk te vinden. Wees dankbaar dat je er een hebt, en laat ze weten hoe geweldig ze zijn met een counsellor appreciatie geschenk.

50. Counselors spelen een ingewikkelde rol in de samenleving. In een alom ondergewaardeerd beroep zijn mentoren en opvoeders de ruggengraat van onze natie.

51. Counselors zijn superhelden die inspireren, motiveren en teruggeven. Jullie verdienen een bedankje voor alles wat jullie doen voor studenten!

52. Leraren en schooldecanen zijn onbezongen helden. Ik dank u, mijn favoriete begeleider, dat u mijn held bent.

53. Wij waarderen alle adviseurs die ons in de loop der jaren hebben geholpen te groeien en te leren.

54. Een bedankje voor de onbaatzuchtige daden van onze hulpverleners in het hele land die zorg verlenen aan de meest kwetsbare jongeren van ons land.

55. Dank u dat u een sterke bron van wijsheid, begrip en leiding bent in deze kritieke periode van mijn leven. Je bent een echte mentor voor me.

56. We weten niet hoe je het doet. Maar we zijn dankbaar dat jullie het doen. Dank u dat u onze educatieve partner bent en dat u de leerlingen helpt om academisch, sociaal en emotioneel te groeien.

57. Bedankt dat je ons uitdaagt om ons beste zelf te zijn. Ik zal een adviseur als jij nooit vergeten. Inderdaad, je zult altijd mijn hart hebben.

58. Je bent het perfecte voorbeeld van wat een raadgever zou moeten zijn. Ik heb een aantal van uw moralen nagevolgd en zal ze altijd koesteren. Bedankt, mijn rolmodel en raadgever.

59. Ik ben zo blij dat ik van je lessen en wijsheid heb kunnen genieten. Ik weet zeker dat je mij en de anderen die je hebt begeleid helpt om goed terecht te komen.

60. Ik heb geen betere hulpverlener nodig, want jij bent de beste. Ik hou van je en waardeer je.

61. Counselors luisteren; ze moedigen aan en zeggen waar het op staat, daarom verdienen ze waardering. Ik hou van je en waardeer je, lieve raadgever.

62. Ik wil mijn waardering en dankbaarheid uitspreken voor alle hulpverleners die ik ben tegengekomen. Ik ben dankbaar dat ik de afgelopen jaren met zulke geweldige en toegewijde medewerkers heb mogen werken. Heel erg bedankt, raadgevers!

63. Op een gebied waar praten met anderen en luisteren de sleutel tot succes is, hebben adviseurs de ultieme baan. We zijn dankbaar dat je anderen helpt hun beste leven te leiden. Bedankt voor alles wat je doet!

64. Happy Counselor Day! We zijn dankbaar voor alles wat je hebt gedaan om anderen te helpen en onze wereld een betere plek te maken. Dank u uit de grond van ons hart.

65. Naast ouders zijn hulpverleners de belangrijkste mensen in ons leven. Bedank een hulpverlener vandaag en elke dag.

66. We houden van onze begeleiders. Zij maken de grootste impact op jonge levens. Dit zeggen we tegen onze adviseurs.

67. Je was mijn anker toen ik doelloos ronddreef. Bedankt dat je een goede vriend was.

68. Ik heb het geluk omringd te zijn door de meest toegewijde en zorgzame mensen.

69. Het is niet omdat iemand anders je niet waardeert, dat jij niet gewaardeerd wordt. Je wordt echt gewaardeerd, lieve raadgever.

70. Bedankt dat je een verschil maakt. Moge uw werk altijd spreken en plaats voor u maken. Ik waardeer je, lieve raadgever.

71. Bedankt voor alles wat jullie doen, adviseurs. We waarderen alles wat jullie doen om onze kinderen veilig en opgeleid te houden. Ik kan niet wachten om jullie allemaal te zien in de herfst.

72. Proost op alle hulpverleners die ons door de emotionele achtbaan van de kindertijd helpen.

73. We houden van wat je doet, en de studenten die voor jou kiezen ook. Dank u voor uw steun, begeleiding en vriendschap door de jaren heen.

74. Dank u voor uw medeleven en begrip. Woorden kunnen niet uitdrukken hoeveel we je waarderen.

75. Er zijn gewoon mensen die je het gevoel geven dat alles in orde is. Je bent nooit alleen, en je bent nooit « te veel ». Je kunt eerlijk en kwetsbaar zijn en toch geliefd zijn. Dit zijn adviseurs, en we waarderen ze.

76. Wat het leven je ook brengt, het is altijd goed om te weten dat je niet alleen bent.

77. Je bent echt de beste raadgever. Bedankt dat je er altijd bent om te praten, ik bedoel, naar me te luisteren.

78. Bedankt dat je mijn thuis weg van huis bent. Je bent de beste raadgever in de wereld, echt waar.

79. Er is een heel bijzonder persoon voor nodig om raadsman te zijn. De onbaatzuchtige inzet en het verlangen om te dienen zijn niet voor iedereen weggelegd, maar degenen die voor deze dienst worden gekozen behoren tot de meest toegewijde en veerkrachtige die je ooit zult ontmoeten. Daarom waarderen wij u vandaag.

80. Counselors zijn net zo uniek als de studenten die ze bedienen. Waardeer ze voor alles wat ze doen!

81. Counselors, jullie hebben een verschil gemaakt in het leven van kinderen en tieners. Bedankt voor alles wat jullie doen!

82. Hartelijke groeten aan de hulpverleners en therapeuten van de wereld. Dank u voor uw geduld, begrip en harde werk. Jullie maken elke dag een verschil in het leven van kinderen en volwassenen. Wij zijn dankbaar dat u ervoor kiest om te dienen!

83. Bedank je begeleider voor die geweldige week. Het is geweldig om begeleiders te hebben die het kamp als thuis laten voelen.

84. Hé adviseurs, we willen jullie bedanken voor alles wat jullie doen. Jullie verdienen een dikke knuffel en een high-five!

85. Ik waardeer je, raadsman! Het is verbazingwekkend hoeveel saamhorigheid we als groep hebben opgebouwd.

86. Het is makkelijk om in de sleur te raken en uit het oog te verliezen wat echt belangrijk is in het leven. Bedankt dat je het altijd echt, eerlijk en positief houdt, lieve raadgever.

87. Bedankt om ons te helpen de wereld anders te zien. We waarderen alles wat je hebt gedaan.

88. Adviseurs, bedankt voor alles wat jullie doen. We zijn dankbaar voor de manier waarop jullie verder gaan voor onze studenten.

89. Vandaag eren we begeleiders overal die ons vragen stelden en in ons geloofden voordat ze ons ontmoetten. Wij eren dit magische kader van individuen die ons steunen, het echt houden en ervoor zorgen dat we nooit stoppen met leren. Bedankt dat jullie altijd komen opdagen en zoveel van jezelf geven aan jullie kampeerders.

90. Ik had nooit gedacht dat een hulpverlener zo’n verschil kon maken. Maar nu weet ik wel beter. Bedankt voor je hulp.

91. Bedankt voor alle manieren waarop je ons hebt geleid in ons streven naar geluk. Je bent een schat in deze wereld, en niemand anders kan je vervangen.

92. Bedankt voor je toewijding en inzet om anderen te helpen. Je bent geweldig.

93. Bedankt voor je steun en liefde. Jullie hebben de moeilijkste tijden van mijn leven wat makkelijker gemaakt. Ik hoop dat jullie weten hoe belangrijk jullie zijn voor deze gemeenschap! We waarderen jullie enorm!

94. Wishing you a week that’s stress-free and full of positivity. I love you, my counsellor.

95. Thanks for helping us grow. You’ve always been a true counsellor. Please take your flowers today.

96. May the counsellors of the world know how much they are appreciated by those who have been in their care. We love you.

97. For counsellors of all types—from elementary school to pre-school teachers, summer camp counsellors and school directors and for that special person in our lives who has devoted her life to helping others: You are appreciated.

98. Counselors, thank you for all that you do. We appreciate your hard work and dedication

99. I’ll never forget all the support I’ve received from my counsellor throughout the years! Thank you.

100. Counsellors are hard to find. We are grateful that you are one, and please know that you are great. Thank you, dear counsellor.

The timely counsel of a wise person who knows how to tread the path we’re about to embark on and become successful is vital to life. A counsellor, who devotes his full time and energy to counselling us at different stages in life is worth appreciating every day.

I believe these counsellor appreciation quotes have blessed your heart and motivated you to appreciate the effort of a counsellor. Please don’t forget to comment and share this post with others.

Thank you.