Dank Je Wel Quotes Voor Tante

Thank You Quotes for Aunt

Een tante is heel belangrijk in ieders leven. De relatie tussen een tante en een nichtje of neefje grenst vaak aan vriendschap, waarbij beide partijen een wederzijdse liefde voor elkaar delen. Het is een diepgewortelde band van genegenheid die vaak gebaseerd is op onvoorwaardelijke liefde, steun en vertrouwen.

Tantes zijn een van de grootste zegeningen in ons leven en ze geven ons een gevoel van waardering omdat ze onvoorwaardelijke liefde geven. Een tante is een steunpilaar in het leven van elk kind. Soms dient zij als vriendin, gids, leraar en zelfs als moeder wanneer dat nodig is.

Wie heeft er ooit een tante gehad? Als je dat hebt, ken je hun waarde. Maar soms voelen we ons vaak overvallen om hun liefde en dank uit te drukken, vooral aan de tantes die we misschien één of twee keer in onze tijd hebben ontmoet. Daarom zijn citaten belangrijk. Hier zijn enkele bedankcitaten voor tantes die u kunt gebruiken om uw tante dankbaarheid te tonen.

Dank je wel Quotes voor Tante

Bedankt dat je er altijd bent als mijn familie je nodig heeft. Ik waardeer het dat je zo’n liefdevolle en zorgzame tante bent. Iedereen houdt van je vanwege de charmante manier waarop je ze behandelt. Ik heb geluk dat ik een tante heb zoals jij.

1. Bedankt voor al je jaren van liefde en steun. Ik waardeer alles wat je voor mij en mijn familie doet. Bedankt dat je mijn tante bent.

2. Bedankt voor alles, vooral al je cadeaus. U bent een zeer gul persoon. Ik hou van de feestdagen en om u en al mijn familie te zien. Ik hou van je, tante.

3. Bedankt dat je er voor me bent. Je maakt me gelukkig en ik weet dat je er altijd bent om me te helpen wanneer ik dat nodig heb.

4. Liefste tante, bedankt dat je een rolmodel bent en me altijd goede raad geeft. Ik waardeer het dat je me mijn vrienden laat meenemen naar je huis wanneer we maar willen. En het feit dat je altijd tijd voor ons hebt. Bedankt dat je zo geweldig bent!

5. Bedankt voor de kleren die je me gaf. Ik ben zo blij dat jij en mama een stijl hebben gekozen waar ik van hou. Het is raar, maar ik voel me zekerder in deze kleren dan in mijn gewone kleren. Bedankt, tante.

6. Of het nu Kerstmis is of een verjaardag, ik ben altijd dankbaar voor je gulle gaven. Je kent me zo goed en zoekt dingen uit die ik wil hebben! En dan geef je ze aan mij! Bedankt, tante, dat je zo attent bent op mijn interesses.

7. Lieve tante, bedankt voor al je advies over het trouwproces. Ik ben blij dat je me wilt helpen en ervoor wilt zorgen dat alles soepel verloopt. Je hebt altijd een manier om me beter te laten voelen en alsof ik teveel kapot ga. Bedankt dat je mijn stem van reden bent als dingen stressvol worden.

8. Bedankt, tante, dat je me altijd hebt gesteund. Nu ik ouder ben en verhuisd, is het fijn te weten dat ik nog steeds uw steun heb.

9. Bedankt voor het babysitten toen mijn ouders weg waren. Ik waardeer het, want het was niet makkelijk om deze kleine jongen alleen thuis te laten. Ik weet niet meer wanneer ik je voor het laatst gezien heb, maar ik hoop je snel weer te zien. Ik mis je, tante.

10. Bedankt, tante, voor alle offers die je brengt om een geweldige tante te zijn. Het is gaaf om de relatie te zien die uw kinderen hebben met mijn nicht, die van haar houdt en haar respecteert. Je bent zo goed met kinderen, wat ik niet geraden zou hebben voordat je er een werd!

11. Ik heb nog nooit een tante gehad, maar ik weet dat mijn moeder je geweldig vindt en dat maakt je heel speciaal. Bedankt dat je er altijd was als ik iemand nodig had.

12. Ik ben zo blij dat ik zo’n geweldige tante heb. Bedankt dat je me elke zomer meenam naar het kunstmuseum toen ik opgroeide. Ik had zoveel plezier en leerde zoveel dingen die me hielpen met mijn projecten en examens.

13. Bedankt, tante, dat je me altijd vertelt hoe geweldig ik ben. Mijn hele familie doet dit, maar ik denk dat de manier waarop jij het doet het meest betekent. Als ik ergens moedeloos van word, helpt u me het hoofd hoog te houden en herinnert u me eraan dat het leven doorgaat en er altijd iets nieuws is om naar uit te kijken.

14. Bedankt voor al je hulp toen ik geopereerd werd. Je kookte mijn favoriete maaltijden, was er in alle opzichten voor me en zorgde ervoor dat ik verzorgd werd. Ik waardeer het. Het betekent meer dan ik je ooit zou kunnen vertellen.

15. Bedankt dat je me altijd aanmoedigt om mijn best te doen, zelfs als ik dat niet wil. Bedankt dat je me belangrijke lessen hebt geleerd en dat je er voor me was in moeilijke tijden. Bedankt dat je me geduld en vastberadenheid hebt geleerd. U bent een rolmodel dat ik waardeer en respecteer. Bedankt, tante.

16. Lieve tante, bedankt voor de vele herinneringen die we door de jaren heen hebben gedeeld. Bedankt voor al je advies en hulp bij mijn plannen. Last but not least, bedankt dat je er altijd voor me was, wat er ook gebeurde. Je bent een inspiratie en ik hou van je.

17. Bedankt dat je me altijd zegt hoe mooi ik ben. En bedankt voor het kopen van een jurk voor mijn verjaardag. Ik weet dat ik nooit van bloemetjesjurken heb gehouden, maar die was leuk.

18. Bedankt dat je er voor me bent sinds ik klein was. Je bent altijd een echte vriend geweest, wat meer voor me betekent dan je weet. Bedankt voor alle grappige verhalen en levensadviezen. Ik zou niet zijn wie ik nu ben zonder jouw begeleiding. Ik hou van je, tante.

19. Bedankt dat je zo lief bent. Je weet hoe je je nichtjes en neefjes moet verwennen. Ik kan er niet altijd zijn op verjaardagen en feestdagen, maar als ik er ben, ben je altijd een geweldige tante voor me.

20. Heel erg bedankt dat je mijn rolmodel bent. Je inspireert me elke dag om geweldige dingen in het leven te doen en mijn dromen na te jagen. Ik waardeer je advies en ook je enthousiasme na elke prestatie. Het lijdt geen twijfel dat ik de beste tante ter wereld heb.

21. Bedankt dat je een geweldige tante bent. Ik wou dat we dichter bij elkaar woonden, want dan kwam ik naar je toe met mijn problemen en zorgen. Omdat we elkaar niet veel zien, waardeer ik de brieven, foto’s en telefoontjes.

22. Bedankt dat je er voor me was toen ik je echt nodig had. Je was er met een schouder om op uit te huilen en woorden van aanmoediging die het verschil maakten tijdens deze moeilijke overgang. Ik waardeer echt de tante die ik in je heb!

23. Dank u voor uw leiding in mijn leven. Ik weet dat als ik ooit een vraag heb, ik die gewoon aan u kan stellen en dat u me advies zult geven. Soms heb ik het gevoel dat mensen die ouder zijn dan ik ver weg zijn en niet begrijpen wat ik doormaak. Maar met jou is het anders. Het is alsof ik praat met een vriend die het begrijpt. Bedankt, tante!

24. Bedankt dat je er altijd voor me bent als ik het het meest nodig heb. Je bent in mijn leven sinds mijn geboorte en hebt zoveel voor me gedaan. Ik waardeer alles wat je voor me hebt gedaan. Bedankt!

25. Bedankt voor het altijd vieren van mijn prestaties. Vanaf het moment dat ik leerde lopen, toen ik afstudeerde aan de universiteit en zelfs nu ik een nieuwe carrière begin, liet je me altijd weten wat een geweldig persoon ik ben.

26. Bedankt voor het prachtige verjaardagscadeau. Ik hield van het fotoalbum dat je speciaal voor mij ontwierp. Het was zo leuk om herinneringen op te halen met je anekdotes.

27. Bedankt dat je er voor me was, zelfs als ik niet de aardigste persoon was om bij te zijn. Je bent er altijd geweest en verwacht gewoon dat ik mezelf ben. Bedankt voor alles, ik zou niet zijn waar ik nu ben zonder jouw hulp.

28. Bedankt dat je zo’n geweldig rolmodel bent. Vaak vraag ik me af hoe ik zo’n goed mens ben geworden. Bedankt dat je me altijd vertelde een goed mens te zijn.

29. Bedankt dat je al mijn jeugdfavorieten klaarmaakt als ik op bezoek kom. Uw eten is altijd het beste, en nu ik kan koken, kan ik er zelf een paar maken.

30. Bedankt dat je er altijd bent als ik hulp nodig heb. Of het nu advies is of een plek om te verblijven, ik voel me erg gelukkig om iemand als jij in mijn familie te hebben. Je bent de beste tante ooit!

31. Bedankt dat je me altijd zo steunt en trots op me bent, zelfs als ik fouten maak of slechte dagen heb. Je bent de beste tante ooit, en ik ben zo blij dat we familie zijn en ons leven kunnen delen.

32. Bedankt dat je zo’n groot deel van mijn leven bent en me steunt. Ik zou niet de persoon zijn die ik nu ben zonder jouw liefde en steun die er altijd voor me is. Je bent een van de beste mensen die ik ken, en ik wil dat je weet hoe gewaardeerd je bent!

33. Bedankt dat je zo bemoedigend en ondersteunend was. Bedankt dat je er was als ik moest praten en dat je me liet lachen als ik er geen zin meer in had. Ik hoop dat je een bijzondere dag hebt.

34. Dank u voor uw liefde, begrip en vrijgevigheid. Je bent er mijn hele leven voor me geweest. Ik had me geen beter rolmodel kunnen wensen.

35. Bedankt dat je er bent om met me te praten als ik bel. We hebben niet altijd de meest zinvolle gesprekken, maar je stelt me altijd gerust dat alles in orde is. Bedankt dat je naar me luistert en me laat praten, want ik weet dat dat soms moeilijk voor je is. Bedankt voor de handtassen en tassen in alle soorten en maten. Ik vind ze allemaal zo mooi!

36. Bedankt dat je altijd een glimlach op je gezicht hebt en een twinkeling in je ogen die me eraan herinnert positief te blijven in moeilijke tijden. Je hebt de mooiste lach. Het is een geweldige herinnering dat de dingen niet zo slecht zijn als ze lijken.

37. Bedankt dat je me altijd steunt als ik iets nieuws wil proberen. Bedankt voor al je hulp om er zeker van te zijn dat mam in orde is door de jaren heen.

38. Bedankt dat je er altijd voor me bent. Ik weet dat ik altijd op je kan rekenen om alles voor me te doen en dat waardeer ik enorm. Bedankt dat je ook zo’n rolmodel voor me bent en een inspiratie voor mijn carrière.

39. Bedankt voor je steun aan mijn beslissing om terug naar school te gaan. Ik aarzelde om zo’n grote beslissing te nemen en door jou voelde ik me er beter over. Bedankt dat je er altijd voor me was.

40. Lieve tante, bedankt voor je bezoek in het ziekenhuis. Het betekende veel voor me om een vriendelijk gezicht te zien na de operatie. En ik was blij om te zien hoe leuk je ons bezoek aan het huis vond.

41. Bedankt dat je me altijd zulke goede raad kon geven. Ik weet nooit waar mijn leven zou zijn zonder al je begeleiding en steun. Bedankt voor al je hulp en vrijgevigheid, Tante

42. Het is vier maanden geleden dat je ziek was. Ik ben blij dat je je beter voelt en dat je weer lacht. Ik bewonder de kracht die je elke dag toont en hoe je altijd anderen helpt zonder aan jezelf te denken. Ik hou van je, tante, en ik ben dankbaar voor alles wat je me hebt geleerd.

43. Bedankt dat je zo gelukkig was en een lichtpuntje voor me tijdens mijn jeugd. Jij bent de reden dat ik zo van vakanties, feestjes en sociale bijeenkomsten hou. Bedankt dat je jezelf bent en dat je de wereld mooier maakt.

44. Bedankt dat je altijd een positieve en liefdevolle invloed in mijn leven bent geweest. Ik voel me zo gelukkig dat ik je in mijn leven heb en ik zal alle goede raad die je me geeft koesteren. Bedankt voor mijn verjaardagscadeau, het is het meest betekenisvolle cadeau dat iemand me ooit heeft gegeven. Ik hou van je en waardeer je enorm!

45. Bedankt dat je in me gelooft en me steunt tijdens alle feestdagen. Je feestjes zijn altijd de leukste, door je goede smaak in eten en decoraties. Ik waardeer je liefde voor mij.

46. Bedankt dat je er altijd voor me was, wat er ook gebeurde. Om op bezoek te komen, me op te halen van het vliegveld en anderen. Je bent mijn grootste supporter en cheerleader, ik hou van je.

47. Bedankt voor het attente telefoontje. Het betekende veel voor me op mijn verjaardag. Ik was geschokt maar echt blij dat je me belde en me zo’n attent cadeau stuurde.

48. Ik ben je ontzettend dankbaar. Je bent er altijd voor me geweest, je hebt me gesteund, me gestimuleerd en me geliefd laten voelen. Bedankt voor die liefdevolle knuffel op mijn afstudeerdag. Bedankt dat je zo’n goed voorbeeld bent van hoe je een goede vrouw moet zijn.

49. Bedankt dat je er altijd was als ik je nodig had toen ik opgroeide. Ik was nooit een van die kinderen die alles hadden wat ze wilden en nodig hadden, maar je advies en wijsheid hielpen me een beter mens te worden, een succesvoller mens.

50. Bedankt dat je er altijd bent als ik je advies nodig heb. Bedankt voor de vele cadeaus die je me door de jaren heen hebt gegeven. Ik waardeer je attentheid, tante.

51. Bedankt voor alle cadeaus die je me in de loop der jaren hebt gegeven. Ze zijn heel speciaal voor me en herinneren me eraan hoeveel ik van je hou. Ik zal nooit vergeten hoeveel je me hebt geholpen toen ik leerde autorijden. Zonder jouw geduld, vriendelijkheid en begrip zou ik nu waarschijnlijk niet op de weg zitten. Je bent een geweldige tante!

52. Bedankt dat je een geweldige tante bent. Je verrast me altijd met je vriendelijkheid en geweldige persoonlijkheid. Ik wou dat je mijn moeder kon zijn, want je bent de beste. Ik hou ervan dat we elkaar vaak zien en samen komen voor familie etentjes. Ik stuur knuffels jouw kant op!

53. Tante, bedankt voor je bezoek op mijn verjaardag. Ik waardeer het.

54. Bedankt dat je al die tijd zo’n groot deel van mijn leven bent geweest. Je bent er altijd voor me, vertelt me over je dag en helpt me dingen te regelen. Ik weet dat je een druk schema hebt, maar je neemt tijd voor me elke keer dat ik je nodig heb, en dat waardeer ik echt.

55. Bedankt dat je er altijd voor me bent als ik het moeilijk heb. Ik kan er altijd op rekenen dat je luistert en meeleeft. Jouw wijze woorden hebben me altijd een beter gevoel gegeven. Je bent een geweldige vrouw!

56. Bedankt dat je er altijd voor me was, nadat mijn ouders waren overleden. We praten er niet altijd over, maar ik weet dat het voor jou ook moeilijk was. Maar vooral bedankt voor de liefde en steun.

57. Bedankt dat je er altijd voor me was als ik je nodig had en dat je een geweldige leraar was. Nu ik ouder ben, besef ik hoeveel je deed en blijft doen om me te inspireren mijn dromen te volgen.

58. Bedankt dat je me altijd zei: « Het is niet wat je overkomt, maar hoe je reageert dat telt. » Dat heeft me door moeilijke tijden geholpen en ook in mijn werkleven. Bedankt voor alles.

. Bedankt dat u zo gul bent met uw tijd en uw middelen. Dat waardeer ik. Je bent een grote reden dat ik zo geworden ben.

60. Bedankt dat je mijn grootste fan bent. Jij was de eerste bij wie ik kwam met ideeën en hoe ik ze uitvoerde. Ik ben je erg dankbaar dat je er was.

61. Bedankt voor je advies toen ik een moeilijke tijd doormaakte. Je begreep wat ik doormaakte en hielp mij het ook te begrijpen. Het betekende zoveel dat iemand naar me luisterde zonder me te veroordelen.

62. Bedankt voor de auto die je me gegeven hebt. Ik heb heel lang geen auto gehad en dat was erg lastig om dingen gedaan te krijgen. Ik ben erg blij dat ik nu deze mooie auto heb die helemaal van mij is.

63. Bedankt dat je zo’n zorgzame en ondersteunende tante bent. Ik kan altijd op u en uw vrijgevigheid rekenen. De tijd die je nam om jurken voor mijn zus en mij te vinden die ons beiden zouden passen was gewoon meer dan waar ik om had kunnen vragen. Heel erg bedankt.

64. Bedankt dat je de beste tante ooit bent. Ik hou van de tijd die we samen doorbrengen, ook al is het soms vermoeiend, en dat je altijd lekkers meeneemt als je komt.

65. Bedankt dat je zo’n geweldige tante voor me bent. Ik weet altijd dat je er voor me bent en dat je me door elke situatie heen helpt. Ik ben erg blij dat we elkaar hebben.

66. Bedankt dat je me altijd aan het lachen maakt en me onvoorwaardelijke liefde en steun geeft. Je bent een van de belangrijkste mensen in mijn leven.

67. Bedankt dat je er altijd voor me was, zelfs als ik niet de makkelijkste was om mee om te gaan. Je hebt me geholpen op te groeien tot een volwassene met meer zelfvertrouwen dan ooit tevoren.

68. Bedankt dat u een uitstekend en volwassen rolmodel was. Ik weet nog dat mijn broer en ik een boomhut wilden bouwen in uw achtertuin en dat we niet wisten wat we moesten doen. U hielp ons de boomhut te ontwerpen, het juiste gereedschap te vinden, bouwde hem met ons en leerde ons er goed voor te zorgen. We hadden zoveel plezier!

69. Er zijn veel dingen waar ik dankbaar voor ben, maar de eerste sinds mijn moeder er niet meer is, is dat ik jou heb. Bedankt voor je wijsheid en dat je van me houdt.

70. Bedankt voor je hulp toen ik studeerde. Ik weet dat het zwaar was voor uw budget om mij te helpen met collegegeld en andere uitgaven, maar het betekent zoveel dat u het toch deed. Ik hoop dat je weet hoeveel ik het waardeer.

71. Bedankt dat je er altijd voor me bent. Je geeft me altijd goed advies, maar je laat me ook mijn eigen antwoorden bedenken. Ik ben zo gelukkig om jou in mijn leven te hebben.

72. Bedankt dat je me door de jaren heen in de gaten hield en me hielp groeien tot de persoon die ik nu ben. Ik hou heel veel van je!

73. Bedankt voor alles wat je hebt gedaan. Niemand is trotser op mij dan jij en zonder jouw inspanningen zou dit alles niet mogelijk zijn. Bedankt voor alle hulp die je me hebt gegeven en de kansen die ons samen hebben gebracht.

74. Bedankt dat je altijd een leuke tijd had bij mijn diploma-uitreikingen en diners. Als ik foto’s of video’s zie van tijden die we samen hebben, moet ik altijd glimlachen. Je bent de beste tante ter wereld en ik hoop dat we in de toekomst nog meer leuke herinneringen kunnen maken.

75. Bedankt dat je mijn grote zus was. Toen ik klein was gaf je me ritjes naar school en als ik bang was, hielp je me om me veilig te voelen. Je zegt altijd aardige dingen over me en helpt me mijn kamer op te ruimen. Niet veel tantes zijn zo. Ik ben blij dat ik jou heb.

76. Bedankt dat je mijn leuke en levendige tante was. Bedankt dat je me mee uit nam en op mijn kinderen paste.

77. Bedankt dat je altijd met me ging winkelen en me vertelde dat ik mooi ben. En bedankt voor alle cadeaus op mijn verjaardag, ze waren allemaal fantastisch en maakten mijn dag goed.

78. Bedankt dat je me geholpen hebt met mijn huwelijk en dat je een leuk persoon bent om mee om te gaan. Met of zonder wijn, we hebben altijd plezier. Ik waardeer onze vriendschap, ongeacht de afstand tussen ons.

79. Bedankt dat je er altijd voor me bent als ik advies nodig heb. Je bent als mijn moeder en zus in één persoon. Bedankt dat je zo’n belangrijk deel van mijn leven bent.

80. Bedankt dat je me meenam naar musea, me verhalen vertelde uit je jeugd en er altijd voor me was bij elk bezoek. Ik weet niet waar ik zonder jou in het leven zou staan.

81. Bedankt dat je zo behulpzaam was toen ik ziek was. Je nam me mee naar de dokter en zorgde ervoor dat ik me beter voelde. Ik kan je niet vertellen hoeveel het betekent om je steun en liefde te hebben.

82. Bedankt dat je zo leuk bent om mee om te gaan. Je neemt me altijd mee naar kuurdagen en maakt leuke plannen. Ik waardeer je constante steun voor mijn ideeën.

83. Bedankt dat je me een ijsje brengt terwijl mijn ouders werken. Ik weet dat ze een late vergadering hadden en pas veel later vanavond thuis zullen zijn. Dank je dat je me hebt laten zien dat het leven leuker is als je met mensen praat, naar ze luistert en ze helpt met hun problemen.

84. Bedankt voor al je hulp. Jou in de buurt hebben is zo’n zegen, en ik ben zo dankbaar dat je er was om me te helpen mijn bedrijf op te bouwen. Ik had het niet zonder jou kunnen doen.

85. Lieve tante, bedankt voor alles wat je doet. Ik weet dat je soms denkt dat ik je voor lief neem, maar dat doe ik niet. Er is niets dat mijn dankbaarheid en dank aan u kan uitdrukken want u bent de beste zus ooit.

86. Bedankt dat je altijd dingen weet te zeggen, vooral op een gevoelige manier. Je hebt een gave die iedereen zou moeten hebben. Heel erg bedankt dat je een geweldige tante en een geweldig persoon bent.

87. Heel erg bedankt dat je me een auto hebt gegeven. Ik weet dat het niet nodig was, en ik waardeer het meer dan je weet. Ik wil dat je weet dat ik er goed voor zal zorgen en dat ik hem na de universiteit heel teruggeef. Bedankt dat je de beste tante ooit bent!

88. Bedankt, tante. U bent zo’n goede tante. Ik weet dat mijn broer en ik niet altijd zo aardig tegen u waren tijdens onze jeugd, maar nu genieten we van uw gezelschap en advies.

89. Bedankt voor je advies. Ik weet dat ik altijd op je kan rekenen om me te vertellen wat ik moet doen en hoe ik de dingen in mijn leven moet aanpakken. Je bent een geweldige tante en ik ben blij dat ik je in mijn leven heb.

90. Bedankt dat je mijn spirituele gids was, een liefhebbende tante en mijn tante. Door alles heen ben je er altijd voor me geweest. Nu ik dichter bij de deur van de volwassenheid sta, besef ik hoe dankbaar ik ben om jou in mijn leven te hebben.

91. Bedankt dat je een goed voorbeeld bent van wat een goede moeder zou moeten zijn. Je hebt niet alleen mijn moeder opgevoed tot een geweldig persoon, maar ook mij en mijn neven en nichten. Bedankt dat je ons liet zien hoe we sterke vrouwen moeten zijn en dat we er altijd voor elkaar zijn, wat er ook gebeurt. Ik ben blij dat we nu allemaal familie zijn.

92. Bedankt voor de cadeaus die je me gaf – vooral de hanger die je voor me kocht. Ik zal altijd je attente en zorgzame manieren koesteren.

93. Bedankt dat je er altijd bent als ik een luisterend oor nodig heb. Ik waardeer de sterke relatie die we delen. We praten niet elke dag, maar ik weet dat als er iets groots gebeurt in mijn leven, jij er bent om me te helpen de stukken op te rapen.

94. Bedankt dat je er altijd voor me was. Toen ik naar een ander land verhuisde, was jij degene die me troost en steun gaf. Ik weet dat ik altijd op je kan rekenen als ik hulp nodig heb met mijn studie of zelfs als er iets mis is in mijn relatie. Bedankt voor alles.

95. Bedankt dat je mijn rolmodel bent en een geweldig voorbeeld van wat een vrouw zou moeten zijn. Ik hoop zeker de helft van uw grootsheid te bereiken!

96. Bedankt dat je zo’n geweldig rolmodel bent. Ik waardeer uw steun en de manier waarop u teruggeeft aan onze gemeenschap.

97. Bedankt voor alles wat je voor me doet. Als ik bedenk hoeveel geluk ik heb met zo’n geweldige tante, krijg ik een warm gevoel van binnen. Bedankt!

98. Bedankt dat je er altijd bent. Je hebt me door de ziekte van mijn moeder en de allergie van mijn vader geholpen. Ik zal nooit vergeten hoe je altijd aan mijn zijde stond en hoe je voor me opkwam bij de begrafenisonderneming. Heel erg bedankt, tante.

99. Bedankt voor de verjaardagskaart. Ik denk niet dat ik het ooit gezegd heb, maar het betekende veel voor me. Ik weet dat we elkaar niet meer zo vaak spreken als vroeger, maar ik waardeer je en de tijd die je neemt om zo’n attent cadeau te sturen.

100. Bedankt dat je zo lief en schattig bent. Je bent erg leuk en brengt vreugde in de familie met je grappige verhalen, persoonlijkheid en gevoel voor avontuur. Ik waardeer je.

101. Bedankt dat je er was tijdens mijn moeilijke tienerjaren. Ik weet dat het niet makkelijk was om me te horen huilen over mijn problemen en verliefdheden, maar je deed het altijd. Bedankt voor de verjaardagscadeaus en voor het aanmoedigen van mijn droomcarrière. Ik hou van je.

102. Bedankt dat je me geleerd hebt een goed mens te zijn en dat je zo’n invloedrijk deel van mijn leven bent. Je bent er altijd als ik moet afreageren of gewoon om te luisteren.

103. Bedankt voor alles wat je voor me gedaan hebt, vooral om me te leren altijd beleefd en aardig tegen anderen te zijn. Ik hoop net zo aardig en gul te zijn als u. Bedankt, tante.

104. Bedankt dat je er mijn hele leven voor me was en me verhalen vertelde, zelfs die met slechteriken. Elke keer dat je een verhaal vertelde, nam het me mee op een avontuur. Ik hou van je en zal altijd je mooie verhalen en de tijd die we samen hadden herinneren.

105. Bedankt dat je zo gul bent. Je zorgt er altijd voor dat mijn hond de beste voeding en accessoires heeft. Bedankt voor je doordachte advies. Ik waardeer alles wat je doet, inclusief het geven van een plek om te verblijven als ik weg moet van alles.

106. Bedankt dat je de lieve tante bent die je bent. Ik hou ervan hoe je me verwent op mijn verjaardag, mooie kleding voor me koopt en me mee uit eten neemt. Je bent echt een inspiratie om met gelijkgestemde mensen om te gaan!

107. Bedankt dat je me altijd cadeautjes stuurt voor mijn verjaardag, voor alle kaarten, en dat je me helpt verzorgen na mijn blessure. Ik hou zoveel van je en je hebt echt een verschil gemaakt in mijn leven.

108. Je bent er altijd geweest voor mij en mijn familie. Bedankt dat je een verbazingwekkend sterke en getalenteerde vrouw bent, die een groot voorbeeld is voor iedereen die je ontmoet. Je brengt zoveel mensen vreugde en ik ben erg blij dat je deel uitmaakt van mijn familie.

109. Bedankt voor je liefde en zorg. Ik had een moeilijke tijd toen ik opgroeide, maar je was er altijd voor me; je hielp me door school heen, steunde altijd de dingen die ik deed, en luisterde naar mijn problemen als ik advies nodig had. Je bent geweldig.

110. Bedankt om me te leren hoe ik een vrouw moet zijn en om er te zijn voor andere levensgebeurtenissen. Ik waardeer het meer dan je weet. Al je steun is geweldig.

Een tante is niet alleen de zus van een moeder. Zij is haar rechterhand, en een andere bron van liefde, inspiratie, troost en kracht voor alle opgroeiende kinderen.
Ik hoop dat deze dank je wel citaten voor tante zal nuttig zijn voor uw zaak. Vergeet het niet te sturen naar de tante die veel voor u betekent en zorg ervoor dat u uw liefde en dankbaarheid op de best mogelijke manier uitdrukt.