Dank U Citaten Voor Kansen

Thank You Quotes for Opportunities

Als je op een bepaald moment in je leven een kans hebt gekregen, of het nu een sollicitatiegesprek was of wat dan ook, is dank zeggen voor de kans een van de perfecte manieren om je dankbaarheid te uiten voor de kansen die je hebt gekregen. Als je eenmaal je dankbaarheid toont, is de kans groter dat je meer kansen krijgt.

Laat je vrienden en collega’s weten dat je geniet van de kansen die je van hen hebt gekregen. En dat je hun steun of hulp bij het bevorderen van je carrière waardeert. Je zult waarschijnlijk verrast zijn hoe blij ze zullen zijn.

Bedankt is een van de eenvoudigste en meest voorkomende uitdrukkingen. Een goed geschreven of welgemeend bedankbriefje kan zeer waardevol zijn om zo snel mogelijk een warme relatie met de gever van de gelegenheid in stand te houden.

Wanneer je dankjewel wilt zeggen voor kansen die je tegenkomt, en woorden schieten je tekort, aarzel dan niet om gebruik te maken van deze onderstaande dankjewel citaten voor kansen, om je waardering te tonen.

Dank u citaten voor kansen

Bedankt dat ik met u aan dit project mocht werken. Ik heb veel geleerd door met u samen te werken. Ik denk niet dat ik zoveel geleerd zou hebben zonder de projecten waar we samen aan gewerkt hebben. Bedankt!

1. Dank u voor de kansen die u mij in de loop der jaren heeft gegeven. Uw vertrouwen in mij en het vertrouwen dat ik het werk aankon worden echt gewaardeerd. Ik hoop dat deze brief mijn dankbaarheid toont voor deze kansen die u mij heeft gegeven.

2. Dank u dat u mij deze geweldige kans biedt. Het is de ervaring van mijn leven en ik kijk ernaar uit om er het beste van te maken! Bedankt!

3. Dank u dat u mij de kans heeft gegeven om te leren en te groeien. Ik ben erg dankbaar voor wat u mij gegeven heeft en ik zal het nooit als vanzelfsprekend beschouwen.

4. Bedankt dat u mij overweegt om met uw bedrijf samen te werken. Ik ben erg blij dat ik de kans krijg om nieuwe vaardigheden te leren en mijn beste werk te produceren. Ik wil me echt volledig inzetten om mezelf te bewijzen.

5. Bedankt voor de kansen. Ik weet dat het heel moeilijk was om te beslissen wie er mee zou gaan op de reis en ik waardeer het dat jullie mij gekozen hebben. Dit is een geweldige kans voor mij om fysiek fitter te worden en het zal een geweldig verhaal zijn om met mijn vrienden en familie te delen als ik terugkom. Nogmaals bedankt dat u mij het vertrouwen gaf om deel uit te maken van deze ervaring.

6. Bedankt dat ik de kans kreeg om met je te werken. Door met u te werken heb ik geleerd dat ik een goede leider ben, en ik denk dat het samenwerken met iemand die heel hard werkt mij een nog betere leider zal maken.

7. Ik heb nagedacht over de geweldige kansen die ik in mijn leven heb gehad, en het deed me beseffen hoeveel ieder van jullie op deze prachtige plek daaraan heeft bijgedragen. Bedankt voor alles wat jullie voor me gedaan hebben, en op nog veel meer kansen!

8. Bedankt voor de kans om hier vandaag te zijn. Ik waardeer het zeer dat ik als een van uw drie beste kandidaten ben gekozen en ik ben benieuwd waarom u mij heeft gekozen.

9. Bedankt dat je me deze kans geeft. Ik beloof er het beste van te maken en u nooit teleur te stellen. Heel erg bedankt.

10. Bedankt dat je in me geloofde. Ik had nooit gedacht dat ik die prijs zou krijgen, en jij moet vertrouwen in mij hebben gehad om het mogelijk te maken.

11. Heel erg bedankt voor de kans. Ik waardeer uw vertrouwen in mij en ik zal mijn best doen om actief en nuttig te zijn voor dit nieuwe project.

12. Bedankt voor het creëren van een hele nieuwe kans voor mij. Ik dacht dat ik zou moeten stoppen met mijn bedrijf, maar toen jij in beeld kwam, wist ik dat alles goed zou komen.

13. Bedankt dat u mij de kans heeft gegeven voor een interview. Ik had een geweldige tijd vandaag en ik wilde u bedanken voor uw tijd.

14. Bedankt dat ik de kans krijg om in dit bedrijf te werken. Ik weet dat het niet makkelijk is om hulp te vinden, vooral omdat ik net in de stad woon en niet veel contacten heb. U stelt uw vertrouwen in mij en dat betekent veel voor mij. Ik zal mijn best doen om u niet teleur te stellen.

15. Bedankt voor alles. Ik ben zo dankbaar dat we de kans kregen om samen te werken. Bedankt dat je me hebt geïnspireerd en me veel hebt geleerd over ontwerpen. Dank u voor de geweldige zorgpakketten, uw brieven en geschenken tijdens mijn feestdagen. Het betekent zoveel voor me.

16. Dank u voor de mogelijkheid om aan dit project deel te nemen. Ik heb veel over mezelf geleerd door deze ervaring en ik heb genoten van de samenwerking met u en het bedrijf.

17. Ik wil je bedanken dat je me de kans geeft om deel uit te maken van je team. Ik weet dat ik niet ben wie u wilde aannemen, dus bedankt dat u mij een kans heeft gegeven. Ik beloof je dat ik je trots zal maken.

18. Heel erg bedankt dat ik u mocht vergezellen naar dit evenement. Ik ben erg blij dat we elkaar hebben ontmoet en samen ervaringen kunnen opdoen. Ik waardeer echt al je tijd, moeite en doordachte planning.

19. Bedankt dat ik de kans heb gekregen om mijn bedrijf te presenteren. Ik weet dat het een vreselijke situatie was, en ik voel me erg gelukkig dat ik de kans heb gekregen.

20. Bedankt voor de kans om te solliciteren voor de positie van senior redacteur. Hoewel ik niet geselecteerd ben voor deze baan, stel ik het op prijs dat u mij liet weten dat mijn ervaring niet bij hen paste.

21. Bedankt dat ik de kans kreeg om hier te werken. Ik heb al veel geleerd en ik weet zeker dat er nog veel meer komt.

22. Dank u voor de gelegenheid om u mijn visie op de zaak te geven. Ik waardeer uw tijd en inspanningen.

23. Dank aan alle casting directors die me een kans hebben gegeven om auditie te doen, en dank aan de goochelaar die me liet optreden op zijn conventie.

24. Bedankt voor de kans om met uw bedrijf te werken. Het is een geweldig bedrijf om voor te werken en ik ben blij dat ik deel zal uitmaken van iets geweldigs.

25. Heel erg bedankt voor het aanbieden van de baan. Ik ben er blij mee. Nogmaals bedankt!

26. Bedankt voor de kansen die je me hebt gegeven. Ik wist niet van zoveel kansen om vooruit te komen in mijn werk en ik heb van elke kans genoten. Ik hoop dat er nog meer komen.

27. Dank u voor de kansen die u mij hebt gegeven. Ik ben erg blij dat ik in een bedrijf werk dat mij aanmoedigt om creatief te zijn en mijn vaardigheden te ontwikkelen.

28. Bedankt voor de kansen die ik heb gekregen. Ik ben erg enthousiast over mijn nieuwe rol als voltijdse werknemer.

29. Bedankt voor het aanbod van de baan. Ik ben blij met deze kans, en ik zal er alles aan doen om mezelf te bewijzen en een belangrijk lid van het team te worden.

30. Bedankt voor de kans om voor uw bedrijf te werken. Het was zo lonend om deel uit te maken van het team. Jullie hebben mij echt geholpen om mijn technologische vaardigheden te verbeteren en hebben de tijd genomen om mij te begeleiden bij verschillende IT-onderwerpen. Ik ben u zeer dankbaar.

31. Bedankt om me deze kans te geven. Ik doe mijn best om hard te werken en een waardevolle toevoeging aan het team te zijn. Bedankt!

32. Bedankt voor de kans om auditie te doen voor het jeugdkoor. Ik waardeerde het echt en ben erg blij dat ik gekozen ben om er deel van uit te maken. Bedankt dat u in mij gelooft en mij mijn muziekdromen laat vervullen!

33. Bedankt voor de kans om in de keuken te helpen. Het is een goede plek om te beginnen. Bedankt dat je zo aardig en geduldig met me bent. Ik ga hard blijven werken tot ik er beter in word.

34. Bedankt voor de uitnodiging op je verjaardagsfeestje. Het was erg leuk, en ik vond het leuk om met de andere gasten te praten. Ik hoop dat we dit snel weer kunnen doen.

35. Ik wilde u een briefje sturen om u te bedanken voor de mogelijkheid om met uw bedrijf verbonden te zijn. Ik ben blij dat ik de kans krijg om met zo’n geweldig team te werken!

36. Bedankt voor de geweldige kans. Ik waardeer al het harde werk en de moeite die ik heb gedaan om dit aanbod te krijgen. Ik kijk ernaar uit om goed werk te leveren en de afdeling beter te maken dan ze nu is.

37. Beste bedrijf, ik kan niet geloven dat ik gekozen ben voor deze prachtige kans. Heel erg bedankt om mij deze kans te geven. Ik zal mijn uiterste best doen om een waardevol lid van uw team te zijn en ik beloof dat u er geen spijt van zult krijgen.

38. Bedankt voor de kans. Ik ben zo opgewonden om hier te werken. Dit wordt een geweldige ervaring, en ik leer veel. Bedankt dat je aan me denkt voor deze baan. Ik waardeer het.

39. Bedankt voor deze kans om aan een project voor uw bedrijf te kunnen werken. Het is zo geweldig dat we konden samenwerken en ik waardeer het dat u met mij samenwerkt. Laat me weten aan welke andere projecten we samen kunnen werken. Bedankt!

40. Bedankt dat u openstaat voor mijn sollicitatie. Ik ben erg enthousiast en kijk ernaar uit om met uw team samen te werken.

41. Bedankt voor de kans. Ik begon deze sollicitatieprocedure met veel zorgen, die snel werden vervangen door opwinding. Ik weet dat dit de juiste beslissing is en een geweldige kans voor mij. Bedankt om me te helpen een voet tussen de deur te krijgen.

42. Bedankt dat je in me gelooft en me deze kans geeft om de beste te worden die ik kan zijn. Ik heb het allemaal aan jullie te danken. Ik zal mijn best doen om jullie niet teleur te stellen.

43. Bedankt voor de kans om aan deze stage deel te nemen. Het is voor mij een zeer interessante ervaring geweest en ik heb heel wat geleerd. Daarvoor ben ik erg dankbaar.

44. Bedankt voor de kans om deze conventie bij te wonen. Het was een geweldige kans om te leren hoe andere mensen hun eigen bedrijf openen en welke bedrijven zij gebruiken.

45. Bedankt dat ik bij de show mocht zijn. Ik had veel plezier en genoot ervan de gasten te ontmoeten. Bedankt voor een spannende avond vol met gelach en hoge energie.

46. Bedankt dat ik de kans kreeg om met u in uw bedrijf te werken. U heeft mij geholpen positiever en gemotiveerder te worden. Ik heb nieuwe dingen geleerd en u hebt me geleerd hoe ik beter kan schitteren in mijn werk.

47. Dank u voor de kans die u mij hebt gegeven om een paar maanden in uw bedrijf te werken. Het was een geweldige ervaring en ik heb veel nieuwe dingen geleerd. Ik hoop dat we in de nabije toekomst weer zullen samenwerken.

48. Dank u voor de kans om met u samen te werken. De tijd die ik met uw bedrijf en personeel heb doorgebracht was overweldigend goed.

49. Bedankt voor het vertrouwen in deze baan. Ik ben er echt enthousiast over. Ik zal mijn best doen om u het beste werk ooit te geven! Dank u nogmaals en opnieuw.

50. Heel erg bedankt voor het aanbod van de positie. Ik waardeer het echt meer dan u weet. Hopelijk kan ik aan uw verwachtingen voldoen.

51. Bedankt voor de geweldige kans die je me hebt gegeven. Ik zal u niet teleurstellen en ik zal er van begin tot eind voor zorgen dat alles correct verloopt.

52. Bedankt voor een sociaal evenement waar ik een nieuwe klasgenote heb ontmoet. We hebben contactinformatie uitgewisseld, en ik kijk ernaar uit om een relatie met haar te beginnen.

53. Bedankt dat ik mocht komen. Ik vond het zo leuk en heb veel geleerd. Ik vond het leuk om met iedereen te werken, vooral met jou.

Bedankt voor de gelegenheidscitaten

Bedankt voor de kans. maar toen we elkaar aan de telefoon spraken en ik je uitlegde hoeveel deze baan voor me betekent en hoe hard ik zal werken als ik de kans krijg, kreeg je tranen in je ogen alsof ik je iets liet voelen. Bedankt dat je in me gelooft.

54. Ik ben zo dankbaar voor de kansen die ik heb gekregen dat ik ze niet kon waarderen totdat ik ze had en verloor. Bedankt voor alle kansen die mij gegeven zijn.

55. Bedankt dat u mij in aanmerking neemt voor deze kans. Ik ben erg enthousiast over wat we samen kunnen bereiken!

56. Bedankt dat je eerlijk tegen me was. Toen ik je vertelde dat ik het moeilijk had tijdens het gesprek, gaf je me een goede peptalk die me echt hielp de rest van het gesprek door te komen.

57. Ik ben hier oprecht dankbaar voor. Ik ben erg blij en opgewonden om hier deel van uit te maken, en ik zal mijn beste beentje voorzetten om dit tot een succes te maken. Je hebt me hier echt een grote kans gegeven.

58. Bedankt dat je mijn mentor was. Ik heb zoveel van je geleerd en zonder jou had ik deze kans niet gekregen.

59. Dank u voor alle kansen en hulp die u mij gaf, ik waardeer echt wat u deed. Ik had mijn bedrijf niet kunnen starten als u mij geen geld, benodigdheden, kantoorruimte, computers en alle andere dingen die ik nodig had om te beginnen, had gegeven.

. Bedankt voor de kansen die je me gaf om dit project te doen en mijn creatieve kant te uiten. Ik heb veel geleerd van dit project en ik ben blij dat je me eraan hebt laten deelnemen.

61. Heel erg bedankt voor die kans. Het was geweldig om gekozen te worden om met uw team te werken en buiten mijn comfortzone te treden. Ik heb echt veel geleerd en waardeer uw vertrouwen in mij.

62. Bedankt dat ik de kans kreeg om te solliciteren naar een baan bij uw bedrijf. Ik was bezorgd over een project, maar nu ben ik enthousiast over deze nieuwe uitdaging.

63. Je hebt me veel kansen gegeven om mijn capaciteiten te tonen en je zou trots moeten zijn op het goede werk dat mensen doen. Bedankt hiervoor.

64. Bedankt voor de kansen die je me hebt gegeven. Ik kijk uit naar wat de toekomst ons zal brengen. Ik hoop dat u mij zoveel mogelijk kansen blijft geven.

65. Bedankt voor de dagelijkse Digest van vacatures. Ik weet nooit waar ik moet kijken om nieuwe kansen te vinden en uw suggesties zijn enorm nuttig geweest.

66. Ik wil je bedanken voor al je tijd en begeleiding. Het was een genoegen om met je samen te werken. Bedankt voor de gelegenheid.

67. Bedankt voor de uitnodiging. Het was een genoegen het met u te delen. De avond zal nog lang herinnerd worden voor het geweldige feest.

68. Bedankt om me deze kans te geven. Ik was zenuwachtig voor mijn eerste dag, maar de collega’s waren erg aardig en namen me zelfs mee uit lunchen. Ik kan niet wachten om te zien wat de rest van de zomer ons brengt!

69. Bedankt dat je me gekozen hebt met de manier waarop ik ben. Zonder alles wat ik heb gedaan en zonder alles wat mij is overkomen, zou ik niet de persoon zijn die ik nu ben. Daardoor heb ik de kans gehad om veel geweldige dingen te doen in mijn leven.

70. Bedankt voor de kans om bij uw bedrijf te werken. Ik ben erg gelukkig om dat te hebben. Heel erg bedankt!

71. Bedankt dat ik aan het onderzoeksproject mag werken. Ik ben zo dankbaar dat ik deze positie bij uw bedrijf heb. Als u mij een kans geeft om weer met u te werken, beloof ik u dat ik mijn werk zo goed mogelijk zal doen.

72. Heel erg bedankt voor de kans. Ik heb met veel plezier aan dit project gewerkt. Ik hoop dat we in de toekomst aan veel meer projecten kunnen samenwerken.

73. Bedankt voor de baan. Het doet mijn vertrouwen goed om daar te werken, en ik ben blij dat ik de kans krijg.

74. Bedankt dat je me een kans hebt gegeven. Ik had nooit gedacht dat ik hier zou zijn. Maar ik ben niet alleen hier, maar ik ben meer dan klaar om te beginnen.

75. Bedankt dat u in mij gelooft. Ik weet dat u veel tijd in mij heeft gestoken voordat u mij opgaf voor deze geweldige kans, en ik zal u niet teleurstellen. Bedankt voor deze geweldige kans!

76. Bedankt dat je me deze kans hebt gegeven. Eerst was ik verdrietig en verward, maar toen ik erover nadacht besefte ik hoe gelukkig ik ben dat ik zo’n kans heb gekregen! Bedankt!

77. Bedankt voor de kans om te bewijzen dat ik behulpzaam ben en uitstekend kan multitasken. Ik ben erg dankbaar dat je me deze kans hebt gegeven om te bewijzen hoe ik mijn werk aankan.

78. Dank u voor de kans om woordvoerder te zijn voor uw televisieprogramma vorige maand. Het was een uitdagende maar lonende ervaring en ik was vereerd om betrokken te zijn bij zo’n innovatief bedrijf.

79. Heel erg bedankt voor de kans om op uw vergadering te spreken. Ik waardeer het dat u op mij rekende, en ik zal deze ervaring nooit vergeten.

80. Ik denk niet dat ik je dit ooit verteld heb, maar ik wilde het gewoon hardop zeggen: bedankt voor deze geweldige kans op een baan. Ook gefeliciteerd met je nieuwe positie. Ik weet zeker dat je daar een fenomenaal succes wordt. Je verdient de wereld!

81. Dank u voor de mogelijkheid om met uw onderzoeksorganisatie samen te werken. Nu we deze nieuwe fase van onze samenwerking ingaan, kijk ik ernaar uit om bij te dragen aan uw onderzoeksinspanningen.

82. Bedankt dat ik mocht deelnemen aan deze workshop. Hoewel ik besef hoe kostbaar uw tijd is, voelde het ongelooflijk dat u tijd voor mij maakte. Het gaf me het gevoel dat ik belangrijk was voor het bedrijf. En het hielp me professioneel te groeien.

83. Bedankt dat u mij heeft aangenomen, mij deze kansen heeft gegeven en mij als persoon heeft laten groeien. Ik ben dankbaar voor alles wat we samen hebben gedaan en hoop professioneel met u verder te groeien.

84. Bedankt voor deze geweldige kans. Ik ben erg dankbaar en ik hoop dat het werkt voor ons beiden.

85. Bedankt voor de kans om met jou aan dit project te werken. Ik voel me bevoorrecht je in mijn leven te hebben en ik waardeer alles wat je voor me doet. Bedankt dat je in me gelooft en voor je vriendschap.

86. Dank u voor de kans om uw baan te houden. Ik neem het heel serieus en kijk ernaar uit om elke dag naar mijn werk te komen. Het is een genoegen u van dienst te zijn.

87. Bedankt voor de kans om een nieuwe klant te werven. Ik ben erg dankbaar dat u mijn potentieel zag en besloot een kans op mij te wagen. Dank u ook voor de geweldige referentie. Ik was blij dat ik eindelijk ons gesprek over mijn werk onder woorden kon brengen en meer mensen kon laten zien hoe goed ik ben.

88. Bedankt voor de kans. Ik heb veel nieuwe dingen geleerd in de tijd dat ik hier werkte. Ik kon mijn communicatievaardigheden verbeteren en kreeg meer vertrouwen in mijn werk. Dank u dat u in mij gelooft en mij toestaat te leren terwijl ik werk.

89. Heel erg bedankt voor de mogelijkheid om dit jaar een verkoop te houden! Het was zo’n succes, we waarderen uw vertrouwen in ons en zullen hard werken om dat vertrouwen waar te maken door ervoor te zorgen dat we het volgende kwartaal nog beter maken.

90. Ik schrijf je om je te bedanken voor de promotie. Ik waardeer de kans om verder te komen in mijn carrière, en ik kijk ernaar uit om met mijn team aan dit nieuwe project te werken!

91. Bedankt dat ik vandaag mijn talent mocht bewijzen. Jullie zijn geweldig en ik ben vereerd dat ik deel mocht uitmaken van de bijeenkomst!

92. Bedankt dat ik op uw evenement mocht zingen. Ik heb ervan genoten en heb veel complimenten gekregen over mijn optreden. Ik hoop in de toekomst vaker op uw evenementen te mogen zingen! Bedankt!

93. Dank u dat u mij deze opwindende en overweldigende positie aanbiedt. Ik weet dat als ik alles geef, ik uw verwachtingen kan overtreffen. Dank u dat u iets in mij ziet wat ik nog niet zie, maar ik weet zeker dat ik dat zal doen.

94. Bedankt dat je naar mij bent gekomen voor de project manager positie. Het heeft nu meer zin om iemand te hebben die verantwoordelijk is voor bedrijfsontwikkeling en ik denk dat het goed zal uitpakken als we doorgaan met het plan.

95. Bedankt dat ik een jaar vrij mocht nemen om bij uw bedrijf stage te lopen. Dit is een geweldige kans die me in de toekomst enorm zal helpen, of ik er nu voor kies om in uw branche te blijven of een andere richting in te slaan. Het is een eer om voor u te werken.

96. Bedankt voor deze geweldige kans. Ik heb zoveel geleerd over het bedrijf, en nu weet ik dat ik er wil werken.

97. Bedankt om me deze kans te geven. Het was de kans van mijn leven. Ik voel me opgewonden en levendiger dan ooit tevoren. Ik kijk uit naar de toekomst met jou.

98. Ik ben dankbaar voor de gelegenheid om mijn doelen met je door te nemen, omdat het me laat zien hoe ik me kan verbeteren. Ik waardeer hoe je geduldig luisterde naar mijn geklets over de details van mijn dagen op het werk en nuttige adviezen gaf over het overwinnen van uitdagingen. Je bent een geweldige luisteraar en dat waardeer ik zeer.

99. Bedankt dat je me deze kans hebt gegeven. Het is niet gemakkelijk om in de positie van mentor te zijn, en ik waardeer uw harde werk en toewijding om mij een geweldige opleiding te geven.

100. Bedankt voor het toekennen van deze beurs! Ik ben erg blij dat ik de kans krijg deze vaardigheden verder te ontwikkelen en in zo’n geweldige organisatie te werken. Het is een geweldige kans voor mij.

Ik hoop dat je genoten hebt van deze verzameling bedankcitaten voor kansen. Dit is het beste dank u citaat dat u kunt sturen om uw dankbaarheid te tonen voor de kans die u hebt ontvangen. Alsjeblieft, deel en laat je commentaar achter in de commentaarsectie. Bedankt voor het lezen.