Dank U Citaten Voor Priester

Thank You Quotes for Priest

Heel wat priesters spelen een zeer belangrijke rol in de gemeenschap. Zij bieden een luisterend oor voor iedereen en helpen de angst voor de duisternis weg te nemen. Een priester helpt anderen vrede, wijsheid en kracht te vinden in God en schept een geestelijke band met de mensen voor wie hij zorgt.

Men zegt dat zij het geloof hooghouden, biddende en eerlijke mensen zijn en een vriendelijke en geruststellende glimlach hebben voor hun gemeente. Als u graag geholpen bent door uw priester, vergeet hem dan niet « Dank u wel » te zeggen.

Dankjewel quotes voor priesters zijn een mooie manier om je waardering te delen met de man die je door je beproevingen heen heeft geholpen. Iemand die je heeft geïnspireerd om meer te zijn dan je dacht dat je kon zijn. Iemand die je leiding en kracht heeft gegeven toen je het gevoel had dat er niets meer in je hart zat.

Zoekt u een manier om uw dankbaarheid uit te drukken aan een priester die een prachtige dienst heeft verricht? Als uw antwoord ja is, dan zijn de volgende bedankcitaten voor priesters precies wat u nodig hebt. Ze kunnen naar uw pastoor of priester worden gestuurd om uw waardering te tonen. De meeste komen van familieleden, vrienden, leraren en studenten. Deze citaten zijn perfect voor hen allemaal.

Dank u citaten voor Priester

Dank u voor al uw diensten aan de kerk. U doet zoveel goeds met uw tijd en ik kan zien dat u er echt van geniet om priester te zijn. Ik ben erg dankbaar voor wat u doet om ervoor te zorgen dat we geestelijk gevoed en in orde zijn.

1. Bedankt dat je er bent voor de mensen in de kerk. Dank u voor uw steun en aanmoediging. Door uw positieve reacties voel ik me goed over mezelf. Dank u dat ik me altijd welkom voel in uw kerk.

2. Bedankt dat je zo’n geweldige prediker bent. Je woorden inspireren me altijd om een beter mens te worden. Ik ben blij dat God je hier geplaatst heeft.

3. Bedankt dat je een goed rolmodel en vaderfiguur bent, niet alleen op het gebied van religie, maar in het leven in het algemeen. Het was me een genoegen om u in mijn buurt te hebben. Ik voel me bevoorrecht u gekend te hebben en u priester te mogen noemen.

4. Bedankt dat je zo aardig, begripvol en ondersteunend bent. Ik ben blij dat je iemand niet beoordeelt op zijn verleden, maar alleen op zijn bedoelingen. Bedankt voor het delen van je liefde en kennis met anderen.

5. Bedankt voor de inspirerende preken en aanmoedigingen. Bedankt dat je me helpt een beter mens te worden. Zonder u en uw leiding, denk ik niet dat ik de kracht zou hebben om te doen wat ik soms moet doen. Je bent echt een grote hulp geweest.

6. Bedankt dat je zo’n geweldige priester bent. U maakt al onze levens gemakkelijker, en we zijn zo dankbaar voor uw begeleiding. We hopen snel weer naar uw diensten te kunnen komen.

7. Bedankt dat je een priester bent. Ik weet dat er slechte priesters zijn, maar jij bent een goede. Je neemt de tijd om met ons te praten over de leer van Christus. Dat is iets wat we voor altijd zullen vasthouden.

8. Dank u voor wat u doet! U dient elke dag duizenden mensen, of het nu uw gemeente is of een persoon in nood. Dank u voor het geven van uzelf aan anderen.

9. Wij waarderen u, grote priester, voor alles wat u doet. Je zorgt goed voor je kudde – ons – en zorgt ervoor dat we in de pas lopen, met hun morele kompas. Stop nooit met het zijn van onze spirituele leider. We houden van u en zullen altijd waarderen wat u doet voor ons geestelijk welzijn, dank u.

10. Ik voel dat ik dichter bij God kom. Ik weet dat u een ongelooflijk druk persoon bent, maar uw betrokkenheid en leiderschap in de raad hebben een enorme invloed op mij gehad en mijn karakter helpen vormen. Bedankt.

11. Bedankt dat je me begeleidt en me helpt dichter bij God te komen. Ik ben erg blij dat we elkaar hebben.

12. Je bent een ware dienaar van God. Bedankt dat je zo vriendelijk en geduldig bent met iedereen. Bedankt voor alle geestelijke begeleiding die we in de loop der jaren hebben gekregen.

13. Bedankt voor de geweldige rol. Bedankt voor het maken van geweldige preken. Ik heb veel geleerd om een beter mens te zijn en ik ben zo gelukkig. Ik waardeer je en alles wat je doet. Heel erg bedankt!

14. Bedankt dat u een voorbeeld stelt van hoe een priester moet zijn. U bent geweldig in uw werk en ik weet dat ik, samen met deze parochie, de komende jaren zal profiteren van uw leiding en wijsheid.

15. Een grote dank gaat uit naar u, priester.
Dank u voor al uw wijsheid. Ik waardeer de manier waarop u kerkelijke activiteiten organiseert en ons fris en blij houdt. Ik ben zo blij dat er een priester als jij is.

16. Dank u voor alles wat u doet. U leidt onze kerk en doet geweldig werk door mensen door moeilijke tijden heen te helpen en hen te troosten in goede tijden. U bent een zegen voor mij en mijn familie.

17. Bedankt voor alles. We waarderen echt alles wat je doet voor de gemeenschap. Dank u voor uw bezoek aan onze huizen. We waren zeer geroerd door uw aanwezigheid en vereerd dat u bij ons was.

18. Bedankt dat je naar me luisterde toen ik iemand nodig had om mee te praten. Bedankt dat je me hielp dichter bij God te komen. Bedankt dat je God toestond je te gebruiken.

19. Dank u voor alles wat u doet voor onze familie en gemeenschap. We zeggen het misschien niet vaak genoeg, maar we zijn bijzonder dankbaar voor uw vriendelijke woorden, gulle hulp en wijze raad. Uw kudde aansporen met inspiratie uit de Heilige Schrift.

20. Vader, dank U voor al Uw begeleiding door de jaren heen, voor het helpen leren over religie, en voor Uw vriendschap. U hebt me altijd goede raad gegeven en me geholpen te zien waar ik de fout in ga als ik de weg niet volg.

21. Dank u dat u een geweldige priester bent. Ik waardeer alle keren dat je me hebt uitgenodigd om te biechten en naar mijn problemen hebt geluisterd, ook al is het waarschijnlijk niet erg interessant. Bedankt voor alles.

22. Bedankt om me door mijn moeilijke tijd te helpen. Bedankt voor het luisteren naar wat ik te zeggen heb, ook al slaat het soms nergens op. U bent de beste priester ooit.

23. Bedankt voor alles wat je doet. Ik weet dat mensen niet altijd aardig tegen je zijn en niet erg kerkelijk zijn, maar ze beseffen niet hoeveel werk je elke dag doet. Dank u voor het bezoeken van zieken, het troosten van rouwenden en het voorgaan bij huwelijken.

25. Bedankt voor al je hulp. U bent van onschatbare waarde geweest in mijn leven en ik kan u niet zeggen hoeveel uw steun voor mij betekent. Je hebt altijd tijd om mij en mijn familie te ontmoeten, zelfs als het op het laatste moment is. Dat wordt zeer gewaardeerd.

26. Ik dank je dat je een geweldige vader, priester en vriend was. Als ik begeleiding of steun nodig had, was je er voor me.

27. Bedankt dat je er voor me bent en me hoop geeft. Ik weet dat ik via de kerk een sterk geloof kan hebben.

28. Bedankt dat u er altijd bent, vader. U bent zo wijs en troostend. U herinnert me eraan dat we nooit alleen zijn.

29. Dank u voor alles wat u doet. Het is heel hard werken om priester te zijn, maar u bent er geweldig in.

30. Bedankt voor alles wat je doet. Want elke keer als ik te kort schiet, doet u me weer opstaan. U leidt kinderen en volwassenen met nederigheid en vriendelijkheid. Dank u dat u mijn priester bent.

31. Dank U om mij te helpen met vergeving en geduldig begrip. Met al deze problemen wordt het zo eenzaam en verwarrend, maar als ik ga biechten, bent u er altijd voor me en helpt u me er doorheen. Dank u dat u zo’n geweldige priester bent.

32. Je hebt waarschijnlijk nooit nagedacht over de impact die je op mij hebt gehad, maar ik reken je tot de meest invloedrijke personen in mijn leven. Bedankt dat je me een voorbeeld hebt gegeven van een geweldig persoon. Ik bid dat God je zal belonen met alle heerlijkheden in de hemel.

33. Bedankt voor wat je doet. Ik weet dat het niet makkelijk is, maar uw dagelijkse offers en harde werk maken de wereld beter. We zijn zo dankbaar en gelukkig om u als onze priester te hebben.

34. Dank u, priester, voor het helpen veranderen van mijn leven. Ik kan me niet voorstellen waar ik zou zijn zonder u. Bedankt dat je zo’n belangrijk deel van mijn leven en reis in God bent.

35. Bedankt dat u ons een kans geeft om met ideeën te komen om u te helpen met de kerk. Bedankt dat u de tijd heeft genomen om ons te ontmoeten en onze gedachten over wat wij denken dat gedaan kan worden in u op te nemen. U bent echt een leider.

36. Dank u voor al uw raad en begeleiding. Het is een troost te weten dat u niet alleen mijn voorganger bent, maar ook mijn vriend. Ik ben enthousiast over de toekomst en gemotiveerd door uw gebeden en zegeningen.

37. Door jou en je aanmoedigingen is mijn geloof enorm toegenomen. Bedankt dat je er altijd voor me bent als ik over God moet praten.

38. Dank u voor al uw preken. U heeft vreugde en kennis in ons leven gebracht, en uw woorden hebben mij voor altijd veranderd. Ik ben God zeer dankbaar dat hij u in mijn leven heeft gestuurd.

39. Bedankt dat je er voor ons bent. Ik weet dat het zwaar werk is, maar je doet het heel goed. We zijn zo blij dat we zo’n geweldige priester in onze parochie hebben. God zegene u en uw bediening.

40. U benadrukt altijd dat we dankbaar moeten zijn, wat we ook hebben of niet hebben. Je bent een geweldig persoon en zo’n speciale priester.

41. Je hielp me om me op Christus te richten en gaf me een voorbeeld van hoe ik mijn leven moet leven. Heel erg bedankt dat je er was en me door alles heen hebt geholpen.

42. Bedankt voor alles wat je doet. Je bent echt geweldig en ik ben erg dankbaar voor je diensten aan mij. U geeft mensen hoop en het gevoel dat er iemand over hen waakt. Het is een eer om u te dienen.

43. Dank u voor het leiden van onze kerk naar de grootste hoogten. Je hebt zoveel voor ons gedaan dat we je nooit alles kunnen terugbetalen. Wij zullen voor u blijven bidden terwijl u uw tijd als parochiaan beëindigt, zodat Gods werk kan worden voortgezet met uw hand aan het stuur.

44. Dank u voor alles wat u in de kerk doet, Vader. U bent zo toegewijd aan ons allemaal en dat waarderen we. Dank u dat u voor ons zorgt.

45. Bedankt voor al je begeleiding. Je hebt me door moeilijke situaties geholpen. Bedankt dat je er altijd voor me bent als ik het het meest nodig heb.

46. Bedankt dat jullie zo aardig en gul zijn. Je bent een baken van licht voor deze gemeenschap. We hebben geluk dat u onze priester bent.

47. Bedankt dat je een geweldige priester bent. Je inspireert de kudde met je woorden, liederen en daden. We zijn zo gezegend om iemand als jij in onze kerk te hebben.

48. Bedankt dat je een geweldige priester en vriend was. Je bent er voor me geweest in moeilijke tijden en hebt zoveel aan onze kerk gegeven. Iedereen zegt wat een impact je op hun leven hebt gehad, en ik prijs mezelf gelukkig dat ik je ken.

49. Bedankt dat je priester bent. Ik weet dat dit niet het makkelijkste is, mensen helpen en een baken van hoop zijn. U helpt mensen dichter bij God en de hemel te brengen.

50. Bedankt dat je zo’n spiritueel persoon bent en ons altijd aanmoedigt om het juiste te doen. Je bent altijd bereid om te helpen en advies te geven. Ik waardeer alles wat je voor me gedaan hebt.

51. Bedankt dat je er voor me was tijdens mijn geloofscrisis. Ik kon er met niemand anders over praten, maar jij was altijd bereid te luisteren en te helpen. Je bent een geweldig persoon en een geweldige vriend, en ik ben zo gezegend dat we ons leven kunnen delen.

52. Bedankt dat je een godvruchtig man bent. Ik bid je trouw te blijven aan iedereen die van je afhankelijk is en altijd de leer van onze vader hierboven te volgen.

53. Bedankt dat u altijd de discussie modereert en uw kennis deelt. Ik waardeer hoe je Bijbelverzen ter sprake brengt en verhalen uit je ervaringen vertelt. Bedankt dat je deskundig en betrouwbaar bent terwijl ik mijn dromen najaag.

54. Bedankt dat je me hebt geholpen de persoon te worden die ik nu ben. Mijn geloof komt van God, maar mijn waarden kwamen van jou. Ik waardeer je nu echt in mijn leven.

55. Als ik denk aan alle offers die je voor ons gezin hebt gebracht, kan ik mijn emoties niet inhouden. Bedankt dat je ons levenslang geluk hebt gegeven. God zegene je!

56. Bedankt dat je voor me zorgt. Ik weet dat ik niet altijd de beste persoon ben, maar als ik advies nodig heb of gewoon met iemand over iets wil praten, ben je er altijd voor mij en mijn familie. Je bent zo’n groot lichtpunt in ons leven.

57. Bedankt dat je een goede vriend bent en voor je zegen. Ik heb moeilijke tijden doorgemaakt en jij was er voor mij. Bedankt voor alles.

58. Bedankt dat je me hebt geholpen toen ik in hoge nood was. Ik weet dat je daar niet voor bent, maar je gaf mijn familie leiding en kracht, die we zo hard nodig hadden. Bedankt dat je ons je oren hebt geleend en ons door onze tijd van nood hebt geholpen.

59. Ik wil je bedanken voor het goede werk dat je doet. Zonder mensen zoals jij, zou de wereld niet hetzelfde zijn. Ik weet zeker dat er grote beloningen op je wachten in de hemel.

60. Bedankt dat je een geweldige priester bent. Je hebt me geholpen me te begeleiden in mijn geloof, en nu ben ik een gelukkig en actief lid van mijn kerk. Bedankt dat u er was om te luisteren en te helpen wanneer ik dat nodig had.

61. Bedankt voor alle diensten die je voor mij en mijn familie hebt gedaan. We waarderen het echt. U bent echt een priester.

62. Ik weet niet of ik woorden heb om je te bedanken voor alles wat je voor mensen doet. Je bent een geweldig persoon, je helpt en zegent altijd anderen.

63. Dank u voor de geweldige steun die u mij heeft gegeven tijdens mijn overgang. Het is een ongelooflijke reis geweest en God heeft me werkelijk gezegend met een nieuwe kans om anderen te dienen. Uw hulp heeft dit proces veel gemakkelijker gemaakt.

64. Dank u dat u zo’n geweldige priester bent. Ik kan altijd op je rekenen om me te helpen met geloofszaken. Dank u voor al uw hulp en steun in alle aspecten van onze kerk.

65. Dank u dat u me geholpen hebt het juiste levenspad te vinden, en dank u dat u er voor me bent in deze moeilijke tijd. Ik weet dat jullie er altijd voor me zijn, voor me bidden en me het beste wensen.

66. Bedankt voor wat je doet. Je hebt het ons gemakkelijk gemaakt om samen te komen en vrijwilligerswerk te doen. Daarom vind ik uw preken altijd zo opbeurend. Dank u.

67. Jij bent een van de enige redenen waarom ik nog steeds een goede relatie met God heb. Bedankt voor het vieren van de mis elke zondag. Ik ben erg blij dat ik door jou ben onderwezen.

68. Dank u dat u er altijd voor me bent, dat u me altijd belt op zondagmorgen als ik geen zin heb om naar de kerk te gaan en me vertelt wat een voorrecht het is om Gods woord te horen. Bedankt dat je me je tijd en aandacht geeft als ik het nodig heb.

69. Dank U dat U mij naar het licht hebt geleid. Voordat ik een volgeling van uw woord werd, was ik verloren en vervuld van duisternis. In die duisternis, verteerden slechte dingen mij. Dank u voor het tonen van de ware weg.

70. Priester, heel erg bedankt dat je er was en zo’n geweldig werk deed op de bruiloft. Iedereen zei wat een geweldig werk je deed en hoe troostend je was. Ik waardeer uw harde werk en toewijding aan onze religie.

71. De dienst die je voor me deed was prachtig. Je was zo aardig en attent, en ik kon zien dat je er hard aan gewerkt hebt. Bedankt dat je er voor me was in moeilijke tijden en me vertrouwen gaf.

72. Bedankt voor al het goede werk dat je doet. Elke week voert u ceremonies uit die betekenisvol zijn voor het leven van mensen. Ik ben dankbaar dat je bestaat in mijn leven.

73. Dank u voor alles wat u doet om vreugde en geluk te brengen aan zoveel mensen in de gemeenschap. U steekt kaarsen aan, speelt met kinderen en bezoekt de eenzamen en zieken. Wat een zegen is het om te weten dat ik deel uitmaak van zoiets.

74. Je hebt me begeleid en gestuurd naar wat ik wilde doen in het leven, wat geweldig was want ik zou uiteindelijk iets totaal anders hebben gedaan. Nogmaals bedankt!

75. Bedankt voor al je hulp. Toen ik aan mijn geloof twijfelde en het nog meer in twijfel trok, was jij er om me weer op mijn gemak te stellen. Je hielp me de dingen in een heel nieuw licht te zien.

76. Vader, ik dank U voor mijn leven. Dank U voor de keren dat U mij hebt geholpen, geleid en gesterkt.

77. Bedankt dat je me naar de kerk bracht toen ik klein was. Ik heb veel geleerd en nog steeds.

78. Bedankt dat je me naar het pad der gerechtigheid hebt geleid. Bedankt dat je mijn vriend, mijn leraar en mijn rots bent. Ik kon me geen betere persoon wensen om naar toe te gaan in moeilijke tijden.

79. Bedankt voor de wijze woorden, begeleiding en inspiratie. Ik waardeer het dat je de tijd neemt om met me te praten.

80. Dank u dat u priester bent. Bedankt dat u me gezegend hebt toen ik als kind gedoopt werd. U bent een heel aardig persoon en ik wil u persoonlijk bedanken.

81. Dank je voor alles wat je doet, vooral dat je me begeleidt in moeilijke tijden. Ik kon bij niemand anders terecht met sommige van mijn problemen. U bent echt een priester en mentor in één!

82. Ik heb veel van u geleerd en heb mezelf kunnen verbeteren door uw lessen. Ik troost me met de wetenschap dat alles goed komt omdat u er altijd bent om me te helpen. Dank u voor al uw begeleiding.

83. Dank u dat u een voorbeeld van Christus bent nu we de Goede Week ingaan en de grote plechtigheid van Pasen naderen. U bent standvastig, vooral in uw gebed, dat zo noodzakelijk is in een tijd als deze.

84. Bedankt dat je zo’n goed voorbeeld bent en de weg voor mij hebt uitgestippeld. Ik hoop dat ik net zo sterk kan zijn als jij als ik zo oud ben. Dank je ook voor het geven van advies en het luisteren naar mij.

.

85. Bedankt voor al je hulp. We weten niet wat we zonder jou zouden doen. Je bent de beste priester in de wereld en we hebben geluk dat we je hebben.

86. Dank u voor het werk dat u doet. Ik weet dat het tegenwoordig niet makkelijk is om priester te zijn, maar ik zie dat u toegewijd bent. Ik waardeer al uw inspanningen en neem ze niet voor lief.

87. Lieve Vader, dank U voor alles wat U doet. U helpt zoveel mensen en geeft ze hoop. Dank U dat U mij gezegend hebt met een geweldige vader. Hoe kan ik U ooit genoeg bedanken?

88. Bedankt dat je me door alles heen hebt geholpen wat ik heb meegemaakt. Bedankt dat je me kracht geeft als ik het gevoel heb dat ik in de problemen zit. Bedankt dat je er altijd bent om naar me te luisteren en me het advies te geven dat ik nodig heb.

89. Dank u dat u aanwezig was bij mijn doop en vormsel. Ik ben zeer dankbaar dat u in mijn leven bent en mij begeleidt op het pad van de christelijke waarden.

90. Bedankt dat u onze dochter kwam dopen. Ik ben zo blij dat mijn baby Christus in haar leven heeft en dat ze zo’n geweldige geestelijke leider als jij heeft.

91. Dank U Vader dat U ons leidt op het pad van de waarheid. Dank u dat u ons door de mis van zondag heen helpt. Wij waarderen uw toewijding en inzet om ons te helpen samen te komen met onze gemeenschap om God te danken.

92. Dank u voor de religieuze opvoeding die u me gaf. Ik ben dankbaar dat u een goed voorbeeld gaf van hoe een goed mens moet zijn. Dank u dat u mijn priester en vader bent.

93. Dank u, priester, voor al uw hulp door de jaren heen. Ik ben gegroeid en een beter mens geworden door jou. Bedankt voor het advies en al je harde werk, God zegene!

94. Bedankt dat je er voor me bent. Bedankt dat je naar me luistert als ik moet praten en bedankt voor je steun. En ook bedankt dat je me helpt meer gelovig te zijn in mijn leven als het soms moeilijker wordt.

95. Bedankt dat je er bent als ik de weg kwijt ben, als ik een zware dag heb, en als ik gewoon wil praten. Uw woorden en wijsheid betekenen zoveel voor mij. U bent een gezegende priester.

96. Bedankt voor alle hulp die je me hebt gegeven om met mijn problemen om te gaan en de juiste beslissingen te nemen. Zegeningen voor u altijd.

97. Bedankt voor de tijd die we samen doorbrachten op zondagmorgen. Het is een zegen om uw wijze woorden op zondag te hebben en uw medeleven in tijden van nood.

98. Ik wil je bedanken voor je aanwezigheid in mijn leven. Ik weet niet wat ik zou doen zonder jouw begeleiding. Jij bent de enige persoon die er vanaf de eerste dag is geweest. Bedankt dat je mijn priester bent.

99. Bedankt voor al je harde werk. We weten hoe moe je moet zijn en hoeveel uren je doorbrengt om ons de perfecte service te geven. Ik wil je laten weten dat we het waarderen.

100. Bedankt voor alles wat je doet voor onze kerk, voor de gemeente en voor ons. We waarderen al het harde werk dat je elke zondag doet. Je bent een geweldige priester.

Priester zijn is geen gemakkelijke taak. Er zijn momenten waarop u hen « dank u wel » wilt zeggen voor al hun inspanningen. Hier vindt u altijd een lijst met citaten waarin priesters worden bedankt voor hun inzet door de jaren heen. Doe er goed aan ze te gebruiken en deel ze ook met anderen. bedankt.