Dank U Citaten Voor Soldaten

Dankjewel citaten voor soldaten zijn een uiting van dankbaarheid. Ze geven ons een natuurlijk en hopelijk oprecht gevoel van waardering en dankbaarheid. Een van de belangrijkste maar vaak over het hoofd geziene componenten van militaire inzet is eenvoudige waardering.

Ze hebben geleerd hun persoonlijke gevoelens en emoties opzij te zetten en te handelen met als enige doel een specifiek doel te bereiken. De vrijheden die jullie genieten zijn deels te danken aan de offers die zij hebben gebracht. Zij verdienen allemaal te weten dat degenen die om hen geven en om hen geven nooit vergeten wat zij doen.

De leden van de strijdkrachten, of het nu gaat om actief personeel, reservisten of veteranen, verdienen allemaal te weten dat degenen die om hen geven nooit vergeten wat zij doen. We kunnen deze militairen niet genoeg bedanken voor wat ze doen om dit geweldige land te beschermen. Woorden kunnen slechts een fractie vangen van de waardering die jullie in jullie harten voelen.

U kunt kaarten sturen naar militair personeel met een persoonlijke boodschap of citaat dat hen laat weten hoeveel ze door u worden gewaardeerd. Hieronder staan enkele bedankcitaten voor soldaten die speciaal zijn geschreven om soldaten aan te moedigen, te waarderen en op te beuren, of ze nu op dit moment vechten of in het verleden hebben gevochten.

Dank je wel citaten voor soldaten

Bedankt voor jullie opofferingen en dienst. Dank u voor het riskeren van uw leven om ons veilig te houden. Bedankt voor alles wat jullie elke dag doen. We waarderen alle offers die jullie brengen zodat wij ‘s nachts rustig kunnen slapen.

1. Bedankt voor jullie dienst. Jullie doen allemaal fantastisch werk, en we zijn zo dankbaar dat jullie ons land beschermen. Bedankt dat jullie er zijn, wat er ook gebeurt, als dat betekent dat jullie ons verdedigen tegen vijanden of stormen.

2. Bedankt voor uw dienst aan ons land. We weten dat wat u doormaakt moeilijk is, maar we waarderen alles wat u doet. Bedankt dat u ons veilig houdt, en bedankt dat u het werk doet waarvoor u bent opgeleid.

3. Dank aan elke soldaat die ooit heeft gediend, nu dient of in de toekomst zal dienen. Zonder jullie zou er niets zijn om dit land te beschermen. Bedankt dat je je leven op het spel zet voor alle anderen, weg bent van je geliefden en alle andere dingen waar soldaten dag in dag uit mee te maken hebben.

4. Bedankt voor uw dienst aan ons land. Ik weet zeker dat het niet makkelijk is, maar je doet wat je moet doen. Daarvoor zal ik u eeuwig dankbaar zijn. U wordt gewaardeerd en gerespecteerd. Moge God u zegenen.

5. Bedankt voor het dienen van ons land en het vechten voor wat juist is. Ik ben erg trots op uw offers voor ons allemaal.

6. Dank u voor uw dienst. Bedankt voor het werken en trainen in de hitte, kou, regen en sneeuw. Bedankt voor het beschermen van ons en onze vrijheid.

7. Bedankt voor je dienst. Bedankt voor het beschermen van ons land. Het moet moeilijk zijn om je familie te verlaten en je leven op het spel te zetten voor onze vrijheid, maar bedankt dat je het toch doet. Als jullie er niet waren geweest, had ik de vrijheid van vandaag niet gehad.

8. Bedankt voor het beschermen van ons land. Jullie zijn een groot deel van wat mijn land zo groot maakt. God zegene u!

9. Bedankt voor alle offers die jullie gebracht hebben en alles wat jullie doen om ons land beter te maken. Jullie zijn helden voor ons. Heel erg bedankt!

10. Bedankt dat je mijn familie en mij veilig houdt. Ik had nooit verwacht dat naar je werk gaan je in gevaar zou brengen, maar dat doet het wel. Je brengt jezelf in gevaar zodat wij niet in angst hoeven te leven. Bedankt dat je je werk zo goed doet.

11. Bedankt dat je je leven wilde opofferen voor mijn familie en mij.

12. Bedankt voor uw dienst. Bedankt voor je steun. Bedankt dat je jezelf elke dag op het spel zet om bij ons thuis te komen. Bedankt voor alles wat je doet. Dank u, dank u, dank u!

13. Bedankt voor jullie dienst. Ik weet dat wat jullie allemaal doen belangrijk is, maar je hoort het nooit iemand zeggen. Bedankt dat jullie je leven op het spel zetten voor ons. Jullie offers maken ons leven beter.

14. Bedankt voor het vechten voor onze vrijheid. U maakt de wereld veiliger door het land te dienen. God zegene u en uw familie.

15. Bedankt voor het dienen van ons land. Uw rechten zijn het belangrijkste van allemaal. Bedankt dat je je leven op het spel zet om ze te beschermen.

16. Heel erg bedankt dat je naar onze klas bent gekomen. Je inspireerde iedereen om in het leger te gaan door ons je verhalen te vertellen en hoe je je stem vond.

17. Ik wilde u bedanken voor alle offers die u brengt om dit land te beschermen. Ik waardeer alles wat je doet en hoop dat je weet hoeveel iedereen je waardeert. Ga zo door!

18. Bedankt voor het helpen van ons land. Je zet je leven op het spel zodat we in een vrij land kunnen leven en ons geen zorgen hoeven te maken dat we gepakt, gemarteld of gedood worden. Ik ben erg dankbaar dat mensen zoals jij bestaan om ons te helpen beschermen.

19. Bedankt dat jullie je leven op het spel zetten om ons te beschermen. We waarderen al jullie opofferingen. We zijn zo dankbaar om mensen zoals jullie in ons leven te hebben.

20. Bedankt dat je er voor ons bent. We zeggen allemaal dat we je steunen en achter je staan, maar ik ben vaak bang dat ik nooit meer iets van je zal horen. Bedankt dat je voor jezelf hebt gezorgd en veilig bij ons thuis bent gekomen.

Soldaten bedanken voor hun dienst citaten

Dank u voor uw diensten. Onze gemeenschap waardeert jullie onbaatzuchtigheid enorm. Jullie maken allemaal een verschil in de wereld, door de waarde van vrijheid boven jezelf te stellen. We zijn dankbaar voor de onbaatzuchtige dienst aan onze gemeenschap, staat en natie die jullie hebben geleverd.

21. Bedankt dat jullie geweldige vaders, broers, zonen en vrienden zijn. Jullie hebben je leven in gevaar gebracht om onze vrijheid te beschermen. We zullen jullie voor altijd dankbaar zijn en nooit vergeten.

22. Bedankt voor alles wat je doet. Bedankt voor het beschermen van ons land en het vechten voor onze levens. Heel erg bedankt.

23. Bedankt voor uw dienst. We waarderen al je werk om ons veilig te houden en de wereld een betere plek te maken.

24. Bedankt dat je een dappere soldaat bent. Het is niet makkelijk. Dat weet je. Je klaagt nooit over de lange werkuren en ontberingen die je moet doorstaan. Ik ben echt blij dat je op onze site bent en ben erg dankbaar voor je dienst.

25. Bedankt voor je dienst. Jij en je medesoldaten zijn zo’n groot deel van alle levens geweest die jullie door de jaren heen hebben geraakt. Bedankt.

26. Bedankt voor alles wat je doet voor dit land. Elke dag dat u en uw collega-soldaten hun uniformen aantrekken om ons te beschermen is een dag dat ik weet dat mijn familie en ik veilig zijn. Dank u uit de grond van mijn hart.

27. Bedankt voor je dienst en je opoffering. We kunnen onmogelijk onder woorden brengen hoeveel we waarderen wat jullie doen. Dank u, en God zegene u!

28. Bedankt dat je elke dag je leven op het spel zet om ons veilig te houden. Ik waardeer echt al jullie offers die ik niet hoef te maken. Tijd doorbrengen met mijn familie is het belangrijkste voor mij, en ik ben zo dankbaar dat ik dat kan doen dankzij mensen zoals jullie die hun leven op het spel zetten zodat wij in vrede kunnen leven.

29. Dank u voor uw dienst. Ons land is beter omdat mensen zoals jij het verdedigen.

30. Heel erg bedankt voor het offer dat jij en je familie hebben gebracht. We waarderen allemaal wat je doet voor ons en ons land. God zegene u.

31. Bedankt dat je de tijd nam om me te zien en me te helpen. Ik weet niet wat ik zonder jullie zou moeten. Ik ging door een moeilijke tijd, maar jullie bezoek gaf me weer moed. Jullie zijn helden voor me. Bedankt voor alles wat jullie doen voor ons land en ons.

32. Bedankt voor het vechten voor ons land. Bedankt dat je ons vermaakt als we ons vervelen en bedankt dat je ons veilig houdt.

33. Bedankt voor het vechten voor de vrijheid van ons land. Je hebt je veiligheid opgeofferd, en je aarzelde niet om jezelf in gevaar te brengen.

34. Bedankt dat u zo toegewijd en toegewijd bent aan uw dienst. Ik weet hoe moeilijk het is om weg te zijn van je familie en vrienden, maar je zet je land op de eerste plaats. Je bent een echte patriot.

35. Dank u voor al uw diensten. Uw land waardeert vooral alles wat u doet.

36. Dank u voor uw dienst en opoffering. Ik ben dankbaar voor wat jullie doen om ons land veilig te houden. Ik bid dat je een succesvolle tour hebt en veilig thuiskomt bij familie en vrienden.

37. Bedankt voor je dienst! Namens iedereen, bedankt voor alles wat je hebt gedaan. Bedankt voor het verdragen van ons, je familie en vrienden die onze waardering niet tonen door begrip en geduld. Bedankt dat jullie je leven op het spel zetten voor ons en mijn vrijheid.

38. Bedankt voor het dienen. Het is niet iets wat je moet doen. Veel mensen zouden met je willen ruilen, dus bedankt dat je moedig bent en je land dient. We waarderen het.

39. Bedankt voor alle diensten die u en uw team leveren. Het minste wat we kunnen doen is onze dankbaarheid tonen voor alles wat je doet. We waarderen alle offers die jij, je familie en je vrienden hebben gebracht om ons veilig te houden. God bless!

40. Bedankt voor jullie dienst. We waarderen en bedanken jullie allemaal voor het vechten voor onze vrijheid en veiligheid.

41. Bedankt voor alles wat je hebt gedaan voor onze familie en ons land. Bedankt dat je elke dag je leven voor ons op het spel zet.

42. Dank u voor alles wat u doet. Jullie dienen om ons land te beschermen en veilig te houden voor mijn familie en mij. Bedankt voor jullie offers en de tijd weg van jullie families, vrienden en geliefden.

43. Bedankt voor alles wat je doet. Ik weet dat het niet makkelijk is, en ook al praten we niet elke dag, en sta ik vaak bij je in het krijt, ik wil dat je weet hoe dankbaar ik ben dat je in mijn leven bent.

44. Ik wil je bedanken voor je diensten aan ons land. Ik denk niet dat ik ooit zou kunnen doen wat jij doet. Zonder mannen en vrouwen zoals jij, zouden mensen zoals ik nergens veilig zijn. Ik waardeer jullie.

45. Bedankt voor je dienst. Je moedigt me aan om dankbaarder te zijn voor mijn vrijheid. Door jou, beschouw ik het niet als vanzelfsprekend.

46. Dank u voor alles wat u elke dag doet. Geclassificeerde documenten verwerken, trainingsoefeningen ondergaan, en vechten om ons land veilig te houden is geen gemakkelijke taak. Ik ben zo dankbaar dat jullie deel uitmaken van onze strijdkrachten.

47. Bedankt voor uw dienst. Ik weet dat veel mensen neerkijken op het leger, maar mijn vader en oom zaten allebei in het leger, dus ik waardeer enorm wat jullie doen.

48. Dank u voor het werk en de offers die u elke dag brengt. U vervult uw plicht voor de natie terwijl wij genieten van het leven en de vrijheid. Wij waarderen uw dienst en opoffering.

49. Bedankt dat je mijn familie en mij veilig hebt gehouden. Het is dankzij uw onbaatzuchtige dienst dat we ons leven in vrede kunnen leven.

50. Dank aan onze militaire mannen en vrouwen dat ze ten strijde trekken en ons beschermen. Als ze niet de steun krijgen die ze nodig hebben, waarderen we alles wat ze doen.

51. Bedankt voor alles wat je doet. Ik waardeer je dienst. Bedankt dat je elke dag je leven op het spel zet om ons te beschermen tegen gevaren waar we ons niet bewust van zijn.

52. Bedankt voor het beschermen van ons land. Ik ben dankbaar voor je dienst. Dank u voor de offers die u met uw gezin brengt. Bedankt voor het vechten voor vrijheid in andere landen en gebieden en ons eigen land.

53. Bedankt voor alles wat je in je leven hebt gedaan. Bedankt dat je een geweldige vader, vriend en mentor was. Bedankt dat je ons veilig houdt en onze vrijheid respecteert. Bedankt voor alles wat je doet. Ik respecteer de moed die nodig is om op die plek te zijn waar niets anders is dan oorlog.

54. Bedankt voor uw dienst aan ons land en alle offers die u dagelijks brengt. U inspireert me en geeft me hoop dat we alles aankunnen met de juiste instelling en vaardigheden. Mijn familie waardeert uw dienst echt!

55. Aan de soldaat die momenteel ons land dient, wil ik jullie bedanken. Bedankt dat je dapper bent en zoveel op het spel zet om ons land veilig te houden. Bedankt voor het werk dat niet iedereen kan doen. Bedankt voor het dienen van ons land.

56. Dank u voor uw dienst. Uw toewijding en inzet voor ons land zijn een hele eer. Ik ben dankbaar dat u bereid bent alles te doen voor mij en alle anderen in dit land. Daarom leven we in het beste land op aarde!

57. Bedankt voor het dienen van ons land. Mijn oom was een oorlogsveteraan, en hij vertelde me altijd hoe moeilijk het was om weg te zijn van zijn familie op het slagveld. Ik weet zeker dat het voor u ook niet makkelijk is, maar ik kan u niet genoeg bedanken voor uw hulp om deze grote natie veilig te houden.

58. Bedankt voor het dienen van ons geweldige land. Ik weet dat we elkaar niet vaak zien, maar ik weet zeker dat mijn man zijn deel doet om dit land groot te houden. Houd het huisvuur brandende!

59. Dank u voor uw inspanningen om het land te verdedigen en onze burgers te beschermen. Wij zijn echt dankbaar voor hen die talrijke uitzendingen, verre afstanden en tijd weg van hun geliefden doorstaan.

60. Bedankt voor alles wat je doet. Ik weet dat het niet makkelijk is, en er zijn moeilijke dagen, maar ik heb je geweldig werk zien doen toen ik je kende. Bedankt dat je je leven op het spel hebt gezet. Bedankt dat je gisteren veilig thuis bent gekomen.

61. Dank u voor uw moed en dapperheid in het aangezicht van gevaar. Bedankt voor het beschermen van ons land. Ik ben dankbaar dat u vrijwillig ten strijde trekt om onze natie en al haar inwoners te verdedigen.

62. Dank u voor alles wat u doet. Ik weet dat het niet makkelijk is, maar het is nodig, en we waarderen de offers die u brengt. We zijn dankbaar voor uw dagelijkse dienst, en we zullen uw inspanningen altijd steunen.

63. Dank u voor uw bescherming. U doet wat nodig is om ons land en onze vrijheden te beschermen. Dank u voor alles wat u voor ons doet. We waarderen u en alles wat u voor ons doet.

64. Bedankt dat je tijd vrij hebt gemaakt om naar mijn show te komen! Het publiek is altijd meer betrokken als het leeft, en uw aanwezigheid werd vanavond opgemerkt. Een paar mensen zeiden zelfs dat ze genoten van je dansen. Ik ben blij dat ik u een leuke avond uit kon bezorgen.

65. Bedankt dat jullie soldaten zijn. Bedankt dat jullie ons beschermen en zo hard vechten om ons veilig te houden. We vinden allemaal dat wat jullie doen geweldig is, en ja, ik waardeer het allemaal.

66. Bedankt voor het dienen van ons land. Je bent zo dapper dat je je leven op het spel zet voor ons. Ik zal nooit de offers vergeten die je brengt om mij veilig te houden. God zegene je en houd je veilig.

67. Bedankt dat je een soldaat bent. Ik ben erg dankbaar dat er mensen zijn zoals jij die bereid zijn om op te staan, de pijn van training te doorstaan, en het gevaar tegemoet te treden, zodat ik dat niet hoef te doen.

68. Bedankt voor alles wat jullie doen om onze vrijheid te beschermen. Wij waarderen uw dienst en offers.

69. Dank u voor uw inspanningen. Dank u dat u elke dag uw leven riskeert. Dank u voor het dienen van ons land met trots en moed.

70. Dank u voor uw dienst. Dank u voor al uw offers en bijdragen aan onze samenleving. Jullie zijn de reden dat dit land vrij is.

71. Bedankt dat jullie allemaal zulke goede soldaten zijn. Ik ben erg trots op hoe jullie dienen om ons land te beschermen en te dienen.

72. Bedankt voor alle gevaren die je hebt doorstaan. Ik ben erg dankbaar voor uw harde werk en toewijding om van de natie een betere plek om te leven te maken. Uw kracht en moed worden gewaardeerd.

73. Je bent mijn alles, mijn leven, mijn wereld. Ik heb nooit geweten hoe het was om zo gelukkig en verliefd te zijn. Ik weet zeker dat niets kan veranderen hoe jij me elke dag laat voelen, en daar ben ik zo dankbaar voor.

74. Bedankt voor je dienst. Ik weet dat elke dag zwaar is, en ik waardeer jullie opofferingen. Bedankt dat je me veilig houdt in mijn huis.

75. Bedankt voor uw dienst in het leger. Ik waardeer al het werk dat u doet om ons land veilig te houden.

76. Heel erg bedankt voor jullie dienst. Onze vrijheid en veiligheid zou niet mogelijk zijn zonder jullie, en we danken jullie dat jullie je leven op het spel zetten en je best doen om ons land vrij van gevaar te houden. God zegene jullie, en we bidden voor een veilige thuiskomst voor elke soldaat.

77. Bedankt voor je dienst. Je mag dan een gewoon mens zijn, maar je aanwezigheid is belangrijk voor dit land. We waarderen alles wat je doet en hopen dat je bij elke missie het beste van jezelf geeft.

78. Bedankt voor het beschermen van ons. Ons land dienen is een groot offer dat slechts enkelen kunnen brengen. We zijn dankbaar dat u op ons let en ervoor zorgt dat we veilig blijven.

79. Bedankt voor het vrijwillig dienen van onze grote natie. Je bent een dappere soldaat die het land dient met trots, loyaliteit en een groot stalen hart.

80. Bedankt voor je dienst. Ik zal nooit de offers vergeten die je hebt gebracht voor ons land.

81. Bedankt voor alles wat je voor ons land hebt gedaan. Ik ken u misschien niet, maar ik waardeer de offers en risico’s die u maakt om ons veilig te houden. U bent in al onze harten en gebeden. Bedankt.

82. Bedankt voor uw dienst. Soms is het niet makkelijk, maar ik ben dankbaar dat dappere mensen zoals jij ons beschermen.

83. Bedankt voor je moed. Bedankt voor het verdedigen van ons land. Bedankt voor je dienst en opoffering.

84. Dank u voor het zware werk dat u doet, ook al krijgt u nooit de juiste waardering. Bedankt dat u elke dag uw leven op het spel zet om ons te beschermen. Dank ook aan allen die zijn ingeslapen in het buitenland zodat wij vrij kunnen zijn.

85. Bedankt voor je dienst en opoffering. Ik ben zo blij te zien dat je veilig en gezond bent. Je aanwezigheid op de huwelijksreceptie maakte het heel speciaal voor mij. Ik ben zo blij dat ik je mijn vriend kan noemen en weet dat je me steunt.

86. Bedankt voor je dienst. Het wordt zeer gewaardeerd door iedereen in ons bedrijf. We zouden niet kunnen doen wat we doen zonder u en zijn zeer dankbaar voor al uw harde werk en opofferingen.

87. Bedankt voor je dienst. Ik waardeer alles wat je hebt gedaan voor ons land en mij en mijn familie.

88. Bedankt voor je dienst. Ik ben zo dankbaar dat er mensen zijn zoals jij die bereid zijn om zichzelf in gevaar te brengen. Door jou voelt de rest van ons zich veilig.

89. Dank aan de soldaten en vrijwilligers die hun leven riskeerden in de afgelopen tien jaar. Bedankt voor het helpen groeien als persoon en om veilig te blijven. Ik bewonder alles wat jullie hebben gedaan.

90. Bedankt dat jullie je leven elke dag voor ons op het spel zetten. We waarderen wat jullie voor ons doen en hopen dat dit briefje laat zien hoeveel we om jullie geven. Nogmaals bedankt voor alles wat je voor ons doet.

91. Uit de grond van mijn hart, bedankt voor je dienst. Zonder mensen zoals jullie, zou de wereld in chaos vervallen. Wees trots en weet dat jullie offers niet tevergeefs zijn.

92. Bedankt voor je moed en opoffering. Je zette je leven op het spel voor mijn vrijheid, en dat waardeer ik meer dan je weet.

93. Dank u voor uw dienst. Ik weet dat militair zijn geen gemakkelijke taak is, maar jullie houden ons veilig! En bedankt voor de gastvrijheid tijdens je verblijf bij mij thuis.

94. Bedankt voor het dienen van ons land. Het is zo geweldig dat je tijd van je leven kon nemen om me te helpen me beschermd en veilig te voelen. Dat waardeer ik.

95. Bedankt dat je vrijwillig in het leger ging. Bedankt dat je veilig en gezond bij ons terug bent gekomen. Bedankt dat je ons beschermt tegen de vijand. We houden van je en zijn je dankbaar. Dank je, soldaat!

96. Bedankt voor het dienen van ons land. Ik weet dat wat je soms doormaakt moeilijk is, en we respecteren allemaal dat je je leven op het spel zet voor ons. We waarderen het dat u veilig bij ons thuis bent gekomen, en we missen u als u weg bent. Je bent een held in onze ogen.

97. Dank u voor uw dienst aan ons leger. Jullie zijn de lijm die ons als natie bindt. We staan achter jullie, terwijl jullie in de weg stonden, en zullen niet vergeten hoe jullie het grootste offer brachten om onze manier van leven te beschermen.

98. Bedankt dat jullie je leven riskeren om ons land te dienen. Jullie geven ons een veilig gevoel, en we zijn echt dankbaar. Gods zegen.

99. Bedankt dat je er voor ons bent en iets geweldigs doet voor ons land en de wereld. De offers die je familie moet doorstaan zijn zwaar, dus ik wilde een moment nemen om je te bedanken. Je verdient echt een « dank je wel ».

100. Bedankt voor je dienst. Ik kan me niet voorstellen waar dit land zou zijn zonder mensen zoals jij.

101. Bedankt voor je service. Bedankt dat je openstaat voor het leven van anderen en hen helpt betere mensen te worden. Bedankt dat je alles doet om ons te beschermen tegen terrorisme. Bedankt dat je de halve wereld rondreist en elke dag je leven op het spel zet voor ons land.

102. Bedankt voor je dienst aan ons land. Bedankt voor het vechten om ons en onze vrijheden te beschermen.

103. Bedankt voor het beschermen van ons land. Ik denk dat het de beste baan in de wereld is. Dank u voor alle offers die u brengt om dit land veilig en gezond te houden.

104. Dank aan elke soldaat die ons land beschermt en ons veilig houdt. Ze hebben een moeilijke maar belangrijke baan, en ik ben dankbaar dat we ze hebben. Ik stuur mijn liefde, diepe waardering en zegeningen jullie kant op.

105. Bedankt voor het dienen van ons land. Ik hoop dat er een tijd komt dat het niet meer zo eng is om ‘s morgens uit bed te komen. Je doet geweldige dingen voor iedereen. We zijn trots op jou en alle soldaten daarbuiten.

106. Bedankt voor uw dienst. Dankzij uw werk kan ik leven in een veilig en beschermd land. Jullie bieden elke kans die ik me kan voorstellen, en jullie zetten elke dag je leven op het spel zodat wij de vrijheid hebben om onze dromen na te jagen. Bedankt, zoon, dochter en alle soldaten die er zijn.

107. Bedankt voor je dienst. Je brengt offers voor ons land, en dat zal ik niet vergeten.

108. Bedankt voor je grote opoffering en dienst aan ons land. We waarderen alles wat je doet en zijn je eeuwig dankbaar.

109. Bedankt voor het vechten voor ons land. Ondanks de moeilijkheden die u elke dag moet trotseren en, in sommige gevallen, het verlies van vrienden, het weg zijn van familie, enz. ondervindt, blijft u vechten en streven naar de bescherming van uw vrijheid.

110. Bedankt, soldaten, voor alles wat jullie doen. Jullie beschermen ons land en zorgen voor vrede en vrijheid. Dank u uit de grond van mijn hart. God zegene jullie!

111. Bedankt dat u de eed heeft afgelegd. Ik weet niet veel over het leger, maar ik weet dat u een zware baan heeft, en wij allen danken u voor wat u doet.

112. Bedankt voor het beschermen van onze vrijheid. Bedankt dat jullie er zijn als we hulp nodig hebben en bedankt voor het beschermen van onze families.

113. Bedankt dat je er altijd voor me bent. Bedankt dat je me belt en me laat weten wat je doet en wat er aan de hand is met je leven. Je bent de beste vriend die ik ooit heb gehad.

114. Bedankt voor alles wat je voor me doet. Ik weet dat de meeste mensen alleen denken aan wat hun soldaten hebben meegemaakt toen ze uitgezonden werden, maar ik denk er ook aan hoe moeilijk het moet zijn om dag in dag uit te werken en je familie niet mee te kunnen nemen als je naar zo’n gevaarlijke plek gaat.

115. Bedankt voor je dienst. Ik waardeer oprecht dat je tijd weg bent van je familie en vrienden voor andere landgenoten en mij.

116. Bedankt is niet genoeg, maar het is alles wat ik heb. Je bent mijn held, naast vele andere soldaten die ons elke dag veilig houden.

117. Bedankt voor het beschermen van mijn familie en mij. Ik kan me niet voorstellen om in een oorlog te gaan vechten en hoop dat dat nooit hoeft. Ik dank God elke dag dat we in een vredig land leven; Als je weg bent, mis ik je heel erg, maar ik weet dat je je land dient.

118. Bedankt voor het dienen van ons land. Ik ben dankbaar dat we mensen zoals jij hebben om ons veilig te houden. Bedankt voor het beëindigen van de oorlog en het thuisbrengen van onze troepen.

119. Bedankt voor het dienen van ons land. De offers die u brengt worden meer gewaardeerd dan u weet.

120. Ik dank u uit de grond van mijn hart voor alles wat u doet. Er gaat geen dag voorbij dat ik niet aan u denk en wat u doet voor ons land. Heel erg bedankt dat je je leven op het spel zet.

121. Bedankt voor uw inzet om ons land te beschermen. Het is dankzij u dat we deze vrijheid hebben.

Ik hoop dat je genoten hebt van deze verzameling mooie bedankcitaten voor soldaten. Laat me alsjeblieft weten wat je van deze post vindt in het commentaargedeelte. Bedankt.