Dank U Voor Going Above And Beyond Quotes

Thank You for Going Above and Beyond Quotes

We kennen vast wel mensen die meer doen dan anderen. Om het leven van mensen beter te maken, of het nu onze moeder, vader, vriend of geliefde is, ze hebben een enorme impact op ons leven. Zij zijn degenen die extra moeite doen om anderen te helpen, hen gezond te houden of hen aan te moedigen als ze zich down voelen.

Neem even de tijd om deze mensen te waarderen, want zij zijn degenen die maken wie wij zijn en in welke maatschappij wij leven, en zij verdienen te weten hoeveel hun harde werk en extra inspanningen voor ons betekenen. We zouden niet zijn waar we zijn zonder hen.

Soms is de beste manier om iemand op te beuren, te vertellen hoezeer je hem waardeert dat hij een extra stap heeft gezet. Het is goed om dankbaarheid uit te drukken voor hun hulp en hen te laten weten hoeveel het voor je betekende. Deze verzamelingen van dank u voor het gaan boven en verder citaten zal u helpen om uw dankbaarheid te uiten aan die persoon die ging de extra mijl voor u.

Dank u voor Going Above and Beyond Quotes

Je hebt me door zoveel dingen heen geholpen, je ging verder dan je neus lang was. Ik weet niet waar ik moet beginnen om je te bedanken. Je bent zoveel meer dan een vriend en mentor voor me, en ik zal me de jaren dat we samenwerkten altijd herinneren. Ga zo door!

1. Dank je dat je meer doet dan nodig is. Je bent zo aardig voor me geweest, ik heb voortdurend ontzag voor je toewijding. Het maakte mijn dag goed toen je me hielp mijn auto schoon te maken, dank je!

2. Thank you for going above and beyond on your job. It is more than appreciated. We are lucky to have someone like you working with our company.

3. Thank you so much for going above and beyond in everything you do. I’m grateful that I have a friend like you.

4. Thank you for going above and beyond for me. I know it is not easy to keep tabs on me, especially when I am travelling, but you always manage to do it. Thank you for giving up some of your free time to help me out. I appreciate it more than you will ever know.

5. Thank you for taking the time to go above and beyond whatever I needed from you. I would like nothing more than to do the same for you in the future. I’m sure you will be successful in any endeavour you pursue.

6. Bedankt voor alles wat je doet. Dank je dat je een geweldige vriend bent. Bedankt dat je een uitstekende collega en mentor bent. Bedankt voor alles wat je hebt gedaan. Ik waardeer je inzet zeer.

7. Geen woorden kunnen uitdrukken hoe belachelijk blij ik was met het werk dat jullie aan mijn website hadden gedaan. Je ging verder dan dat om ervoor te zorgen dat alles precies was zoals ik het me had voorgesteld en je begon vroeg met het project zodat ik meer tijd had om aan andere dingen te werken.

8. Heel erg bedankt. Ik weet dat uw zoon een grote hulp in huis is, maar ik verwacht niet dat hij ongevraagd gaat stofzuigen en dweilen. Bedankt voor alles wat je in huis doet.

9. Bedankt voor het opruimen van het speelgoed dat ik vergeten was. Je doet dit altijd, en ik weet dat het een groot ongemak voor je is, maar het helpt me enorm. Ik waardeer je hulp enorm!

10. Bedankt voor het verzorgen van de hond terwijl ik weg was. Uw inspanningen en harde werk worden zeer gewaardeerd.

11. Bedankt dat je me enthousiast maakt om te komen werken als ik sommige van je ideeën hoor. Het is altijd leuk om met je te brainstormen, en ik ben altijd blij dat we het nu zo goed met elkaar kunnen vinden.

12. Dank u voor het verder gaan en het helpen van mijn auto. Je bent altijd behulpzaam geweest, maar deze keer was het onverwacht. Ik waardeer het!

13. Bedankt dat je boven alles gaat. Ik weet dat het extra tijd, moeite en hard werken kostte om de promotie te krijgen, maar ik kan je niet zeggen hoe blij ik voor je ben.

14. Bedankt dat je er alles aan gedaan hebt om er zeker van te zijn dat we een geweldig evenement hadden en dat ons kantoor goed verzorgd was. Het was geweldig om met je te werken.

15. Bedankt dat je meer deed dan nodig was. Dankzij jouw ijver werd mijn werklast aanzienlijk verminderd, waardoor ik meer tijd overhield voor mijn kinderen en plezier!

16. Bedankt dat je verder gaat dan je taakomschrijving. Ik weet dat het niet gemakkelijk is geweest, en er zijn waarschijnlijk veel andere dingen die je liever zou doen dan het werk dat je hebt gedaan, maar de vooruitgang die je hebt geboekt heeft ons geholpen.

17. Heel erg bedankt dat je op je werk altijd boven alles gaat. Ik waardeer je flexibiliteit en bereidheid om te helpen met projecten. Je bent een geweldig voorbeeld van professionaliteit en een superieure werknemer.

18. Bedankt dat je meer deed dan je kon toen je mijn auto volreed. Je hoefde niet te helpen, maar je deed het, en het betekende veel voor mij.

19. Ik wil jullie bedanken dat jullie boven alles gaan om geweldige presentaties te maken. Ik weet dat het meer tijd en moeite kost, maar ze waren zo indrukwekkend. We hebben allemaal veel nieuwe ideeën opgedaan, en we hopen dat jullie dit in de toekomst nog beter doen.

20. Je ging verder dan je taakomschrijving. Heel erg bedankt!

21. Bedankt voor het goede werk aan de blauwdrukken. Telkens als ik ze moet herzien, zijn ze nog steeds logisch en zien ze er geweldig uit. Bedankt dat je zo toegewijd bent aan ons project.

22. Bedankt dat je boven alles gaat. Je geeft echt om wat je doet en de mensen om je heen. Ik waardeer al uw harde werk en toewijding om ervoor te zorgen dat iedereen elke dag veilig thuiskomt.

23. Bedankt dat je boven alles gaat voor ons bedrijf. We zijn erg dankbaar voor alles wat je doet.

24. Bedankt dat je boven alles gaat. Ik hoop dat je deze kaart kunt gebruiken om de ontvanger te laten weten hoeveel ze voor je betekenen en wat ze deden dat zo bijzonder was. Als je advies, liefde of aanmoediging wilt toevoegen, vul dan de lege plekken in. Zo niet, veel plezier met het schrijven van je briefje!

25. Bedankt dat je meer deed dan alleen mijn huis verkopen. Het duurde niet te lang, en we waren in staat om een goede prijs te krijgen. Ik ben dankbaar dat ik iemand als jij heb gevonden die dit kon laten gebeuren.

26. Bedankt dat je weer boven alles gaat. Ik ben zo dankbaar voor alles wat je doet in deze wereld. Je maakt altijd indruk op me.

27. Ik wilde je even bedanken voor al je harde werk en alles wat je voor het bedrijf hebt gedaan. Ik weet dat het niet makkelijk is geweest, maar je hebt het geweldig gedaan. Bedankt dat je er alles aan doet om ervoor te zorgen dat ik gelukkig ben op het werk.

28. Bedankt dat je altijd een stapje extra doet. Je bent een geweldige collega en een leuke vriend. Ik wou dat er meer mensen zoals jij op deze wereld waren. Ik waardeer hoe hard je werkt om dingen op de juiste manier gedaan te krijgen.

29. Bedankt voor je harde werk. Ik hou ervan hoe je dit initiatief deed, en ik ben zo blij je in ons team te hebben.

30. Ik waardeer alles wat je voor me doet. Je hebt het afgelopen jaar zoveel met me doorstaan. Bedankt voor jullie loyaliteit, kracht en steun. Ik hou van jullie!

31. Bedankt voor het delen van je positieve energie en voor de lepels. Gewoon weten dat er mensen in de wereld zijn die om mij en mijn problemen geven brengt veel vreugde in mijn leven. Ik ben dankbaar voor je steun.

32. Het is zo aardig van je om me te helpen met mijn uitgaven en om al die dingen voor me te doen. Ik ben je erg dankbaar en ik kan je niet genoeg bedanken!

33. Bedankt dat je me altijd een handje hebt geholpen. Je bent er altijd voor me geweest en dat zal ik nooit vergeten. Ik kan altijd op je rekenen als ik je het meest nodig heb.

34. Bedankt dat je verder gaat dan wat er van je verwacht wordt. Ik zou mijn werk niet goed kunnen doen zonder jouw geweldige inzet. Heel erg bedankt. Je hebt een schouderklopje verdiend!

35. Bedankt dat je boven alles gaat. Ik weet dat het cliché klinkt, maar de extra moeite die je doet is zichtbaar. Heel erg bedankt.

36. Bedankt dat je verder gaat dan wat je normaal doet om te zorgen dat alles goed met me gaat. Ik vergeet meestal mensen te bedanken als ze me helpen. Ik zal dit onthouden, zodat de volgende keer dat je iets extra’s doet, ik je kan laten weten hoe dankbaar ik ben.

37. Bedankt dat je verder ging dan wat ik wilde. Dat had je niet hoeven doen, maar het was erg aardig. Ik waardeer het dat je aan mijn cadeau hebt gedacht.

38. Bedankt dat je verder ging dan mijn verwachtingen en ervoor zorgde dat ik tevreden was met alles. Het spijt me dat we een paar problemen hadden, maar zoals alle dingen in het leven, als we obstakels tegenkomen, komen we er bovenop en beter dan voorheen.

39. Bedankt dat je boven alles gaat. Het is hard werken om zo’n groot project te organiseren, maar je deed het in plaats van het werk af te schuiven. Je was ook erg makkelijk in de omgang, wat me enorm hielp.

40. Bedankt dat je altijd boven alles gaat. Ook al gaat mijn familie niet graag uit, ik neem je graag mee uit eten. Bedankt dat je me altijd verrast met kleine cadeautjes en briefjes.

41. Bedankt dat je zo vriendelijk bent in de winkel elke keer als we gaan winkelen. Ik weet dat het niet in je functieomschrijving staat, maar je hebt altijd een vriendelijk woord voor ons en helpt ons te vinden wat we nodig hebben.

42. Bedankt dat je zo’n grote beïnvloeder en rolmodel bent. Je leerde me dat om een spel te spelen, je eerst moet leren hoe je moet oefenen. Als iedereen was zoals jij en altijd bereid was om verder te gaan dan wat nodig is, zouden meer mensen de wereld als een betere plek zien.

43. Bedankt dat je een vriend bent. Je doet alles wat je zegt dat je gaat doen. Ik denk niet dat ik genoeg kan zeggen hoeveel je vriendschap voor me betekent.

44. Bedankt dat je mee ging eten tijdens het vrijgezellenfeest van mijn beste vriendin. Ik had een hoop plezier die avond, en het was geweldig omdat ik iemand zag die me altijd heeft gekend.

45. Bedankt dat je meer doet dan je lief is. Je laat me voelen alsof ik de belangrijkste persoon in je leven ben, en dat is geweldig. Dit is een speciale manier van liefhebben die betekent dat je extra attent en zorgzaam bent.

46. Bedankt dat je meer doet dan je denkt. Je doet alles wat ik van je vraag, zelfs als het lijkt alsof je meer dan genoeg op je bordje hebt.

47. Bedankt dat je boven alles gaat. Je hebt me geholpen om meer omzet te maken, meer werknemers te werven en je hebt het team gemotiveerd om hun best te doen. Ik kan zien dat je om je werk en het bedrijf geeft. Het is een plezier om met je te werken!

48. Bedankt dat je zo vaak boven alles gaat voor onze vriendschap. Dat waardeer ik. Elke keer dat ik hulp nodig had, was je er voor me, en om eerlijk te zijn, is dat meer dan ik van iemand anders kan vragen.

49. Bedankt dat je deze zomer alles voor me gedaan hebt. Ik waardeer alle weekenden dat je met mij aan mijn huis hebt gewerkt in plaats van tijd door te brengen met je vrienden. Je bent een harde werker, en ik waardeer al je hulp.

50. Bedankt dat je meer dan dat hebt gedaan. Ik had niet verwacht dat de presentatie zo goed zou zijn, maar je hebt er veel moeite voor gedaan. Ik ben je erg dankbaar voor je toewijding; het is te zien!

51. Bedankt dat je de kinderen kwam helpen met hun huiswerk. Je deed meer dan dat door het eten klaar te maken en met ze uit te gaan. Ik waardeer alles wat je voor hen en mij doet.

52. Bedankt om me te helpen verhuizen. Je hoefde niet met me mee, maar je deed het en het maakte een verhuizing veel makkelijker. Bedankt dat je verder ging dan je taakomschrijving.

53. Bedankt dat je altijd dingen doet uit de goedheid van je hart en meer doet voor mensen. Ik bedank je misschien niet genoeg voor alles wat je doet, en dat is mijn fout, maar ik ben zo dankbaar dat ik je ken en dit leven met je deel.

54. Je hoefde niet verder te gaan om me te helpen, maar je deed het toch. Bedankt om me te helpen verhuizen naar mijn nieuwe appartement, helemaal alleen. Je klaagde niet eens, ook al was het veel werk, en je bent de meest ondankbare persoon die ik ken. Bedankt dat je geweldig bent.

55. Bedankt dat je zo attent bent. Ik heb het gevoel dat je op mijn behoeften anticipeert voordat ik erom vraag. Uw vriendelijkheid heeft me geïnspireerd om een beter mens te worden.

56. Bedankt dat je boven alles gaat om ons kantoor te helpen. Iedereen hier waardeert je harde werk, vooral ik. Jouw houding en positiviteit maken ons een sterker team.

57. Heel erg bedankt dat je alles hebt gedaan om mijn verjaardagsfeestje perfect te maken. Ik weet niet wat ik had moeten doen zonder jou om alles zo te organiseren. Je geeft om me, en dat is heel duidelijk in onze vriendschap.

58. Bedankt dat je meer doet dan je denkt. Je doet altijd je best om mijn leven makkelijker te maken en dat waardeer ik. Alvast bedankt voor je steun in de toekomst.

59. Bedankt dat je meer dan dat voor me doet. Ik waardeer jou en je harde werk.

60. Bedankt voor het volgen van mijn aanwijzingen om de tent in de woonkamer op te zetten. De kampeertrip was een succes.

61. Dank je dat je een stapje extra doet. Ik waardeer het zeer.

62. Bedankt dat je al deze documenten hebt doorgenomen om de documenten te vinden die ik nodig had. Je bent altijd bereid om te helpen, zelfs als het een grote taak is met een snelle doorlooptijd. Heel erg bedankt.

63. Bedankt dat je een geweldige teamspeler bent. Je helpt altijd voordat het van je gevraagd wordt, en je werkt zo goed samen met de andere mensen in het team dat we niet eens van problemen horen. Heel erg bedankt!

64. Bedankt dat je de laatste tijd zo flexibel en meegaand was, vooral toen ik die belangrijke last-minute werkreis naar Sacramento had.

65. Bedankt dat je zo behulpzaam was toen ik je nodig had. Bedankt dat je de tijd nam om mijn werkstuk te lezen en al mijn fouten te verbeteren. Het betekent veel voor me dat je echt om mijn opleiding en mij geeft.

66. Bedankt voor het redden van de dag toen mijn inktpatroon leeg was. Ik had een deadline te halen, en je redde me door pagina’s af te drukken op je kantoor. Ik ben je dankbaar voor je hulp!

67. Bedankt voor alles wat je doet. Je bent een geweldige vriend die altijd alles doet om bij me te zijn, zelfs als dat betekent dat je tijd met vrienden en familie moet doorbrengen.

68. Dank u voor uw inspanningen. Het was een genoegen om met je te werken.

69. Bedankt dat je alles voor me hebt gedaan. Het was echt heel lief van je. Ik voel me zo warm en donzig wetende dat je genoeg om me geeft om die dingen te doen.

70. Bedankt dat je meer deed dan je kon, voor me zorgde toen ik ziek en stervende was. Bedankt dat je er was voor ons gezin in tijden van nood. Bedankt voor je liefde en genegenheid.

71. Ik wilde je bedanken dat je meer deed dan ik kon. Ik weet dat het makkelijker voor je was geweest om die dag niet te laat te komen, maar in plaats daarvan deed je dat wel en kreeg je mijn werk op tijd af. Nogmaals bedankt.

72. Bedankt dat je verder ging dan je taakomschrijving. Ik weet hoe gestrest je nu bent, maar zonder jouw zorg en hulp was dit project een ramp geweest. Bedankt dat je er was toen ik je nodig had en dat je op je oordeel vertrouwde. Je komt altijd door.

73. Heel erg bedankt voor alles wat je gedaan hebt. Ik denk niet dat ik de dag zo vlot had kunnen laten verlopen zonder jouw hulp. Heel erg bedankt dat je boven alles gaat.

74. Bedankt dat je zo behulpzaam bent en je werk boven je stand doet. Je hebt me geholpen toen je manager op vakantie moest en ik alles alleen moest doen. Ik waardeer hoe makkelijk je het me hebt gemaakt in die tijd. Heel erg bedankt.

75. Bedankt voor je harde werk. Je was geweldig in het ophalen van onze zoon van de bushalte en zelfs het maken van eten op die avonden dat ik niet op tijd thuis was. Bedankt dat je er bent.

76. Bedankt dat je zo’n harde werker bent. We zijn zo gelukkig om jou in het team te hebben!

77. Bedankt dat je de tijd neemt om met me te praten over mijn dag. Je vraagt me of ik heb gegeten, en je vraagt me of ik thee of koffie wil. Bedankt dat je veel moeite doet om me te laten zien dat je om me geeft.

78. Dank u voor uw inspanningen. Je hebt ervoor gezorgd dat mijn familie zich zeer gewaardeerd voelde door altijd aan hun behoeften te voldoen, het huis schoon te maken en voor onze dochter te zorgen zodat we van onze tijd konden genieten. Onze familie kon niet gelukkiger zijn.

79. Bedankt dat je je broer zo goed geholpen hebt bij het plannen van zijn huwelijk. Ik weet zeker dat hij een beetje gestrest was door de beslissingen, maar op een of andere manier heb je hem er doorheen weten te praten.

80. Bedankt dat je altijd boven alles gaat. Het is niet omdat ik je werkgever ben dat ik mijn dankbaarheid niet kan uiten. Ik laat mijn werknemers graag weten dat ik hun harde werk, loyaliteit en passie voor wat ze doen echt waardeer.

81. Ik kan u niet zeggen hoezeer ik alles waardeer wat u voor ons gezin en mij doet. Je werkt zo hard om ons het beste van alles te geven, ook al beseffen we dat misschien niet. Bedankt dat je zoveel opoffert zodat we allemaal van het leven kunnen genieten.

82. Ik wil je hartelijk bedanken, want ik weet dat je deze maand vaak genoeg je uiterste best hebt gedaan. Je bent een geweldige mentor en collega, en ik waardeer alles wat je doet voor het bedrijf als geheel en voor mij.

83. Je gaat altijd verder als ik om hulp vraag. Je bent een geweldige vriend voor me geweest, en ik hoop dat je weet hoeveel ik je waardeer. Je bent er één uit duizenden.

84. Ik waardeer het dat u altijd zo vrolijk en aandachtig luistert. Je helpt me graag op alle mogelijke manieren en houdt altijd rekening met mijn gevoelens. U bent er voor mij door dik en dun en ik wil dat u weet hoezeer ik alles wat u doet waardeer.

85. Bedankt dat je op tijd bent. Wetende dat ik de deur uit moet rennen om mijn trein te halen, geeft me rust als ik weet dat je elke ochtend bij de poort op me staat te wachten.

86. Bedankt dat je altijd de dingen koopt die ik nodig heb als we boodschappen doen. Je denkt altijd aan alles! Het helpt me zo veel omdat ik niet overal tegelijk kan zijn. Ik waardeer je hulp met dit soort dingen.

87. Bedankt voor jullie vriendelijke woorden en steun. Ik weet dat sommige mensen denken dat dit een mislukking wordt, maar jullie hebben vertrouwen in me en moedigen me bij elke stap aan. Ik ben blij dat ik iemand heb die me steunt zoals jij.

88. Bedankt dat je boven alles gaat. De manier waarop je voor je kind zorgt gaat verder dan wie dan ook. Het is een plezier om thuis te komen in een schoon huis. Je verbaast me elke keer weer.

89. Bedankt dat je boven alles gaat. Ik weet dat het niet gemakkelijk is. Niet iedereen zou de tijd van zijn dag nemen om iemand anders te helpen een doel te bereiken, maar jij deed dat wel!

90. Bedankt dat je meer deed dan nodig was. Ik waardeer het dat je mijn koffers pakte, me op tijd afzette en de chauffeur geen problemen gaf. Ik zie je volgende week weer!

91. Bedankt dat je verder gaat dan je normale taak. De nieuwe werknemers beschouwen u als een mentor – dit geeft mij het vertrouwen dat hen de juiste manier wordt geleerd om dingen te doen.

91. Bedankt dat je verder gaat dan je normale taak. De nieuwe werknemers beschouwen u als een mentor – dit geeft mij het vertrouwen dat hen de juiste manier wordt geleerd om dingen te doen.

92. Bedankt voor het helpen van mijn familie. Je ging verder dan wat normaal van een werkgever verwacht wordt. Ik weet dat je behandeld wilde worden als een lid van de familie, en door me zo te laten voelen voel ik me gewaardeerd als persoon.

93. Bedankt dat je altijd verder gaat dan je taken. Je bent een groot voorbeeld voor me, niet alleen in de manier waarop je met patiënten omgaat, maar ook in de manier waarop je voor je collega’s zorgt en als mentor optreedt. Ik ben erg blij dat ik een collega zoals jij in de buurt heb.

94. Bedankt dat je zoveel doet om het huis te helpen. Ik zeg het je niet vaak genoeg, maar ik waardeer het. Het is verbazingwekkend hoeveel werk je doet om mij gelukkig te maken, en het maakt een verschil in mijn leven.

95. Bedankt dat je altijd luistert, zelfs als ik weet dat je het druk hebt met je werk. Ook heel erg bedankt voor de afwas gisteravond. Ik had die tijd voor mezelf nodig. Nogmaals bedankt.

96. Ik heb wat onderzoek gedaan naar huiseigenaren die in de markt zijn voor een nieuw huis. Ik kwam erachter dat ze niet zomaar iedereen vertrouwen. Ze kijken naar een paar dingen, en toen ik ze steeds opnieuw las, herinnerde het me aan alle keren dat je me hebt geholpen en boven mijn verwachtingen ging.

97. Bedankt dat je me altijd vertelt hoe trots je op me bent. Het geeft me het gevoel dat ik doe wat nodig is om succesvol te zijn in het leven. Weet dat je veel voor me betekent.

98. Bedankt dat je er altijd voor me bent. Je bent zo goed in het luisteren naar mijn problemen en het bedenken van oplossingen. Ik weet niet wat ik zonder jou zou moeten.

99. Dank je dat je boven alles gaat. Ik ben blij dat je deel uitmaakt van ons team en kijk ernaar uit om je in de toekomst in mijn team te hebben.

100. Bedankt dat je boven je werk gaat! Ik heb me zoveel dingen gerealiseerd over wat het betekent om een goede werknemer te zijn. Uw harde werk, enthousiasme en teamgeest zijn de redenen waarom ik besloten heb u te promoveren binnen het bedrijf. Je gaat verder dan alleen je werk doen om ervoor te zorgen dat iedereen efficiënt en effectief werkt. Bedankt dat je zo geweldig bent; ik kijk ernaar uit om je als werknemer te hebben bij

101. Bedankt dat je meer deed dan ik kon. Ik waardeer de tijd en het harde werk dat in het project ging zitten. Ik weet dat het veel extra tijd kostte, maar het resultaat is geweldig.

102. Bedankt dat je er alles aan gedaan hebt om mij veilig te houden als ik met de meisjes uit was. Ik had me geen betere oppas kunnen wensen.

103. Jullie hebben heel hard gewerkt dit semester, en de resultaten zijn zichtbaar. Bedankt dat u verder gaat dan uw plicht om ervoor te zorgen dat we altijd genoeg voorraden en materialen hebben voor onze lessen. Dat waardeer ik.

104. Bedankt dat je altijd alles voor me doet. Ik weet niet wat ik zonder jou zou doen. Jullie steun de afgelopen weken was zo geweldig. Zonder jullie had het bouwen van mijn project minstens twee keer zo lang geduurd.

105. Bedankt dat je altijd anderen voor jezelf laat gaan. Je bent echt een onbaatzuchtig persoon, en ik ben dankbaar om iemand als jij in mijn hoek te hebben.

106. Ik kan je niet genoeg bedanken voor je hulp. Dit project was onmogelijk geweest zonder jou. Heel erg bedankt dat je altijd een stapje extra doet.

Door je dankbaarheid uit te spreken naar je teamleden of de mensen om je heen, laat je hen meer weten over de waardering voor hun inspanningen. Dit zal hen aanmoedigen hun best te doen, wat ze ook doen en op welke manier ze het ook doen.

Ik hoop dat je genoten hebt van deze bedankjes voor het boven en buiten gaan citaten en dat ze geholpen hebben je dankbaarheid uit te drukken naar iemand die belangrijk is in je leven voor het geven van een geweldige ervaring.