Dank U Voor Uw Deelname Quotes

Er zijn altijd dingen die we over het hoofd zien in het leven, zoals dankbaarheid. Dankbaarheid is een van de belangrijkste menselijke gedragingen waar de betrokkenen baat bij hebben. Met een eenvoudig bedankbriefje toon je al je waardering. Laat de kans niet voorbijgaan om je dankbaarheid voor iemands daden te tonen.

Deelnemen gaat niet altijd over winnen. Het gaat erom dat je bereid bent deel te nemen en je best te doen. Deelnemen aan het leven is belangrijk en dat is iets wat je moet waarderen. Het is heel belangrijk om mensen te bedanken die hebben deelgenomen aan een of andere activiteit. De kracht van ‘dank je wel’ zeggen kan niet worden onderschat.

Iemand waarderen voor deelname is iets wat zelden gebeurt. Daarom heb ik deze verzameling Ttank u voor het deelnemen citaten hieronder geschreven. Deze citaten zullen je helpen dankbaarheid en waardering uit te drukken tegenover mensen die een belangrijke rol hebben gespeeld bij het bereiken van een doel van jou, of een taak waar je hulp bij nodig had.

Dank u voor uw deelname Quotes

Hartelijk dank voor uw deelname aan mijn evenement. Ik waardeer echt het zweet dat jullie erin hebben gestoken om het tot een succes te maken. Ik waardeer het ook dat je zo toegewijd bent en mijn werk in het algemeen steunt. Het is zeldzaam om mensen in je leven te hebben die in je dromen geloven en ze steunen, dus neem ze niet voor lief!

1. Dank u voor uw deelname. We hadden het niet zonder jullie kunnen doen. De hele dag was prachtig en we hadden allemaal een geweldige tijd.

2. Bedankt voor je deelname aan het evenement. Het betekent veel voor me. Volgend jaar hoop ik onze relatie naar een hoger niveau te kunnen tillen.

3. Bedankt voor je deelname aan het gekke idee dat ik bedacht heb. Het betekent veel voor me en ik zal het nooit vergeten.

4. Bedankt voor je deelname aan de eindejaarscampagne. Het was een geweldige ervaring voor mij en ik ben erg blij dat we dit verhaal samen konden schrijven.

5. Bedankt voor je deelname aan mijn les. Het betekent veel voor me dat je tijd uit je drukke schema neemt voor iets wat ik doe. Bedankt dat jullie geweldige, zorgzame mensen zijn. Ik zal deze ervaring nooit vergeten.

6. Bedankt voor jullie deelname aan mijn bruiloft en om het met mij te vieren. Ook bedankt voor het cadeau. Ik waardeer jullie attentheid.

7. Bedankt voor jullie deelname aan mijn leuke en spannende evenement. Ik had geen idee dat het zo goed zou uitpakken met de hulp van mijn geweldige vrienden.

8. Bedankt voor uw deelname. Ik ben zo blij dat je een deel van het evenement kon zijn. Ik hoop dat het voor iedereen een leuke tijd was!

9. Bedankt voor je deelname. Ik ben zo blij dat je een deel van het evenement kon zijn. Ik hoop dat het voor iedereen een leuke tijd was!

10. Bedankt voor je deelname. Ik weet dat het aan het begin van het semester moeilijk was om dit groepsproject te doen, maar het is jullie gelukt.

11. Bedankt voor jullie deelname aan de hackathon! Ik had zoveel plezier met jullie allemaal. Ik kan niet geloven wat voor product we hebben kunnen bouwen. Nu heb ik het gevoel dat ik echt iets geleerd heb over datastructuren.

12. Bedankt voor je deelname aan het liefdadigheidsevenement en je hulp om geld in te zamelen. Ik had het niet zonder jou kunnen doen. Dit gaat een geweldig doel helpen, voor de kinderen die het nodig hebben.

13. Ik ben altijd zo dankbaar als ik aan jullie denk. Bedankt voor het bestellen van wat ik wil en bedankt voor het meedoen aan mijn onderzoek!

14. Bedankt voor je deelname aan mijn toespraak. Het zou niet zo goed zijn geweest zonder uw hulp.

15. Bedankt voor jullie inzet om onze avond tot een succes te maken. Je hebt het geweldig gedaan.

16. Heel erg bedankt voor je deelname aan de inzamelingsactie. Je hebt het op je genomen om mee te doen en hebt veel geld opgehaald. Bedankt dat je me steunt.

17. Bedankt voor je deelname aan de marathon. Al mijn harde werk en training hebben hun vruchten afgeworpen en ik heb mijn doel bereikt. Jullie donaties hebben me geholpen om een geweldige tijd te hebben.

18. Dank u voor uw deelname aan mijn campagne. Ik had dit niet kunnen doen zonder uw enthousiasme en inzet, zowel online als persoonlijk. Mensen zeggen misschien dat het er niet toe doet, maar degenen onder u die er vanaf het begin bij waren, weten hoeveel dit voor mij betekende. Als u er vanaf het begin bij was en het nog steeds volgt, bedankt voor uw inzet.

19. Bedankt voor uw deelname aan het restaurant. We zijn zo dankbaar dat u geïnteresseerd bent in onze zaak!

20. Bedankt dat je me steunt. Of het nu gaat om het aanbieden van uw tijd en vaardigheden om te helpen bij mijn marathon, het doen van een aankoop of het kopen van loten, ik ben u dankbaar.

21. Allemaal bedankt voor jullie deelname aan zo’n leuke, unieke en levensveranderende ervaring. Dingen veranderen snel in de wereld.

22. Ik ben zo trots op de mensen die aan mijn wedstrijd hebben meegedaan. Toen ik nadacht over het maken ervan en het kiezen van de prijs, had ik nooit gedacht dat jullie geïnteresseerd zouden zijn. Bedankt dat jullie zulke geweldige supporters zijn.

23. Bedankt voor jullie deelname aan mijn Kickstarter. Ik had het niet kunnen doen zonder jullie hulp.

24. Bedankt voor uw deelname aan mijn fondsenwerving. Of u nu geld heeft gedoneerd, de petitie heeft ondertekend of heeft deelgenomen via de sociale media, ik ben u zeer dankbaar. Het is geweldig om jullie allemaal samen te zien komen voor zo’n zinvolle zaak als deze en ik hoop dat we samen verder kunnen om deel uit te maken van een betere wereld.

25. Bedankt voor je deelname. Ik had het niet zonder jullie kunnen doen. Uit de grond van mijn hart, een oprechte dank aan u allen voor al uw hulp, steun, en suggesties die hun weg vonden naar dit boek.

26. Heel erg bedankt voor jullie deelname aan mijn gekke idee. Ik vind het geweldig dat jullie allemaal zo hard hebben gewerkt om het te laten werken, ook al is het niet zo’n succes als ik had gehoopt.

27. Bedankt voor jullie deelname aan mijn race. Ook al heb ik niet gewonnen, ik wilde de tijd nemen om u te bedanken voor uw steun aan mij en mijn doel. Ik waardeer jullie harde werk en kijk ernaar uit om volgend jaar weer met jullie samen te werken!

28. Dank u voor uw steun. Woorden kunnen niet uitdrukken hoe ik me voel om mijn werk in de wereld te zien. Het is fijn om te weten dat jullie geloven in wat ik probeer te doen met mijn bedrijf en dat ze zoveel voor jullie betekenen.

29. Bedankt dat je bij het evenement was zonder dat ik het vroeg. Het maakte een groot verschil voor onze zaak en ik ben blij dat je besloot deel te nemen. Je helpt een verschil te maken in de wereld.

30. Bedankt voor uw bijdragen aan mijn Kickstarter-campagne. Ik weet dat het veel tijd kost om te doneren en het vervolgens aan andere mensen te vertellen, en ik waardeer het zeer dat u die tijd neemt.

31. Dank u allen dat u de tijd nam om aan dit evenement deel te nemen. Het was prachtig om te zien hoe mooi iedereen is en te weten dat opzettelijk vriendelijk zijn zoveel vreugde en vriendschap kan brengen. Bedankt.

32. Ik ben erg dankbaar voor al uw steun. Het betekent veel voor mij dat u uw tijd en talent besteedt en bijdraagt aan mijn campagne. Bedankt!

33. Bedankt voor jullie deelname aan mijn Kickstarter, en voor het omzetten van mijn korte film in een speelfilm, ook al is er nog een kleine weg te gaan. Ik ben enthousiast, en jullie financiële en morele steun betekent veel voor me nu ik aan dit werk van liefde begin.

34. Dank aan de mensen die aan dit evenement hebben deelgenomen. Door jullie was het een succes. Ik hoop u binnenkort op uw evenement te kunnen steunen.

35. Bedankt voor je steun. In het bijzonder bedankt voor uw hulp bij het uitvoeren van delen van de enquête/polls. Dank aan alle mensen die me geholpen hebben mijn project bekend te maken. Het bereik was episch en ik ben er erg dankbaar voor.

36. Ik wil jullie allemaal bedanken voor jullie deelname aan mijn campagne. Er zijn zoveel mensen die hun tijd en talenten hebben gegeven om deze dag speciaal te maken. Ik ben dankbaar dat ik de steun kreeg die ik nodig had om verder te gaan met mijn project.

37. Bedankt voor uw deelname aan de enquête. Het kostte wat van uw kostbare tijd, dus ik stel het zeer op prijs dat u het deed.

38. Bedankt voor uw deelname aan mijn kunsttentoonstelling. Ik vond het geweldig dat sommige van mijn vrienden en familie me kwamen steunen.

39. Bedankt dat je me steunt. Ik weet niet wat ik zonder jullie zou moeten, en ik ben zo blij dat we dit samen doen.

40. Bedankt voor je deelname aan de rally. Ik voel me geliefd en gesteund om jullie daar te zien.

41. Bedankt, mijn supporters! Bedankt voor alle berichten die ik heb ontvangen en voor jullie deelname aan dit project. Natuurlijk zie ik dit als iets heel positiefs en ik zal hard werken om al mijn supporters trots te maken.

42. Bedankt voor je deelname aan mijn Kickstarter campagne. Ik ben erg blij dat jullie dit project interessant en belangrijk vinden om te financieren. Alleen met jouw hulp en de hulp van nog veel meer mensen, gaan we dit realiseren!

43. Dank aan al mijn supporters. Ik ben erg dankbaar voor al het harde werk dat jullie in dit evenement steken. Ik waardeer het echt en hoop dat we kunnen blijven samenwerken.

44. Dank aan al mijn supporters! Of u nu geld doneerde, uw tijd gaf, of als vrijwilliger me hielp, ik kan u niet genoeg bedanken. Het succes van mijn campagne hangt af van uw inspanningen en harde werk.

45. Bedankt voor je deelname aan mijn project. Ik waardeer uw inspanningen en uw hulp om er een succes van te maken.

46. Bedankt voor je deelname! Een van de dingen waar ik het gelukkigst van word is deelnemen aan projecten met anderen. Ik geniet er meer van omdat het leuk en inspirerend is om met anderen samen te werken. Bedankt dat je met mij samenwerkt.

47. Bedankt voor uw deelname aan mijn project voor kinderen met autisme. Ik waardeer al uw steun en inspanningen.

48. Ik ben jullie allemaal zo dankbaar. Door mee te doen aan mijn project, hebben jullie mij de kans gegeven om dat verschil te maken wat ik altijd voor ogen had. Heel erg bedankt om er deel van uit te maken.

49. Bedankt dat jullie me steunen en in mijn concept geloven sinds de eerste dag. Het is een droom die uitkomt om jullie vertrouwen in mij te hebben, heel erg bedankt.

50. Dank u voor uw deelname aan dit project. Uw bijdragen worden zeer gewaardeerd en uw steun is van vitaal belang. Zonder u zou dit project niet mogelijk zijn geweest.

Bedankt voor uw deelname

Bedankt voor jullie deelname, het was geweldig om jullie allemaal beter te leren kennen. Ik waardeer echt jullie tijd, liefde, moeite en financiële inzet. Bedankt dat jullie er altijd zijn en dat jullie me door moeilijke tijden hebben geholpen.

51. Bedankt dat je de tijd nam om mij en anderen, die er vandaag niet bij konden zijn, bij te staan. Zonder jullie begeleiding zou ik een puinhoop zijn. Ik waardeer jullie allemaal. In de komende weken zal een donatie worden gedaan aan een goed doel naar keuze.

52. Bedankt voor jullie deelname aan mijn crowdfunding campagne. Jullie geloofden allemaal in mij en wilden mijn dromen waarmaken. Ik hoop dat het niet te moeilijk voor jullie was om wat van jullie zuurverdiende geld weg te geven, maar het zien van jullie namen op de lijst van supporters heeft me echt geïnspireerd om dit te gaan doen.

53. Bedankt voor uw deelname om mijn crowdfunding campagne succesvol te maken en het doel te bereiken. Ik ben weggeblazen door jullie steun en waardeer ieder van jullie.

54. Bedankt voor jullie deelname. Niemand van ons zou het gehaald hebben zonder jullie!

55. Hartelijk dank voor uw steun aan mij en mijn zaak. Uw inzet betekent veel voor mij en zal mij helpen te slagen. Laten we van de wereld een betere plek maken om te leven!

56. Ik wil jullie bedanken voor jullie deelname. Jullie zijn allemaal erg behulpzaam en bemoedigend geweest tot nu toe, vooral de mensen die meehelpen aan de bouw en degenen die geld hebben toegezegd.

57. Dank aan iedereen die deelnam aan de race. Met uw hulp was het een geweldige fondsenwerving en een kans om onze steun te tonen voor een geweldig doel. Iedereen wordt gewaardeerd.

58. Bedankt voor je steun, ook al begreep je niet wat ik deed. Ik hoop dat je het nu beter begrijpt.

59. Bedankt voor je deelname aan mijn project. Ik ben erg enthousiast om dit idee tot leven te brengen met uw hulp.

60. Dank aan alle supporters van mijn project. Ik kan niet zeggen hoeveel het voor me betekent. Ik waardeer jullie tijd en ik weet niet wat ik zonder jullie zou doen.

61. Bedankt voor jullie deelname aan mijn eerste kunsttentoonstelling. De opkomst was groter dan ik me ooit had kunnen voorstellen en ik ben nu doodsbang om de doos met schilderijen te zien die op het punt staat aan te komen in de galerie. Hoe dan ook, bedankt voor uw steun door een paar stukken te kopen. Ik stuur u binnenkort een link om ze persoonlijk te bekijken.

62. Ik wil iedereen bedanken die op mijn project heeft gestemd. Ik waardeer jullie steun en wens jullie veel succes bij jullie inspanningen. Ik hoop meer projecten te doen die ook door veel mensen worden gesteund!

63. Dank aan al mijn supporters. Geven, stemmen en het woord verspreiden maken een groot verschil in dit proces.

64. Heel erg bedankt voor jullie deelname. Het evenement was absoluut geweldig, en uw aanwezigheid maakte alles bijzonder. Ik kan jullie niet genoeg bedanken.

65. Bedankt voor uw deelname aan mijn laatste inzamelingsactie. Zonder u zou het niet hetzelfde zijn geweest. Ik ben blij dat we elkaars steun hadden om ons doel te bereiken.

66. Bedankt voor uw deelname aan deze activiteit. De pagina’s zullen aan de muur hangen om ons te herinneren aan uw steun bij ons herstel. We hopen ook dat je er iets aan hebt gehad, of het nu erkenning van je collega’s is of het leren van een nieuwe vaardigheid.

67. Bedankt voor jullie steun bij de recente inzamelingsactie. Het was succesvol, dankzij jullie allemaal en ik ben jullie zeer dankbaar!

68. Dank u voor uw deelname aan deze enquête. Het kostte slechts 5 minuten van uw tijd en toch deed het me veel plezier uw antwoorden te horen.

69. Bedankt voor de steun. Ik had dit niet zo goed kunnen doen zonder jullie hulp, vriendelijkheid en aanmoediging.

70. Bedankt voor je deelname. Ik waardeerde je zelfgemaakte snacks, vooral je pompoentaart repen.

71. Hartelijk dank dat u de tijd heeft genomen om aan dit experiment deel te nemen. Bedankt voor je aantekeningen en hulp. Ik waardeer het zeer!

72. Dank aan degenen die hebben deelgenomen aan mijn geldinzameling. Elke dollar die we hebben opgehaald zal helpen om kinderen te laten leren en veilig te houden. Ik waardeer ieders vrijgevigheid.

73. Bedankt om deel te nemen aan mijn diploma-uitreiking. Ik ben zo blij dat je er was en het was allemaal het harde werk waard.

74. Bedankt dat jullie er waren om me te steunen en aan te moedigen toen ik dat het meest nodig had. Jullie zijn een geweldige familie en ik ben zo gelukkig om zo’n aardige en liefdevolle groep mensen om me heen te hebben. Bedankt dat jullie er voor me zijn op mijn reis.

75. Bedankt voor jullie hulp bij de activiteit. Toen ik zag hoe ieder van jullie mijn uitdaging aannam, herinnerde het me eraan waarom ik zoveel van jullie hou. Bedankt voor jullie deelname aan mijn uitdaging, ik waardeer het echt!

76. Bedankt dat jullie allemaal de tijd nemen en deelnemen aan mijn leven. Ik waardeer het echt dat jullie er zijn als ik jullie het meest nodig heb. Ik voel me zo gelukkig met zo’n geweldige familie, vrienden en collega’s.

77. Bedankt dat je mijn familie bent. Ik ben erg dankbaar dat jullie in mijn leven zijn en waardeer alles wat jullie voor me doen. Jullie betekenen allemaal zoveel voor me. Bedankt voor jullie deelname aan het experiment.

78. Bedankt om deel te nemen aan mijn huwelijk en het tot een succes te maken. Ik koester ieder van jullie, van mijn moeders heerlijke eten tot de hilarische en perfecte speech van mijn zus.

79. Bedankt voor je deelname aan mijn leven. Ik zou het niet zonder jou kunnen.

80. Bedankt voor je deelname aan dit evenement. Ik was bang dat jullie niet konden komen, maar op de een of andere manier kwam iedereen opdagen. Ik ben erg blij en hoop jullie allemaal snel weer te zien.

81. Bedankt voor alle steun en het geloof in mijn ideeën. Ik had het niet kunnen doen zonder jullie.

82. Bedankt voor je deelname aan onze bruiloft. Het was een geweldige tijd, ben er zeker van dat we foto’s van ons moment zullen gebruiken om nog jaren samen op terug te kijken.

83. Bedankt dat je tijd van je dag en week hebt genomen om hier te komen. Ik weet dat dit geen gemakkelijke taak was, maar ik waardeer het dat je meedeed en mijn leven completer maakte.

84. Bedankt dat je er was op mijn speciale dag. Het was zo geweldig om je in mijn leven te hebben en dit speciale moment met je te delen.

85. Bedankt voor jullie deelname aan mijn inzamelingsactie. Ik had het nooit kunnen doen zonder jullie in mijn team.

86. Bedankt voor uw tijd en deelname aan deze workshop. Ik stel het zeer op prijs.

87. Ik ben dankbaar dat zulke geweldige mensen dit boek mogelijk maken. Bedankt voor jullie feedback en toewijding om jullie geliefden gelukkig te maken!

88. Bedankt voor jullie deelname aan dit programma. Jullie zijn geweldig, en ik weet dat jullie levens zullen veranderen door deze ervaring. Dankbaarheid is besmettelijk.

89. Bedankt voor het bijwonen van mijn afstuderen. De ochtend zou niet compleet zijn geweest zonder uw aanwezigheid. Ik ben zo dankbaar dat ik zulke geweldige vrienden en familie heb.

90. Bedankt voor al jullie harde werk en samenwerking bij het maken van deze film. Ik kan je niet genoeg bedanken voor alles wat je hebt gedaan.

91. Heel erg bedankt voor je deelname aan mijn leven. Ik weet dat het niet makkelijk is geweest, maar we brengen allemaal offers voor de mensen waar we van houden. Ik wil dat jullie allemaal weten dat ik zo dankbaar ben voor jullie aanwezigheid in mijn leven.

92. Hartelijk dank voor uw deelname. We hadden dit niet kunnen doen zonder uw hulp!

93. Bedankt voor je deelname aan mijn evenement. Ik ben blij dat jullie deelnamen, en nog blijer dat het zo goed gaat met iedereen die meedeed. Ik hoop dat jullie allemaal blijven sporten, en dat het jullie gezondheid ten goede komt.

94. Ik ben blij dat ik kon deelnemen aan deze praktijk. Het herinnert me eraan hoeveel ik heb om dankbaar voor te zijn. Dank aan mijn stam: mijn familie en vrienden, die me hebben gesteund door de ups en downs van het leven.

95. Bedankt voor het meedoen aan weer een jaar van mijn dankbaarheidsuitdaging. Ik hoop dat 2017 goed is verlopen en dat je nog vele jaren te gaan hebt.

96. Bedankt voor je deelname aan mijn leven. Soms doe ik dingen zonder te denken aan wat jij misschien wilt, maar jouw deelname maakt alles wat ik doe leuk en bijzonder.

97. Bedankt dat jullie deel uitmaken van mijn leven. Ik hou van jullie allemaal en koester jullie aanwezigheid in mijn leven.

98. Bedankt dat je deel uitmaakt van mijn leven. Ik heb zoveel mensen waar ik dankbaar voor ben, maar dit zijn de paar mensen die veel voor me betekenen. Bedankt voor jullie tijd, en vergeet niet dat ik van jullie allemaal hou.

99. Dank u voor uw komst vandaag. Het was leuk je te zien, en ik hoop je snel weer te zien.

100. Bedankt voor je deelname aan mijn leven. Het feit dat je bij me bent op mijn grote en kleine momenten betekent alles voor me. Ik hou ervan hoe hecht we zijn en dat we alles kunnen delen.

101. Bedankt voor je deelname. Ik hoop dat we een andere keer plezier kunnen hebben. Uw deelname wordt zeer gewaardeerd.

102. Bedankt voor al jullie harde werk, steun en aanmoediging. Ik had het niet zonder jullie gekund. Jullie hebben het allemaal geweldig gedaan, en ik ben jullie erg dankbaar.

103. Bedankt voor uw steun, of het nu was door aanwezig te zijn of door te doneren. We waarderen de steun zeer!

104. Heel erg bedankt voor al jullie steun. Dit boek was niet mogelijk geweest zonder jullie inbreng. Ik ben erg dankbaar en waardeer ieder van jullie en ik hou heel veel van jullie.

105. Jullie maakten mijn dag gisteren en ik wil dat jullie weten hoezeer ik jullie deelname waardeer. We hebben gelachen en de lijstjes afgevinkt. Iedereen in de familie had een geweldige tijd, dus bedankt dat jullie er deel van uitmaakten.

106. Het was geweldig om jullie allemaal op de bruiloft te zien. We hadden een geweldige tijd en ik hoop dat het dansen duurde tot de vroege ochtend. Bedankt voor jullie deelname.

107. Bedankt voor al jullie hulp. Zonder u zou mijn bedrijf nooit zijn wat het nu is en ik zou niet zijn waar ik ben zonder uw steun.

108. Bedankt voor jullie deelname. Het was een avond om nooit te vergeten en ik ben blij dat je er was. Het is moeilijk te geloven dat het bijna een maand geleden is sinds de bruiloft. Ik kan niet geloven dat je opstond en danste op het eerste nummer. Bedankt dat je er was voor mijn vrouw op haar grote dag.

109. Dank u voor uw deelname (ook al is het helpen met onderzoek of het bieden van een verblijfplaats). De diepte van de dankbaarheid die ik voor u voel zit diep in de grond en reikt tot in de hemel. Weet dat ik oprecht dankbaar ben.

110. Bedankt dat ik u mocht interviewen over mijn project. Ik weet dat dit niet gemakkelijk voor je was, maar ik heb veel geleerd van wat je me vertelde.

111. Bedankt dat je deel uitmaakt van mijn leven. Ik ben verbaasd hoeveel tijd het ons kost om samen te komen en toch hoe vol vreugde die paar uur kunnen zijn.

112. Bedankt dat je de tijd neemt om mee te doen. Het betekent veel voor me.

113. Dankbaarheid wordt uitgedrukt wanneer wij het positieve effect zien van acties of inspanningen. Dank u voor uw deelname aan de film en alle blijde gebeurtenissen die eruit voortkwamen.

114. Dank u voor uw deelname aan mijn leven op deze manier. Weet dat ik je zeer dankbaar ben voor je bijdrage. Ik kan nogal een taakbeheerder zijn en verwacht vaak dat dingen op een bepaalde manier worden gedaan. Ik ben altijd zo opgelucht als je me toestaat me enthousiast uit te drukken en me steunt, wat ik ook vraag.

115. Bedankt voor je deelname aan het evenement. Ik weet hoeveel tijd, energie en moed het kost om zoiets door te zetten, dus bedankt!

116. Bedankt voor uw deelname aan de viering. Het betekent veel voor me.

117. Bedankt voor jullie deelname aan onze favoriete vakantie traditie. Ik waardeer al uw inspanningen om deze geweldige eettafel samen te stellen.

118. Dank u voor uw deelname aan mijn dankbaarheidscirkel deze week. Ik weet dat het moeilijk kan zijn om er elke dag tijd voor vrij te maken. Ik ben dankbaar dat je bereid was om deze week verder te gaan om ons gezin te laten groeien.

119. Bedankt dat je de tijd hebt genomen om deel te nemen aan mijn dankbaarheidsuitdaging. Het feit dat je nog steeds bij me bent na het lezen van alle boeken en het mediteren en schrijven…maakt dat ik me met je verbonden voel en ik hoop dat we andere uitdagingen in het leven kunnen aangaan.

120. Bedankt voor jullie deelname. Het zou niet hetzelfde zijn geweest zonder jullie. Ik ben dankbaar dat ik zulke geweldige familie en vrienden heb.

Ik moet eerlijk zijn, het maken van deze verzameling bedankjes voor deelname aan citaten was erg leuk! Ik hoop dat je net zo van deze verzameling hebt genoten als ik en ik hoop dat deze citaten voor jou van waarde waren. Ik moedig je aan om ze ook met anderen te delen. Bedankt voor het lezen.