Dankbaarheidscitaten Voor Studenten

Gratitude Quotes for Students

Studenten op elk niveau van onderwijs, net als ieder ander mens, houden ervan om dankbaarheid te tonen, omdat het een van de sterkste middelen is waardoor studenten zich zo gewaardeerd kunnen voelen.

Wanneer studenten je op enigerlei wijze helpen of het gewoon goed doen in je cursus door je trots te maken, is het juist goed om je oprechte waardering aan hen te tonen.

En u zult verrast zijn met hoeveel geluk uw leerlingen zullen vervuld zijn. Het zal ook de relatie tussen u en uw leerlingen verbeteren en zorgen voor een betere cognitieve focus en een optimistischer kijk op de zaak.

Ik ben er zeker van dat deze dankbaarheid citaten voor studenten zijn gewoon de beste die je hier kunt krijgen op het internet. Dus, ga je gang en stuur een van deze citaten aan uw studenten, en je zult zien dat hun gezichten stralen met een glimlach.

Dankbaarheidscitaten voor studenten

Ik had me geen betere groep studenten kunnen wensen dan jullie. Jullie zijn slim en getalenteerd, maar nog belangrijker, jullie begrip van de wereld om ons heen is zoveel dieper dan ik aan het begin van het jaar had verwacht, en jullie leergierigheid is inspirerend. Bedankt dat jullie een geweldige groep leerlingen zijn.

1. Bedankt voor je harde werk. Ik ben dankbaar voor je bereidheid om te leren en te verbeteren. Je bent zo slim, zo getalenteerd en zo mooi. Bedankt dat je mijn werk gemakkelijker maakt. Je bent een geweldige student geweest, en ik ben trots op je.

2. Gefeliciteerd met je foutloze aanwezigheid. Ik weet dat het niet makkelijk is, maar jullie toewijding maakt mij een betere instructeur.

3. Ik waardeer je assistentie. Je presentatie was de beste vandaag; je was uiterst deskundig, en het was fascinerend om te horen hoe je je onderwerp bestudeerde en hoe enthousiast je was over wat we vandaag leerden. Bedankt dat je een modelstudent bent en alles wat we geleerd hebben in praktijk brengt.

4. Ik hou van je toewijding om een respectabel cijfergemiddelde te behouden. Ik begrijp dat voor goede cijfers meer nodig is dan alleen de boeken induiken. Bedankt dat je iets doet waar zowel jij als ik baat bij hebben.

5. Bedankt dat je me bijstond in de klas en me hielp wanneer dat nodig was. Ik ben blij dat u een harde werker bent, zoals blijkt uit uw cijfers. We hopen volgend semester weer met u samen te werken omdat we tevreden zijn over uw diensten.

6. Thank you for attending class and assisting me. It makes me pleased to see you succeed in the classroom. I want to collaborate with you again next semester. You are adorable.

7. Thank you to my student for making me proud to be your teacher and for always being there for me.

8. Thank you for helping me out. If I have to spend all of my time grading papers and planning lessons, I won’t be able to teach.

9. Thank you for all of your efforts and assistance in the classroom this semester. If you ever need assistance or want to discuss your progress, please contact me. You’re the greatest.

10. Bedankt dat jullie de beste studenten zijn. Bedankt voor de tijd en moeite die je in je werk steekt. Bedankt voor jullie vragen, opmerkingen en advies. Ik waardeer jullie allemaal.

11. Hartelijk dank voor je hulp bij het project. Ik geloofde niet dat we het op tijd af zouden krijgen, maar je bleek inventief in het vinden van alle beelden die ik nodig had, plus een paar. Gefeliciteerd!

12. Bedankt dat je het uitstekend hebt gedaan in de klas. Ik ben onder de indruk van hoe hard je aan de opdracht hebt gewerkt en hoeveel je ervan hebt geleerd. Je bent goed op weg naar een succesvolle carrière. Heel erg bedankt.

13. Ik waardeer je hulp in de klas. Ik ben blij te zien dat je een harde werker bent, gezien je cijfers. Ik kijk er naar uit om volgend semester weer met je samen te werken.

14. Bedankt voor je hulp. Toen je me hielp de kamer op te ruimen, waardeerde ik dat. Het gaf me een beter gevoel over de ruimte en minder last van de taak om het te organiseren.

15. Heel erg bedankt dat je dit schooljaar zo veel gemakkelijker hebt gemaakt. Je was altijd bereid om me te laten zien hoe ik mijn werk kon verbeteren en reageerde snel op mijn vragen. Bedankt dat je me altijd op de hoogte hield.

16. Ik waardeer je hulp met de huiswerkopdracht. Ik kwam er zelf niet uit.

17. Bedankt dat je onvermoeibaar hebt gewerkt om het project beter uit te voeren dan iemand anders kon. We hebben allemaal je werk gezien en zijn onder de indruk. Bedankt dat je zo’n uitstekende student bent.

18. Ik waardeer je hulp bij de laboratorium activiteit. Zonder jou hadden we het nooit kunnen afmaken.

19. Ik wens jullie verder hard werken en succes met jullie studies en cijfers tegen onze volgende ontmoeting. Als je ooit iets nodig hebt, zal ik er voor je zijn. Bedankt dat je naar mij komt voor hulp in de klas.

20. Ik waardeer al je inspanningen en aandacht. Het is fantastisch om te zien hoe je de principes die we nu leren gebruikt in de echte wereld.

21. Bedankt voor je hulp met de kleuters. Ik had vandaag niet alles kunnen afmaken zonder jouw hulp.

22. Ik waardeer onze discussies. U wilde mij graag helpen de stof te begrijpen. Ik heb het gevoel dat ik te allen tijde contact met je kan opnemen en je elke vraag kan stellen, niet alleen over het onderwerp van de cursus, maar over alles. Bedankt dat je zo’n uitstekende student bent.

23. Bedankt voor je hulp bij het uitstapje. Ik ben blij dat je me kon helpen met het dragen van al mijn spullen.

24. Dank u voor uw niet aflatende steun. Als ik opkijk van mijn bureau, zie ik een muur van lachende gezichten die enkele van ‘s werelds meest volbrachte en succesvolle mensen vertegenwoordigen. Ik heb me nog nooit zo dankbaar gevoeld om omringd te zijn door grootheid!

25. Je opdrachten behoren tot de beste die ik ooit heb gezien, en je wordt elke dag beter. Ik ben trots op jullie.

26. Ik waardeer onze discussies. Je hielp me graag om de stof te begrijpen. Bedankt dat je een uitstekende student bent; onze uitwisselingen hebben me geholpen om beter te worden als leraar.

27. Je bent een goede student. Bedankt. Ik heb zoveel geleerd van de gesprekken met jou en het lezen van je e-mails. Bedankt voor onze gesprekken. Je was bereid me te helpen de lesstof te begrijpen.

28. Bedankt voor uw hulp bij het beoordelen van de werkstukken. Uw nauwkeurige opmerkingen waren zeer nuttig, en alle kinderen hebben bewonderenswaardig gepresteerd!

29. Bedankt voor onze discussies, dat je een uitstekende student was die de inhoud begreep, en voor je echte interesse in zelfverbetering. Dat betekent veel voor mij.

30. Ik waardeer al het harde werk dat je de laatste tijd in je academie hebt gestoken. Dat is iets wat ik bewonder en respecteer. Ik wens jullie veel succes met jullie examens, en ik hoop dat jullie allemaal met vlag en wimpel slagen.

31. Bedankt dat je alles hebt gegeven in de klas. Ik ben onder de indruk van hoe hard je aan de opdracht hebt gewerkt en hoeveel je ervan hebt geleerd. Je bent op weg naar een fantastische carrière waar je het geleerde goed kunt gebruiken.

32. Bedankt voor je toewijding en inzet om ons personeel bij te staan. Je hebt enorme vooruitgang geboekt en het was een plezier om met je samen te werken. Ga zo door! Ik mag jou wel.

33. Ik ben dankbaar voor jou mijn student, ik heb het gevoel dat ik altijd contact met je kan opnemen en je elke vraag kan stellen, niet alleen over het onderwerp van de cursus, maar over alles.

34. Hartelijk dank voor je uitstekende werk aan je opstel. Ik heb veel bewondering voor de moeite die je in dat werkstuk hebt gestoken. Ik kijk ernaar uit om meer van je te lezen, want je bent een fantastische schrijver.

35. Heel erg bedankt voor je presentatie. Je hebt ons werk uitstekend samengevat en me wat extra aanknopingspunten gegeven.

36. Ik waardeer al jullie harde werk in de klas. We waren allemaal geschokt door hoe goed iedereen het deed op het examen. We zijn blij je als student te mogen verwelkomen.

37. Ik ben dankbaar dat ik zo’n goede leerling heb, want je hebt respect voor mij en voor andere leerlingen. Je neemt deel aan discussies in de klas en onderbreekt anderen niet als ze aan het woord zijn.

38. Ik waardeer onze discussies. Je was bereid me te helpen de stof te begrijpen. Ik ben dankbaar dat ik zo’n goede student heb.

39. Ik ben dankbaar voor studenten die bereid zijn hun best te doen en hun best te doen.

40. Met dankbaarheid, we zijn blij dat je een goede werker bent, gezien je cijfers. We hopen dat we volgend semester weer samenwerken, want we zijn tevreden over je diensten.

41. Bedankt voor al je hulp en steun. Ik waardeer echt hoe snel u de telefoon opneemt of een e-mail beantwoordt. Daardoor voel ik me veel meer op mijn gemak bij het stellen van vragen en het ontvangen van commentaar. Heel erg bedankt.

42. Je bent de meest uitstekende. Ik ben dankbaar voor studenten die risico’s nemen en nieuwe dingen proberen, zelfs als ze het de eerste keer niet goed doen.

43. Bedankt voor al uw inspanningen voor dit project. Je hebt het beste werk van de klas geleverd, en ik ben ervan overtuigd dat je in de toekomst grote dingen zult bereiken als je op deze weg doorgaat.

44. Bedankt dat je het uitstekend hebt gedaan in de klas. Ik ben onder de indruk van hoe hard je aan de opdracht hebt gewerkt en hoeveel je ervan hebt geleerd. Je bent op weg naar een succesvolle carrière, en ik ben dankbaar dat je in mijn team zit. Ik ben ongelofelijk trots op je.

.

45. Je werkt heel hard. Heel erg bedankt voor al je inspanningen dit semester. Ik had je graag in mijn klas, en ik weet zeker dat je veel geleerd hebt en het geleerde goed zal gebruiken. Ik wens jullie het allerbeste.

46. Bedankt voor uw hulp. Ik begrijp dat het opgeven van uw tijd voor extra hulp moeilijk voor u is geweest.

47. Bedankt voor je hulp bij mijn studie. Ik begrijp dat college een uitdaging is, maar je maakt me steeds positiever en motiveert me om hard te werken aan mijn studie. Ik betwijfel of ik de cursus zonder jou had afgemaakt. Nogmaals bedankt, en ik hoop dat we elkaar in de toekomst kunnen blijven helpen.

48. Bedankt dat je elke keer alles geeft. Ik begrijp dat je veel op je bordje hebt, inclusief verschillende buitenschoolse activiteiten, en toch lukt het je om een geweldige student te zijn. Ik bewonder hoe toegewijd je bent aan je studie. Je hele familie moet ongelooflijk trots op je zijn.

49. Dank u voor uw uitstekende werk. Wat je bereikt blijft me verbazen. Nogmaals bedankt.

50. Bedankt voor je hulp bij ons project. Je hebt uitstekend werk geleverd en je bijdrage was cruciaal voor ons succes. Je hebt ook het moreel hoog gehouden. We zullen een uitstekende klas hebben als iedereen het net zo goed doet als jij.

51. Bedankt dat ik meer over je te weten mocht komen. Je bent fascinerend en scherpzinnig. Ik ben blij dat je in mijn klas zit, en ik wil je bedanken dat je er deel van uitmaakt.

52. Bedankt voor je hulp. Ik besef dat het moeilijk voor je was om je tijd op te geven voor meer hulp, en ik waardeer het. Je bent een uitstekende student, en ik heb er vertrouwen in dat je het goed zal doen in al je studies.

53. Ik ben ontzettend trots op jullie allemaal. Bedankt voor jullie harde werk, studenten. Het schilderij is prachtig. Ik kijk ernaar uit om te zien waar jullie mee komen. Ik aanbid jullie allemaal.

54. Bedankt om mijn klas aangenaam te maken. Uw suggesties worden zeer gewaardeerd. Ik begrijp dat opdrachten nakijken een tijdrovende bezigheid is, maar je hebt ze best leuk gemaakt door ze goed te structureren.

55. Ik ben dankbaar dat ik zo’n goede leerling heb, want je bent altijd op tijd, je let goed op in de les, en je stelt altijd vragen als je iets niet begrijpt.

56. Heel erg bedankt voor al jullie inspanningen dit semester. Ik had je graag in mijn klas, en ik weet zeker dat je veel geleerd hebt en het geleerde goed zal gebruiken. Ik hoop echt op geluk in je studie en daarna.

57. Ik ben dankbaar voor leraren die met passie en enthousiasme lesgeven en die elke dag houden van wat ze doen!

58. Bedankt voor jullie inzet en harde werk om dit semester tienen te verdienen. Ik vond het geweldig om met je samen te werken om deze uitstekende resultaten te behalen.

59. Ik vond het leuk je in mijn klas te hebben, en ik weet zeker dat je veel geleerd hebt en het geleerde met veel succes zult toepassen. Ik wens je succes.

60. Hartelijk dank voor uw toewijding. Ik begrijp hoe moeilijk school kan zijn. Bedankt voor je extra inzet en dat je meer doet dan dat.

61. Heel erg bedankt voor al jullie inspanningen dit semester. Ik vond het leuk je in de klas te hebben en ik kijk er naar uit om te zien wat je bereikt met wat je geleerd hebt. Veel succes met alles!

62. Ik waardeer het dat je zo’n goede student bent. Bedankt voor al je extra inzet voor individuele opdrachten, en laten we eens in de bibliotheek rondhangen.

63. Bedankt voor jullie toewijding in de klas. Wat jullie nu allemaal leren zal jullie in de toekomst op verschillende manieren helpen. Jullie doen het fantastisch!

64. Bedankt dat je een uitzonderlijke leerling bent die ernaar streeft de beste te zijn. Je hebt de lat hoog gelegd voor wat nodig is op onze school en een hoge standaard gezet voor andere kinderen om te volgen. Ik waardeer al je inspanningen en toewijding.

65. Ik waardeer al jullie harde werk en bereidheid om te presteren. Dank u dat u zich zo inspant voor uw opdrachten en dat u zich inspant om uw doelen te bereiken.

66. Dank je voor het constant goed presteren op school. Ik respecteer je wil om te slagen en wil je graag helpen als je hulp nodig hebt. Ik ben erg trots op je, mijn leerling.

67. Bedankt voor je uitstekende academische prestaties. De hoeveelheid tijd en moeite die je in je opdrachten steekt, laat mij zien dat je je studie serieus neemt. Bedankt dat je zoveel extra tijd aan sommige opdrachten hebt besteed; dat wordt echt gewaardeerd.

68. Ik ben dankbaar dat ik zo’n goede studente heb. Ze is erg hardwerkend, intelligent en aardig. Ik ben erg trots op haar.

69. Bedankt voor dat project. Ik heb het nogal druk, dus ik dank je dat je tijd vrijmaakt om me te helpen. Bedankt voor je uitstekende academische prestaties.

70. Bedankt voor alle hulp en advies die je me in de loop der jaren hebt gegeven. Het heeft me geholpen om sneller een top management positie te bereiken dan ik alleen had gekund.

71. Heel erg bedankt voor al je inspanningen dit semester. Ik had je graag in mijn klas, en ik weet zeker dat je veel geleerd hebt en het geleerde goed zal gebruiken. Ik wens je oprecht geluk met alles wat in het verschiet ligt.

72. Ik waardeer het dat je zo’n goede leerling bent. Je leraar waardeert je harde werk en prestatiedrang. Bedankt dat je zoveel extra tijd besteedt aan bepaalde opdrachten; het toont mij dat je je er echt voor inzet.

73. Bedankt dat je zoveel moeite doet in de klas. Als leraar ben ik blij dat je hard werkt en je opdrachten uitvoert.

74. Bedankt dat je de beste student bent die ik ooit heb gehad! Alle leraren worden geïnspireerd door jouw gretigheid en harde inzet. Dit jaar was het een eer om je leraar te zijn, en ik vond het leuk om met je te werken. Ik ben van plan volgend jaar met jou door te brengen.

75. Bedankt dat je me bijstaat in de klas en me helpt wanneer nodig. Ik ben blij te zien dat je een ijverige student bent, gezien je cijfers. Volgend semester wil ik nu met je werken.

76. Ik ben dankbaar dat ik zo’n goede leerling heb. Je bent een van de beste studenten die ik in de loop der jaren heb mogen onderwijzen.

77. Bedankt om altijd uitstekende studenten te zijn. Je bent de beste. Ik geloof dat je klaar bent om je leven na de universiteit te beginnen, en ik hoop dat deze brief dient als een herinnering hoe dankbaar ik ben, en dat je mijn student was.

78. Het voelt fantastisch om je volledige poging te doen en je beste werk te leveren. Bedankt voor het uitstekende werk in de klas. Ik ben onder de indruk van hoe hard je aan het project hebt gewerkt.

79. Bedankt voor al je harde werk om uitstekende cijfers te halen en een baan te vinden in je gekozen vakgebied.

80. Bedankt voor je hulp in de klas. Het project verliep niet zoals gepland door een paar ontbrekende onderdelen, maar het was genoeg om me er doorheen te helpen. Ik waardeer je feedback en wens je veel succes met je studie.

81. Je bent een fantastische student die nooit een les overslaat en altijd op tijd komt. Je haalt uitstekende cijfers zonder veel moeite te doen. Ik bewonder je inzet voor je medeleerlingen en de aanmoedigingen die je ze geeft.

82. Heel erg bedankt voor al je inspanningen dit semester. Ik heb je graag in mijn klas gehad en ben ervan overtuigd dat je zult uitblinken met wat je hebt geleerd. Ik wens je het allerbeste.

83. Bedankt dat je een van mijn beste leerlingen bent geworden. Je bent de slimste en meest ijverige leerling die ik in tijden heb gezien. Ga zo door!

84. Bedankt dat u uw opdracht op tijd heeft afgerond. Ik begrijp hoe moeilijk het kan zijn om een deadline te halen, en ik begrijp hoe strak tijdlijnen soms kunnen zijn. Bedankt voor de moeite en het uitblinken in wat je doet.

85. Bedankt dat je mijn leerling bent. Mijn leven is beter door wie je bent en wat je inbrengt. Je bent aardig, zorgzaam, vastberaden en altijd op zoek naar een verschil in de wereld. Ik hou van je!

86. Ik hou van mijn werk, en ik hou van de kinderen. Bedankt, studenten, voor alles wat jullie doen.

87. Wij waarderen uw loyaliteit en toewijding aan onze diensten. We zijn blij om te zien dat je een harde werker bent en dat je cijfers dat laten zien. Of we volgend semester blijven samenwerken hangt af van hoe tevreden je bent met onze diensten.

88. Ik ben je dankbaar voor het goede werk aan je verslagen. Je hebt ze allemaal op tijd af en je had zelfs een paar extra’s voor me om naar te kijken. Ik hoop dat dit in de toekomst wordt voortgezet.

89. Bedankt voor al jullie harde werk. Ik waardeer alles wat je hebt gedaan en alle moeite, tijd en energie die je in schoolprojecten hebt gestoken. Ik zal je missen. Veel geluk volgend jaar, waar het leven je ook brengt.

90. Bedankt dat je een geweldige student bent. Je bent vriendelijk en respectvol geweest, en ik ben zo trots op je resultaten. Het was een genoegen je les te geven.

91. Bedankt dat je zo’n uitstekende student bent. Je hebt grote verbeteringen laten zien in je recente opdrachten, en ik vind dat iedereen trots op je mag zijn.

92. Ik ben al meer dan twintig jaar leraar, en ik kan eerlijk zeggen dat elke dag anders is, elk jaar anders, en elke leerling anders.

93. Bedankt om zo geconcentreerd te zijn. Telkens als ik hoor dat je ‘s nachts hebt gewerkt om je voor te bereiden op deze presentatie, weet ik hoe toegewijd je bent aan je opleiding. Je bent een uitstekende student en een geweldig persoon.

94. Bedankt voor het geweldige werk dat je voor ons project hebt gedaan. Het was zo’n plezier om eens met zo’n getalenteerd iemand te werken, en we waren zo blij met het eindresultaat. Stuur ons je cv voor het geval je met ons wilt blijven werken.

95. Bedankt dat je mijn leerling was. Je hebt me zoveel geleerd over het leven, en ik ben erg dankbaar dat ik je heb mogen helpen groeien. Ik zal onze sessies samen missen maar wens je het allerbeste als je doorgaat met je reis. Veel geluk.

96. Bedankt voor je hulp. Je was de beste presentatie vandaag, je was zeer deskundig, en het was interessant om te horen hoe je je onderwerp onderzocht en hoe enthousiast je was over wat we vandaag leerden. Bedankt dat je een modelstudent bent en alles wat we geleerd hebben in praktijk brengt.

97. Bedankt dat je altijd de juiste procedures volgt en je beste werk levert. Je bent zo intelligent en een vriendelijk persoon om mee om te gaan. Ik ben blij dat je in mijn klas zit.

98. Ik ben u zo dankbaar voor alle steun die u mij dit semester heeft gegeven. Ik weet dat we volgend semester zullen samenwerken, en ik kijk ernaar uit om aan uw behoeften te voldoen.

99. Bedankt dat je een geweldige student bent. Je bent vriendelijk en respectvol geweest, en ik ben zo trots op je resultaten. Het was een genoegen om je les te geven.

100. Met een briefje van dankbaarheid, We zijn blij dat je een harde werker bent en dat je cijfers dat laten zien. Of we volgend semester blijven samenwerken hangt af van hoe tevreden je bent over mijn diensten.

101. Bedankt voor het geweldige werk dat je op je werk hebt gedaan. Ik kan er altijd op rekenen dat je je rapporten op tijd af hebt en extra je best doet om mij te helpen. Ik ben dankbaar voor al jullie harde werk deze week en kijk uit naar nog een productieve week volgende week.

102. bedankt voor al het harde werk dat je de laatste tijd in je studie hebt gestoken. Ik bewonder en waardeer het echt. Veel succes met jullie examens, en ik hoop dat jullie allemaal slagen.

Ik hoop dat deze dankbaarheid citaten voor studenten zal uw studenten voelen aangemoedigd, geliefd en behulpzaam om u wanneer de behoefte zich voordoet. Vriendelijk delen en laat uw opmerkingen vallen in de sectie.