Dankbetuigingen Voor Professoren

Als student zijn er mensen die we bewonderen en respecteren. Op die lijst staan onze vrienden, ouders en professoren. Naar hen kijken we op voor de dingen die ze ons in het leven kunnen leren.

Het vergt veel hard werk, passie, liefde voor het onderwerp en creativiteit om een goede professor te zijn. Deze mensen leiden niet alleen hun studenten op, maar inspireren hen ook om hun dromen te volgen.

Als je professoren de tijd nemen om je advies te geven en je te helpen, is het niet meer dan beleefd om te reageren met een goed geformuleerd bedankbriefje. Te vaak denken we alleen maar aan hoe we meer kunnen krijgen van een mentor, terwijl het beste wat je kunt doen is waardering tonen voor de dingen die je mentoren al voor je doen.

Professoren spelen een belangrijke rol in ons leven. We zijn enorm beïnvloed door deze geliefde mensen. Hopelijk helpen deze bedankcitaten voor professoren je om je professoren beter te waarderen.

Dankbetuigingen voor professoren

Bedankt dat je zo’n geweldige professor bent. Ook al is onze klas uitdagend, de werkdruk kan soms stressvol en moeilijk zijn, u heeft me echt geholpen om door moeilijke vakken heen te komen door me te helpen de stof te begrijpen. Ik ben dankbaar dat u mijn leraar bent.

1. Bedankt dat je zo’n geweldige leraar bent. Ik voel me zo veel meer gepassioneerd over mijn hoofdvak na het volgen van je lessen. Ik had nooit gedacht dat onze ideeën uit uw seminars mij zouden inspireren om mijn eigen bedrijf te beginnen.

2. Bedankt voor het steunen van al mijn projecten tot nu toe. Je hebt me geweldig advies gegeven wanneer ik het nodig had en je aanbevelingen aan andere professoren waren het beste advies dat ik kon krijgen. Bedankt voor je steun, ik zou het niet zonder jou kunnen!

3. Bedankt dat je me altijd inspireert door over je carrière te praten. Ook al is mijn hoofdvak niet gerelateerd aan het gebied dat u onderwijst, hoop ik dat ik op een dag half zo goed kan zijn in wat u doet.

4. Bedankt voor het altijd beantwoorden van mijn vragen en dat je om mijn toekomst geeft. Bedankt dat je me pusht om beter te worden in de klas. Bedankt dat je altijd op tijd bent en de handouts klaar hebt liggen als ik naar de les kom. Bedankt voor je professionalisme en dat je ons altijd goed voorbereidt op toetsen. Ik waardeer het zeer dat ik u als instructeur heb gehad.

5. Bedankt dat je zo behulpzaam bent. Terwijl ik mijn proefschrift voorbereid, heb ik zoveel hulp van u kunnen vragen. Ik waardeer het echt en waardeer uw expertise op dit gebied.

6. Bedankt dat ik tienen kreeg voor mijn werkstukken. Bedankt dat je mijn ideeën volgt en dingen verandert zodat ze beter zijn dan wat ik presenteerde. Bedankt dat je een geweldige leraar en vriend voor me bent.

7. Bedankt dat je een uitstekende leraar bent. U bent altijd zo vriendelijk en staat open voor verschillende meningen. Bedankt om ons altijd succes te wensen bij de examens. Uw lessen hebben me zoveel dingen geleerd die ik altijd bij me zal houden.

8. Bedankt dat je me hielp en na de les bleef om mijn vragen over de volgende opdracht te beantwoorden. Ik begreep het eerst niet, dus ik waardeer je hulp om ervoor te zorgen dat ik het wel begrijp.

9. Bedankt voor je hulp en het snelle nakijken van mijn werkstuk. Ik zal het de volgende keer beter doen.

10. Bedankt dat je het me geleerd hebt. Ik voel me gelukkig dat ik mijn passie heb gevonden en dat het door jou is onderwezen. Iedereen waardeert je liefde voor het vak en je enthousiasme voor het curriculum. Bedankt dat je in elke les boven alles gaat en ons individueel helpt wanneer we dat nodig hebben. Je bent een geweldige professor!

11. Bedankt dat je mijn favoriete professor ooit bent. Bedankt dat je ons dit project hebt toegewezen. Bedankt voor je toewijding en begeleiding gedurende het semester. Bedankt dat je altijd lacht.

12. Bedankt dat je zo’n geweldige leraar bent en me de afgelopen maanden zo geholpen hebt. Ik hou van uw gevoel voor humor en ik ben zo blij dat ik u als docent heb gehad. Ik weet zeker dat alles in de toekomst goed zal gaan met mijn carrière dankzij uw lessen.

13. Heel erg bedankt voor je passie en enthousiasme. Voor het inspireren van mij om het goede in mensen te zien en dat het mogelijk is om mensen te helpen. Ik heb echt genoten van je lessen dit semester.

14. Bedankt voor de kans om op deze reis te gaan. Ik weet dat veel studenten teleurgesteld waren dat ze niet konden gaan, maar ik waardeer het dat ik de kans kreeg om te leren reizen en verkennen met gelijkgestemden. Bedankt voor de A en uw vriendelijkheid.

15. Bedankt dat u om de studenten geeft en er alles aan doet om ervoor te zorgen dat zij het maximale uit de les halen. Ik had een geweldige ervaring met deze cursus en kijk uit naar een volgende cursus bij u.

16. Bedankt voor de aantekeningen die je op mijn werkstukken hebt achtergelaten. Je vertelt me altijd wat ik kan doen om mijn schrijfvaardigheid te verbeteren en dat helpt echt.

17. Dank aan mijn leraar. Ik denk dat het belangrijk is om het belang van leraren in ons leven te erkennen. Ik heb zoveel geleerd van uw lessen en daar ben ik erg dankbaar voor.

18. Bedankt dat je de tijd hebt genomen om mijn presentatie en bewerkingen te bekijken. Ik weet dat het veel werk was aan uw kant, en ik ben u zeer dankbaar dat u alles heeft gedaan om mij te helpen. Heel erg bedankt!

19. Bedankt voor het corrigeren van mijn grammatica. Ik geef meestal niet veel om grammatica, maar soms is het nuttig. Bedankt dat je zo eerlijk bent, want ik weet dat deze les niet de meest interessante is.

20. Bedankt dat je een goede professor bent. Je inspireert me niet alleen om de beste onderzoeksassistent te zijn, maar ik werk ook graag met je samen om mijn passies in het leven na te streven.

21. Bedankt dat je van school meer maakt dan alleen colleges. Ik ben zo dankbaar dat ik u als professor heb ontmoet tijdens mijn studie. U inspireert mij niet alleen met uw onderwijsmethoden, maar moedigt mij ook aan en steunt mij in moeilijke tijden, die ik zonder uw wijze leiding misschien niet had kunnen overwinnen.

22. Bedankt dat je een geweldige professor bent. Bedankt voor alle moeite die je doet om je vak te onderwijzen en alle extra hulp en tijd die je aan studenten geeft.

23. Bedankt dat je een geweldige mentor, adviseur en vriend bent. Ik waardeer uw advies en inspanningen om mij te helpen met mijn carrièreplannen. Je bent niet alleen een geweldige professor, maar je bent ook een geweldige vriend geworden. Ik heb veel van je geleerd en kijk ernaar uit om in de toekomst met je samen te werken.

24. Bedankt dat je de beste professor en leraar bent die ik ooit heb gehad. Je legt alles zo goed uit, en als ik iets fout doe, neem je echt de tijd om me te helpen het goed te krijgen.

25. Bedankt voor uw lessen. De informatie die u geeft is erg nuttig bij een toets of huiswerk. U geeft altijd positief commentaar op opdrachten en toetsen, wat me helpt te verbeteren. Bedankt dat je zo’n geweldige professor bent.

26. Bedankt voor alles wat je hebt gedaan om mij te helpen slagen in mijn studie. Ik zal onze lessen en je aanmoedigingen missen.

27. Bedankt voor al je werk. Zonder de tijd en moeite die je in elke les en opdracht steekt, weet ik niet waar ik zou zijn. Ik ben erg dankbaar dat ik kan leren van iemand die zo gepassioneerd is over zijn werk. Alle informatie die je me hebt gegeven zal zeer nuttig zijn bij mijn toekomstige inspanningen!

28. Bedankt dat je altijd begripvol en aardig bent. Ik weet zeker dat ik meer dan mijn deel van de problemen veroorzaak, maar je bent altijd erg geduldig met mij geweest, en ik weet dat dat niet gemakkelijk is.

29. Bedankt voor alle moeite die je doet om ons te onderwijzen en ervoor te zorgen dat we leren. Bedankt dat u ook zo’n geweldige leraar bent. U bent eerlijk en benaderbaar, wat een groot verschil maakt in hoe de leerlingen zich voelen om naar de les te komen.

30. Bedankt voor al je hulp. Ik werk hard, maar ik weet dat het veel moeilijker zou zijn als ik alleen werkte. Bedankt voor het aanmoedigen en adviseren.

31. Bedankt dat je me les geeft. Ik besefte dat onze persoonlijkheden niet bij elkaar passen en dat ik een meer uitdagende klas moet kiezen. Het was moeilijk om het toe te geven, maar dit was de beste keuze voor mij en uw woord dat « uit een vliegtuig springen beter is dan erin springen » hielp me mijn besluit te nemen.

32. Bedankt dat je een geweldige professor bent. De les was geweldig, en ik heb het gevoel dat ik veel geleerd heb over leiderschap.

33. Bedankt. Je bent zo’n belangrijk lid van mijn academische leven geweest. Je inspireert me om harder te proberen, slimmer te werken en dieper na te denken. Hoe druk je het ook hebt, je neemt altijd de tijd om naar me te luisteren en me te helpen. Daar ben ik heel blij en dankbaar voor.

34. Bedankt voor het geven van zo’n geweldige les. Ik heb meer geleerd in deze klas dan in elke andere. Ik heb geluk dat ik u als docent had en ik zal met plezier op deze les terugkijken. Bedankt voor alle begeleiding die je me het hele jaar door hebt gegeven en voor het feit dat je de les leuk en interessant hebt gemaakt. Ik zal deze les en het werken met u missen.

35. Dank u voor al het harde werk dat u in onze opleiding steekt. Ik waardeer het zeer en de lessen komen van pas nu ik alleen ben. Bedankt dat je me hebt geholpen te worden wie ik moet zijn.

36. Bedankt voor het waarderen van mijn harde werk. Jouw hulp en begeleiding hebben mij door dit programma heen geholpen.

37. Bedankt voor je begeleiding in mogelijkheden waarvan ik niet eens weet dat ik ze heb. Ik weet dat het maar een semester is, maar je hebt me zo veel geholpen. Bedankt.

38. Bedankt dat je altijd bereid bent om te praten en dat je een groot hart hebt. Je hoefde me niet uit te nodigen voor dit project, maar dat deed je wel en ik ben echt blij en dankbaar dat je dat deed. Ik ben blij dat ik je les heb gevolgd en ik heb het gevoel dat het een geweldige ervaring voor me is geweest.

39. Bedankt dat je mijn leraar was. Met u heb ik veel geleerd, maar ook met uw hulp heb ik een beter cijfer gehaald dan ik voor mogelijk hield.

40. Dank u voor uw begeleiding en onderwijsmethoden. Ik ben nu goed voorbereid op mijn examens.

41. Bedankt voor het geven van deze les. Ik heb veel geleerd en ik voel me goed voorbereid op de examens aan het eind van het semester.

42. Bedankt dat je de meest inspirerende professor was. Het was een waar genoegen dat je me hielp in mijn zoektocht om mijn diploma te halen. Ik heb echt genoten van al uw lessen en waardeer alles wat u voor mij heeft gedaan.

43. Bedankt dat je een geweldige professor bent. Ik weet dat het raar klinkt uit het vierde jaar, maar het was een waar genoegen uw lessen te volgen. Ik heb het gevoel dat ik zoveel geleerd heb in de loop van het semester en dat komt door de manier waarop u lesgeeft. Bedankt dat ik de kans kreeg om van u te leren.

44. Bedankt voor al je harde werk. Ik weet dat u hard werkt om ervoor te zorgen dat ik en anderen zoals ik het goed doen in uw klas. Ik waardeer hoeveel tijd en moeite er in onze klas wordt gestoken en ik weet dat het in de toekomst zijn vruchten zal afwerpen.

45. Bedankt voor al je tijd, moeite en expertise. Ik heb zoveel geleerd dit semester, en ik weet dat alles wat ik geleerd heb me zal helpen een beter mens te worden. Bedankt!

46. Bedankt voor alle hulp. Je was er voor me elke keer als ik wat aanwijzingen nodig had en liet me weten dat ik het goed doe. Ik hoop, met uw hulp, dat ik dit semester zal slagen met een goed cijfer.

47. Bedankt voor je tijd en feedback. Ik heb veel geleerd in de klas en daarbuiten dankzij uw kennis, deskundigheid, begeleiding en inspiratie. Ik waardeer de weg die je voor mij hebt gebaand waardoor mijn dromen zijn uitgekomen.

48. Bedankt voor alle tijd die u besteedt aan het lesgeven, zelfs na werktijd. Er is een reden waarom mijn testscores elk semester beter worden. En dat komt door jouw begeleiding en lessen! Ik zal uw woorden van aanmoediging en inspiratie altijd onthouden!

49. Dank u dat u er altijd bent om mijn vragen te beantwoorden, maar nog meer dank aan u voor al het werk dat u op dit gebied hebt gedaan, door de deur te openen voor mensen zoals ik. U maakt de weg vrij voor toekomstige generaties om dit fenomeen te observeren en er aan deel te nemen door uw geweldige onderzoek.

50. Bedankt voor al je hulp in het lab. Ik heb nog steeds moeite om het experiment goed te laten werken. Bedankt dat je de tijd nam om ons alles uit te leggen en het zo veel gemakkelijker te maken. Vandaag was een zeer verhelderende ervaring omdat het experiment eindelijk goed werkte en het liet me zien dat ik op een dag een groot wetenschapper kan zijn.

51. Bedankt dat je het hele semester zo behulpzaam en beschikbaar was. Je klaagde nooit, zelfs niet toen we extra tijd nodig hadden voor het proefschrift, en je zorgde ervoor dat we ons allemaal op ons gemak voelden met het opsteken van onze handen om vragen te stellen. U bent een van mijn favoriete docenten die ik heb gehad vanwege uw positieve energie en bemoedigende stijl.

52. Bedankt dat je mijn professor bent. Ik heb dit semester zoveel van je geleerd. U bent de beste wiskundige die ik ooit heb ontmoet, en uw inspirerende persoonlijkheid is een geschenk voor ons allen in de klas.

53. Bedankt dat je zo’n geweldige professor bent! Ik ben zo opgewonden om in uw klas te zitten en van u te leren.

54. Dank u voor alle kennis die u mij geschonken heeft. Ik kan me geen moment herinneren dat mijn leven minder verrijkt was voordat ik uw student werd. Bedankt dat je de beste professor ooit bent en zo’n positieve invloed op mijn leven hebt gehad.

55. Bedankt dat je me de kans geeft om mezelf uit te drukken. Uw les is vergelijkbaar met wat ik in de toekomst hoop te doen met mijn schrijven. Bedankt dat u zo open en beschikbaar bent voor degenen die willen leren. Ik waardeer alle tijd die je aan ons besteedt.

56. Bedankt voor het beantwoorden van mijn vragen en het helpen begrijpen van de stof. Ik waardeer uw inzet om les te geven, ondanks uw drukke agenda en vele taken als professor.

57. Dank u dat u de beste leraar bent die ik ooit heb gehad. Ik voel me nooit onder druk gezet om iets buiten de les te doen en in de les help je me om op nieuwe manieren over dingen na te denken. Ik ben zo opgewonden om volgend semester weer les bij u te volgen.

. Bedankt dat je altijd verder gaat in je lessen. Ik leer zoveel van je en ben dankbaar voor alle steun die je me geeft. Ik geniet er echt van om naar de les te komen en van u te leren.

59. Bedankt dat je zo’n geweldige leraar bent. Eerst was ik bang dat de cursus moeilijk zou zijn, maar u maakte de les heel begrijpelijk en leuk. De projecten waaraan we werkten hielpen me om me te verdiepen en mijn begrip van het materiaal te verstevigen. Bedankt dat je me altijd extra tijd gaf voor mijn opdrachten als ik dat nodig had. »

60. Bedankt dat je zo’n goede mentor en adviseur bent. Ik heb zoveel geleerd sinds ik je les volg, je hebt me aangemoedigd en geholpen mijn leven te begrijpen. Bedankt voor alles!

61. Bedankt dat je zo’n geweldige professor bent. Ik vind het echt leuk om je te hebben en kijk ernaar uit om te zien wat je de volgende keer hebt. Ik hoop dat je mijn eindwerkstuk onderhoudend vond en een mooi afscheidscadeau om het semester af te sluiten.

62. Bedankt dat je meer was dan een professor. Ik heb altijd plezier op filmavonden, en het is soms mijn enige moment op de dag. Ik waardeer alle tijd die u erin steekt om er een leuke tijd van te maken en dank u voor uw begrip voor al mijn problemen.

63. Bedankt voor alles wat je doet om mij te helpen mijn diploma te halen. Je vraagt altijd hoe het met me gaat en je moedigt me altijd aan om mijn dromen te volgen. Ik ben erg dankbaar dat je mijn leraar was en kan niet wachten tot je mijn vriend zal zijn in het echte leven.

64. Bedankt voor het helpen groeien en leren. Zonder jouw steun en positiviteit zou ik dit semester niet door moeilijke tijden zijn gekomen. Je bent iemand die ik erg bewonder en het is moeilijk om mijn gevoelens in woorden te beschrijven.

65. Bedankt voor alles wat je het hele schooljaar over me hebt gezegd. Ik ben zo dankbaar voor al uw begeleiding en lof. Ik hoop dat ik jullie trots maak!

66. Bedankt voor het altijd beantwoorden van mijn vragen, zelfs als je een drukke dag hebt. Bedankt dat je voor me klaarstaat en me helpt mijn carrièrepad uit te stippelen. Ik waardeer het echt!

67. Bedankt voor je begrip en beschikbaarheid gedurende mijn tijd hier. Het grootste deel van het schooljaar voor je invallen was veel werk, maar het was leuk en ik heb veel geleerd. Bedankt!

68. Elke keer als ik een goed cijfer haal voor een presentatie of werkstuk, denk ik aan jou. Heel erg bedankt voor je constante steun, aanmoediging en hulp. Je bent een geweldige instructeur en mentor!

69. Dank u voor alle moeite die u in deze cursus hebt gestoken. Ik weet dat lesgeven niet gemakkelijk is en ik ben blij dat ik les heb gekregen van een toegewijde specialist als jij. Ik kijk uit naar volgend semester en hoe u weer lesgeeft.

70. Bedankt voor het lesgeven. Ik heb veel geleerd over de overheid, de aandelenmarkt en andere concepten die kunnen worden toegepast in het bedrijfsleven. Ik waardeer uw wijsheid en aanmoediging.

.

71. Bedankt voor alles. Ik ben erg dankbaar dat ik je les mocht volgen. Je bent een geweldige leraar, geduldig en leuk. Bedankt voor de geweldige steun en begeleiding, het zal van onschatbare waarde zijn voor mijn toekomstige inspanningen en voor het leven in het algemeen. Ik wens je het beste!

72. Bedankt, professor. Je bent mijn mentor geweest gedurende mijn hele schoolreis. Ik wil je bedanken voor je aanmoediging en leiding. Je hebt een verschil gemaakt in mijn leven door me te helpen mijn proefschrift af te maken. Nu het klaar is, voel ik me klaar voor wat er daarna komt.

73. Bedankt dat je de beste professor bent die ik me kan wensen. Je gaat altijd op zoek naar interessante dingen voor ons om te lezen en doordachte vragen voor de test. Je inspireerde me om mijn passie voor schrijven te volgen en dat zal ik nooit vergeten.

74. Bedankt dat je zo’n belangrijk deel van mijn academische carrière bent geweest. Ik heb zoveel geleerd van uw lessen en waardeer de tijd die u nam om mijn aantekeningen te maken.

75. Bedankt dat je me pusht en me helpt beter te worden. Ik waardeer uw inspanningen om mij veel te leren en mij te helpen met de stage. U bent een van mijn rolmodellen geworden, door al het harde werk dat u voor uw studenten doet.

76. Bedankt voor al je hulp en steun van de afgelopen weken. Ik ben erg onder de indruk van hoe snel je reageerde op mijn e-mails toen ik vastliep en me weer op weg hielp. Je ging echt verder dan dat om me te helpen mijn werkstuk op tijd af te krijgen.

77. Bedankt dat je een geweldige mentor en leraar was. Je bent er altijd voor me als ik hulp nodig heb en je hebt me geholpen te groeien tot de persoon die ik nu ben.

78. Ik wil je bedanken voor je aanmoediging en steun. Ik geniet echt van de les, ik leer veel waardevolle kennis en vaardigheden, en hoop die ooit aan mijn leerlingen te kunnen doorgeven.

79. Bedankt dat je een mentor, een vriend en een leraar bent. De werkdruk was zwaar dit semester, maar de inspanning lijkt zich uit te betalen. Ik zal het missen om elke week met je koffie te drinken en de voortgang van mijn schoolwerk te bespreken. Het is altijd een genot om je feedback te horen.

80. Bedankt dat je een professor bent die weet hoe hij de les interessant en leuk moet maken. Jij bent de belangrijkste reden dat ik nog steeds op de universiteit zit. Je passie voor je werk is niet onopgemerkt gebleven. Mijn vaardigheden in webdesign en ontwikkeling zijn enorm verbeterd door jou.

81. Dank u voor de tijd en zorg die u in uw colleges steekt. Ik ben erg blij om elke week naar de les te gaan en enthousiast over het werk dat we doen. Dank u dat u een verschil maakt in mijn leven door deuren in mijn geest te openen voor nieuwe dingen.

82. Bedankt voor je steun. Ik waardeer de extra tijd die u nam om mij te ontmoeten en mijn vragen te beantwoorden. Het was een grote hulp om mijn onderzoeksvoorstel beter georganiseerd te krijgen.

83. Bedankt voor het geven van deze les. Ik was er een beetje bang voor, maar met uw hulp heb ik al veel geleerd. Mijn man begrijpt niet waarom ik deze les zo leuk vind. Hij zegt dat het saai is. Maar daar ben ik het niet mee eens. Ik vind u een uitstekende professor en ik hoop binnenkort weer een les bij u te volgen.

84. Bedankt voor het geven van mijn favoriete les tot nu toe dit semester. Ik heb zoveel geleerd van deze les, en ik heb een 10 gekregen op beide toetsen. Ik ben erg dankbaar dat ik deze cursus bij jou kon volgen.

85. Bedankt dat je me helpt met extra uitleg en voorbeelden telkens als ik een vraag heb. U maakt echt het verschil in mijn leerproces, en ik bewonder uw bereidheid om ons te helpen.

86. Bedankt dat je een geweldige professor bent. Je bent altijd bemoedigend en ondersteunend als ik met je praat na de les. Uw passie voor uw vak is iets unieks voor een professor. Bedankt voor je hulp en uitleg, vooral als ik problemen had met het begrijpen van een onderwerp.

87. Bedankt dat u een van de beste professoren bent die ik ooit heb gehad. Uw colleges zijn onderhoudend en zeer informatief. Ik heb veel van je geleerd tijdens dit semester.

88. Bedankt dat je zo’n goede professor bent. Ik waardeer het dat je altijd luistert en je studenten het gevoel geeft dat ze deel uitmaken van de klas en geen nummer zijn.

89. Bedankt voor het geduld en de tijd die je me gaf. Ik weet dat ik erg traag kan zijn, maar na een tijdje werd je erg geduldig met me en hielp je me zelfs als anderen niet erg begripvol waren. Ik wil je nogmaals bedanken dat je een geweldige professor en mentor bent.

90. Bedankt dat je zo’n inspirerende professor bent. Als ik gefrustreerd raak over iets, kom jij altijd met een geweldige manier om het op te lossen.

91. Bedankt dat je altijd blij bent en me zo steunt. Bedankt voor het beantwoorden van mijn vele vragen en om me te helpen dingen uit te zoeken als ik het moeilijk heb. Bedankt dat je me een kans hebt gegeven als stagiaire, ik waardeer echt alles wat je doet.

92. Bedankt dat je een geweldige leraar bent. U bent een prachtig voorbeeld van een getalenteerd en intelligent persoon die zich inzet om anderen te helpen met hun intellectuele groei en persoonlijke ontwikkeling. Ik waardeer uw steun bij mijn boekhoudproblemen enorm en het motiveert me om elke dag harder te werken.

93. Bedankt voor het geven van deze geweldige les. Ik heb zoveel geleerd en de projecten waar we aan werkten waren zo interessant en leuk. Ik ben misschien niet de beste leerling in uw klas, maar ik doe altijd mijn best om alles te leren wat mogelijk is.

94. Bedankt voor de boek aanbevelingen en voor de aanmoedigingen. Ik waardeer de tijd die je nam om me te helpen met mijn onderzoek. Je deed echt je best om me te helpen. Ik sta te popelen om in de toekomst andere lessen bij je te volgen.

95. Bedankt dat je de beste professor ooit bent. Ik waardeer echt alles wat je doet om me te onderwijzen, en hoe geduldig je bent terwijl we allemaal leren. Je bent een geweldig persoon en een inspiratie voor mij.

96. Bedankt voor alles! Ik vind het echt leuk om jou als professor te hebben. Je bent een geweldige vriend, adviseur en mentor geweest sinds ik op de universiteit ben. Het betekent veel voor me dat je er altijd bent om te helpen.

97. Bedankt dat je een geweldige leraar bent. Ik heb andere cursussen gevolgd en de professoren geven geen les zoals u. U maakt de dingen interessant en leuk om te leren. Ik ben zo enthousiast over uw cursus en wat ik eruit ga halen.

98. Bedankt voor al uw werk, advies en steun. Ik heb zoveel van u geleerd en ben u zeer dankbaar voor de tijd die u geeft om uw studenten te helpen slagen.

99. Bedankt dat je me altijd steunt en bereid bent me te helpen, zelfs als ik niet in je klas zit. Ik heb zoveel van je geleerd en zal die hulpmiddelen blijven gebruiken in mijn carrière.

100. Bedankt voor je tijd, toewijding en begeleiding tijdens deze cursus. Ik weet zeker dat ik het zonder jouw hulp nooit had gered. Bedankt voor het geven van deze cursus.

101. Bedankt voor alle hulp die je me de afgelopen maanden hebt gegeven. Je maakt altijd tijd om me te zien en mijn werk te beoordelen. Je bent een inspiratie voor zoveel jonge mensen.

102. Bedankt dat u de expert bent op uw gebied. Ik voel me erg gelukkig met zo’n ondersteunende mentor. U geeft me altijd advies en laat me met mijn vragen bij u langskomen.

103. Bedankt dat u moeilijke concepten altijd in een hanteerbare en goed werkbare vorm giet. Ik waardeer elke kans die u mij geeft om bij de les betrokken te zijn, en ik waardeer uw geduld.

104. Bedankt voor alles. Je maakt altijd tijd voor me, zelfs als het lijkt alsof je het super druk hebt. Ik ben dankbaar dat ik een professor heb die om me geeft als persoon en niet alleen als student. Je colleges zijn erg interessant en je feedback heeft me geholpen om beter te worden in mijn werk. Bedankt.

105. Bedankt dat je ons altijd met respect hebt behandeld, zelfs als we het niet echt verdienden. Ik heb zoveel van je geleerd! Bedankt dat je altijd de tijd nam om onze vragen te beantwoorden en ons extra krediet gaf als we het nodig hadden. We zijn erg dankbaar voor u en alles wat u doet.

106. Bedankt dat je zo’n geweldige professor bent. Als iemand die niet alleen op uw gebied studeert, maar ook op andere gebieden, kan ik echt zien waarom u zo gerespecteerd wordt. U was kritisch wanneer dat nodig was, maar ook zeer positief en bemoedigend. Ik ben dankbaar dat ik bij u in de klas kwam.

107. Bedankt dat je mijn mentor was op de universiteit. Terwijl iedereen zijn schouders ophaalt, heb jij me altijd aangemoedigd om na te streven waar ik van hou en om echt een verschil te maken. Jij bent de reden waarom ik ben wie ik nu ben. Heel erg bedankt!

108. Bedankt dat je me altijd hebt geholpen in mijn carrière en de tijd hebt genomen om te luisteren. Uw advies is voor mij van onschatbare waarde geweest, vooral toen ik begon. Door jouw hulp en steun gaat het veel beter met me dan anders.

109. Bedankt voor al je inspanningen. Uw lessen zijn altijd interessant en ik waardeer het harde werk dat u in uw colleges stopt. Dankzij u leer ik meer over de lesstof dan in welke andere cursus dan ook.

110. Bedankt voor al je kennis en aanmoediging. Ik zal nooit vergeten hoeveel ik dit afgelopen semester van je geleerd heb.

111. Bedankt voor het lesgeven. Zonder uw hulp en begeleiding zou ik deze les niet kunnen volgen. Je moedigt me aan om harder te werken en leert me veel vaardigheden die ik in de buitenwereld kan toepassen.

112. Bedankt voor al jullie hulp. Uw vriendelijke woorden en aanmoediging betekenen zoveel voor me. Ik hoop dat als ik terug ga naar waar ik vandaan kom, ik u weer zie of van u hoor.

113. Bedankt dat je altijd bereid was me na de les te ontmoeten om me te helpen de fijne kneepjes van je lessen te begrijpen. Ook bedankt dat je een interessant persoon bent die veel van de wereld weet.

114. Bedankt dat je de beste professor bent die ik ooit heb gehad. Ik waardeer alle tijd die je met me hebt doorgebracht en me hebt geholpen mijn levensdoelen vorm te geven. Toen ik in mijn eerste jaar zat, had ik nooit gedacht op dit punt in mijn college carrière te zijn.

115. Bedankt dat je mijn professor bent. Ik had nooit gedacht dat je om mij als student gaf, maar dat doe je wel. Dank u voor uw aandacht en steun aan mij in mijn college carrière.

116. Bedankt voor alles. Je maakt altijd tijd voor me en bent altijd blij me te zien. Bedankt dat ik in de klas mocht spreken. Ik waardeer de tijd die je aan mijn presentatie hebt besteed, het heeft me erg geholpen!

117. Bedankt dat je zo’n geweldige professor bent. Ik ben blij dat ik alles leer wat je me leert. Ik zal hier niets van vergeten en het goed gebruiken.

118. Bedankt dat je de tijd nam om me te helpen de stof te begrijpen. Je geeft echt om mijn opleiding. Ik vind het makkelijk om je in vertrouwen te nemen als ik het gevoel heb dat dingen moeilijk gaan. Bedankt voor je interesse en steun.

119. Bedankt voor de extra hulp tijdens kantooruren. Je bent er altijd om vragen te beantwoorden en suggesties te geven. Heel erg bedankt.

120. Bedankt dat je een geweldige adviseur bent. Uw advies wordt altijd gewaardeerd en is zeer nuttig. Je hebt me in de juiste richting gestuurd terwijl ik door deze cursus en carrière reis navigeer. Ik kijk elke dag uit naar je input!

Woorden kunnen niet beschrijven welke grote impact leraren op hun leerlingen hebben. Ze hebben een onmetelijke energie die ons inspireert en ons als geen ander bijblijft.

Dus als blijk van dankbaarheid kunt u uw favoriete professoren terug bedanken met deze bedankcitaten voor professoren.