De Armen Van Een Moeder Zijn Gemaakt Van Tederheid…

A Mothers Arms Are Made of Tenderness

Een pasgeborene voor de eerste keer vasthouden kan leiden tot enkele van de meest gedenkwaardige momenten en bindingsmomenten die een moeder met haar kind kan hebben. Van de moeder wordt verwacht dat zij zich overweldigd voelt door liefde, vreugde, nieuwheid, hoop, medeleven en tederheid. Al deze gemengde gevoelens zouden door haar heen moeten gaan op het moment dat zij het kind in haar armen houdt.

Zoals een moederkip haar kuikens in haar vleugels verzamelt en ze beschermt tegen de nieuwsgierige blikken van een dolende havik, zo doen de tedere armen van een liefhebbende moeder dat ook. Deze armen verzamelen kinderen zoals een nest eieren verzamelt en voorkomt dat ze barsten.

Door de jaren heen blijven deze armen een betrouwbare hoek voor haar kinderen om troost, troost, lieve schouderklopjes en soms zachte terechtwijzingen uit liefde te ontvangen. Gevoelens van troost en bescherming overspoelen degene die in de armen van een moeder wordt gehouden. De armen van een moeder zijn gemaakt van tederheid, niet van geweld; ze omarmen en beschermen zowel in tijden van verdriet als in tijden van vreugde.

Deze moederarmen zijn gemaakt van tederheid citaten zullen de vreugde en het belang van dergelijke tederheid armen van een lieve en zorgzame moeder verder aan het licht brengen.

De armen van een moeder zijn gemaakt van tederheid citaten

Je vasthouden als je klein en hulpeloos bent is iets waar een moeder plezier in moet hebben. Ze blijft de schattigheid van haar kinderen onweerstaanbaar vinden en zal ze altijd met warmte en tederheid vasthouden, zelfs als ze groter en langer zijn dan zij.

1. De armen van een moeder zijn gemaakt van tederheid en mededogen. Erin zijn is de plaats waar je altijd thuishoort, voor altijd veilig en warm gehouden.

2. De armen van een moeder zijn gemaakt van tederheid en moeten levenslang gewaardeerd worden.

3. Tederheid kan misschien geen tank stoppen, maar tederheid kan een hart stoppen. De armen van een moeder zijn gemaakt van tederheid.

4. De armen van een moeder zijn gemaakt van tederheid en kracht. Hun armen hebben de kracht om je overeind te houden als je zelf niet kunt staan.

5. Hoe oud je ook bent, je moeders armen zijn gemaakt van tederheid. Ze zijn teder genoeg om al je pijn te laten verdwijnen.

6. Je moeders armen zijn gemaakt van tederheid, maar alleen je vaders armen kunnen de hele wereld vasthouden.

7. Deze armen zijn gemaakt van tederheid. Ze zijn er om je vast te houden als het voelt alsof de wereld instort, en je nergens anders kunt staan. Deze armen zijn gemaakt van tederheid, dus blijf er wat langer in, huh?

8. De armen van een moeder zijn gemaakt van tederheid en kinderen slapen er rustig in.

9. De armen van je moeder zijn als geen ander. Ze zijn gemaakt van tederheid en gratie. Houd ze dicht tegen je aan, en zeg haar dat je van haar houdt vandaag.

10. Je moeders armen zijn altijd warm en teder, wat er ook gebeurt – zelfs als je groter en langer bent dan zij.

11. Moeders armen zullen altijd warm en teder zijn, wat er ook gebeurt – zelfs als je groter en langer bent dan zij.

12. Je moeders armen zijn altijd warm, zelfs als je er niet meer in past.

13. De omhelzing van je moeder is altijd veilig, warm en teder. Ze is nooit sterker geweest dan jij.

14. Je moeders armen zullen er altijd voor je zijn, wat er ook gebeurt. Je zult altijd haar kleine jongen zijn, en ze zal altijd teder van je houden.

15. Zelfs als je opgroeit en een vrouw wordt, zal de liefde van je moeder je altijd dichtbij houden en je warm en beschermd houden.

16. Als het lijkt alsof de wereld donker en stil is, weet dan dat de armen van je moeder er voor je zijn.

17. Niets is te vergelijken met de knuffels van je moeder. Het zijn het soort knuffels die je al je zorgen doen vergeten en ze houden niet op als je groot bent.

18. Hoe groot en sterk je ook wordt, een moeder heeft altijd de kracht om je te verwarmen en te troosten.

19. De armen van je moeder zijn gemaakt van tederheid. Ze zijn er altijd voor je, door dik en dun. Moge je dat altijd weten.

20. Mama’s armen zijn gemaakt van tederheid en dat zullen ze altijd zijn.

21. Moeders armen zijn gemaakt van tederheid, knuffels van moeders zijn pure troost.

22. De armen van een moeder zijn gemaakt van tederheid, en kinderen slapen er rustig in.

23. Moeders armen zijn gemaakt van tederheid. Ze omsluiten je en houden je zo zachtjes vast dat je je beschermd, geliefd en gekoesterd voelt.

24. Moeders armen zijn gemaakt van tederheid en zachte liefde. Ze omarmen je en geven je een gevoel van veiligheid, genegenheid en troost.

25. ‘Mama’s armen zijn gemaakt van troost. Ze omringen je, nemen je vast en laten je veilig, geliefd en dankbaar voelen.’

26. Moeders zijn tedere wezens. Ze hebben lief met elke vezel van hun wezen, waardoor je je beschermd, gewaardeerd en gekoesterd voelt.

27. De armen van een moeder zijn gemaakt van tederheid en kinderen slapen er rustig in.

28. Haar armen zijn gemaakt van tederheid en haar hart is van goud. Haar omhelzingen zouden de gebrokenen van hart kunnen genezen, haar glimlach zou de verdrietigste persoon warm en geliefd kunnen doen voelen.

29. Haar armen waren gemaakt van tederheid en als ze je vasthield, deed niets er meer toe.

30. Moeders armen zijn thuis. Ze omhullen je met warmte. Haar liefde beschermt je niet alleen, maar troost je ook en maakt alles goed.

31. Je moeders armen gaven je als kind een veilig en geliefd gevoel. Haar knuffels gaven je alle troost die je nodig had. En zelfs vandaag doet ze nog steeds hetzelfde voor jou.

32. Er is geen gevoel in de wereld als omarmd worden door je moeders armen en er is geen grotere liefde dan die van een zoon voor zijn moeder.

33. De liefde van een moeder is een licht dat nooit uitgaat. Het is het soort liefde dat na verloop van tijd sterker wordt. De liefde van een moeder zal er altijd zijn voor haar kinderen, wat er ook gebeurt in de wereld.

34. Je bent zo kostbaar, speciaal en goddelijk voor je moeder. Je bent alles voor haar; haar wereld draait om jou.

35. Moeders hebben een speciale plaats in ons hart. De tederheid in hun armen is gereserveerd voor hun kinderen, die zij koesteren en liefhebben.

36. Een moeder houdt de hand van haar kind even vast en hun hart voor altijd.

37. De armen van elke moeder zijn speciaal omdat ze gemaakt zijn om hun kinderen te omhelzen.

38. Mijn armen zijn gemaakt van tederheid, ze vangen je op als je omvalt, houden je hoog voor de eerste keer en geven je de wereld.

39. Ze is mijn gids, mijn steun en mijn rots. Zij is de eerste die ik wil bellen als er iets geweldigs gebeurt, en de eerste die ik wil bellen als er iets misgaat. Haar liefde is de tederheid zelve.

40. Mam, ik ben zo dankbaar voor je tedere moederarmen!

41. Moeders, ik hou van jullie! Jullie zijn de beste, en jullie armen zijn gemaakt van tederheid.

42. Mama… je houdt me vast als het te moeilijk wordt. Je houdt me vast als ik bang ben. Je houdt me vast als ik verdrietig ben en je houdt me vast als ik blij ben – daarom ben ik zo graag in je warme, tedere armen.

43. Het is moeilijk te geloven, maar er zijn tijden dat je kinderen groter zijn dan jij. Maar door dit alles heen kan je moeder altijd een plekje in haar hart vinden voor je kleintjes en ze veilig in haar armen en haar huis houden.

44. Ik wens je een mooi leven toe. Eén dat gevuld is met vele magische momenten, successen en zegeningen. Ik kan niet wachten om de vrouw te zien die je wordt als je in je moeders armen ligt.

45. Gezegend om je moeder te zijn. Om de eer te hebben je in mijn armen te houden en je hoofd te laten rusten op mijn comfortabele borst, terwijl je in slaap valt. Ik ben eeuwig dankbaar voor dit geluk en voorrecht. Ik hou van je.

46. Mam, ik weet dat je armen moe zijn, maar ze hebben een unieke kracht. Ze hebben me vanaf de eerste dag vastgehouden.

47. Vanaf het moment dat je aankomt, tot de dag dat je vertrekt, zal ik er zijn om je met mijn liefde te begeleiden.

48. Ik hou van mijn moeders armen, ze houden me vast als ik me eenzaam voel. Ik lig graag in haar armen en voel haar hartslag als ze me stevig vasthoudt.

49. Jij bent het eerste gezicht van liefde dat ik in deze wereld ontmoette, en ik zal dat altijd meer koesteren dan wat dan ook in de wereld.

50. Het is de liefdeswereld van de moeder die isoleert en beschermt, kracht geeft, vertrouwen geeft en angsten wegneemt.

Moeders Armen Quotes

Moeders armen zijn twee van de veiligste en meest troostende plaatsen op aarde. Ze bevatten al mijn geheimen, hoop en dromen. Ze omhelzen me als ik val en leiden me door het leven. Ze zijn sterk genoeg om elke last te dragen, maar zacht genoeg om tranen weg te vegen. Moeders armen zijn uniek.

51. De armen van moeders zijn de eerste rustplaats van hun kinderen, hun favoriete schuilplaats, en de veiligste plek om te zijn.

52. De armen van een moeder zijn een plaats waar altijd troost en liefde is. Een plek waar je rust kunt vinden en altijd thuiskomt in een liefdevolle omhelzing.

53. In de armen van je moeder lopen is, hoe oud je ook wordt, het beste gevoel.

54. Alles wat ik heb gedaan, alles wat ik heb bereikt, al mijn krachten en talenten heb ik te danken aan de liefde en begeleiding van mijn moeders armen.

55. De armen van je moeder zijn altijd warm, zelfs als haar hart gebroken is. De warmte van de armen van een moeder vervaagt niet.

56. Een van de mooiste dingen van moeder zijn is mijn zoon en dochter in mijn armen hebben.

57. Het is een speciaal gevoel als je thuiskomt en de moeder van wie je houdt je met open armen begroet.

58. Als je een moeder met haar kinderen ziet, probeer dan de liefdevolle blikken te vangen die zij naar hen werpt en de gretigheid in haar ogen om hen in haar armen te houden.

59. De armen van een moeder zijn een plek waar je je, zelfs als je gebroken bent, weer heel kunt voelen.

60. De beste plek in de wereld is de armen van mijn moeder waar ik troost, liefde en geborgenheid vond.

61. Er is geen grotere liefde dan die van een moeder voor haar kind. Ik hou van het gevoel dat ik krijg als mijn moeder me in haar armen neemt. Het is zo troostend en maakt dat ik me weer een klein kind voel.

62. Ik heb altijd gedacht dat jouw armen de sterkste, zachtste en meest liefdevolle ter wereld waren.

63. Er zijn zoveel soorten knuffels. Maar er is maar één soort die voelt als thuis. Dat is een moeder knuffel.

64. Moeders zijn alles behalve lijsten van onmogelijkheden. Als de handen van een moeder haar kind kunnen vasthouden, kunnen ze de hele wereld omsluiten.

65. Ik ben zo blij dat je in mijn armen bent gegroeid en niet in die van iemand anders. Ze hadden je misschien niet zo stevig en lang vastgehouden.

66. Geef mam een dikke knuffel van me en laat haar weten hoe veel ik van haar hou.

67. Ik zal nooit de eerste keer vergeten dat je je kleine handje in de mijne legde. Ik wist toen meteen dat het leven nooit meer hetzelfde zou zijn.

68. Een moeder is iemand die ziet dat er maar vier stukken taart zijn voor vijf personen, en prompt aankondigt dat ze nooit om taart heeft gegeven.

69. Ik ben zo blij dat je in mijn moeders armen bent. Ik hou zoveel van je. Als je slaapt, zijn mama’s armen de meest speciale plek om te zijn, omdat ik je dan dicht bij me kan houden en weet hoeveel ik om je geef.

70. De handen van een moeder zitten nooit stil. Ze heeft altijd tijd om haar kleintjes een knuffel te geven, hun haren te strelen, tranen weg te vegen, hen te bemoedigen en « Ik hou van je » te zeggen.

71. Uw armen zijn mijn veilige plaats lieve moeder. Uw armen zijn inderdaad thuis.

72. We houden zoveel van je. Op de handen die ons hebben gewiegd, sterke handen die ons hebben vastgehouden als we down waren, en tedere handen die ons haar hebben geborsteld.

73. Onze handen zijn tot veel in staat, maar de hand van onze kinderen vasthouden is het liefste.

74. Er zijn veel manieren om je moeder te laten zien hoeveel je van haar houdt. Maar soms volstaat een simpele knuffel en het vasthouden van haar handen.

75. De handen die je drinkglas vasthouden, kunnen je hart vasthouden. De handen van elke moeder zijn speciaal omdat een moeder de harten van haar kinderen vasthoudt.

76. Ik hou van mijn moeders handen. Ik ken geen liefdevollere handen dan die van haar – zo groot, zo warm, zo zeker van wat ze vasthouden.

77. De armen van een moeder zijn gemaakt van tederheid en kinderen slapen er rustig in.

78. Ik hou van mijn moeders handen omdat ze me er altijd aan herinneren hoe sterk ze is en me getroost hebben in moeilijke tijden.

79. Er is geen gevoel in de wereld dat meer troost biedt dan de armen van je moeder die je ondersteunen.

80. Haar handen hebben meer verdriet vastgehouden dan de meeste zielen in een mensenleven meemaken, en toch weten ze nog steeds te wiegen, te voeden en te troosten.

81. Uw handen houden zoveel herinneringen vast. Het is onze eer om ze tot leven te brengen.

82. Ik hou van de handen die mij als baby wiegden, en mij als kind streelden, om tranen weg te vegen toen ik opgroeide.

83. Als ik naar mijn handen kijk, zie ik de handen van mijn moeder en alle moeders die voor haar kwamen. Wat zie jij?

84. Every mother’s arms have touched your life in some way.

85. A mother’s arms hug you, hold you, rock you, embrace you and carry your joy.

86. Mommy’s hands cradle you, touch your face, tuck you in at night, wipe away your tears and protect you always.

87. Mom’s hands are the first to hold you, and they’ll be the last to let you go.

88. No matter how old you are, if you have a mother, her hands will always hold you tight.

89. There are only two times a day when a mother’s arms aren’t around you. One is when you’re in her womb, the other is when you leave her.

90. No matter how your hands have been used, they’re always meant to cradle, comfort, and love.

91. Holding my daughter’s hand and watching her grow up has taught me that the world is much bigger than my arms.

92. Baby’s first touch, mommy’s first love. Every time you hold your newborn, you’re touching history.

93. Mothers’ love is like the air we breathe, silent and invisible. Yet its presence creates everything.

94. De hand van een moeder is de hand die de wieg wiegt. De handen van een moeder worden door de natuur geplaatst op de mooiste dingen van de wereld.

95. Mama’s armen zijn er altijd om je op te vangen als je valt.

96. Bij het moederschap zijn een paar handen nog belangrijker dan twee.

97. Wat is er mooier dan de hand die je als baby wiegde, je tranen afveegde als kind, je hand vasthield als tiener, je als volwassene door het leven leidde en je nu nog steeds streelt.

98. De aanraking van een moeder is teder en warm. Het voedt, beschermt en kalmeert.

99. Deze handen hebben je gezicht aangeraakt, hielden je vast toen je klein was, en zullen er zijn als je ze het meest nodig hebt.

100. Wat het leven ook brengt, je bent er altijd voor me. Ik hou van je handen en alles wat ze voor me doen.

Hoop dat deze moederarmen van tederheid zijn gemaakt citaten in u het verlangen wekten om opnieuw in de tedere armen van uw moeder te zijn of om als moeder die tedere omhelzing aan uw geliefde kind te geven.

Selecteer de citaten die u het mooist vindt en stuur ze door naar uw moeder of een andere liefhebbende moeder in uw omgeving.