Doe Meer Van Waar Je Van Houdt

Do More of What You Love Quotes

Je hebt dingen die je graag doet. Je vindt ze zo leuk dat je ze urenlang zou kunnen doen. Je weet het misschien niet, maar je bent gezegend met de dingen waar je van houdt. Je kunt ze doen zoveel als je wilt en wanneer je maar wilt!

En toch kan het zijn dat je iets heel anders gaat doen, ook al vind je dat minder leuk. Hoe komt dat? Misschien omdat die andere activiteiten praktischer zijn en je op de een of andere manier op weg helpen. En dat is geen slechte zaak.

Maar vaak zet je je favoriete dingen opzij en richt je je zozeer op het noodzakelijke dat je niet meer weet hoe je moet genieten. Je vergeet wat je echt gelukkig maakt en wat je de energie en het enthousiasme geeft om je door moeilijke situaties in het leven heen te slaan.

Meer doen van waar je van houdt helpt je om een levendig en kleurrijk leven te leiden. Gebruik deze verzameling doe meer van wat je leuk vindt citaten wanneer je iemand wilt vertellen om meer te doen van wat ze leuk vinden – of het nu reizen is, sporten, tijd doorbrengen met familie of wat hen ook gelukkig maakt.

Doe meer van waar je van houdt

Meer doen waar je van houdt, inspireert je en geeft je een gevoel van doel en betekenis in het leven. Doe meer van wat je dromen vervult en je helpt je doelen te bereiken. Doe meer van wat het beste in anderen naar boven brengt. Doe minder van al het andere en doe meer van wat je leuk vindt.

1. Doe meer van wat je plezier geeft, want als je doet waar je van houdt, ben je gelukkiger. En geluk is het punt!

2. Het leven is te kort om tijd te verspillen aan dingen die je niet gelukkig maken. Het is vrij eenvoudig. Doe meer van wat je leuk vindt. Als het je gelukkig maakt, doe het dan meer. Zo niet, stop ermee.

3. Ik weet dat dit niet gemakkelijk is – ik worstel er zelf mee – maar je geluk op de eerste plaats zetten is een van de belangrijkste beslissingen die je ooit zult nemen, en dat kan alleen door consequent meer te doen waar je van houdt.

4. Het gaat erom meer te doen van wat je het liefste doet. Je kunt alles doen waar je je zinnen op zet, zet je zinnen erop en het komt goed.

5. Doe meer van waar je van houdt, je zult een beter mens zijn als je dat doet, Dus hou van wat je doet, en doe waar je van houdt.

6. Doe meer waar je van houdt, maar vergeet je ziel niet. Doe meer waar je van houdt, maar vergeet je ziel niet.

7. Doe meer van waar je van houdt, Doe vaker waar je van houdt, doe waar je meer van houdt dan wie dan ook. Doe waar je het meest van houdt. Doe waar je van houdt zoveel als je kunt, doe het voor iedereen om je heen

8. Doe meer van waar je van houdt. Wees niet bang om de wereld te laten zien wat je kunt, laat je werk zien met het beste van je vak, en blijf meer doen van waar je van houdt.

9. Doe waar je van houdt, en je zult altijd gelukkig zijn, doe waar je van houdt, of je zult doen wat je haat, doe waar je van houdt, en verveel je nooit, doe waar je van houdt, en je zult een veel betere ziel zijn.

10. Doe meer van wat je liefhebt, Houd de liefde in je hart; Je zult dankbaar zijn om te weten, Dat je hier altijd deel van uitmaakt.

11. Je hoeft alleen maar meer te doen wat je gelukkig maakt. En als iemand je ziet en vraagt. Waarom doe je dit? » zeg dan dat ik dit doe omdat ik het kan en omdat ik het graag doe.

12. Doe meer van waar je van houdt, Omdat het je naar succes zal leiden; Je zult je eigen baas zijn. Stop niet met doen waar je van houdt, stop niet met houden van wat je doet. Het leven is te kort, stop niet, want zo is het altijd geweest.

13 Doe meer waar je van houdt, wees meer wie je wilt zijn. Houd je hoofd omhoog en je geest hoog, want aan het eind van de dag, wat je liefhebt zal je alleen maar vreugde brengen.

14 Doe meer van waar je van houdt, Blijf doorgaan en vertraag nooit, Blijf leren en pas die kennis toe. Maak jezelf, je familie en je vrienden trots, Want zij geloven allemaal in jouw zaak.

16. Doe meer van waar je van houdt, Het leven is kort, Tijd is kort, Verspil het niet allemaal, doe meer van waar je van houdt, en heb nog meer lief.

17. Doe meer van waar je van houdt, Haat nooit, frons nooit, Blijf dromen, blijf leven, En je zult nooit de pijn voelen.

18. Doe meer van waar je van houdt. Dat is de boodschap van de wijzen, Doe meer van waar je van houdt, en je zult vinden wat je zoekt.

19. Als je houdt van wat je doet, zul je harder en harder werken, je zult gedreven zijn om je dromen te bereiken, en elke dag zul je meer en meer leren…

20. Doe meer van waar je van houdt, Verlies het doel niet uit het oog, En je zult aan de top komen, doe meer van waar je van houdt, en je zult anderen laten zien hoe je komt waar je wilt zijn.

21. Doe meer van wat je plezier geeft; Het is het enige dat niet vervangen kan worden. Als je dat doet, ben je op de goede weg naar een leven vol nuttige en productieve activiteiten.

22. Als je doet waar je van houdt, zit je nooit zonder glimlach, je hoeft je niet te vervelen.

23. Doe meer van wat je leuk vindt, doe meer van wat je doet glimlachen er is geen limiet aan wanneer Dus blijf op die repeat drukken.

24. Doe meer van waar je van houdt, hou van wat je doet, bereik wat je wilt, maak het beste van je tijd voordat je het probeert.

25. Doe meer van de dingen die je leuk vindt en die je plezier geven. Wees moedig. Wees moedig. Denk buiten de kaders. Nee, vergeet dat laatste. Het gaat in tegen de conventionele wijsheid, en we moeten vasthouden aan wat zeker is. Het is goed om te experimenteren, zelfs als het niet zo goed uitpakt (leren van falen).

26. Doe waar je van houdt, laat niemand je anders vertellen, volg je hart, laat ze je niet in de weg staan, je weet waar je van houdt, Droom het, wil het En doe het opnieuw.

27. Als je je dromen waar wilt maken, volg dan je hart en doe waar je van houdt.

28 Doe meer van wat je leuk vindt, Word niet depressief, je wordt groter, En de wereld zal het leuk vinden wat je doet als je graag jezelf bent.

29. Je zult nooit weten wat je mist totdat je iets anders probeert, dus doe meer van wat je leuk vindt, en je zult houden van wat je doet.

30 Doe meer van wat je liefhebt Meer dan je haat, doe meer van wat je graag doet, doe meer van wat je liefhebt vandaag, doe meer van wat je liefhebt morgen, doe meer van wat je liefhebt overmorgen

31. Doe meer van wat je plezier geeft, want je hebt het recht gelukkig te zijn. Als doen waar je van houdt je vreugde geeft, dan moet je dat altijd voelen. Geef niet op en geef niet toe; als je een droom hebt, volg hem dan.

32. Doe meer van wat je plezier geeft, doe meer van wat je levend doet voelen met een glimlach op je gezicht en je hart kloppend als een trommel.

33. Doe meer van wat je plezier geeft. Want de wereld ligt aan je voeten. Je hart is in de lucht en je hoofd is op de grond.

34. Doe meer van wat je plezier geeft; doe meer van wat je doet glimlachen. Doe meer van waar je goed in bent. Doe meer van wat je het meeste geeft.

35. Doe meer van wat je plezier geeft, bewaar een herinnering aan je favoriete dingen, zorg dat het in je gedachten blijft, en denk na over wat je hart doet zingen.

36 Doe meer van wat je gelukkig maakt. Doe meer van wat je doet glimlachen. Doe meer van wat je het gevoel geeft dat je leeft, doe meer van wat je plezier geeft, want dat is wat je nu doet.

37. Als je lacht terwijl je het doet, doe je het goed en moet je doorgaan, als je voor jezelf zingt, doe je het goed en moet je doorgaan, en als je hardop en trots lacht…

38. Het leven is geen test. Het is een spel, speel het, dat is mijn advies. Doe waar je van houdt, hou van wat je doet en als je toch bezig bent, zorg ervoor dat je het goed doet.

39. Doe meer van wat je plezier geeft, want er komt een dag dat je er niet meer bent, dus wat je vandaag doet, zal je bijblijven.

40. Doe wat je plezier geeft, wat dat ook mag zijn, zolang je er een ander niet mee kwetst. Ga daarmee door, doe wat je vrede en rust geeft.

41. Doe meer van wat je plezier geeft; wat goed is voor jou is goed voor mij.

42. Doe meer van wat je plezier geeft, dat zeg ik altijd tegen mezelf. Het is misschien niet wat iedereen doet, maar wat maakt het uit, doe waar je van houdt.

43. Doe meer van wat je plezier geeft, en zorg ervoor dat het gezond is, Laat de ongezonde dingen en blijf zwemmen in je eigen stroom.

44. Doe meer van wat je plezier geeft. Wat is het dat je echt graag doet? Als je dat niet weet, kun je dat beter gaan uitzoeken en er uit alle macht meer van gaan doen.

45. Doe meer van wat je plezier geeft, doe minder van wat je geen plezier geeft. Hoe meer je doet van wat je plezier geeft, hoe meer je uiteindelijk plezier zult hebben.

46. Wanneer geluk wordt gevonden, kan het niet in een potje worden opgesloten, dus doe meer van wat je plezier geeft, hoezeer je het werk ook haat, het plezier zal je je beloning geven.

47. Doe meer van wat je plezier geeft, probeer niet andere mensen te behagen; vind je passie en ga daar mee aan de slag. Hoe moeilijk het ook is, doe het met een glimlach, en de mensen zullen zeggen.

48. Doe meer van wat je leuk vindt. Doe meer van wat je gelukkig maakt. Doe meer waardoor je je levend voelt. Doe meer van wat je hart doet zingen. Doe meer van waar je van houdt, minder van wat je niet wilt.

49. Doe meer van wat je leven geeft; minder van wat je leven opslokt. Doe meer van de dingen die je heel maken; minder van wat je doet stoppen.

50. Doe meer dingen die je inspireren, minder dingen die je het gevoel geven vast te zitten en verloren te zijn.

51. Doe meer dingen die zin en doel aan je leven geven; minder van de betekenisloze dingen voor je ziel.

52. Doe meer dingen die je geest ondersteunen en je geest, lichaam en ziel een leven lang voeden; minder van de dingen die je dagelijks van je vreugde en geluk beroven.

53. Doe meer dingen die waarde toevoegen aan je leven, minder van al die dingen die je een leeg gevoel geven, op zoek naar iets groters dan jezelf.

54. Als je doet waar je van houdt, ben je veel efficiënter omdat je ervoor gaat. Je verspilt geen tijd aan jezelf proberen te overtuigen of excuses maken. Je doet het gewoon!

55. Als je doet waar je van houdt, lijkt het alsof de tijd stopt en je in de flow zit. Als je doet waar je van houdt, is je creativiteit op zijn best.

56. Doen waar we van houden maakt ons beter en voelt beter. Het geeft ons een gloed waaraan mensen kunnen zien dat we ons beste leven leiden. Doe meer van wat je vreugde en plezier geeft.

57. Doe meer van wat je gelukkig maakt, wees met hen die je doen glimlachen, lach zoveel als je ademt, en heb lief zolang je leeft.

58. Doe meer van wat je gelukkig maakt, maar verdwaal niet zo in al het geluk dat je vergeet wie je daar heeft gebracht.

59. Verandering begint bij jezelf en een verlangen om meer te doen wat jou gelukkig maakt. Wees meer wie je bent en niet wat mensen van je willen.

60. Het leven is te kort om tijd door te brengen met mensen die het geluk uit je zuigen. Als iemand je zijn tijd geeft, geeft hij je een deel van zijn leven dat hij nooit meer terugkrijgt. Denk daar aan, waardeer het en respecteer het.

61. In het moment leven en genieten is een van de belangrijkste dingen. Je kunt de tijd die je doorbrengt nooit meer terug krijgen.

62. Doe meer van wat je gelukkig maakt! Doe meer van wat je doet glimlachen en minder van wat je uitput.

63. Doe meer wat je gelukkig maakt en minder wat je verdrietig maakt. Je kunt niet verkeerd gaan.

64. Verspil je tijd niet met spijt hebben van het verleden. Maak stappen en doe meer van wat je gelukkig maakt.

65. De beste manier om gelukkig te blijven is te leven in het moment en altijd te doen wat je het meest gelukkig maakt.

66. Er zijn veel excuses om niet dankbaar te zijn, maar slechts één reden: niet meer leven. Creëer het leven dat je wilt, en doe wat je gelukkig maakt.

67 Als je doet waar je van houdt, zal het leven altijd mooi zijn. Dus blijf doen wat je hebt, zodat je een mooi leven kunt hebben.

68. Wees niet bang om meer te doen wat je gelukkig maakt, zelfs door sommige mensen teleur te stellen.

69. Elke dag is een nieuwe dag om meer te doen wat je gelukkig maakt. Vind de goede dingen en maak er meer van. Als je het graag doet, blijf het dan doen.

70. Doe meer van wat goed voelt, want echt geluk vind je pas als je het leven gaat leiden dat je wilt. Wanneer je begint te doen wat je plezier geeft, zul je de vreugde en opwinding ervaren van het leven van je dromen.

71. Als je meer doet wat je plezier geeft, zul je gelukkig zijn, maar je geluk zal een positieve invloed hebben op iedereen om je heen. Jouw positieve houding zal hen helpen zich ook beter te voelen.

72. Doe meer van wat je plezier geeft in het leven. Als het je een goed gevoel geeft, ga ervoor! Doe meer van de dingen waardoor je je gelukkig en gezond voelt. Doe meer dingen die je ‘s morgens energie geven en ‘s avonds ontspanning.

73. Doe meer van de dingen die je doen glimlachen, lachen en huilen, meer van de dingen die je naar je beste dagen leiden, meer van de dingen die voelen als een voorrecht, niet als een karwei, meer van de dingen die je ademloos maken, niet overweldigd, meer van wat je de tijd doet vergeten en er geen slaaf van wordt, want dat zijn de dingen die het leven de moeite waard maken en niet alleen overleven.

74. Doe meer van wat je plezier geeft, want het leven is te kort om dingen te doen die je niet gelukkig maken.

75. Het leven is kort. Te kort om dingen te doen die je geen plezier geven. Te kort om iets anders te voelen dan vreugde als je ‘s morgens wakker wordt. Te kort om iets anders dan opgewonden te zijn over wat nog komen gaat.

76. Dus doe meer van wat je gelukkig maakt. Doe meer van wat je hart een goed gevoel geeft. Doe meer van wat je geest optilt en je doet glimlachen zonder reden.

77. Doe meer van wat je plezier geeft. Doe meer van wat je ziel in vuur en vlam zet. Doe meer van wat je geest voedt. Doe meer van waar je van houdt. Het leven is bedoeld om van te genieten, niet om te verdragen. Doe meer van wat je gelukkig maakt.

78 Doe meer van wat plezier brengt in je leven. Doe meer van wat je dag opvrolijkt en je ziel doet zingen. Doe meer van datgene wat elk moment een beetje magie brengt.

79. De ervaring leert dat plezier de grootste bron van vreugde en geluk is. Het is het enige dat ons gelukkig kan maken.

80. Plezier is als een drug voor de geest, en het geeft ons een goed gevoel over onszelf. Alles wat ons plezier geeft, kan ons helpen onze problemen gemakkelijk te overwinnen. Doe meer van wat je plezier geeft.

81. De dingen waar je het meest gepassioneerd over bent, zijn de dingen waarin je geluk kunt vinden. Je moet de dingen blijven doen die je gelukkig maken, ook al lijken ze voor anderen onbeduidend en klein.

82. Doe meer van wat je plezier geeft: Het leven is kort, en we moeten het ten volle beleven. We moeten doen wat ons gelukkig maakt. Waar ben je gepassioneerd over? Wat vind je leuk om te doen? Zoek uit wat je gelukkig maakt en doe er meer van.

83. Laat niemand je tegenhouden om te doen wat je gelukkig maakt. Wees niet bang om iets nieuws te proberen. Je zult mensen ontmoeten die je zullen ontmoedigen. Je zult mensen ontmoeten die zullen zeggen dat jouw idee stom is of niet zal werken of dat te veel mensen het al doen. Luister alsjeblieft niet naar hen!

84 . Het is jouw leven, dus leef het! De enige persoon die je leven kan veranderen ben jijzelf! Doe meer van wat je gelukkig maakt en je inspireert om beter te worden, want dat is de enige manier om je vervuld te voelen in het leven.

85. Doe meer van wat je plezier geeft! Wees niet bang om voorbij je comfortzone te gaan – in verzorging, stijl en leven. Blijf altijd groeien.

86. Doe waar je van houdt en hou van wat je doet. Hoe meer je nastreeft waar je van houdt, des te meer tevredenheid, geluk en succes volgen. De reis naar je passie is de beloning.

87. Als je gelukkig bent, kun je je richten op andere belangrijke zaken in het leven. Vind je passie en zet die om in geld. Je bent wat je liefhebt. Hou van wat je doet en doe waar je van houdt.

88. Doe meer van wat je gelukkig maakt, wees met hen die je doen glimlachen, lach zoveel als je ademt, en heb lief zolang je leeft.

89. Als je meer doet waar je van houdt, heb je meer energie. Je zult je jonger voelen en er jonger uitzien omdat, zoals we allemaal weten, meer doen van wat je leuk vindt, je meer doet glimlachen. En wie wil er nu geen stralende lach?

90. Als je meer doet waar je van houdt, wordt je werk beter. Je zult gelukkiger zijn, wat betekent dat de mensen om je heen gelukkiger zullen zijn. Je relaties zullen verbeteren. Als je meer doet waar je van houdt, zal je leven verbeteren – gegarandeerd.

91. Verschillende mensen hebben een verschillende kijk op wat ze leuk vinden in het leven, maar er is één universele waarheid: niets voelt beter dan iets doen waar je van houdt, of je nu met je hond speelt of naar een film kijkt die je elke keer weer in tranen brengt.

92. Doe meer van wat je gelukkig maakt. Doe meer van wat je doet glimlachen. Doe meer van wat je een goed gevoel geeft. Doe meer wat je aan het lachen maakt. Doe meer van wat je hart doet zingen. Doe meer van wat goed voelt voor jou.

93. Wees moedig genoeg om het leven van je dromen te leven volgens jouw visie en doel in plaats van de verwachtingen en meningen van anderen. Dromen werken niet tenzij jij dat doet.

94. Je bent geboren met potentieel. Je bent geboren met goedheid en vertrouwen. Je bent geboren met idealen en dromen. Je bent geboren met grootsheid. Je bent geboren met vleugels. Je bent niet bedoeld om te kruipen, dus doe dat niet. Je hebt vleugels. Leer ze te gebruiken en te vliegen.

95. Begin de dingen te doen waar je gepassioneerd over bent. Besteed je leven niet aan een baan die je ziel leegzuigt om andere mensen rijk te maken. Daar is het leven te kort voor.

96. Weg met de afleidingen en de tijdverspillers om je te concentreren op wat echt belangrijk voor je is. Als je je de laatste keer dat je iets deed wat je hart deed zingen niet meer kunt herinneren, dan is het veel te lang geleden. Het is tijd om dat te veranderen! Focus op waar je van houdt, doe het, en je leven wordt een inspiratiebron.

97. Er is geen beter moment dan nu om je passie te volgen en de droom in je hart na te jagen. Zelfs als je denkt dat je geen expert bent, blijf doorgaan. Je komt er wel. Misschien heb je nu wat tegenslagen, maar die zijn slechts tijdelijk. Blijf doen waar je van houdt, en je zult een prachtige nieuwe realiteit voor jezelf creëren.

98. Doe meer waar je van houdt. Doe meer van wat je gelukkig maakt. Doe meer van wat je doet voelen dat je leeft. Doe meer van wat goed is voor je ziel. Doe meer van wat het beste in je naar boven brengt. Doe meer wat je uitdaagt om te groeien en te verbeteren.

99. Tijd nemen om dingen te doen waar je van geniet, betekent dat je hart en geest gelukkig zijn, wat je leven positief beïnvloedt. Doe meer van waar je van houdt met de mensen waar je van houdt. Samen zijn met degenen die ons het gelukkigst maken is het belangrijkste in het leven.

100. Doe meer van wat je leuk vindt. Doe meer van wat je leuk vindt en minder van wat je niet leuk vindt. Doe meer van wat je gelukkig maakt. Het ergste in het leven is je tijd verspillen aan dingen die je niet leuk vindt, met mensen waar je niet van houdt, terwijl er zoveel is dat je wel leuk vindt.

Deze verzameling inspirerende doe meer van wat je leuk vindt zal je inspireren om meer te doen van wat je leuk vindt. Ik hoop dat deze post nuttig was je kunt iemand aanmoedigen om meer te doen van waar ze van houden door deze post te delen. Bedankt.