Doe Wat Je Voelt Dat Goed Is

Doen wat je juist acht kan helpen om een gevoel van vreugde en doelgerichtheid in je leven te creëren. Maar het gaat er niet alleen om iets te doen wat goed voelt, er zijn veel dingen die we doen die goed lijken maar het eigenlijk niet zijn.

Je hoeft niet bang te zijn als je doet wat je denkt dat goed is. Het maakt niet uit of het je bang maakt of niet. Doen wat juist is, zal je geest geruststellen. Als je doet wat juist is, betekent dit dat je, ongeacht je angsten, bij je beslissingen blijft.

Maar doen wat je voelt dat goed is, kan moeilijk zijn, vooral als andere mensen je iets anders proberen wijs te maken. Ons doel in het leven is de opwinding en energie van het huidige moment te voelen.

Iedereen heeft zijn eigen mening, niemand is perfect en niet iedereen heeft dezelfde moraal. Als je succesvol wilt zijn in het leven of in ieder geval wilt weten hoe je een bevredigend leven kunt leiden, is het volgende wat je moet doen ervoor zorgen dat je doet wat jij goed vindt.

Deze geweldige verzameling van doe wat je voelt dat goed is citaten zal je inspireren om een besluit te nemen om te staan voor wat je gelooft dat goed is.

Doe wat je voelt dat goed is

Doen wat je denkt dat goed is en te horen krijgen dat je het mis hebt, kan moeilijk zijn. Het is echter verstandig je hart te volgen, want dat is je kompas. Zij die hun geweten volgen hebben een innerlijk kompas dat altijd naar het ware noorden wijst, zij zullen doen wat juist is!

1. Doe wat je denkt dat goed is, zelfs als de hele wereld het niet met je eens is.

2. Of het nu goed of fout is, doe wat je voelt dat goed is en vecht ervoor, want uiteindelijk is je gevoel alles wat je hebt.

3. Haters zullen blijven haten. Doe wat je voelt dat goed is. Je zult er nooit spijt van krijgen.

4. Beslissingen nemen vanuit je hart is altijd het juiste. Als je voor een moeilijke beslissing staat, herinner jezelf er dan aan: « Ik doe dit voor mezelf. »

5. De essentie van individualiteit is een innerlijke toewijding aan iets wat je nodig vindt om te doen, ongeacht wat anderen ervan vinden of hoe ze je proberen te beïnvloeden.

6. Soms moet je gewoon doen wat je denkt dat goed is en je geen zorgen maken over de gevolgen.

7. Misschien is het een onderbuikgevoel, een voorgevoel, of gewoon een sterke intuïtie. Maar dat is wat je doet, toch? Volg je hart.

8. Er valt nooit iets te verliezen als je doet wat goed voelt.

9. Als je doet wat je denkt dat goed is, zul je nooit in twijfel worden getrokken.

10. Het is niet altijd gemakkelijk. Maar doen wat je voelt dat goed is en vasthouden aan je innerlijke stem is altijd de beste beslissing.

11. Ga je gang, doe wat je denkt dat goed is. Het gaat niet altijd om het geld. Doe wat je voelt dat goed is, en je zult altijd gelukkig zijn.

12. Doe wat voor jou goed voelt, en laat de kaarten vallen waar ze kunnen.

13. Soms moet je doen wat je denkt dat goed is, zelfs als dat betekent dat je er alleen voor staat. Doe wat je gelukkig maakt en maak je geen zorgen over anderen.

14. Je leeft maar één keer, dus wees niet bang om te doen wat goed voelt.

15. Laat niemand je vertellen wie je moet zijn of hoe je moet leven. Volg je hart en leef je leven.

16. Soms kunnen we het beste ons leven leiden volgens onze eigen regels.

17. Doe altijd wat je voelt dat goed is. Je gevoel is de enige gids voor je geluk en de enige echte maatstaf voor succes.

18. Zolang je doet wat je denkt dat goed is, dan zit je goed.

19. Sta vroeg op, doe het harde werk, wees geduldig en vertrouw erop dat alles met een reden gebeurt. Je moet doen wat je gelooft dat goed is.

20. Soms moet je gewoon doen wat je denkt dat goed is en nergens over nadenken. Gewoon doen.

21. Sommige mensen zullen beledigd zijn en proberen je tegen te houden, maar doe niet wat comfortabel is. Doe wat goed voor je is.

22. Als je er veel voor voelt, ga er dan achteraan met heel je hart. Je hoeft niet groots te zijn om te beginnen, maar je moet beginnen om groots te zijn.

23. Soms is het beter om de regels te vergeten en het heft in eigen handen te nemen. Het leven is zowel een uitdaging als een kans om te stijgen.

24. Laat je vrijheid en het recht om te doen wat je goed dunkt niet los.

25. Doe wat jij denkt dat goed is. Jij kent jezelf beter dan wie dan ook, dus vertrouw op je capaciteiten en doe wat goed voelt.

26. Je moet doen wat je denkt dat goed is. Geloof in jezelf en je mogelijkheden, en dat zal niet veranderen.

27. Negeer het niet. Kies ervoor te doen wat goed voelt in plaats van wat goed lijkt.

28. Doe wat je gelukkig maakt en maak je los van de gedachte om anderen regels op te leggen. Laat de maatschappij je niet vertellen hoe je je leven moet leiden.

29. Soms moet je gewoon doen wat je gelukkig maakt. Als je eerlijk tegen jezelf bent, kan het niet misgaan.

30. Het zijn niet alleen je hersenen die beslissingen nemen, maar ook je hart. Doe wat je voelt dat goed is.

31. Doe wat jij denkt dat goed is, niet wat iedereen zegt dat goed is. En onthoud altijd, als je van het paard valt, stap je er weer op.

32. Echt, het enige wat je kunt doen is doen wat voor jou op dat moment goed voelt en erop vertrouwen dat het allemaal goed komt.

33. Je kunt alleen sommige mensen een plezier doen. Je moet je hart volgen in je carrière en de rest zal volgen.

34. Soms moet je gewoon naar je gevoel luisteren. Wees trouw aan jezelf, heb vertrouwen in je keuzes en volg je hart.

35. Als je het voelt, kun je het bereiken. Niet iedereen die dwaalt is verloren. Doe wat je voelt dat goed is.

36. Op handelen naar wat je voelt dat goed is, zelfs als de kansen tegen je zijn. Meestal loopt alles precies zoals gepland.

37. Wat je doet en voelt is goed als niemand eronder lijdt of gekwetst wordt. Doe wat je gelukkig maakt. Het leven is te kort om dat niet te doen.

38. Laat niemand je vertellen dat er een « juiste » manier is om dingen te doen. Kies wat goed voelt, en doe dat.

39. Als een gezonde gloed en een zachte huid goed voelen, omarm het dan.

40. Jezelf zijn in een wereld die voortdurend probeert iets anders van je te maken is de grootste prestatie.

41. Het zijn de eenvoudige keuzes die het leven spannend en zinvol maken. Jij hebt de kracht om een positieve verandering in de wereld teweeg te brengen. Laat het gebeuren.

42. Soms zijn het de dingen die je doet die je leven bepalen. En soms zijn het de dingen die je niet doet die je voor altijd achtervolgen.

43. Echte kracht is altijd je hart kunnen volgen, niet de menigte.

44. In het leven moet je vaak risico’s nemen en je in het onbekende wagen. Omarm nieuwe kansen en de kans om iets nieuws te leren.

45. Laat de angst om te falen je niet weerhouden om te doen wat je denkt dat goed is.

46. We hebben het misschien niet altijd goed, maar we doen altijd wat we voelen dat goed is. Omarm je gevoelens, doe wat je voelt dat goed is, en ga ervoor.

47. Soms moet je doen wat goed voelt in je hart, zelfs als het je bang maakt. Als je doet wat goed voelt, is er een lied in je hart, een dans in je voeten en een glimlach op je gezicht.

48. Voor jezelf zorgen is altijd goed. Je kunt niet alles zijn voor alle mensen. Je bent uniek, en je boodschap ook. Laat je ware zelf stralen.

49. Laat de angst om te falen je niet tegenhouden om je doelen te bereiken. Je houdt van wat je doet, dus blijf het doen.

50. Je kunt bang zijn of moedig. Het gaat erom wat je nu doet. Kom op voor waar je in gelooft, zelfs als dat betekent dat je er alleen voor moet staan.

51. Dapperheid heeft genialiteit, kracht en magie in zich. Het is lonend om te doen wat je voelt dat goed is. Onthoud dat als je beslissingen neemt, het leven een stuk makkelijker wordt.

52. Als je het juiste doet, wordt het leven makkelijker. Onthoud dat als je beslissingen neemt.

53. Doe wat goed voelt. Vertrouw op je gevoel en heb vertrouwen in je beslissingen. Het leven wordt een stuk gemakkelijker als je je hart volgt.

54. Als je doet wat je denkt dat goed is, maak je jezelf klaar voor succes. Je maakt het leven ook gemakkelijker voor de mensen om je heen.

55. Het is makkelijker om de juiste beslissing te nemen als je een moreel kompas hebt.

56. Onthoud dat het leven draait om gelukkig zijn. Het leven kan hard zijn, maar het hoeft niet ingewikkeld te zijn. Doe wat je voelt dat goed is.

57. Doe altijd wat je denkt dat goed is. Het is menselijk om gelukkig te willen zijn en je goed te voelen.

58. Zorg ervoor dat je doet wat je denkt dat goed is, zelfs als dat betekent dat je tijd van school en werk moet wegnemen.

59. Doen wat je voelt dat goed is, zal altijd beter zijn dan doen wat je denkt dat anderen willen dat je doet. Soms moet je doen wat je voelt dat goed is.

60. Je hoeft er niet bij te horen; wees jezelf en doe wat je goed dunkt. Geef jezelf de kracht om te doen wat jou een goed gevoel geeft.

61. Dans alsof niemand kijkt. Liefhebben alsof je nooit gekwetst bent. Werk alsof niemand van je afhankelijk is en leef elke dag alsof het je laatste is. Als je iets voelt, doe het dan.

62. Als je iets voelt wat je hart raakt, ga er dan voor. We zijn wie we zijn, en dat is het enige dat telt. Het gaat niet om de labels, maar om trouw blijven aan jezelf.

63. Vergeet nooit dat je alle recht hebt om te zijn wie je bent. Voel het ritme, voel het rijm. Doe wat je voelt dat goed is.

64. Doing what you feel is right is not always the most obvious of choices. Sometimes it means doing things that are scary and even painful at times.

65. Do what you feel is right. It will make you proud. You don’t have to be blind to see true beauty. Start doing what you feel is right and make a stand for what you believe in.

66. Do what you feel is right and the universe will align. Don’t let anyone tell you that you can’t do what you feel is right in your heart.

67. People do what they feel is right; it’s not about thinking about the consequences. Don’t be afraid to do what you feel is right, even if you have no idea what the future holds for you.

68. Do not be afraid to do what you feel is right. Listen to your gut and learn to trust yourself.

69. We doen geen dingen omdat ze makkelijk zijn. We doen ze omdat ze juist zijn.

70. Sluit nooit een compromis met jezelf. Probeer nooit alle mensen altijd tevreden te stellen. Het is onmogelijk, en het is niet erg aardig.

71. Als je doet waar je van houdt, is dat belangrijker dan wat anderen van je denken.

72. Doen wat je voelt dat goed is, is niet altijd het gemakkelijkst, maar als je het doet, is er een duidelijk gevoel van voldoening en vervulling.

73. Doen wat jij denkt dat goed is, is altijd het beste, dus buig niet voor de mening van anderen. Omarm je individualiteit en verontschuldig je er niet voor.

74. Doe wat je voelt dat goed is. Je zult verbaasd zijn hoe dingen uitpakken Gevoelens zijn goed noch fout.

75. Doe wat je voelt. Daar ligt het geluk. Je moet je instinct volgen. Dat is wat je zal leiden tot goede, solide beslissingen.

76. Het leven is kort. Leef het uit. Verbeter het leven. Maak ruimte voor mensen die het beste in je naar boven halen en doe wat goed voelt.

77. Als we ons goed voelen, presteert ons lichaam beter. Laat niemand je vertellen wie je bent…

78. Als de kans je bang maakt dan is het waarschijnlijk goed om te doen. Doe wat je denkt dat goed is.

79. Je moet doen wat je voelt dat goed is. Gevoelens liegen niet! Daarom heten ze gevoelens.

80. Druk jezelf uit. Het is authentieker op die manier. Volg altijd je hart, ongeacht wat anderen zeggen. Ongeacht de uitkomst, weet je dat je trouw bent gebleven aan jezelf. Je deed wat goed voelt voor jou.

81. Als het om jou gaat, doe dan wat goed voelt. Het is jouw leven, en jij bent de enige die het kan leven, dus doe het gewoon.

82. Soms moet je gewoon doen wat je gelukkig maakt. Als je doet wat je voelt, dan zul je voelen wat je doet.

83. Je moet doen wat juist is in het leven, hoeveel het je ook kost en je zult er altijd de vruchten van plukken.

84. Het leven is te kort om te werken op een plek die je haat. Wees niet bang om je dromen te volgen.

85. Er is maar één kompas in het leven, en dat is je hart. Als je trouw bent aan jezelf, zul je nooit verdwalen.

86. Wat je voelt is misschien niet wat je denkt. We worden gedefinieerd door onze acties, niet door onze woorden. Wees de held in je eigen verhaal.

87. De enige manier om goed werk te leveren is te houden van wat je doet. Als je het nog niet gevonden hebt, blijf zoeken. Neem geen genoegen.

88. Doe wat je denkt dat goed is, en het universum zal je volgen. Doe altijd wat je voelt dat goed is.

89. Je wordt niet beperkt door wat er om je heen gebeurt. Je wordt beperkt door je eigen geest. Dus, geloof in jezelf en doe wat je voelt dat goed is.

90. Doe wat je in je hart voelt dat goed is, want je zult toch bekritiseerd worden. Je bent verdoemd als je het doet, en verdoemd als je het niet doet.

91. Stop met je zorgen te maken over wat iedereen cool vindt en begin te doen wat goed voelt. Doe wat je voelt, niet wat de wereld verwacht.

92. Doe wat goed voelt, en geef nooit op. Als je iets vindt waardoor je je levend voelt, doe het dan.

93. Je moet je instinct volgen. Je doet je beste werk als je geïnspireerd bent en altijd doet wat je voelt dat goed is.

94. Laat niet in de weg staan wat je niet kunt doen. Als je altijd doet wat juist is, zul je verrast zijn hoe dingen uitpakken.

95. Wees een licht, geen rechter. Wees een voorbeeld, geen vijand. Wees een leider en geen volger. Doe altijd wat je denkt dat goed is.

96. Je kunt niet succesvol zijn zonder risico’s te nemen. Hoe groter het risico, hoe groter de kans op succes.

97. Ik hoop dat je doet wat je denkt dat goed is. Als je blij bent met je beslissingen en trots bent op de persoon die je wordt, dan is het leven goed.

98. Doe wat je in je hart voelt als juist, niet wat je denkt, niet wat anderen zeggen, niet wat gemakkelijk is. Doe wat je voelt en wees jezelf

99. Doen wat je denkt dat goed is, is moeilijk. Het is makkelijk om in de val te lopen van te doen wat goed voelt op dat moment en wat anderen van je verwachten.

100. Je moet doen wat je denkt dat goed is. Hoewel het niet makkelijk is. Als je je op een bepaalde manier voelt, is dat de waarheid voor jou. Je kunt doen wat je voelt.

101. Het waren de beste tijden, het waren de slechtste tijden. Het was zo goed om te voelen dat ik bij vrienden hoorde die me respecteerden.

102. Je hoeft niet geweldig te zijn om te beginnen, maar je moet beginnen om geweldig te zijn. Doe wat je voelt dat goed is. Volg je hart. Het weet de weg.

Het is niet makkelijk om je leven te doen wat je denkt dat goed is. Maar het is de moeite waard. De simpele daad om een standpunt in te nemen over belangrijke kwesties en je leven te leiden volgens die overtuigingen kan je veranderen wie je bent en je leven zin en doel geven.

Doe niet gewoon wat iedereen doet, of wat ze je vertellen te doen. Zet je in plaats daarvan in voor een zaak die belangrijk voor je is met deze bovenstaande doe wat je goed dunkt citaten, en pluk de vruchten die daarmee gepaard gaan.