Een Grootmoeder Is Als Een Engel

A Grandmother Is Like an Angel Quotes

Als grootmoeders niet het dichtst bij engelen op aarde staan, zal het me verbazen. En ook al is dat discutabel, ik weet zeker dat velen van ons, na tijd met onze grootmoeders te hebben doorgebracht, zullen beamen dat een grootmoeder niet zoveel verschilt van een engel.

Een oma is als een engel omdat ze voor je zorgt als je jong bent. Tijdens de kindertijd helpt een oma kinderen graag om gelukkig en gezond te worden.

Deze grootmoeder is een engel citaten nemen een duik in het idee dat een grootmoeder als een engel is. Je vindt citaten die verschillende invalshoeken en meningen over de uitdrukking uitdrukken.

Je vindt hier ook citaten die je kunt gebruiken om te zeggen dat je oma als een engel is en citaten die je kunt gebruiken om tegen je oma te zeggen dat ze als een engel is. Hiermee heb je vast meer dan alles wat je nodig hebt als het gaat om citaten over dit onderwerp.

Laten we eens kijken wat deze citaten over een grootmoeder als een engel zeggen.

Een grootmoeder is als een engel

« Een grootmoeder is als een engel – een en al glimlach en perfecte liefde. Ze waakt over je als je dat nodig hebt, en ze doet het zoals een engel dat zou doen. De mijne waakt over mij en brengt me de liefste dingen te eten. Ze houdt van me en knuffelt me vaak. »

1. Een grootmoeder is als een engel wiens glimlach vreugde verspreidt over de hele wereld. Ze is een zegen die we niet kunnen weigeren en iemand die we allemaal zouden moeten hebben.

2. Een grootmoeder is als een engel. De manier waarop ze vreugde brengt om je pijn te verzachten. Ze is een lieve oude dame die nooit vergeet naar ons te glimlachen.

3. Elke dag zie ik door haar glimlach hoe een grootmoeder is. Het is voor mij geen geheim dat grootmoeders als engelen zijn.

4. Het geluk dat je op hun gezicht ziet als je slaagt, het feit dat ze aanwezig zijn telkens als je ze nodig hebt, en hoe ze je vreugde met je delen; het is allemaal pure liefde. Een grootmoeder is niet anders dan een engel.

5. Een grootmoeder is als een engel. Ze hebben een gezicht en een glimlach die aanbiddelijk zijn. Je goed zien opgroeien is iets waar ze van geniet.

6. Een grootmoeder is als een engel – zorgzaam en zacht, altijd aan je zijde. Ze zijn er voor je als je ze het meest nodig hebt.

7. Grootmoeders zijn als engelen met een glimlach om elke dag op te fleuren. Engelen moeten grootmoeders zijn die uit de hemel komen. Je zult je oma missen als ze er niet is!

8. Ze zijn speciaal. Stuk voor stuk. De liefde van een oma is als het hart van een leeuw, het licht van een ster en de kracht van een rots.

9. Ze kookt voor ons, maakt voor ons schoon, wil alles voor ons doen, en het lijkt erop dat ze meer van ons houdt dan van wie dan ook in dit universum. Een grootmoeder is als een engel.

10. Grootmoeders zijn net engelen. Ze lachen zo lief en staan altijd voor je klaar als het misgaat.

11. Ik zal nooit zonder je oma willen zijn. Haar lieve knuffels en woorden en liefdevolle glimlach herinneren me eraan waarom ik zeg dat een grootmoeder als een engel is.

12. Een grootmoeder is als een engel. Ze stopt nooit met glimlachen naar je, en de glimlach die nooit stopt is degene die je je altijd zult herinneren.

13. Een grootmoeder is als een engel aan de top van de engelenhiërarchie. Alle grootmoeders zijn vriendelijke en liefdevolle beschermengelen.

14. Een grootmoeder is als een engel – zo lief, zo zorgzaam en zo aardig. Ze is er altijd om je een knuffel en lieve woordjes te geven.

15. Een grootmoeder is als een engel. Ze heeft een glimlach die zo warm en zacht is. Ze is niet perfect, en ze is niet altijd de aardigste, maar ze is een engel die om je geeft.

16. Een grootmoeder is als een engel. Ze weet precies wat ze moet zeggen. Haar glimlach raakt anders, en ze is er altijd voor je om op te leunen.

17. Een grootmoeder is als een engel. Zij is degene die er altijd is. Ze is er zo een die je elke keer overeind houdt. Ik wou dat ik de mijne altijd om me heen had.

18. Een grootmoeder is net een engel. Ze waakt over haar kleinkinderen en zorgt voor hen op een manier die niemand anders kan.

19. Een grootmoeder is als een engel. Ze is een vriendin en een metgezel, en ze geeft je al haar liefde en kracht.

20. Een grootmoeder is als een engel. Ze zingt voor je in de nacht. Ze weet wanneer je verdrietig bent, en ze zorgt ervoor dat je je veel beter voelt.

21. Ja, een grootmoeder is als een engel. Ze lacht naar je wanneer je het het minst verwacht, ze waakt over je, en hoewel je haar niet kunt zien, is ze er altijd om je dag op te fleuren.

22. Een grootmoeder is als een engel. Ze is zo lief, zo aardig en zo mooi. Als je een grootmoeder hebt, lacht ze naar je en geeft ze je stevige, troostende knuffels.

23. Grootmoeders zijn extra zorgzaam en hebben de mooiste glimlachen. Ze zijn als engelen. Het is nooit het verkeerde moment om ze een kus te geven. Ze zijn er altijd voor je.

24. Een grootmoeder is als een engel. Ze is er altijd om te helpen en aan te moedigen. Ik zou de mijne overal volgen omdat er liefde en zorg is waar ze ook is.

25. Een grootmoeder is als een engel die ziet wat wij niet kunnen zien. Die ons leidt en ons veilig houdt, en ons leert lief te hebben.

26. Er is iets dat een grootmoeders glimlach wordt genoemd. Dat is een glimlach die niet beschreven kan worden. Het is een glimlach die zo mooi is dat je je er zoveel beter door voelt. Grootmoeders zijn als engelen.

27. De glimlach van een grootmoeder is als een zomerbriesje en houdt de belofte van meer in. Ze vult je beker met speciale liefde en is bij je als je huilt en als je lacht.

28. Een grootmoeder is als een engel. Met haar lieve glimlach en zachte aanraking brengt ze vreugde en maakt ze het leven zoeter. Haar liefde is onze gemoedsrust.

29. Een grootmoeder is als een engel met een liefdevolle glimlach. Ze is lief en o zo aardig. Ze is er als je haar nodig hebt. Ze is er als je huilt.

30. Een grootmoeder is als een engel, ze loopt zacht, en ze vergeet nooit om je te laten glimlachen. Haar aanwezigheid maakt alles beter.

31. Een grootmoeder is als een engel, die alles doet om onze pijn te verzachten. Ze knielt naast het bed, kust de wonden die ze ziet en fluistert woorden van liefde.

32. Een grootmoeder is als een engel die je gedachten aanvoelt en voor je zorgt. Ze is zo goed voor ons. Ze is aardig en lief.

33. Een grootmoeder is als een engel. De mijne zal mijn tranen wegvegen. Ze houdt me ‘s nachts veilig en warm. Je kunt niets beters hebben dan de liefde van een grootmoeder.

34. Een grootmoeder is als een engel. Ze neemt je in haar armen en kalmeert je angsten, en geeft je een veilig en warm gevoel. Ze zorgt ervoor dat je je minder klein voelt als je naar de grote wereld kijkt.

35. Een grootmoeder is als een engel. Ze zit vol mededogen en heeft de mooiste glimlach. Ze is een beschermengel. Haar hart straalt als de helderste sterren.

36. Een grootmoeder is als een engel. Haar liefde zal nooit vervagen. Haar lieve woorden zullen altijd blijven. Er is die speciale band die ze met je heeft. Ze is er altijd voor je.

37. Een grootmoeder is als een engel, een gekoesterd stukje hemel. Ze geeft zoveel liefde en vrolijkt altijd de dag door.

38. Een grootmoeder is heel bijzonder. Ze is als een engel, en daarom zijn alle kinderen minder gelukkig als ze er niet is.

39. Een grootmoeder is als een engel die je kan laten glimlachen. Met haar zachte aanraking kan ze een kind zich beter laten voelen.

40. Een grootmoeder is een engel die van bovenaf is gestuurd om ons te omhelzen, van ons te houden en elke dag over ons te waken.

41. Een grootmoeder is als een engel met ogen om te zien wat verborgen is. Ze kan je een goed gevoel geven. Ze kan je laten voelen alsof je het enige kleinkind bent dat ze heeft.

42. Een grootmoeder is als een engel. Als ze met haar vleugels zwaait en naar ons lacht, geeft ze ons een goed gevoel; ze geeft ons het vertrouwen om de dag door te komen.

43. Een grootmoeder is als een engel, die je het beste van het land biedt. Zij is de liefste van alles wat God geschapen heeft. Iedereen weet dat.

44. een oma is als een engel, zo vriendelijk en zo lief. ze helpt en luistert altijd naar je en ziet je graag plezier maken.

45. Een grootmoeder is als een engel, met een glimlach om je dag op te fleuren. Ze is een vrouw die geeft, een vrouw die de wereld voor jou beter maakt, en zo iemand is als een engel van boven.

46. Een grootmoeder is als een engel. Ze vindt het niet erg om je in slaap te zingen of je te voeden. Ze kan van je houden zoals niemand anders dat kan.

47. Een grootmoeder is als een engel met zulke sterke vleugels. Bovendien is ze zo wijs, en met haar zorgzame liefde zouden onze dagen nooit grijs zijn.

48. Grootmoeders zijn als engelen die dagelijks over ons waken – altijd zorgzaam, altijd aanwezig met een warme knuffel.

49. Een grootmoeder is als een engel die waakt over elk kind in haar omgeving en ‘s nachts haar vleugels om hen heen slaat.

50. Een grootmoeder is te vergelijken met een engel die elke dag over ons waakt. Ze is een wijs, sprookjesachtig wezen.

51. Een grootmoeder is als een engel. Ze speelt met je kinderen en laat ze zelfs in haar bed slapen.

52. Een grootmoeder is net een engel, met een ziel en een lichaam. Het hele jaar staat ze aan de zijde van haar kleinkind met liefde, zo helder, zo puur, zo oprecht.

53. Een grootmoeder is als een engel, een wijze oude ziel. Ze leerde me vriendelijk te zijn voor alle mensen en nooit te oordelen. Ze leerde me geduld te hebben en niet te huilen. Ze liet me liefde zien die eeuwig duurt.

54. Grootmoeders zijn als engelen. Hun liefde is onvoorwaardelijk. Ze leven om je een lieve glimlach te geven. Ze zijn altijd aanwezig als je ze nodig hebt, en je voelt je nooit alleen met hen.

Mijn grootmoeder is als een engel

« Ik zou mijn oma voor niets ter wereld willen ruilen. Ze is zo’n mooie vrouw van binnen en van buiten. Ze deelt zoveel levenswijsheid met me. Elke dag vertelt ze me dat ik de belangrijkste creatie ben die God ooit gemaakt heeft, en ze zegt het met zoveel passie. Ik weet dat ze elk woord meent. Ik krijg er tranen van in mijn ogen. Als er een vrouw is die als een engel is, dan is zij mijn grootmoeder. »

55. Er is iemand die ik wil dat je ontmoet – mijn grootmoeder. Ze is een kleine engel en behandelt iedereen alsof het haar kinderen zijn. Ze mag dan oud zijn, maar ze is de liefste die op deze aarde rondloopt. Ik weet dat ze altijd voor me zal zorgen!

56. Mijn oma is een engel. Ze heeft alles voor me opgeofferd en houdt zoveel van me dat je het ziet. Ik vertel haar nooit dat ik genoeg van haar hou. Dus, elke dag, probeer ik mijn liefde voor haar zo goed mogelijk uit te drukken. Ze moet weten dat ze een kleindochter heeft die ook van haar houdt!

57. Ik denk aan mijn grootmoeder. Zij is mijn rolmodel, de persoon die ik het meest bewonder. Ik weet gewoon dat iedereen haar net zo geweldig vindt als ik. Ze behandelt iedereen met respect en vriendelijkheid.

58. Als ik bij mijn oma ben, is het alsof ik bij een engel ben. Door haar voel ik me heel en geliefd. Haar knuffels zijn warm, en ik ruik haar parfum nog uren na het samenzijn. Haar liefdevolle geest raakt iedereen die ze tegenkomt, en ze worden op het eerste gezicht verliefd op haar.

59. You see my grandmother, and you think, “that old lady.” Well, you are so wrong—I can tell you that right now. She is like an angel, knows everything, and is always happy. She has no idea what an awesome grandma she is to my sister and me, and you need to try talking with her because she will take a weight off your shoulders. I love her so much. She brought me more happiness than anyone else here on Earth.

60. My grandma is like an angel. She helps everyone she sees and treats everyone like they are her children. She is the purest and most righteous woman I have ever met.

61. My grandmother is so much like an angel. She’s beautiful and kind. She’s taught me so many things I will never forget. She’s always there when I’m in need, and I know she’ll never leave me. You are a great lady and deserve the best!

62. Mijn grootmoeder is als een engel. Ze waakt over me alsof ze de enige beschermengel is die ik heb. Ik weet altijd wanneer ze er is, omdat ze zo speciaal voor me is. Ik hou van haar en mis haar. Neem de tijd om met je oma te praten voordat het te laat is.

63. Ik kan me geen leven zonder mijn grootmoeder voorstellen. Ze is speciaal voor mij, en ze is iemand die ik het meest waardeer. Ze is mijn engel, en ik hou zoveel van haar!

64. Mijn grootmoeder is magisch en geweldig. Ze is een van de meest fatsoenlijke en zorgzame mensen die ik ken. Ik ben zo gelukkig dat ik een relatie met haar kan hebben. Ik ben blij dat ze mijn oma is, en ik hoop dat jij haar ook leert kennen want ze is geweldig.

65. Mijn nana is een van de sterkste, belangrijkste mensen in mijn leven. Ze moedigt me aan om goede dingen te doen en geeft me ook koekjes. Ze is mijn engel uit de hemel, en ik ben zo gelukkig om haar te hebben.

66. Mijn oma is als een engel, en ik ben blij dat ik haar heb. Ze is er altijd als ik iemand nodig heb om mee te praten. Ze is er altijd voor me geweest mijn hele leven, en ze zal er voor me blijven als ik getrouwd ben en kinderen heb.

67. Mijn oma is zo’n engel. Ze heeft de zachtste aanraking en is er altijd voor me als ik haar nodig heb. Ze begrijpt al mijn problemen, wensen en dromen en geeft me het beste advies. Ik zou deze man niet zijn zonder haar. Oh, oma, je bent de beste!

Oma, je bent een engel

« Oma, u bent een van de sterkste invloeden in mijn leven geweest. Je hebt me door mijn leven geleid met je eindeloze wijsheid en moed. Ik ben zo dankbaar voor jou als mijn oma en vriendin. Bedankt dat je er altijd voor me was! Je bent niet zomaar een engel. Je bent een engel – mijn beschermengel. »

68. Je bent een engel, en iedereen kan dat zien. Je bent puur en eerlijk. Jouw liefde kan niemand ontkennen. Van anderen houden is voor jou vanzelfsprekend.

69. Je bent een engel, en iedereen kan dat zien want je bent liefdevol en zorgzaam, je bent er altijd voor me als ik je nodig heb. En als ik moe en versleten thuiskom, raap je me op en help je me verlichting te vinden.

70. Door uw liefde en zorg weet ik hoe gezegend ik ben. Om u als mijn grootmoeder te hebben is een ware zegen van boven.

71. Oma, je bent een engel, en iedereen kan dat zien. Uw glimlach, uw lach, uw zorgzame manieren. Trouwens, je geeft zoveel om me, en daar hou ik van.

72. Je ogen verlichten mijn leven elke keer. Je bent een engel, en dat zie je aan hoe je me behandelt. Jouw liefde voedt mijn ziel en laat mijn ogen fonkelen.

73. Je weet dat ik niet zo van de sentimentele dingen ben, daarom zeg ik nooit hoeveel ik je waardeer. Je bent er altijd voor me geweest, en je hebt me zoveel geleerd. Je bent als een engel, en ik ben er trots op dat je mijn oma bent.

74. Je bent een geweldig mens. Je hart is zo puur, als dat van een engel, en ik voel me zo gezegend om je in mijn leven te hebben. Je bent een geweldige grootmoeder geweest, en ik hou zoveel van je.

75. Je bent een aardige, lieve, liefhebbende vrouw, en ik kan niet trotser zijn dat je mijn oma bent. Bedankt dat je doet wat me doet glimlachen. Je hebt mijn leven beïnvloed, en ik weet dat je veel van me houdt. Ik hou ook van jou!

76. Ik kijk tegen je op. Je bent een engel. Je laat me altijd lachen, zoals een engel dat zou doen. En ik ben zo trots dat ik je mijn oma mag noemen! Bedankt voor alles wat je voor me doet.

77. Nanny, ik hou van je, en ik ben zo trots dat je mijn oma bent. Je hebt me enkele van de beste herinneringen uit mijn jeugd gegeven, herinneringen die me een leven lang zullen bijblijven. Ik zal altijd van je houden en je respecteren.

78. U bent een van de meest inspirerende vrouwen die ik ken, en ik ben dankbaar dat u mijn grootmoeder bent. Je hebt mijn hele leven offers voor me gebracht, en zonder jouw vrijgevigheid zou ik niet zijn wie ik nu ben. Je geeft me overal advies over, van relaties tot aannames over mensen tot hoe ik me kleed en eruit zie. Ik hou en respecteer je meer dan iemand zich ooit kan voorstellen.

79. Je bent me dierbaarder dan wie ook in deze wereld. Je bent als een engel, en ik ben blij dat je mijn oma bent. Moge God je zegenen met meer jaren.

80. Je bent als een engel. Je hebt mijn leven geraakt en zoveel vreugde gebracht. Ik heb zoveel geleerd van mijn tijd met jou, en ik heb de beste herinneringen aan jou. Bedankt dat je in mijn leven bent en dat je onvoorwaardelijk van me houdt!

81. Je bent een geweldige grootmoeder, en ik ben zo blij dat je deel uitmaakt van mijn familie. Je hebt meer meegemaakt dan ik kan zeggen, maar je vindt altijd een manier om te glimlachen. Ik voel me te gezegend om jou in mijn leven te hebben, en ik kijk ernaar uit om nog vele jaren met jou door te brengen!

82. Ik ben zo dankbaar voor je, voor alles wat je hebt bereikt, voor alles wat je voor mijn familie en mij hebt gedaan. Je bent als een engel voor ons, en ik ben zo gelukkig je in mijn leven te hebben. Je bent echt geweldig!

83. Lieve Nana, ik hoop dat deze woorden je bereiken en dat je weet hoeveel ik van je hou. Je bent mijn leidend licht en hebt me de ware betekenis van het leven laten zien. Je bent er altijd voor me geweest als ik je het meest nodig had. Ik hou van je met heel mijn hart en kijk uit naar onze toekomst samen.

84. Ik ben zo dankbaar dat ik jou in mijn leven heb. Je hebt altijd aan mijn zijde gestaan, vanaf dat ik een baby was en niet kon praten. Je was er altijd, wat er ook gebeurde, zonder mankeren. Ik hoop dat je er altijd zult zijn en dat we samen meer plezier kunnen hebben! ik hou heel veel van je!

85. Mijn hele leven ben je er altijd voor me geweest. Je hebt me het beste advies gegeven en zal altijd mijn gids zijn. Ik heb geluk dat ik iemand als jij als oma heb. Ik verdien je niet, maar godzijdank ben je de mijne!

86. Ik hou meer van je dan woorden ooit kunnen uitdrukken! Je bent de mooiste, aardigste, meest gevende en liefste oma ter wereld. Ik hou ervan dat je in mijn leven aanwezig bent. Ik kan niet stoppen God te danken voor het brengen van een hemelse engel in mijn leven.

87. Je bent mijn enige familie. Ik ben er trots op je oma te noemen. Op mijn trouwdag, als ik door het gangpad kijk, zal ik je lachende gezicht zien. Je bent als een engel, en ik ben blij dat je mijn oma bent.

88. Ik ben zo gelukkig om jou als oma te hebben. Je bent er altijd voor me als ik je nodig heb, en ik kan me niets meer wensen. Als jij er niet was, zou ik niet weten waar ik zou zijn. Heel erg bedankt. Je bent als een engel. Ik hou van je, oma, boven alles!

89. Ik hou van je, oma. En als ik bij jou ben, heb ik altijd het gevoel dat ik alles kan doen en dat me nooit iets verkeerds zal overkomen. Oma, mijn leven is zoveel beter sinds jij er bent.

90. Lieve oma, je bent zo speciaal voor me. Je mag nooit stoppen met advies geven, rare dingen doen en me bellen. Ik hou van je zoals ik van een ton chocolade-ijs hield toen ik jong was. Ik was toen stapelverliefd op je, en dat ben ik nog steeds. Wees voorzichtig waar je ook gaat, wees avontuurlijk, en bewaar veel knuffels voor mij!

91. Omdat jij de enige bent die me echt begrijpt en weet wat ik denk. Je bent er altijd om voor me te zorgen, wat er ook gebeurt. Je moet weten dat ik altijd en veel van je hou.

92. Je bent een engel, en dat zie je aan hoe je me behandelt. Ik zie je vriendelijkheid in je ogen. Je liefde voor mij blijkt uit je kuiltjes en je hart van goud. Je opent je armen, en ik val er gelukkig in vanwege je liefde voor mij.

93. Grootmoeder, je bent een engel, en dat zie je ook aan hoe je me behandelt. Als je mijn hand vasthoudt, is het alsof ik in de hemel ben.

94. De stem van een engel zingt in mijn oren als mijn oma praat. Ze is er altijd voor iedereen. Ze houdt van ons en geeft te veel om ons.

95. Je bent een engel, en iedereen kan dat zien. Jouw wijsheid is als geen ander. Je zachte aard raakt iedereen die je ontmoet.

96. Je bent een engel, en dat zie je aan hoe je me behandelt. Je hebt zoveel meegemaakt en gaf me wat je aan je problemen overhield.

97. Grootmoeder, je bent een engel op aarde, een zachte reus met een groot hart. Je grote glimlach maakt mijn dag goed, en je knuffels zijn een zegen die ik niet kan ontkennen.

98. Oma, ik hou van je. Je bent een engel, en iedereen kan zien dat de liefde voor je kleinkinderen niet te vergelijken is.

99. Oma, ik dank God elke dag voor jou. Je bent een geweldig persoon. Uw glimlach is aanstekelijk, uw ogen zijn als fonkelende juwelen en u ruikt zo zoet. Oma, u zult altijd mijn engel zijn en iedereen die u kent zal dat beamen.

100. Je bent een engel, en iedereen kan dat zien. Jouw onvoorwaardelijke liefde is mijn favoriete ding aan jou.

101. Oma, je bent een engel. Iedereen kan dat zien. Iedereen kan je vriendelijkheid en liefde zien. Iedereen kan uw prachtige glimlach zien. Iedereen kan zien dat je om me geeft.

102. Oma, je bent een engel, en iedereen weet dat. Je hebt me jarenlang beschermd en meer gedaan dan ik kan zeggen zo goed dat ik niet al mijn dank aan jou kan uitdrukken.

103. Oma, je bent een engel, dat kan iedereen zien. Als je ooit weggaat, sterf ik van binnen. Ik ben blij dat, hoe oud ik ook word, ik altijd uw kleinzoon zal zijn.

104. Oma, je bent een engel. In al die jaren dat we elkaar kennen, was je er altijd in tijden van nood. Mijn liefde voor jou groeit dagelijks. Blijf jong voor me, alsjeblieft. Ik hou van je, oma.

105. Oma, je bent een engel. Je hebt over me gewaakt toen niemand anders dat deed, want je bent mijn engel.

106. Je bent een engel, en iedereen kan dat zien. Je gaf me kracht als ik me zwak voelde, en je hield van me zelfs als anderen het me kwalijk namen. Je leerde me over vergeving en leerde me onvoorwaardelijk lief te hebben. Je bent een engel, en iedereen kan dat zien.

107. Oma, uw liefde is als vuur en ijs, en u geeft mij zoveel. Uw liefde, oma, maakt mijn leven elke dag compleet.

108. Oma, je hebt me altijd geleerd dat je de echt waardevolle dingen moet koesteren. Je bent een engel, en dat zie je aan hoe je me behandelt.

109. Je bent een engel, en iedereen kan dat zien. Je fleurt elke kamer op die je binnenkomt. Niets kan ooit vergeleken worden met jouw liefde voor mij en je andere kleinkinderen.

Ik weet zeker dat als je iemand hoort zeggen dat de beste citaten over een grootmoeder die als een engel is op deze pagina staan, je het daarmee eens zult zijn. Ik weet zeker dat je houdt van de mogelijkheden die deze verzameling citaten je over het onderwerp heeft gegeven. Ga door en gebruik ze vrij!

Vergeet niet dat het delen van dit bericht een glimlach op mijn gezicht tovert en dat rondsurfen op deze blog u zal leiden naar vele nuttige, interessante citatenverzamelingen.