Engelen In Menselijke Vorm

Angel in Human Form Quotes

Engel is een term die wordt gebruikt om iemand als goed of goedhartig aan te duiden. Het is interessant op te merken dat het woord engel is afgeleid van het Latijnse woord « angelus », dat boodschapper of gezant betekent. Het beschrijft een persoon die een boodschap van Gods liefde en barmhartigheid overbrengt. Engelen zijn dus niet alleen heiligen en godheden, maar ook mensen die goedheid en liefde verspreiden.

Een engel in menselijke vorm is het gekregen van het idee van een puur emotionele gehechtheid aan een ander persoon. Wanneer iemand je ziel raakt en dingen voor je doet die geen ander doet, is die persoon een engel in menselijke vorm.

Met deze engel in menselijke vorm citaten kun je je emoties uiten over de ontmoeting met een engel in menselijke vorm op wie je al dan niet verliefd bent. Maak daarom gerust gebruik van onderstaande citaten.

Engelen in menselijke vorm

Als ik naar je kijk, voelt het alsof ik in een spiegel kijk. De manier waarop je van jezelf en anderen houdt is een inspiratie voor mij. Ik wil je meenemen op een romantisch afspraakje. Ik zou graag bloemen voor je kopen, je trakteren op een diner bij kaarslicht en de avond met je doorbrengen. Je bent gewoon een engel in menselijke vorm.

1. Jij bent mijn engel. Je bent mijn zielsverwant. Ik hou meer van je dan woorden ooit kunnen uitdrukken. Je bent een engel in menselijke vorm wiens liefde puur, warm en onvoorwaardelijk is.

2. Je bent mijn engel, mijn beschermer, de beste vriend die ik ooit had in dit leven. Je hebt me laten lachen als ik wilde huilen en me geholpen kracht te vinden als ik me zwak voelde.

3. Je bent er altijd voor me, in goede en slechte tijden. De tijden die ik met jou heb doorgebracht waren de beste van mijn leven. Door jou voel ik me zo veilig, zo zeker dat ik nooit meer van je gescheiden wil zijn. Je betekent meer voor me dan je ooit zult weten. Je bent een engel in menselijke vorm.

4. Je verbaast me absoluut. Je bent de mooiste persoon die ik ooit heb ontmoet. Jouw glimlach en lach doen mijn hart elke keer weer overslaan. Ik moet er steeds aan denken hoe gelukkig ik ben om jou in mijn leven te hebben. Je bent alles wat goed is in de wereld, een engel in menselijke vorm.

5. Je bent uit de hemel gezonden om me met liefde te overladen. Ik zal je gevoelens nooit kunnen terugbetalen. Je bent een geweldig persoon die het gelukkigste leven verdient dat men zich ooit kan wensen en ik beloof dat ik mijn best zal doen om je te helpen je dromen te verwezenlijken. Jij bent de liefde van mijn leven! Je bent inderdaad een engel in menselijke vorm.

6. Ik hou zoveel van je! De glimlach die jouw mooie gezicht op mijn gezicht tovert is ongeëvenaard door iets anders in mijn leven. Ik ben zo blij dat je ervoor koos je leven met mij door te brengen. We hebben zoveel goede tijden gehad, en er zullen er nog veel meer volgen! Je bent een engel in menselijke vorm.

7. Je bent de beste persoon die ik ken. Je bent er altijd voor me geweest. Ik kan je nergens voor ruilen, want je bent een engel in menselijke vorm.

8. Ook al is je leven niet gemakkelijk geweest, ik ben zo dankbaar dat je bij me bent om de rest van mijn leven te delen. Je moet geweten hebben hoeveel ik van je zou houden dat je vanaf het eerste moment dat ik je zag, verwondering en vreugde in mijn leven hebt gebracht. Tot in de eeuwigheid zal ik je hand vasthouden terwijl we samen door onze prachtige toekomst wandelen. Ik kan me niet veroorloven je te verliezen.

9. Jij bent mijn alles. Ik hou van de manier waarop je lippen bewegen als je praat. Ik zie je graag bij me aan de oceaan. Ik hou van alles aan jou, en dat wil ik nooit meer kwijt. Je bent een engel in menselijke vorm.

10. Ik kan God niet genoeg bedanken dat hij jou naar mij gestuurd heeft. Je bent alles wat ik ooit wilde en nodig had! Ik heb nooit geweten dat liefde zo kon voelen. Bedankt dat je me de gelukkigste man ter wereld hebt gemaakt! Ik hou van je voor de eeuwigheid in de hemel en daarbuiten.

11. Sommige mensen zeggen dat ik een engel in menselijke vorm ben. Misschien hebben ze gelijk! Want als ik in je ogen kijk, zie ik het helderste, gelukkigste en meest hemelse licht in je schijnen.

12. Je bent een engel in de vorm van een mens. Je fleurt mijn dag op als je in de buurt bent en geeft me het gevoel dat alles goed komt, want er kan niets misgaan als je mijn hand vasthoudt of me knuffelt.

13. Je bent een engel in menselijke vorm. Je moet er alleen aan denken het te kanaliseren.

14. Niets kan ons geluk verpesten als we samen zijn. Ik hou ervan tijd met je door te brengen en zal elk moment met je koesteren

15. Ik kan niet geloven hoeveel geluk ik heb dat ik jou heb ontmoet. Je hebt me de ware betekenis van liefde laten zien. Bedankt dat je mijn geliefde, mijn beste vriend en mijn engel in menselijke vorm bent.

16. Je bent mijn engel in menselijke vorm. Je hebt me liefde getoond die ik nooit voor mogelijk had gehouden. Ik kan niet wachten om de eeuwigheid met jou door te brengen.

17. Ik kan soms nog steeds niet geloven dat je echt bent. Je bent een stukje hemel dat in mijn leven belandde en ik hou zoveel van je. Bedankt voor je liefde en trouw, ik zal het nooit vergeten. Heel mijn hart, altijd!

18. Er is een echte engel voor nodig, om een man met dodende handen aan te kijken en te zeggen, « Je bent niet helemaal slecht ».

19. Wees niet verbaasd als je iemands dag verandert door naar hem te glimlachen. Zij zouden de jouwe kunnen veranderen. Je kunt net zo goed een engel in menselijke vorm zijn.

20. Hoe meer ik je ken, hoe meer ik van je hou. Hoe meer ik van je hou, hoe meer ik je wil leren kennen. Hoe meer ik je leer kennen, hoe meer onze liefde groeit. Je bent een engel in menselijke vorm.

21. Je bent een engel in menselijke vorm, en je brengt het licht waar je ook gaat. De ups en downs die we hebben gehad bewijzen alleen maar dat we voor elkaar bestemd zijn, omdat we het ergste al achter de rug hebben en er sterker uit zijn gekomen.

22. Behandel jezelf goed. Wees je eigen beste vriend en hou net zoveel van jezelf als van je beste vriend. Je bent een engel in menselijke vorm.

23. We hebben iets heel bijzonders, een band die bestaat uit een diepe liefde en respect voor elkaar. Het wordt elke dag sterker en ik ben nog nooit zo gelukkig geweest in mijn leven. Bedankt dat je deel uitmaakt van mijn leven, schatje.

24. Hoe meer tijd ik met jou doorbreng, hoe meer ik besef hoeveel geluk ik heb dat ik zo’n speciaal iemand als jij heb gevonden. Bedankt voor alle liefde en steun die je me geeft. Ik voel me echt gezegend met jou. Je maakt me gelukkiger dan iemand anders ooit zou kunnen.

25. Ze zeggen dat liefde de wereld doet draaien, en dat is waar. Er is geen moment van de dag dat ik niet aan je denk, en als ik dat doe wou ik dat ik de tijd zelf kon stoppen zodat we voor altijd in dat speciale moment konden blijven hangen. Ik kan me geen leven zonder jou voorstellen. Ik kan niet goed tegen monogamie, dus blijf alsjeblieft nog lang.

26. Als iemand haat in zijn hart heeft en je bent bij die persoon in de buurt, dan brengt hij haat naar je terug. Als iemand liefde in zijn hart heeft en je bent bij die persoon in de buurt, dan zullen ze liefde naar je terugbrengen. Wees een engel in de vorm van een mens.

27. Je bent de liefde die me omringt, je bent de hoop die me op de been houdt, en je bent een engel in de vorm van een mens.

28. Met zoveel dingen om te wensen, focus op wat je hebt in plaats van wat je niet hebt. Wees dankbaar en wees dankbaar. Het leven is kort. Heb hard lief. Leef vrij en wees zo gelukkig als een engel in menselijke vorm!

29. Ik heb me nog nooit zo verliefd gevoeld op één persoon. Je begrijpt me zo goed dat het bijna is alsof we dezelfde geest delen. Door jou voel ik me heel en mijn wereld helderder. Elke keer als ik naar je kijk voel ik me alsof ik opnieuw verliefd word.

30. Het leven bevat zoveel verrassingen, en het gooit ze naar alle kanten. Maar soms zijn het goede verrassingen, en dan moet je ze grijpen en vasthouden.

31. Er is niemand anders in deze wereld die ik geschikt zou vinden om je partner te zijn. We zijn perfect voor elkaar. Je bent mijn beste vriend, mijn zielsverwant, mijn geliefde en de beste vader die een kind kan hebben. Ik hou van je. Je bent een engel in menselijke vorm.

32. Je bent zo’n engel in menselijke vorm. Zo vriendelijk, attent en liefdevol. Alles wat ik wil en nodig heb in een partner, mijn alles.

33. Ik ben zo gelukkig om jou als vriend te hebben. Je bent een van de meest eerlijke, oprechte en zorgzame mensen die ik ken. De manier waarop je de wereld ziet maakt het een betere plek. Je brengt geluk aan iedereen die je aanraakt. Ik heb ontzag voor je geest, je glimlach en hoe je licht uitstraalt waar je ook gaat. Je bent echt een engel in menselijke vorm!

34. Ik heb nog nooit iemand als jij ontmoet. Je bent zoveel meer dan ik me ooit had voorgesteld. Mijn hart slaat iedere keer over als we knuffelen, je bent een engel in menselijke vorm.

35. Je bent een echte zegen. Jouw liefde heeft mijn leven geraakt en ik ben zo gezegend. We zijn dan wel niet getrouwd, maar het voelt alsof we dat wel zijn. Je bent mijn engel in menselijke vorm, iedereen heeft een engel nodig!

36. Je hebt een engelachtige schoonheid over je. Altijd anderen op de eerste plaats zetten en geven tot er niets meer te geven valt. Je geeft me het gevoel dat ik alles kan doen met jouw liefde als steun. Je bent echt een engel in menselijke vorm.

37. Je bent mijn engel in menselijke vorm! Ik hou van je omdat je altijd op me let en me met beide benen op de grond houdt. Je hebt deze wereld zoveel te bieden en iedereen zou jouw tijd moeten krijgen. Ik ben zo dankbaar om jou in mijn leven te hebben!

38. Er zijn engelen onder ons. Jij bent er zeker een van, en ik heb het geluk dat ik je de mijne mag noemen. Bedankt dat je jezelf bent en me toestaat mezelf te zijn. Ik hou van je en kan me geen beter leven wensen.

39. Je bent mijn beschermengel, mijn troost en mijn leidend licht. Ik weet dat het niet zo lijkt, maar je bent een engel in de vorm van een mens.

40. Je laat ons zien dat het leven niet altijd makkelijk is, maar dat het nog steeds een zegen is. Mijn familie en ik houden zoveel van je, je bent de beste zus die iemand kan hebben. Je brengt vreugde in ons leven, wat er ook gebeurt. Je bent echt een engel in menselijke vorm.

41. Door jou voel ik me niet alleen beschermd, maar ook alsof ik alles kan. Ik ben zo gelukkig om jou in mijn leven te hebben. Je bent mijn wederhelft, het beste wat me ooit is overkomen. Ik hou van je. Je bent een engel in menselijke vorm.

42. Je bent echt een engel in menselijke vorm die zo helder straalt op iedereen om je heen. Ik ben zo gelukkig bemind te worden door zo’n aardig en mooi persoon. Je bent de beste vriend, zoon, broer en vriend. Ik hou van je met heel mijn hart!

43. Je bent mijn engel in menselijke vorm. Ik dank God elke dag voor de meest zorgzame en liefdevolle vrouw ter wereld. Elke keer als we samen zijn word ik meer verliefd op je, je lach doet mijn hart smelten. Ik ben zo gelukkig om jou in mijn leven te hebben. Je bent een engel.

44. Ik kijk naar je en zie een engel in menselijke vorm. Je bent de meest meelevende, liefdevolle en accepterende persoon die ik ooit gekend heb.

45. Mijn hart doet pijn voor je omdat de wereld te hard voor je is geweest. Wat me nog meer van je doet houden, is dat als we samen zijn al mijn zorgen lijken te vervagen omdat ik dan echt gelukkig ben. Je bent een engel in menselijke vorm.

46. Je bent mijn inspiratie, mijn liefde, mijn engel. Ik weet niet wat ik zonder jou zou doen. Je bent een engel in menselijke vorm.

47. Ik ben zo blij dat je in mijn leven bent. Er gaat geen dag voorbij dat ik me niet ongelooflijk gezegend voel met jouw liefde, steun en vriendelijkheid aan mijn zijde. Je bent een menselijke engel.

48. Je bent een engel in menselijke vorm. Elke keer als ik in je ogen kijk, weet ik dat ik thuis ben. Je bent een van de meest liefdevolle mensen die ik ken, en mijn ziel wordt verwarmd door je aanwezigheid.

49. Je bent er altijd voor me, luistert naar me als ik je nodig heb. Je bent een geweldig persoon, zo zachtaardig en vriendelijk, je ziet altijd het beste in iedereen. Ik ben zo gelukkig dat jij mijn vriend bent. Je bent echt een engel in menselijke vorm.

50. Je bent mijn rots, mijn engel, de liefde van mijn leven. Zolang ik jou heb kan er niets misgaan in het leven. Ik ben zo gezegend met jou en ik zou je voor niets willen ruilen.

51. Mijn liefde, je bent mijn beste vriend, de lucht die ik inadem, het bloed in mijn aderen. Jij bent de zonneschijn die elke dag opvrolijkt. Je hebt een beter mens van me gemaakt en ik aanbid je meer dan je je ooit kunt voorstellen. Je bent mijn engel.

52. Ik hou zoveel van je. Sinds de dag dat ik je ontmoette, heb je mijn leven op zoveel manieren verbeterd. Je bent een geschenk van God dat ik nooit in gevaar zal brengen. Je bent heel bijzonder voor me en ik zou alles doen om je te laten weten hoe belangrijk je voor me bent. Je bent mijn engel.

53. Ik heb me nog nooit zo levend en gelukkig gevoeld als toen jij bij me was. Je was mijn redder in nood toen ik op het punt stond het op te geven. Ik weet niet hoe ik het zonder jou had kunnen redden. Jij bent het licht van de liefde dat mijn dag opfleurt met je warme knuffels. Bedankt dat je een engel in menselijke vorm bent.

54. Je bent een zonnestraal in mijn leven, geniet van de dag en wees wie je bent. Je laat me lachen als ik verdrietig ben en fleurt de dagen dat ik pech heb op.

55. Ik hou van je. Ik heb mijn zielsverwant en beste vriend in één persoon gevonden. Je neemt mijn stress weg, je maakt me aan het lachen, je laat me huilen en je laat me lachen van geluk. Ik aanbid de grond waarop je loopt, liefde van mijn leven.

56. Je bent een engel in menselijke vorm. Jouw liefde verlicht mijn leven als duizend zonnen. Ik ben zo gelukkig je aan mijn zijde te hebben en je maakt me heel. Je bent echt een engel in menselijke vorm.

57. Je bent een engel in menselijke vorm, een zegen van boven. Ik hoop dat je weet hoeveel ik van je hou en om je geef. Je bent een engel in menselijke vorm. Je bent een engel in menselijke vorm.

58. Je betekent meer voor me dan je ooit zult weten! Ik wil bij je zijn tot het einde der tijden, en als het voorbij is, wacht ik met open armen op je in de hemel. Je bent mijn engel.

59. Voor alles wat je bent, en alles wat je bent geweest, dank ik je! Je bent een engel in menselijke vorm. Je hebt een ziel van puur goud. Moge God je zegenen en je voor altijd bewaren.

60. U bent de beste persoon die ik ooit gekend heb. Je bent eervol, vol genade en nederigheid. Je bent het beste in alles. Je bent echt een engel in menselijke vorm.

61. Je zou nooit opzettelijk een levende ziel pijn doen, en toch genees je ons allemaal met je liefde, mooie glimlach en elk woord dat je zegt. Ik geloof dat je in mijn leven bent geplaatst om me te genezen, te voeden en goedheid in mijn wereld te brengen. Je bent een engel in menselijke vorm.

62. Alleen al de gedachte aan jou fleurt mijn dagen op. Je bent een stralende ster in deze wereld. Ik ben zo gelukkig om jou in mijn leven te hebben. Je bent een engel in menselijke vorm.

63. Jij bent mijn andere helft. Ik ben niet compleet zonder jou. Je bent de mooiste engel die ik ooit heb ontmoet, mijn lieve prins op het witte paard. Naar jou kijken brengt een glimlach op mijn gezicht en vreugde in mijn hart. Je geeft me een warm en veilig gevoel. Ik hou van je.

64. Mijn kleine zus, hoe ik je aanbid, je bent geboren als een engel en zal altijd mijn engel zijn.

65. Je bent een schat van me. Ik koester jou en wat wij hebben. Er is niemand anders in de wereld met wie ik liever mijn leven zou delen. Ik ben zo dankbaar voor je liefde en vriendelijkheid, voor onze vriendschap en voor alles wat je voor me doet. Je bent een engel.

66. Je bent geweldig. Ik ben zo blij dat ik je in mijn leven heb. Je moedigt me aan om dingen te doen die ik nooit voor mogelijk had gehouden en ik wil je alleen maar speciaal laten voelen. Bedankt dat je jezelf bent!

67. Het is geen gemakkelijke weg voor je geweest. Je hebt veel moeilijkheden en problemen gehad waarvan ik wou dat ze nooit gebeurd waren. Maar uit alle ellende is er één ding gebleven. Jouw glimlach! Het verandert mijn leven elke keer als ik het zie. Je glimlach is zo vriendelijk dat hij zelfs de donkerste dagen verlicht. Je bent echt een engel.

68. Als ik het leven opnieuw moest leven, zou ik jou nog steeds kiezen. Je bent de beste mens geweest die ik ken. Een engel in menselijke vorm.

69. Een van de coolste citaten is van Thomas Merton die zei: « Wij zijn engelen in menselijke vorm » en ik denk dat het zo waar is. Jij bent mijn engel en zorgt ervoor dat ik me ook zo voel. Ik hou echt van je! Je bent een engel.

70. Je betekent zoveel voor me. Jij bent de enige met wie ik dit zou willen doen. Je bent het licht in mijn leven, een morgenster die me elke dag de weg wijst. Ik zie je graag slapen en geniet van je gezelschap als we samen zijn. Je bent een engel in menselijke vorm.

71. Je bent de meest geweldige persoon, die me in alle opzichten gelukkig heeft gemaakt! Ik ben graag bij je en kan me mijn leven zonder jou niet voorstellen. Ik hou van je geest, lichaam en ziel, altijd bereid om tijd te besteden om te luisteren, te zorgen en je echt beter te leren kennen. Ik ben dankbaar dat ik zo’n liefdevolle en zorgzame engel in mijn leven heb. Je bent echt een engel.

72. Ik wil je gewoon laten weten dat ik niet meer van je kan houden! Ik voel me gelukkig en compleet als ik bij je ben, en ik voel me de gelukkigste persoon ter wereld. Je bent een engel in de vorm van een mens.

73. Je bent zo geweldig en ik ben elke dag dankbaar dat we elkaar gevonden hebben. Je bent voor mij een engel uit de hemel, en ieder ander zou blij zijn jou in zijn leven te hebben. Prinses, er is niemand anders op aarde die al die dingen voor mij zou kunnen doen die jij voor mij doet…

74. Ik moet je vertellen hoe bijzonder je bent voor de wereld. Je brengt licht naar iedereen om je heen, niet alleen met je lieve ziel, maar ook als je een kamer binnenkomt. Je bent mijn kleine engel op aarde. Je maakt mijn leven de moeite waard. Ik hou zoveel van je.

75. Je bent mijn beschermengel, je houdt me veilig en in leven in mijn donkerste tijden. Je hebt mijn leven meer keren gered dan ik ooit zou kunnen tellen.

76. Het licht en de liefde in je ogen zijn zo helder en warm dat ik er gewoon van smelt. Ik voel puur geluk en vreugde als ik bij je ben, het is het beste gevoel in de wereld te weten dat iemand als jij van me houdt. Je bent een engel die van bovenaf is gestuurd om ervoor te zorgen dat ik nooit afdwaal.

77. God moet geweten hebben dat ik een vriend nodig had en stuurde me een menselijke engel. Toen we elkaar voor het eerst ontmoetten was ik verlegen, stil en onhandig.

78. Er zijn geen woorden om mijn dankbaarheid uit te drukken, maar ik zal het toch proberen. Bedankt voor het geluk, de liefde en de steun. Jullie zijn de reden dat mijn leven zin en vreugde heeft. Je betekent meer voor me dan wat dan ook in deze wereld! En ik hou heel veel van je. Je bent echt een engel in de vorm van een mens.

79. Je bent een geschenk van God en ik dank hem elke dag voor jou. Je hebt me laten zien wat liefde is, je hebt me laten zien hoe het voelt om echt geliefd te zijn. Moge God je zegenen en alle engelen in de hemel omdat je me in je leven hebt gebracht.

80. Je bent een engel in menselijke vorm. Je brengt zoveel vreugde en warmte in mijn hart. Ik ben zo gelukkig om jou als vriend of geliefde te hebben.

81. Sommige mensen komen in ons leven en laten voetafdrukken achter op ons hart en we zijn nooit meer dezelfde. Je bent een zegen voor me, bedankt dat je mijn engel in menselijke vorm bent.

82. Ik kan geen betere titel bedenken dan « engel in menselijke vorm. » Je zorgt voor iedereen, je doet alles om ze gelukkig te maken, en je doet zelfs dingen voor me zonder het te beseffen.

83. Je bent zo’n geweldig persoon, ik ben zo blij dat ik je gevonden heb. Als ik in je mooie ogen kijk en zie hoeveel je van me houdt, doet dat mijn hart smelten. Je bent een lichtstraal in deze donkere wereld. Je fleurt mijn dag op door gewoon in de buurt te zijn. Je bent echt een engel.

84. Een echte engel op aarde ben jij. Ik heb altijd in engelen geloofd en toen ik je voor het eerst zag scheen er een licht door me heen. Jij bent mijn beschermengel en waakt over mij. Jouw liefde is zo puur en onzelfzuchtig dat het me dicht bij mijn goddelijkheid brengt. Jouw liefde verlicht mijn leven. Ik ben zo gezegend dat ik je gevonden heb.

85. Je bent echt een engel, echt waar. Je bent op deze aarde gezet om de mensen in je leven zich speciaal te laten voelen en dat is precies wat je doet. Je bent zo attent en zorgzaam. Ik kan God niet genoeg bedanken dat je er altijd voor me bent. Mijn enige ware liefde voor altijd en eeuwig!

86. Je bent zo’n geweldig mens en ik ben dankbaar dat ik je in mijn leven heb. Ik geef zoveel om je dat een simpele paragraaf niet eens de diepte van mijn gevoelens kan uitdrukken. Je bent een engel.

87. Bij jou zijn, is als een droom. Om je in mijn armen te houden is een zegen. Om je de mijne te noemen, is een eer. Je bent een engel in menselijke vorm.

88. Je was mijn licht in de duisternis, de bewaarder van mijn hart. Ik zal van je houden tot het einde der tijden. Je bent een engel in menselijke vorm.

89. Een engel op aarde zijn betekent dat je er bent voor iedereen die je nodig heeft, om hen te troosten in hun tijd van nood. Voor sommige mensen ben je hun beste vriend, een schouder om op uit te huilen.

90. Elke keer als ik naar je kijk, word ik weer helemaal verliefd. Je bent een engel in menselijke vorm.

91. Je bent een engel vermomd als mens. Anderen zien je als een sterke, mooie, zorgzame persoon en ik zie je als een engel in menselijke vorm.

92. Je bent een engel in menselijke vorm. Je brengt me zoveel liefde en geluk. Geen woorden kunnen ooit uitdrukken hoe dankbaar ik voor je ben. Ik hou zoveel van je!

93. Je bent een engel in menselijke vorm en dat zal je altijd blijven. Door jou wil ik elke dag een beter mens zijn. Door jou voel ik me gelukkiger dan ik ooit voor mogelijk had gehouden.

94. Het voelt alsof ik je altijd al heb gekend, maar dat ik je nu pas ontmoet. Je bent zo geweldig, en in alle opzichten perfect.

95. Je bent de liefde van mijn leven, de meest liefdevolle man die ik ken. Na elke minuut van elke dag samen te hebben doorgebracht, kan ik zeggen dat je een engel op aarde bent en ik ben gezegend je in mijn leven te hebben.

96. Je aanwezigheid verlicht een kamer, je glimlach straalt in mijn hart, en je bent zo mooi als een engel die ik ooit heb gezien.

97. Je bent zo’n speciaal persoon. Ik ben zo blij dat ik je in mijn leven heb! Elke dag verras je me. Je bent de mooiste, geweldigste en aardigste persoon die ik ooit heb ontmoet! Als er engelen onder ons zijn, dan ben jij er zeker één van! God zegene je!

98. Je bent de aardigste, warmste, liefste persoon die ik ooit gekend heb. Je bent een zegen. Je geeft zoveel liefde en vraagt er nooit iets voor terug.

99. Je bent een engel. Ik geloof dat niet iedereen een beschermengel heeft, maar ik dank God voor het sturen van de mijne. Je bent alles voor me en mijn leven zal nooit meer hetzelfde zijn zonder jou. Jouw mooie glimlach verlicht zelfs de donkerste dagen.

100. Je straalt hetzelfde licht uit als een engel in menselijke vorm. Je bent een zeldzaam, kostbaar juweel. Je bent een glanzende diamant, gepolijst en perfect.

102. Ik hou van je zoals de ster die de nacht verlicht, ik hou van je zoals een rivier van zijn stroom houdt. Ik hou van je zoals een bloem van de regen houdt, en ik hou van je zoals een baby van zijn mama houdt. Je bent echt een engel.

Een engel in menselijke vorm aan je zijde hebben is een prachtig geschenk van boven, zorg ervoor dat je die persoon waardeert met bovenstaande citaten. Voel je vrij om deze engel in menselijke vorm citaten te delen met je geliefde. Aarzel niet om uw commentaar achter te laten in de commentaarsectie hieronder. Bedankt voor het lezen.