Excuses Aanvaarden

Accept Apology Quotes

Vrijwel ieder van ons is wel eens gekwetst of onrecht aangedaan in de omgang met mensen. Op zulke momenten zullen verschillende gemengde emoties ons hart overspoelen en kunnen we geneigd zijn zulke personen gewoon aan de kant te zetten en op afstand te houden.

Maar het gemakkelijkste is waarschijnlijk om te vergeven en te vergeten zodra de dader zijn vergrijp toegeeft en zich voor zijn daden verontschuldigt. De dader is een mens, net als jij. We leiden allemaal een druk leven en maken af en toe fouten en hebben misschien ook wel eens iemand onrecht aangedaan.

Aanvaard dus alstublieft de verontschuldigingen van iedereen die er een aanbiedt voor de frustratie en de teleurstelling die door hun daden zijn veroorzaakt. Vergeving is een teken van volwassenheid en ware liefde van onze kant. Als je een verontschuldiging aanvaardt en anderen vergeeft, is het gemakkelijker om de woede en de gedachten aan vergelding op afstand te houden.

Het aanvaarden van excuses is een belangrijk onderdeel van elke relatie en het is geen teken van zwakte, maar een teken van grote volwassenheid en wijsheid. Het is dus tijd om alle ruzies tussen ons en onze geliefden te vergeten. Laat deze excuses accepteren citaten je laten zien hoe het moet.

Accepteer mijn verontschuldigingen

Wees de grotere persoon en aanvaard een verontschuldiging. Wanneer iemand het niveau van volwassenheid bereikt om zich te verontschuldigen, is het alleen overeenkomstig als je de verontschuldiging aanvaardt. Bij alles wat je doet, streef altijd naar vrede en sterke harmonie in je relatie met mensen.

1. Als iemand iets kwetsends heeft gedaan tegen een vriend, verontschuldig je dan zo snel mogelijk. Leren om sorry te zeggen is de eerste stap naar vrijheid. Op deze nota, wil ik zeggen accepteer mijn excuses.

2. Er wordt veel geruzied en gevochten in de wereld, maar dat hoeft niet zo te zijn. Het is veel makkelijker om dingen beschaafd te houden door een hand van vriendschap uit te steken in plaats van een ruzie te laten escaleren in een confrontatie. Accepteer alstublieft mijn verontschuldiging.

3. Het spijt me. Ik wil dit proces zo makkelijk mogelijk voor je maken. Wees gerust, ik doe alles wat ik kan! Dit is het geheim van een succesvol bedrijf. Het is ook relevant voor een persoonlijke relatie.

4. Accepteer alstublieft mijn verontschuldiging. Ongeacht de omstandigheden is het laten horen van een verontschuldiging een krachtig middel om een goede relatie met anderen in stand te houden.

5. Een eerlijke verontschuldiging kan een gebroken vriendschap helen. Of je nu een verontschuldigingsbrief wilt schrijven of een openbare verontschuldiging wilt maken, leer te zeggen: het spijt me, alsjeblieft, accepteer mijn verontschuldiging.

6. Het is menselijk om fouten te maken, maar er is moed voor nodig om ze toe te geven en goed te maken. Daarom wil ik u mijn oprechte excuses aanbieden voor de laatste kwestie, accepteer het alstublieft.

7. Dit kan moeilijk zijn, maar als je wilt dat je relatie standhoudt, kan een eenvoudige verontschuldiging een lange weg gaan. Accepteer mijn verontschuldiging is de manier om te gaan. Aarzel niet om het te vragen.

8. Accepteer alstublieft mijn verontschuldiging voor al mijn fouten. Ik ben me ervan bewust dat je de eerste stap zet om je vriend te genezen; excuses aanbieden en vergeven zijn de gedragingen van vrienden. Dit kan je ook een sterk persoon maken en verantwoordelijkheid nemen voor je gedrag.

9. Als je een fout hebt gemaakt, is het goed om je te verontschuldigen. Wanneer een vriend is gekwetst door iets wat je hebt gedaan of gezegd, praat dan openlijk over hoe je je voelt en hoe je je vriend kunt helpen om hem niet opnieuw te kwetsen. Beste vriend, accepteer mijn excuses.

10. Ik heb misschien ruzie gehad met mijn vriend over iets uit het verleden, maar dat betekent niet dat ik het vertrouwen in onze vriendschap niet kan herstellen. Accepteer mijn excuses, lieve vriend.

11. Er is niemand die niet vergeven hoeft te worden. Ik heb allemaal gebreken, tekortkomingen en zwakheden. Aanvaard mijn oprechte verontschuldiging. Het beste aan het loslaten van een overtreding is dat vaak wanneer iemand om vergeving vraagt, je ontdekt dat degene die het vraagt iemand is die beter is dan je je realiseerde.

12. Je huis wordt een thuis als het gevuld is met liefde en als je leert je te verontschuldigen voor elke overtreding die je begaat. Vriendschap wordt geboren op het moment dat de ene persoon tegen de andere zegt: Wat? Jij ook? Ik dacht dat ik de enige was. Accepteer mijn excuses, mijn lieve vriend.

13. Mijn daden waren fout en onwetend. Ik heb geleerd dat als je de volgende keer in een situatie zit waarin je iemand pijn hebt gedaan, je niet moet vergeten om sorry te zeggen. Het kan nooit kwaad om sorry te zeggen. Het spijt me, accepteer mijn verontschuldiging.

14. Wat belangrijk is om te leren, is dat als een vriend je gekwetst heeft, je je eerst moet verontschuldigen voordat je gaat klagen over de situatie. Dit zal de breuk alleen maar vergroten. Het spijt me, accepteer mijn excuses.

15. Het spijt me zo dat ik dat gedaan heb, mijn beste vriend. Accepteer alsjeblieft mijn excuses. Als een vriend je gekwetst heeft, wees dan de grotere persoon en bied je excuses aan. Het kan nooit kwaad om sorry te zeggen.

16. Ik hou van je. Je krijgt er nooit spijt van als je een geliefde vertelt dat je om hem geeft. Het is een van de belangrijkste dingen in het leven. Als een vriend je gekwetst heeft, verontschuldig je dan ook! Ik verontschuldig me voor wat ik deed. Accepteer alsjeblieft mijn verontschuldiging.

17. Ik hoef niet alles van mijn vriend leuk te vinden. Een verontschuldiging is niet altijd genoeg, geloof me. Toch moet ik het aanbieden. Accepteer mijn verontschuldiging.

18. Er zijn veel dingen te leren. Eén daarvan is dat je het voor die vriend wat makkelijker en aangenamer maakt om je excuses te aanvaarden en de dingen achter je te laten. We zijn allemaal mensen, dus wees niet bang om sorry te zeggen. Accepteer alsjeblieft mijn excuses, lieve vriend.

19. Ik heb iemand heel dicht bij me gekwetst; aanvaard alsjeblieft mijn excuses. Accepteer mijn excuses. Als je je verontschuldigt, voelt de ander zich beter. Het voelt goed om te weten dat iemand om je geeft.

20. Ik aanvaard de verantwoordelijkheid voor mijn daden en bied mijn excuses aan. Ik heb nagedacht over mijn vriend en de gevolgen van mijn actie. We zijn hier allemaal vrienden en willen dat iedereen zich welkom voelt. Als ik onbeleefd ben tegen iemand, dan bied ik snel mijn excuses aan, accepteer alstublieft mijn excuses.

21. Uw optreden moet dat van een vredestichter zijn. Als je iemand pijn doet, bereid het hart van de persoon voor om je verontschuldiging te aanvaarden. Het spijt me. Soms, in het heetst van de strijd, zeg ik dingen die ik niet meen of niet helemaal begrijp. Ik wil het graag goedmaken.

22. Je hebt mijn hart gebroken. Kan ik alsjeblieft opnieuw beginnen en zal ik alles doen om dit goed te maken? Accepteer alsjeblieft mijn excuses.

23. Ik weet dat je nu met veel te maken hebt. Vergeef me alsjeblieft. Laten we opnieuw beginnen? Ik beloof dat ik weer de man zal zijn waar je verliefd op werd. Je hebt mijn hart gebroken. Kan ik alsjeblieft opnieuw beginnen en je opnieuw verliefd op me laten worden?

24. Ik ben verpletterd, accepteer mijn excuses. Laten we verder gaan en opnieuw beginnen. Ik wil je niet verliezen. Ik wil voor altijd bij je zijn. Ik weet dat je deze tweede kans gaat benutten en er het beste van gaat maken. Ik zal je steunen in alles wat je vanaf nu doet.

25. Het spijt me voor wat er gebeurd is. Het zal niet meer gebeuren. Dat beloof ik. Ik ben voorbestemd om samen te zijn. Kom op, je weet dat je nog steeds van me houdt, en ik beloof het de volgende keer beter te doen. Mag ik het alsjeblieft opnieuw proberen?

26. Toen je me verliet, voelde het alsof mijn hele wereld instortte. Het was alles wat ik kon doen om de stukken op te rapen en verder te gaan. Ik verontschuldig me voor alles, accepteer het alsjeblieft.

27. Ik had een geweldige tijd samen en ik wou dat ik het opnieuw kon doen. Gelieve mijn excuses te aanvaarden voor mijn fout.

28. Het is niet gelukt, maar laten we het nog eens proberen. Ik heb nu niemand anders, en ik zou het graag nog eens met je proberen. Accepteer alsjeblieft mijn excuses.

29. Ik weet hoe pijn het doet om een speciaal persoon te beledigen, dus ik heb besloten om je de hand te reiken, accepteer alsjeblieft mijn excuses. Het spijt me inderdaad.

30. Het spijt me voor het veroorzaakte ongemak. Accepteer alstublieft mijn meest oprechte excuses.

31. Als er iets is wat ik kan doen om te helpen, of het probleem goed te maken, aarzel dan niet om contact op te nemen. Het spijt me echt dat je een slechte ervaring had.

32. Laat me alstublieft weten of ik u nog ergens mee kan helpen. Accepteer alstublieft mijn oprechte excuses. Ik hoop het goed te maken.

33. Hoe je het ook noemt, of je nu je excuses aanbiedt aan een partner, ouder of vriend, je excuses laten horen is een prettig gevoel dat goede relaties met anderen in stand houdt.

34. We zijn mensen. We maken fouten. Het is belangrijk om een verontschuldiging te laten horen. Dit is een krachtig sentiment om relaties te verenigen.

35. Ongeacht je gevoelens of omstandigheden kan een verontschuldiging je helpen een goede relatie met anderen te onderhouden.

36. Wij geloven dat verontschuldigingen een krachtig instrument zijn om heldere en gezonde relaties met anderen te onderhouden.

37. Verontschuldigingen zijn zeer belangrijk voor het onderhouden van een goede relatie met anderen. Ongeacht de situatie kan een verontschuldiging een relatie sterker maken.

38. Niemand is perfect. Aanvaard excuses omdat je morgen misschien ook iemand beledigt. Wanneer je de verontschuldiging van iemand aanvaardt, brengt dat je dicht bij acceptatie wanneer je je verontschuldiging aanbiedt aan de persoon die je beledigd hebt.

39. Het vermogen om een verontschuldiging te aanvaarden kan je in staat stellen te vergeven en verder te gaan in je relatie, wat jullie beiden ten goede komt.

40. Als u schuldig bent aan het vervreemden van iemand door zijn verontschuldigingen niet te aanvaarden, lees dan dit artikel en leer hoe u de vriendschap levend kunt houden.

41. De welgemeende verontschuldiging kan eenvoudig, elegant of zelfs provocerend zijn. In elk geval kunnen de woorden van een vriend die zijn fout erkent en zich verontschuldigt, het verschil maken voor je dag en je gemoedstoestand.

42. Een verontschuldiging is soms alles wat je nodig hebt om een fout om te zetten in een moment van helderheid. Echte vrienden zijn vergevingsgezind, en dat helpt om je veilig te voelen. Het is oké als je vrienden fouten maken.

43. Verontschuldigingen kunnen gebroken relaties herstellen en iedereen terugbrengen naar een vriendelijke plaats. Als je in een relatie zit met iemand die je heeft mishandeld, en hij doet moeite om zich te verontschuldigen, is het altijd de moeite waard om te luisteren.

44. Vrienden maken is moeilijk. Maar wat als vrienden fouten maken? Het is oké om niet akkoord te gaan met alles wat je vrienden doen. Leer hoe je kunt vergeven en verder kunt gaan met deze handige gids.

45. Iedereen maakt fouten. Als iemand bereid is zijn fouten toe te geven en zich ervoor te verontschuldigen, moet je zijn verontschuldiging kunnen aanvaarden, hem vergeven en verder gaan.

46. Wanneer iemand zich realiseert dat hij iets verkeerds heeft gezegd of gedaan, is een verontschuldiging de juiste manier om de persoon die je gekwetst hebt te laten weten dat je om hem geeft. Een verontschuldiging vergt moed.

47. Als u zichzelf of iemand in uw omgeving in een gespannen situatie bevindt, probeer dan een open geest te hebben. Dat kan genoeg zijn om de vrede te bewaren en een vriendschap te redden.

48. Iemand vergeven die je onrecht heeft aangedaan, kan het gemakkelijker maken om verder te gaan en je relatie weer op te bouwen, zelfs als je diep gekwetst bent.

49. De meesten van ons willen kunnen vergeven en vergeten, maar soms is dat moeilijk. Dit is hoe je die eerste stap naar vergeving kunt zetten.

50. We maken allemaal fouten en zijn vatbaar voor beoordelingsfouten. Wanneer dit gebeurt, is de beste manier om het goed te maken, zich te verontschuldigen. Een verontschuldiging kan een vriendschap herstellen en laten zien dat je om hem geeft.

Citaten over het aanvaarden van excuses

Een verontschuldiging kan een krachtig middel zijn om een relatie te helen en vertrouwen te scheppen. Een verontschuldiging aanvaarden is eigenlijk de persoon zelf aanvaarden en zijn oprechte gevoel om in de toekomst goed te doen. Ga dus door met je plannen om zijn excuses te aanvaarden, zodat er vrede kan heersen.
Verontschuldigen is een positieve daad.

51. Hoewel het nooit prettig is om je te verontschuldigen, beschouw de waarde van het toegeven aan je fouten als een kans om te groeien. Het laat zien dat je om de relatie geeft en het goed wilt maken.

52. Het is heel belangrijk dat u sorry zegt als de zaken de verkeerde kant op zijn gegaan. Soms hebben mensen een misverstand of conflict gehad met een andere persoon, en moeten zij zich zo snel mogelijk en oprecht verontschuldigen.

53. Het is nooit te laat om je te verontschuldigen voor een fout. Door een verontschuldiging te aanvaarden, kan iemand zijn gezicht redden en weer in het systeem worden opgenomen.

54. Accepteer excuses. Iedereen maakt fouten, dus als je oprecht bent en bereid bent toe te geven wanneer je fout zit, is het voor mij gemakkelijker te vergeven.

55. Als je een fout maakt, heb dan het fatsoen om het te erkennen en te laten zien dat het je spijt. Dus, accepteer mijn excuses.

56. Door de verontschuldigingen van je vrienden of geliefden te aanvaarden, laat je zien dat je zorgzaam bent en bereid om dingen op te lossen. U kunt ook onnodige ruzies voorkomen door de wens van de persoon om de fout te herstellen te bewonderen.

57. Door een verontschuldiging te aanvaarden, stelt u niet alleen de ander tevreden, maar laat u ook uw relatie voortbestaan.

58. Verontschuldigen is tweerichtingsverkeer. Door een verontschuldiging te aanvaarden, stel je niet alleen de ander tevreden, maar laat je ook de relatie voortbestaan en groeien.

59. Door een verontschuldiging te aanvaarden, biedt u de ander een manier om met u verbonden te blijven. In tegenstelling tot koppige en onwillige mensen, geeft u uw tegenstander een kans om zich te beteren.

60. Door iemand die een fout heeft gemaakt te vergeven, open je de deur voor die persoon om met jou verbonden te blijven. Je vergeeft een persoon niet alleen, maar ontwikkelt er hoogstwaarschijnlijk een duurzame vriendschap uit.

61. Door sorry te zeggen, help je de ander de schade te herstellen die hij heeft veroorzaakt. Na een fout kan het aanvaarden van een verontschuldiging helpen een relatie te herstellen.

62. Je schrijft de woorden die ik wil horen. Door sorry te zeggen en een verontschuldiging te aanvaarden na een fout, kun je een betere relatie met iemand opbouwen.

63. Door iemands verontschuldiging te aanvaarden, kun je eindelijk een einde maken aan vijandigheid en pijn. Het is de eerste stap om je opnieuw te verbinden met iemand die je gekwetst of teleurgesteld heeft.

64. Als iemand een fout maakt en zich verontschuldigt, kan jouw vriendelijkheid een groot verschil maken. Je relatie zal sterker worden, zelfs als je de persoon niet laat gaan.

65. Natuurlijk helpt een verontschuldiging altijd om dingen glad te strijken en een relatie te herstellen. Iemand het voordeel van de twijfel geven is menselijk. Als iemand zich verontschuldigt, geef hem dan een tweede kans.

66. Als iemand sorry zegt, kan het nooit kwaad die verontschuldiging te aanvaarden. Verontschuldigen is een goede manier om verantwoordelijkheid te nemen voor je daden en het goed te maken met iemand.

67. Door een verontschuldiging te aanvaarden, kunt u de blikken van iemand die een echte fout in zijn brief heeft gemaakt, sparen en verder gaan met uw leven.

68. Als je je excuses hebt aangeboden en het gevoel hebt dat ze niet zijn aanvaard, laat het dan gewoon los. Dat is de aard van relaties – zelfs die met ouders, echtgenoten en kinderen. Wees geduldig en liefdevol, en laat de persoon zijn eigen weg naar je terug vinden.

69. Hoewel het belangrijk is om te vergeven, is het ook belangrijk om de volgende keer dat jij of iemand anders dezelfde fout maakt, eraan te denken.

70. Door een verontschuldiging te aanvaarden kan iedereen zijn gezicht redden, zijn trots intact houden en van de relatie blijven genieten.

71. Door zich te verontschuldigen kan iedereen zijn gezicht redden, zijn trots intact houden en in de toekomst van de relatie blijven genieten.

72. Een verontschuldiging aanvaarden is een daad van barmhartigheid en genade. Het geeft iedereen de kans zijn gezicht te redden, zijn trots te bewaren en van de relatie te blijven genieten.

73. Een brede verontschuldiging stelt iedereen in staat de goodwill in een relatie te behouden en misschien zelfs voort te zetten.

74. Het is mijn schuld, accepteer mijn verontschuldiging; woorden als deze hebben een lange weg afgelegd om generatiebreuken te beëindigen.

75. Door sorry te zeggen, zet je de eerste stap naar verzoening. Het is belangrijk om iedereen te laten weten dat je om je relatie met hen geeft.

76. Vergeving is een krachtig instrument. Het stelt mensen in staat verbonden te blijven en relaties te onderhouden. Accepteer dus een verontschuldiging en ga verder.

77. Een conflict op een positieve manier beëindigen versterkt de relaties, zorgt ervoor dat iedereen zich beter voelt, en voorkomt dat hetzelfde weer gebeurt.

78. Als je je bij iemand verontschuldigt, kan het moeilijk zijn te weten wat je moet zeggen. Laat een meningsverschil uw relatie niet verdelen. Nadat jullie je excuses hebben aangeboden, maak dan van de gelegenheid gebruik om jullie genegenheid en steun voor elkaar opnieuw te bevestigen.

79. Goed gedaan. Je toonde veel integriteit door je fout te erkennen. Ik aanvaard je excuses.

80. Zeg hen dat u openstaat voor hun verontschuldigingen en dat we later zullen praten. Dat zal u een kans geven om de situatie vanuit hun perspectief beter te begrijpen.

81. Als je denkt, « Dat was vreemd om te zeggen », laat het dan gaan. Je hoeft niet perfect of juist te zijn.

82. Door sorry te zeggen, laten jullie allebei alle spanning los en kunnen jullie je relatie voortzetten. Wanneer je een verontschuldiging van de ander accepteert, kun je je relatie met die persoon vreedzaam voortzetten.

83. Wanneer mensen zich slecht voelen door iets wat ze hebben gedaan, kan het aanvaarden van een verontschuldiging van hen hen een beter gevoel geven. Ze zullen het gevoel hebben dat je nog steeds vrienden wilt zijn, en jullie relatie zal doorgaan.

84. Dit laat de andere persoon weten dat hij niets heeft gedaan om jouw relatie met hem te beschadigen, en zo zal de relatie op een positieve manier kunnen worden voortgezet.

85. Mensen die excuses aanvaarden zijn gelukkiger en gezonder dan mensen die dat niet doen. Maar waarom zijn ze zoveel tevredener?

86. Als je ervoor kiest iemand te vergeven, laat je niet alleen hem of haar gaan, maar ook jezelf. Door een verontschuldiging te accepteren, voorkom je dat je relatie een klap krijgt.

87. Excuses aanvaarden is essentieel in de wereld van vandaag. In feite zijn verontschuldigingen een must, of ze nu persoonlijk of via technologie worden aangeboden.

88. Het is gemakkelijk om genadig te reageren op iemand die erkent dat hij zich slecht heeft gedragen. Wanneer mensen zich verontschuldigen, neemt dat de lading van negativiteit weg en maakt het de weg vrij voor een nieuwe start.

89. Je kunt morgen niet piekeren over wat er gisteren is gebeurd, laat het los, vergeef en accepteer het en bevrijd je hart van de wrok die je zou kunnen tegenhouden.

90. Als je ooit hebt vastgehouden aan de spijt van gisteren, of schuldgevoelens van recente acties, laat het dan los. Vergeef jezelf voor het maken van fouten en accepteer ze als deel van het leven. Morgen is een lege pagina, klaar om je stempel te drukken.

91. Je kunt de lasten van gisteren niet eeuwig met je meedragen. Het is goed om ze los te laten. Vergeef jezelf en ga verder.

92. We zullen je leren hoe je het verleden kunt loslaten, jezelf kunt vergeven en je uitsluitend kunt richten op de mooie toekomst die voor je ligt.

93. Laat het verleden je niet tegenhouden. Laat het los. Richt je op het heden, leer van je verleden en heb nergens spijt van. Leef in het heden en wees gelukkig.

94. Hoe eerder je het loslaat, hoe makkelijker je morgen bent. Blijf niet hangen in de dingen die je niet kunt veranderen. Vergeef en ga vooruit met opgeheven hoofd.

95. Laat alle stress van je dag los, maak je geest en lichaam leeg, en omarm een betere jij door excuses te aanvaarden van wie je beledigd heeft.

96. Wacht niet op het juiste moment om te doen waar je van houdt; als het belangrijk voor je is, doe het dan nu. Je moet geen tijd besteden aan jezelf of iemand anders de schuld geven, maar gewoon doorgaan en je verbeteren.

97. De tijd om je leven te veranderen is vandaag. Je hebt iets anders nodig, tijd voor een levensstijl reset. Laat de dingen los die je niet kunt veranderen en richt je op het heden, het nu – dat is de plek waar je daadwerkelijk een verschil kunt maken! Accepteer excuses van mensen en ga verder.

98. Als je excuses aanvaardt, geef je mensen de vrije doorgang om je te benaderen als ze je beledigen en geef je ook je relatie een kans om verder te gaan.

99. Het aanvaarden van excuses is geen teken van zwakte, maar van kracht. Als je een verontschuldiging accepteert, kies je de relatie boven je ego.

100. Verontschuldigingen aanvaarden maakt je leven vrij van drek. Wie niet gezondigd heeft, moet de eerste steen werpen. We hebben allemaal wel eens een fout gemaakt; excuses aanvaarden is de manier om te groeien.

Het heeft niet veel zin je vast te klampen aan woede en pijn over zoiets gevaarlijks, omdat je niet weet of het uiteindelijk zelfverloochening en spijt met zich meebrengt.

Hopelijk waren deze accept apology quotes precies wat je zocht. Zo ja, voel je vrij om commentaar te geven of je suggesties hieronder te delen. U kunt ze ook doorsturen naar zoveel mogelijk personen die u daarvoor zullen waarderen.