Gebroken Vertrouwen Citaten Voor Hem Of Haar

Broken Trust Quotes for Him or Her

Er bestaat nergens ter wereld een perfecte relatie, omdat alle relaties hun ups en downs meemaken, inclusief gebroken vertrouwen. Sommigen hebben te maken met zaken als bedrog, leugens of verraad van een geliefde.

Het kan ook gebeuren als je erachter komt dat iemand van wie je houdt niet zoveel om je geeft en je alleen maar gebruikt om te krijgen wat hij wil. Wat de reden ook is, geschonden vertrouwen is moeilijk te overwinnen in een relatie.

Of je je nu wilt identificeren met je persoonlijke gevoelens of deze citaten wilt delen met iemand in je omgeving, hieronder een lijst met gebroken vertrouwen citaten voor hem of haar om te gebruiken of te delen met iemand waarvan je weet dat die het nodig heeft.

Gebroken vertrouwen citaten voor hem

Hij is de enige vriend die ik in deze wereld heb. Ik vertrouwde hem, vertelde hem mijn geheimen, vroeg zijn advies en kijk waar we nu zijn. Hij is de enige die ik kan bellen als de wereld om me heen instort, maar hij gebruikte dat tegen me. En het leidde ertoe dat hij mijn vertrouwen brak.

1. Hij is de enige vriend die ik heb in deze wereld, maar hij brak mijn vertrouwen. De relatie tussen ons was zo goed en makkelijk. Hij was als de broer die ik nooit gehad heb. Maar het veranderde allemaal na een reeks fouten, niet zomaar een tegenslag maar een verraad – een verraad dat me pijn deed op een manier die niemand ooit zal begrijpen.

2. Ik vertrouwde hem. Daar had ik geen reden toe. We waren de beste vrienden ter wereld. Er was niets dat ik niet voor hem zou doen en nooit andersom. Maar hij had een moment van zwakte en woede, en hij liet het beste van hem komen.

3. Ik vertrouwde hem door dik en dun, zelfs als hij schuldig was over iets wat we probeerden op te lossen om het beter te maken. Maar hij kon niet hetzelfde doen voor mij.

4. Ik wou dat de dingen anders waren. Ik wou dat hij mijn vertrouwen niet had geschonden en deed wat hij deed. Maar het is nu gebeurd, en er is geen weg terug in de tijd om het te veranderen.

5. Vertrouwen duurt jaren om op te bouwen, seconden om te breken en eeuwig om te herstellen. Hij brak mijn vertrouwen en ik kan hem niet vergeven.

6. Vertrouw nooit iemand die meerdere keren tegen je liegt, want één keer is genoeg om je vertrouwen voor altijd te breken. Daarom zal ik je nooit vergeven.

7. Ik was degene die hem het meest vertrouwde, maar hij brak mijn vertrouwen. Hij brak mij ook.

8. Gebroken vertrouwen is een van de moeilijkste dingen om ooit terug te krijgen. Hij brak me in stukken.

9. Het kan me niet schelen of je mijn vriend bent, mijn broer of mijn zus… Je hebt mijn vertrouwen geschonden, en dat is een deal-breaker.

10. Mijn vertrouwen is geschonden door mensen die van me moesten houden. Ik ben verraden door de beste vrienden waarvan ik dacht dat ze me nooit zouden bedriegen. Maar nu, heb ik nog steeds moeite om ze los te laten omdat ze weigeren me verder te laten gaan.

11. Ik geef misschien nog wel om hem, maar hij verdient mijn liefde en vertrouwen niet meer omdat hij het weggooide toen hij mij zonder wroeging pijn deed.

12. Ik wil hem vergeven voor wat hij gedaan heeft, maar mijn vertrouwen in hem is gebroken.

13. Hij is de enige vriend die ik heb in deze wereld, maar zijn acties braken mijn vertrouwen. Het is moeilijk te beschrijven, maar je weet wanneer je vertrouwen is geschonden: dat zinkende gevoel in je borst…

14. Hij heeft me gekwetst door mijn hart te breken, en het herstellen van gebroken vertrouwen is een lang en moeizaam proces.

15. Hij is al drie jaar mijn beste vriend, een van de enige vrienden die ik al een tijdje heb. Maar ik kan hem gewoon niet meer vertrouwen nadat hij mijn vertrouwen heeft geschonden.

16. Stel nooit je vertrouwen in iemand die het vertrouwen van een ander heeft geschonden.

17. Als je verraden en voorgelogen bent, weet je dat de pijn overweldigend kan voelen. Het kan moeilijk zijn om weer te vertrouwen, maar wel essentieel.

18. Gebroken vertrouwen is als een gum die met elke fout kleiner wordt. Daarom kan ik zijn fout om mijn vertrouwen te beschamen nooit vergeven.

19. Hij liet mijn hart bloeden door mijn vertrouwen te breken. Gebroken vertrouwen is als papier. Als het eenmaal verfrommeld is, kan het niet meer perfect zijn.

20. Hij is de enige vriend die ik heb in deze wereld, maar hij brak mijn vertrouwen. Hij had een moment van zwakte, een moment van woede en onvergevingsgezindheid dat onze vriendschap bezoedelde. Er is geen manier om terug te nemen wat hij deed door zijn woorden of daden.

21. Hij brak mijn vertrouwen, en nu wil hij me terug. Onze vriendschap kan nooit meer hetzelfde zijn.

22. Hij maakte mijn vertrouwen kapot, en gebroken vertrouwen kan niet makkelijk gerepareerd worden.

23. Hij heeft onze vriendschap gekwetst, en dat is pijnlijk. Vertrouwen is een van de hoekstenen van een goede relatie, en als het eenmaal weg is, is het moeilijk terug te krijgen.

24. De pijn van een gebroken vertrouwen kan jaren duren. Hij is zo’n verrader.

25. Soms gooit het leven ons in de bocht in onze relaties, en we moeten weten hoe we daarmee omgaan.

26. Ik vertrouwde je, maar nu betekenen je woorden niets voor mij omdat je daden de waarheid spraken.

27. Vertrouwen is als papier. Als het eenmaal verfrommeld is, kan het niet meer perfect zijn.

28. Vertrouwen is een van die dingen die zo gemakkelijk gebroken kunnen worden, maar bijna onmogelijk te herstellen zijn.

29. Als je geen vertrouwen hebt in een relatie, dan is er geen sprake van een relatie.

30. Het duurt jaren om vertrouwen op te bouwen en slechts enkele seconden om het te vernietigen.

Gebroken vertrouwen citaten voor haar

Ik gaf haar mijn gouden vertrouwen, maar zij nam mij voor lief en maakte mijn liefde voor haar belachelijk door mijn vertrouwen te schenden. Nu vind ik het zo moeilijk om haar te vertrouwen, vooral omdat ik nog steeds van haar hou.

31. Wanneer zij het vertrouwen in de relatie schendt, de problemen van haar partner consequent negeert, of zich in het algemeen egoïstisch gedraagt, is het tijd om verder te gaan en iemand te zoeken die haar goed behandelt.

32. Ze brak mijn vertrouwen door tegen me te liegen en dan te zeggen dat het haar speet. Nee, het spijt me dat ik je vertrouwde.

33. Ze brak mijn vertrouwen. Ze schudde de basis van de relatie die ik met jou had. Ze verbrijzelde het volledig.

34. Ik was nooit op zoek naar iemand perfect, alleen iemand die probeert perfect te zijn voor mij.

35. Ik zal hem nooit meer kunnen vertrouwen. De pijn zit te diep, en de littekens zijn te breed.

36. Je had moeten weten dat als je mijn vertrouwen hebt gebroken, het moeilijk wordt om het weer terug te krijgen.

37. Ik vertrouwde haar met heel mijn hart, maar ze heeft me op de ergste manier verraden. Dit zal je nooit vergeven worden.

38. Vertrouwen is kwetsbaar, en als het eenmaal gebroken is, krijg je het soms nooit meer terug. Ze heeft me zo gekwetst.

39. Vertrouwen is als een spiegel. Als hij eenmaal gebroken is, kun je er nooit meer hetzelfde naar kijken. Dat is hoe jij me laat voelen, niet meer hetzelfde.

40. Ik weet nooit wat ik hierna ga verliezen, maar ik weet dat het weer gaat gebeuren. En dat is het ergste.

41. Als ze je vertrouwen breekt. Voel je niet dom omdat je haar vertrouwde. Je deed niets verkeerd, het zijn gewoon onbetrouwbare mensen.

42. Een verbroken vertrouwen doet meer pijn dan wat dan ook in deze wereld, want er zijn miljoenen glimlachen die je gaf, maar slechts één reden voor je tranen.

43. Je brak mijn vertrouwen omdat jij de enige bent aan wie ik het gaf. Ik had het mis.

44. Ik dacht altijd dat het ergste in het leven was om alleen te eindigen. Dat is niet zo. Het ergste in het leven is eindigen met mensen die je vertrouwt, maar uiteindelijk een gebroken hart hebben.

45. Ik kan je niet vergeven dat je mijn vertrouwen hebt geschonden.

46. Ik vertrouwde je, maar nu betekenen je woorden niets omdat je daden de waarheid spraken.

47. Ik vertrouwde je, maar nu betekenen je woorden niets omdat je daden de waarheid spraken.

48. Je brak mijn vertrouwen, en nu is onze liefde een levende hel.

49. Ik kan niemand meer vertrouwen of geloven, niet na wat mensen me hebben aangedaan.

50. Ik geloofde in je, en ik dacht dat we nooit uit elkaar zouden gaan, maar je hebt mijn hart gebroken door ons vertrouwen te breken.

51. Ik vertrouwde erop dat we altijd samen zouden zijn, maar nu is onze vriendschap verbroken.

52. Ik wilde je vertrouwen, maar ik kon het niet. Je hebt te vaak tegen me gelogen.

53. Je zei dat onze relatie eeuwig zou duren, maar toen kwam ik achter de waarheid. Het vertrouwen was gebroken, en wij ook.

54. Als iemand je vertrouwen breekt. Voel je niet dom omdat je hem vertrouwde. Je deed niets verkeerd, ze zijn gewoon onbetrouwbaar.

55. Je kunt altijd zien wanneer een man goed geïnformeerd is. Zijn opvattingen lijken op die van jou.

56. Toen ze mijn vertrouwen brak, verloor ik het vertrouwen in haar.

57. Je brak mijn vertrouwen en liet me gekwetst achter.

58. Ik vertrouwde je als een broer die ik een vriend noemde, maar wat deed je? Je hebt mijn vertrouwen beschaamd.

59. Toen mensen me vroegen of ik je vertrouwde, antwoordde ik: « met heel mijn hart ». Nu laat je me eruit zien als een dwaas.

60. Ik ben niet boos dat je tegen me gelogen hebt. Ik ben boos dat ik je vanaf nu niet meer kan vertrouwen.

61. Ik vertrouwde je met alles wat ik had, maar nu is dat vertrouwen weg.

62. Je brak mijn vertrouwen, en nu is onze liefde verroest.

63. Vertrouwenskwesties zijn meestal niets anders dan een weerspiegeling van iemands daden.

64. Vertrouwen is als een gum. Het wordt kleiner en kleiner na elke fout.

65. Ik vertrouwde je zo erg. Je grootste fout was het breken van mijn vertrouwen. Ik zal nooit de pijn vergeten die je me gaf. Ik haat je volledig. Je hebt me zo’n pijn gedaan dat ik nu niemand meer kan vertrouwen.

66. Verraden worden door iemand die je vertrouwde, in wie je vertrouwen had, is de pijnlijkste ervaring in het leven.

67. Het is pijnlijk om het vertrouwen te hebben verbroken in een relatie waarvan ik dacht dat alles goed was.

68. Vertrouwen is een integraal onderdeel van elke romantische relatie, maar veel stellen herhalen steeds weer dezelfde fouten, waardoor het onderlinge vertrouwen kan worden geschaad.

69. De geluiden van het breken van vertrouwen echoën nog lang na.

70. Mijn vertrouwen is gebroken nadat het was gebouwd op liefde, zorg en genegenheid. Ik kan niet geloven dat het gebeurt.

71. Ik kan niet geloven dat mijn vertrouwen is geschonden na alles wat ik voor haar heb gedaan. Het is pijnlijk om een gebroken vertrouwen te hebben dat niet hersteld kan worden. Ik heb het gevoel dat er geen liefde meer in zit, alleen maar geheimen en wantrouwen.

72. Het doet pijn om een gebroken vertrouwen te hebben, zelfs als jij de schuldige bent.

73. Al mijn inspanningen hebben geleid tot een gebroken vertrouwen. Ik heb het gevoel dat ondanks al het werk dat ik gedaan heb, mijn vertrouwen toch gebroken is.

74. Ik investeerde en deed veel voor hem, maar hij deed het tegenovergestelde van wat hij zei dat hij zou doen. Nu voel ik me zo gekwetst, en ik weet niet wat ik moet doen.

75. Ik kan niet geloven dat mijn vertrouwen werd geschonden na alles wat ik gaf en deed voor hen. Het is pijnlijk om een gebroken vertrouwen te hebben van iemand waar je veel om gaf. En uiteindelijk gaat het allemaal in rook op.

76. Het is pijnlijk om vertrouwen te hebben geschonden. Je hebt het gevoel dat je elk beetje van je vriendelijkheid, liefde en genegenheid aan een ander betaalt, alleen om hun kwetsende verraad terug te krijgen.

77. Zij zullen altijd een deel van mijn leven zijn en een stuk van mijn hart en ziel dat ik de rest van mijn leven bij me zal dragen. Ze zullen altijd herinnerd worden, wat er ook gebeurt, en ze zullen voor altijd in mijn hart blijven!

78. Het duurt lang om iemand te leren kennen, en het duurt nog langer om weer op te bouwen.

79. Vertrouwen is de basis van alle relaties. Zodra het vertrouwen wordt geschonden, valt die relatie uit elkaar.

80. Als er een vertrouwensbreuk is, voelt wat eens veilig en zeker werd geacht, typisch als een verbroken vertrouwen.

81. Vertrouwen, eenmaal gebroken, is moeilijk te herstellen.

82. Wanneer het vertrouwen wordt geschonden, kan het voelen alsof je hele wereld in duigen valt, waardoor je met een gevoel van angst en verlies achterblijft.

83. Als het vertrouwen wordt geschonden, wordt liefde een leugen.

84. Gebroken vertrouwen is het ergste wat er is. Als het eenmaal verloren is, is het voor altijd verloren.

85. Vertrouwen is de lijm van het leven. Het is een essentieel ingrediënt voor effectieve communicatie. Als het vertrouwen eenmaal gebroken is, valt de relatie uit elkaar.

86. Het gevoel dat je hebt als je vertrouwen wordt geschonden is een van de ergste gevoelens ooit.

87. Ze heeft alles in twijfel getrokken omdat hij zo vaak bedrogen heeft. Het laat gewoon zien dat er geen vertrouwen is.

88. Iedereen weet wanneer het vertrouwen gebroken is, maar niet wanneer het aanwezig is.

89. Zodra het vertrouwen wordt geschonden, is het einde van allerlei emoties.

90. Vertrouwen dat gebroken is, is als een snee. Het kan genezen, maar er zal altijd een litteken zijn.

91. Toen ik mijn vertrouwen in haar stelde, en zij het brak, voelde dat als het pijnlijkste in de wereld.

92. Toen ze me eenmaal pijn deed, was het moeilijker om bij haar te ontspannen en te denken dat ze veilig was om van te houden. Maar het hield me niet tegen haar te willen.

93. Het trieste van gebroken vertrouwen is dat het nooit van je vijanden komt.

94. Gebroken vertrouwen is moeilijk te overwinnen in een relatie. Ik weet niet zeker of we hier overheen kunnen komen.

95. Liefde vereist geloof en vertrouwen. Toen je mijn vertrouwen brak, beëindigde je ook onze liefde.

96. Vertrouwen is als een spiegel. Als hij eenmaal gebroken is, zelfs als je hem probeert te repareren, zullen de scheuren er altijd zijn.

97. Gebroken vertrouwen is moeilijk te overwinnen. Na jaren van vertrouwen en liefde, kan ik me niet voorstellen hoe het zou zijn om te voelen dat het allemaal verbroken is.

98. Iemand die je vertrouwen breekt is je tranen niet waard. Geef ze wat tijd en ruimte zodat ze de pijn kunnen voelen die jij al dagen, weken, maanden of zelfs jaren voelt.

99. Gebroken vertrouwen is het ergste verraad. Dus, het was extreem moeilijk om over haar gebroken vertrouwen heen te komen, en het kan lang duren voordat ik weer met haar praat.

100. Als het ooit weer zou gebeuren, zou ik haar niet meer vertrouwen. Ik kan niet nog een vertrouwensbreuk met dezelfde persoon riskeren.

Als je je vertrouwen in iemand hebt verloren, dan zal het doornemen van deze gebroken vertrouwen citaten voor hem of haar je in staat stellen om het te uiten. Van de eens zo naaste mensen in ons leven (familie, vrienden en geliefden) is het niet ongewoon om de pijn te voelen dat je vertrouwen door hen is beschaamd.

Ik hoop dat deze verzameling gebroken vertrouwen quotes voor hem of haar je kan helpen om het verdriet dat je voelt uit te drukken. Voel je vrij om ze te delen op je sociale media.