Gelukkige Moederdag Aan Mijn Ex-Vrouw Citaten

Happy Mothers Day to My Ex Wife Quotes

Moederdag is belangrijk om de vrouwen te eren die je hebben helpen opvoeden, of het nu je moeder is of zelfs de moeder van je kinderen. Maar hoe zit het met de vrouw die er niet was? De vrouw die je zoveel liefde en steun heeft gegeven als een ex-vrouw zou doen?

Als je ex-vrouw al moeder is, dan is Moederdag een dag om de moeder van je kinderen te vieren en de vrouw die er altijd voor je is geweest. Jullie zijn misschien niet meer samen, maar dat betekent niet dat je haar niet kunt erkennen op deze speciale dag.

Ze verdient een geweldige Moederdag omdat ze een geweldige moeder is. Er is een sterke vrouw voor nodig om kinderen op te voeden, en zij heeft door de jaren heen niets dan kracht getoond. Dus, als jij het type bent dat relaties uit het verleden niet kan loslaten, is er geen beter moment dan Moederdag om haar de hand te reiken en gedag te zeggen.

Deze happy mothers day to my ex-wife quotes zijn perfect om haar een geweldige dag te wensen. De twee van u kunnen hebben gehad uw verschillen in het verleden, maar een ding heb je nu gemeen is dat je van je kinderen met heel je hart. Veel plezier!

Gelukkige Moederdag aan mijn ex-vrouw Citaten

Gelukkige moederdag aan mijn ex-vrouw. De dag dat ik je ontmoette, het eerste moment dat ik je zag, was als liefde op het eerste gezicht. Maar helaas mocht het niet zo zijn. Ik ben blij dat je nog steeds geniet van de zorg voor onze kinderen.

1. Gelukkige Moederdag aan mijn ex-vrouw! Je bent er altijd voor me geweest, je liefde is onvoorwaardelijk. Het lijkt alsof we net getrouwd waren en nu zijn we al gescheiden.

2. Gelukkige Moederdag aan mijn ex-vrouw; uw moederlijke manieren hebben mij altijd opgetild. Mijn leven is opgebloeid met al je liefde; ik besefte niet hoe diep je om me gaf.

3. Als ik naar de foto van ons kijk, voel ik het verdriet van wat had kunnen zijn, maar in plaats daarvan, voel ik nog steeds het verdriet van verloren liefde. Fijne moederdag, lieverd.

4. Gelukkige moederdag aan mijn ex-vrouw, ik wou dat we nooit gescheiden waren, maar het leven gaat verder, naar betere tijden, een die ik wens.

5. Gelukkige Moederdag aan mijn ex-vrouw. Hoewel je niet meer bij me bent, ben je altijd bij me geweest, en ik zal altijd denken aan hoe je voor onze kinderen hebt gezorgd.

6. Gelukkige Moederdag aan mijn ex-vrouw, je was het beste wat me ooit is overkomen. Je leerde me het ware geluk en liet me zien hoe te leven.

7. Gelukkige Moederdag aan mijn ex-vrouw, voor het breken van mijn hart, maar vooral voor het maken van de man die ik nu ben.

8. Gelukkige Moederdag aan mijn ex-vrouw voor alles wat je voor me geweest bent. Je liefde, je vriendschap en je vergiffenis, ook al ben jij de reden dat ik gescheiden ben.

9. Gelukkige Moederdag voor jou, ook al heb je mijn leven verlaten. Ik koester nog steeds de jaren die we samen hebben doorgebracht en kijk uit naar nog veel meer in de toekomst door onze kinderen.

10. Gelukkige Moederdag. Ik betreur ten zeerste de dag dat je ons achterliet. Je stal mijn eens zo gelukkige leven en nam mijn hart. Ik verlang ernaar je weer te zien, maar ik weet dat ik je nooit meer zal zien.

11. Gelukkige Moederdag aan mijn ex-vrouw; waar ze ook is, ik stuur mijn liefde, in de hoop dat ze gelukkig is, ik gaf haar mijn hart, en vandaag, is het haar beurt!

12. Gelukkige Moederdag aan mijn ex-vrouw. Jouw glimlach en persoonlijkheid maakten me verliefd op je. Maar jouw ambities waren de reden van onze scheiding.

13. Gelukkige Moederdag aan mijn ex-vrouw. Moge je liefde voor mij nooit sterven, al was je ooit in mijn leven, nu zul je dat nooit meer zijn.

15. Gelukkige Moederdag aan mijn ex-vrouw. Ik wens je dat je dagen gevuld zullen zijn met liefde, geluk en vrede.

16. Gelukkige Moederdag aan mijn ex-vrouw; denk alsjeblieft niet dat onze paden elkaar nooit meer zullen kruisen; ik weet zeker dat ik je altijd zal missen.

17. Gelukkige Moederdag aan mijn ex-vrouw. Je was mijn hele wereld. We hadden onze ups en downs, en ons huwelijk hield geen stand, maar onze liefde wel.

18. Gelukkige Moederdag aan mijn ex-vrouw; je hebt me laten zien wat liefde is met je onsterfelijke toewijding. Je hebt me geleerd wat echte liefde is, en ik mis de opwinding die jouw liefde me heeft gebracht.

19. Gelukkige Moederdag aan mijn ex-vrouw. Ik wou dat je hier bij me was en dat je had geweten hoe geweldig ik was als echtgenoot in plaats van me voor lief te nemen.

20. Gelukkige Moederdag aan mijn ex-vrouw. Ze was het beste wat me ooit is overkomen. Dus neem een moment om alle vreugde en strijd te herinneren die ons tot vandaag bracht.

21. Ze zeggen dat tijd alle wonden heelt, toch voel ik nog steeds dezelfde pijn. Gelukkige moederdag aan mijn ex-vrouw. Ik wou dat ik je gezicht kon bezoeken om je te omhelzen voor hoe goed je onze kinderen hebt opgevoed.

22. Je hebt me verlaten, maar in mijn hart zal ik altijd een onsterfelijke liefde voor jou en je prachtige herinneringen hebben. Bedankt dat je een geweldige moeder was.

23. Gelukkige Moederdag aan mijn ex-vrouw. Je moest scheiden, en nu ben je hertrouwd en heb je een nieuw kind.

24. Gelukkige Moederdag aan de vrouw die ons huwelijk ruïneerde. Waarom je weg moest, heb ik nooit begrepen.

25. Gelukkige Moederdag aan mijn ex-vrouw, ik weet dat je nu een moeder bent, maar ik ben blij dat je niet de mijne bent.

26. Het is weer die tijd van het jaar, de dag dat we uit elkaar gaan, hoewel je nooit zult beamen dat ik bij je hoor te zijn. Ik wou dat je er nog was. Maar ik ken de pijn die ik alleen heb gedragen.

27. Je gaf mijn hart een beetje pijn, maar je gaf mijn leven een grotere vreugde, dank je, schat, om de perfecte ex-vrouw te zijn.

28. Ik hoop dat je een fijne dag hebt, de bloemen zien bloeien en de warme zon achter je zien ondergaan, gewoon aan je denken, doet me glimlachen. Gelukkige Moederdag.

29. Gelukkige Moederdag aan mijn ex-vrouw. Vandaag denk ik aan jou. Je bent nog steeds in mijn leven en hebt meer liefde in mijn hart dan ik in mijn hele leven heb gehad.

30. Gelukkige Moederdag aan mijn ex-vrouw, moge je dag gevuld zijn met vrede en liefde. Ik wens je een prachtige dag.

31. Ex-vrouw, de liefste vrouw die ik ooit gekend heb. Je was altijd mijn rots, mijn steun, mijn alles in het leven. Ik wens je een gelukkige Moederdag.

32. Aan mijn ex-vrouw, gelukkige Moederdag. Moge deze dag gevuld zijn met vreugde, bedankt dat je er altijd was.

33. Lieve ex-vrouw, gelukkige Moederdag voor jou. Dit is de moeilijkste dag voor mij sinds je me verliet.

34. Gelukkige Moederdag aan mijn ex-vrouw. Een glimlach op je gezicht, en een traan in mijn ogen. Wetende dat je veilig en in vrede bent, zijn we gelukkig uit elkaar.

35. Gelukkige Moederdag aan mijn ex-vrouw. Als ik je nog steeds bezat, zou ik nog steeds met je trouwen. Je maakte me de gelukkigste man ter wereld.

36. Gelukkige Moederdag aan mijn ex-vrouw. Ik hield van je met alles wat ik had. Heb ik je verteld hoeveel ik van je hield? Je hebt me de betekenis van vriendschap en warmte van mijn hart geleerd. Bedankt voor alles wat je hebt gedaan.

37. Gelukkige Moederdag aan mijn ex-vrouw, ik hoop dat je een prachtige dag hebt want het is tijd om het verleden te vergeten.

38. Gelukkige Moederdag aan mijn ex-vrouw. Happy mother’s day to my ex-wife, happy mother’s day to my ex-wife, happy mother’s day to my ex-wife, happy mother’s day to my ex-wife.

39. Gelukkige Moederdag aan mijn ex-vrouw; 20 jaar zijn voorbij gegaan; je bent zo’n lief mens, altijd aanwezig met een glimlach; ik wou dat je hier aan mijn zijde was,

40. Gelukkige Moederdag aan mijn ex-vrouw; je gaf me iets wat ik nooit kan terugbetalen, de liefde die door je ogen straalde. Een liefde die me elk moment meer doet koesteren dan ik ooit zal kunnen zeggen.

41. Ik hield van mijn vrouw; nu is ze weg, en ik weet dat ze boos is, maar ik kan er niets aan doen. Fijne Moederdag, lieverd.

42. Gelukkige Moederdag aan mijn ex-vrouw, je schoonheid is nog altijd even helder. Liefde groeit alleen met de afstand, maar herinneringen blijven eeuwig.

43. Gelukkige Moederdag aan mijn ex-vrouw. Ik hou zoveel van je. Gelukkige Moederdag, moge je vreugde nooit vervagen.

44. Gelukkige Moederdag aan mijn ex-vrouw, mijn liefste; ik wou dat je hier was om mijn tranen weg te wassen, ik wou dat je hier was om mijn pijn te laten verdwijnen, maar dat ben je niet.

45. Gelukkige Moederdag aan mijn ex-vrouw; je gaf me een schattige zoon, een prachtige dochter en een liefhebbende man.

46. Mijn ex-vrouw, je schoonheid straalt zo helder, de ogen die ik ooit zag zijn niet meer de mijne, dus ik wens je een gelukkige Moederdag.

47. Happy Mother’s day to my ex-wife; so happy you’ve left me to be, now forever someone else without you my heart would never know.

48. Gelukkige Moederdag aan mijn ex-vrouw, want jij was het die me leerde wat liefde betekende. Ik hou van je voor de herinneringen die we gedeeld hebben.

49. Gelukkige Moederdag aan mijn ex-vrouw. Ik hoop dat je lacht en dat we dit volgend jaar weer doen.

50. Gelukkige Moederdag aan mijn ex-vrouw. Je liefde was zo sterk en toch zo kort.

Kortom, Moederdag is een speciaal moment om waardering te tonen voor je moeder, maar het is ook een goed moment om contact te zoeken met je ex-vrouw, wat gezond kan zijn voor jou en je ex-vrouw.