Genees Mijn Gebroken Hart Citaten

Heal My Broken Heart Quotes

Pijn, pijn, verdriet – er zijn geen woorden om volledig te beschrijven hoe je je voelt wanneer iemand van wie je houdt je hart heeft gebroken of je in deze wereld heeft achtergelaten. Je kunt er niet zomaar overheen stappen en verder gaan. Je kunt het ook niet negeren. Deze gevoelens kloppen elke dag aan je deur, totdat je je openstelt en ze frontaal aanpakt. Het lijkt alsof er geen einde komt aan de pijn die ze veroorzaken, maar er is altijd een uitweg uit dit soort hartzeer.

Als je een gebroken hart hebt gehad, weet je hoe moeilijk het kan zijn om je leven weer op de rails te krijgen. Het kost tijd om te genezen, en de breuk doorstaan is moeilijk. Citaten kunnen worden gebruikt om de pijn en het gevoel van gekwetst zijn in een relatie of de pijn van het verlies van iemand uit te drukken, maar ze kunnen ook worden gebruikt als steun en aanmoediging bij liefdesverdriet.

In dit bericht vindt u de verzameling van genezen mijn gebroken hart citaten voor elke gebroken hart persoon die ik hoop dat u zal helpen in vertrouwen te nemen en uw hart uit te storten aan een geliefde of God. Dit kan ervoor zorgen dat je snel geneest en vrede vindt, in plaats van met een gebroken hart rond te lopen.

Genees mijn gebroken hart citaten

Ik wil me niet langer alleen voelen. Ik wil geliefd worden, maar ik ben bang om weer gekwetst te worden. Mijn hart is al zo vaak gebroken, ik weet niet of het zich zal herstellen. Ik wil alleen dat jij mijn gebroken hart geneest.

1. Ik wil me niet alleen voelen deze feestdagen. Ik wil geliefd zijn en iemand hebben die me knuffelt op kerstochtend. Maar ik ben bang om weer gekwetst te worden. Mijn hart is al zo vaak gebroken, ik heb iemand nodig om mijn gebroken hart te genezen.

2. Ik wil zo graag geliefd worden, maar ik ben bang dat ik weer gekwetst word. Mijn hart is al zo vaak gebroken, genees mijn gebroken hart.

3. Ik wil weer liefhebben, maar ik ben bang om gekwetst te worden. Mijn hart is gebroken, ik wil dat jij mijn gebroken hart geneest.

4. Ik wil zo graag liefhebben en bemind worden, maar ik ben bang om weer gekwetst te worden. Ik heb je nodig om mijn gebroken hart te genezen

5. Kun je alsjeblieft mijn gebroken hart genezen? Ik zit op een donkere plek. Ik wil gelukkig zijn, maar angst weerhoudt me ervan de warmte van de zon te voelen. Ik begrijp niet hoe iemand me zo gebroken en waardeloos kan laten voelen, maar toch naar mijn gezelschap verlangt.

6. Ik heb al mijn toewijding toegezegd, maar je ziet het niet of waardeert het niet. Alles wat ik wil is dat je mijn gebroken hart geneest, maar je lijkt me dat niet terug te geven.

7. Mijn hart zal misschien nooit genezen, maar ik heb geleerd dat liefde niet altijd vriendelijk is. In alle eerlijkheid, ik wil dat jij mijn gebroken hart geneest.

8. Ik wil niet meer alleen zijn, maar ik ben bang om weer gekwetst te worden. Ik wil graag dat je mijn gebroken hart geneest.

9. Ik ben zo vaak gekwetst dat ik niet weet of mijn hart genezen kan worden. Ik heb iemand nodig om mijn gebroken hart te genezen.

10. Als je hart gebroken is, is het moeilijk voor te stellen dat je ooit nog liefde zult voelen. Maar als je iemand vindt om je gebroken hart te genezen, zal de liefde zijn weg terugvinden.

11. Soms voel ik me de enige die niemand heeft. En ik weet niet wat ik eraan moet doen. Genees alsjeblieft mijn gebroken hart.

12. Het enige dat dit gat in mijn hart kan vullen ben jij. Ik ben bang om weer lief te hebben. Maar ik weet dat jij mijn gebroken hart kan genezen.

13. Ik wil geliefd worden en ik ben bang om weer gekwetst te worden. Mijn hart is al zo vaak gebroken, ik wil dat jij mijn gebroken hart geneest.

14. Ik ben bang om weer gekwetst te worden. Mijn hart is al zo vaak gebroken. Genees alsjeblieft mijn gebroken hart.

15. Ik wil me niet alleen voelen, ik wil me niet zo voelen. Mijn hart is gebroken en ik weet niet of het zal genezen. Wat kan ik voor u doen om mijn gebroken hart te genezen?

16. Mijn hart is zo vaak gebroken, en ik wil dat het geneest. Jij bent de enige die mijn gebroken hart kan genezen.

17. Ik wil geliefd worden, maar ik ben bang om weer gekwetst te worden. Ik heb gewoon hulp nodig. Ik heb iemand nodig om mijn gebroken hart te genezen.

18. Ik wil niet het gevoel hebben dat ik de enige op deze wereld ben. Ik wil liefhebben en bemind worden. Ik heb echt iemand nodig om mijn gebroken hart te genezen.

19. Praten over de pijn van eenzaamheid, en de angst dat ik weer gekwetst zal worden. Mijn hart moet zo snel mogelijk genezen worden.

20. Ik ben verdwaald in een wereld van angst. De wereld is zo donker en leeg. Ik heb een gebroken hart, maar ik weet dat er een God is die van me houdt.

21. Het is moeilijk te genezen als je helemaal alleen bent en het lijkt alsof je de wil om te leven kwijt bent. Je hebt het gevoel dat niemand in deze wereld begrijpt hoe je je voelt of wat je nodig hebt. Maar op een dag kijk je op en staat er iemand voor je ogen die je gebroken hart wil genezen.

22. Ik voel me zo alleen, alsof al de pijn en het lijden dat ik voel eeuwig kan duren. De tranen beginnen sneller en harder te vallen terwijl ik de hoop begin te verliezen. Alles wat ik wil is dat jij mijn gebroken hart geneest.

23. Ik kan niet omgaan met hoe ik me voel. Ik ben alleen. Niemand begrijpt me. Het doet pijn. Het is pijnlijk. Ik ben helemaal alleen, en ik heb het gevoel dat niemand begrijpt hoe ik me voel of wat ik nodig heb. Niemand is er als het moeilijk wordt. Mijn hart moet genezen.

24. Het lijkt erop dat ik de wil om te leven heb verloren, maar plotseling begint het er beter uit te zien. De regenwolken verdwijnen en er gloort hoop aan de hemel. Ik voel dat mijn gebroken hart begint te genezen.

25. Het gaat er niet om mij te laten lachen als je hart voelt alsof het breekt. Ik wil gewoon bij je zijn, wat je ook voelt, en ook al kun je niets doen of zeggen waardoor ik me beter voel, dan hoef ik me tenminste niet alleen te voelen. Genees mijn gebroken hart.

26. Juist wanneer alle hoop verloren lijkt, het voelt alsof er nooit een licht van geluk aan het einde van de tunnel zal zijn, staat hij daar plotseling. Genees alsjeblieft mijn gebroken hart.

27. Ik wil me niet meer alleen voelen. Is het te veel gevraagd om die ene persoon te hebben die altijd achter me staat en me nooit pijn zou doen? Een persoon die onvoorwaardelijk van me zal houden tot het einde der tijden? Is het teveel gevraagd om iemand te hebben die mijn gebroken hart zal genezen?

28. Alles wat ik wil is weten dat iemand van me houdt. Alles wat ik wil is dat ze me vasthouden en zeggen dat alles goed komt. Mijn hart is gebroken, maar ik heb iemand nodig om het te genezen.

29. Mijn hart is gebroken, maar ik wil vastgehouden worden en horen dat het goed komt. Ik moet weten dat iemand van me houdt en mijn gebroken hart probeert te genezen.

30. Ik voel me leeg, eenzaam en gebroken. Ik probeer de stukjes weer in elkaar te zetten, maar het lukt maar niet. Alles wat ik wil is dat iemand mijn gebroken hart geneest.

31. Ik weet niet waar ik heen moet. Ik ben verloren en gebroken, mijn hart is gebroken. Alles wat ik wil is mijn gebroken hart genezen.

32. Ik voel me zo alleen. Ik wil gewoon iemand die thuiskomt en me speciaal laat voelen. Zeg me dat mijn hart spoedig zal genezen.

33. Alles wat ik wil is van iemand houden, en weten dat ik ook geliefd ben. Alles wat ik wil is dat iemand mijn gebroken hart geneest.

34. Ik werd voorgelogen. Ik werd niet geknuffeld, ik was niet bang, en nu is mijn hart gebroken. Ik wil dat je mijn gebroken hart geneest.

35. Ik wil me weer waardig voelen. Hoe ben ik hier gekomen? Waarom heb je me verlaten? Ik ben het zat om het gewicht van de wereld op mijn schouders te dragen. Ik wil gewoon dat iemand me helpt het een tijdje te dragen en mijn gebroken hart te genezen.

36. Mijn hart is gebroken, en mijn lichaam is moe. Ik heb iemand nodig om mijn gebroken hart te genezen.

37. Iedereen probeert nu iets te redden. Kleren, geld, liefde. Maar wat ik vooral wil is dat iemand mijn gebroken hart geneest.

38. Er is iets mis. Ik ben niet in orde. Kom alsjeblieft en help me mijn gebroken hart te genezen.

39. Ik ben zo alleen. Mijn hart doet pijn. Ik heb iemand nodig om mijn gebroken hart te genezen.

40. Mijn gebroken hart genezen. Ik verloor de enige van wie ik echt hield, maar het ergste is dat ik de pijn alleen moet voelen. Niemand kan begrijpen wat ik heb meegemaakt.

41. Ik wil geliefd zijn. Ik wil door iemand begeerd worden. Ik wil het gevoel hebben dat mijn hart weer heel is. Ik wil dat mijn gebroken hart geheeld wordt.

42. Ik ben zo vaak gekwetst en gebroken, ik weet niet of ik nog iemand kan vertrouwen. Alles wat ik wil is dat jij mijn gebroken hart geneest.

43. Het is twee jaar geleden, maar hij geeft me nog steeds het gevoel alsof het gisteren was – de pijn van liefdesverdriet. Ik weet dat het moeilijk zal zijn om weer te vertrouwen. Ik wil dat mijn hart geheeld wordt.

44. Als je gekwetst en gebroken bent, is het moeilijk om weer iemand te vertrouwen. De angst om weer gekwetst te worden is wat ons ervan weerhoudt om weer lief te hebben.

45. Er is niets erger dan een gebroken hart. Genees alstublieft mijn gebroken hart.

46. Ik probeer gelukkig te zijn, maar de pijn gaat niet weg. Ik denk aan de goede momenten en probeer te glimlachen, maar die herinneringen vervagen. Ik wil gewoon de genezing van mijn hart.

47. Mijn hart is gebroken, maar ik kan de stukjes één voor één weer in elkaar zetten. Ik zal oké zijn.

48. Ik ben het zat om me gevoelloos en gebroken te voelen. Genees alstublieft mijn gebroken hart.

49. Ik wil niet meer alleen zijn. Ik ben zo vaak gekwetst, en ik weet niet of mijn hart daarvan zal herstellen. Genees mijn gebroken hart.

50. Genees mijn gebroken hart. Ik ben bang om weer gekwetst te worden. Ik wil niet alleen zijn. Ik wil gewoon liefhebben en bemind worden.

51. Genees mijn gebroken hart. Ik weet niet of mijn hart ooit nog zal liefhebben na alle pijn die het heeft doorstaan.

52. Ik ben doodsbang om weer gekwetst te worden. Ik ben zo vaak gekwetst dat ik het me niet eens meer kan herinneren. Ik wil dat je mijn gebroken hart geneest.

53. Mijn hart is nog steeds gebroken, het is al een tijdje gebroken. Ik ben het zat om me altijd verdrietig en eenzaam te voelen. Genees mijn gebroken hart.

54. Ik probeer opnieuw te leren liefhebben na de pijn en het verraad van mijn laatste relatie. Ik mis het gevoel dat ik deel uitmaakte van een echte familie.

55. Misschien is het te laat voor mij. Ik ben het zat om alleen te zijn. Genees mijn gebroken hart.

56. Ik wou dat ik kon stoppen me zo te voelen. Ik heb jou nodig om mijn gebroken hart te genezen.

57. Door tijd te investeren in jezelf en in degenen die je liefhebt, zul je je weer heel gaan voelen.

58. Relaties zijn als glas. Soms is het beter om ze kapot te laten dan jezelf pijn te doen door ze weer in elkaar te zetten.

59. Het enige dat een gebroken hart geneest is tijd, en ik wil dat het snel geneest zodat ik weer gelukkig kan zijn.

60. Als je je gebroken voelt, weet dan dat er genezing is in een zee van mensen die van je houden en je steunen.

61. Ik hou mijn hoofd omhoog en draag dit gebroken hart bij me tot het weer leert genezen.

62. Mijn hart is op dit moment gebroken, maar het komt goed. Ik weet dat ik hier doorheen kom, als jij mijn gebroken hart maar geneest.

63. Ik wou dat ik de tekenen zag, de hemel boven me, toen de wereld instortte, was mijn hart gebroken. Ik zal die fout niet meer maken.

64. Ik hou zoveel van mijn vrienden dat het mijn hart breekt om zo lang van ze weg te zijn. Ik hoop dat ze dat weten. Zij zijn degenen die mijn gebroken hart kunnen genezen.

65. Mijn hart was gebroken, en ik wilde gewoon dat de pijn stopte. Ik begon te genezen door mezelf te omringen met liefde.

66. Ik heb ontdekt dat je geluk, emoties en gevoelens niet kunt faken. Het enige wat je kunt doen is moeite doen om je hart te genezen.

67. Je zult nooit klaar zijn voor een gebroken hart. Je zult er nooit volledig van genezen. Je leert gewoon om door te gaan. Dat doe ik nu, vriend, en mijn hart begint goed te voelen. Genees mijn gebroken hart.

68. Je zult nooit klaar zijn. Je zult nooit volledig genezen. Je moet gewoon leren om door te gaan. Dat doe ik nu, vriend en mijn hart begint zich weer heel te voelen. Genees alsjeblieft mijn gebroken hart.

69. Het is veel te gemakkelijk om gekwetst te worden. Ben je wel eens verdrietig? Ik probeer het te leren, maar de laatste tijd heb ik het moeilijk. Je kunt niet klaar zijn voor een gebroken hart, en het geneest nooit volledig. Blijf doorgaan, en (uiteindelijk) zal je hart zich beter gaan voelen.

70. Iemand waar ik van hou is weg, en toch voel ik diepe droefheid. Ik doe mijn best, vriend. Maar ik begin te denken dat mijn hart nooit volledig zal genezen. Kunt u alstublieft mijn gebroken hart genezen?

71. Ik leer om door te gaan, maar mijn hart is nog steeds gebroken. Ik had nooit gedacht dat ik een gebroken hart zou moeten repareren.

72. Ik ben gewond. Ik wist niet hoeveel pijn het kon doen tot nu, maar ik begin me beter te voelen.

73. Verdriet is altijd verpletterend en onverwacht. Maar zelfs met zulk verdriet kunnen we leren om door te gaan, en kan ons hart genezen.

74. Ook al wil je geen liefdesverdriet voelen, het kan goed voor je zijn. Het was eerst moeilijk, maar nu voel ik dat mijn gebroken hart geneest.

75. Niet alle gebroken harten kunnen hersteld worden, maar ik wil dat je mijn gebroken hart geneest.

76. Ik heb pijn. Maar ik weet dat het goed komt. De pijn is er een die je nooit zou verwachten. Het voelt alsof je van binnenuit sterft. Genees mijn gebroken hart.

77. Ik mis je en kan de pijn niet verwerken. Het is zo eenzaam hier zonder jou. Ik heb je nodig om mijn gebroken hart te genezen.

78. Tijd is een goede genezer, maar een gebroken hart heeft tijd en vertrouwen nodig.

79. Een hart dat pijn heeft, breekt en zich eenzaam voelt, is een hart dat het waard is om te helen. Genees mijn gebroken hart.

80. Ik denk dat een van de beste manieren om je ex te vergeten is om gewoon bezig te blijven – rondhangen met vrienden, op reis gaan, je concentreren op je carrière, enz. Op die manier concentreer je je op iets anders dan hen en is het moeilijk om aan de breuk te denken als je bezig bent.

81. Zet altijd je ziel op de eerste plaats. Het is de enige manier om je gebroken hart te genezen.

82. Probeer verdriet niet te verdoezelen met een valse glimlach, maar laat je tranen stromen. Gebroken harten worden geheeld door de pijn of het verdriet in je naar buiten te laten komen. Als het daarna nog steeds pijn doet, wel, dat is liefde.

83. Je bent gebroken als je verbrijzeld bent, maar je bent genezen als je voelt. Genees alstublieft mijn gebroken hart.

84. Ik zit in een achtbaan van emoties sinds mijn scheiding. Maar ik leer van de nieuwe ik te houden en vertrouw erop dat alles goed komt. Mijn gebroken hart genezen.

85. Ik zit in een emotionele sleur sinds ik het uitmaakte met mijn partner van vijf jaar. Het is moeilijk om zonder hem verder te gaan, maar ik leer erop te vertrouwen dat u mijn gebroken hart zult genezen.

86. Ik ben er kapot van en ga door de stadia van verdriet en ontkenning. Maar leren vertrouwen dat alles met een reden gebeurt, en dat jij mijn gebroken hart uiteindelijk zal genezen.

87. Sinds de breuk met mijn ex, ben ik door een achtbaan van emoties gegaan. Ik heb je nodig om mijn gebroken hart te helpen genezen.

88. Ik weet nog steeds niet hoe ik mijn scheiding moet verwerken. Sommige dagen gaat het goed en andere dagen voel ik dat ik alleen wil zijn. Mijn hart moet geheeld worden.

89. Acht maanden geleden veranderde alles. Ik weet nog niet of alles goed komt, maar ik hou vol en probeer sterk te zijn.

90. Het is moeilijk om van een relatie naar single te gaan. Je mist je ex, maar je begint in te zien dat het leven zonder hem ook goed is.

91. Ik dacht dat ik de perfecte persoon had gevonden. Ik was zo gelukkig, maar toen verliet hij me voor een andere vrouw. Het is moeilijk om verder te gaan. Genees alstublieft mijn gebroken hart.

92. Mijn hart is gebroken. Ik voel me verloren en verward, en wens dat alles weer wordt zoals het was. Genees mijn gebroken hart.

93. Toen ik het uitmaakte met mijn vriend, brak mijn hart in stukken. Ik voelde me gebroken en alleen. Nu heb ik jou nodig om mijn gebroken hart te genezen.

94. Het is moeilijk te geloven dat ik het uitgemaakt heb met mijn vriendin. Ik voel me al dagen ellendig, en het voelt alsof de tijd vertraagt door de ondraaglijke pijn. Mijn hart is gebroken.

95. Jou verliezen heeft mijn hart in tweeën gescheurd. Ik heb me nog nooit zo eenzaam gevoeld, maar ik ben nog nooit zo toegewijd geweest om weer heel te worden. Genees alsjeblieft mijn gebroken hart.

96. Het is nu drie jaar geleden. Ik dacht dat de pijn nu wel weg zou zijn, maar hij is er nog steeds; de pijn van haar verlies. Genees mijn gebroken hart.

97. Wees stil. Wees geduldig. Vind troost in de kleine dingen om je heen. Wees dankbaar als ze tot je komen. Laat iemand je gebroken hart genezen.

98. Ik ontdekte dat bepaalde liedjes en films mijn gebroken hart kunnen genezen. Kun je dat begrijpen?

99. De manier om een gebroken hart te genezen is te lachen tot je niet meer kunt lachen.

100. Soms heeft een gebroken hart gewoon wat tijd nodig. Naarmate de tijd verstrijkt, worden de herinneringen aan ons verleden samen kostbaarder.

Hallo daar. Ik hoop dat dit je goed bevalt. Hoe vond je het om de verzameling van geneest mijn gebroken hart citaten hierboven door te nemen? Alsjeblieft, geef een antwoord in de commentaar sectie. Vergeet niet om anderen te vertellen over deze pagina. Dank u.