God Danken Voor Beantwoorde Gebeden Citaten

Als gelovige in Jezus Christus weet je dat geloof hebben één ding is. Je gebedsverzoeken verhoord zien is iets anders. In veel gevallen kan het voelen als een wonder! Wanneer u God in uw hart waardeert voor verhoorde gebeden, heeft Hij uw lof en dank al ontvangen, maar u kunt laten zien hoeveel u Hem waardeert door uw waardering en dankbaarheid aan Hem in woorden uit te drukken.

Je hart uitspreken voor de Heer zal je vreugde, vrede en hoop brengen. En als je eenmaal begonnen bent, zul je merken dat je veel meer te zeggen hebt dan je eerst dacht. Om God in woorden te waarderen, zal er behoefte zijn aan waarderingscitaten en dankgebeden.

Deze woorden geven de gevoelens van zekerheid weer die je hebt door de Heer dankbaar te zijn voor het doen van grote en goede dingen in je leven. Het waarderen van Zijn zegeningen geeft je een grote motivatie om de positieve en vlakke wegen in alle aspecten van het leven te bewandelen.

Als je eindelijk een antwoord op je gebeden krijgt, hoe voel je je dan? Zeg je dank en ga je verder, of ga je zitten en denk je na over je zegeningen? Wel, wat telt is dat je dankbaar bent. Als je wat hulp nodig hebt met citaten voor waardering voor je verhoorde gebeden, dan heb ik hier de beste citaten om God te danken voor verhoorde gebeden verzameld. Bekijk ze hieronder.

God danken voor beantwoorde gebeden Citaten

Ik dank God voor al zijn barmhartigheden en zegeningen. Ik bid over veel dingen en voel me vaak ontmoedigd omdat ik de antwoorden niet zie aankomen. Maar ik weet dat met Zijn hulp onze gebeden worden verhoord. Dank u dat u er voor me bent en me door de moeilijkheden van het leven helpt. Dank u voor verhoorde gebeden.

1. Bedankt voor het beantwoorden van mijn gebeden. Waar ik zo wanhopig naar verlangde, gebeurt nu eindelijk en het is geweldig. Ik kan niet wachten om te zien wat U nog meer voor mij gepland heeft in de toekomst.

2. Ik dank God dat Hij mijn gebeden zo vaak heeft verhoord. Voor elk ding dat Hij heeft gedaan, dank ik Hem. Dank U dat U zoveel van mij houdt dat U naar mij komt wanneer ik het het minst verdien.

3. Dank U voor alles wat U voor mij hebt gedaan. Ik weet dat U mij hoort en mijn gebeden beantwoordt.

4. Ik dank God voor alle zegeningen die mij in het verleden zijn geschonken. Er zou geen leven van goede dingen zijn als het niet voor Hem was. Dank U, God!

5. Dank U voor alles, mijn Heer. Dank U voor alle zegeningen, worstelingen en geleerde lessen. Dank U voor al Uw hulp, begeleiding en steun tijdens deze reis. U bent echt mijn Meester.

6. Ik dank God voor verhoorde gebeden. Ik kan niet dankbaarder zijn voor dit alles. Hij is een deel van mijn wezen geworden en heeft mijn leven volledig veranderd.

7. Heel erg bedankt voor alles wat ik heb meegemaakt en de doorbraken. U heeft al mijn gebeden verhoord. Ik ben U zeer dankbaar!

8. Dank U Heer voor de antwoorden op mijn gebeden. Dank U voor alles wat ik in mijn leven heb. Ik ben echt gezegend en dankbaar.

9. Bedankt dat u me hier doorheen hebt geholpen en dat u mijn gezin altijd veilig houdt. U zegent ons de hele tijd, met gezondheid, financiën en dingen die voor één persoon te veel zouden zijn, dus dank u is niet genoeg.

10. Ik dank God voor het luisteren naar de gebeden die ik zei in de kerk. Dank u voor het laten zien dat wonderen soms gebeuren.

11. Bedankt voor alles wat je me hebt gegeven. Ik weet dat het niet makkelijk is en dat U alleen geeft aan hen die het vragen, maar ik ben blij dat ik één van hen ben. Bedankt voor het beantwoorden van mijn gebeden.

12. Ik ben God zo dankbaar voor alle zegeningen in mijn leven. Ik dank hem voor het beantwoorden van mijn gebeden.

13. Ik kan God niet genoeg bedanken voor alles wat hij heeft gedaan. Jullie letten altijd op mij en daarom weet ik dat alles goed komt! Bedankt voor de verhoorde gebeden.

14. Ik wil mijn oprechte dank aan de Schepper geven voor het opnieuw vervullen van mijn behoeften. Ik bad tot God en Hij antwoordde mij, zoals Hij altijd doet, met liefdevolle vriendelijkheid.

15. God danken voor alles. Zijn aanwezigheid geeft me gemoedsrust, kracht en geluk. Ik dank hem voor het beantwoorden van mijn gebeden.

16. Ik ben zo dankbaar voor al mijn zegeningen en verhoorde gebeden. Dank U dat U mij een uitweg liet zien uit de moeilijke situatie waarin ik verkeerde. Dank U voor de goede gezondheid en de vele kansen die er zijn.

17. Dank U God voor het beantwoorden van mijn gebeden. Dank U dat U alles magisch en perfect maakt.

18. God zij dank voor het verhoren van mijn gebeden. Ik voel me zo gezegend en gelukkig en ik probeer veel dingen niet meer als vanzelfsprekend te beschouwen. Ik hoop dat al mijn gebeden ook in de toekomst verhoord zullen worden!

19. Ik wil God bedanken voor het beantwoorden van mijn gebeden. Dank U voor alle geweldige dingen waarmee U mij gezegend hebt, van mijn familie tot mijn vrienden, om mijn bedrijf te kunnen starten.

20. Heel erg bedankt voor het beantwoorden van mijn gebeden. Het is ongelofelijk. Ik ben echt gelukkig en dankbaar om u in mijn leven te hebben.

21. God, bedankt voor het verhoren van mijn gebed. Ik had gebeden en raakte gefrustreerd, maar nu het gebeurd is, ben ik dankbaar.

22. Bedankt voor alles. Je hebt veel voor me gedaan en ik ben je erg dankbaar. Ik weet dat U God bent en dat U het beste voor me wilt.

23. Lieve Heer, dank U voor de familie en vrienden die ik in mijn leven heb. Dank U voor alle prachtige zegeningen. Dank U voor Uw bescherming, leiding en bescherming tegen kwaad. Dank U voor het beantwoorden van mijn gebeden.

24. Ik dank God voor beantwoorde gebeden. Dank U, Heer, dat U elke dag in mijn leven bent om ervoor te zorgen dat iemand op mij let.

25. Dank U voor Uw zegen gedurende het jaar. Beantwoorde gebeden zijn er in overvloed geweest en veel dingen zijn verbazingwekkend goed gelukt. God is zeker het antwoord!

26. Lieve God, dank U wel voor alle zegeningen die U mij heeft gegeven. Ik ben vooral dankbaar dat U mijn gebeden hebt beantwoord.

27. Dank U voor alles wat U mij gegeven hebt. U bent altijd bij mij in al mijn problemen en geeft mij de moed en het geloof om elke vorm van tegenspoed te overwinnen. Ik dank God voor het geschenk van het leven.

28. Lieve Heer, dank U voor alle wonderen die mij in mijn leven zijn overkomen. Ik ben zeer dankbaar! Dank U voor het laten uitkomen van mijn wensen. Dank U voor Uw liefde, steun en leiding.

29. Dank u voor al uw antwoorden, lieve God. Ik ben niet altijd de beste geweest en ik ben zo dankbaar voor de keren dat alles lukt, zodat ik niet van streek raak of in de war raak.

30. Bedankt voor het beantwoorden van mijn gebed. Dank U voor alles. Ik voel me beter nu ik weet dat U over me waakt.

31. Bedankt voor alles. Ik ben eeuwig dankbaar voor het leven dat U mij gegeven hebt en voor de vreugde die U mij in dit leven gebracht hebt. Dank U, God, voor het beantwoorden van al mijn gebeden!

32. Dank U, God, voor alle geweldige dingen die U in mijn leven doet. Ik weet dat U me hoort als ik bid en dat U me helpt. U bent zo machtig, nogmaals bedankt dat U er voor mij bent.

33. Dank U voor het geven van mijn gezondheid, mijn vrienden en familie en mijn huis. Ik ben zo dankbaar voor al deze dingen in mijn leven. Ik weet dat zoveel mensen niet zoveel geluk hebben als ik om deze dingen te hebben.

34. Bedankt voor al je hulp. Ik ben nog nooit zo dicht bij het bereiken van mijn doelen geweest. Mijn zaken gaan geweldig en mijn vrienden en familie kijken naar me op. Ik ben je dankbaar!

35. Alle lof en eer komt toe aan God, de Heer van alle wezens, de meest weldadige, de gever van alle goede gaven, meester van hemel en aarde. Dank u, Heer, voor uw zegeningen. Dank U, God, dat U mij een stille nacht schenkt door mijn gebeden te verhoren.

36. Elke morgen word ik wakker en dank God. Zijn zegeningen zijn zo geweldig, hoe kan iemand van ons zich er niet nederig door voelen als we ze zouden tellen. Ik ben dankbaar voor verhoorde gebeden.

37. Bedankt voor alles wat je voor mij en mijn familie hebt gedaan. Ik kan u nooit genoeg bedanken. Ik bid dat u ons blijft zegenen en ons tot betere mensen maakt. Dank u.

38. Lieve God, Dank U voor het beantwoorden van mijn gebeden. Ik weet dat U naar me geluisterd hebt en ik ben zo dankbaar dat U me geholpen hebt.

39. Dank aan God om van mij een beter mens te maken. U beantwoordde mijn gebeden en gaf me de juiste kansen op het juiste moment. Ik voel me diep dankbaar voor uw zegeningen.

49. Dank U, God, voor het beantwoorden van mijn gebeden en het vinden van zo’n ondersteunende familie.

50. Ik wilde alleen mijn dankbaarheid en dankbaarheid jegens God uitspreken voor de antwoorden op mijn gebeden.

51. Bedankt voor het altijd beantwoorden van mijn gebeden, vooral toen ik me zo verloren voelde en geen idee had wat ik moest doen.

52. Dank u God voor het zien van mijn verzoek en het beantwoorden ervan. Ik was verbaasd toen ik zag wat er gebeurde.

53. Dank U dat U me veilig houdt als ik in gevaar ben. Dank U, God, voor het beantwoorden van mijn gebeden. Ik heb zoveel gebeden voor succes in mijn werk en eindelijk heb ik het gekregen. U bent de beste.

54. Dank U, lieve Jezus, voor alle zegeningen die U mij in mijn leven hebt gegeven. Ik dank U voor de vrienden en familie die deel uitmaken van mijn prachtige leven. Ik dank U voor alles wat U voor mij hebt gedaan en alle plannen die nog voor mij liggen.

55. U bent de schepper van alle mooie en verbazingwekkende dingen op aarde. Dank U dat U mij elke morgen wakker maakt met een glimlach op mijn gezicht. Ik ben dankbaar voor uw geschenk van het leven.

56. Dank U God voor al het gebed en al het geduld om te begrijpen wat ik U vraag. Dank U dat U naar mij luistert en mij helpt mijn problemen onder ogen te zien.

57. Dank U voor het verhoren van al mijn gebeden. Alles is goed in mijn leven, want ik ben vervuld van vreugde en optimisme over de toekomst. Ik ben erg dankbaar dat ik veel lieve en begripvolle mensen in mijn leven heb.

58. Dank u, God. Ik weet niet wat ik zonder U zou doen. U bent zo geweldig en ik ben zo dankbaar voor uw aanwezigheid in mijn leven. U heeft mijn leven enorm veranderd en mij alles gegeven waar ik om had kunnen vragen. Heel erg bedankt!

59. Ik ben zo dankbaar voor een God die van ons houdt. Ik heb de laatste tijd tot Hem gebeden, en Hij heeft mijn gebeden op zo’n grote manier beantwoord. Dank U dat U mij elke dag zegent, wat er ook gebeurt. Ik hou van U.

60. Lieve God, dank U voor alles wat U mij gegeven heeft. Dank U dat U mijn beschermer en helper bent! Ik waardeer U!

61. Dank U, Heer, voor wat U voor mij hebt gedaan. Ik weet niet waar ik zou zijn zonder U in mijn leven.

62. Bedankt dat je bij me was op deze reis. Ik weet dat het lang geduurd heeft, maar het was het wachten waard. Bedankt voor het beantwoorden van mijn gebeden.

63. Lieve Heer, dank U voor alles wat U mij gegeven heeft. Ik vraag U mij te blijven zegenen en leiden op mijn levensreis.

64. Dank U God voor het leiden van mijn leven. U bent er altijd geweest, mij helpend zelfs voordat ik wist dat U er was. Dank U dat U de reden bent achter al mijn belangrijkste prestaties.

65. Bedankt voor alles wat je me hebt gegeven. Ik vraag veel en doe veel wensen. Dank u voor het vervullen van mijn wensen.

66. Dank u Heer voor verhoorde gebeden. Bedankt voor alles waar ik voor gebeden heb. Ik ben nu schuldenvrij, mijn huurcontract is afgelopen. Ik waardeer alles wat u voor mij heeft gedaan en hou van u.

67. Dank U, God, voor alle verhoorde gebeden. Ik ben blij te weten dat we nu allemaal hoop hebben en een toekomst waar we in vrede kunnen leven.

68. Bedankt voor alles wat je me hebt gegeven. Ik weet dat het afgelopen jaar erg moeilijk was, maar ik verloor mijn geloof niet. Ik bleef bidden en vroeg God me kracht te geven, en dat deed Hij. Mijn familie, mijn vrienden en mijn carrière zijn allemaal beter dan ik me ooit had kunnen voorstellen, en dat is allemaal te danken aan uw genade.

69. Ik dank God voor de wonderen die ik heb gezien. Ik ben God zeer dankbaar voor alle goedheid die hij mij al die jaren sinds mijn geboorte heeft gegeven.

70. Lieve God, dank u voor uw genade en voor het beantwoorden van al mijn gebeden. Het kan alleen U zijn.

71. Dank U wel, lieve Heer, voor het beantwoorden van mijn gebeden toen ik om leiding vroeg.

72. Bedankt voor het altijd beantwoorden van mijn gebeden. Ik weet dat ik niet vaak bid, maar dank u dat u er voor mij bent. Ik kijk er naar uit om u in veel meer van mijn momenten te hebben.

73. Bedankt dat je over me waakt en me veilig houdt. Bedankt voor alle vrienden die mijn leven elke dag hebben verrijkt. Bedankt voor alles!

74. Lieve God, dank U voor het beantwoorden van mijn gebeden. U wordt zeer geliefd en gewaardeerd, evenals uw hulp. Ik hou van U met heel mijn hart en dank U voor het luisteren naar mijn gebeden.

75. Dank u God voor alle gebeden die zijn verhoord. Het spijt me dat ik niet eerder in U geloofde.

76. Dank U God voor alles wat U gedaan hebt. Al mijn gebeden zijn verhoord, en ik ben zo dankbaar om te doen wat ik wil met de persoon waar ik van hou.

77. Dank u God voor alles. Toen ik aan deze nieuwe baan begon, wist ik niet zeker of het wel zou lukken. Nu ben ik gecharmeerd van mijn nieuwe werkplek en de mensen om me heen. Bedankt voor het beantwoorden van mijn gebeden.

78. Bedankt voor een geweldig jaar. U hebt me met zoveel dingen gezegend en ik weet dat mijn leven alleen maar beter zal worden. Ik ben dankbaar voor U, God.

79. Dank U God dat U mij vergeeft voor het niet beantwoorden van mijn gebeden. Ik ben eeuwig dankbaar.

80. Ik ben God zo dankbaar dat mijn gebeden zijn verhoord. Bedankt dat U mij gezegend hebt met een geweldige baan en een geweldige man die mij steunt.

81. Dank U voor het altijd verhoren van mijn gebeden, lieve Heer. Zelfs als ik bad voor iets dat niet goed voor me was, leidde U me naar het juiste. Ik ben blij dat ik U kan vertrouwen in alles wat ik doe.

82. Dank U voor de vele antwoorden op mijn gebeden. Ik weet dat U trouw bent, en Uw vaderlijke liefde komt altijd door.

83. Ik wil een moment nemen om God te bedanken voor zijn gift van intelligentie en genade. Ik weet dat U bij elke stap van de weg bij ons bent geweest, om ons veilig en gezond te houden. Dank U, Heer, voor de vele zegeningen die we hebben ontvangen.

84. Ik wil God bedanken voor het beantwoorden van mijn gebeden, zelfs als ik denk dat ze niet uitkomen. U bent de grootste!

85. Dank U God dat U er altijd voor mij bent. Ik weet dat het lijkt alsof ik U altijd dingen vraag en dat U de controle heeft over bijna alles wat er in mijn leven gebeurt, maar ik wil U laten weten hoeveel ik het waardeer wat U voor mij doet. Bedankt.

86. Dank u, God. Heel erg bedankt, voor het waarmaken van mijn dromen en mijn nieuwe baan.

87. Bedankt voor het beantwoorden van mijn gebeden. Ik ben zo dankbaar dat ik met U kan praten en dat U mijn nederige woorden van dank hoort. Dank U, God, voor alles.

88. Ik ben erg dankbaar dat God mijn gebeden heeft verhoord en mij heeft geleerd geduldig te zijn in een crisismoment. Ik wil dat je weet dat je gewaardeerd wordt.

89. Dank u God voor al uw zegeningen. Ik ben erg dankbaar dat ik mijn ouders en familie in mijn leven heb. Heel erg bedankt en ik hou van jullie!

90. Dank U voor alle mooie dingen in mijn leven. Ik ben zo dankbaar voor uw voortdurende zegen en genade over mij. Bedankt voor beantwoorde gebeden.

91. Dank U voor het beantwoorden van mijn gebeden. Uw leiding is een zegen voor mij en uw aanwezigheid in mijn leven is een van de genaden die ik dagelijks koester.

92. Dank U, God, voor alle mooie dingen in mijn leven. Ik ben zo dankbaar dat ik U in mijn leven heb. Ik ben zo dankbaar voor al uw zegeningen. U luistert altijd naar me en houdt zoveel van me. Dank U dat U mij hoop en leiding geeft.

93. Dank u God voor het beantwoorden van mijn gebeden en het vinden van een betere baan. Ik weet dat het niet makkelijk zal zijn, maar ik ben tenminste gemotiveerd.

94. Bedankt voor alles wat je voor me doet. Ik besef dat mijn leven een zegen is en ik waardeer alles wat op mijn pad komt, zelfs als het helemaal niet komt. Wat er ook gebeurt, ik bid dat uw wil geschiedt, want uw plannen zijn het beste.

95. Bedankt voor het luisteren naar mijn gebeden. Help me herinneren dat alles in uw plannen voor het goede is. Ik dank u steeds weer.

96. Ik dank je dat je me geholpen hebt de promotie te krijgen die ik wilde sinds ik hier begon te werken. Ik weet dat het anders had kunnen lopen als Hij me niet had geholpen. Dank aan God voor het beantwoorden van mijn gebeden.

97. Heel erg bedankt voor je hulp en begeleiding. Ik heb mijn geloof en vertrouwen in je gesteld, en heb daardoor geweldige resultaten gezien. Ik ben je erg dankbaar!

98. Dank God voor alles wat Hij dit jaar voor me gedaan heeft. Ik ben nog nooit zo succesvol en gelukkig geweest in mijn leven als dit jaar.

99. Bedankt voor het beantwoorden van mijn gebeden. Ik bid elke dag en ik dank U dat U er bent. God. Dank U, God, dat U er bent.

100. Bedankt voor alle gebeden die zijn verhoord in mijn leven. Dank u voor al uw aanwezigheid en hulp.

De beste dingen in het leven zijn gratis, en één daarvan is bidden tot God. Het kost niets en je wint er alles mee, ook verhoorde gebeden. Het kan even duren voordat dat gebed wordt verhoord, maar het komt uit op Gods tijd. Als het komt, waarderen we het.

Ik hoop dat je deze citaten om God te danken voor verhoorde gebeden nuttig vond. Laat me alsjeblieft weten wat je van deze post vindt in het commentaargedeelte. Dank u.