God Heeft Mijn Gebeden Beantwoord Citaten

God Has Answered My Prayers Quotes

Als mens zijn we verplicht te bidden voor noodzakelijke dingen. De voortgang van het leven maakt ons soms afhankelijk van de hulp van anderen. Dus vragen we hen om hulp. Als dit vanuit ons hart gebeurt, geloven we dat God hen antwoordt.

God beantwoordt gebeden, en als je in Hem gelooft en blijft bidden, zal Hij je horen, en zul je het bewijs zien van Zijn aanwezigheid in je leven. God is de bron van alle zegeningen en goedheid en Hij wacht erop dat je tot Hem spreekt door middel van gebed.

We weten niet wat de toekomst brengt, maar als we in God geloven, hoeven we ons geen zorgen te maken omdat Hij elke toekomst van ons in handen heeft. Geloof dat God van je houdt, verlangt dat je gezegend wordt en graag je gebeden verhoort.

Maar soms worden onze gebeden niet onmiddellijk verhoord. In die gevallen moeten we onszelf eraan herinneren dat Gods timing belangrijker is dan onze eigen behoefte aan een snelle oplossing.

Zonder verder oponthoud, hier zijn hartverwarmende God heeft mijn gebeden verhoord citaten om je te inspireren en je gegrond te houden in het geloven in God, zelfs als de situatie anders zegt.

God heeft mijn gebeden beantwoord citaten

God heeft mijn gebeden verhoord, en daarom geloof ik in Hem. Mijn leven is een getuigenis dat bidden werkt! God heeft mij de verlangens van mijn hart gegeven. Mijn ziel is vol, mijn beker loopt over. God heeft mijn gebed verhoord en jouw gebeden ook.

1. Ik heb gebeden en God heeft mij beantwoord en mijn vreugde vergroot. God heeft mijn gebeden verhoord en dat is meer dan genoeg.

2. Het leven draait om vertrouwen en geloof, daarom heb ik alles naar God gebracht en hij heeft alles gedaan wat ik vroeg.

3. Alles wat ik vroeg met het meest volmaakte vertrouwen en oprechtheid, heeft God mij beantwoord.

4. Hoewel je gebeden misschien niet altijd worden verhoord zoals je hoopt, zal God je altijd geliefd en speciaal laten voelen.

5. Ik heb een relatie met God, zoals ik die met niemand anders heb. Hij kent de verlangens van mijn hart en daarom kan ik zeggen dat God mijn gebeden heeft verhoord.

6. God is er altijd voor mij en dat heeft hij weer bewezen. God heeft mijn gebeden verhoord en nu ben ik zo opgewonden.

7. Soms ligt het antwoord recht voor je neus. God heeft mijn gebeden de ene na de andere verhoord en dat voelt zo goed.

8. Ik heb gebeden voor een nieuwe auto, en vandaag kreeg ik een gloednieuwe truck. Is God niet goed?

9. Ik heb gewacht om iets terug te horen en dat heb ik eindelijk. Het was een wervelwind van emoties op hetzelfde moment, maar ik ben opgewonden voor wat er nu komt. God heeft mijn gebeden zeker verhoord.

11. God heeft mijn gebeden op zoveel manieren verhoord, ongeacht de grootte van het verzoek. Dank U, God, voor Uw barmhartigheid en zegeningen.

12. God heeft me zo veel geholpen. Hij is overal bij geweest en ik geloof dat Hij een plan heeft voor mijn leven. Prijs God voor zijn genade en zegeningen!

13. Ik heb tot God gebeden en hij heeft veel gebeden verhoord, zelfs de kleine. Bedankt, Jezus.

14. God is zo goed voor me geweest. Hij heeft mijn gebeden steeds verhoord. Wat Hij voor mij heeft gedaan is echt wonderbaarlijk. Ik ben zo dankbaar en gezegend.

15. God zegent mijn leven op zoveel manieren en ik dank Hem daarvoor. Wat een geweldige God dienen wij!

16. Dank U God dat U mij nooit verlaat en mij altijd geeft wat ik nodig heb.

17. God zorgt voor mij. Hij troost me en geeft me mogelijkheden om zijn zegeningen te ervaren. Hij beantwoordt al mijn gebeden.

18. Ik ben dankbaar voor Gods zegeningen en genade. Dank u, Heer.

19. Ik ben erg dankbaar voor alle zegeningen die God mij en mijn familie heeft geschonken. Ik ben blij dat hij mijn gebeden beantwoordt en mijn strijd voor mij voert.

20. Dank U God voor Uw oneindige liefde en genade. Ik ben dankbaar voor alle liefde en zorg die God mij heeft getoond. God heeft mijn gebeden verhoord, alweer.

21. Elke dag zie ik verschillende gebeurtenissen die niets minder dan een wonder zijn. God beantwoordt altijd mijn verzoeken.

22. Als ik denk aan alle manieren waarop God er voor me is geweest, wordt mijn geloof sterker. Het maakt niet uit hoe moeilijk het leven is. Ik kan altijd op God rekenen om me te helpen mijn weg te vinden.

23. God heeft mijn gebeden verhoord, ik weet zeker dat hij hetzelfde voor jou zal doen.

24. Heel erg bedankt dat je altijd bij ons bent.

25. God heeft mijn gebeden verhoord! Hij heeft mij de weg gewezen en ik kan niet wachten om te zien wat Hij het komende jaar voor mij in petto heeft.

26. God heeft zoveel voor mij gedaan. Ik heb gebeden en hij heeft geantwoord.

27. God heeft veel voor me gedaan. Ik bid vaak en Hij antwoordt altijd. Nogmaals, Hij heeft mooie dingen

28. God heeft zoveel prachtige dingen voor mij gedaan. Ik heb eerder gebeden, en Hij heeft geluisterd.

29. God heeft zoveel voor mij gedaan. Als ik een gebed zeg, antwoordt hij altijd.

30. God heeft me vele malen gezegend. Ik heb zijn zegen gevraagd en hij heeft hem gegeven.

31. Ik heb gebeden, en God heeft veel van mijn gebeden beantwoord. Hij heeft al zoveel voor me gedaan! Ik ben zo dankbaar.

32. Mijn familie en ik hebben God gevonden door gebed. Het is een prachtige ervaring geweest. We zijn allemaal gelukkig en hebben vrede met ons leven dankzij het gebed.

33. God heeft mijn gebeden verhoord. Ik ben zo gezegend hem in mijn leven te hebben.

34. Het lijdt geen twijfel dat God mij gezegend heeft. Ik heb vrede in mijn leven en God heeft voor mijn gezin gezorgd.

35. God heeft in al mijn behoeften voorzien. Ik ben Hem eeuwig dankbaar.

36. Ik weet dat God aan het werk is in mijn leven. Hij hoort mijn gebeden, en Hij beantwoordt ze.

37. God is door alles heen aan mijn zijde geweest. Hij is er altijd als ik Hem nodig heb, en dat te weten is een enorme troost.

38. Ik weet dat God bij me is, en dat is een grote troost.

39. Ik kan er altijd op rekenen dat God er voor me is, wat er ook gebeurt. Hij heeft me nog nooit in de steek gelaten en ik weet dat Hij dat nu ook niet zal doen. Hij is mijn rots, mijn steun, mijn bron van troost en vreugde.

40. God is er voor mij geweest in goede en slechte tijden, en de wetenschap dat Hij altijd aan mijn kant staat, maakt me rustiger.

41. Ik ben zo dankbaar voor God. Hij is altijd bij me en troost me als ik Hem het meest nodig heb.

42. Het is mooi te weten dat God altijd bij me is. Ik kan op Hem vertrouwen wanneer ik Zijn liefde, steun en leiding nodig heb.

43. God is bij mij in alles wat ik doe en ik vind troost in de wetenschap dat Hij dat is, altijd.

44. Zelfs tijdens de grootste uitdagingen is het verbazingwekkend om te zien hoe God door alles heen werkt. Het is vooral fijn om te weten dat Hij altijd over mij en mijn gezin waakt.

45. God is altijd iemand geweest op wie ik vertrouw in moeilijke tijden. Hij begrijpt me, letterlijk, en dat is het mooie ervan.

46. Hoe diep de wateren ook zijn, Hij zal altijd een manier vinden om je aan land te brengen. God heeft alles gehoord wat ik heb gevraagd en heeft ze allemaal beantwoord.

47. God zal altijd een manier vinden om je uit de zee te redden. Hij hoorde alles wat ik vroeg en hij beantwoordde het allemaal.

48. Als je je overweldigd voelt, roep hem dan aan. Hij zal altijd ruimte voor je maken in zijn hart. God heeft mijn gebeden in de loop der tijd verhoord.

49. Ik heb het gevoel dat al mijn gebeden zijn beantwoord. God heeft ze allemaal gehoord, en ik voel me dichter bij Hem omdat Hij altijd bij me is.

50. Maak je geen zorgen, God heeft al je gebeden gehoord en zal ervoor zorgen dat ze verhoord worden, hoe diep het ook gaat.

51. Het is niet omdat je hem niet ziet, dat hij er niet is. God is overal en Hij luistert naar al je gebeden. Ik weet dat omdat God al mijn gebeden heeft beantwoord.

52. Hoe diep het water ook wordt, God zorgt ervoor dat je veilig aan wal komt. Ik ben voor altijd dankbaar voor de grote dingen die God in mijn leven heeft gedaan.

53. Hij heeft een manier om je altijd te vinden als je verdwaald bent. Hij voorziet altijd in wat je het meest nodig hebt en wenst, hoe ver je ook van hem verwijderd bent.

54. God geeft wanneer je het niet verwacht. Hij geeft wanneer je het gevoel hebt dat er niets gebeurt. Hij geeft wanneer je denkt dat niemand luistert. Hij zal je altijd horen en zich altijd laten zien, zelfs nu in deze tijd van onzekerheid.

55. God luistert en beantwoordt elk gebed. Hoe het leven er ook uitziet, Hij vindt altijd een manier om ons te helpen.

56. De Heer verhoort onze gebeden snel, dus wees gretig in uw gebeden, en verwachtingsvol.

57. Al mijn gebeden zijn beantwoord. God is groot, hij is geweldig.

58. Ik wil God bedanken dat hij al mijn gebeden heeft waargemaakt.

59. Op een dag bad ik tot God, en al mijn gebeden werden verhoord. Het was een echt wonder.

60. Bedankt. Ik ben zo dankbaar voor al mijn zegeningen. God is geweldig.

61. Ik zou niet dankbaarder kunnen zijn. Ik heb het gevoel dat God mij zijn gunst heeft gegeven.

62. Ik kan nu eindelijk rustig ademhalen. De dingen gaan volgens plan en God heeft mijn gebeden verhoord.

63. Hoewel ik extatisch ben, ben ik ook blij dat het voorbij is. Ik ben dankbaar omdat God mijn gebeden heeft verhoord.

64. Dank U, Heer, voor alles wat U in mijn leven hebt gedaan en nog doet. Ik ben u eeuwig dankbaar!

65. Dank U, Heer, voor Uw vele zegeningen. Ik ben u eeuwig dankbaar!

66. Ik ben dankbaar voor alles in mijn leven. Heel erg bedankt voor alles wat je hebt gedaan en nog steeds doet.

67. Ik wil U alleen maar bedanken, Heer. Zelfs als ik het niet zie, heeft U altijd het beste met me voor, omdat U van me houdt!

68. God, ik wil U danken voor de zegeningen in mijn leven. Dank U dat U mij een geweldige familie en vrienden hebt gegeven.

69. Bedankt voor alles wat je voor me gedaan hebt. Ik ben je eeuwig dankbaar.

70. Ik ben blij en dankbaar dat ik zoveel zegeningen in mijn leven heb.

71. Ik ben zo dankbaar voor de dingen die je voor mij hebt gedaan.

72. Ik ben dankbaar voor het leven dat ik heb gekregen en de kans om hier op aarde te zijn tussen al deze geweldige mensen.

73. Ik ben dankbaar dat ik alles heb waar ik om gevraagd heb. Ik had het niet kunnen doen zonder de genade van God.

74. God heeft mijn gebeden verhoord. Hij zal hetzelfde doen voor jou. Ik moedig je aan hem te blijven vertrouwen.

75. God heeft mijn gebeden verhoord. Ik weet dat God ook UW gebeden heeft verhoord!

76. Uw denken en verbeelding creëren de grenzen van uw leven. Geloof dat God je gebeden heeft verhoord en je zult wonderen zien gebeuren in je leven!

77. Ik riep tot God in mijn gebed, maar ik wist niet dat hij me hoorde en mijn gebeden verhoorde.

78. Zonder het te weten, luisterde God naar mij en verhoorde hij mijn gebeden.

79. Ik wist niet dat God naar al mijn gebeden luisterde en elke roep om hulp beantwoordde.

80. God hoorde elke kreet van mijn gebed en elk woord dat ik sprak. Hij antwoordde mij met meer mededogen en liefde dan ik ooit voor mogelijk had gehouden.

81. Ik zal voor altijd dankbaar zijn voor de vele voornemens die ik heb ontvangen, ik kijk terug en vroeg God: « waarom ik » en hij zei: « waarom jij niet? »

82. Je gebeden zijn gehoord en je gebeden zijn beantwoord. Je geloof is alles wat je nodig hebt om verder te gaan.

83. Wanneer het voelt alsof bidden zinloos is, en alle hoop verloren is, weet dan dat je nooit alleen bent, God hoort je gebeden.

84. God hoort onze gebeden en helpt ons. Op zijn tijd, niet de mijne. Alle dingen werken samen ten goede. Ik weet dit allemaal omdat God mijn gebeden heeft verhoord.

85. Je ziet het pas als je het gelooft. Alles waar ik om gevraagd heb, heeft God gedaan.

86. God heeft mijn gebeden verhoord en ik wil hem alvast bedanken.

87. Koester deze dag omdat ik weet dat God al mijn gebeden heeft verhoord.

88. God heeft mijn gebeden verhoord. Hij is trouw aan al mijn behoeften en voldoet aan al mijn verwachtingen. Dank U, God, voor het beantwoorden van mijn gebeden.

89. God heeft mijn gebeden verhoord, Hij houdt meer van mij dan ik me kan voorstellen.

90. God heeft mijn gebeden verhoord. God heeft me gezegend met een prachtige familie en vrienden.

91. God heeft me gezegend met het geschenk van een mooie familie en begaafde vrienden. Dank U, God!

92. Ik heb geluk gehad. God heeft me gezegend met een prachtige familie.

93. Ik ben gezegend met de beste familie en vrienden. God is altijd bij me geweest sinds ik in mezelf begon te geloven.

94. Ik ben zo dankbaar voor alles wat ik in het leven heb. Ik weet dat God er altijd voor me is geweest. Ik wil mijn familie, vrienden en al mijn supporters bedanken die me hebben geholpen te worden wie ik nu ben. Bedankt!

95. Ik heb het geschenk gekregen van een geweldige familie en een ondersteunende groep vrienden.

96. God heeft mijn gebed vandaag verhoord door me iets te geven om echt dankbaar voor te zijn. Ik ben dankbaar voor de liefde die ik ontvang van mijn familie en vrienden.

97. Ik ben dankbaar voor de zegeningen in mijn leven. Ik ben echt gezegend met zulke geweldige mensen in mijn leven.

98. God heeft overvloedig gedaan wat wij niet konden vragen of denken, naar zijn kracht die in ons werkt.

99. Ik zie mijn gebeden verhoord in jouw ogen. Sommige dagen zijn moeilijker dan andere, maar ik kan altijd Gods hand in mijn leven zien.

100. Gered door Gods genade, heb ik de Heer gevraagd mij op het rechte pad te leiden. Ik ben dankbaar dat hij mijn gebeden heeft gehoord en beantwoord.

Het is duidelijk dat veel mensen hebben gezocht naar God heeft mijn gebeden verhoord citaten. Het is heel goed om te weten dat je dit bericht hebt gevonden, want dit is de complete verzameling van citaten over God heeft je gebeden verhoord. Het is goed om te lezen en inderdaad, ik hoop dat je degene hebt gevonden die het beste met je resoneert.
Vergeet niet te delen voordat je gaat!