Het Is Niet Wat Je Overkomt, Maar Hoe Je Reageert.

Iedereen heeft wel eens moeilijke situaties meegemaakt. Sommigen maken een tragedie mee, anderen worden gepasseerd voor een baan, en sommigen scheiden. In deze moeilijke tijden is onze houding het enige waar we controle over hebben.

Beseffen hoe je moet reageren op een omstandigheid in plaats van je te concentreren op het probleem kan moeilijk zijn, vooral als je iets moeilijks doormaakt.

Maar met deze, het is niet wat er gebeurt maar hoe je hieronder reageert, zal het gemakkelijker voor je zijn om je doelen te bereiken, ongeacht wat je meemaakt en hoe hoog het obstakel nu ook lijkt.

Het is niet wat er gebeurt, maar hoe je reageert Quotes

Het leven zit vol beproevingen. Wat heb je eraan om te klagen over dingen die al gebeurd zijn? Als een deur voor je neus wordt dichtgeslagen, blijf dan niet stilstaan bij de afwijzing, maar leer ervan, want het gaat er niet om wat er gebeurt, maar hoe je reageert.

1. Focussen op het probleem helpt je niet om eruit te komen. De enige uitweg is leren omgaan met wat er ook gebeurt. Het is niet wat je overkomt, maar hoe je reageert dat telt.

2. Het leven is een aaneenschakeling van problemen, het helpt als je ze ziet als kansen voor verbetering. Het gaat er niet om wat je overkomt, maar hoe je reageert.

3. Het is niet wat je overkomt dat bepaalt hoe ver je komt in het leven; het is hoe je omgaat met wat je overkomt. Maak je geen zorgen, wees gelukkig!

4. Het leven is moeilijk, maar het kan ook geweldig zijn. Je kunt zelf beïnvloeden hoe ver je komt in het leven. Het hangt allemaal af van hoe je omgaat met wat je overkomt.

5. Succes is niet gebaseerd op hoeveel talent je hebt. Het is afhankelijk van hoe je omgaat met wat je overkomt.

6. Als je een slechte dag hebt gehad, probeer de dingen te relativeren. Bekijk de situatie opnieuw en probeer een positieve uitkomst te vinden. Het is niet wat je overkomt, maar hoe je reageert dat telt.

7. Het leven kan moeilijk zijn, maar het is hoe je op de situatie reageert dat het meeste betekent. Je zult altijd slagen zolang je moedig genoeg bent om door te gaan.

8. Het leven kan hard zijn en vol onverwachte gebeurtenissen, maar we hoeven er niet alleen voor te staan. Iedereen verdient het om begrepen en geholpen te worden, dus wees nooit bang om de hand uit te steken. Het is niet wat je overkomt, maar hoe je reageert dat telt.

9. De gebeurtenissen in je verleden die je beschouwt als verschrikkelijke obstakels kunnen de grootste zegeningen van je reis zijn. Het is niet wat je overkomt, maar hoe je reageert dat telt. Accepteer ze en gebruik ze om te groeien.

10. Als je iets negatiefs in je leven kunt omzetten in iets positiefs, heb je gewonnen, want het gaat er niet om wat je overkomt, maar hoe je reageert.

11. Het leven overkomt ons allemaal. Problemen komen op ons pad, en gebeurtenissen gaan niet altijd zoals we gehoopt hadden. Maar we kunnen kiezen hoe we reageren, hoe we de draad weer oppakken en hoe we verder gaan. Het verleden bepaalt niet wie we zijn.

12. Het gaat er niet om hoe je je voelt als het fout gaat; het gaat erom hoe je reageert op wat er gebeurt. Je kunt de uitkomst niet controleren, maar wel je houding.

13. Het is je houding die telt, niet de uitkomst van je omstandigheden. Je kunt niet veranderen wat je overkomt, maar wel hoe je erop reageert.

14. Je zult nooit slagen als je opgeeft. Als dingen fout gaan, laat je dan niet klein krijgen. Gebruik het als een kans om te verbeteren en er bovenop te komen. Het is niet wat je overkomt, maar hoe je reageert dat telt.

15. Dingen gaan niet altijd zoals je wilt, dus is het belangrijk om positief te blijven en te proberen een weg te vinden door de slechtste momenten van het leven. Het is niet wat je overkomt, maar hoe je reageert dat telt.

16. De manier waarop je reageert op wat er gebeurt, bepaalt hoeveel je daardoor groeit en volwassen wordt. Grijp deze kans om alles te leren van deze tegenslag, en je leven zal er beter door worden.

17. Hoe de kaarten ook verdeeld zijn, je moet kiezen hoe je speelt. Je kunt er altijd voor kiezen het beste in elke situatie te zien en erop te vertrouwen dat er betere dagen aanbreken.

18. Het leven is een aaneenschakeling van ups en downs. Je zult dagen hebben waarop je je op de top van de wereld voelt en andere dagen waarop je het gewoon wilt opgeven. Wat er ook gebeurt of hoe je je ook voelt, weet dat je altijd kunt zegevieren.

19. Soms gaat het mis. Dat zijn de momenten die ons maken wie we zijn. Maar je staat er niet alleen voor. Het is niet wat je overkomt, maar hoe je reageert dat telt.

20. Als het leven je neerslaat, probeer dan op je rug te landen. Want als je omhoog kunt kijken, kun je opstaan. Het is niet wat je overkomt, maar hoe je reageert dat telt. Laat je verstand je weer overeind helpen.

21. Wat je vandaag doet, kan al je morgen verbeteren. Het is niet wat je overkomt, maar hoe je reageert dat telt.

22. Je kunt niet alles controleren. Het is niet wat er met je gebeurt, maar hoe je reageert dat telt. Soms moet je gewoon ontspannen en erop vertrouwen dat alles goed komt. Een beetje loslaten en het leven laten gebeuren.

23. Soms zijn de kaarten in je voordeel, andere keren niet. Maar hoe ze ook getoond worden, je kunt altijd het beste in elke situatie zien en de kracht vinden om door te gaan.

24. Als het moeilijk wordt, kun je het gevoel hebben dat de hele wereld tegen je is. Maar er zijn altijd manieren om je op te beuren en door te zetten. Betere dagen liggen altijd om de hoek. Reageer positief op je situatie.

25. In het leven zijn er altijd pieken en dalen. Als je down bent, is het makkelijk om te voelen alsof je nooit meer gelukkig wordt. Maar laat één slechte breuk of beslissing je niet tegenhouden om verder te gaan. Het is niet wat je overkomt, maar hoe je reageert dat telt.

26. We weten hoe moeilijk het kan zijn om met verlies en trauma’s om te gaan, maar je kunt hoop vinden in de wetenschap dat er altijd betere dagen aanbreken. Het is niet wat je overkomt, maar hoe je reageert dat er echt toe doet.

27. Soms is het leven zwaar. Het leven kan je soms de wind uit de zeilen nemen, en je kunt het gevoel hebben dat je niets meer te geven hebt, maar verlies niet alle hoop. Het is niet wat je overkomt, maar hoe je reageert dat telt.

28. Uiteindelijk moet je kiezen hoe je je uitdagingen het hoofd biedt. Het is niet wat je overkomt, maar hoe je reageert dat telt. En zelfs als het nu onmogelijk lijkt, kun je ervoor kiezen om te geloven dat je wegkomt met wat het beste voor je is.

29. Het is niet altijd makkelijk om de zonnige kant van de stormen in het leven te vinden. Soms heb je het gevoel dat je verdrinkt. Maar een belangrijk onderdeel van sterk blijven en doorgaan is het vinden van licht in de duisternis. Het is niet wat er met je gebeurt, maar hoe je reageert dat telt.

30. In plaats van aan de stormen te denken, geloof dat ze voorbij zullen gaan, en de zon weer zal schijnen. Het is niet wat je overkomt, maar hoe je reageert dat telt.

31. Als het slecht gaat, bedenk dan dat het ook goed komt. Het lijkt misschien alsof dat niet zo is, maar dat komt wel. Het is niet wat je overkomt, maar hoe je reageert dat telt. Dat zou je instelling moeten zijn.

32. Je kunt gelukkig en tevreden zijn ondanks wat er om je heen gebeurt. Wat er ook gebeurt in het leven, het gaat erom hoe we erop reageren. Alles komt goed.

33. Dingen gebeuren bij iedereen. Het gaat erom hoe je erop reageert. En er zullen altijd dingen gebeuren! De meest succesvolle mensen leren de klappen op te vangen en laten zich niet door de uitdagingen van het leven van hun dromen weerhouden.

34. We zijn allemaal uniek, en we hebben allemaal onze eigen verhalen. Wat je ook hebt meegemaakt, weet dat je niet alleen bent. Het is niet wat je overkomt, maar hoe je reageert dat telt.

35. Negatieve gebeurtenissen in je leven hoeven niet het einde te betekenen. Als je terugvecht, kan hard werken je helpen ze te boven te komen. Het is niet wat je overkomt, maar hoe je reageert dat telt.

36. Als je even de tijd neemt om je hoofd leeg te maken, voel je je beter en kun je reageren zoals je wilt.

37. Je bent sterker dan je je kunt voorstellen. Laat niemand je iets anders vertellen. Het is niet wat je overkomt, maar hoe je reageert dat telt.

38. Ongeacht je omstandigheden heb je de kracht om een verschil te maken in je leven. Je bent sterker dan je denkt, en je bent in staat elke uitdaging te overwinnen. Het is niet wat je overkomt, maar hoe je reageert dat telt.

39. Een wijs man zei ooit: « Wat je ook meemaakt, verspil geen minuut van je tijd en energie aan wat had kunnen zijn. » Hij heeft gelijk want het is niet wat je overkomt maar hoe je reageert dat telt.

40. Laat niet toe dat wat je niet kunt doen, in de weg staat van wat je wel kunt doen. Het is niet wat je overkomt, maar hoe je reageert dat telt.

41. Veel mensen ervaren op een bepaald moment in hun leven tegenslagen. Het is niet wat je overkomt, maar hoe je reageert dat telt. Sommige van ‘s werelds meest succesvolle mensen kwamen sterker terug na hun tegenslagen.

42. Maak je geen zorgen. Wees gelukkig. Je hebt dit allemaal onder controle, en je leven zal morgen mooier zijn dan vandaag. Het is niet wat er met je gebeurt, maar hoe je reageert dat telt.

43. Je kunt je geen zorgen blijven maken over wat zou kunnen zijn. Het is niet hoe slecht dingen zijn, maar hoe we erop reageren dat telt. Vergeet je zorgen en concentreer je op gelukkig zijn.

44. Hoe moeilijk het ook wordt, blijf kalm en reageer niet boos. Slechte dingen gebeuren, maar het is meestal de meest waardevolle leermogelijkheid die je kunt hebben.

45. Heb je een slechte dag? Er is altijd nog morgen! We hebben allemaal moeilijke tijden.

46. Je kunt niet altijd controleren wat er met je gebeurt, maar wel hoe je reageert. Ik ben hier als je me nodig hebt.

47. Als het leven je een curve toewerpt, leun er dan in en ga ermee door. Je komt er sterker uit en ziet de dingen in een beter licht.

48. Soms gaat het leven niet zoals je gepland had. Dat is niet het einde van de wereld, maar er zijn dingen die je kunt doen om het wat beter te maken.

49. Er gebeuren dingen waar we geen controle over hebben. Hoe we daarop reageren bepaalt wie we zijn. Hoewel er altijd dingen zullen gebeuren, leren de meest succesvolle mensen veranderingen te accepteren en ze niet van hun dromen af te houden.

50. Iedereen wordt geconfronteerd met uitdagingen. Maar niet iedereen gaat op dezelfde manier met deze moeilijkheden om. De mensen die kalm kunnen blijven in het aangezicht van tegenslag zullen altijd een voorsprong hebben, omdat ze geleerd hebben de dingen in het gareel te houden. Het is niet wat je overkomt, maar hoe je reageert dat telt.

Het is niet wat er gebeurt, maar hoe je ermee omgaat.

De wereld kan wreed zijn. Maar leer te kijken naar een glas dat half vol is, niet half leeg. Als je een moeilijkheid tegenkomt, richt je dan op de uitdaging en hoe je die kunt overwinnen in plaats van na te denken over waarom het je overkomt. Het is niet wat je overkomt, maar hoe je ermee omgaat dat telt.

51. Er is maar één antwoord op elk probleem: leer ervan, word sterker en ga verder. Het gaat er niet om wat je overkomt, maar hoe je omgaat met wat je overkomt.

52. Soms neemt het leven een onverwachte omweg, en die moet je gewoon nemen! Het gaat erom hoe je ermee omgaat.

53. De dingen die pijn doen leren je. Het gaat erom hoe je omgaat met wat je overkomt.

54. De dingen die pijn doen, bieden kansen op overwinningen. Het gaat er niet om wat je overkomt, maar hoe je omgaat met wat je overkomt.

55. De dingen die ons kwetsen zijn dezelfde die ons maken wie we zijn. Het gaat erom hoe je met deze pijn omgaat.

56. Pijn is een goede leermeester omdat het zorgt voor leren en leren van fouten helpt je groeien. Wat er ook gebeurd is in je verleden, vandaag is een nieuwe dag.

57. Falen en pijn horen bij groei. Ze laten ons zien waar we van gemaakt zijn en wat er nodig is om onze doelen te bereiken. Het gaat er niet om wat je overkomt, maar hoe je ermee omgaat.

58. Hoewel ze op dat moment pijnlijk lijken, helpen moeilijkheden ons te groeien en maken ze ons sterker. Het is niet wat je overkomt, maar hoe je ermee omgaat dat telt.

59. Je kunt ervoor kiezen het beste in een persoon of situatie te zien en met opgeheven hoofd verder te gaan, wetende dat het beste nog moet komen. Het is niet wat je overkomt, maar hoe je reageert dat telt.

60. Pijn hoort bij het leven. De meesten van ons leren ervan, hoewel sommigen ervoor kiezen om erin te leven. Het gaat er niet om wat je overkomt, maar hoe je ermee omgaat.

61. Het is OK om niet OK te zijn. We maken allemaal fouten, maar het is hoe we ervan leren dat telt.

62. We hebben allemaal wel eens dagen dat dingen niet gaan zoals gepland. Maar het gaat erom hoe we ermee omgaan.

63. We begrijpen dat het leven soms gebeurt, en je moet reageren, niet alleen reageren.

64. Soms is het leven rommelig. Het is hoe je ermee omgaat dat alles verandert.

65. Je bent hierover gestrest, maar het komt goed. Geloof dat alles goed komt. Het gaat er niet om wat er met je gebeurt, maar hoe je omgaat met wat er met je gebeurt.

66. Soms gebeuren er dingen waar we geen controle over hebben. Gelukkig kun je zelf bepalen hoe je erop reageert.

67. De dingen die ons pijn doen, helpen ons. Het gaat erom hoe je met je pijn omgaat. Je bent comfortabel met ongemak en weet dat de pijn van groei kan leiden tot de schoonheid van het worden.

68. Niemand wil gekwetst worden, maar er is zoveel te leren van de pijn. Laat deze waarheid je gids zijn. Het gaat erom hoe je met je pijn omgaat.

69. Door problemen wordt ons hart sterker. Pijn duidt op groei en volwassenheid. Het gaat erom hoe je met je pijn omgaat. Perfectie bestaat misschien niet, maar dat weerhoudt je er niet van het te proberen. Het gaat er niet om wat je overkomt, maar hoe je omgaat met wat je overkomt.

70. Pijn is gewoon een deel van het leven. Het kan overwonnen worden. Het gaat er niet om wat je overkomt, maar hoe je ermee omgaat.

71. Zelfs als je down bent, kun je de kracht vinden om op te staan en het opnieuw te proberen. Het gaat er niet om wat je overkomt, maar hoe je omgaat met wat je overkomt. Blijf alsjeblieft positief.

72. Ik geloof dat we meer leren van de moeilijke tijden in ons leven dan van de goede tijden. Het is niet wat je overkomt, maar hoe je ermee omgaat dat telt.

73. Mensen worden niet gedefinieerd door wat hen overkomt. We worden gedefinieerd door hoe we omgaan met de dingen die ons overkomen.

74. Je kunt alles aan wat er in je leven gebeurt.

75. Iedereen heeft een verhaal. Je bent niet alleen in je strijd. Je bent misschien neergeslagen, maar je kunt nog steeds opstaan en opnieuw beginnen. Het gaat er niet om wat je overkomt, maar hoe je omgaat met wat je overkomt.

76. Welke uitdagingen je ook tegenkomt in het leven, als je er op de juiste manier mee omgaat, zul je een winnaar zijn. Het gaat er niet om wat je overkomt, maar hoe je omgaat met wat je overkomt.

77. De wereld is niet altijd eerlijk; slechte dingen overkomen goede mensen, en soms is het alsof we de controle over ons leven kwijt zijn. Maar je kunt nog steeds je perspectief controleren. Het is wat je zal doen winnen.

78. Het leven kan je de wind van ongeluk geven, maar een optimistische instelling zal je er altijd doorheen slepen. Het gaat er niet om wat je overkomt, maar hoe je omgaat met wat je overkomt.

79. Vergeet niet dat het leven is als een zeilboot. Zelfs als de wind niet in jouw voordeel waait, kun je de boot sturen waarheen je wilt. Het gaat er niet om wat je overkomt, maar hoe je omgaat met wat je overkomt.

80. Soms geeft het leven je een ruwe deal, maar je accepteert het niet zomaar. Je kunt nog steeds geluk vinden door je perspectief te veranderen. Het gaat er niet om wat je overkomt, maar hoe je omgaat met wat je overkomt.

81. Goed of slecht, geluk of verdriet, elke dag brengt een nieuw begin. Een frisse start is altijd positief, en er is niets beter dan de wereld met een frisse blik te bekijken.

82. Zelfs als je down bent, bedenk dan dat elke bloem uit de aarde groeit, dus jij ook. Het gaat er niet om wat je overkomt, maar hoe je omgaat met wat je overkomt.

83. Het maakt niet uit hoe hard het leven je raakt; wat telt is hoe je de klappen opvangt. Van tegenslagen moet je leren, niet blijven stilstaan. Het gaat er niet om wat je overkomt, maar hoe je omgaat met wat je overkomt.

84. Ontberingen kunnen overweldigend zijn, maar een optimistische instelling is het enige dat je erdoorheen helpt. Het gaat er niet om wat je overkomt, maar hoe je omgaat met wat je overkomt.

85. Je voelt je misschien verloren, maar er is altijd hoop. Optimisme is het enige dat je door je strijd heen helpt. Het gaat er niet om wat je overkomt, maar hoe je omgaat met wat je overkomt.

86. Soms hebben we het gevoel dat de wereld op ons instort. Het is moeilijk om positief te blijven, maar het is het enige dat ons kan helpen. Het gaat er niet om wat er met je gebeurt, maar hoe je omgaat met wat er met je gebeurt.

87. Als je het gevoel hebt dat alles verloren is, zie de situatie dan optimistisch tegemoet en verlies de hoop niet. Het gaat erom hoe je ermee omgaat. Het gaat er niet om wat je overkomt, maar hoe je omgaat met wat je overkomt.

88. Het belangrijkste is om open en optimistisch te blijven bij tegenslag. Het gaat er niet om wat je overkomt, maar hoe je omgaat met wat je overkomt.

89. Je bent niet alleen. Je kunt elke uitdaging die op je pad komt overwinnen, en uiteindelijk zal het allemaal de moeite waard zijn. Het is hoe je met je situatie omgaat dat telt.

90. Helaas gaat het soms mis. Maar er is altijd een oplossing als je positief en open blijft.

91. Soms kan het misgaan. Probeer kalm te blijven en raak niet in paniek. Het gaat er niet om wat er met je gebeurt, maar hoe je omgaat met wat er met je gebeurt.

92. We weten dat wanneer dingen verkeerd gaan, het moeilijk te verwerken kan zijn. Maar een positief perspectief maakt het makkelijker om ermee om te gaan. Soms gaan dingen fout. Het gaat erom hoe je met het probleem omgaat.

93. Iedereen maakt fouten. Dat is menselijk. Het echte probleem is als je er niet van leert, en dat leidt ertoe dat je steeds weer dezelfde fouten maakt. Het gaat er niet om wat er met je gebeurt, maar hoe je ermee omgaat.

94. De beste manier om je problemen op te lossen is niet om ze te vermijden, maar om te leren hoe je constructief kunt reageren op wat er gebeurt. Het gaat er niet om wat je overkomt, maar hoe je omgaat met wat je overkomt.

95. Het is makkelijk om na te denken over wat je niet hebt. Wat moeilijk is, is dankbaar zijn voor wat je wel hebt. Het gaat er niet om wat je overkomt, maar hoe je omgaat met wat je overkomt.

96. Het leven leert ons altijd lessen, we moeten alleen leren luisteren. Het gaat er niet om wat je overkomt, maar hoe je omgaat met wat je overkomt.

97. Het goede nieuws is dat je door deze moeilijke periode heen kunt komen. Het slechte nieuws is dat het waarschijnlijk niet makkelijk zal zijn. Het gaat er niet om wat er met je gebeurt, maar hoe je omgaat met wat er met je gebeurt.

98. Ik zie dat je nu door een moeilijke periode gaat, en ik beloof je dat het niet lang zal duren. Alles komt uiteindelijk goed. Het gaat er niet om wat er met je gebeurt, maar hoe je ermee omgaat.

99. Geef niet op. Beloof jezelf elke dag om te blijven geloven. Het is hoe je omgaat met wat je overkomt dat belangrijk is.

100. Geluk, zeggen ze, is een keuze, en wel omdat je met je probleem kunt omgaan zoals je zelf verkiest.

Ik hoop dat deze citaten niet wat je overkomt, maar hoe je reageert je hebben helpen inzien hoe je negatieve situaties kunt gebruiken om over jezelf te leren en de beste versie van jezelf te worden – bovendien, niet alleen jij, maar ook anderen.

Geef alsjeblieft commentaar op welke van de citaten voor jou nuttig zijn geweest in de commentaarsectie hieronder, en vergeet niet op de deelknop te klikken. Ik waardeer je.