Het Is Oké Om Een Slechte Dag Te Hebben Quotes

Its Okay to Have a Bad Day Quotes

Slechte dagen zijn onvermijdelijk omdat niet alle dagen gaan zoals gepland, en het leven is te kort om ‘s morgens wakker te worden met spijt vanwege een zware dag. Niemand zei dat het makkelijk zou zijn, het moet gewoon de moeite waard zijn.

Het is goed om af en toe een slechte dag te hebben, want soms is dat de enige manier om van onze fouten te leren, vrede te sluiten met ons verleden en verder te gaan. We hoeven niet altijd perfect te zijn; we moeten accepteren dat het goed is om niet perfect te zijn.

Maar een slechte dag hebben is niet het einde van het leven. Alle dagen kunnen niet soepel verlopen. Het belangrijkste is dat je weet hoe je er probleemloos overheen komt en verder gaat met je leven.

Ook, als je degene bent die gaat door een moeilijke tijd op dit moment en het gevoel verdrietig, wees niet bang om het te delen met iemand te krijgen geïnspireerd door het lezen van deze mooie het is oke om een slechte dag citaten hieronder om te helpen verlichten je geest uit een dag die niet ging zoals gepland. Vergeet niet, er is altijd een licht aan het einde van de tunnel.

Het is oké om een slechte dag te hebben Quotes

Het is oké om een slechte dag te hebben, maar te lang ongelukkig blijven is niet oké. Als er iets ergs gebeurt in je leven, bedenk dan dat veel mensen ergere dingen meemaken dan jij, en dat zij nog elke dag kunnen glimlachen omdat ze zich niet laten verteren door hun problemen.

1. Slechte dagen zijn onvermijdelijk, en het is heel goed om soms slechte dagen te hebben, zodat je weet dat je niet perfect bent in alle dingen.

2. Het is oké om een slechte dag te hebben, maar het is belangrijk om die niet te lang te laten duren. Het leven zit vol ups en downs, maar als je ze je leven laat overnemen, dan zul je nooit kunnen genieten van de goede momenten die daarbij horen.

3. Het is oké om een slechte dag te hebben, maar hou het in perspectief. Het is niet omdat er iets fout ging dat alles fout gaat of dat het voortaan altijd zo zal zijn. Je moet weten wanneer genoeg genoeg is en stoppen met stilstaan bij dingen waar je geen controle over hebt, omdat dit de dingen op de lange termijn alleen maar erger maakt.

4. Het is oké om een slechte dag te hebben, maar het is niet het einde van het leven. Soms gebeuren er dingen die ons verdrietig, boos of gefrustreerd maken. De wereld stopt niet voor ons om te rouwen of te genezen. We moeten doorgaan en ons door niets laten weerhouden om ons leven ten volle te leven, hoe moeilijk dat ook is.

5. Het is oké om een slechte dag te hebben. Het is oké om je verdrietig of boos te voelen. Wat niet oké is, is dat je emoties je beheersen en al je frustraties op anderen afreageren.

6. Het is oké om een slechte dag te hebben. Het is niet goed om van elke dag een slechte dag te maken.

7. Slechte dagen zijn als slechte eyeliner. Er is altijd een manier om ze er beter uit te laten zien.

8. We hebben allemaal ons idee van de perfecte dag. Dat betekent niet dat de jouwe beter is dan de mijne.

9. Het is oké om af en toe een slechte dag te hebben, want je bent ook maar een mens, en we hebben allemaal wel eens een slechte dag. Wat echter niet oké is, is wanneer je je laat verteren door negatieve gedachten en gevoelens waardoor je je nog slechter voelt dan je al doet.

10. Je hebt misschien een vreselijke dag gehad, maar onthoud dat je morgen weer een nieuwe kans hebt om opnieuw te beginnen.

11. Je kunt het verleden niet veranderen, maar je kunt wel het beste maken van vandaag, en de toekomst hangt af van wat je vandaag doet. Dus stop met je zorgen te maken over gisteren of morgen, want die zijn toch niet gegarandeerd! En richt je in plaats daarvan op wat er nu gedaan moet worden!

12. In plaats van de slechte dag te laten aanslepen, doe iets positiefs voor jezelf, zodat je uit je funk komt en weer betere dagen krijgt!

13. Het is oké om een slechte dag te hebben. Soms gaat het niet zoals je wilt.

14. Het is oké om een slechte dag te hebben. Soms gaat het beter dan je denkt.

15. Het is oké om een slechte dag te hebben. Het betekent alleen dat morgen een nieuwe kans is om het opnieuw te proberen!

16. Het is oké om een slechte dag te hebben. Laat het je alleen niet verteren.

17. Het is oké om een slechte dag te hebben, maar het is niet oké om die ene dag je stemming voor de rest van je leven te laten bepalen.

18. Het is goed om af en toe een slechte dag te hebben, maar het is niet goed om te zwelgen in zelfmedelijden.

19. Het is oké om een slechte dag te hebben, want dat betekent dat je een mens bent. Maar laat je humeur de rest van je leven niet verpesten.

20. Het is oké om een slechte dag te hebben, want je kunt het verleden niet veranderen, maar je kunt altijd je heden en je toekomst veranderen!

21. Het is goed om een slechte dag te hebben. Maar laat het niet langer duren dan één dag anders wordt het een slechte week.

22. Het is oké om een slechte dag te hebben. hoop te verliezen, vooral als alles verkeerd gaat of als ons iets ergs overkomt, laten we ons in beslag nemen door de negativiteit en vergeten we hoe we de goede dingen kunnen waarderen.

23. Het is goed om een slechte dag te hebben, maar het is niet goed om op te geven en niet meer op te staan.

24. Het is goed als je een slechte dag hebt, maar het is niet goed als je die slechte dag je leven laat worden.

25. Het is niet goed om die woede je leven te laten overnemen en je te veranderen in iemand die je niet wilt zijn.

26. Het is oké om te huilen, maar het is niet oké om je tranen te laten verdrinken in verdriet.

27. Het is oké om een slechte dag te hebben. Maar het is niet goed om op te geven.

28. Het is oké om een slechte dag te hebben. Dat betekent niet dat je je vrije tijd moet verspillen door te klagen of op jezelf neer te kijken, maar als iemand vraagt hoe het met je gaat, zeg het dan.

29. Het is oké om een slechte dag te hebben. Wat niet oké is, is dat een slechte dag je overvalt.

30. Het is goed om een slechte dag te hebben, maar laat het geen deel uitmaken van je karakter.

31. We hebben allemaal onze slechte dagen, maar je moet ze niet je goede laten verpesten.

32. Soms hebben we gewoon een herinnering nodig dat alles goed komt.

33. Het is oké om een slechte dag te hebben, maar het is belangrijk je gevoelens niet op te kroppen, maar ze te delen met iemand die je vertrouwt.

34. Ik denk dat we allemaal slechte dagen hebben, maar we praten er niet altijd over.

35. Als je een zware dag hebt, bedenk dan dat mensen veel grotere problemen hebben dan jij.

36. Je mag af en toe slechte dagen hebben, maar laat ze je niet verzwaren.

37. Slechte dagen hebben betekent niet dat je een slecht leven hebt. Het is een van die dingen die gebeuren in het leven.

38. Je mag af en toe een slechte dag hebben, maar laat het niet je hele leven verpesten.

39. Soms heb je gewoon een goede huilbui nodig. Het zuivert de geest en helpt stress te verlichten.

40. Het is goed om een slechte dag te hebben, maar besteed liever tijd aan de slechte dingen dan aan wat we kunnen veranderen.

41. Als je een slechte dag hebt, bedenk dan dat het altijd erger kan.

42. Het is oké om een slechte dag te hebben, maar het is niet oké om een slechte houding te ontwikkelen. Dus, als je toch negatief gaat doen, kun je net zo goed nu vertrekken.

43. Het is oké om een slechte dag te hebben. Maar in werkelijkheid, als je eenmaal klaar bent met een slechte dag, zul je beseffen dat je door moet gaan.

44. Een slechte dag is niet zo erg als je iets goeds gepland hebt voor de avond.

45. Soms gooit het leven ons in de val en voelt het alsof alles in duigen valt, alsof alles verkeerd gaat. Het is oké om een slechte dag te hebben.

46. Soms gooit het leven ons in de val, en kan het voelen alsof alles uit elkaar valt, en alsof alles verkeerd gaat. Het is oké om een slechte dag te hebben. We hebben ze allemaal, maar dat betekent niet dat we ons erdoor moeten laten neerhalen of ons leven moeten ruïneren.

47. Er zullen dagen zijn waarop het lijkt alsof de wereld vergaat, maar er zullen ook dagen zijn waarop alles perfect lijkt – onthoud dus dat het leven altijd verandert, en niets voor altijd hetzelfde blijft!

48. Heb je een slechte dag? Zeg tegen jezelf dat alles goed komt en dat het morgen beter wordt!

49. Het is goed om een slechte dag te hebben, maar laat het niet je hele week verpesten!

50. Je kunt niet altijd controleren wat er buiten gebeurt, maar wel wat er binnenin je gebeurt – je gedachten, gevoelens en handelingen. Daar ligt je geluk. Vergeet dat nooit!

51. Als je een slechte dag hebt, denk eraan: Op een dag kijk je hierop terug en lach je om hoe belachelijk het toen leek. Dus verspil geen tijd aan medelijden met jezelf. Ga gewoon door en onthoud dat er altijd licht is aan het einde van de tunnel!

52. Als het leven je citroenen geeft – maak limonade! Als het leven je citroenen geeft, gooi ze naar degene die ze je gaf!

Het is oké om slechte dagen te hebben Quotes

Een slechte dag betekent niet dat je een slecht leven hebt. Een goede dag betekent niet dat je automatisch een geweldig leven krijgt. Het is maar een dag. Jij maakt je goede of slechte leven. Onthoud dit en je maakt alles goed.

53. Slechte dagen gebeuren, het overkomt iedereen, en we kunnen het gevoel hebben dat er nooit een einde aan komt.

54. Laat slechte dagen je niet het gevoel geven dat je hele week slecht zal zijn.

55. Het probleem met slechte dagen is dat ze maar even duren. Het is een fase die voorbij gaat.

56. Soms gaan de dingen niet zoals gepland, en moet je je gewoon aanpassen.

57. Laat de angst om te falen je niet tegenhouden om te doen waar je gepassioneerd over bent.

58. Het is goed om slechte dagen te hebben. Het hoort allemaal bij het proces. Je kunt niet elke strijd winnen, maar dat betekent niet dat je moet stoppen met vechten.

59. Het is oké om slechte dagen te hebben. Het is niet goed om in je kamer te blijven en te mokken.

60. Het belangrijkste in het leven is leren hoe je liefde geeft en binnen laat komen.

61. Het is oké om slechte dagen te hebben. Het is niet goed om te stoppen.

62. Het is oké om slechte dagen te hebben die overgaan in een slechte week en een slechte maand. Het belangrijkste is dat je niet stopt en denkt dat het het einde van de wereld is. Het is oké om je down te voelen, maar laat je niet meeslepen door negatieve gedachten.

63. Het is oké om slechte dagen te hebben. Het is niet oké om er niets aan te doen.

64. We hebben allemaal slechte dagen, maar als we vrienden als jij hebben die ons aan het lachen kunnen maken, lijken die slechte dagen toch niet zo slecht!

65. Soms betekenen slechte dagen dat je beter wordt.

66. Als je slechte dagen hebt, bedenk dan dat de zon nog steeds op iemand anders schijnt.

67. Het is oké om slechte dagen te hebben, maar blijf niet de hele dag in bed liggen om niets te doen. » – Anoniem

68. Je mag je gekwetst, verdrietig en boos voelen. Maar het is niet goed om deze gevoelens je leven te laten beheersen.

69. We hebben allemaal slechte dagen. Sommige dagen zijn gewoon zwaarder dan andere.

70. Laat niemand je het gevoel geven dat je er niet toe doet, want wat je doet doet er veel toe!

71. Het leven is hard, maar we hebben allemaal onze goede en slechte dagen, maar we komen er altijd doorheen.

72. Het is oké om slechte dagen te hebben en je verdrietig te voelen, maar ik beloof je, morgen wordt het beter.

73. Soms hebben we een herinnering nodig dat het goed is om ons verdrietig, boos, overstuur of gefrustreerd te voelen. Soms zijn die gevoelens goed omdat ze ons laten zien dat we menselijk zijn.

74. Je hoeft niet altijd te lachen en gelukkig te zijn. Je kunt je emoties laten gaan als dat nodig is. Het is niet makkelijk, maar wel belangrijk.

75. Je verdrietig voelen vanwege slechte dagen betekent niet dat je zwak bent; het betekent gewoon dat je een mens bent.

76. Je zult slechte dagen hebben. Het is goed om slechte dagen te hebben. Het betekent niet dat je een mislukkeling bent of een slecht mens. Iedereen heeft slechte dagen.

77. Er zijn tijden dat het voelt alsof alles verkeerd gaat. Je hebt het gevoel dat het universum zich tegen je heeft gekeerd, en wat je ook doet, de wereld blijft met je sollen. Het enige wat je wilt doen is je oprollen in een bal en je verstoppen voor de realiteit.

78. Het is oké om slechte dagen te hebben, maar het is niet het einde van het leven. Alle dagen kunnen niet soepel verlopen.

79. Als je slechte dagen hebt, neem dan de tijd om te ontspannen, haal diep adem en rust uit. De dingen zullen er morgen beter uitzien.

80. Het is goed om slechte dagen te hebben, maar gebruik het niet als excuus om morgen niet op je best te zijn.

81. Soms moet je slechte dagen hebben om je echte vrienden te leren kennen.

82. Soms heb je iemand nodig die er voor je is, zelfs als hij weet dat je slechte dagen hebt.

83. Als je slechte dagen hebt, bedenk dan dat ook dit voorbij zal gaan.

84. Het is oké om af en toe slechte dagen te hebben, want niemand is perfect en iedereen maakt fouten.

85. Laat één slechte dag niet alle goede verpesten. Tranen kunnen komen, maar dan moet er ook weer gelachen worden.

86. Het is goed om slechte dagen te hebben. Het is niet goed om het je leven te laten worden.

87. Soms zijn slechte dagen beter dan helemaal geen dag.

88. Als het leven je citroenen geeft, maak druivensap en laat de wereld zich afvragen hoe je het gedaan hebt.

89. Je moet leren genieten van je slechte dagen. Hoe meer je ze kunt omarmen en er vrede mee hebt dat je door een moeilijke periode gaat, hoe beter je ermee om kunt gaan.

90. Ik hou niet van mijn slechte dagen, maar ik heb geleerd ze te accepteren als deel van het leven.

91. Het is oké om slechte dagen te hebben, maar het is niet oké om andere mensen hun dagen te laten verpesten.

92. Soms is het moeilijk om positief te zijn als het tegenzit, maar laat je daardoor niet klein krijgen. Onthoud dat het goed is om een slechte dag te hebben, want morgen is er weer een kans op iets nieuws en beters.

93. Soms gaan er dingen mis, en kunnen we niet anders dan ons verdrietig of overstuur voelen. Maar vergeet niet dat het goed is om niet elke dag van je leven gelukkig te zijn. Je zult altijd slechte dagen hebben; probeer ze je goede dagen niet te laten verpesten.

94. We hebben allemaal onze ups en downs in het leven, dus neem het jezelf niet kwalijk als je je vandaag down voelt! Het gebeurt, dus onthoud dat er altijd weer een dag vol mogelijkheden voor ons ligt.

95. Het is oké om slechte dagen te hebben, maar het is niet het einde van het leven. Alle dagen kunnen niet soepel verlopen.

96. Het is oké om slechte dagen te hebben, maar het is niet het einde van het leven. Alle dagen kunnen niet soepel verlopen.

97. We hebben allemaal wel eens dagen waarop we het gevoel hebben dat alles misgaat en we ten einde raad zijn. Het is goed om je soms zo te voelen, want dat is de menselijke natuur, maar we moeten onthouden dat we ons niet voor langere tijd door die gevoelens mogen laten neerhalen, anders zullen ze ons verteren en ons tot ellendige mensen maken.

98. Het is goed om slechte dagen te hebben. Ga gewoon mediteren. Mediteren is een van de beste manieren om negatieve gedachten snel uit je geest te wissen.

99. Je verdrinkt niet door in het water te vallen; je verdrinkt door er te blijven.

100. Maak je geen zorgen over mislukkingen, want dat zijn ook lessen.

101. Het is goed om slechte dagen te hebben, maar een slechte dag is niet het einde van de wereld. Alle dagen kunnen niet soepel verlopen. We hebben allemaal onze ups en downs.

102. Geluk is een keuze, die we elke dag maken. Het is makkelijk om je down te voelen als het niet goed gaat in het leven, maar als we ervoor kiezen om niet gelukkig te zijn, dan kiezen we ervoor om ongelukkig te zijn.

103. Het is goed om slechte dagen te hebben, maar dat betekent niet dat je niet voor je lichaam en geest moet zorgen.

104. Let op je gedachten en emoties, zelfs als het een slechte dag is. Het is oké om slechte dagen te hebben. Zie ze zoals ze komen en laat ze voorbijgaan zonder jezelf te veroordelen of er te veel aan vast te houden. Het is oké om een slechte dag te hebben. Je kunt niet controleren wat er in het leven gebeurt, maar wel hoe je erop reageert.

105. We hebben allemaal goede en slechte dagen. De sleutel is om je goede dagen niet naar je hoofd en je slechte dagen niet naar je hart te laten gaan.

106. Sommige dagen zijn beter dan andere, maar dat geeft niet, want er is altijd morgen weer een dag.

107. Het is goed om een slechte dag te hebben, maar niet om er een slecht leven van te maken.

108. Helaas hebben we allemaal slechte dagen. Het beste is je te concentreren op wat je kunt veranderen en de rest te omarmen.

109. Slechte dagen gebeuren. Laat ze je leven niet bepalen, leer ervan en ga door!

110. Soms moet je gewoon ademhalen, loslaten wat er niet toe doet en dankbaar zijn voor wat er wel toe doet.

111. Het is oké om een slechte dag te hebben. Het is niet goed om vandaag erger te maken dan gisteren.

112. We hebben allemaal slechte dagen. De sleutel is om ze om te zetten in lessen.

113. Als je denkt dat een slechte dag hebben moeilijk is, probeer dan eens een slecht leven te hebben.

114. Ik ga je niet vertellen dat het allemaal goed komt, want dat is misschien niet zo. Ik ga je vertellen dat het leven hard is, maar je bent sterker dan je denkt.

115. Het is oké om een slechte dag te hebben. Je mag best verdrietig of boos zijn. Wat niet goed is, is dat je emoties je beheersen en al je frustraties op anderen afreageren.

116. Je hebt misschien een vreselijke dag gehad, maar onthoud dat je morgen weer een nieuwe kans hebt om opnieuw te beginnen.

117. Je kunt het verleden niet veranderen, maar je kunt wel het beste maken van vandaag, en de toekomst hangt af van wat je vandaag doet. Dus stop met je zorgen te maken over gisteren of morgen, want die zijn toch niet gegarandeerd! En richt je in plaats daarvan op wat er nu gedaan moet worden!

Ik hoop dat je genoten hebt van deze inspirerende Het is oké om een slechte dag te hebben. Ga gewoon de natuur in. De natuur heeft een manier om de geest en de ziel te kalmeren, dus wat tijd buiten doorbrengen kan je geest helpen kalmeren in moeilijke tijden. Vergeet niet om te delen en laat uw opmerkingen hieronder.