Het Voelt Goed Om Gewaardeerd Te Worden Quotes

It Feels Good to Be Appreciated Quotes

Gewaardeerd worden is het mooiste gevoel ter wereld. Het is het moment waarop je weet dat iemand anders je harde werk echt ziet en er dankbaar voor is. Het voelt goed om gewaardeerd te worden en dat te erkennen in ons leven.

Daarom kan het uiten van dankbaarheid iemand een goed gevoel geven over zichzelf en over hoe hij door anderen wordt gezien. Laten we vandaag dus denken aan de belangrijke mensen in ons leven, omdat zij zoveel voor ons betekenen, als ouders, echtgenoten en broers en zussen. We moeten hen bedanken en hen laten weten dat we veel van hen houden!

Een van de beste manieren om je goed te voelen over jezelf en anderen is door je dankbaarheid voor hen te uiten. Het is gemakkelijk om dit te doen wanneer de belangrijke mensen in ons leven iets voor ons doen, en we kunnen onze waardering tonen door hen te bedanken.

Wanneer vrienden de tijd nemen om te zorgen en vriendelijk te zijn, of wanneer iemand een speciale belangstelling heeft om ons te helpen met iets wat we moeten doen, voelt het goed en juist om de gunst terug te geven of te laten weten dat we dankbaar zijn.

Met een eenvoudig dankwoord kom je een heel eind! Zeg dank je wel tegen de mensen in je leven, vrienden, familie en collega’s. Deze het voelt goed om gewaardeerd te worden citaten gericht op emoties en gevoelens, die je moet gebruiken bij het uiten van je waardering.

Het voelt goed om gewaardeerd te worden Quotes

Het voelt goed om gewaardeerd te worden. Bedankt dat je altijd positieve dingen zegt over mijn acties, houding en karakter. Ik heb hard gewerkt om mijn doelen te bereiken, en jij bent er altijd om me te helpen door te gaan met een simpel woord van aanmoediging.

1. Het is een goed gevoel om gewaardeerd en erkend te worden voor je werk. Het verwarmt je van binnen en van buiten en zorgt ervoor dat je harder wilt werken.

2. Het voelt goed om gewaardeerd en gezien te worden. Het voelt goed om gesteund en verzorgd te worden. Het leven is soms erg zwaar, maar onze dierbaren zijn er nog steeds bij ons en in ons hart – bedankt dat ze aan onze zijde staan!

3. Het voelt goed om gewaardeerd te worden. Bedankt voor alle aandacht die je me geeft en alles waardoor ik me speciaal voel.

4. Het voelt goed om gewaardeerd te worden. Bedankt voor alles wat je doet.

5. Gewaardeerd worden geeft je een geweldig gevoel.

6. Het voelt goed om gewaardeerd te worden, om erkend te worden voor de tijd die je nam om een project af te maken. Bedankt dat je dank je wel zegt. Het zorgt ervoor dat ik het de volgende keer beter wil doen.

7. Het voelt goed om gewaardeerd te worden. Het omgekeerde is ook waar.

8. Het voelt zo goed om gewaardeerd en erkend te worden voor de dingen die je doet in het leven. Je werkt heel hard, maar niet iedereen weet echt hoe geweldig je bent. Er zijn veel mensen die heel dankbaar zijn voor jou en alles wat je voor hen doet.

9. Het voelt goed om gewaardeerd te worden. Tegenwoordig wordt dat simpele woord vaak niet meer uitgesproken. Maar volgens ons is het een krachtig woord. Het kan het hart van iemand waar je om geeft meer verwarmen dan welke hoeveelheid geld of materiële goederen dan ook.

10. Het voelt goed om gewaardeerd te worden. Ook al was het een klein gebaar, het heeft me geholpen. Bedankt.

11. Het voelt goed om gewaardeerd te worden. Het voelt goed om je een goed mens te voelen.

12. Het voelt heerlijk om gewaardeerd te worden. Het geeft me een goed gevoel. Het is een van de beste dingen die iemand kan doen.

13. Het voelt goed om gewaardeerd te worden. Laten we elkaar waarderen!

14. Het voelt goed om gewaardeerd te worden. Vindt u ook niet? Het feit dat iemand de tijd heeft genomen om op te schrijven wat hij waardeert, geeft mij een speciaal gevoel en voegt waarde toe aan mijn leven. Laten we vaker dankbaar zijn.

15. Het voelt goed om gewaardeerd te worden. Dankbaar zijn voor wat anderen voor je doen en dat zij zich ook gewaardeerd voelen, maakt je gelukkiger en zelfverzekerder. Laat de mensen in je omgeving weten hoe waardevol ze zijn door dankjewel te zeggen.

16. Het voelt goed om gewaardeerd te worden. Bedankt voor het tonen van je waardering. Het geeft me een goed gevoel!

17. Het voelt zo goed om gewaardeerd te worden. Het is zo fijn als iemand zegt hoeveel ze je waarderen. Het geeft je een warm gevoel van binnen, en het geeft je zin om die persoon te laten zien hoeveel hij voor je betekent.

18. Bedankt dat je zoveel meer dan een vriend voor me bent. Je bent mijn beste vriend, een geweldige leraar, en mijn eerste aanwinst. Bedankt dat je deze baan als familie laat voelen.

19. Het voelt goed als iemand alle tijd die je in zijn leven investeert waardeert. Het voelt goed om iemand te hebben die om je welzijn en geluk geeft.

20. Het voelt goed om gewaardeerd te worden. Als we mensen bedanken omdat ze er voor ons zijn, geeft dat ons het gevoel dat we op de goede weg zijn en iets goed doen.

21. Het voelt goed om gewaardeerd te worden. Het geeft je het gevoel dat je goed werk doet, en dat je de behoeften van anderen vervult. Gewaardeerd worden helpt me ook om me goed te voelen over mezelf en te weten dat ik goed ben in wat ik doe.

22. Bedankt dat je jezelf bent. Je bent de perfecte persoon voor mij, ook al maak je me soms gek met je gesnurk. Het is allemaal goed.

23. Het voelt goed om gewaardeerd te worden. Ik probeer altijd te herkennen wanneer iemand iets aardigs voor me doet, maar soms is dat moeilijk. Ik wil mensen altijd bedanken als ze me helpen of dingen voor me doen.

24. Het voelt zo goed om gewaardeerd en gerespecteerd te worden. Het is ook belangrijk om je goed te voelen over jezelf en je omgeving. Ik ben erg blij als mijn baas me vertelt wat een geweldig werk ik heb gedaan.

25. Het voelt zo goed om gewaardeerd te worden. Mensen denken vaak dat we geen complimenten nodig hebben, maar dat is wel zo. Ik ben dankbaar als ik een briefje of wat bemoedigende woorden krijg, want dat maakt mijn dag (week, maand, jaar) mooier.

26. Het voelt goed om gewaardeerd te worden. Ik ben nog blijer als ze me opslag geeft! Het maakt een verschil als mensen me hun waardering vertellen voor wat ik doe. Bedankt dat je elke dag een verschil maakt door me te vertellen hoeveel je me waardeert.

27. It feels good to be appreciated and noticed when carrying out small acts of kindness. Even the smallest deeds can make big differences in another person’s day. Thank you for noticing!

28. I feel good when someone is appreciative of my work. It makes me feel like I have succeeded, and I hope to get more of these kinds of responses.

29. I feel appreciated when you tell me how much you appreciate my hard work. You make me want to go for things that I don’t think are possible and try them anyway. You are always so nice and caring, even if I do say so myself.

30. Het voelt goed om gewaardeerd te worden. Het voelt goed om erkend te worden voor dingen die je doet. Mensen moeten zich gewaardeerd voelen.

Leuk om gewaardeerd te worden

Het is fijn om gewaardeerd te worden. We verdienen het allemaal en hebben het nodig. Iedereen verdient vandaag een extra woord van aanmoediging. Zoiets kleins als een goede baan of weg te gaan kan leiden tot een goede daad die zonder onze motivatie niet voltooid had kunnen worden.

31. Ik denk dat het fijn is om gewaardeerd te worden voor wat je hebt en dingen niet voor lief te nemen. Ik denk dat dat een groot probleem is in deze wereld, mensen nemen dingen voor lief.

32. Het is fijn om te weten dat iemand daarbuiten waardeert wat we doen. Ik waardeer het dat we op elkaar kunnen rekenen, zelfs als de wereld om ons heen in elkaar lijkt te storten.

33. Het is fijn om gewaardeerd te worden. Dus, ik waardeer dat je een vriend bent. Ik waardeer je loyaliteit. Ik waardeer ons vermogen om elkaar aan het lachen te maken. Ik waardeer het dat je me ontmoet hebt waar ik ben en nooit verwachtte dat ik ergens anders zou zijn.

34. Het is fijn om gewaardeerd te worden. Ik wil je gewoon bedanken voor alles, maar ik weet dat ik je op geen enkele manier genoeg kan bedanken voor alles wat je voor me doet. Zelfs de kleine gebaren zijn zo aardig dat ik ze met iedereen wilde delen.

35. Ik moet je gewoon vertellen dat het fijn is om gewaardeerd te worden. Soms heb ik het gevoel dat mijn harde werk niet genoeg is, en het is fijn om een mooie lange kaart in de post te krijgen die me precies vertelt hoe je je voelt en wat je van me vindt.

36. Het voelt fijn om gewaardeerd te worden. Als bedrijfseigenaar die te maken heeft met werknemers en klanten, kan ik u vertellen dat het goed voelt als mensen bedankbriefjes of kleine briefjes van waardering schrijven.

37. Het is fijn om je gewaardeerd te voelen, het kan elke situatie veel beter laten lijken dan ze is.

38. Het is fijn om je gewaardeerd te voelen. Maar de wereld heeft genoeg ruimte voor mensen die niets waarderen.

39. Het is fijn om je gewaardeerd te voelen, want als mensen je waarderen, voelt dat goed. Als ze dat niet doen, is het een herinnering om meer te doen.

40. Een van de fijnste gevoelens in het leven is iemand te hebben die alles aan je waardeert.

41. Het is fijn om je gewaardeerd te voelen, want geluk is het gevolg van persoonlijke inspanning.

42. Het is fijn om je gewaardeerd te voelen. Je moet waarderen wat je nu hebt, want morgen ben je er misschien niet meer.

43. Het voelt fijn om gewaardeerd te worden. Luisteren naar hoe je je voelt kan jullie relatie versterken.

44. Het voelt fijn om te weten dat mensen me waarderen. Bedankt dat je één van die mensen bent die niet bang is om me te laten weten wanneer ik iets goed doe.

45. Ik hou ervan als je me vertelt hoeveel je me waardeert. Het geeft me een goed gevoel over mezelf, en dat maakt me gelukkig. Bedankt dat je me altijd vertelt hoe geweldig ik ben!

46. Het voelt fijn om gewaardeerd te worden als ik mensen help, en het voelt eerlijk gezegd nog beter als de persoon in kwestie de kleine dingen die ik doe waardeert.

47. Het voelt fijn om gewaardeerd te worden omdat ik veel mensen ken. Mensen waarderen me hoe dan ook, en ze geven me een heel speciaal gevoel, maar soms is het echt prettig om gewaardeerd te worden.

48. Het is fijn om gewaardeerd te worden. Er is moed voor nodig om dankbaar te zijn voor wat je hebt, zelfs als je leven verre van perfect is.

49. Wees bemoedigd. Als je je niet gewaardeerd voelt, werk er dan aan om anderen meer te waarderen.

50. Het voelt goed om gewaardeerd te worden, vooral als ik zo hard werk om de beste persoon te zijn die ik kan zijn.

51. Het voelt goed om gewaardeerd en bemind te worden. Als iemand de tijd neemt om je te bedanken, geeft dat aan dat ze om je geven. Ik laat je waarschijnlijk niet altijd zien hoeveel ik je waardeer, maar dat probeer ik nu wel. Knuffels en glimlachen vandaag!

52. Het voelt goed om gewaardeerd te worden. Ik voel me goed als ik bij je ben en nog meer als we samen aan een project werken. We hebben geluk dat we elkaar hebben.

53. Ik wilde je bedanken dat je in mijn leven bent, het voelt goed om gewaardeerd te worden. Je hebt me een gelukkiger, rustiger persoon gemaakt, en daar ben ik blij om.

54. Ik heb echt een goed weekend gehad. Ik heb echt geluk dat ik jou in mijn leven heb. Je bent grappig en lief, en je laat me altijd speciaal voelen. Bedankt voor je steun, en bedankt dat je een geweldige vriend bent.

55. Ik waardeer hoe je altijd de helpende hand biedt. Je bent zo ondersteunend, meer dan ik met woorden kan zeggen. Ik ben dankbaar dat ik je in mijn leven heb.

56. Bedankt dat je er altijd bent als ik hulp nodig heb met technologie. Je bent veel beter met computers dan ik, en ik ben erg dankbaar dat je me advies geeft en me helpt als er iets fout gaat.

57. Het voelt goed om gewaardeerd te worden. Tover een glimlach op iemands gezicht, en ze zullen je dankbaar zijn.

58. Het voelt goed om gewaardeerd te worden. Soms kan het moeilijk zijn het gevoel van waardering aan anderen uit te drukken, maar het kan een grote verandering teweegbrengen in de relatie die je met hen deelt. Druk je gevoelens uit en geniet van het leven.

59. Het voelt goed als je me waardeert voor alles wat ik voor je doe. Elke dag en nacht probeer ik de beste partner te zijn die ik kan zijn. Bedankt voor je constante steun en geduld met mij.

60. Ik hou ervan gewaardeerd te worden door mijn vrienden, het geeft me een goed gevoel. Een mooie glimlach en een vriendelijk woord geven me een goed gevoel. Ik wou dat iedereen zich zo kon voelen.

61. Ik wil je bedanken dat je er voor me was. Bedankt dat je naar me luisterde toen ik boos of bezorgd was over iets. Stemming neemt toe. Bedankt dat je me hebt geholpen toen ik het nodig had, en bedankt dat je een goede ouder was.

62. Wow! Je bent de beste! Ik weet niet wat ik ooit zonder jou zou moeten. Bedankt dat je er altijd voor me bent en naar al mijn problemen luistert. Dat waardeer ik.

63. Het is fijn om gewaardeerd te worden. Je geeft me een goed gevoel en ik weet dat je mijn beslissingen steunt, ook al vinden anderen ze stom.

64. Het voelt goed om gewaardeerd te worden. Soms neem ik je liefde voor lief, dus laat me altijd weten hoe dankbaar je bent voor mijn aanwezigheid in je leven. Ik ben blij dat ik bij je ben.

65. Het voelt goed om gewaardeerd te worden. Het voelt nog beter als die waardering wordt opgeschreven en later wordt gelezen.

66. Waardeer mensen die van je houden en degenen die er vanaf het begin zijn geweest. Het voelt goed om gewaardeerd te worden. Bedankt dat je al 20 jaar aan mijn zijde staat. Als ik jou niet had ontmoet, zou ik me leeg en verdrietig voelen.

67. Ik voel me geliefd en gewaardeerd. Is dat niet het beste om te voelen? Ik ben zo blij dat zoveel mensen me bedanken.

68. Als CEO vind ik het belangrijk om kleine dingen te doen om mijn werknemers te laten zien hoeveel ik hen waardeer. Ik verwacht er niets voor terug, alleen een glimlach op hun gezicht.

69. Bedankt dat je het nu zo makkelijk maakt. Ik kreeg deze tekst van je nadat ik een lange en stressvolle dag op kantoor had gehad. Alleen al de woorden stelden me op mijn gemak en hielpen me mijn zorgen te vergeten. Dank je.

70. Het voelt goed om gewaardeerd te worden. Soms heb ik het gevoel dat ik niemand iets te bieden heb. Het is fijn om te weten dat, ook al voel ik me zo, er mensen zijn die nog steeds van me houden en hoog over me denken. Ik waardeer hen, vooral

71. Ik waardeer je hulp en steun. Jullie zijn geweldig!

72. Ik heb gemerkt dat je hard werkt om jezelf te verbeteren. Ik bewonder je sterke vastberadenheid. Bedankt voor alles wat je doet, en ga door met je leven.

73. Bedankt voor de bloemen. Het voelt goed om gewaardeerd te worden. Ik vond ze mooi, het boeket was prachtig. Bedankt om me te laten glimlachen voor vandaag.

74. Het voelt goed om gewaardeerd te worden, en ik waardeer jullie allemaal! Allemaal bedankt voor de hulp!

75. Ik voel me vaak zo alleen in de wereld, alsof er niemand is die echt om me geeft. Ik denk dat het daarom goed voelt om te weten dat ik gewaardeerd word. Het is fijn als iemand de tijd neemt om je te laten weten dat je belangrijk bent.

76. Het voelt fijn om gewaardeerd te worden. Je hebt altijd de juiste woorden om te zeggen en de juiste dingen te doen. Ik waardeer het ook dat je er bent, zelfs als ik boos op je lijk.

77. Bedankt dat je me op de eerste plaats zet, tijd voor me maakt en alle kleine dingen doet die zeggen, ik denk aan je. Je bent een blijvertje.

78. Ik hou van je, en het voelt fijn om door jou gewaardeerd te worden.

79. Het voelt goed om gewaardeerd te worden. Het is altijd leuk als iemand je vertelt hoe je hun dag hebt gemaakt of hoe ze je waarderen. Ik ben blij dat we elkaar hebben op onze reis door het leven.

80. Het voelt geweldig om gewaardeerd te worden. De beste manier om iemand te bedanken is zijn inspanningen te erkennen. Neem de tijd om te waarderen wat anderen voor je doen. Dit zal je ver brengen in het leven, zowel persoonlijk als professioneel.

81. Ik wil je bedanken voor al je harde werk. Ik weet dat ik altijd op jou en je vriendelijke houding kan rekenen. Je bent een van de meest ondersteunende mensen die ik ken.

82. Je e-mails maken mijn dag altijd goed. Ik wilde zeggen hoe dankbaar ik ben! Je fleurt de dag op met je positieve kijk, en je verdient het beste. Bedankt!

83. Je hebt zoveel voor me gedaan de afgelopen maanden, van het helpen met mijn CV tot het krijgen van een baan. Ik ben je erg dankbaar. Bedankt om aan mijn kant te staan en me een tweede kans te geven.

84. Het voelt zo goed als je mensen laat weten dat ze je leven positief hebben beïnvloed. Ik heb er een punt van gemaakt om mijn familie en vrienden te vertellen hoeveel ze voor me betekenen. Het is niet moeilijk, maar eerder gemakkelijk. Ik heb me gerealiseerd dat ik met één woord veel kan zeggen.

85. Bedankt dat je me altijd vertelt hoeveel je waardeert wat ik doe. Het betekent de wereld voor mij, zelfs als alles wat ik doe niet perfect is!

86. Bedankt dat je de kalmte bent in de zee van wat vaak een gekke storm is. Ik ben dankbaar dat ik op jou kan rekenen.

87. Het voelt goed om gewaardeerd te worden voor al je harde werk. Je bent erg geliefd in deze familie, en niemand wil je ooit zien gaan.

88. Het voelt goed om gewaardeerd te worden. Ik ben een beetje verbaasd dat dat zo is, maar het voelt goed. Er is niets beter dan dat iemand je laat weten dat je goed werk levert en dat wat je doet belangrijk voor ze is.

89. Bedankt voor je vriendelijke woorden. Het voelt goed om gewaardeerd te worden, en ik wil er ook altijd voor jou zijn. Je bent een geweldig rolmodel en iemand die ik erg bewonder.

90. Bedankt dat je voor me zorgt. Je bent er altijd als ik je nodig heb, je geeft me het gevoel dat ik er toe doe.

91. Ik ben dankbaar dat je me de hand reikte en me in je leven toeliet. Ik heb het gevoel dat we elkaar goed in evenwicht houden; misschien is het zelfs het lot. Bedankt dat je me zo goed behandeld hebt en me een groot deel van je leven hebt gemaakt.

92. Bedankt voor al deze dingen en zoveel andere dingen die mijn leven beter maken.

93. Het voelt goed om gewaardeerd te worden. Nu ik moeder ben, besef ik dat ik niet genoeg waardering had voor de vaders in mijn leven. Ze werken thuis net zo hard als wij op het werk.

94. Het voelt goed om gewaardeerd te worden. Soms hebben we gewoon iemand nodig die ons dankbaar is voor alles wat we doen.

95. Bedankt voor een heerlijke avond uit eten. Ik waardeerde het meer dan je ooit zult weten. Je bent zo belangrijk geweest in mijn leven, en ik ben zo blij dat we elkaar hebben en dat je er altijd bent om me door alles heen te helpen.

96. Bedankt dat je in mijn leven bent en mijn vriend bent. Je maakt me zo gelukkig en houdt me aan het lachen, zelfs als ik me slecht voel. Ik waardeer je vriendschap enorm.

97. Dank je dat je een geweldige vriendin bent op wie ik altijd kan rekenen en dat je met me meeleeft.

98. Bedankt dat je altijd voor me zorgt en er bent als ik iemand nodig heb. Ik hoop dat je weet hoeveel je voor me betekent en hoe waardevol je vriendschap is. Je bent een geweldig persoon!

99. Bedankt voor al jullie hulp het hele jaar door. Het was moeilijk op sommige plekken, maar het zou niet zo vreugdevol zijn geweest zonder jullie.

100. Ik heb het geluk een geweldige groep vrienden en familie om me heen te hebben. Ik hoop dat ze weten hoe belangrijk ze voor me zijn en hoeveel ik ze waardeer.

We willen ons allemaal gewaardeerd voelen voor ons werk. Door dankbaar te zijn, kunnen we moeilijke situaties vermijden en gewoon ons werk zo goed mogelijk doen, wat betekent dat we gelukkiger en productiever zullen zijn. Deel en plaats uw opmerkingen in het commentaarveld hieronder.