Het Zijn Niet De Dagen Die Tellen Maar De Momenten Citaten

Het leven is slechts een reeks momenten die telt als dagen. Ons leven bestaat uit momenten en als je het meeste wilt bereiken van je reis op deze aarde dan zijn het de momenten die tellen!

Denk je dat de dagen van je leven tellen, of de momenten? Nou, elk leven bestaat uit momenten, sommige koester je en andere gooi je weg. Maar de waarheid is dat het leven bestaat uit deze momenten; elk moment is een keuze voor grotere dingen.

Trouwens, of je nu mediteert of niet, iedereen heeft een herinnering nodig aan het huidige moment. De beloning is meer geluk en levenskwaliteit. Er is zeker een dynamiek achter mindfulness praktijken vandaag de dag.

Daarom volgen hier enkele mooie citaten: het zijn niet de dagen die tellen, maar de momenten, die je kunnen inspireren om elk moment van je leven rijk te maken en te leren om de niet zo gedenkwaardige momenten achter je te laten.

Het zijn niet de dagen die tellen maar de momenten citaten

Feit is dat elke dag je een stap dichter bij het einde van de weg brengt. Zorg er echter voor dat je kunt zeggen: « Ik heb het leven ten volle geleefd », door elk moment van elke dag te laten tellen.

1. Denk je dat je dagen belangrijk zijn? Denk opnieuw. Het zijn niet de dagen van ons leven die tellen, maar de momenten.

2. Het zijn de momenten die het meest tellen, niet de dagen. Begin tijd door te brengen in de natuur en met mensen waar je van houdt.

3. Het leven wordt niet geteld naar de hoeveelheid adem die we halen, maar naar de momenten die ons de adem ontnemen, dus het zijn niet de dagen die tellen, maar de momenten.

4. Dagen gaan voorbij, maar momenten blijven aan je plakken als een magneet. Het gaat dus niet om de dagen, maar om de momenten.

5. Het leven bestaat uit momenten, en we leven er allemaal elke dag in. We absorberen ze en genieten van elk moment.

6. Het leven is slechts een aaneenschakeling van momenten waarop je slechte beslissingen neemt en een paar goede. Het zijn dus niet de dagen die tellen, maar de momenten die je doorbrengt met familie, vrienden en geliefden.

7. De beste tijden in het leven worden niet gemeten in dagen of uren, maar in momenten.

8. Het zijn niet de details maar de ervaringen die je je zult herinneren.

9. Wat je op elk moment doet is wat telt. Laat de dagen niet voorbijgaan zonder iets te doen dat veel voor je betekent.

10. De momenten in het leven die er het meest toe doen zijn de speciale die we delen met dierbaren.

11. Het zijn niet de dagen die tellen, het zijn de momenten die we aan je denken en met je zijn.

12. Tel de dagen niet. Laat de dagen tellen. Het gaat er niet om hoe lang we leven; het gaat erom hoeveel we op een bepaald moment willen bereiken.

13. Geniet van de kleine dingen. Het zijn de momenten die tellen. Elk moment is een keuze voor grotere dingen.

14. Tijd doorbrengen met degenen die je liefhebt is goud waard. Het zijn niet de dagen die tellen, maar het moment.

15. Maak je momenten onvergetelijk. Het leven zit vol ups en downs. De dagen kunnen lang zijn, maar de jaren gaan snel voorbij. Je krijgt maar één leven – maak er een goed leven van.

16. Creëer blijvende herinneringen door momenten te laten tellen. Levens bestaan uit momenten en als je het meeste wilt bereiken van je reis op deze aarde dan zijn het de momenten die tellen!

17. Het leven is gevuld met momenten. Het is aan jou om ze te laten tellen.

18. Het zijn de kleine dingen die er toe doen. Het is tijd om het heft in handen te nemen en het beste uit het leven te halen.

19. Het is veel makkelijker om van het leven te genieten als je bij de mensen bent die er het meest toe doen. Het zijn niet de dagen die tellen, maar het moment.

20. Laten we er een geweldig jaar van maken. Het zijn niet de dagen die tellen, maar het moment.

21. Waar wacht je nog op? Pak je fiets en breng een dag door met je vrienden! Het is niet de dag die telt, maar het zijn de momenten die tellen.

22. Uiteindelijk gaat het niet om de dagen, maar om de momenten.

23. Het leven is een verzameling van keuzes, sommige mager en sommige diepgaand, maar allemaal keuzes. Leef je momenten, adem ze in en omarm die speciale nachtcaps. Leef het alledaagse.

24. Hoewel je de klok niet kunt stoppen met tikken, verspil de momenten niet. Laat ze tellen en vul je dag met leven.

25. Uiteindelijk is het niet belangrijk wat je met je leven doet. Het is hoe je je momenten doorbrengt.

26. Laat elk moment tellen door de dingen te doen die je het liefste doet. De dag is nog steeds helemaal van jou, maar de momenten tellen.

27. Het leven wordt niet geteld naar de hoeveelheid adem die we halen, maar naar de momenten die ons de adem ontnemen.

28. Kwaliteit verslaat kwantiteit. Je hebt niet alleen tijd nodig op deze planeet; je moet er het beste van maken.

29. Het leven gaat over doen waar we van houden met degenen waar we van houden. Het gaat over het creëren van herinneringen die een leven lang meegaan.

30. Leef voor de momenten waarop je je onoverwinnelijk voelt, en omring jezelf met mensen die hetzelfde doen.

31. Laat je leven draaien om geweldige ervaringen en de mensen die van je houden. Richt je op wat belangrijk is.

32. Momenten laten tellen is zo simpel als er zijn wanneer het telt.

33. Of het nu een simpele knuffel is, een glimp van een glimlach, of zelfs maar een rustig moment samen, laat de momenten tellen.

34. Als je er bent wanneer het telt, weet je dat elk moment telt, en doe je alles wat nodig is om momenten te laten tellen.

35. Het gaat erom dat we er zijn om onze geliefden te steunen. Laat de momenten tellen door dit te doen.

36. Momenten tellen. Hoe meer je opstaat, uitstapt en geeft, hoe meer je een band met je familie krijgt en echte betekenis in het leven vindt.

37. Als je de mensen die belangrijk zijn dichtbij wilt houden, zorg dan dat je er bent voor alle momenten in het leven, groot en klein. Het zijn tenslotte niet de dagen die tellen, maar de momenten.

38. Zoek een manier om in elk moment aanwezig te zijn, of het nu gaat om het horen van de kamer of het ervaren van de tijd die je hebt. Je zult merken dat je liefde krijgt voor de goede tijden en het leven zelf.

39. Opwinding is overal. Neem de tijd om het te waarderen, en het zal je tien keer terugkomen.

40. Begin met het leven dat je altijd al wilde. De wereld wacht op je. Maak een impact vandaag en wordt een krachtiger, gepassioneerd en doelgerichter mens. Het zijn niet de dagen die tellen, maar de momenten.

41. Het leven is te kort om tijd door te brengen met mensen die het geluk uit je zuigen. Het zijn niet de dagen die tellen, maar de momenten.

42. Het leven wordt niet afgemeten aan het aantal ademhalingen maar aan de momenten die ons de adem ontnemen. Het zijn niet de dagen die tellen.

43. Als je van het leven houdt, verspil dan geen tijd, want tijd is waar het leven uit bestaat.

44. Het zijn de momenten die tellen, niet het aantal dagen.

45. In je hele leven zul je moeilijke tijden doormaken. De sleutel is om te onthouden dat het de momenten zijn die tellen, niet de dagen.

46. Wij geloven in het potentieel van momenten om een impact te maken. Verspil geen seconde.

47. Breng je beste tijden niet door met wensen dat je meer had. Ga op in het heden en haal het beste uit elke seconde.

48. De klok tikt; we hebben bijna geen tijd meer. Laten we het beste maken van elk moment. Niet de dagen tellen, maar het moment.

49. Momenten zijn als vallende sterren; ze zijn zeldzaam, kostbaar, en kunnen een enorme verandering teweegbrengen. Overhaast het leven niet; er is maar één moment nodig om alles te veranderen.

50. Het belangrijkste is het leven waar je altijd van gedroomd hebt. Het gaat er niet om dat je het redt of dat je het mondaine bestaan doorloopt; het gaat erom dat elk moment telt.

51. Wacht niet op je grote momenten. Maak van elk moment in je leven een groot moment.

52. Je krijgt maar één leven. Beheers je levenspassies, koester onvergetelijke momenten en leef je eigen originele verhaal.

53. Je toekomst is onbekend, maar één ding is zeker: hij zal gevuld zijn met bijzondere herinneringen als je elk moment laat tellen.

54. Je leeft pas als je elke morgen opgewonden wakker wordt om te leven. Elke dag kan buitengewoon zijn als je de momenten laat tellen.

55. Het zijn niet de dagen die tellen. Het zijn niet de uren. Niet de minuten. Het zijn zelfs niet de seconden. Het zijn alleen de momenten die tellen.

56. Het is niet wat we in ons leven hebben, maar wie we in ons leven hebben dat elk moment doet tellen.

57. Elk moment is een nieuw begin. Laat het tellen. Het leven gaat niet over kwantiteit, maar over kwaliteit. Het gaat er niet om hoe lang je leeft, maar hoe goed.

58. Tel de dagen niet. Laat elk moment van de dag tellen.

59. Je leeft maar één keer, maar als je elk moment laat tellen, is één keer genoeg.

60. Als het erom gaat het beste uit het leven te halen, is elk moment kostbaar. Laat ze tellen, want je toekomstige zelf zal je dankbaar zijn.

61. De momenten vormen ons. Ze maken ons tot wie we zijn. We willen dat je controle neemt over de momenten die je hebt en ze laat tellen.

62. Het leven is kort. Zorg ervoor dat je elke seconde leeft zoals hij telt.

63. Je krijgt maar één kans om elk moment te leven. Laat elke seconde tellen.

64. Het leven draait om de kleine dingen, dus laat elk moment tellen.

65. De kleinste dingen kunnen een verschil maken. Elk moment telt. Maak de juiste keuzes, neem die sprong van vertrouwen, en maak je dromen waar.

66. Een moment kan je leven veranderen, dus wees aanwezig en benut elke kans die zich voordoet. Verspil geen seconde!

67. Als je een geweldig leven wilt leiden, moet je geweldige dingen doen. Laat elk moment tellen voor iets ongelooflijks.

68. Haal het beste uit het nu en maak gebruik van elke gelegenheid om je speciale momenten te creëren. Het zijn niet de dagen die tellen, maar de momenten.

69. Het zijn die kleine momenten die het leven de moeite waard maken.

70. Geluk is een gemoedstoestand. Geniet van de kleine dingen – die maken dat elk moment telt.

71. Denk aan alles wat je al bereikt hebt. Je bent zover gekomen, en niemand kan je dat afnemen. Denk eraan, het zijn niet de dagen die tellen, maar de momenten.

72. Een dag bestaat uit verschillende momenten. Het is makkelijk om de dagen te tellen, maar het is belangrijk om je te concentreren op de momenten die je leven vormen.

73. De meeste mensen zoeken betekenis in hun leven. Dat is waarom ze een grote reis maken of een passie nastreven. Het is eenvoudig. We zoeken gewoon iets waardoor elk moment telt.

74. Denk aan de dingen die je echt vreugde geven. Dat zijn de dingen die elk moment belangrijk maken.

75. Je zult je de dagen niet herinneren, maar wel de momenten. Kies je momenten zorgvuldig.

76. Meet je leven niet af aan het aantal seconden dat elke dag voorbijtikt. Meet het liever af aan het aantal momenten die je de adem ontnemen.

77. Geniet van elke dag. Je hebt zoveel potentieel! Blijf doorgaan! Vergeet niet om onderweg plezier te hebben en geniet van de momenten die zich voordoen. Denk eraan, het zijn niet de dagen die tellen, maar de momenten.

78. Als je gelooft in je talent en jezelf pusht om je dromen te verwezenlijken, wordt elk moment een moment dat telt.

79. Het is belangrijk te onthouden dat elke seconde die je besteedt aan wat je graag doet, je leven gelukkig en rijk maakt. Het zijn niet de dagen die tellen, maar het moment.

80. Begin je dag niet met de dingen die je gisteren niet gedaan hebt. Denk eraan, het zijn niet de dagen die tellen, maar de momenten. Heb een geweldige dag!

81. Het zijn niet de dagen die tellen, maar de momenten. Leef in deze momenten omdat ze het enige zijn wat je hebt.

82. Vandaag is jouw dag. Het zijn niet de dagen die tellen, het zijn de momenten. Stel je intenties, ga ze na, en creëer iets geweldigs.

83. Probeer van elke dag het beste te maken. Je kunt geen buitengewoon leven leiden als je niet bereid bent alles te riskeren en je dromen na te jagen. Het zijn de momenten die tellen.

84. Je hebt één leven. De tijd om je dromen te volgen is nu. Doe het voor jezelf. Doe het voor je vrienden en familie. Waar wacht je nog op? Ga naar buiten en laat elk moment tellen.

85. Elke dag is een stap dichter bij je dromen. Pak de wereld aan en maak hem de jouwe. Dit is jouw leven – dus laat elk moment tellen.

86. Het zijn niet de jaren in je leven die tellen. Het is het leven in je jaren. Laat elk moment tellen.

87. Als je terugkijkt op het einde van je leven, zul je beseffen dat het niet het aantal dagen is, maar de momenten die je beleeft die je leven de moeite waard maken.

88. Het maakt niet uit hoe lang je al leeft. Wat belangrijk is, is wat je nu doet. Je verleden bepaalt je niet. Je heden wel. Dus sta op en laat elk moment tellen.

89. Vind je inspiratie. Ontsteek je passie. Ontketen je potentieel en laat elk moment tellen.

90. De slimste manier om te weten dat je er bent als het telt, is om momenten te laten tellen.

91. Het begint met een knuffel en eindigt met het laten tellen van momenten. Een eenvoudig gebaar betekent veel in de snelle wereld van vandaag.

92. Wees erbij – Het zijn die spontane momenten waardoor je je echt levend voelt. Leef het leven ten volle en laat elk moment tellen.

93. Je hebt een keuze. Leef je leven ten volle en laat elk moment tellen. Want het zijn niet de dagen die tellen, maar de momenten.

94. Tijd samen maakt het leven niet alleen beter voor degenen die je liefhebt; het laat het moment tellen voor jou.

95. Verspil geen tijd met zorgen maken over de toekomst. Leef in het nu, want het zijn niet de dagen die tellen, maar de momenten.

96. Elke dag heeft een paar uur, elk uur heeft een paar minuten, en elke minuut heeft een paar seconden. Het zijn die seconden die tellen! Laat ze tellen door het moment te omarmen en te doen wat je kunt om je dromen van geluk te vervullen.

97. Het leven zit vol mooie momenten. Veerkracht helpt je ze te zien. Dus het zijn niet de dagen die tellen, maar de momenten.

98. Elk moment is een kans om je dromen waar te maken. Zelfs op de moeilijkste dagen kun je de kracht vinden om elke uitdaging te overwinnen.

99. Ik denk dat de beste manier om een geweldige dag te hebben is om met een glimlach te beginnen, je te richten op de goede dingen in ons leven, en te weten dat wanneer de dingen niet goed gaan, je toch kunt slagen door alles om te draaien. Het zijn niet de dagen die tellen, maar de momenten.

100. Je weet niet hoeveel dagen je nog hebt. Maar je kunt elk moment laten tellen.

Ik hoop dat je van deze ‘het zijn niet de dagen die tellen maar de momenten’ citaten hield. Vertel me nu in het commentaarveld hieronder hoeveel van deze citaten jou hebben geïnspireerd om mindful met je tijd om te gaan. Deel ze met vrienden en familie, en geef ze door aan je favoriete social media netwerk. Bedankt.