Home Is In Your Arms Quotes

Home Is in Your Arms Quotes

« Thuis is in je armen » is een heel gebruikelijke uitdrukking, die mensen gebruiken wanneer zij iemand beschrijven of waarderen als het beste dat hen ooit is overkomen of wanneer zij zo dankbaar zijn dat zij iemand hebben gevonden bij wie zij willen zijn en waardoor zij zich veilig voelen.

De waarheid is dat de plaatsen die voor ons een thuis zijn, de plaatsen zijn waar we ons veilig, gelukkig en vredig voelen, en dat is niet noodzakelijk waar we wonen. Het kan overal zijn waar je geliefde is.

Er is iets heel rustgevends en geruststellends aan een paar sterke, beschermende en liefdevolle armen. Dat liefdevolle, koesterende gevoel kan iemand zich zo veilig laten voelen en niets is met dat gevoel te vergelijken.

Als we ons echt geliefd voelen, voelt het alsof we eindelijk thuis zijn. Liefde wordt vaak geassocieerd met het hebben van een thuis in iemands armen. Hieronder staan prachtige home is in your arms citaten die dit mooie gevoel perfect beschrijven.

Home Is in Your Arms Quotes

Thuis is waar jij ook bent. Ik zou alles doen om in je armen te blijven, om de rest van mijn leven bij je te zijn. Ik hou van je en ik wil hier blijven en je voor altijd vasthouden. Thuis is waar je ook bent, onthoud dat!

1. Een thuis is geen plaats. Het zijn de mensen van wie je houdt en die van jou houden, en die het vullen met leven. Dus dank U voor het bouwen van een thuis in Uw armen.

2. Thuis is waar het hart is. En mijn hart is in jouw armen en jij hebt daar een thuis. Er is niemand anders waar ik liever bij ben dan jij. We wonen misschien niet in hetzelfde huis, maar als we samen zijn, zijn we thuis.

3. Thuis is waar ik mezelf vind als ik in jouw armen in slaap val.

4. Thuis is geen plaats, het is een persoon en die persoon ben jij. Daarom is een thuis niet alleen een huis, een auto of een straat. Thuis is in je armen.

5. Thuis is geen plaats, maar bij de persoon zijn waar je van houdt. Thuis is jouw ogen zien als ik wakker word. Thuis is het geluid van je stem en je adem in mijn oor. Thuis is me veilig en beschermd voelen in de armen van mijn enige echte thuis, degene van wie ik hou… jij!

6. Ik ben nergens liever dan bij jou. Door jou voel ik me zo veilig, zo warm en geborgen. Jij bent mijn thuis.

7. Je bent altijd in mijn armen, hart en ziel. Ik heb niets meer nodig dan dat. Jou hebben is alles wat ik nodig heb om gelukkig te zijn in mijn leven. Jij bent mijn geluk.

8. Thuis is geen plaats. Het is een persoon. En ik hoef niet te wachten tot ik thuis ben of in mijn bed lig om in mijn eigen hemel te zijn, want jij bent van mij.

9. Ik heb misschien geen dak boven mijn hoofd, maar ik heb een thuis in jouw armen.

10. Thuis is in jouw armen, jij bent mijn thuis, mijn hart. Jij bent mijn hemel, ik vind het heerlijk daar.

11. Thuis is waar ik thuishoor, thuis is in jouw armen. Bij jou kan ik me laten gaan en mezelf zijn. We passen perfect bij elkaar en mijn liefde voor jou verdiept zich met de dag.

12. Thuis is geen plaats, maar iemand hebben om van te houden en die van jou houdt. Thuis is niet een vijfsterrenhotel of een dure auto. Thuis is elke morgen in je armen.

13. Als ik bij jou ben heb ik het gevoel dat ik thuis ben gekomen, dat mijn omzwervingen eindelijk ophouden, dat de lessen van mijn leven worden geleerd en weggestopt. Jij bent mijn toevluchtsoord, mijn ridder op het witte paard, mijn heiligdom. Het is goed om hier in je armen te zijn.

14. Thuis is geen plaats, maar waar ik met jou ben. Het is niet waar ik woon, maar wiens hart ik heb. De zoetste vreugde in het leven is het voelen van mijn liefde voor jou, het brengt me ware vreugde. Geen plaats op aarde zou als thuis kunnen voelen zonder jou in mijn armen.

15. Thuis is geen huis of appartement, maar de armen die je vasthouden. Een plaats waar we onze vreugde en verdriet in vrede en comfort kunnen delen. Waar we vrede, liefde en begrip vinden. Waar we ons veilig en beschermd voelen door elkaars armen.

16. Thuis is waar het hart is, zeggen ze. Maar is thuis niet waar ik met jou ben? Jij bent degene die me het gelukkigst laat voelen en veilig om mezelf te zijn.

17. Thuis is waar ik met jou ben. Waar ter wereld we ook zijn, zolang ik bij jou ben, ben ik thuis.

18. Ik vond mijn thuis in jouw armen. Ik ben in een thuis als jij in de buurt bent. Zo simpel is het. Jij bent het beste in mijn leven en de enige met wie ik het wil leven.

19. Ik heb een thuis in jouw armen, mijn liefde op jouw lippen, de lucht die ik inadem is jouw adem. Jij bent mijn thuis.

20. Ik heb altijd een thuis bij jou. Ik heb niet meer het gevoel dat ik het moet bewijzen of zeggen. Ik ben thuis in jouw armen. Ze zijn mijn haven voor de stormen van het leven. Jij bent ook mijn thuis, waar ik me veilig en geborgen en geliefd voel.

21. Thuis is in je armen. Dat is de liefde, dat is de plek om te zijn. Het maakt niet uit waar je je bezittingen achterlaat, of je ooit een thuis hebt gehad. Wat telt is hoe ik me voel als we samen zijn. Want dat is mijn thuis in jouw armen.

22. Thuis is waar je je geliefde bewaart, en ik heb de mijne hier in mijn armen. Ik beloof je altijd aan mijn zijde te hebben, want jij bent het huis dat ik liefheb en aanbid.

23. Ik heb misschien geen huis, maar ik ben niet dakloos. Thuis is in jouw armen. Door jou voel ik me veilig, op mijn gemak, ontspannen, kalm en geborgen. Ik heb niets anders nodig om gelukkig te zijn.

24. Thuis is in jouw armen, waar ik weer kan ademen. Je beneemt me de adem, ik heb je nodig in mijn leven.

25. Thuis is geen structuur of locatie. Thuis is in je armen. Het is waar het hart is, en ik kan mijn hart daar voelen.

26. Thuis is geen plek van stenen en mortel, maar waar je je geliefd, beschermd en veilig voelt. Jouw armen zijn mijn thuis.

27. Thuis is geen gebouw, thuis is geen plaats. Het is gewoon een andere naam voor de mensen in je leven die het meest van je houden. Ik heb dat met jou, dus mijn thuis is waar jij ook bent.

28. Ik weet zeker dat je het altijd hoort, maar ik wil de mijne heel duidelijk maken. Jij bent mijn thuis, mijn hart, en degene die mijn leven de moeite waard maakt. Ik hou meer van je dan woorden ooit kunnen uitdrukken.

29. Heb je een thuis in mijn armen? Zo niet, dan moet ik je ergens heen brengen en het je laten zien. Je weet altijd dat ik een plek voor je heb daar of in mijn hart waar ik heen ga als het moeilijk wordt, daar ben je.

30. Thuis is in jouw armen, de enige plek waar ik wil zijn. Hoe kan ik nog meer van je houden? Als ik je zie slapen, word ik weer helemaal verliefd op je. Baby, je betekent alles voor me en je zult altijd mijn thuis zijn.

31. Jij bent degene waar ik steeds aan denk, degene wiens armen een thuis maken.

32. Jij bent het enige thuis dat ik nodig heb, jij bent degene met wie ik de rest van mijn leven wil doorbrengen.

33. Thuis is geen plaats. Thuis is iemand. Jij maakt mijn thuis, je bent een heiligdom in een onwelkome wereld in een chaotisch universum.

34. Omdat je zoveel van me houdt en altijd mijn dagen opfleurt, heb ik nu besloten je een speciaal plekje in mijn hart te geven. Een thuis waar je zonder mankeren zult leven en elke dag zult groeien, mijn liefste!

35. Je hebt een thuis in mijn armen, en je kunt altijd bij me komen. Ik zou je voor altijd vasthouden als het kon. Ik wil je al mijn liefde geven, in zo’n korte tijd. Ik wil je mijn hart laten zien en het om het jouwe wikkelen, zodat je je nooit meer alleen zult voelen.

36. Thuis ligt in jouw armen. Ik heb ons huis op jouw schouders gelegd, in jouw warme omhelzing en jouw liefdevolle hart, omdat jij onze toekomst vasthoudt. Ik hou van je uit de grond van mijn hart en ziel, meer dan van wie of wat dan ook.

37. Ik begin de dag met gedachten aan jou in mijn hoofd, en ik merk dat ik in slaap val terwijl ik aan je denk. Met elke ademhaling die ik neem en elke beweging die ik maak, wordt mijn liefde voor jou sterker. Mijn huis is waar je armen zijn, mijn thuis is in je hart, alleen als je me wilt hebben.

38. Thuis is in je armen liggen. Thuis is je compleet voelen. Thuis is waar het hart ligt, en het hart dat van je houdt ligt in je armen.

39. Thuis is waar het hart is, maar mijn hart heeft zich nog nooit zo thuis gevoeld als vanavond, hier in jouw armen.

40. Het leven heeft zoveel wendingen. We vinden geluk en verdriet, maar wat we allemaal nodig hebben is iemand die voor ons zorgt. Iemand die ons veilig houdt als het fout gaat en ons gezelschap houdt tijdens onze moeilijkste worstelingen. Het oude gezegde luidt dat thuis is waar het hart is. Maar ik denk dat thuis in jouw armen is.

41. We hebben een huis, een gezin en een leven, maar het belangrijkste voor mij ben jij. Jij bent mijn thuis en mijn thuis. Mijn enige ware liefde met wie ik geen dag apart kan doorbrengen. Jij bent mijn alles, mijn heden en toekomst.

42. Liefde is een grappig iets. Voor een seconde voelde het alsof ik je altijd had gekend. Het moment dat we elkaar ontmoetten tartte ik het universum om ons uit elkaar te halen. Jij bent de lucht in mijn longen en het bloed dat door mijn aderen stroomt. Elke stap die ik zet is naar jou toe en thuis is waar jouw armen zijn.

43. Thuis is in je armen. Ik hou van je en ik zal altijd bij je zijn, waar we ook zijn.

44. Thuis is in jouw armen. Als de golven van emotie overlopen, kan ik mijn tranen niet bedwingen, maar jij houdt me vast en veegt ze weg. Jouw kracht en liefde dragen me door zelfs de moeilijkste dagen. Jij bent mijn thuis, mijn veilige plek om naar terug te keren, waar ik altijd welkom ben. Ik hou teder, lief, diep en volledig van je!

45. Thuis ligt in je armen. Thuis is de plaats waar je hart ligt. We willen geen koning zijn, we willen altijd bij jou zijn. In deze wereld gaan een miljoen mensen in hun leven voorbij, maar dat zou ik allemaal ruilen voor één moment met jou.

46. De manier waarop je armen me vasthouden, herinnert me eraan hoeveel ik voor je beteken. Jouw omhelzing is een plek die ik altijd mijn thuis kan noemen.

47. Hoe zeg ik dat ik van je hou? Wanneer is precies het juiste moment om je te vertellen dat je mijn thuis bent? Dat er geen woorden zijn om uit te leggen hoeveel ik je nodig heb in mijn leven of hoe gelukkig ik ben dat ik je heb.

48. Ik ben ver en dichtbij geweest. Ik ben aan alle uiteinden van de aarde geweest, maar thuis is waar jij bent. Jij bent mijn thuis, de veiligste plek ter wereld. Ik hou van je met heel mijn hart en ziel.

49. Thuis is geen plaats. Een thuis is een persoon die je hart vult met gevoelens van warmte, comfort en liefde. Ik heb dat in jou.

50. Thuis is de plek waar iemand je opneemt en je bijstaat als de rest van de wereld je de rug toekeert.

51. Je bent mijn beste vriend, mijn schouder om op uit te huilen, en mijn veilige plek om te landen. Ik ben zo blij dat we elkaar gevonden hebben. Jij bent de ware voor mij en ik kan niet wachten om voor altijd bij jou te zijn!

52. Ik rende het huis binnen en in zijn armen. Ik keek op in zijn ogen en al mijn zorgen verdwenen.

53. Ik ben thuis als ik in jouw armen ben. Het is waar mijn ziel thuishoort. Mijn hart klopt hard en snel als jij dichtbij bent en het jouwe ook. Je geeft me het gevoel beschermd en veilig te zijn. In jouw arm, is waar ik geboren ben om te zijn.

54. Thuis is waar je ook bent. Pas toen ik jou ontmoette, wist ik wat het betekende om een thuis te hebben. Jij bent alles wat telt in mijn leven en jouw liefde betekent alles, ik zou nergens anders liever willen zijn. Ik hou van je.

55. Thuis is in je armen en je ogen, in de blik van liefde die je me geeft en in elk woord dat je spreekt. Thuis is waar ik wil zijn, zo stevig in je armen gewikkeld. Daar voel ik me veilig, geborgen en vrij!

56. Een thuis is geen plaats, het is geen ding. Het is warmte, genegenheid en een veilig gevoel. Het thuis dat ik zoek kan gevonden worden in jouw armen.

57. Jouw armen zijn mijn haven, een plek waar ik altijd al wilde zijn, de plek waar ik voorbestemd ben. Ik kan je door mijn hele lichaam voelen en jouw liefde maakt me compleet.

58. Thuis is waar iemand van je houdt en dat is waar ik nu ben.

Niets is krachtiger en welsprekender in het overbrengen van liefde, zorg en medeleven dan een thuis in iemands armen. Niets. Zij die het ervaren zullen het nooit vergeten. Noch zullen ze er ooit door teleurgesteld worden.

Een thuis hebben in iemands armen is warm ontvangen worden, oprecht omarmd worden en hartstochtelijk bemind worden. Ik hoop dat je deze home is in your arms quotes leuk vond, voel je vrij om deze post te delen en vergeet niet om een reactie achter te laten in het commentaarveld hieronder. Bedankt!