Ik Ben Dankbaar Voor Jou Citaten

I Am Grateful for You Quotes

Dankbaarheid is het krachtigste ding ter wereld. Het stelt je in staat dankbaar te zijn voor alles en iedereen om je heen, hoe groot of klein ook. Het is het grootste geschenk dat je iemand kunt geven. Als je waardering toont aan mensen, laat dat zien hoeveel waardering je hebt voor het effect dat ze op je hebben, en het laat mensen weten hoeveel waarde je hecht aan hun relatie met jou.

Het waarderen van mensen verbindt mensen en kweekt dankbaarheid. Erkenning van de invloed van mensen op je leven is een van de meest dankbare dingen die je kunt doen, omdat het relaties opbouwt. Vertel ze wanneer ze een belangrijke rol in je leven hebben gespeeld. Ze zullen zich trots voelen!

Het is gemakkelijk om tijdens een drukke dag te vergeten hoeveel ze voor je betekenen, maar het kan voelen als het beste in de wereld als je weer contact met ze krijgt. Deze herinnering hebben we allemaal wel eens nodig, dus waarom stuur je er nu niet een met deze Ik ben dankbaar voor je citaten die je kunt gebruiken om je dankbaarheid te tonen aan mensen in je leven.

Ik ben dankbaar voor jou citaten

Ik ben dankbaar voor jou. Telkens als ik probeer dingen op te schrijven en een paar woorden te zeggen die beschrijven wat ik voor je voel, zit ik altijd in stilte en verstilling. Er zijn geen woorden om recht te doen aan het dankbaar zijn voor jou in mijn leven.

1. Ik ben je dankbaar. Ik zie hoe hard je werkt en hoeveel offers je brengt voor onze kinderen, huis en gezin. Ik heb ontzag voor je positiviteit, moed en kracht. Ik waardeer alles wat je doet.

2. Ik ben je dankbaar omdat ik weet dat ik niet veel dingen zou kunnen doen zonder jou aan mijn zijde. Zonder jouw liefde en steun zou ik me altijd doodsbang voelen dat niets mijn kant op zou gaan. Bedankt om jou te zijn en me te laten zien hoe het is om weer geliefd te zijn.

3. Ik ben dankbaar voor jou, mijn lieve vriend. Ik ben zo dankbaar dat we elkaar hebben om ons door het leven te helpen. Ik ben dankbaar dat we samen door de ups en downs kunnen gaan. Ik hoop dat we voor altijd vrienden blijven.

4. Ik ben dankbaar dat je me altijd de waarheid vertelt. Ik ben dankbaar dat we een leuk gesprek kunnen hebben, hoe laat het ook is. Ik ben dankbaar dat je me geholpen hebt te verhuizen en te beseffen hoe geweldig je bent.

5. Aan mijn liefhebbende man, die altijd voor me zorgt en me helpt het beste uit mezelf te halen, bedankt voor alles wat je doet. Ik hou ervan je vrouw te zijn.

6. Ik ben zo dankbaar dat je in mijn leven bent gekomen. Ik wist niet hoeveel ik miste in mijn leven totdat ik je beter leerde kennen. Je bent de beste man die ik ken en de beste vriend die ik heb. Als ik me verloren voel, ben je er altijd met een glimlach en een helpende hand. Je bent er altijd voor me en zal me nooit opgeven, wat ik ook doe. Je bent een groot deel van mijn leven geworden, en het zou niet hetzelfde zijn zonder jou. Bedankt voor alles.

7. Bedankt dat je me zo steunt. Je bent er altijd voor me als ik een klankbord nodig heb of iemand om te ventileren. Bedankt voor alles wat je doet in mijn leven en voor het beter maken ervan.

8. Tenslotte had ik een leuke avond met mijn familie. Jullie zijn de meest geweldige familie die ik ooit heb gehad, en ik voel me zo gelukkig met jullie allemaal. Ik ben dankbaar dat jullie mij zo goed hebben opgevoed.

9. Ik ben je dankbaar omdat je er altijd voor me bent. Ik ben je dankbaar omdat je me helpt met dingen die ik niet ken en wil leren. Ik ben dankbaar voor jou, mijn familie en mijn vrienden, die er altijd zijn om me te steunen als ik ze nodig heb.

10. Ik ben dankbaar voor jou! Ik ben zo gelukkig om jou in mijn leven te hebben. Ik kan me niet voorstellen hoe het zou zijn zonder jou. Je helpt me zo veel en geeft me een goed gevoel over mezelf en het leven. Je brengt iets speciaals in onze relatie. Bedankt voor de liefde, vriendschap, steun en aanmoediging die je me elke dag van mijn leven geeft.

11. Ik ben dankbaar voor je liefde, tolerantie en standvastigheid. Ik ben dankbaar voor je begrip en de vreugde die je in mijn leven brengt. Ik ben dankbaar voor de kinderen die we hebben gemaakt, en ik ben dankbaar dat je een geweldige moeder bent. Ik hou van en respecteer je, schat.

12. Ik ben dankbaar voor jou! Ik ben dankbaar voor de tijd die we samen hebben doorgebracht. Ik ben dankbaar dat je altijd iets in me ziet wat ik niet in mezelf zie. Ik ben dankbaar dat je mijn vriend, minnaar en zielsverwant bent.

13. Ik ben je dankbaar dat je zo begripvol bent en mijn gebreken accepteert. Ik ben een persoon die veel angsten heeft, en ik heb iemand nodig die me kan helpen ze te analyseren en ze achter me te laten. Bedankt voor het luisteren naar al mijn angsten. Ik zou het niet zonder jou kunnen.

14. Ik ben je erg dankbaar. Bedankt dat je me altijd zegt dat ik kan doen wat ik wil en dat je me er altijd aan herinnert hoe bijzonder ik ben.

15. Bedankt dat je in mijn leven bent. Je weet dat ik een gelukkig mens ben; maar er zijn tijden dat ik een beetje verdrietig ben. Maar je bent er altijd, je schouder om op uit te huilen en je advies om me weer op de been te helpen. En door jou, vond ik mezelf weer lachend.

16. Bedankt voor de heerlijke dag vandaag. Doorbrengen met jouw gezelschap was perfect omdat je attent en aardig bent. Ik ben erg blij dat ik je gevonden heb en je heb leren kennen.

17. Bedankt om al mijn vriendinnen te vermaken en een goede date te zijn naar andere jongens hun feestjes en mijn broer zijn bijeenkomsten. Gewoon om er voor mij te zijn, ik ben erg dankbaar.

18. Bedankt dat je een geweldige vriend bent. Je helpt me regelmatig en luistert zelfs naar me als ik over het leven praat.

19. Allemaal bedankt voor jullie komst vanavond. Het wordt zeer gewaardeerd. Ik heb wat bedankbriefjes gemaild, maar ik wil een paar van jullie persoonlijk aanspreken. We maken deze reis als partners, dus iedereen wordt evenveel gewaardeerd. Heel erg bedankt.

20. Ik ben je dankbaar dat je mijn vriend bent, dat je er was toen ik iemand nodig had om mee te praten, en dat je luisterde toen ik iemand nodig had om mee te praten.

Ik ben dankbaar voor citaten

Ik ben je dankbaar voor alles wat je doet. Ik ben heel dankbaar dat we vrienden zijn. Zonder jou zou mijn leven niet compleet zijn. Bedankt dat je me mee uit nam en me de goede tijden in het leven liet zien, dat je me overeind hielp toen ik down was, en voor het advies dat me op meer dan één manier hielp, dat je mijn vriend was.

21. Ik ben dankbaar voor jou. Ik weet niet waar ik zou zijn zonder jou aan mijn zijde. Je bent een geweldige echtgenoot en vader voor mijn kinderen geweest, en ik kan me mijn leven zonder jou niet voorstellen.

22. Ik ben je dankbaar omdat we al tien jaar samen zijn. Ik ben dankbaar dat je me vertelt hoeveel je me waardeert, zelfs als iemand anders iets beter doet dan ik. Ik ben je dankbaar dat je mijn partner, beste vriend en minnaar bent.

23. Ik ben dankbaar voor jou, voor onze tijd samen. Je bent slim, grappig, vriendelijk en attent. Ik dank God elke dag dat hij ons heeft samengebracht.

24. Ik ben je dankbaar omdat je het beste in mij naar boven haalt. Je moedigt me aan om mijn best te doen en me te begeleiden op deze reis. Bedankt voor je liefde en steun.

25. Ik ben dankbaar voor jou, de vader van mijn kinderen en mijn belangrijkste bron van geluk. Ik ben blij dat je er voor me bent als ik je nodig heb en dat je zo betrouwbaar en verantwoordelijk bent. Ik hou van jou en je gekte.

26. Ik ben dankbaar voor de vele manieren waarop je me hebt laten zien dat ik je kan vertrouwen. Ik zal er altijd voor je zijn; ik hoop dat we op elkaar kunnen blijven leunen als het leven om ons heen verandert.

27. Bedankt dat je de vader van mijn kinderen bent. Zonder uw steun en begrip, weet ik niet zeker of ik zover was gekomen. Ik waardeer al uw opofferingen en toewijding.

28. Ik wil je bedanken voor alles wat je hebt gedaan en alle liefde die je me hebt gegeven. Ik zou niet hetzelfde zijn zonder jou. Door jou voel ik me speciaal, en ik dank God dat ik jou in mijn leven heb.

29. Bedankt voor alles wat je voor me gedaan hebt. Veel geluk in alles wat je doet. En ik ben trots dat ik je ontmoet heb, ik ben dankbaar dat we vrienden moesten zijn.

30. Bedankt dat je mijn vriend bent. Ik ontmoette je op de dag van een zeer stressvolle deadline, en je was er om me te troosten. Je vriendschap heeft me door vele dagen heen geholpen.

31. Bedankt dat je er altijd voor me was. Als ik problemen had, hielp je me altijd, kalmeerde me en moedigde me aan. Altijd bereid om een hand en een oor te bieden wanneer ik het nodig had. Bedankt dat je een geweldige vriend was.

32. Heel erg bedankt voor je steun en hulp. Een paar maanden geleden besloot ik mijn eigen bedrijf te beginnen, maar ik wist niet zeker hoe ik het van de grond moest krijgen. Jij kwam op het juiste moment in beeld en hielp me.

33. Ik ben je dankbaar. Je bent een geweldig persoon, en ik ben blij dat je in mijn leven bent gekomen.

34. Ik ben je dankbaar. Als ik bij jou ben en we praten, heb ik het gevoel dat ik mezelf kan zijn, en het voelt zo goed om niet te doen alsof bij jou. Bedankt dat ik me zo voel.

35. Ik ben dankbaar dat je mijn beste vriend bent, mijn liefde, en er altijd bent als ik je nodig heb. Ik mag dan een workaholic zijn, maar ik ben blij dat je me soms van de laptop wegduwt. Ik hou van je.

36. Bedankt dat je er altijd voor me bent. Je bent zo dicht bij me dat ik het gevoel heb dat we één persoon zijn. Jouw aanwezigheid in mijn leven brengt een bepaald gevoel van vrede en sereniteit die ik nergens anders kan vinden.

37. Soms vraag ik me af waarom ik de moeite neem om ‘s morgens op te staan. Dan besefte ik dat het door jou kwam. Als er niemand zoals jij in mijn leven was, zou ik het zo weggooien. Ik ben zo dankbaar voor alles wat je voor me doet.

38. Bedankt voor alle kleine dingen die je voor me doet, vooral het opruimen van het huis. Met mijn baan en andere activiteiten, is het moeilijk om de tijd te vinden.

39. Bedankt voor al je steun. Je bent er altijd voor me, vertelt me hoe goed ik het doe en kalmeert me als ik gestrest raak. Ik ben erg blij dat we elkaar hebben op deze gekke reis.

40. Bedankt dat je altijd bemoedigende en ondersteunende dingen tegen me zegt. Ik waardeer het dat je dezelfde droom met mij deelt, en ik ben erg blij dat we samen aan deze reis werken.

Ik ben echt dankbaar citaten

Ik ben echt dankbaar voor de liefde en steun die je me geeft. Je bent geweldig, en ik ben dankbaar dat we elkaar hebben ontmoet en deze levenservaring kunnen delen. Ik weet dat er niemand anders is zoals jij – je bent uniek, speciaal en onvervangbaar voor mij.

41. Ik ben je echt dankbaar dat je me geweldige lessen over het leven hebt geleerd. De afgelopen jaren zijn gek geweest, en ik heb overal veel van geleerd. Ik ben blij dat je in mijn leven bent om me te laten zien hoe ik kan zijn wie ik ben.

42. Ik ben je echt dankbaar dat je me niet opgaf en me bijstond toen ik je nodig had. Soms denk ik eraan hoe ik dit alleen aan zou kunnen, en ik waardeer je steun.

43. Ik ben je echt dankbaar. Al die jaren heb je me bijgestaan. Je hield van me met al mijn gebreken en hielp me groeien. Ik ben blij dat ik je in mijn hoek heb.

44. Bedankt voor je hulp. Ik was overweldigd en wist niet wat ik moest doen voordat jij me hielp. Ik waardeer al je harde werk en inspanning. Ik had het niet zonder jou kunnen doen.

45. Ik ben dankbaar voor jou. Bedankt dat je er altijd bent met een lach en een knuffel. Bedankt dat je me begrijpt en elke dag op een vakantie laat lijken. Ik hou zoveel van je!

46. Ik ben je dankbaar dat je voor me gezorgd hebt toen ik ziek was. Bedankt dat je weigerde me meer hoestsiroop te laten halen toen ik ziek was en dat je erop stond me te verzorgen.

47. Ik ben je dankbaar. Elke keer als ik je zie, maak je mijn dag goed en hoor ik je vrolijke stem. Ik hoop dat we voor altijd beste vrienden kunnen zijn.

48. Bedankt voor de dingen die je doet. Je bent erg attent, en het is duidelijk dat je veel om me geeft. Ik weet dat onze levens anders zouden zijn zonder elkaar, en ik ben dankbaar om iemand als jij om me heen te hebben.

49. Ik ben zo blij dat we elkaar hebben. Ik weet dat veel mensen zich eenzaam voelen en niemand vinden die hen steunt. Ik ben erg dankbaar voor uw consistente aanwezigheid in mijn leven.

50. Jij omdat je in mijn leven bent. Ik ben een van de gelukkigste mensen in de wereld omdat we beste vrienden zijn. Ik weet niet wat ik zou doen zonder jouw vriendschap en steun.

51. Ik ben je dankbaar. Bedankt dat je zo aardig, gul en open bent. Het maakt me erg blij dat ik de kans krijg je beter te leren kennen en je vriend te zijn.

52. Ik ben je dankbaar. Bedankt dat je me steunt in mijn ups en downs. Je bent de beste echtgenoot.

53. U brengt mij de rijkdom van de dag. U bent de bron van alles wat ik nodig heb. Alles wat je aanraakt verandert in goud. Ik ben je voor altijd dankbaar.

54. Ik ben dankbaar voor alles wat je doet om mijn leven beter te maken.

55. Je wordt gewaardeerd. Bedankt voor al je harde werk en steun. Ik ben zo dankbaar voor alles wat je voor me gedaan hebt.

56. Ik ben je echt dankbaar voor je loyaliteit. Ik waardeer ook uw moed, medeleven en netheid.

57. Het is dankzij jou dat ik zo succesvol ben. Wat er ook gebeurt, ik zal je nooit genoeg kunnen bedanken. Ik ben je dankbaar.

58. Bedankt voor alles wat je voor me gedaan hebt. Ik ben je dankbaar.

59. Je bent een mooi en speciaal persoon voor mij. Ik ben je dankbaar.

60. Jullie inspireren me, motiveren me en maken me trots deel uit te maken van deze gemeenschap. Ik ben jullie dankbaar.

61. Je bent het beste wat me ooit is overkomen. Ik hoop echt dat je dat weet. Ik ben je dankbaar.

62. Dank u dat u een aardige en geduldige leraar was. U gaf me nuttige feedback en hielp me mijn werk te verbeteren. Ik ben u dankbaar.

63. Ik ben dankbaar voor jou. Bedankt dat je bent wie je bent en voor de dingen die je doet. Ik waardeer al het werk dat je in onze relatie steekt. Er zijn veel geweldige mensen, maar slechts één persoon is zoals jij.

64. Bedankt dat je in mijn leven bent en om me geeft. Ik ben je elke dag dankbaar.

65. Ik zeg u misschien niet vaak genoeg dat ik u dankbaar ben, maar ik hoop dat dit voor nu volstaat. Ik hoop dat dit u hoop en inspiratie geeft voor de toekomst en dat u zich in alle aspecten van het leven blijft verbeteren.

66. Ik ben dankbaar voor de geweldige zus die je bent. Bedankt dat je me altijd opvrolijkt en me begrijpt als ik zeg dat ik niet zo’n goed humeur heb. Je houdt me op de been met je warme hart en heldere persoonlijkheid. Je bent de beste!

67. Bedankt dat je zo’n geweldige en ondersteunende vriend was. Als ik terugkijk op mijn leven, zal ik altijd onthouden hoe speciaal jij voor me bent. Ik ben je dankbaar.

68. Ik ben dankbaar voor je, bedankt dat je een geweldige vriend bent. Je bent er altijd voor me als ik iemand nodig heb, en je vrolijkt me op als ik verdrietig ben. Er is niemand anders bij wie ik liever zou zijn. Bedankt voor de leuke avond die we samen hadden.

69. Ik ben dankbaar voor jou. Bedankt dat je in mijn leven bent. Ik ben nog nooit zo gelukkig geweest als nu. Ik hou van je met heel mijn hart en kan niet wachten om te zien wat de toekomst ons brengt.

70. Bedankt dat je mijn vriend bent. Ik ben zo gelukkig om jou in mijn leven te hebben, en ik ben dankbaar voor jou. Je bent een geweldige vriend, en ik hou van je.

71. Bedankt dat je me altijd aan het lachen maakt. Ik waardeer het dat je een rotdag kan ombuigen naar iets grappigs en leuks. Ik ben je dankbaar.

72. Ik ben dankbaar voor jou in mijn leven. Ik kan niemand anders bedenken die me zo gemotiveerd houdt om te winnen en passie te hebben als jij. Je kijkt altijd naar de zonnige kant van de dingen.

73. Mijn dankbaarheid voor jou groeit met de dag. Het is echt een zegen om je te kennen en je de mijne te noemen. Bedankt voor de vreugde en het geluk dat je in mijn leven brengt!

74. Bedankt dat je in mijn leven bent. Ik ben zo dankbaar voor hoe je om me geeft en dat elke dag laat zien. Ik wil voor altijd bij je zijn en dat meen ik uit mijn hart.

75. Bedankt dat je in mijn leven bent gekomen. Je doet prachtige dingen waardoor ik me beter voel, ik ben je erg dankbaar.

76. Ik ben je echt dankbaar. Je bent aardig, geduldig en grappig, en je doet alles om me gelukkig te maken. Ik ben zo gelukkig om jou in mijn leven te hebben.

77. Ik ben je echt dankbaar dat je er voor me bent. Zelfs als ik boos op je was, was je er om me te kalmeren en me uit mijn dal te halen. Bedankt dat je een goede vriend bent.

78. Bedankt voor de geweldige dag die we gedeeld hebben. Ik heb zoveel geleerd, en ik ben dankbaar dat je hebt meegewerkt aan mijn nieuwe product. Bedankt dat je zo ambitieus en gefocust bent op je carrière. Ik ben je dankbaar.

79. Beste vriend, ik ben zo dankbaar voor je vriendschap en vriendelijkheid. Onze vriendschap is iets dat ik erg koester. Bedankt dat je een goede vriend bent.

80. Bedankt voor je steun, dat je er altijd voor me was, wat er ook gebeurde, en voor me zorgde toen ik down was. Je bent de beste, en ik hou van je. Ik zou niet zo ver zijn zonder jou, ik ben je echt dankbaar.

80. Ik ben je zo dankbaar. Bedankt voor je steun, zonder jou zou ik niet zo ver zijn. Bedankt dat je er altijd voor me was, wat er ook gebeurde, en me verzorgde toen ik down was. Je bent de beste, en ik hou van je.

81. Bedankt dat je me hebt laten zien dat ik sterk moet zijn voor onze kinderen. Bedankt dat je me steunde toen ik meer tijd nodig had om mijn werk weer op te pakken. Bedankt dat je er voor me bent, ook al is het soms zo moeilijk. Ik ben je dankbaar

82. Bedankt dat je zo begripvol bent. Ik hou ervan dat je me laat uitgaan met mijn vrienden, zelfs als het laat is. Ik weet hoe moeilijk het voor je was om te accepteren wie ik ben en de fouten die ik in het verleden maakte, maar ik waardeer hoe je me bijstaat. Ik ben je dankbaar

83. Ik ben je altijd dankbaar, maar vandaag wil ik je bedanken dat je een goede vriend bent. Je bent er altijd voor me, en ik wil je laten weten dat ik dat waardeer. Je vriendschap is onbetaalbaar.

84. Ik ben je dankbaar omdat je me altijd steunt in mijn ondernemingen, en waarachtig, ik ben niets zonder jouw liefde.

85. Ik ben dankbaar dat je me omringt met al je schoonheid, eerlijkheid en liefde. Ik ben dankbaar dat ik iemand heb die me zo goed begrijpt en me altijd kan helpen het licht in de duisternis te zien. Ik ben zo gezegend om een geweldige vriend als jij in mijn leven te hebben!

86. Ik ben dankbaar voor iedereen die deel uitmaakt van mijn leven. De mensen die er altijd voor me zijn, de mensen die me nooit in de steek hebben gelaten en degenen die me laten lachen. Ik ben dankbaar dat het leven ertoe leidde dat onze paden elkaar kruisten.

87. Vandaag is een dag van dankbaarheid. Ik ben je dankbaar, mijn geweldige vriend, voor alles wat je voor me doet. Zonder jouw liefde en steun zou ik niet gelukkig kunnen zijn.

88. Ik ben dankbaar voor mijn familie. Ik weet dat het cliché klinkt en teveel gebruikt wordt, maar bedankt dat jullie er altijd zijn als ik een schouder nodig heb om op te leunen of een stem met verstand. Ik zou verloren zijn zonder jullie allemaal in mijn leven.

89. Bedankt dat je er voor me bent. Ik kan altijd op je rekenen om goed te luisteren en advies en begeleiding te geven. Je bent een van de belangrijkste mensen in mijn leven; bedankt dat je me laat weten hoeveel je om me geeft. Ik ben je dankbaar

90. Ik zeg nogmaals hoe dankbaar ik ben voor jou.

91. Bedankt dat je een geweldige partner bent. Je bent de beste in alles wat je doet, maar je doet het allemaal met medeleven en een glimlach. Ik kan me geen leven zonder jou voorstellen. Dank je voor al het werk dat je in onze relatie steekt, en ik hoop dat ik je elke dag een reden tot glimlachen kan blijven geven. Ik ben je dankbaar

92. Nogmaals bedankt dat je zo makkelijk bent om mee te praten. Ik kan niet altijd met mijn vrienden praten over alles wat er in mijn leven gebeurt. Het is moeilijk omdat ze niet dichtbij zijn, in de voorsteden of op het platteland. Maar met jou praten is altijd gemakkelijk en comfortabel, alsof ik met iemand praat die ik al jaren ken. Bedankt voor het luisteren en praten wanneer ik dat het meest nodig heb! Ik ben je dankbaar

93. Bedankt dat je mijn beste vriend bent. Je begrijpt me, en je liefde en steun betekenen de wereld voor me. Ik ben je dankbaar

94. Bedankt voor al je hulp. Zonder jouw begeleiding, had ik het project niet half zo goed kunnen doen. Ik hoop dat je weet hoe dankbaar ik ben voor alles wat je voor me hebt gedaan en ons geweldige werk samen. Ik ben je dankbaar

95. Ik ben dankbaar voor je, voor de tijd die je aan mij en mijn kinderen besteedt en je aanwezigheid in ons leven. Ik ben dankbaar dat we samen tijd hebben in onze drukke schema’s.

96. Ik ben je dankbaar. Je bent de meest ondersteunende en vriendelijke vriend in de wereld. Ik heb geluk dat ik iemand als jij heb gevonden.

97. Ik ben je dankbaar. Bedankt dat je mijn vriend was. Er zijn zoveel momenten geweest dat ik een vriend nodig had, en jij was er met open armen. Ik weet niet wat ik zou doen zonder die armen die me naar binnen trekken voor een knuffel als ik er een nodig heb!

98. Ik ben je dankbaar dat je mijn echte vriend bent geworden.

99. Ik ben dankbaar dat ik jullie allemaal in mijn leven heb. Ik ben verliefd geweest op elk meisje waar ik mee uitging. Ik waardeer jullie vriendelijkheid, inzet, begrip, liefde, integriteit en vriendschap in mijn leven. Oprechte dank dat je er voor me bent, vooral in de moeilijke tijden waarin de meeste mensen weglopen in plaats van me te troosten. Ik ben je dankbaar

100. Ik ben dankbaar dat ik goede vrienden met je ben. Ik ben dankbaar dat mijn dochter van je houdt en tegen je opkijkt. Bedankt dat je me altijd steunt en aanmoedigt.

101. Bedankt dat je alles bent waarvan ik niet wist dat ik het nodig had. Je doet zoveel voor me dat belangrijk en zinvol is, je houdt me gelukkig en zorgt ervoor dat mijn dagen geweldig zijn. Bedankt dat je een goede vriendin bent en een liefdevolle vrouw in mijn leven. Ik ben dankbaar voor jou

102. Bedankt dat je zo’n geweldige partner bent. Ik waardeer de manier waarop je voor mij en het huis zorgt. Elke avond kom ik terug in een schoon huis. Het is verbazingwekkend hoe het er zo mooi uitziet! Vroeger vertrouwden we op iemand anders, maar nu weten we hoe het voelt om verzorgd te worden door iemand die van me houdt. Ik ben je dankbaar

103. Het leven zou niet hetzelfde zijn zonder jou. Ik ben je dankbaar. Ik zal altijd denken aan de tijd die we samen doorbrachten, of we nu naar een concert gingen, een berg opgingen of gewoon thuis rondhingen. Je lijkt altijd te weten wat ik voel en hoe ik me voel. Het leven is niet makkelijk geweest, maar jij bent altijd mijn rots geweest. Bedankt dat je aan mijn zijde staat en me door alles heen steunt.

104. Bedankt voor je steun. Ik waardeer het dat je altijd bereid bent te luisteren en me te helpen mijn problemen op te lossen. Ik ben je dankbaar

Ik hoop dat deze Ik ben dankbaar voor jou citaten je helpen beseffen hoe dankbaar je moet zijn en je de kunst leren om dankbaar te zijn.